• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام
من برنامه lexipedia رو با دیتا بیسش دانلود کردم(اون 700 مگیه!!)ولی وقتی از رو پیپی سی برنامرو اجرا میکنم میگه cant fine encyclopedia database.در صورتی که دیتا بیسشو حتی تو شاخه برنامم کپی کردم ولی بازم میگه پیداش نمیکنه!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
من برنامه lexipedia رو با دیتا بیسش دانلود کردم(اون 700 مگیه!!)ولی وقتی از رو پیپی سی برنامرو اجرا میکنم میگه cant fine encyclopedia database.در صورتی که دیتا بیسشو حتی تو شاخه برنامم کپی کردم ولی بازم میگه پیداش نمیکنه!!!

می گم فکر کنم باید اسم دیتابیس ، lexipedia.lx
باشه ، اگر نا موفق بودید ، سعی کنید دوباره برنامه رو نصب کنید و از اول ، قبل از اجرای بار اول ، فایل را به فولدر نصب کپی کنید.
در نهایت اینکه تا آنجا که من می دانم ، نسخه 700مگی این اشکال را دارد که نمی توان بدون اینترنت ازش استفاده کرد.یعنی تنها حالتی ش که آف لاین کار می کنه ، همان لینک 220مگی در ای میول هست ، که البته کمی هم قدیمی شده.

حالا کسی نیست بگرده ببینه این فایل رو چطور کاری کردن که بشه آف لاین ازش استفاده کرد؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان من گشتم تو تاپيک کرک این بازيها نبود 1 ، 2 تاشون بود کار نمیکرد کسی میتونه کمک کنه !؟

Atlantis
Egyptian Prophyec V1.2
Fade
Gilbert
Myst
Return to Mysterious Island
Riven
Broken Sword

و لينک خود این بازی : Sam & Max
این رو هم گشتم تو تاپيک بود ولی لينکش نبود ! فقط عکس بود

خيلی ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان من گشتم تو تاپيک کرک این بازيها نبود 1 ، 2 تاشون بود کار نمیکرد کسی میتونه کمک کنه !؟

Atlantis
Egyptian Prophyec V1.2
Fade
Gilbert
Myst
Return to Mysterious Island
Riven
Broken Sword

و لينک خود این بازی : Sam & Max
این رو هم گشتم تو تاپيک بود ولی لينکش نبود ! فقط عکس بود

خيلی ممنون

قربان فضا را مسموم نکنید ،
این لینک کجاش کار نمی کنه؟ اسم بازی هم که همینی هست که شما نوشتید ، در ضمن ، این بار آخری خواهد بود که با اغماض از پست های نامربوط شما گذر خواهم کرد.:hmm:

من لینک بازی های لوکاس آرتز رو دارم ولی 500 مگ هستن و از رپید.بعداً می گذارم

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
می گم فکر کنم باید اسم دیتابیس ، lexipedia.lx
باشه ، اگر نا موفق بودید ، سعی کنید دوباره برنامه رو نصب کنید و از اول ، قبل از اجرای بار اول ، فایل را به فولدر نصب کپی کنید.
در نهایت اینکه تا آنجا که من می دانم ، نسخه 700مگی این اشکال را دارد که نمی توان بدون اینترنت ازش استفاده کرد.یعنی تنها حالتی ش که آف لاین کار می کنه ، همان لینک 220مگی در ای میول هست ، که البته کمی هم قدیمی شده.

حالا کسی نیست بگرده ببینه این فایل رو چطور کاری کردن که بشه آف لاین ازش استفاده کرد؟

اسم دیتابیتس lexipediabig.lx هس.من دوباره برنامرو نصب کردم ولی بازم میگه نمیشناسه.
پس یعنی من بیخود اینو دانلود کردم؟:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قربان فضا را مسموم نکنید ،
این لینک کجاش کار نمی کنه؟ اسم بازی هم که همینی هست که شما نوشتید ، در ضمن ، این بار آخری خواهد بود که با اغماض از پست های نامربوط شما گذر خواهم کرد.:hmm:

من لینک بازی های لوکاس آرتز رو دارم ولی 500 مگ هستن و از رپید.بعداً می گذارم

اخه نام 1 بازی که نبود ! چند تا رو نوشتم
بابت پاسخ گويی تو تاپيک جديد هم ممنون
بازيهای لوکاس ارتز رو اگر بذاريد ممنون میشم
اینها تقديم شما که ديگه عصبانی نشین :د
16.gif
16.gif
16.gif
16.gif
16.gif

و فکر میکنم کسی که این تاپيک رو باز کرد حدودا 1 سال پيش در اولين پست با FONT قرمز و درشت ! نوشته درخواست سريال برای پاکت پيسی و من هم سريال نامبر و کرک بازيهای فوق رو به طور کامل پيدا نکردم و فکر نمیکنم پست بي ربطی زده باشم !!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اخه نام 1 بازی که نبود ! چند تا رو نوشتم
بابت پاسخ گويی تو تاپيک جديد هم ممنون
بازيهای لوکاس ارتز رو اگر بذاريد ممنون میشم
اینها تقديم شما که ديگه عصبانی نشین :د
16.gif
16.gif
16.gif
16.gif
16.gif

و فکر میکنم کسی که این تاپيک رو باز کرد حدودا 1 سال پيش در اولين پست با FONT قرمز و درشت ! نوشته درخواست سريال برای پاکت پيسی و من هم سريال نامبر و کرک بازيهای فوق رو به طور کامل پيدا نکردم و فکر نمیکنم پست بي ربطی زده باشم !!

ولی نامی که نوشتید ، درخواست مجدد به حساب می آمد، چون برنامه فول هست و لینک هم سالمه.
خواهش می شه قربان
بنده عصبانی نشدم ، نا امید شدم. ( برای عصبانی اسمایلی دیگری استفاده می شه)
درسته ، ولی خوب لینک های دیگه رو هم چک کنید ، اگر کار نکرد ، مشخصا بنویسید با ذکر لینک که کدوم خرابه

روی چشم ، البته لینک رپیدش رو لاورجان توی پی سی سون معرفی کردن ، می تونید اونجا بگردید
سعی می کنم اینجا هم بذارم

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
خواهشا یکی از دوستان نحوه نصب skin برای wisbar advance رو توضیح بده. من هر کاری کردم نتونستم. دیگه اعصابم خورد شده.
ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه سوال

ببینید من تقریبا تمام پستها رو خوندم....میدونم که میشه با اکتیو سینک و کابل usb به راحتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد و اگه کامپیوتر به اینترنت وصل باشه میشه توی پاک پی سی هم از اینترنتش استفاده کرد...

حالا سوالی که دارم اینه که همین کار رو میشه با بلوتوث هم انجام داد؟ یعنی گوشی رو با بلتوث به کامپیوتر وصل کرد و بعد کامپیوتر هم به اینترنت وصل باشه و بشه از اینترنتش توی پاک پی سی هم بهره برد؟

یعنی احتیاجی به کابل نباشه و ارتباط بی سیم برقرار بشه؟

یا حتما باید از wi-fi استفاده کرد و مثلا با کامپیوتر وصل شد؟ چون هر دو بی سیم هستن هم بلوتوث و هم وای فای..

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بعله ، اگر بدونید چه حالی می ده:p
من که خیلی از این تجربه لذت بردم ،

البته ذکر این نکته خالی از فایده نیست که توضیح بدم ، در پی پی سی ، اکتیو سینک ، کاربرد اولیه اش سینک کردن اطلاعات شما ست ، مثلا شما تنظیم می کنید تمام ای میل هاتن سینک بشه با اوت لوک ، یا اینکه فولدر مای داکیومنت شما با پی پی سی یکی بشه.خلاصه خیلی عالیه.این کار رو می شه توسط sync over bluetoothهم به انجام رسوند.ولی خوب یک مشکل بزرگ ، که اسباب تحقیر مایکروسافت هم فراهم کرده ، ناتوانی او اس ، در سینک کردن روی وای فای هست.یه بار تیم مایکروسافت ، سئوال کرده بود اگر 100دلار برای بهبود پاکت پی سی تون بهتون بدن چطور خرجش می کنید؟ یکی نوشته بود : 5 دلارش رو می دم و خروجی استاندارد ویدیو براش می سازم و 95دلارشم می دم رشوه به مایکروسافت که کسی که سینک اور وای فای رو از پروژه حذف کرده رو از کار بیکار کنن.:p

در ضمن ، این سینک بلوتوث واقعا ً جالب و عالیه ، خیلی راحت شما می تونید براوز کنید ، یا فایل بگیرید و بدید.لازمه بدونید که علاوه بر همه اینکار ها ، برای نصب هر برنامه که به صورت فایل کب نیست، شما لازمه دستگاه تون سینک باشه ، که باز می تونه از بلوتوث سینک باشه.در ضمن ، می تونید راحت مسنجر های مختلفتون رو با کمک برنامه های ثالث چک کنید ، ام اس ان مسنجر هم که خودش سرخود داره ، ویندوز لایو مسنجر هم در راهه، البته پولی ه ،ولی تا وارز هست غم نداریم.

دوست گرامی ام ، از اینکه مطالب رو پیش از طرح سئوال خواندید تشکر می کنم ، امیدوارم الگوی مناسبی برای تازه وارد ها باشید.اگر مطلبی رو نامفهموم نوشتم ، لطف کنید و دوباره بپرسید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خیلی ممنون....خب به نظرم استفاده از بلوتوث برای این جور کارها بهتر باشه تا استفاده از کابل usb چون هم تماس های فیزیکی گوشی به کابل حذف میشه که از نظر خرابی پورت ها مهمه هم اینکه ازادی عمل بیشتری میده به ادم ...چون برد اینها 10 متر هست ..ادم میتونه به راحتی تو شعاع 10 متری جابجا بشه و کارش رو هم بکنه که ازادی عمل بیشتری برای ما فراهم میکنه تا استفاده از کابل Usb درسته؟

-------------------------------------------------
یه چیز دیگه: من تا جایی که دیدم وخوندم در مورد تم های ویندوز موبایل خیلی کم بحث کردین ....1-2 تا پست اونم بیشتر خود شما نوشتین...

ببینید سوال من اینه تم های ویندوز موبایل فقط صفحه اول رو تغییر میدن یا بقیه رو هم عوض میکنن؟ میدونید توی گوشی های جدید با تغییر تم تقریبا تمامی ایکونها و منوها و کلا همه چی یه شکل دیگه میشه ولی گویا تو ویندوز موبایل اینجوری نیست درسته؟
میشه یه توضیح بیشتر بدی جناب دانی؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیلی ممنون....خب به نظرم استفاده از بلوتوث برای این جور کارها بهتر باشه تا استفاده از کابل usb چون هم تماس های فیزیکی گوشی به کابل حذف میشه که از نظر خرابی پورت ها مهمه هم اینکه ازادی عمل بیشتری میده به ادم ...چون برد اینها 10 متر هست ..ادم میتونه به راحتی تو شعاع 10 متری جابجا بشه و کارش رو هم بکنه که ازادی عمل بیشتری برای ما فراهم میکنه تا استفاده از کابل Usb درسته؟

-------------------------------------------------
یه چیز دیگه: من تا جایی که دیدم وخوندم در مورد تم های ویندوز موبایل خیلی کم بحث کردین ....1-2 تا پست اونم بیشتر خود شما نوشتین...

ببینید سوال من اینه تم های ویندوز موبایل فقط صفحه اول رو تغییر میدن یا بقیه رو هم عوض میکنن؟ میدونید توی گوشی های جدید با تغییر تم تقریبا تمامی ایکونها و منوها و کلا همه چی یه شکل دیگه میشه ولی گویا تو ویندوز موبایل اینجوری نیست درسته؟
میشه یه توضیح بیشتر بدی جناب دانی؟؟

قربان شما درست دست گذاشته اید روی مسایلی که به نظر خودم هم در ترد کامپلیت به اندازه کافی شکافته نشده بود.اگر این امتحان مسخره بگذره ، حتما این مسایل رو اونجا می نویسم تفصیلی

در مورد سئوال تون:
تم ، تنها صفحه اول رو عوض می کنه ، همون طور که وال پیپر این کار رو در ایکس پی می کنه ، ولی چند تا نوار و خط در همون صفحه اول هم عوض می شن.
یک نکته قابل توجه اینه که اون چیزی که در موبایل ها هست ، اینجا وجود نداره ، در همه دستگاه ها ، آیکون کانکشن یک جوره.
توضیح بیشترش بمونه در وقت مناسب.

البته مورد سینک بلوتوث اصلاً بد نیست ، ولی یادتون باشه که بلوتوث سینک کلی باطری مصرف می کنه ها ، البته می تونید تعریف کنید که مثلا فقط هر نیم ساعت سینک کنه ، ولی به هر حال حتی روشن بودن معمول هم ، باطری می سوزونه ،ولی گاهی اوقات ، واقعا به درد می خوره این بلوتوث سینک.

راه حل بهتر در دستگاه های وای فای دار، اینه که کانکشن تون رو شیر کنید روی پی سی و این طوری رنج استفاده تون هم گسترش پیدا می کنه ولی باز مصرف می ره آسمون

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل disconnect کردن active sync در Xda mini S:
سلام وخسته نباشید.من نمیتونم بعد از استفاده از اکتیوسینک و جدا کردن کابل usb از گوشیم،discconect کنمش!!گوشیم O2 xda mini s یا همون k-jam.با توجه به اینکه از طریق برنامه Handy siwtcher هر لحظه برنامه های در حال اجرا رو میتونم ببینم،هر کاری میکنم نمیتونم اکتیوسینک غیر فعال کنم و بصورت یه برنامه ی در حال اجرا باقی میمونه!!قبلا که jam داشتم یادمه یه آیکون disconnect داشت که اول اونو میزدم بعد کابل از گوشی جدا میکردم ولی تو WM5 این آیکون وجود نداره!!؟لطفا کمک کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مشکل disconnect کردن active sync در Xda mini S:
سلام وخسته نباشید.من نمیتونم بعد از استفاده از اکتیوسینک و جدا کردن کابل usb از گوشیم،discconect کنمش!!گوشیم O2 xda mini s یا همون k-jam.با توجه به اینکه از طریق برنامه Handy siwtcher هر لحظه برنامه های در حال اجرا رو میتونم ببینم،هر کاری میکنم نمیتونم اکتیوسینک غیر فعال کنم و بصورت یه برنامه ی در حال اجرا باقی میمونه!!قبلا که jam داشتم یادمه یه آیکون disconnect داشت که اول اونو میزدم بعد کابل از گوشی جدا میکردم ولی تو WM5 این آیکون وجود نداره!!؟لطفا کمک کنید.

می شه توضیح بدید دسکانکت نمی شه یعنی چی؟ یعنی اون دو تا فلش رفت و برگش همون طور می مونه یا اینکه اکتیو سینک رو هنوز می تونید ببینید در تسک بارتون؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قربان،مثل اینکه مشکل از گوشی بود،چون بعد از نصب یه برنامه که نیاز به reset داشت این مشکل حل شد!!اما 2 تا سوال دیگه هم دارم:
1-چطور میشه این دو تا آیکون پایین صفحه رو تغییر داد،منظورم contacts و calender.میشه بجای این 2 تا، برنامه دیگه ای رو بجاشون قرار داد؟؟
2-من برای فارسی ساز از برنامه estaco استفاده کردم ولی نمیتونم sms فارسی باز کنم(بصورت مربع مربع نشون میده).چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان،مثل اینکه مشکل از گوشی بود،چون بعد از نصب یه برنامه که نیاز به reset داشت این مشکل حل شد!!اما 2 تا سوال دیگه هم دارم:
1-چطور میشه این دو تا آیکون پایین صفحه رو تغییر داد،منظورم contacts و calender.میشه بجای این 2 تا، برنامه دیگه ای رو بجاشون قرار داد؟؟
2-من برای فارسی ساز از برنامه estaco استفاده کردم ولی نمیتونم sms فارسی باز کنم(بصورت مربع مربع نشون میده).چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟؟

خوب اولی رو که من توضیح دادم در ترد کامپلیت ، می تونید اونجا بخونید.دومی رو هم ، نظری ندارم ولی آیا روی اکتاکو ، شهاب هم نصب کردید؟ دیکشنری شو می گم چون من که اونو دارم ، فارسی می بینم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
وقتی میخوام بازی Tony Hawks 2 رو اجرا کنم میگه به 28 مگ فضا نياز داره تا اجرا بشه و ارور " Low Memory " رو میده در کل میخواستم ببينم اون حدودا 20 مگ از گوشی که اشغال هست فايلهای ضروری خوده گوشی هست و امکان پاک کردن نداره ايا میشه يه کاری کرد از 28 مگ مموری کارد استفاده بشه يا در کل چيکار میشه کرد گوشی من " Qtek S200 " هست
با تشکر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان به دادم برسید!
فارسی ساز ectato رو همراه پک فارسی شهاب (که دیکشنری هم همراهش داشت) نصب کردم
sms های فارسیم رو، چپه نشون می ده، یعنی از راست به چپ حالیش نمی شه! چیکارش باید بکنم؟
52.gif

arabizer رو بریزم فرجی حاصل می شه؟

درضمن کار کردن با نت بصورت وایرلس از طریق بلوتوث هم حـالی می ده هــــا
43.gif

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید آیا کسی برای اتم فارسی ساز ریخته؟میشه برنامه ای به من معرفی کنید با لینکش؟ که روی اتم جواب داده باشه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید آیا کسی برای اتم فارسی ساز ریخته؟میشه برنامه ای به من معرفی کنید با لینکش؟ که روی اتم جواب داده باشه

سلام.
من Arabizer 2 را ريختم روي Atom.
خيلي هم راحت كار ميكنه. در سايت هاي فارسي زبان هم كه ميرم باهاش، مشكلي نداره.

من لينك دانلئد ندارم ازش. اما توي سايت www.pocketgear.com ميشه پيداش كرد. در مورد كرك كردنش هم به من پيغام بديد. :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا