به نقل از masoodtabatabai :سلا مدانیال خان افتخار ندادین کککه شمارتونو به من بدین (ما هم خوشتیپ بودیم میترسیدیم) من یک سال دارم ازت سوال می کنم اگه جوابمو بدی فعلا مزاحمت نمی شم می خوام imate jamin یا qtecs200 بخرم پیشنهاد شما چی چه تفاوتهایی دارن کلا کدومو بخرم اصلا ؟اصلا این دوتا بدرد می خورن آیا سر عت cpu اش پایین نیست؟
قربان باز هم شرمنده هستم. همان طور که می بینید اساتید مهربان و معتقد به همکاری زیاد هستن ، امیر یکی از بهترین هاشون هست. می بینید که براتون کامل توضیح داده.
باز هم عرض می کنم خدمت شما ، قبلاً هم گفتم ، این دو کاملاً یکی هستن ، پس اگر نظرتون خرید دستگاه اچ تی سی پرافت که به هر دو اسم اس200 و جمین فروخته می شه هست ، به نظرم پول اضافی ندید.
در ضمن ، در مورد سرعت سی پی یو ، یک بار نوشتم بهتر کسانی که داشته ان نظر بدن ، من خودم دستگاه م ای تن ام500 ( اورکس ای 900) هست که از قضا یکی از 3 دستگاه سریع در سی پی یو و فایل ایندکس هست. در کل خیلی سریع هست ، ضعف های خودش رو هم داره ، ولی وقتی من یه دستگاه ، مثلاً اتم رو دستم گرفتم ، که ویندوز موبایل 5 داره ، کلی خورد تو حالم که ای بابا این چرا نسبت به دستگاه من این قد کنده ، منظورم اینه که از نگاه یک ناظر ممکنه یه جور باشه و از نگاه دیگری متفاوت
در مجموع خوشحال می شم بتونم مفید واقع بشم ، ولی می بینید که استاد اینجا کم نیستن.
باز هم از امیر عزیزم تشکر می کنم.