• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
چند تا سوال ابتدایی :) که خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید :)
- بنده یه کوپن صد دلاری گرفتم از دوستان. یه اکانت ادوردز هم باز کردم . حالا کوپن رو چطور داخل اکانت اد کنم؟
- بعد که کوپن رو اد کردم چطور و با چه میزان دبیت / گیفت کارت اکانت رو اکتیو کنم که آماده تبلیغات بشه؟
- کشور اکانت هم عراقه :) ، مشکلی نیست؟

ممنون میشم جواب بدین :دی من قبلاً با اکانت کاملاً آماده تازه اونم به دوستان زحمت تبلیغ داده بودم و خودم اصلاً وارد نیستم :(
موفق باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
چند تا سوال ابتدایی :) که خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید :)
- بنده یه کوپن صد دلاری گرفتم از دوستان. یه اکانت ادوردز هم باز کردم . حالا کوپن رو چطور داخل اکانت اد کنم؟
- بعد که کوپن رو اد کردم چطور و با چه میزان دبیت / گیفت کارت اکانت رو اکتیو کنم که آماده تبلیغات بشه؟
- کشور اکانت هم عراقه :) ، مشکلی نیست؟

ممنون میشم جواب بدین :دی من قبلاً با اکانت کاملاً آماده تازه اونم به دوستان زحمت تبلیغ داده بودم و خودم اصلاً وارد نیستم :(
موفق باشید

سلام دوستان
هنوز گذر اسایتد به اینجا نیوفتاده :)
راستی گفتن که با کارت ده دلاری میتونم اکانت رو اکتیو و صد دلار کوپن رو توش اد کنم؟
درست گفتن؟
موفق باشید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
خيلي ممنونم بابت پاسخ.

جايي ليستن بانك هاي مورد تأييد گوگل هست؟

براي شارژ خود بانك ها كه خدمات ارزي ميكنن مگه 2-3 درصد بيشتر ميگيرن شارژ كنن؟ يه دونه از اين شركت معمولي ها زنگ زدم گفت هر مبلغي تا چه 100 دلار چه 5000 دلار بخواين شارژ كنين 40 تومن كارمزد ميگيريم. ممنون ميشم يه كم توضيح بديد. :blush:

من تو این زمینه خیلی آشنایی ندارم. شاید شرکتهایی این قیمت رو بدن.قیمتی که من گفتم قیمت قدیم صرافی بانک ملی بود. الان رو نمی دونم
لیست بانک هم توسط گوگل منتشر نمی شود

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
اکانت من فعال شد و همه چی اوکی شد.
منتها تبلیغاتم نمایش داده نشده. دیشب اکانت اوکی شده ولی تا الان تبلیغ من نمایش داده نشده. نرخ کلیک ها رو هم با اینکه از حداقل بیشتر گزاشته بودم بازم زیاد کردم.
در ضمن اکانت هم فعاله!
تبلیغ هم Approve شده!
ولی بازم تبلغ نشون نمیده. :)
موفق باشید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
اکانت من فعال شد و همه چی اوکی شد.
منتها تبلیغاتم نمایش داده نشده. دیشب اکانت اوکی شده ولی تا الان تبلیغ من نمایش داده نشده. نرخ کلیک ها رو هم با اینکه از حداقل بیشتر گزاشته بودم بازم زیاد کردم.
در ضمن اکانت هم فعاله!
تبلیغ هم Approve شده!
ولی بازم تبلغ نشون نمیده. :)
موفق باشید

شما چگونه متوجه شدید که اکانت شما فعال است و suspend نشده؟ (این کار چندان ساده نیست!)

برای رفع مشکل از ابزار diagnostics tools استفاده کنید و تصویر نتیجه رو اینجا بذارید تا ببینیم چی شده

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
شما چگونه متوجه شدید که اکانت شما فعال است و suspend نشده؟ (این کار چندان ساده نیست!)

برای رفع مشکل از ابزار diagnostics tools استفاده کنید و تصویر نتیجه رو اینجا بذارید تا ببینیم چی شده

سلام
واقعاً؟ من فکر میکردم که اگه ساسپند بکنه خب توی اکتیویتی یا ایمیل به من میگه!!!!
حالا این ابزار که میفرمایید کجاست ؟ :)
متشکر

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
میگم ، به کجا ایمیل بزنم که بفهمم ساسپند شده؟ یا مشکل چیز دیگه ای هست؟
موفق باشید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
وقتی اکانت suspend بشود هیچ ایمیلی برای شما ارسال نمی شود و تنها تبلیغ شما پخش نمی شود

برای تصویر ارسال هم لطفا فقط یک کلید واژه را بررسی نمایید و مجدد تصویر ارسال نمایید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
وقتی اکانت suspend بشود هیچ ایمیلی برای شما ارسال نمی شود و تنها تبلیغ شما پخش نمی شود

برای تصویر ارسال هم لطفا فقط یک کلید واژه را بررسی نمایید و مجدد تصویر ارسال نمایید

سلام
اینم خدمت شما و ممنون از پاسختون :)

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
این پیام در دو صورت نمایش داده می شود
1. شما طی چند ساعت گذشتهتبلیغ خود را تغییر داده باشید و یا کلید واژه به آن اضافه کرده باشید
2. اکانت شما suspend شده باشد که اگر این باشد دیگر کاری نمی تواند کرد.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
این پیام در دو صورت نمایش داده می شود
1. شما طی چند ساعت گذشتهتبلیغ خود را تغییر داده باشید و یا کلید واژه به آن اضافه کرده باشید
2. اکانت شما suspend شده باشد که اگر این باشد دیگر کاری نمی تواند کرد.

سلام
آقا تشکر ، اکانت که به احتمال بسیار قوی ساسپند شده ، حالا مام دیگه بهش دست نمیزنیم به هر حال :) و یه سوال دیگه . من میتونم برای این سایت یه اکانت جدید باز کنم؟ یا دیگه براش نمیتونم تبلیغم بکنم؟
موفق باشی

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
آقا تشکر ، اکانت که به احتمال بسیار قوی ساسپند شده ، حالا مام دیگه بهش دست نمیزنیم به هر حال :) و یه سوال دیگه . من میتونم برای این سایت یه اکانت جدید باز کنم؟ یا دیگه براش نمیتونم تبلیغم بکنم؟
موفق باشی

مشکلی ندارد می توانید یک اکانت دیگر ایجاد نمایید و یا در یک اکانت دیگر تبلیغ سایت خود را قرار دهید

Last edited:

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام

چند سوال

1- کتابی که اطلاعات تکنیکی بیشتری در مورد تبلیغات در گوگل داشته باشد کسی سراغ داره؟

2- فرض کنید من دو تا آگهی دارم و هردو آگهی هم فعاله ، یک کلمه خاص در جستجو باعث میشه آگهی اول نمایش داده بشه اما آگهی دوم نمایش داده نمیشه ، چرا؟

3- از اساتید فن آیا وقتش نیست در مورد Conversion صحبتی بشه؟

با تشکر

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
با عرض پوزش.
ادیت شد ...

Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان شخص مطمئنی که Google Adwords فعال کنه سراغ دارید؟
یکی بود در بازارچه ولی مثل اینکه الان نیست و اینکه اواخر راضی نبودن از کارش...
:eek:fftopic:توجه:
این تاپیک تنها ماهیت فنی دارد. لطفا از ارسال هرگونه مطلب تجاری و یا مطلبی که باعث ارسال پیامهای تجاری دیگران گردد خودداری نمایید و برای آن منظور یک تاپیک دیگر در بخش بازارچه ایجاد نمایید

:eek:fftopic:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام . خسته نباشید. من به حساب شما پول پرداخت کردم کی اکتیو میشود؟ کارهاش؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ممنون فعال شد : دی
دیدم تبلیغاتو سپاس گذارم.

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون فعال شد : دی
دیدم تبلیغاتو سپاس گذارم.

:eek:fftopic:توجه:
این تاپیک تنها ماهیت فنی دارد. لطفا از ارسال هرگونه مطلب تجاری و یا مطلبی که باعث ارسال پیامهای تجاری دیگران گردد خودداری نمایید و برای آن منظور یک تاپیک دیگر در بخش بازارچه ایجاد نمایید این پیام بسیار واضح و شفاف می باشد لطفا توجه نمایید

:eek:fftopic:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
کسی میدونه چجوری که تبلیغات فارسی وقتی با ip ایران باشیم نشون داده میشه اما تو اکنت ادوردز ایران نداره واسه منطقه
این شرکتها پس چی کار کردن که تبلیغاشون نشون داده میشه؟!

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
کسی میدونه چجوری که تبلیغات فارسی وقتی با ip ایران باشیم نشون داده میشه اما تو اکنت ادوردز ایران نداره واسه منطقه
این شرکتها پس چی کار کردن که تبلیغاشون نشون داده میشه؟!

گزینه همه کشورها رو انتخاب میکنن

بالا