• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
من تازه متوجه شدم
اصلا MemMaid من دوپلیکیت ها رو پیدا نمی کنه؟
چرا؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام
تا الان 13 تا شده
راستی برای من اصلا دوپلیکیت رو پیدا نمی کنه یا نداره؟
چجوری باید این کار رو انجام داد
برای این کار باید چک مارک ها هم فعال باشن؟
کافیه روی دوپلیکیت کلیک کنید ، اگر گفت که هیچی نداره ، یعنی نداره ، البته من روی دستگاه های دیگه این رو دقت نکرده بودم
شاید هم نباید زیاد بهش اهمیت بدید، مگر اینکه مموری تون در حال پرشدن باشه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
memmaid من اصلا دوپلیکیشنش فکر نکنم کار بکنه:(
فقط کلی clock note.exe دارم
اونهایی رو که گفته بودم 13 تاس الان شده 18 تا
به ازای هر sms یه دونه زیاد میشه:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
memmaid من اصلا دوپلیکیشنش فکر نکنم کار بکنه:(
فقط کلی clock note.exe دارم
اونهایی رو که گفته بودم 13 تاس الان شده 18 تا
به ازای هر sms یه دونه زیاد میشه:(
عزیز نگرانی نداره ، من میگم مموری تون هم در حال اشغال شدن هست یا نه؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
نه فکر نکنم چیزی از مموریم کم بشه
انگار فقط یه حالت notify داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
خوب چی کارش داری عزیز دل برادر

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
من هم این Notification ها رو دارم. ولی‌ فکر نمیکنم زیاد جای نگرانی‌ باشه...

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :
سلام دوستان خسته نباشد.
من يه سوال قبلا پرسيدم ولي هيچكس جوابمو نداد حالا از اساتيد اينجا يكي جواب منو لطفا بده.
1- گوشي من I-Mate jam هستش.مي‌خواستم ببينم آيا مي‌تونم Windows MOBILE 5 روش نصب كنم؟
2- در صورتي كه ميتونم نصب كنم، به نظر شما دوست عزيز اين كارو بكنم يا همون ورژن 2003 خوبه؟ و در انتها اگه پيشنهاد ميكنيد نصب كنم لطفا آدرس سايتي كه اونو بگيرم رو هم واسم بذاريد.

با تشكر.​

با تورو خدا يكي جواب منو بده. خسته شدم اينقدر پرسيدم

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :

با تورو خدا يكي جواب منو بده. خسته شدم اينقدر پرسيدم
فکر می‌کنم دانیال جوبتونو داده بودن...
در هر حال من که پیشنهاد نمیکنم... به نظرم اگر هم بتونین روی Jam بریزین، به مشکلاتش نمیارزه...
در هر حال هیچ OS دیگه ای غیر از اونی‌ که به صورت پیش فرض توسط خود تولید کننده روی دستگاه نصب شده، از نظر کارایی‌ نمیتونه جاشو بگیره.
مگر این که کار خاصی‌ بخواین بکنین که با نسخه های قبلی‌ wm نمی‌شه انجام داد...!

M_Sardari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان،
من تا حالا عضو نبودم فقط پستها رو دورادور چك مي‌كردم، انصافاً هم خيلي عاليند.
من تازه كارم و اميدوارم مشكلم رو جاي درستي مطرخ كرده باشم :
چند وقت پيش من از توي Notification Qeue دستگاهم با MEMMaid شروع كردم به هرس كردن هر چي به نظرم اضافه بود:blush: اما نتيجه‌اش وحشتناك شد : گويا يكي از اون چيزهايي كه من پاك كردمTask مربوط به Active Syncبوده چون حالا ديگخ دستگاهم به هيچ وجهي با Laptop سينك نميشه، موضوع ربطي به PCنداره چون با يك دستگاه ديگه هم چك كردم، ساپورت ميكروسافت هم در ايميل اول نفهميد اصلاً من چي گفتم.

هارد ريست يك راه حل هست اما من تقريباً يك هفته از كارهام رو دستگاه سينك نشده هست و براي من غير ممكنه، اگر كسي اون فايلي كه رو دستگاه به هنگام سينك شدن ران ميشه رو مي‌دونه كمك بزرگي به من ميكنه بخاطر اينكه بقيش تقريباً با MEMMaid قابل حله

از اينكه به حرفهام گوش كرديد ممنون و اگر ميتونيد كمكم كنيد، بدجوري گير كردم :rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از M_Sardari :
سلام به همه دوستان،
من تا حالا عضو نبودم فقط پستها رو دورادور چك مي‌كردم، انصافاً هم خيلي عاليند.
من تازه كارم و اميدوارم مشكلم رو جاي درستي مطرخ كرده باشم :
چند وقت پيش من از توي Notification Qeue دستگاهم با MEMMaid شروع كردم به هرس كردن هر چي به نظرم اضافه بود:blush: اما نتيجه‌اش وحشتناك شد : گويا يكي از اون چيزهايي كه من پاك كردمTask مربوط به Active Syncبوده چون حالا ديگخ دستگاهم به هيچ وجهي با Laptop سينك نميشه، موضوع ربطي به PCنداره چون با يك دستگاه ديگه هم چك كردم، ساپورت ميكروسافت هم در ايميل اول نفهميد اصلاً من چي گفتم.

هارد ريست يك راه حل هست اما من تقريباً يك هفته از كارهام رو دستگاه سينك نشده هست و براي من غير ممكنه، اگر كسي اون فايلي كه رو دستگاه به هنگام سينك شدن ران ميشه رو مي‌دونه كمك بزرگي به من ميكنه بخاطر اينكه بقيش تقريباً با MEMMaid قابل حله

از اينكه به حرفهام گوش كرديد ممنون و اگر ميتونيد كمكم كنيد، بدجوري گير كردم :rolleyes:

خوش آمد می گم
سعی می کنم چیزی بیابم
اما ممکنه بگویید دقیقاً چه نوتیفیکشین هایی باقی مونده ، تا من از روی پی پی سی ام ، بفهمم کدوم رو پاک کردید ، می تونید حتی پی ام شون کنید به من یا اینجا پست بذارید

موفق باشید.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
یه سئوال داشتم
چه جوری میشه بدون استفاده از theme رنگ بندی های مختلف today screen رو عوض کرد
مثلا رنگ آبی نوار start یا خط جدا کننده ی today plogins ها رو بخوایم عوض کنیم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام دوستان
یه سئوال داشتم
توی پاور تول های مایکروسافت برای پی پی سی ، یکی هست مثل اینکه برای همین کار
من نصب می کنم نتیجه رو می گم

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
من نميتونم k-jam رو hard reset کنم
Comm manager و Voice Command رو با هم نگاه ميدارم و بد soft reset ميکنم ولی hard reset نميشه و هر دکمه اي کار خودشو ميکنه :D
يه سؤال ديگه:
فرق hard reset با clear storage چيه؟

M_Sardari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
سلام دوستان
یه سئوال داشتم
سلام ،
استاد دانيال جواب مي‌دن ولي جسارتاً من چون ديدم خدمتتون مي‌گم :
1) راه سختش كنترل اون رنگها از توي Registry خود device به صورت اعداد در مبناي 16 كه توصيه نمي‌كنم، چون زيادي سخته !
2)توي سري نرم‌افزارها همانطوري كه استاد دانيال گفتن خود ميكروسافت نرم‌افزار داره ، به غير از اون من از نرم‌افزار SPB Pocket PC Tips & Tricks استفاده مي‌كنم ، اين نرم‌افزار در حقيقت يك بانك نسبتاً جامع از كل مسائل مرتبط با يك PPC و مسائل مرتبط با اون روي PC و... هستش، در اين بين بخشي داره كه با عنوان Tweak معرفي كرده توي اين قسمتش نزديك به 40 مورد مختلف رو منجمله همين قضيه تغيير رنگ و خيلي چيزهاي ديگه روگفته، نظر شخصي منم كه نزديك به 6 ماه روي PPC دارمش نسبت به كاركردش مساعده ، كركش هم سريال كه توي تردهاي همين فرم هست، فقط تنها مسئلش حجم بالاش طوري كه هميشه من روي SD نصبش كردم و مشكلي هم نداشتم
اميدوارم مفيد بوده باشه
و با عرض معذرت از دخالت از استاد دانيال :blush:​

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
مرسی از دوستان که اهمیت می دن
من تو فروم نرم افزار درخواست یه کرک رو دادم برای برنامه Pocket PC Theme Editor 1.00
فکر می کنم برنامه خوبی باشه واسه این کار حجمش هم کمه
اینم لینک برنامه : http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=3989&associate=65
اونجا هم گفتم نتونستم کرکش رو پیدا کنم
شما هم ببینید اگه خوشتون اومد برین دنبال کرکش ما رو هم بی نصیب نذارین
ممنون و متشکر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از M_Sardari :

سلام ،
استاد دانيال جواب مي‌دن ولي جسارتاً من چون ديدم خدمتتون مي‌گم :
1) راه سختش كنترل اون رنگها از توي Registry خود device به صورت اعداد در مبناي 16 كه توصيه نمي‌كنم، چون زيادي سخته !
2)توي سري نرم‌افزارها همانطوري كه استاد دانيال گفتن خود ميكروسافت نرم‌افزار داره ، به غير از اون من از نرم‌افزار SPB Pocket PC Tips & Tricks استفاده مي‌كنم ، اين نرم‌افزار در حقيقت يك بانك نسبتاً جامع از كل مسائل مرتبط با يك PPC و مسائل مرتبط با اون روي PC و... هستش، در اين بين بخشي داره كه با عنوان Tweak معرفي كرده توي اين قسمتش نزديك به 40 مورد مختلف رو منجمله همين قضيه تغيير رنگ و خيلي چيزهاي ديگه روگفته، نظر شخصي منم كه نزديك به 6 ماه روي PPC دارمش نسبت به كاركردش مساعده ، كركش هم سريال كه توي تردهاي همين فرم هست، فقط تنها مسئلش حجم بالاش طوري كه هميشه من روي SD نصبش كردم و مشكلي هم نداشتم
اميدوارم مفيد بوده باشه
و با عرض معذرت از دخالت از استاد دانيال :blush:​

سردار عالی معرفی کرد ، فقط این رو اضافه کنم که من کل برنامه اس پی بی تیپس رو فول ورژن معرفی کردم در ترد کامپلیت و آپ لود کردم براتون ، می تونید از همون جا بگیرید .

سخنی هم با سردار خودم ،
قربان ، اولاً که ما این وصله های استاد بهمون نمی چسبه:eek: دوستانه ازتون خواهش می کنم من را به نام ام یا لقب ام(کینگ دنی) خطاب کنید ، باورم می شه این قدر استاد می گید ها:lol:

به علاوه فکر می کنم برای فضای فروم هم ابداً خوب نیست که کسی رو برتر از بقیه ، هرچقدر هم مجازی بدونیم.

من که هزار بار نوشتم که از پست های دیگران استقبال میکنم. واقعاً عالی توضیح دادید قربان.
حالا می گم شما با این همه تجربه ، کمکی در ترد های تک یا کامپلیت نمی کنید؟ ;)

موفق باشی

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان ...
من یه بار دیگه سوالمو مطرح میکنم اگه بتونین کمک کنین ممنون میشم ...
چرا در delivery report اسم نمیاد و فقط میگه به شماره send شد ...
در عین حال نمیشه فهمید چی SEND شد ..!!! مثلا اگه 5 تا SMSبه دوستت دادی نمیشه فهمید FAIL ماله
کدومشه PENDING هم نداره
ولی گوشی NOKIA 1100 با 30000 تومان همه اینا رو داره !!!! :(
من یک ساله که هر روز بدون استثنا این فروم رو چک کرده ام و همتونو دوست دارم .. تمام لینک ها رو هم DOWN LOAD کردم ....
پیشنهاد میکنم یه برنامه بذارین یه جا همه بیاییم.....:lol: ..هم همدیگه رو ببینیم هم تبادل DATA و FILE کنیم ....مثلا یه رستوران یا .............
راستی من تازه فهمیدم هنگام زنگ خوردن چجوری گوشی رو SILENT کرد ...میدونم همه میدونین ولی میگم :
کافیه کلید کم و زیاد کردن صدا رو یه بار بزنین پایین ..

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از reza1354 :
سلام بر همه دوستان ...
من یه بار دیگه سوالمو مطرح میکنم اگه بتونین کمک کنین ممنون میشم ...
چرا در delivery report اسم نمیاد و فقط میگه به شماره send شد ...
در عین حال نمیشه فهمید چی SEND شد ..!!! مثلا اگه 5 تا SMSبه دوستت دادی نمیشه فهمید FAIL ماله
کدومشه PENDING هم نداره
ولی گوشی NOKIA 1100 با 30000 تومان همه اینا رو داره !!!! :(
من یک ساله که هر روز بدون استثنا این فروم رو چک کرده ام و همتونو دوست دارم .. تمام لینک ها رو هم DOWN LOAD کردم ....
پیشنهاد میکنم یه برنامه بذارین یه جا همه بیاییم.....:lol: ..هم همدیگه رو ببینیم هم تبادل DATA و FILE کنیم ....مثلا یه رستوران یا .............
راستی من تازه فهمیدم هنگام زنگ خوردن چجوری گوشی رو SILENT کرد ...میدونم همه میدونین ولی میگم :
کافیه کلید کم و زیاد کردن صدا رو یه بار بزنین پایین ..

در مورد سئوال تون ، قربان بنده هم متوجه شدم ، فکر کنم این هم یکی از اون مسایلی هست که بهتره بگید به وبلاگ مایکروسافت موبایل تا در نسخه بعدی لحظ کنن. حداقل با خود ویندوز ، من ندیدم هک یا توییکی که چنین کاربری رو اضافه کنه
در مورد خواندن فروم هم لطف دارید
درمورد کشف تون هم ، چرا در ترد کامپلیت یه پست به همین مضمو نمی گذارید؟ به درد بقیه هم می خوره
ممنون

M_Sardari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
در مورد سئوال تون ، قربان بنده هم متوجه شدم ، فکر کنم این هم یکی از اون مسایلی هست که بهتره بگید به وبلاگ مایکروسافت موبایل تا در نسخه بعدی لحظ کنن. حداقل با خود ویندوز ، من ندیدم هک یا توییکی که چنین کاربری رو اضافه کنه
در مورد خواندن فروم هم لطف دارید
درمورد کشف تون هم ، چرا در ترد کامپلیت یه پست به همین مضمو نمی گذارید؟ به درد بقیه هم می خوره
ممنون
من هم با نظر king_dani موافقم ، اين قضيه كاملاً مربوط به نرم‌افزار دستگاه در بخش phone كه ميكروسافت بشدت درش ضعيف عمل كرده نمونه‌هاي زير شايد براتون جالب باشه :
1)در ROM اوليه IMATE مقدار زمان اينكه گوشي وقتي مي‌خواد شما رو به علت No answer دايورت كنه اصلاً قابل تنظيم نبود، در Rom 1.32 اين قضيه رو اصلاح كرد.
2) در حالت عادي و بدون استفاده از نرم‌افزار خاص شما بدون خاموش كردن گوشي نميتونيد به اون امنيتي براي قفل كردن صفحه كليد و تاچ اسكرين كه تو يك موبايل عادي داريد برسيد. كه اين قضيه رو هم توي WM5 حل كرده.
3) در حالت عادي و بدون استفاده از نرم‌افزار خاص شما چيزي به اسم Profile كه خيلي هم امكان بدرد بخوريِ و روي يك موبايل خيلي ساده نوكيا هم هست نمي‌بينيد، نميدونم آيا در WM5 اين قضيه راه حلي داره يا نه. بچه‌هايي كه Device شون WM5 داره بايد بگن.
در بعضي موارد كاري كه ميكروسافت ميكنه درست كردنه يك بازار خيلي خوب براي توسعه نرم‌افزار روي Platform هاشه، ولي بعضي وقتها هم كاربر انتظار داره كه چيزهايي كه بقيه موبايلها استاندارد دارن رو روي دستگاه به نسبت خيلي گرونش داشته باشه كه متاسفانه نداريم :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا