• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از davood4547 :
اساتید محترم من متاسفانه نتوانستم sprite backup premium3.1.3 را دانلود کنم اگر لطف کنید که لینک مستقیم آن را بگذارید ممنون میشوم. یا کلا یک برنامه خوب برای backup .
گوشی من جمین است.من روزی یکبار دارم هارد ریست میکنم.چون نمیتوانم بک آپ بگیرم.
در ضمن در این گوشی از اول اربایزر نصب بوده. در سایت آیمیت رام جدید انگلیسی آن آمده.آیا من میتوانم آن را آپدیت کنم و اگر نخواستم دوباره رام قبلی خودم را با بک آپ برگردانم.
اگر به رام انگلیسی امکان فارسی نویسی اضافه شود فضای بیشتری اشغال نمیشود؟ و در نتیجه سرعت آن پایین بیاید؟
ممنونم.
قربان برنامه اس بی پی که تموچیم معرفی کرد برای ویندوز موبایل 5 عالی جواب می ده.نسخه نهایی شو با سریال گذاشته توی نرم افزار
در ضمن اگر رام شما عربی داره ، شما می تونید رام WWEشو بگیرید و نصب کنید ، البته برای فارسی نویسی دوباره باید کلی به زحمت بیفتید.اما اگرم خوشتان نیومد ، خیلی راحت رام اریجینال دستگاه تون رو (اگر سورس شو در پی سی دارید) ریستور می کنید

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از XONIX_JAM :
اين مشكل شما ربطي به تمهاي شما نداره
مشكل از گوشي شماست
به نظر من شما يه برنامه اي نصب كرديد كه تمهاي موجود
در گوشيتونو در زمانهاي معيني عوض كنه مثل برنامه
ThemeDream

راستي تمهاتو تو بخش تم و ريگ تون پاكت پي سي معرفي كن
ممنون

نه من همچین برنامه ای ندارم....در ضمن مشکله من یه چیزه دیگست....تم من عوض نمیشه....عکسشم که گذاشتم..:cool:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خدمت جناب دانیال خان هم ارادت مخصوص داریم....

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
اساتيد سخت افزار سلام.

من در حال حاضر128 jam دارم ميخوام بفروشم jamin بخرم.
مزاياي زير را براش ديدم اگر كسي داره و ايرادي در اون ديده لطفا خبر بده كه پولمو دور نريزم:

1- داشتن WiFi b/g
2- داشتن دوربين 2 مكاپيكسل با قابليت ماكرو(فوكوس دقيقتر براي اشيا نزديك)
3- 4 باند بودن GSM
4- 10 گرم سبكتر از jam
5- داشتن سيستم عامل wm5
6- fulduplex بودن سيستم كارت صوتي كه قطعا در آينده تهيه برنامه منشي تلفني را ممكن خواهد ساخت
7- داشتن برنامه هاي از پيش نصب شده بيشتر از جمله پار پوينت و اكروبات ريدر و ويس دايالر و جاوا و ...
8- زيبائي ظاهري و كاربري راحتتر كليدهاي پائين صفحه

ممنون از همه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از astm1834 :
خدمت جناب دانیال خان هم ارادت مخصوص داریم....
ارادت داریم.

بهزاد خان :
.سرعت جمین رو من ندیدیم(هیچ وقت دستم نگرفتم ش) ولی به یاد داشته باشید که سی پی یو کلاک اش نصف جم هست.
.کواد باند بودن برای کسی که ایران از دستگاه استفاده اصلی ش هست هیچ مزیتی نیست.در حقیقت فرق ترایباند و کواد در ایالات متحده و در استفاده از شبکه جی اس ام شون معلوم می شه
.اگر هم می خواهید بگیرید رامی شو بگیرید که عربی هم داره ، که راحت تر فارسی می شه.

اما معنی حرف من این نبود که شما رو از خرید منصرف کنم.ولی پیشنهاد می کنم به ام 600 و به باند هم فکر کنید

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
قربان برنامه اس بی پی که تموچیم معرفی کرد برای ویندوز موبایل 5 عالی جواب می ده.نسخه نهایی شو با سریال گذاشته توی نرم افزار
در ضمن اگر رام شما عربی داره ، شما می تونید رام WWEشو بگیرید و نصب کنید ، البته برای فارسی نویسی دوباره باید کلی به زحمت بیفتید.اما اگرم خوشتان نیومد ، خیلی راحت رام اریجینال دستگاه تون رو (اگر سورس شو در پی سی دارید) ریستور می کنید

استاد عزیز از اینکه محبت می کنید وقت می گذارید و راهنمائی می کنید بسیار سپاسگزارم.
من متاسفانه نتوانستم در تاپیک نرم افزار چیزی پیدا کنم .البته در صفحه 166 پست شماره 2485 و 2486 را دیدم اما لینکی ندیدم. در صفحه 168 پست شماره 2508 این لینک بود.http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/download.html?en
ایا منظور شما همین آدرس است؟
اگر لطف کنید لینک آن و سریال آن را بگذارید ممنون میشوم.
فرموده بودید اگر سورس شو را داشته باشم می توانم ریستور کنم .منظور از سورس همان بک آپی است که از گوشی ام می گیرم؟
رام گوشی من عربی است(اورجینال) و با فارسی نویسی مشکلی ندارم .و مشخصات آن به این شرح است:

For the Arabic Build:
Rom version 1.0.9.27
Radio version 01.14.20
ExtROM version 1.0.9.115

Select HTTP or FTP link to download the Arabic ROM
JAMin_Arabic_1000927_10009115_11420_ship.exe (54 MB)

در سایت آیمت رام جدید انگلیسی معرفی کرده است:

For the Worldwide English Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.123

To download the WWE ROM JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip (55 MB) choose your link based on your location

آیا شما صلاح می دانید که این رام جدید را نصب کنم و بعد اربایزر را روی رام جدید بریزم؟

سپاسگزارم.:)

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
اساتيد سخت افزار سلام.

مزاياي زير را براش ديدم اگر كسي داره و ايرادي در اون ديده لطفا خبر بده كه پولمو دور نريزم:

1- داشتن WiFi b/g
3- 4 باند بودن GSM
4- 10 گرم سبكتر از jam
5- داشتن سيستم عامل wm5
6- fulduplex بودن سيستم كارت صوتي كه قطعا در آينده تهيه برنامه منشي تلفني را ممكن خواهد ساخت
7- داشتن برنامه هاي از پيش نصب شده بيشتر از جمله پار پوينت و اكروبات ريدر و ويس دايالر و جاوا و ...

ممنون از همه

دوست عزيز تا جايي كه من شنيدم دوربين جمين
در حد 2 مگا كيفيت نداره البته كدوم پاكت پي سي داره كه جمين دوميش
بشه؟
در مورد ميزان سي پي يو هم بايد بگم كه ويندوز 2005 باهاش خوب كار
ميكنه چون اكثر ويندوز2005 با سي پي يو 200 ارائه ميشه
ولي در عوض عمر باطري شما 2 برابر ميشه اخه سي پي يو خوره باطري
هست اما سرعت كمي افت داره!!!

در كل شما همه موارد رو كامل در نظر بگير و عجله هم نكن.

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
استاد عزیز از اینکه محبت می کنید وقت می گذارید و راهنمائی می کنید بسیار سپاسگزارم.
من متاسفانه نتوانستم در تاپیک نرم افزار چیزی پیدا کنم .البته در صفحه 166 پست شماره 2485 و 2486 را دیدم اما لینکی ندیدم. در صفحه 168 پست شماره 2508 این لینک بود.http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/download.html?en
فرموده بودید اگر سورس شو را داشته باشم می توانم ریستور کنم .منظور از سورس همان بک آپی است که از گوشی ام می گیرم؟
رام گوشی من عربی است(اورجینال) و با فارسی نویسی مشکلی ندارم .و مشخصات آن به این شرح است:

For the Arabic Build:
Rom version 1.0.9.27
Radio version 01.14.20
ExtROM version 1.0.9.115

Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21

To download the WWE ROM JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip (55 MB) choose your link based on your location

آیا شما صلاح می دانید که این رام جدید را نصب کنم و بعد اربایزر را روی رام جدید بریزم؟

اين روشي كه فرموديد بنده انجامش دادم
يعني روم انگليسي +برنامه اربيزر 2

در اين حالت گوشي شما خيلي بهتر كار ميكنه
چون كه:
1=روم انگليش با اعراب فرق فوكوله
2=اربيزر شما ميتونه راحتر به روز ميشه
3=اربيزر ميتونه تو مموري نصب بشه
...

راستي گوشي شما چيه؟
من جم دارم و ورم گوشيم 1.13 هست

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از behzadms :
.

1- داشتن WiFi b/g
3- 4 باند بودن GSM
4- 10 گرم سبكتر از jam
5- داشتن سيستم عامل wm5

ممنون از همه

دوست عزیز من جمین دارم. و اولین پاکتی است که دارم.و با پاکتهای دیگر کار نکردم.پس در مقام مقایسه نیستم.
اینها تجربه یکماه ونیمی است که دارم.وهمچنین از سایت آیمت.
- کیفت دورربین اش خیلی خوب است .در حالت ماکرو از فاصله 10 سانتی واضح عکس میگیرد.
-بعضی از نرم افزارهائی که دوستان زحمت میکشند ومعرفی میکنند در داخلش نصب است.فارسی نویسی-قفل صفحه کلید - فوتو کالر آیدی -
• Microsoft® Windows Media Player
• Microsoft® Pictures
• Microsoft® Pocket MSN
• Microsoft® Internet Explorer Mobile
• Microsoft® Outlook Mobile for WM5.0 (with Inbox, Contacts, Calendar, Tasks)
• Microsoft® Word Mobile
• Microsoft® Excel Mobile
• Microsoft® PowerPoint Mobile
• Microsoft® ActiveSync
• ClearVue PDF Viewer
• CA eTrust Antivirus
• Games • Calculator
• Voice Speed Dial
• Voice Notes
• Camera
• Notes
• Wireless Modem (Modem Link)
• ZIP
• Smart Dialling
• Skype (Region-dependant)
- MMS with video clip support

تفاوتی که در سایت آیمت برای جم و جمین ذکر کرده :

What are the Main Differences between the i-mate™ JAM and JAMin?

The JAMin:
- Operates the latest Windows Mobile 5.0 Operating System.
- Camera Image Sensor: 2.0 Mega Pixels CMOS Image Sensor. A Macro mode is supported.
- WiFi enabled: IEEE 802.11b/g/e*/i* compliant.
- Permanent storage of user data.
- Supports High Speed data connections over EDGE/EGPRS.
- Improved Office applications included in WM5.0 (e.g. possibility to add photographs to Contact list, generate charts in Excel Mobile, Word Mobile improved formatting, view Power Point Mobile slide shows, and access to Hotmail email account)
- PDF viewer included
- But does not include Fax capability

بعضی از دوستان در مورد رام و روم این گوشی اشکال می گیرند که سایتش اینگونه توجیه میکند:
Within the memory application, why do I not see the full 128MB available?

Windows Mobile Second Edition ROM is completely read only and only used for the operating system. The RAM is used for both running programs and storing user data. This is less than ideal as RAM is erased when the battery is flat.

Windows Mobile Second Edition

attachment.php

On Windows Mobile 5.0, the ROM is used for storing user data, which is kept should the battery go flat. The RAM is only used for running programs. This is much more like how a PC works.

Windows Mobile 5.0

attachment.php

در این مدت زمانی که این گوشی را دارم مشکل هنگ کردن نداشتم.در مورد سرعت صفحات را خوب باز میکند.من با برنامه Excel کار میکنم(142 کیلو بایت ) که یکی از آنها ده کاربرگ (شیت) دارد که یک برنامه حسابداری است و همه صفحات بهم لینک هستند. موقع مرور صفحات بسرعت باز میشود. اما اگر تغییراتی در این صفحات بدهم .موقع save کردن حدود یک دقیقه طول میکشد.
امیدوارم که این اطلاعات ناقص کمکی کرده باشد.

فایل های ضمیمه

• JASJAR_WMSE.jpg
    28.3 KB · نمایش ها: 50
  • KJAM_WM5.jpg
    23.8 KB · نمایش ها: 49

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جدی می گی؟
خوب پس باید یه مشکل روبرای من حل کنید.چون بک آپی که می گی هیچ کمکی نخواهد کرد ، چون اگر فایل های کود برنامه ها که روی اس دی هست بپره ، دیگه نمی شه باهاش کار کرد.می گم مشکل من اینه :
یه هک رجستری هست که باعث می شه وقتی برنامه ای نصب می کنید ، دستگاه ازتون بپرسه که کجا نصب اش کنه ، من در استفاده از کارت 2 ام ، ازش استفاده کردم ، بعد ، متاسفانه برداشته جلوی اسم هر فولدری که نصب می کنه ، یه نقطه گذاشته .این اصلاً برای من مهم نیست ، ولی مشکل اینه که این نقطه ، که خارج از استاندارد ایکس پی هست ، دسترسی به خود فولدر روی کارت رو از طریق کارت خوان غیر ممکن کنه.یعنی من می خواستم خیلی وقت پیش بردارم و یه کپی از کارتم تو هارد داشته باشم ، ولی هرچی ور رفتم نشد.جالبه که پی پی سی با این نقطه مشکلی نداره.
کسی چنین مشکلی داشته ؟اگر آره ، راه حلی براش دارید؟

راستی اگر کارت 2 ام بپره بیچاره می شم.
اما خوب یه مساله هست ، اونم اینکه این دفعه می رم سندیسک می خرم.همین جا نوشتم که از سنگاپور ، سندیسک 2 رو که 133 ایکس هم بود خریدم 84 هزار تومان(برای خودم نخریدم)

اين مورد پدر منو در اورده
عدم كپي شدن اين فايلها و فولدرها مسئله مهمي

مراحلي كه من طي كردم:
1=من اول سعي كردم كه فايل به فايل كپي كنم ولي ديدم
حجم مهم نيست و نقشي نداره

2= فولدر هاي مورد نظر توسط برنامهrar زيپ كردم
ولي اولا زمانبر بود و نميشد مطمئن بود كه كامل زيپ شده
اما تا حدودي خوب بود

3=استفاده از انواع برنامه هاي بكاپ برداري كه كامپيوتر از مموري
ميگرفت باز ناموفق بود

4=حذف نكته از آخر نام فولدرها و دوباره شورت كات دهي هم
جواب نداد چون برنامه هاي مثل اربيزر كلا فولدرشون حذف ميشد
كه باعث شد يه هارد ريست برم.
البته با وجودsprite.Backup.v3.1.3 ديگه هارد ريست خوش اينده

به نظر من بايد مشكل از ريشه حل بشه ما بايد راهي براي نصب برنامه ها
تو فولدري در مموري پيدا كنيم
البته نه CatInstall چون اونم كارايي خوب نداره و زمان بره

حالا اگر دوستان پول فوسور راه ديگه رفتن مطرح كنند كه ديگر كاشفين
اون راه نرن.

و اگر راهي كشف كردين ما رو هم خبر كنيد!!!

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از XONIX_JAM :
اين روشي كه فرموديد بنده انجامش دادم
يعني روم انگليسي +برنامه اربيزر 2

در اين حالت گوشي شما خيلي بهتر كار ميكنه
چون كه:
1=روم انگليش با اعراب فرق فوكوله
2=اربيزر شما ميتونه راحتر به روز ميشه
3=اربيزر ميتونه تو مموري نصب بشه
...

راستي گوشي شما چيه؟
من جم دارم و ورم گوشيم 1.13 هست

سلام دوست عزیز
گوشی من جمین است و ورژن آن:

For the Arabic Build:
Rom version 1.0.9.27
Radio version 01.14.20
ExtROM version 1.0.9.115

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از davood4547 :

For the Arabic Build:
Rom version 1.0.9.27
Radio version 01.14.20
ExtROM version 1.0.9.115

Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21

بک آپی که خواستید رو براتون می گردم و اگر نبود ، معرفی می کنم ، اگرم بود که لینک شو براتون پی ام می کنم.
در مورد رام تون ، خیر ، رام به صورت یه فایل قابل اجرا روی پی سی ارائه می شه .بنابر این اگر بخواهید بعد از آپگرید ، برگردید به رام ورژن قبلی ، باید الزاماً این فایل رو از جایی قبلاً بگیرید، معمولاً روی اف تی پی ها هست، بخصوص اف تی پی خود تولید کننده پی دی ای.
در مورد توضیحی که زونیکس داد ، باید بگم شرایط او با شما دقیقاً یکی نیست ، او جم داره که 2003 اس ای داره و البته خیلی با آربایزر مشکلی نداره ، و سی پی یو 400 مگاهرتزی داره .جمین به دلیل داشتن ویندوز موبایل 5 ممکنه در فارسی سازیش با دردسر رو به رو شید ، چون من اتم ام رو فارسی نکردم ، نمی تونم نظری بدم ، دوستان ویندوز موبایل 5 باز باید کمک کنن.

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
بک آپی که خواستید رو براتون می گردم و اگر نبود ، معرفی می کنم ، اگرم بود که لینک شو براتون پی ام می کنم.
در مورد رام تون ، خیر ، رام به صورت یه فایل قابل اجرا روی پی سی ارائه می شه .بنابر این اگر بخواهید بعد از آپگرید ، برگردید به رام ورژن قبلی ، باید الزاماً این فایل رو از جایی قبلاً بگیرید، معمولاً روی اف تی پی ها هست، بخصوص اف تی پی خود تولید کننده پی دی ای.
در مورد توضیحی که زونیکس داد ، باید بگم شرایط او با شما دقیقاً یکی نیست ، او جم داره که 2003 اس ای داره و البته خیلی با آربایزر مشکلی نداره ، و سی پی یو 400 مگاهرتزی داره .جمین به دلیل داشتن ویندوز موبایل 5 ممکنه در فارسی سازیش با دردسر رو به رو شید ، چون من اتم ام رو فارسی نکردم ، نمی تونم نظری بدم ، دوستان ویندوز موبایل 5 باز باید کمک کنن.

ممنونم از کمک و راهنمائی اتان.:happy:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز:)
king_dani جان! چطور میشه فایلهای sis رو توی پی پی سی اجرا کرد؟
آخه من وقتی که بلوتوث گوشیم روشنه، هر جا که میرم، سیل این فایلها به گوشیم سرازیر میشه.
ممنون:)

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
دوست عزیز من جمین دارم. و اولین پاکتی است که دارم.و با پاکتهای دیگر کار نکردم.پس در مقام مقایسه نیستم.
اینها تجربه یکماه ونیمی است که دارم.وهمچنین از سایت آیمت.
- کیفت دورربین اش خیلی خوب است .در حالت ماکرو از فاصله 10 سانتی واضح عکس میگیرد.
-بعضی از نرم افزارهائی که دوستان زحمت میکشند ومعرفی میکنند در داخلش نصب است.فارسی نویسی-قفل صفحه کلید - فوتو کالر آیدی -
• Microsoft® Windows Media Player
• Microsoft® Pictures
• Microsoft® Pocket MSN
• Microsoft® Internet Explorer Mobile
• Microsoft® Outlook Mobile for WM5.0 (with Inbox, Contacts, Calendar, Tasks)
• Microsoft® Word Mobile
• Microsoft® Excel Mobile
• Microsoft® PowerPoint Mobile
• Microsoft® ActiveSync
• ClearVue PDF Viewer
• CA eTrust Antivirus
• Games • Calculator
• Voice Speed Dial
• Voice Notes
• Camera
• Notes
• Wireless Modem (Modem Link)
• ZIP
• Smart Dialling
• Skype (Region-dependant)
- MMS with video clip support

تفاوتی که در سایت آیمت برای جم و جمین ذکر کرده :

What are the Main Differences between the i-mate™ JAM and JAMin?

The JAMin:
- Operates the latest Windows Mobile 5.0 Operating System.
- Camera Image Sensor: 2.0 Mega Pixels CMOS Image Sensor. A Macro mode is supported.
- WiFi enabled: IEEE 802.11b/g/e*/i* compliant.
- Permanent storage of user data.
- Supports High Speed data connections over EDGE/EGPRS.
- Improved Office applications included in WM5.0 (e.g. possibility to add photographs to Contact list, generate charts in Excel Mobile, Word Mobile improved formatting, view Power Point Mobile slide shows, and access to Hotmail email account)
- PDF viewer included
- But does not include Fax capability

در این مدت زمانی که این گوشی را دارم مشکل هنگ کردن نداشتم.در مورد سرعت صفحات را خوب باز میکند.من با برنامه Excel کار میکنم(142 کیلو بایت ) که یکی از آنها ده کاربرگ (شیت) دارد که یک برنامه حسابداری است و همه صفحات بهم لینک هستند. موقع مرور صفحات بسرعت باز میشود. اما اگر تغییراتی در این صفحات بدهم .موقع save کردن حدود یک دقیقه طول میکشد.
امیدوارم که این اطلاعات ناقص کمکی کرده باشد.

با تشكر از داوود خان و جناب Xonix ، بسيار ممنون از اطلاعاتي كه دادي.
من حدود 24 ساعته كه با اين دستگاه كار كردم ولي جهت اطلاعت اين چهارمين آيميتي است كه خريدم از PDA2k بعد Jam معمولي بعد Jam128 و الان Jamin.
مزاياي عملي كه ديدم :
1- ترتيب قرارگيري منوها و در دسترس بودن دكمه هايي كه تا قبل از اين و در نسخ ويندوز 2003 وجود نداشت سبب استفاده سريع تر و ساده تر از دستگاه شده
2- بدليل فول داپلكس شدن كارت صوتي امكان تماس تلفني از طريق بلو توث و برنامه Voice Dial كه روي ويندوز بصورت استاندارد هست امكان پذير شده و به احتمال قوي با مشخصه كارت صوتي امكان نوشتن برنامه منشي تلفني براي برنامه نويسان مهيا خواهد شد كه خود تا بحال معظل بزرگي محسوب ميشد.
3- ويندوز مديا پلير امكان پخش فايلهاي AMR و برخي فرمتهاي موبايلهاي عمومي را بصورت استاندارد دارد.
4- دكمه هاي قابل تعريف و دو دكمه اضافه در پايين كار با صفحه كليد را آسانتر كرده است
5- همانطوريكه فرموديد بهبود قابل توجهي در دوربين و لنز آن ديده ميشود.
6- وايرلس لن و بلوتوث در يك منو بسادگي قابل فعال يا غير فعال شدن است و دردسر مدلهاي قبلي مثل PDA2k را ندارد.
7- مصرف باطري بسيار كمتر از Jam شده
8- وزن آن نيز 10 گرم سبكتر است.
9- احتمال هارد ريست شدن اتفاقي از بين رفته است.
10- هنگ و گير كمتري دارد.

اما معايب:

1- بدليل نصف شدن كلاك پالس سي پي يو و وجود ويندوز 2005 با برنامه هاي جنبي فراوان سبب شده تا سرعت باز شدن برنامه ها نسبت به Jam 128 كاهش يابد.
2- ايران از سيستم عامل (در قسمت عربايزر) حذف شده و نميتوان تقويم ميلادي و روزهاي هفته را به فارسي روي صفحه مشاهده كرد.فقط پچ فارسي ساز عربايزر ميتواند معظل تايپ فارسي را حل كند (جاي شكرش باقيست) اما متاسفانه هنگام تايپ فارسي و غلط گيري (مارك كردن با قلم) حروف را براحتي نميتوان انتخاب و اديت كرد.(مشكل چپ و راست در تايپ) البته گزينه اي در عربايزر براي اين منظور وجود دارد كه اگر Smart right to left را انتخاب كني اونوقت با ديكشنري فارسي مشكل پيدا خواهد كرد!(اگر راه حلي داره راهنمايي فرماييد)
3- زنگهاي آلارمي كه در مدلهاي قبلي بود در اين مدل وجود ندارد و بايد دستي از مدل قبلي كپي كنيم روي اين دستگاه

بمرور كه بيشتر با دستگاه كار كنم براي اطلاع ساير دوستان موارد يگر را بعرض خواهم رساند....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
با سلام خدمت دوستان عزیز:)
king_dani جان! چطور میشه فایلهای sis رو توی پی پی سی اجرا کرد؟
آخه من وقتی که بلوتوث گوشیم روشنه، هر جا که میرم، سیل این فایلها به گوشیم سرازیر میشه.
ممنون:)
زارعی جام فکر نکنم حتی اگر دوست داشته باشید که چنین برنامه هایی رو اجرا کنید ، دوست داشته باشید فایل های دریافتی رو اجرا کنید ، چون اونها همشون malwareهستن ، به زبون ساده ویروس هایی هستن که توسط موبایل های آلوده فرستاده می شن بدون اینکه فرد صاحب موبایل بدونه.منتهی چون برای سیمبین نوشته شده ، خوشبختانه به او اس ویندوز آسیبی نمی رسونه.یادتون باشه ممکنه در سال های آینده این قدر خوش شانس نباشید و این دفعه فایل های اجرایی ویندوز باشه که به سوی شما سرازیر بشه.

در ضمن ، برای اجرای سیمبین برنامه ای ندیدم ، اما برای اپلت های جاوا که در اغلب گوشی های جدید هست ، شما می تونید از جاوا برای پی پی سی استفاده کنید
موفق باشی

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا بهزاد مبارکه
امیدوارم که از انتخابتان راضی باشید:)
چون فرمودید پاکتهای دیگری نیز داشته اید چند سوال دارم:
- صدای آن در کل چطور است؟ بلندی صدا و کیفیت آن؟
- سر عتش در مقایسه با پاکتهای دیگر نگران کننده است؟
- چند خریدید؟:blink:
- در کل از انتخابتان راضی هستید؟
:)

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
آقا بهزاد مبارکه
امیدوارم که از انتخابتان راضی باشید:)
چون فرمودید پاکتهای دیگری نیز داشته اید چند سوال دارم:
- صدای آن در کل چطور است؟ بلندی صدا و کیفیت آن؟
- سر عتش در مقایسه با پاکتهای دیگر نگران کننده است؟
- چند خریدید؟:blink:
- در کل از انتخابتان راضی هستید؟
:)

دوست عزير در پاسخ به سئوالتن بايد بگويم:

1- صداي هيچكدام از گوشي هاي كه داشتم به بلندي و كيفيت PDA2k نيست.كيفيت صداي جم معمولي و 128 و جمين تو يه مايه است.ولي بنظرم نويز صدا در حالت ماكزيمم در جمين از جم هاي قبلي كمتر شده.
2- سرعت برخي برنامه هاي داخلي و كار با ستينگ در 2005 از 2003 خيلي بهتر است.هنگ و تاخير در منوي تغير صداي زنگ و ... ديگر مشاهده نميشود ولي در مورد اجراي برنامه هاي سنگين نصف شدن كلاك پالس خود را نشان ميدهد.ولي در جمع من حس ميكنم پرفرمنس بهتري نسبت به قبلي ها دارد.
3- من 645 خريدم ولي دو روز بعد شنيدم 620 هم در علاادين هست!
4- در كل من از انتخابم راضي ام به دلايل نوع كاربري كه دارم:
الف - وايرلس لن
ب- بلوتوث با قبليت ويس دايال كه تو ماشين براي شماره گيري خيلي بدرد ميخوره
ج- فول داپلكس بودن كارت صوتي
د- رفع موارد معظلي كه در سيستم عامل جمهاي قبلي (2003) وجود داشت.
ه- مديريت حافظه بهتر
و- طول عمر باطري تا حد دو برابر جمهاي قبلي
ز- كي برد بهينه شده در پايين صفحه
ح- داشتن نرم افزارهاي جنبي مثل آنتي ويروس و پاور پوينت و اكروبات و ... كه بصورت استاندارد وجود دارد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مازیار شما گفتی که کارتی که یهو محتویات اش پرید از مارک مایکروسیم بود؟
می گم این عکس کارت منه ، مال شما هم همین شکلی بود؟پشت کار ام دو تا هولوگرام داره (نمیشه ازش عکس انداخت) یعنی تقلبیه؟

فایل های ضمیمه

• IMG_0005.JPG
    IMG_0005.JPG
    162.5 KB · نمایش ها: 2

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید من میخوام همین روزا jabra BT800 بگیرم خواهش میکنم بگید به هیچ وجه صدایی که تو i-mate jam پخش می شه رو نمی شه شنید؟ مشکل از کارت صداشه؟!!! یعنی صداش این طوریه یا... با برنامه ای چیزی... اگه بگین من همون لحظه میرم میگیرمش!! آخه ا هر کی می پرسم میگه اصن نمیشه!!لطفا جواب بدین من والا بلا گیر کردم!! آخه 90 تومن گیرم اومده نمیدونم چی کارش کنم! راسی چی کارش کنم؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا