به نقل از king_dani :قربان ؛ جای سئوال شما همین جاس
ببینید ، چندین پست قبل ؛ بحث شد با مازیار ، و با این نتیجه رسیدیم که اگر کارت سندیسک اصل (که سیاه هست و آرم شو می تونید از روی اینترنت ببینید) پیدا کردید ، 1 شو به قیمت 50 و 2 شو به قیمت 90 بخرید ، عالیه
ولی اگر مارک متفرقه می خرید ، واقعاً هیچ فرقی با هم ندارن ، مگر اینکه خیلی دیگه درب و داغون باشه ، مثلاً من یکی رو دیدم که زحمت نکشیده بودن مارک زیری رو بکنن و یه آرم تقلبی کینگستون روش چسبونده بودن
در صورت متفرقه بودن : 1شو 40 و دو شو هم بالای 80 نخرید
برنامه advsms از کجا میشه download کرد و چطور کار می کنه؟ ممنونبه نقل از SHAH_RAM :دز خواست کرک یا سریال واسه advSMS میخوام
ممنون میشم
در صمن کرک smart movie که همراه فایل هست کار نمکینه!
smart movie v2.47
یعنی ممکنه که PDA2k هم جزو همین دسته باشه؟!به نقل از king_dani :مازیار فکر کنم تقصیر شما نیست ، ولی دستگاه های یه کم قدیمی تر از مدولی استفاده می کنن که کارت های بالای 1 گیگ رو ساپورت نمیکنه همین.
ولی راست بگو چند خریدی؟
قربان احتمالا مشکل شما آسون حل نمی شه ، چونکه ویندوز 5 اصلاً این طوری طراحی شدهبه نقل از ehsanzen :سلام
مشکل قدیمی من هنوز باهام هست.
یعنی نمیتونم مقدار memory یا storage رو تغییر بدم.
توی عکس زیر که در برنامه memmaid 'گرفتم نمیتونم اهرم پایین صفحه رو جابجا کنم.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 8680
من در جریان مشکل شما نیستم.به نقل از ehsanzen :سلام
مشکل قدیمی من هنوز باهام هست.
یعنی نمیتونم مقدار memory یا storage رو تغییر بدم.
توی عکس زیر که در برنامه memmaid 'گرفتم نمیتونم اهرم پایین صفحه رو جابجا کنم.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 8680
البته hard reset کمک نکرد.به نقل از raizaM :من در جریان مشکل شما نیستم.
Hard Reset هم کمکی نکرده؟
Rom رو update کردین؟ یا حداقل دوباره ریختین رو دستگاه؟
1.خیلی ها از این برنامه استفاده میکنن. بعیده که مشکل از این برنامه باشه. البته شاید تنظیماتش طوری هست که Bluetooth رو خاموش میکنه.به نقل از Vahid_Captain :نیدونم چرا بلوتوث من کار نمیکنه .
یعنی روشن میشه و تو گوشی های دیکه هم پیدا میشه ولی کسی نمیتونه برام چیزی بفرسته
فکر کنم از وقتی برنامه pocket Max phoneAlarm رو ریختم اینجوری شده!!!!:wacko:
این امکان داره یا در حد توهمه؟ گوشیم هم k-jam
میشه خوند. البته بستگی داره که تعریف شما از راحتی چی باشه.به نقل از avajian :آیا با Pocket pc که vga باشه 640*480 و LCD 3.7 میشه pdf یا فایل های chm رو به راحتی خوند؟
![]()
نیما جان این که گفتی Default رو عوض کردی، چطور کردی؟به نقل از neema_b99 :سلام
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم. از موقعی که اربایزر رو نصب کردم اولا که default رفته بود روی کیبورد خوش. حالا اونو درست کردم ولی از اون موقع دیگه خودش حروف اول جمله ها رو capital نمی نویسه ! البته از توی settings درسته و اون تیکی که باید داشته باشه و داره ولی درست کار نمیکنه !
راه حلی به نظرتون میرسه؟
نیما
آیا WM5.0 ارزششو داشت که این مشکل رو با دستگاهتون یدک بکشین؟به نقل از ehsanzen :البته hard reset کمک نکرد.
یه نکته اضافه کنم اون هم اینکه گوشی من i-mate pocketpc که با هزار جور کلک wm5 روش نصب کردم.
به نقل از raizaM :نیما جان این که گفتی Default رو عوض کردی، چطور کردی؟
من هم این مشکلو دارم ولی نمیدونم یه بار چطور شد که Capital مینوشت! (البته زیاد برام مهم نبود برای همین زیاد ور نرفتم، حالا من هم روش کار میکنم)
قربان شرمنده ،به نقل از neema_b99 :سلام
آقا توی ترد حقه های رجیستری یه جایی توضیح داده که چطور input default و عوض کنی. ولی اینکه که capital بنویسه نمیدونم از کجا تنظیم کرد ! من که از وقتی این اربایزر رو نصب کردم اینطوری شد ولی قبلا همیشه اول جمله ها رو capital مینوشت!
اگر فهمیدی یه خبری بهم بده.
راستی من جدیدا یه مشکل دیگه برام پیش اومده که وقتی میخوام sms بفرستم از منوی new دکمه send خاموشه و نمیتونم بفرستم. باید یه بار توی drafts سیوش کنم. بعد از اینجا بفرستمش. نظرت چیه؟
دانیال جان کجایی؟ بیا به داد برس.
مرسی
نیما
به نقل از king_dani :قربان شرمنده ،
ببینید ، در مورد سئوال اولتون :
در 2003 ، شما در یک صفحه که کی بورد رو باز می کنه (مثلاً در پاکت ورد) برید ، و روی کی بوردتون کلید کنید (یعنی طوری که انواع کی بورد هاتون رو بالا می آره ، همون فلش که کنار آیکون کی بورد هست) ، بعد رویoptionsکلیک کنید.سومین تب اسم اش دوباره optionsهست که بالای صفحه مربوط به رکورد کردن نوت های آدیو هست و پایین تر ، یه گزینه دارید که اگر تیک اش بزنید درست می شه Capitalize first letter of sentence.خوب حالا خواهش می کنم در ترد کامپلیت یه پست بگذارید و این رو کامل توضیح بدید برای بقیه که بعدا ً ممکنه به این مشکل بر بخورن.با عکس بسیار بهتر خواهد بود
در مورد سئوال دوم ، می شه یه اسکرین شات از صفحه اس ام اس تون بگذارید.خیلی غریبه چیزی که تعریف می کنید .برنامه مدیریت اس ام اس اخیراً نصب نکردید؟