• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

avajian

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال دیگه
آیا دو تا Pocket pc که Wlan 802.11b دارند میتوانند با همدیگر تبادل اطلاعات کنند؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
آقا پست قبلیم رو حتما نخوندی :cool: من اون تیک رو زده بودم. ولی بازم نمیشه. نمیدونم چرا. میدونی درست بود همیشه. از وقتی اربایزر رو نصب کردم اینطوری شد و اون تیک هم هنوز هست!
در مورد دوم هم همه چیز عادیه. فقط دکمه send فید شده و نمیشه کلیکش کرد!! باید ok کنم تا بره توی drafts بعد از اونجا sendش کنم!
آقا در ضمن من برنامه برای screenshot نصب کردم. توی این برنامه هایی که معرفی شده کدوم بهتره که نصب کنم؟
آقا شرمنده که انقدر سوال میکنم :cool:

مرسی مرسی
نیما
عذر می خوام ولی من ندیدم که شما این طور نوشتید
اول سئوالی رو که در مورد اش مطمئن هستم رو می گم:برای اسکرین شات ، بهترین برنامه که واقعاً ارزش داشتن رو داره رسکو فوتوویوور هست ، چرا که علاوه بر اسکرین شات که از پلاگین های رسکو در صفحه اول هم قابل دسترسه ، می تونی مثلاً اس دی کارت های دیجیتال کمرا ها را راحت ببینی
حدود 3مگه
آخرین نسخه اش هم تو همین فروم نیما براش کرک داد
اصلش رو بگیر و با کرک حالشو ببر
در مورد فید و این یکی مشکلتون ، باید بگم متاسفانه به نظر من یا همون طور که گفتم یه برنامه حسابی سرکش نصب کردی ، یا همین اربایزر داره این طوری همه چی رو به هم می ریزه ، که اگر این طوره پیشنهاد من اینه که از خیرش بگذری
البته برنامه های تغییر زبان معمولاً با آن اینستال دست بر نمی دارن از سی پی پی سی ، ولی خوب شاید یه برگشت به بک آپ قبل اربایزر کمک کنه
موفق باشی

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از avajian :
دوستان یک سوال دیگه
آیا دو تا Pocket pc که Wlan 802.11b دارند میتوانند با همدیگر تبادل اطلاعات کنند؟
من خودم تا به حال امتحان نکردم .ولی‌ فکر می‌کنم که برای این کار به یه برنامه Third Partyبرای ارسال و دریافت فایل ها، نیاز باشه حتما.اگر هم اشتباه نکنم، چند وقت پیش این برنامه رو دیدم.
دوستانی‌ که امتحان کردن ،قطعا بهتر میدونن.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اول سئوالی رو که در مورد اش مطمئن هستم رو می گم:برای اسکرین شات ، بهترین برنامه که واقعاً ارزش داشتن رو داره رسکو فوتوویوور هست ، چرا که علاوه بر اسکرین شات که از پلاگین های رسکو در صفحه اول هم قابل دسترسه ، می تونی مثلاً اس دی کارت های دیجیتال کمرا ها را راحت ببینی
حدود 3مگه
در مورد فید و این یکی مشکلتون ، باید بگم متاسفانه به نظر من یا همون طور که گفتم یه برنامه حسابی سرکش نصب کردی ، یا همین اربایزر داره این طوری همه چی رو به هم می ریزه ، که اگر این طوره پیشنهاد من اینه که از خیرش بگذری
البته برنامه های تغییر زبان معمولاً با آن اینستال دست بر نمی دارن از سی پی پی سی ، ولی خوب شاید یه برگشت به بک آپ قبل اربایزر کمک کنه
موفق باشی
آره. بعضی‌ از برنامه های Arabizer خیلی‌ اذیت می‌کنه آدمو. از جمله برنامه XMS که مستقیما روی Pocket Outlook هم تغییراتی‌ رو ایجاد می‌کنه. (البته این روی Arabizer 2 هست)
اگر این رو دستگاهتون نصبه،پیشنهاد می‌کنم از قسمت Remove Programs، حذفش کنین.
برای من مشکل شما رو نه، ولی‌ مشکلات زیادی رو در همین SMS، ایجاد کرده بود.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_simkesh :
یه سوال:در منو START MENU هرچیزی رو میشه اضافه و حذف کرد اصلا TODAY که اولین برنامه START MENU هست به هیچ صورتی نتونستم اونو بردارم حتی از طریق فولدر ویندوز چون اصلا تو اون فولدر نشون داده نمیشه!!!از اساتید کسی میدونه این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟!
گویا همه منو تحریم کردن اینجا!!!!:D

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
گویا همگی منو تحریم کردن اینجا!!!!:D
نه ،اینطور قضاوت نکنین...
این جا بچه ها انقدر لطف دارن که بعضی‌ وقت ها آدم شرمنده می‌شه.
همین دانیال عزیز رو ببینین... میدونین چقدر وقت میذاره اینجا؟ چه برای جواب دادن به سوال ها و چه نوشتن مطالب روز و کاربردی...
اگر کسی‌ جواب نداده، یا خودش هم جوابش رو نمیدونسته یا مطمئن باشین که دنبال جوابش هست.
این سوال شما برای خود من هم مطرح هست. ولی‌ من هم هنوز جوابی‌ براش پیدا نکردم.

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
1.خیلی‌ ها از این برنامه استفاده می‌کنن. بعیده که مشکل از این برنامه باشه. البته شاید تنظیماتش طوری هست که Bluetooth رو خاموش می‌کنه.
2.احتمال دیگه ای که میتونه باشه، اینه که PA حجم نسبتا زیادی از حافظه رو اشغال می‌کنه و این میتونه بر عملکرد Bluetooth تاثیر بذاره. (البته در صورتی‌ که فضای باقی‌ مونده از حافظه توسط برنامه های حجیم دیگه، پر شده باشه.)
3.یه کاری رو یکی‌ از دوستان فرموده بودن در Thread Complete که در قسمت Setting> Connection> Beam تیک Recieve All incoming Beams رو اگر برداشتین، بذارین سر جاش.(البته در مورد دستگاه من که تفاوتی‌ در عملکرد Bluetooth نداشت).
4.اگر شک دارین به برنامه، Remove اش کنین، ببینین تاثیری داره یا نه...
5.از تنظیمات درست خود Bluetooth هم نباید غافل شد...[/QUOTE
آقا واقعا ازت ممنونم که وقت می ذاری
همون تیک رو برداشته بودم ودلیلش هم این بود که مثل گوشیهای دیگه ازت accept نمیگیره و اگر بلوتوث روشن باشه هر کسی می تونه واست چیز بفرسته درسته که بعدا موقع save کردنش باید ok بدی ولی خلاصه بلوتوثت درگیره
درباره سرعت انتقال اطلاعات چی؟ واسه شما هم به همین کندی کار میکنه در مقایسه بامثلا p900
وجالبه که واسه تو با رداشتن تیک فرقی نکرده!!!!!!:blink:

m_naalbandian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من وقتی فارسی ساز شهاب رو نصب میکنم همه جا فارسی رو درست میبینم ولی تو sms هایی که فارسی باشه همه کلمات بر عکس دیده میشه کسی میتونه کمک کنه؟

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
آیا WM5.0 ارزششو داشت که این مشکل رو با دستگاهتون یدک بکشین؟

سلام
از نظر من 100% ارزششو داشت. چون من اگه بخواهم مقایسه کنم مثل win xp و win me توی pc . آِیا عوض کردن این دو تفاوتی میکنه؟
مشکل من تا حدود زیادی با راهنمایی سایت buzzdev.net حل شد. الان 30.53Mb حافظه storage دارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
من خودم تا به حال امتحان نکردم .ولی‌ فکر می‌کنم که برای این کار به یه برنامه Third Partyبرای ارسال و دریافت فایل ها، نیاز باشه حتما.اگر هم اشتباه نکنم، چند وقت پیش این برنامه رو دیدم.
دوستانی‌ که امتحان کردن ،قطعا بهتر میدونن.
بله اسم برنامه یه چیزی شبیه پاکت لن هست ،البته دوستی که معرفی کرده بود براش کرک نداشت ، شاید هم مجانی باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
نه ،اینطور قضاوت نکنین...
این جا بچه ها انقدر لطف دارن که بعضی‌ وقت ها آدم شرمنده می‌شه.
همین دانیال عزیز رو ببینین... میدونین چقدر وقت میذاره اینجا؟ چه برای جواب دادن به سوال ها و چه نوشتن مطالب روز و کاربردی...
اگر کسی‌ جواب نداده، یا خودش هم جوابش رو نمیدونسته یا مطمئن باشین که دنبال جوابش هست.
این سوال شما برای خود من هم مطرح هست. ولی‌ من هم هنوز جوابی‌ براش پیدا نکردم.
مازیار بزرگواری می کنه
ببین ، من فکر کنم که منطق خاصی نمی خواد ، اون آیکون باید همیشه باشه ، که اگه خواستی برگردی تو صفحه اول ات ، بدون بستن برنامه ازش استفاده کنی ، قبول دارم که خیلی کم استفاده میشه ، چون الان اکثر برنامه های ضربدر را دارن ، شاید در آینده نه چندان دور حذف شه .
حالا اگر برای محدودیت 7تایی می خواهی برش داری ، یه راه حل اینه که برداری و در فولدر
My Device\Windows\Start Menu
فولدر یا شورکات اضافه کنی ، این طوری اون پایین کنار ستینگز و پروگرم ، راحت چند تا می شه اضافه کرد!! البته زیاد روی نشود ها:lol:

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_naalbandian :
سلام دوستان

من وقتی فارسی ساز شهاب رو نصب میکنم همه جا فارسی رو درست میبینم ولی تو sms هایی که فارسی باشه همه کلمات بر عکس دیده میشه کسی میتونه کمک کنه؟

سلام
شما باید از یک برنامه برای تغییر جهت از راست به چپ استفاده کنید. دوستان قبلا نرم افزار ectaco رو گذاشتن روی سایت ولی من خودم با imate jam باهاش به مشکل جدی برخوردم و مجبور شدم hard reset کنم. بعد از اون arabizer رو نصب کردم که ورژن جدیدش همراه با کرک هست. الان از نظر فارسی اصلا مشکل ندارم ولی یه مشکل دیگه پیش اومده که مطمئن نیستم که کاره اربایزر باشه. به هر حال به نظرم اگر jam داری همون اربایزر رو نصب کن. دیگه به شهاب هم احتیاج نداری.

نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
آره. بعضی‌ از برنامه های Arabizer خیلی‌ اذیت می‌کنه آدمو. از جمله برنامه XMS که مستقیما روی Pocket Outlook هم تغییراتی‌ رو ایجاد می‌کنه. (البته این روی Arabizer 2 هست)
اگر این رو دستگاهتون نصبه،پیشنهاد می‌کنم از قسمت Remove Programs، حذفش کنین.
برای من مشکل شما رو نه، ولی‌ مشکلات زیادی رو در همین SMS، ایجاد کرده بود.

آقا مرسی.
من حالا میخوام ببینم که اگر شد یه قسمتهایی از اربایزر رو remove کنم. البته باید تا حدودی دستی این کار و انجام بدم. چون من هیچ وقت فارسی تایپ نمیکنم. فقط اونو میخوام سایتهای فارسی رو ببینم. حالا نتیجه رو اطلاع میدم.
مرسی از هردوتون

نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
حدود 3مگه
موفق باشی

آقا ممنون.
من که هیچ وقت یه backup درست و حسابی نداشتم که مطمئن باشم که ماله کی هست که برش گردونم به اون موقع ولی خوب حالا همه چیش رو remove کنم فقط arabic system رو بذارم بمونه. ببینم حل میشه مشکل یا نه. ولی خوب به قول تو این برنامه ها معمولا به این راحتیا دست بر نمیدارن. مگر اینکه بعدا با memmaid یا برنامه هایی شبیه اون بتونم همه چیز رو پاک کنم .
حالا خبرش رو میدم که شد یا نشد. شاید بعدا به درد یکی دیگه بخوره.
مرسی مرسی

نیما

mehrdad_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من تازه عضو این فروم شدم خیلی چیزا توش پیدا کردم ازتون ممنونم
ولی با یه مشکلی بر خورد کردم.
من یه JAM خریدم که از روز اولی که گرفتمش آنتنش از 2 تا خط بیشتر نشده :(
اول فکر کردم مشکل از کل JAMها هستش ولی با JAM یکی از دوستام کنار هم گذاشتیم مال اون آنتنش پر بود مال من 1 خط بیشتر نداشت
از یکی شنیدم که plugin هایی هست که روش باید نصب بشه
لطف کنید راهنمایی کنید یا اگه چیزی باید روش نصب بشه آدرسشو بدین
ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
آقا ممنون.
من که هیچ وقت یه backup درست و حسابی نداشتم که مطمئن باشم که ماله کی هست که برش گردونم به اون موقع ولی خوب حالا همه چیش رو remove کنم فقط arabic system رو بذارم بمونه. ببینم حل میشه مشکل یا نه. ولی خوب به قول تو این برنامه ها معمولا به این راحتیا دست بر نمیدارن. مگر اینکه بعدا با memmaid یا برنامه هایی شبیه اون بتونم همه چیز رو پاک کنم .
حالا خبرش رو میدم که شد یا نشد. شاید بعدا به درد یکی دیگه بخوره.
مرسی مرسی

نیما
فکر نکنم اگر در فونت های ویندوز دست برده باشه ، به جز بی خیال کل برنامه هات شدن و هارد ریست راهی داشته باشی ، حتی مم مید

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.اساتید محترم; وقتی من میخوام برم تو note jam وقتی چیزی می نویسم (به صورت دستی نه type ) و می خوام انتقالش بدم به کامپیوتر اونو به وسیله word باز می کنه ولی اکثر جا هاش و نمی تونه نشون بده و به صورت جا خالی و نا خوانا نشان داده می شه. هم به وسیله active.. انتقال دادم به کامپیوتر و هم به وسیله momery reader ولی نمیشه به من بگین چی کا کنم چون دارم مایوس می شم و چون لازم دارم می خوام برم قلم نوری بخرم!!!از کمکتون ممنونم.امیدوارم منم تحریم نشده باشم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
با سلام.اساتید محترم; وقتی من میخوام برم تو note jam وقتی چیزی می نویسم (به صورت دستی نه type ) و می خوام انتقالش بدم به کامپیوتر اونو به وسیله word باز می کنه ولی اکثر جا هاش و نمی تونه نشون بده و به صورت جا خالی و نا خوانا نشان داده می شه. هم به وسیله active.. انتقال دادم به کامپیوتر و هم به وسیله momery reader ولی نمیشه به من بگین چی کا کنم چون دارم مایوس می شم و چون لازم دارم می خوام برم قلم نوری بخرم!!!از کمکتون ممنونم.امیدوارم منم تحریم نشده باشم!
جم نوت دیگه چی بید؟:blush:
می شه یه اسکرین از نوشته ها در پی پی سی و یکی هم از پی سی بگذارید؟
به چه زبانی می نویسید؟

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جم نوت دیگه چی بید؟:blush:
می شه یه اسکرین از نوشته ها در پی پی سی و یکی هم از پی سی بگذارید؟
به چه زبانی می نویسید؟
حالا به هر زبونی که می نویسم! اسن نقاشیم که بکنم! باز یه سری جاهاش نمی افته. فعلا برنامه ای نداشم که از ppc اسکرین بگیرم و اینا. مثلا من نوشتم ( سلام شما خوبید.salam ! ) اینا چیزایی بود که تو نوت جم! note دیگه! نوشتم اما ببنید چی واسم رو pc انتقال داد!! در ضمن من خود فایل رو هم می زارم.

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    11.3 KB · نمایش ها: 3
  • Note1.zip
    1.5 KB · نمایش ها: 4

mehrdad_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی ما رو هم تحویل بگیره:f34r:
تو رو خدا کمک کنید آخرین پست صفحه 21 رو جواب بدید :(