• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من روی گوشیم imate pocketpcویندوز 5 نصب کردم و به 1 مشکل خوردم.
تو قسمت memory دو جور حافظه storage و program داریم.
storage=14mb
program=88mb
من اصلا نمیتونم این دو تا رو تغییر بدم و حافظه storage پر میشه.
please help me

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب شهریار
دیدم شما دوباره گفتید کامپایلر C++ می خواهید.(البته از اون پست دیدم خیلی می گذره) اگر تا حالا پیدا نکردید این کار رو میشه کرد ولی انتظار فوق العاده ای نداشته باشید:
برنامه pDos رو از اینجا دانلود کنید:
کد:
http://www.pocketdos.com/download.htm
برنامه TC++1.01 به خوبی روی پاکت داس اجرا میشه (خودم امتحان کردم) این برنامه رو از سایت برلند مجانی می توانید دانلود کنید:
کد:
http://community.borland.com/article/images/21751/tcpp101.zip

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Axim :
جناب شهریار
دیدم شما دوباره گفتید کامپایلر C++ می خواهید.(البته از اون پست دیدم خیلی می گذره) اگر تا حالا پیدا نکردید این کار رو میشه کرد ولی انتظار فوق العاده ای نداشته باشید:
برنامه pDos رو از اینجا دانلود کنید:
کد:
http://www.pocketdos.com/download.htm
برنامه TC++1.01 به خوبی روی پاکت داس اجرا میشه (خودم امتحان کردم) این برنامه رو از سایت برلند مجانی می توانید دانلود کنید:
کد:
http://community.borland.com/article/images/21751/tcpp101.zip
آقا واقا ممنون من دیگه روم نمی شد بازم بگم که لازم دارم! مرسی. حالا استفاده کردم میگم که ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه های آر اس اس ریدر newsbreakرو استفاده می کنید؟من حدود 12 آدرس دارم درش که هر 6 ساعت آپدیت می شه ، ولی الان هر بار که نیوز بریک در بک گراند شروع به اجرا می شه(یعنی وقتی دستگاه روی کریدل می گذارم) یهو مموری ام 4مگ به حجم در اشغال اش اضافه می شه
کسی چنین مشکلی داشته؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جدی می گی؟
خوب پس باید یه مشکل روبرای من حل کنید.چون بک آپی که می گی هیچ کمکی نخواهد کرد ، چون اگر فایل های کود برنامه ها که روی اس دی هست بپره ، دیگه نمی شه باهاش کار کرد.می گم مشکل من اینه :
یه هک رجستری هست که باعث می شه وقتی برنامه ای نصب می کنید ، دستگاه ازتون بپرسه که کجا نصب اش کنه ، من در استفاده از کارت 2 ام ، ازش استفاده کردم ، بعد ، متاسفانه برداشته جلوی اسم هر فولدری که نصب می کنه ، یه نقطه گذاشته .این اصلاً برای من مهم نیست ، ولی مشکل اینه که این نقطه ، که خارج از استاندارد ایکس پی هست ، دسترسی به خود فولدر روی کارت رو از طریق کارت خوان غیر ممکن کنه.یعنی من می خواستم خیلی وقت پیش بردارم و یه کپی از کارتم تو هارد داشته باشم ، ولی هرچی ور رفتم نشد.جالبه که پی پی سی با این نقطه مشکلی نداره.
کسی چنین مشکلی داشته ؟اگر آره ، راه حلی براش دارید؟

راستی اگر کارت 2 ام بپره بیچاره می شم.
اما خوب یه مساله هست ، اونم اینکه این دفعه می رم سندیسک می خرم.همین جا نوشتم که از سنگاپور ، سندیسک 2 رو که 133 ایکس هم بود خریدم 84 هزار تومان(برای خودم نخریدم)
سلام.
بعد از روز ها، دوری اجباری از اینترنت بالاخره، امروز online شدم.

دانیال جان ببخشید که دیر جواب میدم.
عرض کنم که در مورد کارتی‌ که عکسش رو گذاشته بودی، باید بگم که کارتی‌ که من داشتم، همین مارک و به همین سبکی‌ که تعریف کردی و میبینم بود، با این تفاوت که کارت من MMC بود.
پشتش هم هولوگرامی‌ داشت که مثلا همون Life Time گارانتیش بود...
در مورد اون نقطه که گفتی‌ هم روش یکم فکر و کار می‌کنم شاید راهی‌ باشه.( البته کار نشد نداره...)
میتونی‌ یه نمونه از Folder نقطه دار شده رو attach کنی‌ اینجا؟
یه برنامه تو ذهنمه که نمیدونم همون کاری رو می‌کنه که فکر می‌کنم یا نه... برنامه ی SPB Clone. یه امتحانش بکن...
من خودم هر مدت Storage Card رو کامل کپی‌ می‌کردم رو PC و از Storage و Main Memory و کلا windows و برنامه ها هم با همه ی برنامه هایی‌ که میشد ،Back up تهیه می‌کردم...
هیچ وقت لحظه های تلخ نیست شدن Storage Card رو فراموش نمیکنم!!!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بچه های آر اس اس ریدر newsbreakرو استفاده می کنید؟من حدود 12 آدرس دارم درش که هر 6 ساعت آپدیت می شه ، ولی الان هر بار که نیوز بریک در بک گراند شروع به اجرا می شه(یعنی وقتی دستگاه روی کریدل می گذارم) یهو مموری ام 4مگ به حجم در اشغال اش اضافه می شه
کسی چنین مشکلی داشته؟
یادم نیست دقیقا با چه برنامه ای بود که متوجه شدم که گویا این NewsBreak حتی‌ موقع restart شدن، از یه روشی‌ غیر از روش های معمول قرار گرفتن در لیست برنامه های Start up، خودشو (یا یه برنامه ای مربوط به خودش رو)، اجرا می‌کنه. که با برنامه های Task Manager ای که من کار می‌کنم، نشون داده نمی‌شه. (حداقل رو دستگاه من اینطور به نظرم اومده).
حالا این 4MB ای که میگین رو من بعد از اجرای برنامه ،ندیدم که پر بشه. ولی‌ شاید همون اول با اجرا شدن اون Start up اشغال می‌کنه...)
ولی‌ چه می‌شه کرد که برنامه ی خیلی‌ خوبیه...
پیشنهاد می‌کنم این برنامه رو هم اگر امتحان نکردین، حتما ببینید. (در بعضی‌ قسمت ها، حتی‌ امکانات بیشتری هم داره.)
PocketRSS از شرکت Happy Jack Road Solutions به آدرس: Http://www.happyjackroad.net

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
کسی چنین مشکلی داشته؟
یادم نیست دقیقا با چه برنامه ای بود که متوجه شدم که گویا این NewsBreak حتی‌ موقع restart شدن، از یه روشی‌ غیر از روش های معمول قرار گرفتن در لیست برنامه های Start up، خودشو (یا یه برنامه ای مربوط به خودش رو)، اجرا می‌کنه. که با برنامه های Task Manager ای که من کار می‌کنم، نشون داده نمی‌شه. (حداقل رو دستگاه من اینطور به نظرم اومده).
حالا این 4MB ای که میگین رو من بعد از اجرای برنامه ،ندیدم که پر بشه. ولی‌ شاید همون اول با اجرا شدن اون Start up اشغال می‌کنه...)
پیشنهاد می‌کنم این برنامه رو هم اگر امتحان نکردین، حتما ببینید. (در بعضی‌ قسمت ها، حتی‌ امکانات بیشتری هم داره.)
PocketRSS از شرکت Happy Jack Road Solutions به آدرس: Http://www.happyjackroad.net

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
من دارم نسخه کرک دارشون دانلود می کنم.می ذارم اینجا اگه کار کرد
ولی یه چیزی ، می شه بگی تنظیمات نیوزبریک شما چجوریه ؟ مثلا هر 6 ساعت خبر می گیره؟مدام وصله به نت؟(منظورم اینه که مثل مال منه که همیشه که به روی کریدل هست ، خود به خود اطلاعات رو هم بگیره؟) و اینکه شما به چند تا سایت سابسکرایب کردی؟من هر 6 ساعت بالای 70 تا خبر می گیره!!!
به هر حال اسم این ها news aggregator هست دیگه ، باید اطلاعات جمع بشه.
حدس من اینه که در ویندوز موبایل 5 چنین مشکلی نداره ، ولی در 2003 چون از رم به عنوان مین مموری استفاده می شه ، حافظه رم با اخبار جدید اشغال می شه ، ولی هر آر اس اس نباید بیش از 20 کیلو بایت باشه (نه؟)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مازیار ، خبر خوش
یه بک آپ از کل محتویات گرفتم ،به این صورت:
برنامه کلونی که گفتی 290 دلار پولشه ، ولی زنده باشه این ای میول!!! باهاش فقط می شه فلش دیسک رو کپی گرفت ، البته اگرم می شد اس دی رو گرفت من برای 12.گیگ اطلاعات جا نداشتم. باهاش یه کپی از همه چی غیر از اس دی گرفتم.
قدم بعدی هم این بود که هرچی فولدر با نقطه در انتهاش بود ، رینیم کردم توی پی دی ای، بعد کارت رو در آوردم و منتقل کردم روی هارد ، بعد زیپ اش کردم و گذاشتم برای روز مبادا

البته اصلاً کار راحتی نبود ، ولی دیگه خیالم تا حدودی راحته
راستی ، یه چیز دیگه ، در این حین من متوجه شدم که بعضی از فولدر ها رو با اینکه با هک رجستری نصب کردم ، به طوری تونستم مانع نقطه گذاری شم.شما هم این موفقیت رو تجربه کردید؟مثلا فولدر آکروبات ریدر و بعضی برنامه های دیگه ، که من اسم فولدر شون رو بیش از 3 حرف و با حروف بزرگ نزدم(این رو شانسی پیدا کردم) کسی می تونه توضیحی به خاطرش بده؟

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
آیا هنوز IMAGiNET Arabic Writer یا مشابه این برنامه برای شناسایی دست نوشته ها به زبان عربی (فارسی)
برای wm5 نیامده ؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
من دارم نسخه کرک دارشون دانلود می کنم.می ذارم اینجا اگه کار کرد
ولی یه چیزی ، می شه بگی تنظیمات نیوزبریک شما چجوریه ؟ مثلا هر 6 ساعت خبر می گیره؟مدام وصله به نت؟(منظورم اینه که مثل مال منه که همیشه که به روی کریدل هست ، خود به خود اطلاعات رو هم بگیره؟) و اینکه شما به چند تا سایت سابسکرایب کردی؟من هر 6 ساعت بالای 70 تا خبر می گیره!!!
به هر حال اسم این ها news aggregator هست دیگه ، باید اطلاعات جمع بشه.
حدس من اینه که در ویندوز موبایل 5 چنین مشکلی نداره ، ولی در 2003 چون از رم به عنوان مین مموری استفاده می شه ، حافظه رم با اخبار جدید اشغال می شه ، ولی هر آر اس اس نباید بیش از 20 کیلو بایت باشه (نه؟)
منظورت از نسخه ی crack دار چیه؟ مگه نسخه های دیگه crack نمیخوان؟
در مورد تنظیمات باید بگم که من در کل شاید بیش از 600 یا 700 آدرس RSS بهش دادم.(البته بعضی‌ هاش هم با OPML ریخته شده.)
ولی‌ تعدادی که بیشتر اونهارو برای update انتخاب می‌کنم، چیزی حدود 60 - 70 تا هست. وقتی‌ که روی cradle هست دستگاه، معمولا هر چند ساعت، خودم به صورت دستی‌، update رو میزنم. ولی‌ بنا به مقتضیات هر RSS، در مورد update بعد از مدتی‌ خاص هم تنظیم شده.
اون که پرسیدی هر RSSنباید بیشتر از 20KB باشه، من اینطور فکر نمیکنم. من مطلبی‌ download کردم که شاید نزدیک به 1MB بود!
اون 20KB، فکر می‌کنم که یه استاندارد باشه که باید سعی‌ بشه رعایت بشه. من حتی‌ دیدم که بعضی‌ جاها عین خود Home Page رو گذاشتن رو RSS! با عکسها و همه چیز...
نظرت در مورد اینکه خبر ها رو روی Main Memory نگه می‌داره، قبول دارم. ولی‌ نه اینکه اونجا بمونن. فکر می‌کنم که حد اکثر چند KB فضا رو به صورت cache موقع download کردن، از این حافظه اشغال کنه. بعد، بسته به تنظیماتی‌ که در قسمت Data Storage برنامه، صورت پذیرفته، اقدام به انتقال و ذخیره ی اون cache بکنه. پس فکر نمیکنم که بشه علت اشغال اون حجم از Main Memory رو این دونست. مگر اینکه واقعا یه اشکال نرم افزاری در طراحی‌ داشته باشه...
راستی‌ PocketRSS رو امتحان کردی؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
مازیار ، خبر خوش
یه بک آپ از کل محتویات گرفتم ،به این صورت:
برنامه کلونی که گفتی 290 دلار پولشه ، ولی زنده باشه این ای میول!!! باهاش فقط می شه فلش دیسک رو کپی گرفت ، البته اگرم می شد اس دی رو گرفت من برای 12.گیگ اطلاعات جا نداشتم. باهاش یه کپی از همه چی غیر از اس دی گرفتم.
قدم بعدی هم این بود که هرچی فولدر با نقطه در انتهاش بود ، رینیم کردم توی پی دی ای، بعد کارت رو در آوردم و منتقل کردم روی هارد ، بعد زیپ اش کردم و گذاشتم برای روز مبادا

البته اصلاً کار راحتی نبود ، ولی دیگه خیالم تا حدودی راحته
راستی ، یه چیز دیگه ، در این حین من متوجه شدم که بعضی از فولدر ها رو با اینکه با هک رجستری نصب کردم ، به طوری تونستم مانع نقطه گذاری شم.شما هم این موفقیت رو تجربه کردید؟مثلا فولدر آکروبات ریدر و بعضی برنامه های دیگه ، که من اسم فولدر شون رو بیش از 3 حرف و با حروف بزرگ نزدم(این رو شانسی پیدا کردم) کسی می تونه توضیحی به خاطرش بده؟
فقط من یه چیزی رو بگم که یه وقت بعدا مشکل ساز نشه...
این برنامهٔ کلون در واقع کار اصلیش Back up گرفتن نیست. استفاده از این گونه برنامه ها بیشتر مختص کمپانی‌ هایی‌ هست که دستگاه رو میخرن و با تغییرات نرم افزاری که روشون صورت میدن، دستگاه رو با مارک جدیدی به بازار عرضه می‌کنن. و اطلاعات یک دستگاه نمونه رو روی بقیه کلون می‌کنن. قیمت بالای این نرم افزار هم به خاطر همین کاربرد تجاریشه.
اینه که پیشنهاد می‌کنم که توضیحاتی‌ که راجع به این برنامه وجود داره رو بخونین که خدای نکرده مشکلی‌ برای دستگاه پیش نیاد. من خودم تو ذهنم اینه که شاید بتونه رام رو هم تحت تاثیر بذاره.

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
مازیار ، خبر خوش
البته اگرم می شد اس دی رو گرفت من برای 12.گیگ اطلاعات جا نداشتم. باهاش یه کپی از همه چی غیر از اس دی گرفتم.

میبخشید پا برهنه پریدم وسط بحثتون:blush:

آقا دنی میشه بپرسم Storage Card شما چقدر حافظه داره؟:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
فقط من یه چیزی رو بگم که یه وقت بعدا مشکل ساز نشه...
این برنامهٔ کلون در واقع کار اصلیش Back up گرفتن نیست. استفاده از این گونه برنامه ها بیشتر مختص کمپانی‌ هایی‌ هست که دستگاه رو میخرن و با تغییرات نرم افزاری که روشون صورت میدن، دستگاه رو با مارک جدیدی به بازار عرضه می‌کنن. و اطلاعات یک دستگاه نمونه رو روی بقیه کلون می‌کنن. قیمت بالای این نرم افزار هم به خاطر همین کاربرد تجاریشه.
اینه که پیشنهاد می‌کنم که توضیحاتی‌ که راجع به این برنامه وجود داره رو بخونین که خدای نکرده مشکلی‌ برای دستگاه پیش نیاد. من خودم تو ذهنم اینه که شاید بتونه رام رو هم تحت تاثیر بذاره.

ممنون از یاد آوریت
ولی باید بگم ، اون چیزی که شما می گی ، در حقیقت نوشتن او ای ام هاست.این برنامه بیشتر برای شرکت هاست ،که مصرف کننده ثالث محسوب می شنthird party که می خوان افراد شون ، یه برنامه رو همگی داشته باشن(مثلاً نرم افزار حسابداری) می رن یکی می خرن ، بعد پول مثلاً 100تاشو می دن، ولی ریختن روی 100 تا پی دی ای مصیبته ، پس با این برنامه یه فایل اجرایی می گیرن از دستگاه اولی ، که با اجراش ، شما کل تنظیمات ریز و درشت (رجیستری ، پیم ، ستینگز ، فولدر های ویندوز و حتی مموری داخلی) رو بروی دستگاهت خواهی داشت. این طوری از روی یه دستگاه کلون می کنن

بازم ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
منظورت از نسخه ی crack دار چیه؟ مگه نسخه های دیگه crack نمیخوان؟
در مورد تنظیمات باید بگم که من در کل شاید بیش از 600 یا 700 آدرس RSS بهش دادم.(البته بعضی‌ هاش هم با OPML ریخته شده.)
ولی‌ تعدادی که بیشتر اونهارو برای update انتخاب می‌کنم، چیزی حدود 60 - 70 تا هست. وقتی‌ که روی cradle هست دستگاه، معمولا هر چند ساعت، خودم به صورت دستی‌، update رو میزنم. ولی‌ بنا به مقتضیات هر RSS، در مورد update بعد از مدتی‌ خاص هم تنظیم شده.
اون که پرسیدی هر RSSنباید بیشتر از 20KB باشه، من اینطور فکر نمیکنم. من مطلبی‌ download کردم که شاید نزدیک به 1MB بود!
اون 20KB، فکر می‌کنم که یه استاندارد باشه که باید سعی‌ بشه رعایت بشه. من حتی‌ دیدم که بعضی‌ جاها عین خود Home Page رو گذاشتن رو RSS! با عکسها و همه چیز...
نظرت در مورد اینکه خبر ها رو روی Main Memory نگه می‌داره، قبول دارم. ولی‌ نه اینکه اونجا بمونن. فکر می‌کنم که حد اکثر چند KB فضا رو به صورت cache موقع download کردن، از این حافظه اشغال کنه. بعد، بسته به تنظیماتی‌ که در قسمت Data Storage برنامه، صورت پذیرفته، اقدام به انتقال و ذخیره ی اون cache بکنه. پس فکر نمیکنم که بشه علت اشغال اون حجم از Main Memory رو این دونست. مگر اینکه واقعا یه اشکال نرم افزاری در طراحی‌ داشته باشه...
راستی‌ PocketRSS رو امتحان کردی؟

نسخه کرک شده منظور بود قربان
بنده این طور فکر نمی کنم، یه چند تا مقاله خیلی عالی هست در وبلاگ ویندوز موبایل ؛ شاید ترجمه شان کردم ، ولی خلاصه بگویم که وقتی مین مموری مورد استفاده قرار می گیرد و دیگر ویندوز کاری باهاش ندارد ، اطلاعات تغییر یافته را بروی مموری دائمی کپی می کنه ، ولی فضای اشغال شده توسط اون هیچ وقت حالی نمی شه (دیفرگ تو مرام اش نیست ، برای راهنمایی پست اخیر کامپلیت رو بخون)
اینم درسته که آر اس اس محدودیت نداره ، ولی من که خودم آر اس اس هامو می بینم ، غیر از یاهو تاپ استوریز ، بقیه باید جمع و جور باشن ، ولی فکر کنم ، مثلاً وقتی یه بار آپ می کنه ، نیم مگ می گیره اگر طول روز ریست نکنم ، دقیقاً می شه 2 مگ اضافه تر(از مکانیسم بالا)

پاکت آر اس اس ، در یک کلام ، آشغال ، حتی ارزش آپ کردن نداره(گرچه پرشین گیگ دان شده)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
میبخشید پا برهنه پریدم وسط بحثتون:blush:

آقا دنی میشه بپرسم Storage Card شما چقدر حافظه داره؟:blink:
خواهش می شه قربان بفرمایید تو ، دمه در بده:D
کارت من همون طور که در چند پست پیش نوشتم 2گیگ(البته 1.9 گیگ )
که حدود 1.2 اش پره

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
خواهش می شه قربان بفرمایید تو ، دمه در بده:D
کارت من همون طور که در چند پست پیش نوشتم 2گیگ(البته 1.9 گیگ )
که حدود 1.2 اش پره

شاید این سوال اصلا جاش اینجا نباشه(که همینطور هم هست) ولی از اونجایی که شما همیشه در امر پاسخ اینجانب رو شرمنده کردید میخواستم بگم که من همون روزی که ای900 رو خریدم یه 512 هم گرفتم. فک میکردم نیازم رو پاسخ میده! ولی خوب .....

چون شما در هر زمینه مارک هارو خوب میشناسید و از خیلی هاشون استفاده کردید؛

1GB & 2GB اس دی چند هست حدودی و چه مارکی؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
نمیدونم خاطر تون هست یا نه که من یک بار پرسیدم که آیا SD Memory Card به Blue Angel که البته برای خودم PDA2k هست، میخوره یا نه؟ که جواب گرفتم میخوره.
من یک SanDisk SD 2GB با هر مشقتی‌ که بود، تهیه کردم. و با ذوق و شوق فراوان آن را درون دستگاه خویش نهادم! ولی‌...
اصلا ورود این عزیز به slot رو تشخیص نداد. و امید یک جوون رو نا امید کرد...
رفتم کاتالوگ رو خوندم که مطمئن شم. دیدم اونجا هم نوشته MMC/SDIO یعنی‌ یا MMC میگذاری اینتو یا چی‌؟ SD!
گفتم شاید این SD که تازه از قاب درش اوردم خرابه! بردم و آن را در دستگاهی‌ دگر بنهادم. و به زیبایی‌، شکوه و عظمت کارکرد این دوست نافرجام رو مشاهده کردم. پس مطمئن شدم که مشکل از SanDisk SD نیست.
حالا من، به عنوان یک جوون که احتیاج به فضای بیشتری برای زندگی‌ داره و
همچنین به عنوان کسی‌ که برای خریدن 2GB مربع! فضا، مبالغی‌ چوق (به قول جناب بهروز خان) پرداخت نموده،
باید چه کنم؟
ای دوستان، اساتید و متخصصین، به نظرات و کمک های شما، نیاز مندم.
ممنون.​

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
گوشی من جمین است بعد از نصب یک نرم افزار پیغام ریست داد و دیگر بالا نمیآید . (همان صفحه اول می ماند)
آیا در گوشی های مثل جمین که کلید هارد ریست برای آن تعریف نشده کلید ترکیبی وجود دارد؟
لطفا" راهنمائی بفر مایید .متشکرم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان ؛ جای سئوال شما همین جاس
ببینید ، چندین پست قبل ؛ بحث شد با مازیار ، و با این نتیجه رسیدیم که اگر کارت سندیسک اصل (که سیاه هست و آرم شو می تونید از روی اینترنت ببینید) پیدا کردید ، 1 شو به قیمت 50 و 2 شو به قیمت 90 بخرید ، عالیه
ولی اگر مارک متفرقه می خرید ، واقعاً هیچ فرقی با هم ندارن ، مگر اینکه خیلی دیگه درب و داغون باشه ، مثلاً من یکی رو دیدم که زحمت نکشیده بودن مارک زیری رو بکنن و یه آرم تقلبی کینگستون روش چسبونده بودن
در صورت متفرقه بودن : 1شو 40 و دو شو هم بالای 80 نخرید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا