- نوشتهها
- 608
- لایکها
- 71
دوست عزیزبه نقل از masoodtabatabai :سلام دکتر جان من تعجب می کنم شما با این همه اطلاعات اینو نمیدونیید جسارت نشه ما شاگرد شما هستیم ولی jamin بلو توث v2.0 داره حتی تمامی گوشی های نوکیا جدید از ورژن 2 دارن استفاده می کنن حتی جایی مقاله ای دیدم که سامسونگi300 رو شدیدا کوبونده بود بخاطر اینکه ورژن بلوتوث 1.2 داره فقط می خواستم ببینم شما کار کردین سرعت بلو تو ثش پایین نیست در ضمن اگه لطف کنید بگید آخرین راهنمایی اگه شما قرار بود بگیرید گوشی atom می گرفتید یا qtecs200 نظر شخصیتون خیلی مهم هست ÷س لطف کنید جواب بدین ممنون در ضمن atom exec چنده تفاوتشان در حد فکر کردن هست یا نه؟ درست ما بی سوادیم ولی بلوتوث رو با usb اشتباه نمیگیریم
قبلا هم گفته بودم
اگه review های جمین رو بخصوص تو pocketpcdubi.com می خوندی با اینکه جمین ورژن بلوتوثش 2 هست ولی EDR که مخفف (enhanced data rate) هست رو نداره
یعنی رسما از دستگاه که با بلوتوث های ورژن پایین تر هستند بخوای دیتا بگیری سرعت دانلود بالا نداری
در حقیقت سازگاری نداره با بلوتوث های ورژن پایین تر (فقط برای data transfering)
بنابر این همونطور که قبلا هم در ترد های مختلف گفته شد بلوتوث در پاکت پی سی ها دروازهای هست برای تبادل اطلاعات نه اینکه بخوای با اون کل تبادل اطلاعاتی انجام بدی
که خوشبختانه بلوتوث ها در WM5 ها Optimize شده
موفق باشی