• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام
این UMTS چیه؟
کسی می تونه در مورده این یه مقدار توضیح بده؟
مرسی

خیلی وارد جزییات نشو ، همون تری جی هست ، تکنولوژی انتقال داده ، البته یه کم با مثلاً سی دی ام ای فرق داره ولی همشون سرعت های تا 2مگابیت بر ثانیه رو ساپورت می کنن ، هر دستگاهی ازش پشتیبانی کرد و کسی گفت که این در ایران باست یه مزیته ، شک نکن ، داره سرت کلاه می ذاره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید خودم ،

تمنا می کنم هر سئوالی دارید اینجا مطرح کنید، زدن پست پی ام به من ، جدای از اینکه وقت زیادی رو برای پاسخ دهی روزانه ازمن می گیره ، بعدی ها رو که ممکنه همین سئوالات رو مطرح کنن از داشتن جواب محروم میکنه ، اینجا فلسفه اش به اشتراک گذاری ست.

خواهش می کنم توجه کنید

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
من يه سوال دارم
عوض كردن wm5 چه قدر طول ميكشه؟؟؟
چون در هنگام عوض كردن نبايد برق بره ، ايا بايد UPS داشته باشم؟
در كل به طور دقيق چقدر طول ميكشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amoo milad :
من يه سوال دارم
عوض كردن wm5 چه قدر طول ميكشه؟؟؟
چون در هنگام عوض كردن نبايد برق بره ، ايا بايد UPS داشته باشم؟
در كل به طور دقيق چقدر طول ميكشه؟
اغلب اوقات کمتر از نیم ساعت طول می کشه ، قربان لازم نیست خیلی نگران اون مرحله باشید ، اصولاً شما در طول عمر پی دی ای تون احتمالاً کمتر از 3 بار اینکار رو خواهیدکرد.مگر اینکه خیلی جدید بخریدش یا خیلی مشکلات داشته باشه ، معمول اینه که هر 6 ماه تقریبی ، یک رام آپدیت می آد. ضمن اینکه این رام آپدیت ها برای بهتر کار کردن دستگاه هست نه این کارکردن دستگاه به اینها وابسته باشه

موفق باشید

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر ، در حالت عادی رام ها طوری طراحی می شن که از طریقی بفهمن که دارن روی چه نوع دستگاهی نصب می شن و نمی گذارن که شما از رام یک شرکت دیگه استفاده کنید.
ولی چون سخت افزار یکی هست و نرم افزار هم به جز بخش تشخیص دهنده یکی ، پس خیلی سخت جلوی گیک های بیکار کامیپوتر رو گرفت
و الان روی سایت ایکس دو خیلی از رام های دیگر رو برای همه دستگاه های هم رده اش هک کردن
یا مثلاً الان دستگاه من اورکس هست ولی رام دبلیو ام 5 ای تن روش هست.

با سلام و خسته نباشید.این رامی که جدیدا روی دستگاه خودتون گذاشتید رو میشه روی جاسجار هم ریخت؟

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من s700 دارم و ميخوام گوشيم رو عوض كنم و يه گوشي حدود 400 بگيرم ميخواستم بدونم packet pc ها براي افرادي مثل من كه هيچ سر رشته اي از اونها نداريم چطوره ؟ و آيا دچار مشكل نميشم ؟ من يه گوشي ميخوام با mp3 player و دوربين و برنامه هاي متنوع .
اصلا روي پاكت پي سي فكر كنم يا نه ؟
يكي از دوستان Everex E900 رو پيشنهاد كرد . به نظرتون چطوره ؟
لطفا منو راهنمايي كنيد .

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام

من s700 دارم و ميخوام گوشيم رو عوض كنم و يه گوشي حدود 400 بگيرم ميخواستم بدونم packet pc ها براي افرادي مثل من كه هيچ سر رشته اي از اونها نداريم چطوره ؟ و آيا دچار مشكل نميشم ؟ من يه گوشي ميخوام با mp3 player و دوربين و برنامه هاي متنوع .
اصلا روي پاكت پي سي فكر كنم يا نه ؟
يكي از دوستان Everex E900 رو پيشنهاد كرد . به نظرتون چطوره ؟
لطفا منو راهنمايي كنيد .

دوست عزیز قبلا هم گفتیم
اگر ترد Complete Idiots Guide to PDA رو می خوندی اونجا خیلی در این مورد توضیح داده شده
مطمعنا با خوندنشون هم دیدت باز تر میشه هم راحت تر انتخاب می کنی
اگر فقط دوربین و mp3 player برات اهمیت داره smartphone های متنوعی تو بازار هست که بتونه کارت رو راه بندازه
صرف داشتم pocketpc فقط مهم نیست
ببین ایا با نیازهات جور در می اد یا نه
ترد PDA Hi Tech هم برای دیدن مدل های مختلف منبع خوبیه خوبیش اینه که شدیدا به روزه
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیر ، در حالت عادی رام ها طوری طراحی می شن که از طریقی بفهمن که دارن روی چه نوع دستگاهی نصب می شن و نمی گذارن که شما از رام یک شرکت دیگه استفاده کنید.
ولی چون سخت افزار یکی هست و نرم افزار هم به جز بخش تشخیص دهنده یکی ، پس خیلی سخت جلوی گیک های بیکار کامیپوتر رو گرفت
و الان روی سایت ایکس دو خیلی از رام های دیگر رو برای همه دستگاه های هم رده اش هک کردن
یا مثلاً الان دستگاه من اورکس هست ولی رام دبلیو ام 5 ای تن روش هست.

با سلام و خسته نباشید.این رامی که جدیدا روی دستگاه خودتون گذاشتید رو میشه روی جاسجار هم ریخت؟

خیر قربان ، این برنامه مخصوص ای تن ام 500 و مشتقات اش هست

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام

یه برنامه بود که میتونسی باحاش کلید های دستگاه رو به برنامه های مختلف اختصاص بدی فکر میکنم تو ترد نرم افزار هم یه بار معرفی شده باشه ولی متاسفانه اسمش یادم نیس ممکنه کمک کنین؟ممنون.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام

یه برنامه بود که میتونسی باحاش کلید های دستگاه رو به برنامه های مختلف اختصاص بدی فکر میکنم تو ترد نرم افزار هم یه بار معرفی شده باشه ولی متاسفانه اسمش یادم نیس ممکنه کمک کنین؟ممنون.

keymaper
یه برنامه هم vitoداره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون دکتر جان ولی من keymaper رو پیدا نکردم ولی Vito Button Mapper و یه برنامه دیگه به اسم AE Button Plus پیدا کردم ولی متاسفانه ترایال هسن.:(

بله منظور من همان بود

در اولین فرصت می گردم با کرک معرفی می کنم.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
من يه سوال دارم
اتم اگزك از چه برنديه؟؟؟
بهترين برند چيه؟
و اينكه "برند" به طور كامل يعني چي؟؟؟
به خدا مطالبComplete Idiots Guide to PDA رو به طور كامل خوندم ، بعدش دارم سوالمو ميپرسم
ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من يه سوال دارم
اتم اگزك از چه برنديه؟؟؟
بهترين برند چيه؟
و اينكه "برند" به طور كامل يعني چي؟؟؟
به خدا مطالبComplete Idiots Guide to PDA رو به طور كامل خوندم ، بعدش دارم سوالمو ميپرسم
ممنون

سلام
اتم اگزک و اتم هر دو از کوانتا هستند(اگر اشتباه کردم،دنی جان تصحیح می کنند):blush:
والله بهترین برند رو که نمی شه گفت کدام هستند،الآن سه برند معروف مشغول فعالیت هستند که یکی اچ تی سی هست،یکی کوانتا،یکی دیگه هم ای تن هست،اما جدیدا" گیگا هم با سه مدل معروفش یه خودی نشون داده،
انتخاب بهترین برند معمولا" سلیقه ای هست و افراد نکات خاصی رو در انتخاب برند مورد علاقه شون در نظر می گیرند.البته سه برند اول توسط شرکتهای دیگری همانند آیمیت،اورکس(که مثل اینکه دیگه وجود خارجی نداره)و کیوتک،او 2 و... ری برند می شن.ممکنه در انتخاب برند مسائل فنی تا مسائل تبلیغاتی و ... تاثیر داشته باشه،
اما در مورد برند،برند به هر اسم،تصویر،صدا یا هر وسیله یا شی خاصی که یاد اوری کننده نام شرکت یا یکی از محصولات شرکتی خاص هست اطلاق می شود.در مورد بحث ما هم شاید نام و نشان تجاری ترجمه خوبی برای برند باشه،
ری برند کردن هم یعنی اینکه یک نام و نشان تجاری دیگه رو روی محصولی که قبلا" توسط یه نام و نشان تجاری تولید شده،گذاشتن،
البته سعی کردم که خیلی ساده و با اغماض از یکسری مسائل این توضیحات رو بدم.;)
البته در ری برند ممکنه تفاوتهای جزئی هم در محصولات و یا تفاوتهایی در خدمات پس از فروش وجود داشته باشه،
(همونطور که می دونید "ری"یعنی مجدد،دوباره و...)
حالا از همه این موارد بگذریم،من خودم هم تو شرایط فعلی موندم چی کار کنم:blush: ،یه مقدار تو مقایسه بین گیگا و اتم کفه سنگینی با اتم هست،اما از طرفی اگزک هم قراره که بیاد،اما تنها چیزی که تو اگزک یه مقدار منو ناراحت می کنه،مات شدن قاب اگزک هست،
حالا یه سوال از دانیال عزیز،
من اگر تا یکی دو هفته دیگه خواستم که بخرم،اتم بخرم یا صبر کنم اگزک بگیرم؟تفاوت سرعت اگزک با اتم معمولی تا چه حدیه؟آیا برای منی که مبتدیم محسوسه؟البته اون رویو معروف رو که طرف اگزک رو با پرافت مقایسه کرده بود رو هم خوندم،گرچه باز هم سلیقه ای هست،
موفق باشید.;)

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر از پاسختون
من تو يه جايي خوندم كه اتم و اتم اگزك برند يونيورسال هست !
ميشه يه خورده هم راجع به يونيورسال توضيح بديد

اتم اگزك حدودا 1 هفته اي ميشه كه اومده ايران
همين فرشگاه رمضاني داره
شماره تلفنش :66733000
من زنگ زدم و پرسيدم ازش :
اتم اگزك با قيمت 730 هزار
و اتم معمولي با قيمت 650 هزار

تازه ازشون پرسيدم كه كيبرد اگزك همراهشه گفت : نه ، همراهش نيست ولي جدا ميفروشن ! ! !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
اتم اگزک و اتم هر دو از کوانتا هستند(اگر اشتباه کردم،دنی جان تصحیح می کنند):blush:
والله بهترین برند رو که نمی شه گفت کدام هستند،الآن سه برند معروف مشغول فعالیت هستند که یکی اچ تی سی هست،یکی کوانتا،یکی دیگه هم ای تن هست،اما جدیدا" گیگا هم با سه مدل معروفش یه خودی نشون داده،
انتخاب بهترین برند معمولا" سلیقه ای هست و افراد نکات خاصی رو در انتخاب برند مورد علاقه شون در نظر می گیرند.البته سه برند اول توسط شرکتهای دیگری همانند آیمیت،اورکس(که مثل اینکه دیگه وجود خارجی نداره)و کیوتک،او 2 و... ری برند می شن.ممکنه در انتخاب برند مسائل فنی تا مسائل تبلیغاتی و ... تاثیر داشته باشه،
اما در مورد برند،برند به هر اسم،تصویر،صدا یا هر وسیله یا شی خاصی که یاد اوری کننده نام شرکت یا یکی از محصولات شرکتی خاص هست اطلاق می شود.در مورد بحث ما هم شاید نام و نشان تجاری ترجمه خوبی برای برند باشه،
ری برند کردن هم یعنی اینکه یک نام و نشان تجاری دیگه رو روی محصولی که قبلا" توسط یه نام و نشان تجاری تولید شده،گذاشتن،
البته سعی کردم که خیلی ساده و با اغماض از یکسری مسائل این توضیحات رو بدم.;)
البته در ری برند ممکنه تفاوتهای جزئی هم در محصولات و یا تفاوتهایی در خدمات پس از فروش وجود داشته باشه،
(همونطور که می دونید "ری"یعنی مجدد،دوباره و...)
حالا از همه این موارد بگذریم،من خودم هم تو شرایط فعلی موندم چی کار کنم:blush: ،یه مقدار تو مقایسه بین گیگا و اتم کفه سنگینی با اتم هست،اما از طرفی اگزک هم قراره که بیاد،اما تنها چیزی که تو اگزک یه مقدار منو ناراحت می کنه،مات شدن قاب اگزک هست،
حالا یه سوال از دانیال عزیز،
من اگر تا یکی دو هفته دیگه خواستم که بخرم،اتم بخرم یا صبر کنم اگزک بگیرم؟تفاوت سرعت اگزک با اتم معمولی تا چه حدیه؟آیا برای منی که مبتدیم محسوسه؟البته اون رویو معروف رو که طرف اگزک رو با پرافت مقایسه کرده بود رو هم خوندم،گرچه باز هم سلیقه ای هست،
موفق باشید.;)

کاملا صحیح است استاد
اورکس وجود داره ؛ شاخه موبایل اش از کار خارج شده.

در مورد انتخاب میان شون ، قربان ، اتم انتخاب بی جانشینی هست، بنابراین ، اگر می توانید 730 اگزک بخرید که خوب همین الان بخرید دیگه ، اگر هم نه ، فکر کنم یه مدتی طول بکشه تا قیمت اش افت کنه ، با این حال ، اگر نمی تونید صبر کنید ، همین اتم هم انتخاب عالی هست ، به ویژه اینکه الان تمام افت قیمت اش رو کرده ..

یونیورسال ، اسم یکی از مدل های اچ تی سی هست که تو ایران به اسم جس جار آی میت می شناسن.

موفق باشید

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دکتر جان جریان اینsdio tv چی؟ آیا توی تهران هست کجا؟ قیمتش چنده؟ روی چه موبایل هایی کار می کنه آیا حتما باید sd بخوره گوشی یا روی گوشیatomکه minisd هم می خوره جواب می ده؟ ممنون

فایل های ضمیمه

• sdio_tvtuner.jpg
    sdio_tvtuner.jpg
    34.6 KB · نمایش ها: 10

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان جریان اینsdio tv چی؟ آیا توی تهران هست کجا؟ قیمتش چنده؟ روی چه موبایل هایی کار می کنه آیا حتما باید sd بخوره گوشی یا روی گوشیatomکه minisd هم می خوره جواب می ده؟ ممنون
جریان خاصی نداره ، برنامه های هیجان انگیز تله ویزیون رو براتون فراهم می کنه ، کلی هم دنگ و فنگ داره.برای اطلاعات بیشتر هم در ترد های تک سرچ کنید.
به اتم هم نمی خوره دیگه ، اتم که درگاه مینی نداره ، ولی فکر کنم قرار بود مینی اس دی شو درست کنن

navidkhalilian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم windows گوشیم را عوض کنم back up گرفتم حالا که می خواهم restore کنم contactsها بر نمی گرده و می گوید که نیمیتواند برگرداند چون از برنامه contacts داره استفاده می شود در حالی که من اونو stop کردم در ضمن گوشی من Jam هستش لطفا کمک کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا