• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
در کل 13 علت رایج برای عدم نمایش تبلیغ در گوگل وجود دارد

1. Keyword Relevancy
هنگامی که گوگل عبارت کلیدی مورد نظر کاربر را نا مرتبط تشخیص دهید. در این حال کاربر باید کلمات ارائه شده را مرتبط با متن صفحه خود انتخاب نماید( کلمه حتما در صفحه و meta keyword صفحه قید شده باشد.)
2. Landing Page Quality
هنگامی که مقدار زیادی خطا در متن و کد صفحه وجود داشته باشد.(برای تست این موضوع می توانید از سایت های html checker استفاده نمایید)
3. Landing Page Load time
هنگامی که گوگل به کندی صفحه شما را مشاهده نمایید (سرعت لود صفحه شما بیش از 10 ثانیه باشد).سه دلیل اصلی برای این حال وجود دارد. سرعت هاست شما پایین است.کدهای سایت شما ضعیف است و کند اجرا می شود.در لحظه سرکشی گوگل به سایت شما میزان بار بروی سایت شما بالا بوده در نتیجه گوگل به کندی سایت شما را ملاحظه کرده.
4. Low CTR
هنگامی که نسبت تعداد نمایش به کلیک شما از 2 درصد کمتر شود در بسیاری از مواقع تبلیغ شما متوقف می شود. یعنی اینکه حتی دو درصد افرادی که تبلیغ شما را مشاهده نمودند بر روی آن کلیک ننمایند
5. Disapproved Keyword عدم تایید کلید واژه
در صورتی که سیستم تایید کلید واژه گوگل به هر دلیل کلید واژه شما را رد نماید
6. Disapproved Ad عدم تایید متن تبلیغ
در صورتی که سیستم تایید خودکار گوگل به هر دلیل متن تبلیغ شما را تایید ننماید
7. Below First page Bid CPC
هنگامی که هزینه کلیک شما از حداقل تعیین شده توسط گوگل کمتر باشد(حداقل تعیین شده توسط گوگل به پارامترهای زیادی بستگی دارد که در بخش های دیگر این راهنما توضیح داده شده است)
8. Budget Exhausted پایان یافتن کل بودجه
هنگامی که کل بودجه تبلیغ شما پایان یافته باشد.
9. Disapproved URL عدم تایید آدرس سایت
هنگامی که گوگل به هر طریقی نتواند به آدرس سایت دسترسی پیدا نماد(مثلا در هنگام دسترسی به سایت هاست و یا سایت کاربر قطع شده باشد و یا مثلا آدرس سایت کاربر ir باشد)
10. Daily Budget Exceeded پایان یافت بودجه روزانه
در صورتی که بودجه روزانه شما پایان یافته باشد. در این حالت تبلیغ تا ابتدای روز بعد به ساعت گوگل متوقف خواهد شد
11. عدم انتخاب زبان مورد نظر
هنگامی که کاربر زبان مورد نظر خود را قبلا انتخاب ننموده باشد
12. عدم انتخاب زمان خاص
هنگامی که کاربر برای تبلیغ خود زمان پخش خاصی را در نظر گرفته باشد. در این حالت در زمان های دیگر نمایش داده نخواهد شد
13. عدم انتخاب مکان خاص
هنگامی که کاربر مکان مورد نظر خود را انتخاب نکرده باشد.

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من آگهی که ساختم رو به صورت معمول می بینم اما با آی پی امریکا نمی بینم
در صورتی که All Countries and territories رو انتخاب کردم

چرا؟

Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

من آگهی که ساختم رو به صورت معمول می بینم اما با آی پی امریکا نمی بینم
در صورتی که All Countries and territories رو انتخاب کردم

چرا؟

این مورد برای تمامی آگهی ها و کلمات وجود داره یا فقط یک کلمه خاص؟
کلمه فارسی است یا انگلیسی؟

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
برای تمام کلمات آگهی
کلمه فارسی است

Last edited:

aimtracersonlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

1 سوال مهم داشتم ممنون میشم جواب بدید , چی باعث میشه وقتی به گوگل تبلیغ 1 سایت را میدیم گوگل سایت را وارد بلک لیستش میکنه ؟
چند وقت پیش یه جا خوندم یادم نیست کجا بود : نوشته بود اگه بیشتر از مبلغی که به گوگل میدی تبلیغ بدی سایت وارد بلک لیست میشه . یه همچین چیزایی :wacko:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

1 سوال مهم داشتم ممنون میشم جواب بدید , چی باعث میشه وقتی به گوگل تبلیغ 1 سایت را میدیم گوگل سایت را وارد بلک لیستش میکنه ؟
چند وقت پیش یه جا خوندم یادم نیست کجا بود : نوشته بود اگه بیشتر از مبلغی که به گوگل میدی تبلیغ بدی سایت وارد بلک لیست میشه . یه همچین چیزایی :wacko:
تمامی این مسائل در حد صحبت های غیر رسمی بوده و در تست های ما چنین چیزی مشاهده نشده
توصیه می شود در صورت انجامتبلیغ در گوگل تمامی بدهی خود را به گوگل پرداخت نمایید و این لیست سیاه مربوط به وب سایتهایی می باشد که از تکنیک های تقلب برای افزایش رتبه خود در نتایج استفاه نموده اند

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

آیا کلماتی هست که استفاده اونها در آگهی ممنوع باشد؟
مثلا کلمه ایران , تهران و یا چیزی که به کشور ما مربوط باشد

و آیا این کلمات باعث می شود آگهی تائید نشود؟

و اینکه زمان حدودی برای تائید یک آگهی چقدر است؟

سوال بعدی اینکه

فرض کنیم یک کلیدواژه دارای ارزش 3 دلار می باشد ، ظاهرا حتما باید حداقل قیمت آن کلید واژه را 3 دلار قرار داد تا همیشه
در جستجو نمایش داده شود ؛ اما اگر کمتر از این مقدار باشد به چه صورت و با چه درصدی نمایش داده می شود؟آیا مثلا هزینه
1 دلار باعث می شود در 30 درصد مواقع نمایش داده شود؟ آیا را هی هست که به این مشکل غلبه کنیم؟

با تشکر

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

سوال بعدی اینکه

فرض کنیم یک کلیدواژه دارای ارزش 3 دلار می باشد ، ظاهرا حتما باید حداقل قیمت آن کلید واژه را 3 دلار قرار داد تا همیشه
در جستجو نمایش داده شود ؛ اما اگر کمتر از این مقدار باشد به چه صورت و با چه درصدی نمایش داده می شود؟آیا مثلا هزینه
1 دلار باعث می شود در 30 درصد مواقع نمایش داده شود؟ آیا را هی هست که به این مشکل غلبه کنیم؟

با تشکر
با اجازه از اساتید

راجع به سوال اولتون، تا اونجایی که بنده اطلاع دارم، کلمات ممنوع وجود داره و خود گوگل وقتی اون کلمات رو برای تبلیغتون انتخاب می کنین، بهتون اطلاع میده که این کلمه ممنوع هست و قابل استفاده نیست! یعنی شما همون موقع متوجه این موضوع میشین.

تایید آگهی هم تا اونجایی که تجربه من نشون میده چند ثانیه پس از ثبت آگهی، آگهی در گوگل قابل مشاهده هست، البته این موضوع به چند سال پیش بر می گرده الان ممکنه طولانی تر شده باشه.

در مورد سوال سوم، باز تا اونجایی که من یادمه، وقتی اون کلمه ( ارزش 3 دلار ) رو شما چک کنید می بینید که نوشته این کلمه تایید شده اما آگهی باهاش نشون داده نمیشه، و شما چاره ای جز اینکه سه دلار به بالا CPC اون رو بالا ببرید ندارید.

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

آیا راهی هست که یک آگهی را برای مثلا 50000 کلیک و بدون محدودیت زمانی شارژ کرد؟

بدون محدودیت روزانه و یا ماهیانه؟

با تشکر

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

آیا راهی هست که یک آگهی را برای مثلا 50000 کلیک و بدون محدودیت زمانی شارژ کرد؟

بدون محدودیت روزانه و یا ماهیانه؟

با تشکر

متاسفانه نه
در حال حاضر گوگل چنین ویژگی هایی را ارائه نمی دهد و شما باید بصورت دستی کنترل نمایید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

سوال بعدی اینکه

با تشکر

با اجازه من در تکمیل صحبتهای دوستمون چند مورد رو عرض می کنم

دو نوع محدودیت در کلمات وجود دارد: 1. در متن تبلیغ 2. در گلید واژه ها
1. متن تبلیغ:
تعدادی از کلمات در متن تبلیغ ممنوع می باشد که شامل چند دسته می باشد. نام های برند ثبت شده در گوگل، کلمات مرتبط با داروها و مسائل پزشکی،کلمات مرتبط با کشورها و گروهای تحریم شده ،کلمات سیاسی،کلمات مرتبط با پورنو و ....
هنگامی که شما در متن تبلیغ خود از هیج کلمه غیر مجازی استفده نمایید متن تبلیغ شما به وضع "Pending Review" یا همان بررسی خودکار می رود و پس از مدتی(از چند ثانیه تا چند روز) متن تبلیغ شما به وضعیت Approved می رو که یعنی دیگر مشکلی با متن تبلیغ وجود ندارد اما
هنگامی که شما یک کلمه غیر مجاز را در متن تبلیغ استفاده نمایید دو عکس العمل از گوگل به نمایش درخواهد آمد. یا به شما اعلام می کند که کلمه مورد نظر نیاز به مجوز دارد و شما باید مجوز ارسال نمایید و یا متن تبلیغ شما به جای قرار گرفتن در وضع "Pending review" به وضع "Under Review" حالت اول معمولا برای برند ها و کلمات مرتبط با مسائل پزشکی درخواست می شود مانند
نیک
گوگل
HP
Mysql
مسکن (به عربی داروی رفع درد)
و ...
در هنگام استفاده از این کلمات گوگل از شما مجوز می خواهد و تا زمان عدم ارائه متن تبلیغ شما تایید نمی گردد
دسته دیگر از کلمات شامل کلمات سیاسی و تحریمی می باشد در این حال متن تبلیغ شما به وضع "Under Review"می رود تا کارمندان گوگل پس از چند روز (از 2 روز تا هیچ وقت) متن تبلیغ شما را بررسی نمایند تا در صورت تایید تبلیغ شما نمایش داده شود
کلماتی مانند
ایران
عراق
و ...
توجه: هنگامی که پس ورود متن تبلیغ بجای "Pending review" عبارت "Under Review" نمایش داده شد سریعا آن متن تبلیغ را تغییر دهید زیررا باعث suspend شدن اکانت خواهد شد.
2. کلید واژه ها
محدودیت در گلیدواژه ها بسیار کمتر می باشد و عملا شما می توانید از هر کلمه ای استفاده نمایید بجز موارد بسیار خاص.

متاسفانه سیستم تایید متن گوگل دارای اسکالاتی می باشد ممکن است متن تبلیغ و یا سایتی بدون دلیل و بدون پیام تایید نگردد.
پس از ورورد متن تبلیغ مرتبط با یک سایت بصورت معمول متن تبلیغ مربوطه به وضع "Pending review"(بررسی خودکار) که پس از زمان معقول 1 دقیقه تا 60 دقیقه متن تبلیغ تایید می گردد اما این زمان در موارد خاصی ممکن است تا 7 روز بطول بیانجامد. اما متاسفانه در موارد خاصی هم متن تبلیغ در وضعیت "Pending review" باقی می ماند و بودن هیچ پیامی مانند "Disapproved" در همان حالت باقی مانده و کلا تایید و یا رد نمی گردد.

هنگامی که شما مبلیغ هزینه کلیک CPC را از مقدار مورد نیاز گوگل کمتر قرار می دهید گوگل پیام Below first page bid به شما نمایش می دهد به در این حال یا تبلیغ شما بسیار کم نمایش داده می شود و یا کلا نمایش داده نمی شود. در این وضعیت سیستم گوگل بصورت خودکار عمل کرده و قاعده مشخصی ندارد و متاسفانه در این حال الگوریتمهای گوگل بسیار ضعیف بوده و بسیار بد عمل می نماید

Last edited:

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه نه
در حال حاضر گوگل چنین ویژگی هایی را ارائه نمی دهد و شما باید بصورت دستی کنترل نمایید

با تشکر از شما ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟

اگر من سقف روزانه قرار بدم ، ممکنه به سقف روزانه برسم
و اگر تاریخ قرار بدم هم ممکنه از سقف تعداد کلیک مورد نظر
عبور کنم و یا ممکنه به اون نرسم

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
منم چند تا سوال داشتم:
آیا تبلیغات در گوگل تاثیری در افزایش، رنگینگ گوگل ، رتبه الکسا، ایندکس شدن صفحات در گوگل دارد ؟
وآیا با این کار بقیه صفحات سایت در نتایج اول گوگل نمایش داده میشوند،یعنی تاثیری در اعتبار بقیه صفحات دارد ؟ مثلا یک صفحه از سایت در هنگام سرچ در صفحه 5 گوگل قرار داره آیا با تبلیغات در گوگل احتمال آمدن به صفحه اول وجود دارد؟

siamak_mu

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.

من 2 تا سؤال دارم كه سؤال اول مربوط به تاپيك و سؤال دوم مربوط سؤال اول ولي يه كم بي ربط از تاپيك.ببخشيد سؤال دوم هم اينجا ميپرسم اگه صلاح دونستين پاسخ نديد: :blush:

1- يكي از آشناهام خارج هست و ميتونه برام كارت اعتباري تهيمه كني براي تبليغات گوگل. خواستم ببينم گوگل ويزا الكترون رو براي ادوردز قبول ميكنه؟

2- ويزا كارت الكترون در صورتي كه به نام اون آشنامون تو خارج باشه قابليت شارژ كردن موجودي از صرافي هاي داخلي براي من وجود داره؟

با تشكر.

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
با تشکر از شما ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟

اگر من سقف روزانه قرار بدم ، ممکنه به سقف روزانه برسم
و اگر تاریخ قرار بدم هم ممکنه از سقف تعداد کلیک مورد نظر
عبور کنم و یا ممکنه به اون نرسم
بله درسته هر دو حال ممکنه. در صورت شما باید با سرکشی پی در پی به اکانت از وضعیت میزان خرج تون با خبر بشوید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
منم چند تا سوال داشتم:
آیا تبلیغات در گوگل تاثیری در افزایش، رنگینگ گوگل ، رتبه الکسا، ایندکس شدن صفحات در گوگل دارد ؟
وآیا با این کار بقیه صفحات سایت در نتایج اول گوگل نمایش داده میشوند،یعنی تاثیری در اعتبار بقیه صفحات دارد ؟ مثلا یک صفحه از سایت در هنگام سرچ در صفحه 5 گوگل قرار داره آیا با تبلیغات در گوگل احتمال آمدن به صفحه اول وجود دارد؟

گوگل رسما اعلام کرده که تبلیغ در گوگل تاثیری در رنک گوگل و یا ایندکس ندارد ولی ما می بینیم که تاثیر مثبت داره
رنک الکسا به تعداد کلیک شما بستگی داره و وقتی در گوگل تبلیغ می دهید تعداد کلیک شما بیشتر می شود پس رنک الکسا حتما افزایش می یابد
بصورت غیر رسمی بله احتمال دارد

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام.

من 2 تا سؤال دارم كه سؤال اول مربوط به تاپيك و سؤال دوم مربوط سؤال اول ولي يه كم بي ربط از تاپيك.ببخشيد سؤال دوم هم اينجا ميپرسم اگه صلاح دونستين پاسخ نديد: :blush:

1- يكي از آشناهام خارج هست و ميتونه برام كارت اعتباري تهيمه كني براي تبليغات گوگل. خواستم ببينم گوگل ويزا الكترون رو براي ادوردز قبول ميكنه؟

2- ويزا كارت الكترون در صورتي كه به نام اون آشنامون تو خارج باشه قابليت شارژ كردن موجودي از صرافي هاي داخلي براي من وجود داره؟

با تشكر.

1. بله ولی نه همه اونها(از بانک معتبر صادر شده باشند)
2. اگر بانک معتبر باشد بله ولی معمولا اینقدر هزینه زیاد می شود که به صرفه نخواهد شد (مثلا 100 تا 200 دلار به ازای هر واریز مبلغ به کارت)

siamak_mu

Registered User
لایک‌ها
7
1. بله ولی نه همه اونها(از بانک معتبر صادر شده باشند)
2. اگر بانک معتبر باشد بله ولی معمولا اینقدر هزینه زیاد می شود که به صرفه نخواهد شد (مثلا 100 تا 200 دلار به ازای هر واریز مبلغ به کارت)

خيلي ممنونم بابت پاسخ.

جايي ليستن بانك هاي مورد تأييد گوگل هست؟

براي شارژ خود بانك ها كه خدمات ارزي ميكنن مگه 2-3 درصد بيشتر ميگيرن شارژ كنن؟ يه دونه از اين شركت معمولي ها زنگ زدم گفت هر مبلغي تا چه 100 دلار چه 5000 دلار بخواين شارژ كنين 40 تومن كارمزد ميگيريم. ممنون ميشم يه كم توضيح بديد. :blush:

بالا