عذر می خوام ولی من ندیدم که شما این طور نوشتیدبه نقل از neema_b99 :سلام
آقا پست قبلیم رو حتما نخوندیمن اون تیک رو زده بودم. ولی بازم نمیشه. نمیدونم چرا. میدونی درست بود همیشه. از وقتی اربایزر رو نصب کردم اینطوری شد و اون تیک هم هنوز هست!
در مورد دوم هم همه چیز عادیه. فقط دکمه send فید شده و نمیشه کلیکش کرد!! باید ok کنم تا بره توی drafts بعد از اونجا sendش کنم!
آقا در ضمن من برنامه برای screenshot نصب کردم. توی این برنامه هایی که معرفی شده کدوم بهتره که نصب کنم؟
آقا شرمنده که انقدر سوال میکنم![]()
مرسی مرسی
نیما
من خودم تا به حال امتحان نکردم .ولی فکر میکنم که برای این کار به یه برنامه Third Partyبرای ارسال و دریافت فایل ها، نیاز باشه حتما.اگر هم اشتباه نکنم، چند وقت پیش این برنامه رو دیدم.به نقل از avajian :دوستان یک سوال دیگه
آیا دو تا Pocket pc که Wlan 802.11b دارند میتوانند با همدیگر تبادل اطلاعات کنند؟
آره. بعضی از برنامه های Arabizer خیلی اذیت میکنه آدمو. از جمله برنامه XMS که مستقیما روی Pocket Outlook هم تغییراتی رو ایجاد میکنه. (البته این روی Arabizer 2 هست)به نقل از king_dani :عذر می خوام ولی من ندیدم که شما این طور نوشتید
اول سئوالی رو که در مورد اش مطمئن هستم رو می گم:برای اسکرین شات ، بهترین برنامه که واقعاً ارزش داشتن رو داره رسکو فوتوویوور هست ، چرا که علاوه بر اسکرین شات که از پلاگین های رسکو در صفحه اول هم قابل دسترسه ، می تونی مثلاً اس دی کارت های دیجیتال کمرا ها را راحت ببینی
حدود 3مگه
آخرین نسخه اش هم تو همین فروم نیما براش کرک داد
اصلش رو بگیر و با کرک حالشو ببر
در مورد فید و این یکی مشکلتون ، باید بگم متاسفانه به نظر من یا همون طور که گفتم یه برنامه حسابی سرکش نصب کردی ، یا همین اربایزر داره این طوری همه چی رو به هم می ریزه ، که اگر این طوره پیشنهاد من اینه که از خیرش بگذری
البته برنامه های تغییر زبان معمولاً با آن اینستال دست بر نمی دارن از سی پی پی سی ، ولی خوب شاید یه برگشت به بک آپ قبل اربایزر کمک کنه
موفق باشی
گویا همه منو تحریم کردن اینجا!!!!به نقل از alireza_simkesh :یه سوال:در منو START MENU هرچیزی رو میشه اضافه و حذف کرد اصلا TODAY که اولین برنامه START MENU هست به هیچ صورتی نتونستم اونو بردارم حتی از طریق فولدر ویندوز چون اصلا تو اون فولدر نشون داده نمیشه!!!از اساتید کسی میدونه این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟!
نه ،اینطور قضاوت نکنین...به نقل از alireza_simkesh :گویا همگی منو تحریم کردن اینجا!!!!![]()
به نقل از raizaM :1.خیلی ها از این برنامه استفاده میکنن. بعیده که مشکل از این برنامه باشه. البته شاید تنظیماتش طوری هست که Bluetooth رو خاموش میکنه.
2.احتمال دیگه ای که میتونه باشه، اینه که PA حجم نسبتا زیادی از حافظه رو اشغال میکنه و این میتونه بر عملکرد Bluetooth تاثیر بذاره. (البته در صورتی که فضای باقی مونده از حافظه توسط برنامه های حجیم دیگه، پر شده باشه.)
3.یه کاری رو یکی از دوستان فرموده بودن در Thread Complete که در قسمت Setting> Connection> Beam تیک Recieve All incoming Beams رو اگر برداشتین، بذارین سر جاش.(البته در مورد دستگاه من که تفاوتی در عملکرد Bluetooth نداشت).
4.اگر شک دارین به برنامه، Remove اش کنین، ببینین تاثیری داره یا نه...
5.از تنظیمات درست خود Bluetooth هم نباید غافل شد...[/QUOTE
آقا واقعا ازت ممنونم که وقت می ذاری
همون تیک رو برداشته بودم ودلیلش هم این بود که مثل گوشیهای دیگه ازت accept نمیگیره و اگر بلوتوث روشن باشه هر کسی می تونه واست چیز بفرسته درسته که بعدا موقع save کردنش باید ok بدی ولی خلاصه بلوتوثت درگیره
درباره سرعت انتقال اطلاعات چی؟ واسه شما هم به همین کندی کار میکنه در مقایسه بامثلا p900
وجالبه که واسه تو با رداشتن تیک فرقی نکرده!!!!!!:blink:
به نقل از raizaM :آیا WM5.0 ارزششو داشت که این مشکل رو با دستگاهتون یدک بکشین؟
بله اسم برنامه یه چیزی شبیه پاکت لن هست ،البته دوستی که معرفی کرده بود براش کرک نداشت ، شاید هم مجانی باشهبه نقل از raizaM :من خودم تا به حال امتحان نکردم .ولی فکر میکنم که برای این کار به یه برنامه Third Partyبرای ارسال و دریافت فایل ها، نیاز باشه حتما.اگر هم اشتباه نکنم، چند وقت پیش این برنامه رو دیدم.
دوستانی که امتحان کردن ،قطعا بهتر میدونن.
مازیار بزرگواری می کنهبه نقل از raizaM :نه ،اینطور قضاوت نکنین...
این جا بچه ها انقدر لطف دارن که بعضی وقت ها آدم شرمنده میشه.
همین دانیال عزیز رو ببینین... میدونین چقدر وقت میذاره اینجا؟ چه برای جواب دادن به سوال ها و چه نوشتن مطالب روز و کاربردی...
اگر کسی جواب نداده، یا خودش هم جوابش رو نمیدونسته یا مطمئن باشین که دنبال جوابش هست.
این سوال شما برای خود من هم مطرح هست. ولی من هم هنوز جوابی براش پیدا نکردم.
به نقل از m_naalbandian :سلام دوستان
من وقتی فارسی ساز شهاب رو نصب میکنم همه جا فارسی رو درست میبینم ولی تو sms هایی که فارسی باشه همه کلمات بر عکس دیده میشه کسی میتونه کمک کنه؟
به نقل از raizaM :آره. بعضی از برنامه های Arabizer خیلی اذیت میکنه آدمو. از جمله برنامه XMS که مستقیما روی Pocket Outlook هم تغییراتی رو ایجاد میکنه. (البته این روی Arabizer 2 هست)
اگر این رو دستگاهتون نصبه،پیشنهاد میکنم از قسمت Remove Programs، حذفش کنین.
برای من مشکل شما رو نه، ولی مشکلات زیادی رو در همین SMS، ایجاد کرده بود.
به نقل از king_dani :عذر می خوام ولی من ندیدم که شما این طور نوشتید
اول سئوالی رو که در مورد اش مطمئن هستم رو می گم:برای اسکرین شات ، بهترین برنامه که واقعاً ارزش داشتن رو داره رسکو فوتوویوور هست ، چرا که علاوه بر اسکرین شات که از پلاگین های رسکو در صفحه اول هم قابل دسترسه ، می تونی مثلاً اس دی کارت های دیجیتال کمرا ها را راحت ببینی
حدود 3مگه
آخرین نسخه اش هم تو همین فروم نیما براش کرک داد
اصلش رو بگیر و با کرک حالشو ببر
در مورد فید و این یکی مشکلتون ، باید بگم متاسفانه به نظر من یا همون طور که گفتم یه برنامه حسابی سرکش نصب کردی ، یا همین اربایزر داره این طوری همه چی رو به هم می ریزه ، که اگر این طوره پیشنهاد من اینه که از خیرش بگذری
البته برنامه های تغییر زبان معمولاً با آن اینستال دست بر نمی دارن از سی پی پی سی ، ولی خوب شاید یه برگشت به بک آپ قبل اربایزر کمک کنه
موفق باشی
فکر نکنم اگر در فونت های ویندوز دست برده باشه ، به جز بی خیال کل برنامه هات شدن و هارد ریست راهی داشته باشی ، حتی مم میدبه نقل از neema_b99 :آقا ممنون.
من که هیچ وقت یه backup درست و حسابی نداشتم که مطمئن باشم که ماله کی هست که برش گردونم به اون موقع ولی خوب حالا همه چیش رو remove کنم فقط arabic system رو بذارم بمونه. ببینم حل میشه مشکل یا نه. ولی خوب به قول تو این برنامه ها معمولا به این راحتیا دست بر نمیدارن. مگر اینکه بعدا با memmaid یا برنامه هایی شبیه اون بتونم همه چیز رو پاک کنم .
حالا خبرش رو میدم که شد یا نشد. شاید بعدا به درد یکی دیگه بخوره.
مرسی مرسی
نیما
جم نوت دیگه چی بید؟:blush:به نقل از shahriar9876 :با سلام.اساتید محترم; وقتی من میخوام برم تو note jam وقتی چیزی می نویسم (به صورت دستی نه type ) و می خوام انتقالش بدم به کامپیوتر اونو به وسیله word باز می کنه ولی اکثر جا هاش و نمی تونه نشون بده و به صورت جا خالی و نا خوانا نشان داده می شه. هم به وسیله active.. انتقال دادم به کامپیوتر و هم به وسیله momery reader ولی نمیشه به من بگین چی کا کنم چون دارم مایوس می شم و چون لازم دارم می خوام برم قلم نوری بخرم!!!از کمکتون ممنونم.امیدوارم منم تحریم نشده باشم!
حالا به هر زبونی که می نویسم! اسن نقاشیم که بکنم! باز یه سری جاهاش نمی افته. فعلا برنامه ای نداشم که از ppc اسکرین بگیرم و اینا. مثلا من نوشتم ( سلام شما خوبید.salam ! ) اینا چیزایی بود که تو نوت جم! note دیگه! نوشتم اما ببنید چی واسم رو pc انتقال داد!! در ضمن من خود فایل رو هم می زارم.به نقل از king_dani :جم نوت دیگه چی بید؟:blush:
می شه یه اسکرین از نوشته ها در پی پی سی و یکی هم از پی سی بگذارید؟
به چه زبانی می نویسید؟