• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از M_Sardari :

من هم با نظر king_dani موافقم ، اين قضيه كاملاً مربوط به نرم‌افزار دستگاه در بخش phone كه ميكروسافت بشدت درش ضعيف عمل كرده نمونه‌هاي زير شايد براتون جالب باشه :
1)در ROM اوليه IMATE مقدار زمان اينكه گوشي وقتي مي‌خواد شما رو به علت No answer دايورت كنه اصلاً قابل تنظيم نبود، در Rom 1.32 اين قضيه رو اصلاح كرد.
2) در حالت عادي و بدون استفاده از نرم‌افزار خاص شما بدون خاموش كردن گوشي نميتونيد به اون امنيتي براي قفل كردن صفحه كليد و تاچ اسكرين كه تو يك موبايل عادي داريد برسيد. كه اين قضيه رو هم توي WM5 حل كرده.
3) در حالت عادي و بدون استفاده از نرم‌افزار خاص شما چيزي به اسم Profile كه خيلي هم امكان بدرد بخوريِ و روي يك موبايل خيلي ساده نوكيا هم هست نمي‌بينيد، نميدونم آيا در WM5 اين قضيه راه حلي داره يا نه. بچه‌هايي كه Device شون WM5 داره بايد بگن.
در بعضي موارد كاري كه ميكروسافت ميكنه درست كردنه يك بازار خيلي خوب براي توسعه نرم‌افزار روي Platform هاشه، ولي بعضي وقتها هم كاربر انتظار داره كه چيزهايي كه بقيه موبايلها استاندارد دارن رو روي دستگاه به نسبت خيلي گرونش داشته باشه كه متاسفانه نداريم :D
تایید می شه ، فقط در مورد پروفایل باید بگم که اورکس (ای تن) پیش فرض چنین امکانی رو داره ، تازه ، 5 تا پروفایل دیفالت داره که با یک آیکون در کنار بلوتوث در پایین راست صفحه قابل کنترل هست. یه جا خوندم که رام ای تن رو اوراق کردن ، واز توش همه برنامه هاشو در آوردن به صورت فایل کب ، کاری که معموله توسط گیک ها .شاید تونستم براتون پیداش کنم.

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از behzadms :
سلام
نميدونم جوابتون را گرفتيد يا نه چون پست هاي ديگرو نخوندم.در هر شكل به نظر من كتاب راهنماي آيميت را براي كليه مدلهاش بايد ريخت دور.من چهار دستگاه مختلف از آيميت داشتم كتاب راهنماش يكي از يكي ديگر آشعال تر.جز يه مشت مزخرف چيزي نداره.
براي هارد ريست كردن جمين:
دكمه هاي دوربين و فعال سازي وايرلس (دو كمه سمت چپ بدنه دستگاه 9 را همزمان فشار دهيد و بعد دكمه سافت ريست را فشار دهيد.همچنان دستتان ا از روي دو دكمه كناري (دوربين و وايرلس) بر نداريد تا پيام فشردن دكمه send بر روي صفحه ظاهر شود.بعد از ديدن اين پيام دكمه سبز رنگ (جواب دادن به تلفن) را فشار دهيد تا هارد ريست انجام شود

salam mamnon az pasokhatan.man moskelam ra ba nasb version jaded hal kardam. hatman medaned ka ham version en. va ham arabi jadedash amadeh.bebakhshed ka farsi naneveshtam chon iran nestam va dastresi ba cd windows nadaram.
ostad DANI : SD sandisk 2G ULTERA ghematash ra medaned ? .
baz ham az farsi naneveshtan mazerat mekhahm

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بچه های گل
عزیزای خودم من ویندوز عربی 2004 رو روی آی میت جم بلک نصب کردم ! حالا کسی میدونه چطور میشه به همون ورژن قبلی یعنی 2003 برگشت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از davood4547 :
salam mamnon az pasokhatan.man moskelam ra ba nasb version jaded hal kardam. hatman medaned ka ham version en. va ham arabi jadedash amadeh.bebakhshed ka farsi naneveshtam chon iran nestam va dastresi ba cd windows nadaram.
ostad DANI : SD sandisk 2G ULTERA ghematash ra medaned ? .
baz ham az farsi naneveshtan mazerat mekhahm
قربان الان سندیسک رو مثل اینکه حدود 90 تومن می گن
شایدم یه کم کمتر
البته اینجا حساب کتاب نداره ولی خوب باید همین قدر ها باشه
در ضمن حتی خارج هم من خودم خریدم 84 تومن ها ! البته طرف رو چلوندم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از abnuse :
سلام به بچه های گل
عزیزای خودم من ویندوز عربی 2004 رو روی آی میت جم بلک نصب کردم ! حالا کسی میدونه چطور میشه به همون ورژن قبلی یعنی 2003 برگشت
باید بگردید از سایت های رسمی اش رام قدیمی رو دانلود کنید و دان گرید کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید من امروز جمهوری بودم گفتم قیمت چند تا قطعه رو که خواهان داره بنویسم:

جمین شده 580 ، ولی کیوتک رو همون مغازه محترمی که مموری می فروشه اورده 530 و البته که تازه گفت شما بخواهید تخفیف هم داره ، یعنی شیرین 500 می ده. اما کی جم همه جا 600 بود. در ضمن ، من اثری از اتم ندیدم ، ولی آی تک باند رو با یه باطری (یعنی بدون مخلفاتی که تو دوبی می دن ) می داد 740 تومان. و از همه مهم تر جس جار هنوز 850 است ، البته یه دست دو شو دیدم 760.

بامزه ترین مسئله ، قیمت کارت مموری شده ، من بدبخت مارک متفرقه خریدم ، 90 هزار تومان قبل از عید ، اما لامصب الان اس دی کینگ 2 گیگ رو می ده 45 !!!!!
مینی اس دی 1 گیگ شده 30 ، و دو گیگ اش رو اگرچه گفت شنبه باید بریم ، ولی 55 میده!!!!!

خلاصه الان بهترین وقت خریده ، چون مثل دفعه قبل که من با قیمت 80 دیدم و بعد تموم شد و با 90 مجبور به خرید شدم ، همین طوری شده

راستی ، قیمت پی دی ای تو کی هم شده 440
ولی نامردا حتی یه دونه هم از دستگاه من اورکس نداشتن ، نمی دونم چرا این طور شده ، یه مغازه ته علا الدین طبقه همکف باز شده که همه پی دی ای آورده ، بر عکس مثل اینکه بقیه مغازه ها که اولش هول زده بودن و همه ورداشتن یه آی میت جم گذاشتن تو ویترین ، الان جمع کردن ، مثل اینکه به ین نتیجه رسیدن که کار تخصصی کنن

خلاصه این طوری هاست.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
اساتید من امروز جمهوری بودم گفتم قیمت چند تا قطعه رو که خواهان داره بنویسم:

جمین شده 580 ، ولی کیوتک رو همون مغازه محترمی که مموری می فروشه اورده 530 و البته که تازه گفت شما بخواهید تخفیف هم داره ، یعنی شیرین 500 می ده. اما کی جم همه جا 600 بود. در ضمن ، من اثری از اتم ندیدم ، ولی آی تک باند رو با یه باطری (یعنی بدون مخلفاتی که تو دوبی می دن ) می داد 740 تومان. و از همه مهم تر جس جار هنوز 850 است ، البته یه دست دو شو دیدم 760.

بامزه ترین مسئله ، قیمت کارت مموری شده ، من بدبخت مارک متفرقه خریدم ، 90 هزار تومان قبل از عید ، اما لامصب الان اس دی کینگ 2 گیگ رو می ده 45 !!!!!
مینی اس دی 1 گیگ شده 30 ، و دو گیگ اش رو اگرچه گفت شنبه باید بریم ، ولی 55 میده!!!!!

خلاصه الان بهترین وقت خریده ، چون مثل دفعه قبل که من با قیمت 80 دیدم و بعد تموم شد و با 90 مجبور به خرید شدم ، همین طوری شده

راستی ، قیمت پی دی ای تو کی هم شده 440
ولی نامردا حتی یه دونه هم از دستگاه من اورکس نداشتن ، نمی دونم چرا این طور شده ، یه مغازه ته علا الدین طبقه همکف باز شده که همه پی دی ای آورده ، بر عکس مثل اینکه بقیه مغازه ها که اولش هول زده بودن و همه ورداشتن یه آی میت جم گذاشتن تو ویترین ، الان جمع کردن ، مثل اینکه به ین نتیجه رسیدن که کار تخصصی کنن

خلاصه این طوری هاست.
دانیال جان این سوالم شاید جاش اینجا نباشه ولی احتمالا سوال خیلیا هست!!
من الان hp ipaq دارم می خوام به جاش یه jamin بگیرم ولی تو clubimate که رفتم مدلهای بهتر خیلی داشت مثل جاسجار می خواستم ببینم نظر شما چی هست واسه یکی که hp داشته و می خواد از شر WM3 راحت شه!!؟؟:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_simkesh :
دانیال جان این سوالم شاید جاش اینجا نباشه ولی احتمالا سوال خیلیا هست!!
من الان hp ipaq دارم می خوام به جاش یه jamin بگیرم ولی تو clubimate که رفتم مدلهای بهتر خیلی داشت مثل جاسجار می خواستم ببینم نظر شما چی هست واسه یکی که hp داشته و می خواد از شر WM3 راحت شه!!؟؟:D
اتفاقاً سئوال جاش همین جاست
ببین عزیز ، من فکر کنم علی رغم اینکه سئوال کردن ات درسته ولی سئوالت غلطه ، اولا که شما باید ببینی برای چه کاری می خوایش ، مثلاً من اخیراً این فرصت پیش اومد که با جس جار کار کنم، واقعاً آب از لب و لوچه ام سرازیر شد که برم بخرم اش ، یا حتی وقتی فهمیدم اتم تهران می آد ، گفتم برم از شر اورکس راحت شم ، ولی خوب باید اذعان کنم که الان اورکس همه کار هایی که می خوام رو انجام می ده ، بنا براین ، اولاً که شما که دستت تو خرید باز تره ، به نظرم از میون انتخاب های بیشتری استفاده کن و به همین ای میت اکتفا نکن ، از طرفی فکر کن برای چه کاریش می خوای ، اگر بگی ، شاید بتونم بیشتر برات بگم که هر کدوم به چه دردی می خوره

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
اتفاقاً سئوال جاش همین جاست
ببین عزیز ، من فکر کنم علی رغم اینکه سئوال کردن ات درسته ولی سئوالت غلطه ، اولا که شما باید ببینی برای چه کاری می خوایش ، مثلاً من اخیراً این فرصت پیش اومد که با جس جار کار کنم، واقعاً آب از لب و لوچه ام سرازیر شد که برم بخرم اش ، یا حتی وقتی فهمیدم اتم تهران می آد ، گفتم برم از شر اورکس راحت شم ، ولی خوب باید اذعان کنم که الان اورکس همه کار هایی که می خوام رو انجام می ده ، بنا براین ، اولاً که شما که دستت تو خرید باز تره ، به نظرم از میون انتخاب های بیشتری استفاده کن و به همین ای میت اکتفا نکن ، از طرفی فکر کن برای چه کاریش می خوای ، اگر بگی ، شاید بتونم بیشتر برات بگم که هر کدوم به چه دردی می خوره
غیر از ای میت و همین hp من پی پی سی که phone edition هم باشه زیاد ندیدم بیشتراشون فقط ppc هستن و فون نیستن ولی من بیشتر با نرم افزاراش کار می کنم مثل دیکشنری و ماشین حساب و ... از اینترنت هم زاد استفاده می کنم واسه همین همه browser ها رو دارم ولی احساس می کنم این یه مقدار زیاد هنگ میکنه که خب جدید هم نیست زیاد و تا چند وقت دیگه WM5 در مقابل WM3 مثل xp در مقابل 98 میشه!!
گزشته از اینها یه کم تنوع هم لازمه به هر حال ژیان هم کار حمل و نقل آدمو را میندازه ولی هیشکی حاضر نیست سوارش شه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_simkesh :
غیر از ای میت و همین hp من پی پی سی که phone edition هم باشه زیاد ندیدم بیشتراشون فقط ppc هستن و فون نیستن ولی من بیشتر با نرم افزاراش کار می کنم مثل دیکشنری و ماشین حساب و ... از اینترنت هم زاد استفاده می کنم واسه همین همه browser ها رو دارم ولی احساس می کنم این یه مقدار زیاد هنگ میکنه که خب جدید هم نیست زیاد و تا چند وقت دیگه WM5 در مقابل WM3 مثل xp در مقابل 98 میشه!!
گزشته از اینها یه کم تنوع هم لازمه به هر حال ژیان هم کار حمل و نقل آدمو را میندازه ولی هیشکی حاضر نیست سوارش شه!
:lol:
ببین ، منظور من این بود که مطمئن هستی که اینی که داری خیلی با جدید ها متفاوت شده
اگر اصرار داری ، خوب اگر نرم افزار بازی می کنی، باید بدونی که با ارتقا به یه دستگاه ویندوز موبایل 5 ممکنه برای هر برنامه ای که ورژن 2005 داشته باشه یه چند ماهی بدون کرک بمونی! یا اینکه محترمانه خریداریش کنی

خوب ، حالا به نظر من ، جمین که خیلی جمع و جوره
کی جم برای کارهایی که تو می کنی ، به خصوص وب گردی و میل زدن روی پی پی سی ، عالیه ،و خیلی هم گرون نیست
جس جار شاهکاره ، ولی واقعاً گنده اس و نمی تونی این ور اون ور به راحتی ببریش ، وگرنه کامله ، همه چی داره ، فقط همیشه باید از لند اسکیپ ببینیش!!
تا نظر خودت چی باشه ، راستی این اچ پی که تازه معرفی کردم تو های تک رو نپسندیدی؟ خیلی بهتر از کی جم هست ها ، البته من اگر بودم و میخواستم یه دستگاه "جدید" بخرم ، منتظر فوجیتسو زیمنس تی 810 می شدم ، واقعاً خوشگله و کارایی هاش کامل ، احتمالاً با توجه به شرکت ش ، تا نسخه نهایی بهتر ش هم می کنن.اینم بگم که تا3 ماه آینده تو بازار خواهد بود
موفق باشی

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
باید بگردید از سایت های رسمی اش رام قدیمی رو دانلود کنید و دان گرید کنید
ممنونم از اینکه جوابم رو دادین دکتر
اما دان گرید یعنی چی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از abnuse :
ممنونم از اینکه جوابم رو دادین دکتر
اما دان گرید یعنی چی
بر عکس اپگرید است قربان
downgrade
یعنی شما باید برگردید به ورژن قدیمی دستگاه تون ، معمولاً چنین کاری رو پیشنهاد نمیکنن مگه اینکه او ای ام حسابی گند زده باشه با رام آپگرید اش ،همون طور که گفتم مثلا اگر دستگاه تون ای میت باشه ، باید برید به کلوپ هاش و یه جایی نسخه قدیمی تر رو پیدا کنید و نصب کنید.

در ضمن ، برای روشن شدن اصطلاحا ت ، بنده در ترد کامپلیت یه چند تا پست دارم به اسم دائره المعارف پی دی ای ، اونها رو مطالعه کنید
موفق باشید

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بر عکس اپگرید است قربان
downgrade
یعنی شما باید برگردید به ورژن قدیمی دستگاه تون ، معمولاً چنین کاری رو پیشنهاد نمیکنن مگه اینکه او ای ام حسابی گند زده باشه با رام آپگرید اش ،همون طور که گفتم مثلا اگر دستگاه تون ای میت باشه ، باید برید به کلوپ هاش و یه جایی نسخه قدیمی تر رو پیدا کنید و نصب کنید.

در ضمن ، برای روشن شدن اصطلاحا ت ، بنده در ترد کامپلیت یه چند تا پست دارم به اسم دائره المعارف پی دی ای ، اونها رو مطالعه کنید
موفق باشید
سلام بازم ممنونم دکتر
ورژن جدید خیلی عالی کار میکنه هیچ مشکلی نداره
اما واسم سوال شده بود چرا نشه مثل pc پاکت پی سی رو هم همون ویندوزی که دوست داریم نصب کنیم
از راهنماییتون متشکرم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه هایی که کی جم یا جمین دارن ، کسی تا به حال این برنامه اورکلاک مخصوص سی پی یو های اومپ رو اجرا کرده یا نه؟
می گن سرعت 50درصد بالا می ره ، کسی حاضر نیست امتحان کنه؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر
من LCD دستگاهم رفته واسه خودش
بردم نشون دادم میگن مایع زیر تاچ اسکرینت از بین رفته میگن ضربه خورده
ولی من گوشیمو مثل یه بچه قنداقی ازش نگهداری می کردم
حالا اصلا نمی دونم شامل حال گترانتی میشه یا نه
به نظر شما منطقی هست که بعد 3 هفته همچین اتفاقی بیفته؟
:( :( :( :(
بدتر از همه قیمتهایی که میدادن بود
از 110000 تا 240000 که بعضی ها میگفتن هم باید تاچ عوض شه هم LCD
بعضی ها هم میگفتن فقط تاچ مشکل داره
اگه کسی کمک میتونه بکنه بگه لطفا چی کار کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام
وقتتون بخیر
من LCD دستگاهم رفته واسه خودش
بردم نشون دادم میگن مایع زیر تاچ اسکرینت از بین رفته میگن ضربه خورده
ولی من گوشیمو مثل یه بچه قنداقی ازش نگهداری می کردم
حالا اصلا نمی دونم شامل حال گترانتی میشه یا نه
به نظر شما منطقی هست که بعد 3 هفته همچین اتفاقی بیفته؟
:( :( :( :(
بدتر از همه قیمتهایی که میدادن بود
از 110000 تا 240000 که بعضی ها میگفتن هم باید تاچ عوض شه هم LCD
بعضی ها هم میگفتن فقط تاچ مشکل داره
اگه کسی کمک میتونه بکنه بگه لطفا چی کار کنم
از کجا خریدیش ؟ به خود فروشنده زنگ زدی یا نه؟
اسکرین ات چطور شده ؟ می تونی عکس از دستگاهت بگیری؟

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان این فروم
یه مشکلی برا من پیش اومده که قبلا از بچه های یه فروم دیگه پرسیدم متاسفانه کسی نتونست (یعنی جواب ندادن) مشکلمو حل کنه
راستش من pda2 دارم و یه 2 هفته ای هست که storage (کارت نه ها بلکه مال خود ppc) رایت پروتکت شده و فایلهایی که اونجا ریختم رو نه میشه پاک کرد و نه فرمت کرد و نه اسمشو عوض کرد و نه هیچ کار دیگه ای
راستش هر کاری کردم نشد که نشد
هارد ریستش کردم رامش رو عوض کردم ولی افاقه نکرد
حالا شما می گین چی کار کنم؟:(

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از king_dani :
از کجا خریدیش ؟ به خود فروشنده زنگ زدی یا نه؟
اسکرین ات چطور شده ؟ می تونی عکس از دستگاهت بگیری؟
والا من گوشیمو از جمهوری خریدم
lcd ش سالمه فقط تاچش دچار مشکل شده
ظاهرا ppc ها lcd شون 7 لایه هست
بین لایه ها هم یه مایع مخصوصی هست
واسه من اون مایعه از بین رفته
به فروشنده هم گفتم گفت بیار بفرستم یه جا تو ستار خان ببینه شمل گارانتی میشه یا نه
تازه گارانتی هم که یارو داده ماله اکسیم دبی ه
والا خودتون هم بهتر میدونین که هر چیزی از این دستگاه ها خراب بشه یه هو شامل گارانتی نمیشه
یه کی به من میگفت اگه cpu دستگات خراب بشه یا مشکل نرم افزاری داشته باشه اره شامل گارانتی میشه ولی lcd نه
اخه یکی نیست بگه که یعنی شما هایی که فروشنده هستین نمیدونین که یک ppc هر چی داره از lcd شه؟
تو پایتخت هم یکی ازم میخرید 385
من خودم خریدم 575
نمی دونم چی کار باید بکنم

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
والا من گوشیمو از جمهوری خریدم
lcd ش سالمه فقط تاچش دچار مشکل شده
ظاهرا ppc ها lcd شون 7 لایه هست
بین لایه ها هم یه مایع مخصوصی هست
واسه من اون مایعه از بین رفته
به فروشنده هم گفتم گفت بیار بفرستم یه جا تو ستار خان ببینه شمل گارانتی میشه یا نه
تازه گارانتی هم که یارو داده ماله اکسیم دبی ه
والا خودتون هم بهتر میدونین که هر چیزی از این دستگاه ها خراب بشه یه هو شامل گارانتی نمیشه
یه کی به من میگفت اگه cpu دستگات خراب بشه یا مشکل نرم افزاری داشته باشه اره شامل گارانتی میشه ولی lcd نه
اخه یکی نیست بگه که یعنی شما هایی که فروشنده هستین نمیدونین که یک ppc هر چی داره از lcd شه؟
تو پایتخت هم یکی ازم میخرید 385
من خودم خریدم 575
نمی دونم چی کار باید بکنم
اگه می تونی بفرستی دبی مجانی تعمیر می کنن.برای من تو این مایه ها بود مجانی صفحه نو براش انداختن.

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شرمنده ، من این سوال رو قبلن یه جایی همینجاها پرسیده بودم ، ولی الان نه سوال رو پیدا میکنم نه جوابو !!!!

من هر دفعه که ایمت جم رو به کامپیوترم وصل میکنم با اینکه ساعت هر دو تا دستگاه قبل از اتصال درست بوده ولی به محض اجرای اکتیو سینک ساعت جم یک ساعت می ره جلو .
تایم زون هر 2 تا دستگاه هم ایران هست .

کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا