• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از masoodtabatabai :
سلام دکتر جان من تعجب می کنم شما با این همه اطلاعات اینو نمیدونیید جسارت نشه ما شاگرد شما هستیم ولی jamin بلو توث v2.0 داره حتی تمامی گوشی های نوکیا جدید از ورژن 2 دارن استفاده می کنن حتی جایی مقاله ای دیدم که سامسونگi300 رو شدیدا کوبونده بود بخاطر اینکه ورژن بلوتوث 1.2 داره فقط می خواستم ببینم شما کار کردین سرعت بلو تو ثش پایین نیست در ضمن اگه لطف کنید بگید آخرین راهنمایی اگه شما قرار بود بگیرید گوشی atom می گرفتید یا qtecs200 نظر شخصیتون خیلی مهم هست ÷س لطف کنید جواب بدین ممنون در ضمن atom exec چنده تفاوتشان در حد فکر کردن هست یا نه؟ درست ما بی سوادیم ولی بلوتوث رو با usb اشتباه نمیگیریم
دوست عزیز
قبلا هم گفته بودم
اگه review های جمین رو بخصوص تو pocketpcdubi.com می خوندی با اینکه جمین ورژن بلوتوثش 2 هست ولی EDR که مخفف (enhanced data rate) هست رو نداره
یعنی رسما از دستگاه که با بلوتوث های ورژن پایین تر هستند بخوای دیتا بگیری سرعت دانلود بالا نداری
در حقیقت سازگاری نداره با بلوتوث های ورژن پایین تر (فقط برای data transfering)
بنابر این همونطور که قبلا هم در ترد های مختلف گفته شد بلوتوث در پاکت پی سی ها دروازهای هست برای تبادل اطلاعات نه اینکه بخوای با اون کل تبادل اطلاعاتی انجام بدی
که خوشبختانه بلوتوث ها در WM5 ها Optimize شده
موفق باشی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بچه ها کسی تا حالا با stereo blue touth های نظیر Jabra BT620s کار کرده؟
آیا واقعا میشه با pocket pc هایی که پروفایل A2DP رو ندارن mp3 ها رو به صورت stereo گوش کرد؟
ممکنه خود هدست یه پروفایلی داشته باشه که این قابلیت رو ساپورت کنه؟

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی با jasjar کار کرده ؟ از قیمت اطلاع دارین یا نه ؟
بخرم ؟! نخرم؟!!!!!!

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب دانیال خان بسیار تشکر می کنم از رقابتی که بین band و اتم نوشته بودی آخرش بود فقط اینهمه از handsfree اتم تعریف کرده بودی ای کاش عکسشم می گزاشتی که سر کسیو کلاه نذارن بسیار از قابلیت های اتم خوشم اومد در ضمن یک سوال من زیاد با موبایل حرف میزنم و دایما در رفت و آمد هستم بین شهر ها آیا این که گفتی حین صحبت کردن صدا قطع میشه به چه میزان؟ آیا در سری جدید تولید اتم دبی هم هست این مشکل؟ اختلالی ایجاد نمیکنه؟ یا اعصاب خوردی؟ میشه راحت مکالمه کرد یا نه؟ در ضمن اگه لطف کنی بگی آخرین ورژن اتم چی؟ از کدوم منو برم ببینمش ورژنو؟ بعدم وقتی گوشی خریدم کجا برم روی برنامه بریزم که وارد باشن و گوشی مشکل پیدا نکنه؟ چه بر نامه هایی در حد وا جب هست ؟ یا اینکه احتیا جی به این کار نیست؟

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا هیچکس قیمت jasjar نداره ؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
بچه ها کسی تا حالا با stereo blue touth های نظیر Jabra BT620s کار کرده؟
آیا واقعا میشه با pocket pc هایی که پروفایل A2DP رو ندارن mp3 ها رو به صورت stereo گوش کرد؟
ممکنه خود هدست یه پروفایلی داشته باشه که این قابلیت رو ساپورت کنه؟

اولی رو نمی دونم ؛
ولی مطمئن هستم برای گوش دادن به ام پی تری یا کلا آهنگ ، اگر ای تو دی پی رو ساپورت نکنه ، عمراً نتونی ، این به دلیل یه نقص در ویندوز قدیمی ست.البته برای یه مدل های محدودی یه چیزی شبیهش ساخته شده ، ولی کیفیت صدا دقیقاً همونی نیست که با ای دو تی پی هست ، می گم حالا اینی که گفتی چند هست تهران؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخير
يه سئوال
من اگه برم دوبي از دبي براي خودم يه اتم اگزك بيارم توي فرودگاه به من گير ندن راحت مي تونم استفاده كنم يا اينكه حتما بايد IMEI دستگاه تو مخابرات رجيستر بشه؟
البته من فكر می كنم اگر تو فرودگاه گير ندن ديگه مشكلي نداشته باشه
فكر كنین اين همه گوشي داريم تو ايران يعني همشون كاملا رجيستر شده اند؟
تعداد گوشي ها چندين وچند برابر تعداد خط هاست
ميشه نظرتون رو بگيد يا اگه در اين زمينه اطلا عات دقيقي داريد بگيد يا اگرم نداريد از يه منبع موثق كسب اطلاع كنيد(در صورت مايل بودن و داشتن وقت كافي)
مرسي
موفق باشي

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
یه جورایی دارم احساس می کنم پست قبلیم باعث شده بود نه کسی سئوال کنه نه این ترد ادامه پیدا کنه
خوب سایت Qtek که خیلی ها از جمله خودم هم دنبالش بودم اینه
WWW.Qtekcorp.com
فقط من نفهمیدم از کجا میشه رام اپدیت های دستگاه هاش رو تهیه کرد
داخل سایت که چیز خاصی نبود
اگه کسی فهمید به ما هم بگه
راستی یه سئوال دیگه lcd دستگاه XDA ATOM EXEC ظاهرا 2.7 اینچیه
2.7 چقدر از 2.8 که ماله اتم معمولی هست کوچیک تره؟
اصلا به چشم میاد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
یه جورایی دارم احساس می کنم پست قبلیم باعث شده بود نه کسی سئوال کنه نه این ترد ادامه پیدا کنه
خوب سایت Qtek که خیلی ها از جمله خودم هم دنبالش بودم اینه
WWW.Qtekcorp.com
فقط من نفهمیدم از کجا میشه رام اپدیت های دستگاه هاش رو تهیه کرد
داخل سایت که چیز خاصی نبود
اگه کسی فهمید به ما هم بگه
راستی یه سئوال دیگه lcd دستگاه XDA ATOM EXEC ظاهرا 2.7 اینچیه
2.7 چقدر از 2.8 که ماله اتم معمولی هست کوچیک تره؟
اصلا به چشم میاد؟
خیر قربان به یاد داشته باشید که این عدد ، قطر صفحه شماست ، یعنی حدود 2.54میلی متر از قطر کم شده ، که البته اگر خط سیاه معروفی که کنار همه اسکرین هاست ( مثلاً می گن گوشی فوجیتسو زیمنس این خط بسیار زیاده) رو در نظر بگیرید ، تقریباً تفاوت ناچیزه. من که نتونستم با چشم تشخیص بدم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سئوالی داشتم از دوستان :
من تا پیش از این به دلیل یک پیغام خطای دایمی که در اکتیو سینک وجود داشت از اوت لوک برای بک آپ از کانتکت هام استفاده نمی کردم. اما حالا که دبلیو ام 5 رو ریختم ( با افتخار خودم کف مرتب) می بایست با این یه جوری کانتکت های قدیمی رو منتقل کنم. می گم شما هم این پیغام که اکانت شما پسورد داره رو در اوت لوک می گیرید؟
بعد اگر شما یه سری کانتکت رو سینک کنید با اوت لوک ، ممکنه بشه همشون رو یا مثلاً یک تعدادی شون رو تک تک ، به صورت فایل قابل انتقال ذخیره کنید ، فرمت اش فکر کنم وی کارت می گن .
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون می شوم ، چون من خودم ندیدم در اوت لوک چنین امکانی رو

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از king_dani :
سئوالی داشتم از دوستان :
من تا پیش از این به دلیل یک پیغام خطای دایمی که در اکتیو سینک وجود داشت از اوت لوک برای بک آپ از کانتکت هام استفاده نمی کردم. اما حالا که دبلیو ام 5 رو ریختم ( با افتخار خودم کف مرتب) می بایست با این یه جوری کانتکت های قدیمی رو منتقل کنم. می گم شما هم این پیغام که اکانت شما پسورد داره رو در اوت لوک می گیرید؟
بعد اگر شما یه سری کانتکت رو سینک کنید با اوت لوک ، ممکنه بشه همشون رو یا مثلاً یک تعدادی شون رو تک تک ، به صورت فایل قابل انتقال ذخیره کنید ، فرمت اش فکر کنم وی کارت می گن .
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون می شوم ، چون من خودم ندیدم در اوت لوک چنین امکانی رو
راستش این چیزی که میگی رو من زیاد دقت نکردم
ولی من برای بار اول که می خواستم از contact هم بکاپ بگیرم سعی کردم که همه رو select all کنم بعد با یه بلوتوث همشون رو بیم کنم تو pc
که هر کار کردم نشد
با برنامه pocket informant تونستم همه contact ها رو تو pc بیم کنم
بعد هر بار که hard reset میکردم تمام contact ها رو می ریختم تو sd کارتم بعد هم با یه file manager تک تک شون رو اجرا میکردم که همشون به صورت اتوماتیک تو contact ذخیره می شد
من راه حل بهتری پیدا نکردم
حالا اگه کمکت کرد این راه چه بهتر
اگرم راه حل بهتری پیشنهاد می کنی بگو ما هم در اینده استفاده می کنیم
من اون موقع همیشه تیک های اکتیو سینک رو بر میداشتم تا به صورت اتوماتیک فایل هام رو سینک نکنه تو دستگام
هز وقت می خواستم خودم تک تک فایل ها رو این ور و اون ور می کردم
موفق باشی

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
فایل zip رام دستگاه (جمین) را از سایت آیمیت دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری روی دستگاه بریزم:(
لطفا کمک کنید:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از BOROAMOO :
فایل zip رام دستگاه (جمین) را از سایت آیمیت دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری روی دستگاه بریزم:(
لطفا کمک کنید:lol:
زیپشو باز کنید و بعد به اجراش بگذارید ، این هم پرسیدن داره قربان؟

باید یک بک آپ از برنامه ها و یک بک آپ دیگه از کانتکت ها تون بگیرید.

حالا که این سئوال شد ، کسی داوطلبه یه پست بذاره تو کامپلیت که توش توضیح بده برای رام آپگرید چه کارهایی لازمه؟
به نظر من که خیلی خوبه ، چون کار های کلی روباید گفت وگرنه هر رام آپگریدی که مراحل خودشو داره و راهنما هم داره ، در ضمن ، برو عمو جان ، خواهش می شه که دیگه در ترد نامربوط پست نذارید ، این همه از دوستان سرویس فوری با پی ام از من می خوان شما هم چنین کنین.
خدمات آنلاین که نیست کمی صبر ....

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
زیپشو باز کنید و بعد به اجراش بگذارید ، این هم پرسیدن داره قربان؟

باید یک بک آپ از برنامه ها و یک بک آپ دیگه از کانتکت ها تون بگیرید.

حالا که این سئوال شد ، کسی داوطلبه یه پست بذاره تو کامپلیت که توش توضیح بده برای رام آپگرید چه کارهایی لازمه؟
به نظر من که خیلی خوبه ، چون کار های کلی روباید گفت وگرنه هر رام آپگریدی که مراحل خودشو داره و راهنما هم داره ، در ضمن ، برو عمو جان ، خواهش می شه که دیگه در ترد نامربوط پست نذارید ، این همه از دوستان سرویس فوری با پی ام از من می خوان شما هم چنین کنین.
خدمات آنلاین که نیست کمی صبر ....
روی کامپیوتر زیپش باز نمی شه و errorمیده. رو دستگاه هم پیغام می ده که حافظ کافی نیست در صورتیکه کارت یک گیگ روش دارم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از BOROAMOO :
روی کامپیوتر زیپش باز نمی شه و errorمیده. رو دستگاه هم پیغام می ده که حافظ کافی نیست در صورتیکه کارت یک گیگ روش دارم
خوب دوباره دانلود کنید ، فایل تون احتمالاً بد دانلود شده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک شیر پاک خورده ای بیاد و طریقه سینک کردن با اوت لوک رو توضیح بده
من روی یک لپ تاپ با جس جار مثل آب خوردن سینک کردم ، رام آپگرید کردم و کانتکت ها رو هم ریستور کردم .
ولی روی دو تا دستکتاپ نا موفق بوده ، مشکل نمی فهمم کجاست ، اول که فکر می کردم آفیس خودش اوت لوک داره ، بعد که دیدم نداره ، اوت لوک خود سی دی دستگاه رو نصب کردم ، آفیس من 2003 هست. بعد اوت لوک که نصب میشه وقتی تیک می ذارید روی کانتکت برای سینک شدن ، یک چیز غریبی می خواد ، آدرس می خواد و می گه پروفایل بساز ، خلاصه من ساختم .ولی بعدش نمی دوم چرا باز می گه نمی شه سینک کنه ، می گه نداری اوت لوک
سعی کردم از توی اوت لوک وارد کنم ، ولی باز یه پیغام عجیب و غربی داد که بلوسولی ات آماده نیست( اسم درایور دانگل بلوتوث یو اس بی هست که من دیسکانکت اش کردم)

کسی راهی داره؟یعنی بشینم همه کانتکت ها رو دوباره بنویسم؟

در ضمن دوستان شما برنامه ای سراغ دارید که با بخش دایل پد دستگاه مشکل داشته باشه ؟ دستگاه من کلا اون بخش اش از کار افتاده نمی دونم چی کار کنم. فکر می کنم از یکی از برنامه های نصب شده باشه ، از امروز متوجه شدم که دستگاه وقتی زنگ می خوره نمی شه برش داشت ، بعد متوجه شدم که دستگاه دایل پد اش رفته و به جاش یک صفحه سیاه اومده.

می گید چی کار کنم؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال
این rom update هایی که تو سایت های شرکت های پخش کننده pocket pc هست برای دستگاه خودشونه یا نه برای همه دستگاه هایی که شبیه اون دستگاه هستند قابل استفاده است؟
به عنوان مثال : rom update جمین فقط برای جمین قابل استفاده هست یا نه برای HTC Prophet نوشتن اونو
میشه روی s200 یا xda neo هم از اون فایل rom update استفاده کرد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال
این rom update هایی که تو سایت های شرکت های پخش کننده pocket pc هست برای دستگاه خودشونه یا نه برای همه دستگاه هایی که شبیه اون دستگاه هستند قابل استفاده است؟
به عنوان مثال : rom update جمین فقط برای جمین قابل استفاده هست یا نه برای HTC Prophet نوشتن اونو
میشه روی s200 یا xda neo هم از اون فایل rom update استفاده کرد؟
خیر ، در حالت عادی رام ها طوری طراحی می شن که از طریقی بفهمن که دارن روی چه نوع دستگاهی نصب می شن و نمی گذارن که شما از رام یک شرکت دیگه استفاده کنید.
ولی چون سخت افزار یکی هست و نرم افزار هم به جز بخش تشخیص دهنده یکی ، پس خیلی سخت جلوی گیک های بیکار کامیپوتر رو گرفت :lol:
و الان روی سایت ایکس دو خیلی از رام های دیگر رو برای همه دستگاه های هم رده اش هک کردن
یا مثلاً الان دستگاه من اورکس هست ولی رام دبلیو ام 5 ای تن روش هست.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
این UMTS چیه؟
کسی می تونه در مورده این یه مقدار توضیح بده؟
مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا