• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از masoodtabatabai :
سلا مدانیال خان افتخار ندادین کککه شمارتونو به من بدین (ما هم خوشتیپ بودیم میترسیدیم) من یک سال دارم ازت سوال می کنم اگه جوابمو بدی فعلا مزاحمت نمی شم می خوام imate jamin یا qtecs200 بخرم پیشنهاد شما چی چه تفاوتهایی دارن کلا کدومو بخرم اصلا ؟اصلا این دوتا بدرد می خورن آیا سر عت cpu اش پایین نیست؟

قربان باز هم شرمنده هستم. همان طور که می بینید اساتید مهربان و معتقد به همکاری زیاد هستن ، امیر یکی از بهترین هاشون هست. می بینید که براتون کامل توضیح داده.
باز هم عرض می کنم خدمت شما ، قبلاً هم گفتم ، این دو کاملاً یکی هستن ، پس اگر نظرتون خرید دستگاه اچ تی سی پرافت که به هر دو اسم اس200 و جمین فروخته می شه هست ، به نظرم پول اضافی ندید.

در ضمن ، در مورد سرعت سی پی یو ، یک بار نوشتم بهتر کسانی که داشته ان نظر بدن ، من خودم دستگاه م ای تن ام500 ( اورکس ای 900) هست که از قضا یکی از 3 دستگاه سریع در سی پی یو و فایل ایندکس هست. در کل خیلی سریع هست ، ضعف های خودش رو هم داره ، ولی وقتی من یه دستگاه ، مثلاً اتم رو دستم گرفتم ، که ویندوز موبایل 5 داره ، کلی خورد تو حالم که ای بابا این چرا نسبت به دستگاه من این قد کنده ، منظورم اینه که از نگاه یک ناظر ممکنه یه جور باشه و از نگاه دیگری متفاوت

در مجموع خوشحال می شم بتونم مفید واقع بشم ، ولی می بینید که استاد اینجا کم نیستن.

باز هم از امیر عزیزم تشکر می کنم.

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من مرسی جوابمو ابنقدر کامل دادی فقط یک زحمت دیگه دارم align یعنی چی و چه جوری تست کنم من تا به حال pocket pc نداشتم یکی از دوستام jamin داشت گفت lcd مشکل داره میشه کامل بگین این align کردنو چه جوری انجام بدم و از کجا بفهمم سالم؟ جناب amirmw گوشی شما ضربه خورده بود یا یک دفعه اینجوری شد در ضمن یک توضیح کوتاه میشه بدی که من هنگام خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟ در ضمن من pocket pc نداشتم و اصتلاحاتو بلد نیستم ممنون میشم توضیح بدین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوست من مرسی جوابمو ابنقدر کامل دادی فقط یک زحمت دیگه دارم align یعنی چی و چه جوری تست کنم من تا به حال pocket pc نداشتم یکی از دوستام jamin داشت گفت lcd مشکل داره میشه کامل بگین این align کردنو چه جوری انجام بدم و از کجا بفهمم سالم؟ جناب amirmw گوشی شما ضربه خورده بود یا یک دفعه اینجوری شد در ضمن یک توضیح کوتاه میشه بدی که من هنگام خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟ در ضمن من pocket pc نداشتم و اصتلاحاتو بلد نیستم ممنون میشم توضیح بدین

قربان به همین دلیل است که به همه توصیه می شود قبل از طرح سوالات شون ، ترد کامپلیت رو در این جا بخونن ، هم با اصطلاحات آشنا می شوید ، هم ممکنه به مواردی برخورد بکنید که خیلی های دیگه قبلاً براشون سئوال بوده ، و در پست های اونجا گنجانده شده ، نهایتاً اگر پاسخ سئوال شما آنجا نبود ، با مطرح کردن اش انجا ، می توانید این فرصت را به بعدی های بعد از شما هم بدهید که بتوانند از آن و از پاسخ اش استفاده ببرند.

کمی صبر بیشتر ، به نفع همه است.قوانین بی دلیل وضع نشده اند ، برای راحتی همه است.
بسیاری از تازه کار های قدیم که الان اینجا خودشان استاد اند ( از جمله امیر که پاسخ شما را داد ) آن ترد را مفید دانسته اند. به آمار نظر خواهی ترد نگاهی بیاندازید

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من یه سوال دارم نمی دونم کسی تا حالا پرسیده یا نه

من وقتی از align screen برای تنظیم صفحه ستفاده می کنم بعد از مدت کوتاهی دوباره تنظیم بهم می ریزه و می ره رو اعصاب

دستگاه من i-mate JAMin هست

با تشکر

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من هر چی گشتم آخرش معنی align screen رو نفهمیدم کسی میتونه بهم بگه از کجا باید وارد شم و چه جوری بفهمم که lcd سالم هست یا نه ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
allign screen به منظور منطبق کردن مختصات صفحه ال سی دی بر تاچ اسکرین هست و در تمام دستگاه هایی که صفخات حساس دارند برای کار کردن ، وجود داره ، به این معنی که شما در یک عملیات ساده، یک گزینه رو اجرا می کنید ، یا اینکه در هر بار هارد ریست شدن دستگاه ، خودش اجرا می شه ،و از شما می خواد که چهار نقطه استاندارد روی ال سی دی که خودش مختصات پیش فرش شو داره رو فشار بدید ، بعد با استفاده از مختصات فشار هایی که شما دادید ، تمام صفحه رو متخصات اش رو منطبق می کنه با ال سی دی.

البته در دنیای واقعی بسیار کم نیاز می شه که این کار را انجام دهید .
برای انجام به این مسیر در پی دی ای بروید
start\settings\system\screen\allign screen

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه هم داشتم من وقتی Clear Storage می کنم برنامه Arabizer شروع به اینستال می شه حالا من اندفعه منسلش مردم اما نمی دونم چطوری دوباره بدون clear storage بریزمش

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
قبل از هر چیز از دانیال عزیز تشکر میکنم که این همه نسبت به من محبت داره
ما که هر چی یاد گرفتیم از شما بوده
واقعا در حق ما پدری کردند
اما در جواب دوستمان که گفته بود چه چیز هایی رو باید چک کنم بگم که:
قبل از خرید دستگاه نو سعی کن که review های اون دستگاه رو تو سایت های مختلف بخونی و ببینی تا ببینی که به عنوان مثال داخل پک جعبه چه چیز هایی باید باشه تا کم و کسر نباشه
بعد از همه سریال نامبر دستگاه رو (اونی که پشت باطری نوشته) با سریال نامبر روی جعبه و سریال نامبری که با زدن کد #60#* در قسمت شماره گیری دستگاه بهت نشون میده چک کن تا همشون یکی باشن
هندزفری دستگاهت رو نصب کن و کاملا تستش کن اعم از گوش کردن به mp3 یا بر قرار کردن connection تلفنی و چک کن که هر 2 تا باند هندز فریت سالم باشن و قسمت جک هندز فریت دچار لقی نباشه که قطع و وصل بشه
شارژر دستگاهت رو نصب کن و ببین چراغ شارژ روشن میشه یا نه
ترجیحا برای دستگاهت lcd protector بگیر تا lcd دستگاهت کمتر خط و خش بیوفته
تو قسمت device information ببین که rom دستگاهت به چه تاریخیه حتی المقدور دستگاهی رو بگیر که اخرین rom اون شرکت رو دستگاهت نسب باشه (معمولا تو سایت ها می تونی ببینی اخرین ورژن برای دستگاه مورد نظر چنده)
و ترجیحا ببین که incoming call time یا outgoing call time صفر باشه گفتم ترجیحا چون با تغییر رام این عدد هم صفر میشه ولی با hard reset نه
سعی کن یه ram حودودا 1GB یا کمتر با خودت ببری و بذاری داخل دستگاه و تست رم هم انجام بدی تا ببینی دستگاهت رم رو میشناسه یا نه
من فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه اگه رسید باز هم میگم یا اگر اساتید چیز دیگه ای هم به زهنشون رسید بگن
در آخر هم میگم از اینکه بخوای همه چیز رو چک کنی و فروشنده رو معطل کنی اصلا نترس و نگران نباش این حق توست
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
راستی پست قبلیم رو برای این ننوشته بودم که از خرید منصرفت کنم نه
اینو بدون انتخاب بعدی من باز هم pocket pc هست
هیچ وقت pocket pc رو با mobile مقایسه نکن
pocket یه دنیای دیگه است

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از murderer :
سلام

من یه سوال دارم نمی دونم کسی تا حالا پرسیده یا نه

من وقتی از align screen برای تنظیم صفحه ستفاده می کنم بعد از مدت کوتاهی دوباره تنظیم بهم می ریزه و می ره رو اعصاب

دستگاه من i-mate JAMin هست

با تشکر
ببین ممکنه برنامهای رو دستگاهت نصب باشه که با هر بار اجرای اون برنامه align دستگاهت تغییر کنه یا مدام فایل های سیستم دستگاهت در حال تغییر باشن یا در برخی موارد ممکنه اصلا خطای دید باشه که به نظر میرسه یک مقدار بالا تر یا پایین تر از قسمت اصلی tap میکنه یا در نهایت ممکنه lcd دستگاه دچار مشکل شده باشه
من چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام دوستان
وقتتون بخیر
قبل از هر چیز از دانیال عزیز تشکر میکنم که این همه نسبت به من محبت داره
ما که هر چی یاد گرفتیم از شما بوده
واقعا در حق ما پدری کردند
اما در جواب دوستمان که گفته بود چه چیز هایی رو باید چک کنم بگم که:
قبل از خرید دستگاه نو سعی کن که review های اون دستگاه رو تو سایت های مختلف بخونی و ببینی تا ببینی که به عنوان مثال داخل پک جعبه چه چیز هایی باید باشه تا کم و کسر نباشه
بعد از همه سریال نامبر دستگاه رو (اونی که پشت باطری نوشته) با سریال نامبر روی جعبه و سریال نامبری که با زدن کد #60#* در قسمت شماره گیری دستگاه بهت نشون میده چک کن تا همشون یکی باشن
هندزفری دستگاهت رو نصب کن و کاملا تستش کن اعم از گوش کردن به mp3 یا بر قرار کردن connection تلفنی و چک کن که هر 2 تا باند هندز فریت سالم باشن و قسمت جک هندز فریت دچار لقی نباشه که قطع و وصل بشه
شارژر دستگاهت رو نصب کن و ببین چراغ شارژ روشن میشه یا نه
ترجیحا برای دستگاهت lcd protector بگیر تا lcd دستگاهت کمتر خط و خش بیوفته
تو قسمت device information ببین که rom دستگاهت به چه تاریخیه حتی المقدور دستگاهی رو بگیر که اخرین rom اون شرکت رو دستگاهت نسب باشه (معمولا تو سایت ها می تونی ببینی اخرین ورژن برای دستگاه مورد نظر چنده)
و ترجیحا ببین که incoming call time یا outgoing call time صفر باشه گفتم ترجیحا چون با تغییر رام این عدد هم صفر میشه ولی با hard reset نه
سعی کن یه ram حودودا 1GB یا کمتر با خودت ببری و بذاری داخل دستگاه و تست رم هم انجام بدی تا ببینی دستگاهت رم رو میشناسه یا نه
من فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه اگه رسید باز هم میگم یا اگر اساتید چیز دیگه ای هم به زهنشون رسید بگن
در آخر هم میگم از اینکه بخوای همه چیز رو چک کنی و فروشنده رو معطل کنی اصلا نترس و نگران نباش این حق توست
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
راستی پست قبلیم رو برای این ننوشته بودم که از خرید منصرفت کنم نه
اینو بدون انتخاب بعدی من باز هم pocket pc هست
هیچ وقت pocket pc رو با mobile مقایسه نکن
pocket یه دنیای دیگه است
ممنون قربان ، شما بزرگوارید ، می گم شما این پست رو بهتر نیست در قالب " در هنگام خرید به چه چیز هایی دقت کنم؟ " در ترد کامپلیت بگذارید؟

Hamedshsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
*** براي يادآوري دوباره مينويسمش چون هيچ كي جواب نداد! ***

سلام واقعا خسته نباشيد

من ديروز پس از مدتها به اين forum اومدم و با حجم انبوه برنامه براي i-mate مواجه شدم.خسته نباشيد.

و اما مشكل من اينه كه بعد از ريست كردن گوشي، ديگه دوربينش كار نكرد!!! و پيغام Unable to initialize camera, , please reset و 1 شماره خطا كه الان ندارمش را مينويسه.

من چند بار ريست هاي جور واجور كردم و باز نشد و تصميم گرفتم گوشي را آپديت كنم به آخرين ورشن كه از سايت clubimate گرفتم . بعد از آپديت همچنان مشكل من حل نشد و حتي 3 مرتبه آپديت كردم (هم با عربي و هم با انگليسي) و ظاهرا هم آپديت كاملا موفق بود. تتها فرق پس از آپديت اين بود كه پيغام خطا ديگه نمياد و اصلا ديگه اجرا نميشه برنامه دوربين.(به محض كليك كردن مي پره بيرون دوباره بدون هيچ پيغامي)

آيا برنامه خاصي بايد براي دوربين بريزم ؟ من بجز 2 فايل Camera.exe در شاخه Windows (كه يكيش هم Shortcut هست) چيزي مرتبط با دوربين حتي در شاخه Programs نديدم . ممكنه اگر شما فايلهايي در گوشيتون داريد برام بفرستيد ؟ و يا برنامه اي معرفي كتيد؟(شنيدم فايل دوربين بعضي از Nokia ها را ميشه روش نصب كرد!)

متشكرم از راهنمايي هايي كه ميكنيد....

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از جناب دکتر و امیر خان فوق الاده تشکر می کنم دست جفتتون درد نکنه

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من توی سایت gsmarena سرچ گرفتم atomexec رو دیدم cpu520mhz داره آیا کسی باهاش کار کرده؟ قیمتش چنده توی بازار اومده؟ آیا qtecs200 هم میشه باهاش تلویزیون دید در چه کیفیتی هست؟ توی ایران کار میکنه تلویزیونش ؟ و باید connect شد یا نه؟بدون data میشه تلویزیون دید؟(منظورمqtecs200) مرسی در ضمن من که دارم پول میدم به نظرتون قیمتی بالغ بر 700 برای atom می صرفه وارزش داره؟ یا اینکه qtecs200 با 550 تومان بهتره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان من توی سایت gsmarena سرچ گرفتم atomexec رو دیدم cpu520mhz داره آیا کسی باهاش کار کرده؟ قیمتش چنده توی بازار اومده؟ آیا qtecs200 هم میشه باهاش تلویزیون دید در چه کیفیتی هست؟ توی ایران کار میکنه تلویزیونش ؟ و باید connect شد یا نه؟بدون data میشه تلویزیون دید؟(منظورمqtecs200) مرسی در ضمن من که دارم پول میدم به نظرتون قیمتی بالغ بر 700 برای atom می صرفه وارزش داره؟ یا اینکه qtecs200 با 550 تومان بهتره؟
خیر ، شما با هیچ یک نمی تونید تلویزیون ببینید ، مگر با جی اسمارت یا باند

این دیگه تصمیم شماست که چقدر خرج کنید ، ولی به خاطر بسپارید که نیمه عمر نو بودن این دستگاه ها در بازار جهانی 6 ماهه
مگر استثنا هایی مثل اتم و اتم اگزم

موفق باشید

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دکتر جان من نظرم رفت روی اتم نظر شما چی؟ آیا اینکه از بلوتوث1.2 استفاده می کنه مشکل ساز نیست و اینکه از مموریminisd آیا minisd به راحتی 2 گیگابایتش هست حدودا چه قیمتی؟ مشکل خاصی نداره اتم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان من نظرم رفت روی اتم نظر شما چی؟ آیا اینکه از بلوتوث1.2 استفاده می کنه مشکل ساز نیست و اینکه از مموریminisd آیا minisd به راحتی 2 گیگابایتش هست حدودا چه قیمتی؟ مشکل خاصی نداره اتم؟

قربان نظر من که جایی نرفته ، همین جا ست در مغزم. ببینید ، من قویاً از نظر دهی در مورد انتخاب دوستان پرهیز می کنم ، چون شما مسئول پول خود هستید و خودتان می بایست که برایش تصمیم بگیرید. فقط وقتی می بینم که به خاطر آگاهی نداشتن ، ممکن است که خسارت بخورید ( تازه آن هم از نظر من ) سعی می کنم گزینه های انتخاب شما را افزایش دهم.

مموری دو گیگ مینی اس دی را من یک ماه پیش خریدم 45 تومن. نزدیک 10تومن گران تر از مموری اس دی معمولی ست ، مموری را فقط از رمضانی بخرید ، الباقی کلاه بردارند.

کدام دستگاه موبایل دیگری در ایران از تکنولوژِی بالاتر از 1.2 بلوتوث استفاده می کند که شما گیر به این یکی اش دادید؟:cool:
در ضمن به فرض که اصلاً بلوتوث 2 را ساپورت کند ، شما چه دستگاهی دارید که باهاش کانکت شود از سرعت بلوتوث 2 استفاده کند؟ شما شاید یو اس بی را با بلوتوث اشتباه لپی کرده اید ( من زیاد میکنم) وگرنه این که اصلاً یک مزیت اش است ، بقیه 1.1 اند.

در ضمن ، درمورد مشکلات اش می توانید سری مقایسه ای مقالات را در ترد های تک ببینید که هم در مورد باند نوشتم و هم اتم

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Hamedshsh :
*** براي يادآوري دوباره مينويسمش چون هيچ كي جواب نداد! ***

سلام واقعا خسته نباشيد

من ديروز پس از مدتها به اين forum اومدم و با حجم انبوه برنامه براي i-mate مواجه شدم.خسته نباشيد.

و اما مشكل من اينه كه بعد از ريست كردن گوشي، ديگه دوربينش كار نكرد!!! و پيغام Unable to initialize camera, , please reset و 1 شماره خطا كه الان ندارمش را مينويسه.

من چند بار ريست هاي جور واجور كردم و باز نشد و تصميم گرفتم گوشي را آپديت كنم به آخرين ورشن كه از سايت clubimate گرفتم . بعد از آپديت همچنان مشكل من حل نشد و حتي 3 مرتبه آپديت كردم (هم با عربي و هم با انگليسي) و ظاهرا هم آپديت كاملا موفق بود. تتها فرق پس از آپديت اين بود كه پيغام خطا ديگه نمياد و اصلا ديگه اجرا نميشه برنامه دوربين.(به محض كليك كردن مي پره بيرون دوباره بدون هيچ پيغامي)

آيا برنامه خاصي بايد براي دوربين بريزم ؟ من بجز 2 فايل Camera.exe در شاخه Windows (كه يكيش هم Shortcut هست) چيزي مرتبط با دوربين حتي در شاخه Programs نديدم . ممكنه اگر شما فايلهايي در گوشيتون داريد برام بفرستيد ؟ و يا برنامه اي معرفي كتيد؟(شنيدم فايل دوربين بعضي از Nokia ها را ميشه روش نصب كرد!)

متشكرم از راهنمايي هايي كه ميكنيد....

قربان پاسخ داده نشد چون در جای غلط مطرح شد ، خواهش می کنم به راهنمای فروم توجه کنید ، سئوال های تان را اینجا مطرح کنید ، ببینید دیگران هم مطرح میکنندو پاسخ می گیرند.

illidan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخواستم برنامه رو نصب کنم گفت فریم ورک رو نصب کن کردم ورزن 2ولی کار نکرد(bitdefender بارم حرف خودشو میزنه) با برنامه mobiluckهم همین مشکل رو دارم(framework)
در ضمن وقتی mobiluckمیخواد برنامه رو (framework)نصب کنه سایت microsoftمیگه این برنامه قبلا نصب شده(من framework رو پاک میکنم ولی ...)
لطفا کمک کنید

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دکتر جان من تعجب می کنم شما با این همه اطلاعات اینو نمیدونیید جسارت نشه ما شاگرد شما هستیم ولی jamin بلو توث v2.0 داره حتی تمامی گوشی های نوکیا جدید از ورژن 2 دارن استفاده می کنن حتی جایی مقاله ای دیدم که سامسونگi300 رو شدیدا کوبونده بود بخاطر اینکه ورژن بلوتوث 1.2 داره فقط می خواستم ببینم شما کار کردین سرعت بلو تو ثش پایین نیست در ضمن اگه لطف کنید بگید آخرین راهنمایی اگه شما قرار بود بگیرید گوشی atom می گرفتید یا qtecs200 نظر شخصیتون خیلی مهم هست ÷س لطف کنید جواب بدین ممنون در ضمن atom exec چنده تفاوتشان در حد فکر کردن هست یا نه؟ درست ما بی سوادیم ولی بلوتوث رو با usb اشتباه نمیگیریم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان من تعجب می کنم شما با این همه اطلاعات اینو نمیدونیید جسارت نشه ما شاگرد شما هستیم ولی jamin بلو توث v2.0 داره حتی تمامی گوشی های نوکیا جدید از ورژن 2 دارن استفاده می کنن حتی جایی مقاله ای دیدم که سامسونگi300 رو شدیدا کوبونده بود بخاطر اینکه ورژن بلوتوث 1.2 داره فقط می خواستم ببینم شما کار کردین سرعت بلو تو ثش پایین نیست در ضمن اگه لطف کنید بگید آخرین راهنمایی اگه شما قرار بود بگیرید گوشی atom می گرفتید یا qtecs200 نظر شخصیتون خیلی مهم هست ÷س لطف کنید جواب بدین ممنون در ضمن atom exec چنده تفاوتشان در حد فکر کردن هست یا نه؟ درست ما بی سوادیم ولی بلوتوث رو با usb اشتباه نمیگیریم

قربان بنده جسارت نکردم ، من خودم رو گفتم که زیاد اشتباه می کنم از نظر لپی اینها ، یعنی مرتب به جای همدیگر می گویمشان ، مثلا می روم مغازه دانگل بلوتوث بخرم می گم دانگل یو اس بی دارید

در مورد ورژن سخت افزاری ، درست می فرمایید ، اینکه 1.2 طبعاً سرعت نهایی پایین تری به شما می ده ، ولی می خوام بدونید که شما در اغلب موارد از کارت اس دی خودتان با یک دانگل یو اس بی استفاده خواهید کرد و درد سر های باند شدن دو دستگاه رو بی خیال اش می شوید. می ماند هندزفری که من هنوز ندیدم اشکال کامپتیبیلیتی پیش بیاید
نهایتاً انها به این دلیل می نویسند که خیلی اوقات ، افراد می خواهند از سرویس اینترنت روی خط موبایل پی دی ای شان ، برای دستگاه های دیگر استفاد کنن ، مثلا با تکنولوژی ادج ، اونها روی موبایل شان ، تا 2 مگ بیت در ثانیه می گیرم ، که طبعاً در موبایل به درد نخوره ، ولی فکر کنید که موبایل شما می تونه از بلوتو ث یا وای فای به کل دفتر کارتون سرویس نت بده . باسه همینه که می گن 2 بهتره.در هر صورت ، من که در مقایسه ، اصلاً این رو به عنوان نکته مثبت یا منفی نگرفتم ، خودتان قضاوت کنید ، سی پی یو دو برابر سریع تر مهمه یا این؟

در موارد دیگر هم چون جنبه تبلیغاتی پیدا می کنه اجازه بدید با پی ام پاسخ بدهم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا