کافیه روی دوپلیکیت کلیک کنید ، اگر گفت که هیچی نداره ، یعنی نداره ، البته من روی دستگاه های دیگه این رو دقت نکرده بودمبه نقل از amirmw :سلام
تا الان 13 تا شده
راستی برای من اصلا دوپلیکیت رو پیدا نمی کنه یا نداره؟
چجوری باید این کار رو انجام داد
برای این کار باید چک مارک ها هم فعال باشن؟
عزیز نگرانی نداره ، من میگم مموری تون هم در حال اشغال شدن هست یا نه؟به نقل از amirmw :memmaid من اصلا دوپلیکیشنش فکر نکنم کار بکنه![]()
فقط کلی clock note.exe دارم
اونهایی رو که گفته بودم 13 تاس الان شده 18 تا
به ازای هر sms یه دونه زیاد میشه![]()
خوب چی کارش داری عزیز دل برادربه نقل از amirmw :نه فکر نکنم چیزی از مموریم کم بشه
انگار فقط یه حالت notify داره
من هم این Notification ها رو دارم. ولی فکر نمیکنم زیاد جای نگرانی باشه...به نقل از amirmw :نه فکر نکنم چیزی از مموریم کم بشه
انگار فقط یه حالت notify داره
به نقل از amirr1361 :سلام دوستان خسته نباشد.
من يه سوال قبلا پرسيدم ولي هيچكس جوابمو نداد حالا از اساتيد اينجا يكي جواب منو لطفا بده.
1- گوشي من I-Mate jam هستش.ميخواستم ببينم آيا ميتونم Windows MOBILE 5 روش نصب كنم؟
2- در صورتي كه ميتونم نصب كنم، به نظر شما دوست عزيز اين كارو بكنم يا همون ورژن 2003 خوبه؟ و در انتها اگه پيشنهاد ميكنيد نصب كنم لطفا آدرس سايتي كه اونو بگيرم رو هم واسم بذاريد.
با تشكر.
فکر میکنم دانیال جوبتونو داده بودن...به نقل از amirr1361 :
با تورو خدا يكي جواب منو بده. خسته شدم اينقدر پرسيدم
به نقل از M_Sardari :سلام به همه دوستان،
من تا حالا عضو نبودم فقط پستها رو دورادور چك ميكردم، انصافاً هم خيلي عاليند.
من تازه كارم و اميدوارم مشكلم رو جاي درستي مطرخ كرده باشم :
چند وقت پيش من از توي Notification Qeue دستگاهم با MEMMaid شروع كردم به هرس كردن هر چي به نظرم اضافه بود:blush: اما نتيجهاش وحشتناك شد : گويا يكي از اون چيزهايي كه من پاك كردمTask مربوط به Active Syncبوده چون حالا ديگخ دستگاهم به هيچ وجهي با Laptop سينك نميشه، موضوع ربطي به PCنداره چون با يك دستگاه ديگه هم چك كردم، ساپورت ميكروسافت هم در ايميل اول نفهميد اصلاً من چي گفتم.
هارد ريست يك راه حل هست اما من تقريباً يك هفته از كارهام رو دستگاه سينك نشده هست و براي من غير ممكنه، اگر كسي اون فايلي كه رو دستگاه به هنگام سينك شدن ران ميشه رو ميدونه كمك بزرگي به من ميكنه بخاطر اينكه بقيش تقريباً با MEMMaid قابل حله
از اينكه به حرفهام گوش كرديد ممنون و اگر ميتونيد كمكم كنيد، بدجوري گير كردم![]()
توی پاور تول های مایکروسافت برای پی پی سی ، یکی هست مثل اینکه برای همین کاربه نقل از amirmw :سلام دوستان
یه سئوال داشتم
چه جوری میشه بدون استفاده از theme رنگ بندی های مختلف today screen رو عوض کرد
مثلا رنگ آبی نوار start یا خط جدا کننده ی today plogins ها رو بخوایم عوض کنیم
سلام ،به نقل از amirmw :سلام دوستان
یه سئوال داشتم
چه جوری میشه بدون استفاده از theme رنگ بندی های مختلف today screen رو عوض کرد
مثلا رنگ آبی نوار start یا خط جدا کننده ی today plogins ها رو بخوایم عوض کنیم
به نقل از M_Sardari :
سلام ،
استاد دانيال جواب ميدن ولي جسارتاً من چون ديدم خدمتتون ميگم :
1) راه سختش كنترل اون رنگها از توي Registry خود device به صورت اعداد در مبناي 16 كه توصيه نميكنم، چون زيادي سخته !
2)توي سري نرمافزارها همانطوري كه استاد دانيال گفتن خود ميكروسافت نرمافزار داره ، به غير از اون من از نرمافزار SPB Pocket PC Tips & Tricks استفاده ميكنم ، اين نرمافزار در حقيقت يك بانك نسبتاً جامع از كل مسائل مرتبط با يك PPC و مسائل مرتبط با اون روي PC و... هستش، در اين بين بخشي داره كه با عنوان Tweak معرفي كرده توي اين قسمتش نزديك به 40 مورد مختلف رو منجمله همين قضيه تغيير رنگ و خيلي چيزهاي ديگه روگفته، نظر شخصي منم كه نزديك به 6 ماه روي PPC دارمش نسبت به كاركردش مساعده ، كركش هم سريال كه توي تردهاي همين فرم هست، فقط تنها مسئلش حجم بالاش طوري كه هميشه من روي SD نصبش كردم و مشكلي هم نداشتم
اميدوارم مفيد بوده باشه
و با عرض معذرت از دخالت از استاد دانيال :blush:
به نقل از reza1354 :سلام بر همه دوستان ...
من یه بار دیگه سوالمو مطرح میکنم اگه بتونین کمک کنین ممنون میشم ...
چرا در delivery report اسم نمیاد و فقط میگه به شماره send شد ...
در عین حال نمیشه فهمید چی SEND شد ..!!! مثلا اگه 5 تا SMSبه دوستت دادی نمیشه فهمید FAIL ماله
کدومشه PENDING هم نداره
ولی گوشی NOKIA 1100 با 30000 تومان همه اینا رو داره !!!!![]()
من یک ساله که هر روز بدون استثنا این فروم رو چک کرده ام و همتونو دوست دارم .. تمام لینک ها رو هم DOWN LOAD کردم ....
پیشنهاد میکنم یه برنامه بذارین یه جا همه بیاییم.....:lol: ..هم همدیگه رو ببینیم هم تبادل DATA و FILE کنیم ....مثلا یه رستوران یا .............
راستی من تازه فهمیدم هنگام زنگ خوردن چجوری گوشی رو SILENT کرد ...میدونم همه میدونین ولی میگم :
کافیه کلید کم و زیاد کردن صدا رو یه بار بزنین پایین ..
من هم با نظر king_dani موافقم ، اين قضيه كاملاً مربوط به نرمافزار دستگاه در بخش phone كه ميكروسافت بشدت درش ضعيف عمل كرده نمونههاي زير شايد براتون جالب باشه :به نقل از king_dani :در مورد سئوال تون ، قربان بنده هم متوجه شدم ، فکر کنم این هم یکی از اون مسایلی هست که بهتره بگید به وبلاگ مایکروسافت موبایل تا در نسخه بعدی لحظ کنن. حداقل با خود ویندوز ، من ندیدم هک یا توییکی که چنین کاربری رو اضافه کنه
در مورد خواندن فروم هم لطف دارید
درمورد کشف تون هم ، چرا در ترد کامپلیت یه پست به همین مضمو نمی گذارید؟ به درد بقیه هم می خوره
ممنون