متاسفانه من سراغ ندارم
شاید دوستان دیگر داشته باشند
ممنون همون فايل شما داره بدسم ميرسه
متاسفانه من سراغ ندارم
شاید دوستان دیگر داشته باشند
سلام
من آگهی که ساختم رو به صورت معمول می بینم اما با آی پی امریکا نمی بینم
در صورتی که All Countries and territories رو انتخاب کردم
چرا؟
تمامی این مسائل در حد صحبت های غیر رسمی بوده و در تست های ما چنین چیزی مشاهده نشدهسلام
1 سوال مهم داشتم ممنون میشم جواب بدید , چی باعث میشه وقتی به گوگل تبلیغ 1 سایت را میدیم گوگل سایت را وارد بلک لیستش میکنه ؟
چند وقت پیش یه جا خوندم یادم نیست کجا بود : نوشته بود اگه بیشتر از مبلغی که به گوگل میدی تبلیغ بدی سایت وارد بلک لیست میشه . یه همچین چیزایی :wacko:
با اجازه از اساتیدسلام
آیا کلماتی هست که استفاده اونها در آگهی ممنوع باشد؟
مثلا کلمه ایران , تهران و یا چیزی که به کشور ما مربوط باشد
و آیا این کلمات باعث می شود آگهی تائید نشود؟
و اینکه زمان حدودی برای تائید یک آگهی چقدر است؟
سوال بعدی اینکه
فرض کنیم یک کلیدواژه دارای ارزش 3 دلار می باشد ، ظاهرا حتما باید حداقل قیمت آن کلید واژه را 3 دلار قرار داد تا همیشه
در جستجو نمایش داده شود ؛ اما اگر کمتر از این مقدار باشد به چه صورت و با چه درصدی نمایش داده می شود؟آیا مثلا هزینه
1 دلار باعث می شود در 30 درصد مواقع نمایش داده شود؟ آیا را هی هست که به این مشکل غلبه کنیم؟
با تشکر
سلام
آیا راهی هست که یک آگهی را برای مثلا 50000 کلیک و بدون محدودیت زمانی شارژ کرد؟
بدون محدودیت روزانه و یا ماهیانه؟
با تشکر
سلام
آیا کلماتی هست که استفاده اونها در آگهی ممنوع باشد؟
مثلا کلمه ایران , تهران و یا چیزی که به کشور ما مربوط باشد
و آیا این کلمات باعث می شود آگهی تائید نشود؟
و اینکه زمان حدودی برای تائید یک آگهی چقدر است؟
سوال بعدی اینکه
فرض کنیم یک کلیدواژه دارای ارزش 3 دلار می باشد ، ظاهرا حتما باید حداقل قیمت آن کلید واژه را 3 دلار قرار داد تا همیشه
در جستجو نمایش داده شود ؛ اما اگر کمتر از این مقدار باشد به چه صورت و با چه درصدی نمایش داده می شود؟آیا مثلا هزینه
1 دلار باعث می شود در 30 درصد مواقع نمایش داده شود؟ آیا را هی هست که به این مشکل غلبه کنیم؟
با تشکر
متاسفانه نه
در حال حاضر گوگل چنین ویژگی هایی را ارائه نمی دهد و شما باید بصورت دستی کنترل نمایید
بله درسته هر دو حال ممکنه. در صورت شما باید با سرکشی پی در پی به اکانت از وضعیت میزان خرج تون با خبر بشویدبا تشکر از شما ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟
اگر من سقف روزانه قرار بدم ، ممکنه به سقف روزانه برسم
و اگر تاریخ قرار بدم هم ممکنه از سقف تعداد کلیک مورد نظر
عبور کنم و یا ممکنه به اون نرسم
منم چند تا سوال داشتم:
آیا تبلیغات در گوگل تاثیری در افزایش، رنگینگ گوگل ، رتبه الکسا، ایندکس شدن صفحات در گوگل دارد ؟
وآیا با این کار بقیه صفحات سایت در نتایج اول گوگل نمایش داده میشوند،یعنی تاثیری در اعتبار بقیه صفحات دارد ؟ مثلا یک صفحه از سایت در هنگام سرچ در صفحه 5 گوگل قرار داره آیا با تبلیغات در گوگل احتمال آمدن به صفحه اول وجود دارد؟
سلام.
من 2 تا سؤال دارم كه سؤال اول مربوط به تاپيك و سؤال دوم مربوط سؤال اول ولي يه كم بي ربط از تاپيك.ببخشيد سؤال دوم هم اينجا ميپرسم اگه صلاح دونستين پاسخ نديد: :blush:
1- يكي از آشناهام خارج هست و ميتونه برام كارت اعتباري تهيمه كني براي تبليغات گوگل. خواستم ببينم گوگل ويزا الكترون رو براي ادوردز قبول ميكنه؟
2- ويزا كارت الكترون در صورتي كه به نام اون آشنامون تو خارج باشه قابليت شارژ كردن موجودي از صرافي هاي داخلي براي من وجود داره؟
با تشكر.
1. بله ولی نه همه اونها(از بانک معتبر صادر شده باشند)
2. اگر بانک معتبر باشد بله ولی معمولا اینقدر هزینه زیاد می شود که به صرفه نخواهد شد (مثلا 100 تا 200 دلار به ازای هر واریز مبلغ به کارت)