سلام
اتم اگزک و اتم هر دو از کوانتا هستند(اگر اشتباه کردم،دنی جان تصحیح می کنند):blush:
والله بهترین برند رو که نمی شه گفت کدام هستند،الآن سه برند معروف مشغول فعالیت هستند که یکی اچ تی سی هست،یکی کوانتا،یکی دیگه هم ای تن هست،اما جدیدا" گیگا هم با سه مدل معروفش یه خودی نشون داده،
انتخاب بهترین برند معمولا" سلیقه ای هست و افراد نکات خاصی رو در انتخاب برند مورد علاقه شون در نظر می گیرند.البته سه برند اول توسط شرکتهای دیگری همانند آیمیت،اورکس(که مثل اینکه دیگه وجود خارجی نداره)و کیوتک،او 2 و... ری برند می شن.ممکنه در انتخاب برند مسائل فنی تا مسائل تبلیغاتی و ... تاثیر داشته باشه،
اما در مورد برند،برند به هر اسم،تصویر،صدا یا هر وسیله یا شی خاصی که یاد اوری کننده نام شرکت یا یکی از محصولات شرکتی خاص هست اطلاق می شود.در مورد بحث ما هم شاید نام و نشان تجاری ترجمه خوبی برای برند باشه،
ری برند کردن هم یعنی اینکه یک نام و نشان تجاری دیگه رو روی محصولی که قبلا" توسط یه نام و نشان تجاری تولید شده،گذاشتن،
البته سعی کردم که خیلی ساده و با اغماض از یکسری مسائل این توضیحات رو بدم.
البته در ری برند ممکنه تفاوتهای جزئی هم در محصولات و یا تفاوتهایی در خدمات پس از فروش وجود داشته باشه،
(همونطور که می دونید "ری"یعنی مجدد،دوباره و...)
حالا از همه این موارد بگذریم،من خودم هم تو شرایط فعلی موندم چی کار کنم:blush: ،یه مقدار تو مقایسه بین گیگا و اتم کفه سنگینی با اتم هست،اما از طرفی اگزک هم قراره که بیاد،اما تنها چیزی که تو اگزک یه مقدار منو ناراحت می کنه،مات شدن قاب اگزک هست،
حالا یه سوال از دانیال عزیز،
من اگر تا یکی دو هفته دیگه خواستم که بخرم،اتم بخرم یا صبر کنم اگزک بگیرم؟تفاوت سرعت اگزک با اتم معمولی تا چه حدیه؟آیا برای منی که مبتدیم محسوسه؟البته اون رویو معروف رو که طرف اگزک رو با پرافت مقایسه کرده بود رو هم خوندم،گرچه باز هم سلیقه ای هست،
موفق باشید.