• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مازیار فکر کنم تقصیر شما نیست ، ولی دستگاه های یه کم قدیمی تر از مدولی استفاده می کنن که کارت های بالای 1 گیگ رو ساپورت نمیکنه همین.
ولی راست بگو چند خریدی؟

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان ؛ جای سئوال شما همین جاس
ببینید ، چندین پست قبل ؛ بحث شد با مازیار ، و با این نتیجه رسیدیم که اگر کارت سندیسک اصل (که سیاه هست و آرم شو می تونید از روی اینترنت ببینید) پیدا کردید ، 1 شو به قیمت 50 و 2 شو به قیمت 90 بخرید ، عالیه
ولی اگر مارک متفرقه می خرید ، واقعاً هیچ فرقی با هم ندارن ، مگر اینکه خیلی دیگه درب و داغون باشه ، مثلاً من یکی رو دیدم که زحمت نکشیده بودن مارک زیری رو بکنن و یه آرم تقلبی کینگستون روش چسبونده بودن
در صورت متفرقه بودن : 1شو 40 و دو شو هم بالای 80 نخرید

خیلی خیلی ممنون:)

parhamhosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAH_RAM :
دز خواست کرک یا سریال واسه advSMS میخوام
ممنون میشم
در صمن کرک smart movie که همراه فایل هست کار نمکینه!
smart movie v2.47
برنامه advsms از کجا میشه download کرد و چطور کار می کنه؟ ممنون

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
مازیار فکر کنم تقصیر شما نیست ، ولی دستگاه های یه کم قدیمی تر از مدولی استفاده می کنن که کارت های بالای 1 گیگ رو ساپورت نمیکنه همین.
ولی راست بگو چند خریدی؟
یعنی‌ ممکنه که PDA2k هم جزو همین دسته باشه؟!
از کجا می‌تونم بفهمم؟ (غیر از ارتباط با دوستان عزیز در clubimate)
قیمتشو دقیق دقیق نمیدونم باید جعبشو ببینم بهت بگم. ولی‌ حدود 100 مثل اینکه. (از دوبی‌)

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مشکل قدیمی من هنوز باهام هست.
یعنی نمیتونم مقدار memory یا storage رو تغییر بدم.
توی عکس زیر که در برنامه memmaid 'گرفتم نمیتونم اهرم پایین صفحه رو جابجا کنم.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
ScreenShot2.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ehsanzen :
سلام
مشاهده پیوست 8680
قربان احتمالا مشکل شما آسون حل نمی شه ، چونکه ویندوز 5 اصلاً این طوری طراحی شده
سعی کنید در xda-developersبگردید شاید راه حلی دادن

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از ehsanzen :
سلام
مشاهده پیوست 8680
من در جریان مشکل شما نیستم.
Hard Reset هم کمکی‌ نکرده؟
Rom رو update کردین؟ یا حداقل دوباره ریختین رو دستگاه؟

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
من در جریان مشکل شما نیستم.
Hard Reset هم کمکی‌ نکرده؟
Rom رو update کردین؟ یا حداقل دوباره ریختین رو دستگاه؟
البته hard reset کمک نکرد.
یه نکته اضافه کنم اون هم اینکه گوشی من i-mate pocketpc که با هزار جور کلک wm5 روش نصب کردم.

pashaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چجوری میشه k-jam را هارد ریست کرد؟؟؟؟؟؟؟

avajian

Registered User
لایک‌ها
0
آیا با Pocket pc که vga باشه 640*480 و LCD 3.7 میشه pdf یا فایل های chm رو به راحتی خوند؟
:cool:

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم. از موقعی که اربایزر رو نصب کردم اولا که default رفته بود روی کیبورد خوش. حالا اونو درست کردم ولی از اون موقع دیگه خودش حروف اول جمله ها رو capital نمی نویسه ! البته از توی settings درسته و اون تیکی که باید داشته باشه و داره ولی درست کار نمیکنه !
راه حلی به نظرتون میرسه؟

نیما

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیدونم چرا بلوتوث من کار نمیکنه .
یعنی روشن میشه و تو گوشی های دیکه هم پیدا میشه ولی کسی نمیتونه برام چیزی بفرسته
فکر کنم از وقتی برنامه pocket Max phoneAlarm رو ریختم اینجوری شده!!!!:wacko:

این امکان داره یا در حد توهمه؟ گوشیم هم k-jam

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Vahid_Captain :
نیدونم چرا بلوتوث من کار نمیکنه .
یعنی روشن میشه و تو گوشی های دیکه هم پیدا میشه ولی کسی نمیتونه برام چیزی بفرسته
فکر کنم از وقتی برنامه pocket Max phoneAlarm رو ریختم اینجوری شده!!!!:wacko:

این امکان داره یا در حد توهمه؟ گوشیم هم k-jam
1.خیلی‌ ها از این برنامه استفاده می‌کنن. بعیده که مشکل از این برنامه باشه. البته شاید تنظیماتش طوری هست که Bluetooth رو خاموش می‌کنه.
2.احتمال دیگه ای که میتونه باشه، اینه که PA حجم نسبتا زیادی از حافظه رو اشغال می‌کنه و این میتونه بر عملکرد Bluetooth تاثیر بذاره. (البته در صورتی‌ که فضای باقی‌ مونده از حافظه توسط برنامه های حجیم دیگه، پر شده باشه.)
3.یه کاری رو یکی‌ از دوستان فرموده بودن در Thread Complete که در قسمت Setting> Connection> Beam تیک Recieve All incoming Beams رو اگر برداشتین، بذارین سر جاش.(البته در مورد دستگاه من که تفاوتی‌ در عملکرد Bluetooth نداشت).
4.اگر شک دارین به برنامه، Remove اش کنین، ببینین تاثیری داره یا نه...
5.از تنظیمات درست خود Bluetooth هم نباید غافل شد...

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از avajian :
آیا با Pocket pc که vga باشه 640*480 و LCD 3.7 میشه pdf یا فایل های chm رو به راحتی خوند؟
:cool:
می‌شه خوند. البته بستگی‌ داره که تعریف شما از راحتی‌ چی‌ باشه.
به نظر اکثر افرادی که PPC دارن، اینکار به راحتی‌ انجام می‌شه.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از neema_b99 :
سلام
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم. از موقعی که اربایزر رو نصب کردم اولا که default رفته بود روی کیبورد خوش. حالا اونو درست کردم ولی از اون موقع دیگه خودش حروف اول جمله ها رو capital نمی نویسه ! البته از توی settings درسته و اون تیکی که باید داشته باشه و داره ولی درست کار نمیکنه !
راه حلی به نظرتون میرسه؟

نیما
نیما جان این که گفتی‌ Default رو عوض کردی، چطور کردی؟
من هم این مشکلو دارم ولی‌ نمیدونم یه بار چطور شد که Capital مینوشت! (البته زیاد برام مهم نبود برای همین زیاد ور نرفتم، حالا من هم روش کار می‌کنم)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از ehsanzen :
البته hard reset کمک نکرد.
یه نکته اضافه کنم اون هم اینکه گوشی من i-mate pocketpc که با هزار جور کلک wm5 روش نصب کردم.
آیا WM5.0 ارزششو داشت که این مشکل رو با دستگاهتون یدک بکشین؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال:در منو START MENU هرچیزی رو میشه اضافه و حذف کرد الا TODAY که اولین برنامه فخ START MENU هست به هیچ صورتی نتونستم اونو بردارم حتا ار طریق فولدر ویندوز چون اصلا تو اون فولدر نشون داده نمیشه!!!از اساتید کسی میدونه این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟!

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
نیما جان این که گفتی‌ Default رو عوض کردی، چطور کردی؟
من هم این مشکلو دارم ولی‌ نمیدونم یه بار چطور شد که Capital مینوشت! (البته زیاد برام مهم نبود برای همین زیاد ور نرفتم، حالا من هم روش کار می‌کنم)

سلام
آقا توی ترد حقه های رجیستری یه جایی توضیح داده که چطور input default و عوض کنی. ولی اینکه که capital بنویسه نمیدونم از کجا تنظیم کرد ! من که از وقتی این اربایزر رو نصب کردم اینطوری شد ولی قبلا همیشه اول جمله ها رو capital مینوشت!
اگر فهمیدی یه خبری بهم بده.
راستی من جدیدا یه مشکل دیگه برام پیش اومده که وقتی میخوام sms بفرستم از منوی new دکمه send خاموشه و نمیتونم بفرستم. باید یه بار توی drafts سیوش کنم. بعد از اینجا بفرستمش. نظرت چیه؟
دانیال جان کجایی؟ بیا به داد برس.

مرسی
نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
آقا توی ترد حقه های رجیستری یه جایی توضیح داده که چطور input default و عوض کنی. ولی اینکه که capital بنویسه نمیدونم از کجا تنظیم کرد ! من که از وقتی این اربایزر رو نصب کردم اینطوری شد ولی قبلا همیشه اول جمله ها رو capital مینوشت!
اگر فهمیدی یه خبری بهم بده.
راستی من جدیدا یه مشکل دیگه برام پیش اومده که وقتی میخوام sms بفرستم از منوی new دکمه send خاموشه و نمیتونم بفرستم. باید یه بار توی drafts سیوش کنم. بعد از اینجا بفرستمش. نظرت چیه؟
دانیال جان کجایی؟ بیا به داد برس.

مرسی
نیما
قربان شرمنده ،
ببینید ، در مورد سئوال اولتون :
در 2003 ، شما در یک صفحه که کی بورد رو باز می کنه (مثلاً در پاکت ورد) برید ، و روی کی بوردتون کلید کنید (یعنی طوری که انواع کی بورد هاتون رو بالا می آره ، همون فلش که کنار آیکون کی بورد هست) ، بعد رویoptionsکلیک کنید.سومین تب اسم اش دوباره optionsهست که بالای صفحه مربوط به رکورد کردن نوت های آدیو هست و پایین تر ، یه گزینه دارید که اگر تیک اش بزنید درست می شه Capitalize first letter of sentence.خوب حالا خواهش می کنم در ترد کامپلیت یه پست بگذارید و این رو کامل توضیح بدید برای بقیه که بعدا ً ممکنه به این مشکل بر بخورن.با عکس بسیار بهتر خواهد بود
در مورد سئوال دوم ، می شه یه اسکرین شات از صفحه اس ام اس تون بگذارید.خیلی غریبه چیزی که تعریف می کنید .برنامه مدیریت اس ام اس اخیراً نصب نکردید؟

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان شرمنده ،
ببینید ، در مورد سئوال اولتون :
در 2003 ، شما در یک صفحه که کی بورد رو باز می کنه (مثلاً در پاکت ورد) برید ، و روی کی بوردتون کلید کنید (یعنی طوری که انواع کی بورد هاتون رو بالا می آره ، همون فلش که کنار آیکون کی بورد هست) ، بعد رویoptionsکلیک کنید.سومین تب اسم اش دوباره optionsهست که بالای صفحه مربوط به رکورد کردن نوت های آدیو هست و پایین تر ، یه گزینه دارید که اگر تیک اش بزنید درست می شه Capitalize first letter of sentence.خوب حالا خواهش می کنم در ترد کامپلیت یه پست بگذارید و این رو کامل توضیح بدید برای بقیه که بعدا ً ممکنه به این مشکل بر بخورن.با عکس بسیار بهتر خواهد بود
در مورد سئوال دوم ، می شه یه اسکرین شات از صفحه اس ام اس تون بگذارید.خیلی غریبه چیزی که تعریف می کنید .برنامه مدیریت اس ام اس اخیراً نصب نکردید؟

سلام
آقا پست قبلیم رو حتما نخوندی :cool: من اون تیک رو زده بودم. ولی بازم نمیشه. نمیدونم چرا. میدونی درست بود همیشه. از وقتی اربایزر رو نصب کردم اینطوری شد و اون تیک هم هنوز هست!
در مورد دوم هم همه چیز عادیه. فقط دکمه send فید شده و نمیشه کلیکش کرد!! باید ok کنم تا بره توی drafts بعد از اونجا sendش کنم!
آقا در ضمن من برنامه برای screenshot نصب کردم. توی این برنامه هایی که معرفی شده کدوم بهتره که نصب کنم؟
آقا شرمنده که انقدر سوال میکنم :cool:

مرسی مرسی
نیما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا