• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
بچه ها براي من يه مشكلي پيش اومده. من روي كيبورد تقريبا اگر 2 ميليمتر زير كليد رو بزنم كار ميكنه. يعني خيل يوقتها كه ميخوام كليد پاييني رو بزنم بالايي ميخوره.
بعد 2 3 دفعه هم align كردم. همون موقع درست ميشه ولي بعدش دوباره خراب ميشه.
البته يه screen protector هم دارم كه حدود 1 ماهي هست كه دارمش. ميتونه از اون باشه ؟!
البته روي لوح المفاتيح اينجوري نميشه زياد. يه كم مسخره به نظز ميرسه.
شما چي فكر ميكنيد ؟ صفحش خراب شده ؟!
و اگر خراب شده با گارنتيش درست ميشه يا خير؟‌

مرسي مرسي
نيما
ممکنه از اسکرین پروتکتورت باشه ، ولی نگفتی که از کی بورد های اضافی که نصب می شن استفاده می کنی یا همون کی بورد خودش رو؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از behrooz_forjani :
من نمیدونم که دستگاه شما چیه. اما مال من i-mate pda2k هست. یک برنامه backup به صورت default روش هست که به راحتی میشه از contacts یا از کل دستگاه backup گرفت.
ضمناً در همان contacts به راحتی میشه select کرد. مثل PC. یه کار راحتی هست. نمیدو.نم چطوری بگم که شما متوجه بشید.

همچنین برنامه های دیگری مثل spb backup هم این کارها را راحت انجام میدهند.

من دستگاهم I-mate JAMin ه
من تا الان که دارم این text رو می نویسم نتونستم چند تا contact رو با هم انتخاب کنم که حالا بشه با BT سند کنی
اگه شما راهی پیدا کردی یه ندا به ما هم بده
مرسی

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
من جديدن يه i-mate k-jam اومده دستم
و تقريباً هيچی ازش سر در نميارم:D :blush:
ميخوام بدونم از کجا ميتونم بيشتر با طرز کارش آشنا بشم؟:rolleyes:
مثل نصب نرم افزار،نصب تم،بازی،وصل شدن به اينترنت،تغيير زبان از عربی به فارسی...
يه مشکلی هم که دارم وقتی گوشی رو روشن ميکنم ازم ميپرسه که antivirus دانلود کنه يا نکنه؟چطوری ميشه کاری کرد که ديگه نياد؟:(
يه سايت خوب هم برای ويندوز 5.0 معرّفی کنيد
همين ديگه :D :blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال کلی:
سیستم تلفن JAMIN هم در ایران و هم در خارج از ایران کار می کنه؟!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از alireza_simkesh :
یه سوال کلی:
سیستم تلفن JAMIN هم در ایران و هم در خارج از ایران کار می کنه؟!
آره سیستمش کاملا عالی جواب می ده
حد اقل من تات حالا مشکلی باهاش نداشتم

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از neema_b99 :
سلام
بچه ها براي من يه مشكلي پيش اومده. من روي كيبورد تقريبا اگر 2 ميليمتر زير كليد رو بزنم كار ميكنه. يعني خيل يوقتها كه ميخوام كليد پاييني رو بزنم بالايي ميخوره.
بعد 2 3 دفعه هم align كردم. همون موقع درست ميشه ولي بعدش دوباره خراب ميشه.
البته يه screen protector هم دارم كه حدود 1 ماهي هست كه دارمش. ميتونه از اون باشه ؟!
البته روي لوح المفاتيح اينجوري نميشه زياد. يه كم مسخره به نظز ميرسه.
شما چي فكر ميكنيد ؟ صفحش خراب شده ؟!
و اگر خراب شده با گارنتيش درست ميشه يا خير؟‌

مرسي مرسي
نيما
یه بازی‌ بود که وقتی‌ ازش خارج میشدم، Align دستگاه عوض میشد. و فقط بعد از Soft Reset به حالت عادی بر میگشت.
منظور این که، برنامه هایی‌ که روی ppc نصب می‌کنید، می‌تونن باعث ایجاد این مشکل بشوند.
اگر بعد Uninstall کردن برنامه ها، باز هم درست نشد، پیشنهاد می‌کنم قبل از این که به فکر تعمیرات و گارانتی‌ بیفتین، یک Hard Reset مبذول بفرمایید!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
من دستگاهم I-mate JAMin ه
من تا الان که دارم این text رو می نویسم نتونستم چند تا contact رو با هم انتخاب کنم که حالا بشه با BT سند کنی
اگه شما راهی پیدا کردی یه ندا به ما هم بده
مرسی
میگم اگه هدف شما فقط back up گرفتنه، چه اصراری دارین که با Bluetoothبفرستینشون؟ از همین برنامه های Spb Backup یا Sprite Backup و از این قبیل استفاده کنین...
برای فرستادن چند Contact به طور هم زمان، اگه با برنامه Contacts پیش فرض windows، نمیتونین این کار رو بکنین، از برنامه های دیگه ای مثل Pocket Informant یا Agenda Fusion استفاده کنین. شاید مشکلتون حل شد.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
من جديدن يه i-mate k-jam اومده دستم
و تقريباً هيچی ازش سر در نميارم:D :blush:
ميخوام بدونم از کجا ميتونم بيشتر با طرز کارش آشنا بشم؟:rolleyes:
مثل نصب نرم افزار،نصب تم،بازی،وصل شدن به اينترنت،تغيير زبان از عربی به فارسی...
يه مشکلی هم که دارم وقتی گوشی رو روشن ميکنم ازم ميپرسه که antivirus دانلود کنه يا نکنه؟چطوری ميشه کاری کرد که ديگه نياد؟:(
يه سايت خوب هم برای ويندوز 5.0 معرّفی کنيد
همين ديگه :D :blush:
به نظر من قبل از هر چیز، Thread هایی‌ رو که Sticky هستن، از ابتدا تا انتها بخونین، بعد سوال هاتون رو مطرح کنین.
در ضمن ورودتون به ppc داران! رو هم تبریک میگم...

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
سلام دوستان
گوشی من جمین است بعد از نصب یک نرم افزار پیغام ریست داد و دیگر بالا نمیآید . (همان صفحه اول می ماند)
آیا در گوشی های مثل جمین که کلید هارد ریست برای آن تعریف نشده کلید ترکیبی وجود دارد؟
لطفا" راهنمائی بفر مایید .متشکرم

سلام
نميدونم جوابتون را گرفتيد يا نه چون پست هاي ديگرو نخوندم.در هر شكل به نظر من كتاب راهنماي آيميت را براي كليه مدلهاش بايد ريخت دور.من چهار دستگاه مختلف از آيميت داشتم كتاب راهنماش يكي از يكي ديگر آشعال تر.جز يه مشت مزخرف چيزي نداره.
براي هارد ريست كردن جمين:
دكمه هاي دوربين و فعال سازي وايرلس (دو كمه سمت چپ بدنه دستگاه 9 را همزمان فشار دهيد و بعد دكمه سافت ريست را فشار دهيد.همچنان دستتان ا از روي دو دكمه كناري (دوربين و وايرلس) بر نداريد تا پيام فشردن دكمه send بر روي صفحه ظاهر شود.بعد از ديدن اين پيام دكمه سبز رنگ (جواب دادن به تلفن) را فشار دهيد تا هارد ريست انجام شود

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از davood4547 :
سلام دوستان
آیا هنوز IMAGiNET Arabic Writer یا مشابه این برنامه برای شناسایی دست نوشته ها به زبان عربی (فارسی)
برای wm5 نیامده ؟

من در فروم نرافزار اين مطلب را عنوان كردم ولي كسي جوابي نداشت.
نرم افزار الكاتب العربي اين كار را انجام ميدهد.كه با لطف آيميت روي جمين با ايمجنت به توافق نرسيدند و عملا اين امكان روي جمين نيست.صد رحمت به جم نيو كه با همون وين 2003 بهتر از جمين بود.

finearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مموری کارت من یهو پرید البته توی مدیریت حافظه فضای اشغال شده رو نشون میده اما هیچ فایلی رو از توی storage card نمی شه دید امکان برگشتن اطلاعات وجود داره ؟ ببخشید سلام ، من تقریبا یه پنج ماهی میشه که هر روز توی این فروم میام اما تا حالا پستی نذاشتم. و همتونو خوب خوب میشناسم سئوالم رو هم اینجا مطرح کردم تا دکتر دعوام نکنه!;)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام
چند تا سئوال در مورده مم مید داشتم
Ie cashe foldere من روی main ه اگه بذارم رو storage ایرادی داره؟
Ie cashe size & font cashe size چیه مقدارشون رو چند باید باشه؟
راستی من از دستگام(حد اقل فعلا ) برای وصل شدن به اینترنت و رفتن تو شبکه و چک میل استفاده نمی کنم
حالا با این حساب در مورده سئوال های بالا اگه توضیحی دارین بگین ممنون می شم
یه سئوال دیگه
notification های من هر روز داره گزینه هاش بیشتر میشه
یه بخش هست به نام named event این مربوط به چی میشه؟
این بخش هی داره زیاد میشه
تو مصرف حافظه تاثیری نداره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از finearts :
مموری کارت من یهو پرید البته توی مدیریت حافظه فضای اشغال شده رو نشون میده اما هیچ فایلی رو از توی storage card نمی شه دید امکان برگشتن اطلاعات وجود داره ؟ ببخشید سلام ، من تقریبا یه پنج ماهی میشه که هر روز توی این فروم میام اما تا حالا پستی نذاشتم. و همتونو خوب خوب میشناسم سئوالم رو هم اینجا مطرح کردم تا دکتر دعوام نکنه!;)
قربان ، با یه کارت خوان معمولی امتحان کردید؟ چه شد که این طور شد؟
ببینید ، اگر با برنامه ای مثل رسکو نمی تونید بخونید اش ، دیگه توی دستگاه نگذارید اش ، فقط تو کارت خوان امتحان کنید.
حالا مگه فایل های مهمی توش بود؟
ورود 5 ماهه تون رو هم تبریک می گم.
بنده هم اهل دعوا نیستم ، گردنم نازک تر از نی هست ، به آواتور مراجعه کنید:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
با سلام
چند تا سئوال در مورده مم مید داشتم
Ie cashe foldere من روی main ه اگه بذارم رو storage ایرادی داره؟
Ie cashe size & font cashe size چیه مقدارشون رو چند باید باشه؟
راستی من از دستگام(حد اقل فعلا ) برای وصل شدن به اینترنت و رفتن تو شبکه و چک میل استفاده نمی کنم
حالا با این حساب در مورده سئوال های بالا اگه توضیحی دارین بگین ممنون می شم
یه سئوال دیگه
notification های من هر روز داره گزینه هاش بیشتر میشه
یه بخش هست به نام named event این مربوط به چی میشه؟
این بخش هی داره زیاد میشه
تو مصرف حافظه تاثیری نداره؟
امیر خیلی عجله داری مثل اینکه ؟

ببین ، در مورد اول دقیقاً باید همین کار رو بکنی ، البته در ایران خیلی به کار نمی آد، مگر اینکه همش با پی پی سی ات به نت وصل می شی
در مورد دوم ، اصلاً به مقداری که خودش تعیین کرده دست نزن، البته ، به نظر من اگر هم کوچیکشون کنی اتفاقی نمی افته ، در ایران خیلی اینترنت استفاده نداره ، پس اگر مثلا کش یه ماهت جمع بشه ندرتاً 2 مگ بشه ، در حال عادی ، روی 19مگ تنظیمه. این ها در حقیقت؛ کش (حافظه موقت ) برای کاوشگر اینترنت هستن ، که فایل ها رو نگه می دارن ، تا درمراجعه بعدی به همون سایت ، سرعت بالا امدن بره بالا ، درست همون کاری که تو ایکس پی می کنن.
فونت کش هم ، برای نگهداری فایل های فونت ویندوز هست ، که البته بهتره همون مقدار بمونه
در مورد نوتیفکشین هات ، یا آقا بهت نظر داره که داره زیاد می شه یا داری مرتب برنامه نصب می کنی:D
کلاً این نوتیفیکشین ها ، کارشون اینه که می آن و یه مسیر کوچولو بر سر فعالیت ها می سازن ، که اگر برنامه ای بخواد عملیاتی رو در ساعت خاص انجام بده ، فقط همین یه ذره رو به مموری اضافه کنه.بنابراین، فقط اگر duplicateپیدا کردی ، پاکشون کن ، در غیر این صورت به هیچ کدوم دست نزن، مگه مطمئنی داری چی کار می کنی
named event دیه شی بید؟ می گم بگو کجاست ما هم بریم
نخیر در مصرف حافظه تاثیر گذار نیست خیلی دلیل اش بالا گفتم
موفق باشی

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز
بنده سوالاتی در مورد k-jam داشتم :
میشه یکی به کیبرد k-jam چگونه عربی می شود تایپ کرد البته نه کیبرد ویندوز را....
کیبرد که تو شکل هست

ممنون

فایل های ضمیمه

• Prodigy15_resize.jpg
    Prodigy15_resize.jpg
    56.7 KB · نمایش ها: 1

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از king_dani :
امیر خیلی عجله داری مثل اینکه ؟

ببین ، در مورد اول دقیقاً باید همین کار رو بکنی ، البته در ایران خیلی به کار نمی آد، مگر اینکه همش با پی پی سی ات به نت وصل می شی
در مورد دوم ، اصلاً به مقداری که خودش تعیین کرده دست نزن، البته ، به نظر من اگر هم کوچیکشون کنی اتفاقی نمی افته ، در ایران خیلی اینترنت استفاده نداره ، پس اگر مثلا کش یه ماهت جمع بشه ندرتاً 2 مگ بشه ، در حال عادی ، روی 19مگ تنظیمه. این ها در حقیقت؛ کش (حافظه موقت ) برای کاوشگر اینترنت هستن ، که فایل ها رو نگه می دارن ، تا درمراجعه بعدی به همون سایت ، سرعت بالا امدن بره بالا ، درست همون کاری که تو ایکس پی می کنن.
فونت کش هم ، برای نگهداری فایل های فونت ویندوز هست ، که البته بهتره همون مقدار بمونه
در مورد نوتیفکشین هات ، یا آقا بهت نظر داره که داره زیاد می شه یا داری مرتب برنامه نصب می کنی:D
کلاً این نوتیفیکشین ها ، کارشون اینه که می آن و یه مسیر کوچولو بر سر فعالیت ها می سازن ، که اگر برنامه ای بخواد عملیاتی رو در ساعت خاص انجام بده ، فقط همین یه ذره رو به مموری اضافه کنه.بنابراین، فقط اگر duplicateپیدا کردی ، پاکشون کن ، در غیر این صورت به هیچ کدوم دست نزن، مگه مطمئنی داری چی کار می کنی
named event دیه شی بید؟ می گم بگو کجاست ما هم بریم
نخیر در مصرف حافظه تاثیر گذار نیست خیلی دلیل اش بالا گفتم
موفق باشی
سلام دانی جان
خوبی؟
عزیز جان من اصلا عجله ندارم
بعضی چیزا رو اعصاب آدم راه میره
ببین من فکر می کنم هر بار که یه sms میدم و ریپورت دریافت می کنم اینا هی زیاد میشن
اگه می خواهی من یه screen shot بذارم برات
آره این عکس رو ببین
Screen001.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام دانی جان
خوبی؟
عزیز جان من اصلا عجله ندارم
بعضی چیزا رو اعصاب آدم راه میره
ببین من فکر می کنم هر بار که یه sms میدم و ریپورت دریافت می کنم اینا هی زیاد میشن
اگه می خواهی من یه screen shot بذارم برات
آره این عکس رو ببین
مشاهده پیوست 8833
شوخی کردم قربان
شما کاملاً دارید ،
البته من خودم هم این رو دارم ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم.
می گم من فقط 2 تا ازش دارم ، می شه نگاه کنی که چند تاس؟ بعد شما دوپلیکیت چک کردی نباشن؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از finearts :
قابل توجه دانیال!!
همون بلایی‌ که بار ها! سر من اومد با اون MMC 1GB Microsim که بگم [...]!!!!
یه سری برنامه هست که اگه کارتی‌ رو فرمت هم کرده باشین، برخی‌ از فایل ها رو میتونه برگردونه. من خودم امتحانش نکردم برای این مشکل خاص؛ ولی‌ پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه فایلی‌ رو روش بریزین یا تغییراتی‌ روی data موجود رو کارت انجام بدین، یه امتحان بکنینش.
گر چه اگه جواب نداد، یه فرمت باید نثارش کنین...
از این به بعد هم Backup به طور مداوم فراموشتون نشه.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از exe :
با سلام به دوستان عزیز
بنده سوالاتی در مورد k-jam داشتم :
میشه یکی به کیبرد k-jam چگونه عربی می شود تایپ کرد البته نه کیبرد ویندوز را....
کیبرد که تو شکل هست

ممنون
من PDA2k دارم، قبلا میشد، ولی‌ الان که اومدم امتحان کنم، هر کار کردم نشد!‌ یادمه یه ترکیباتی‌ بین دکمه Fn، Shift و Space بود...
اگر اشتباه نکنم تو k-jam کلید Fn, همونی‌ هست که یه نقطه ی بزرگ داره. (پایین سمت چپ )
احساس می‌کنم که به خاطر نصب نسخه ی 2 Arabizer دیگه Keyboard ام، فارسی‌ تایپ نمی‌کنه...!! کسی‌ این مشکل رو نداشته؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از king_dani :
شوخی کردم قربان
شما کاملاً دارید ،
البته من خودم هم این رو دارم ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم.
می گم من فقط 2 تا ازش دارم ، می شه نگاه کنی که چند تاس؟ بعد شما دوپلیکیت چک کردی نباشن؟
سلام
تا الان 13 تا شده
راستی برای من اصلا دوپلیکیت رو پیدا نمی کنه یا نداره؟
چجوری باید این کار رو انجام داد
برای این کار باید چک مارک ها هم فعال باشن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا