• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايان اساتيد به نظرتون راهي هست براي از بين بردن storge كه توي setting-memory هست؟

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
ميخواستم بدونم چطوري ميشه با i-mate jam و با استفاده از كابل اتصال به كامپيوتر و برنامه ActiveSync به اينترنت متصل شد؟

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Zakhmezaboon :
سلام.
ميخواستم بدونم چطوري ميشه با i-mate jam و با استفاده از كابل اتصال به كامپيوتر و برنامه ActiveSync به اينترنت متصل شد؟

من JAM ندارم. اما تا جایی که من می دونم. دستگاه رو وقتی روی گهواره قرار می دی. اگه کامپیوتر شخصیت به اینترنت وصل باشه. به راحتی می تونی صفحات اینترنت رو ببینی. یعنی احتیاج به هیچ تنظیمی نداره!

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از della :
من JAM ندارم. اما تا جایی که من می دونم. دستگاه رو وقتی روی گهواره قرار می دی. اگه کامپیوتر شخصیت به اینترنت وصل باشه. به راحتی می تونی صفحات اینترنت رو ببینی. یعنی احتیاج به هیچ تنظیمی نداره!

ولي من اين كار رو انجام دادم.اين پيغام رو ميده.cannot connect with current connection setings to change yore connection seting tap seting بعد راهنماييم ميكنه به قسمت connections.

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این طوری وصل میشم:
در Activesync به قسمت Tools بروید و در آنجا Options را انتخاب کنید.به Tab Rules بروید در پایین در قسمت Pass Through ، به جای Connection که Work است ،The Internet را انتخاب کنید وسپس PPC را بر روی گهواره قرار دهید.و به اینترنت وصل شوید.
امیدوارم مفید باشه.اگر Screen Shot هم می خواهید بذارم.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Axim :
من این طوری وصل میشم:
در Activesync به قسمت Tools بروید و در آنجا Options را انتخاب کنید.به Tab Rules بروید در پایین در قسمت Pass Through ، به جای Connection که Work است ،The Internet را انتخاب کنید وسپس PPC را بر روی گهواره قرار دهید.و به اینترنت وصل شوید.
امیدوارم مفید باشه.اگر Screen Shot هم می خواهید بذارم.

مرسي Axim جان موفق شدم.

pooyaes

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید
من یک رام روی گوشیم ریختم همه چیز عوض شده در ضمن activesync هم تو گوشی نداره بالای شماره گیر هم testra زده لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اسم رام JAM_USA_11200_186_11210_ship

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من میخوام memory بخرم
ولی نمیدونم CF بهتره یا SD
رو دستگاه جای هردو هست؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از manizand :
سلام
من میخوام memory بخرم
ولی نمیدونم CF بهتره یا SD
رو دستگاه جای هردو هست؟
مهدی پیش از این یه مطلب نوشت ، در این مورد ، بگردید پیداش می کنید

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
به نام یکتا
با سلام و احترام:)
من ابتدا می خواستم یک لب تاپ ارزون بگیرم ولی وقتی که یکی از تاپیک هارو خوندم متوجه شدم یک لپ تاب ارزون (یا دست دوم)هم وزن زیادی داره هم باتری ش زود تمام می شود.می خواستم بدونم یه pda یا ppc یا هرچیزه دیگه ای شما می شناسید که بتونه این کارایی ها و ویژگی های زیر رو داشته باشه؟
ترجیحا مدل و دلایل پیشنهاد خودتون رو بگید(ممنون میشم)
1.می خوام برنامه های jcvgantt pro 2 , mindmanager pro 6 که مال مدیریت کار هامه و در صورت امکان easy php و int explorer روش نصب شود.(این قسمت مهمه!)
2.چون دانشجویم میخوام بشه ازش به عنوان یه ماشین حساب قوی استفاده کنم(یه چیزایی تو مایه های رسم نمودارو ... ولی نه به قدرت یه نرم افزارمثل مطلب)
3.دیکشنری فارسی به انگلیسی و بر عکس (اگر باتلفظ باشه که خیلی خوبه)
4.ظبط و بخش صدا هم برام مهمه (مثل یه mp3 player عمل کنه)
5. امنیتش بالا باشه و به راحتی نشه به اطلاعات روش (سخت افزاری و نرم افزاری)دست پیدا کرد( چون تلفن ها و یادداشت های شخصی و کاری ام را می خوام توش برزم)
6. یه جورایی به شه ازش به عنوان کول دیسک استفاده کرد(مثلا usp2 داشته باشه و احتیاج به نصب درایور خاصی برای جابجایی فایل ها نداشته باشه)
7. اگر بشه باهاش عکس و کلیپ های کوتا ه هم گرفت بد نیست(خیلی وقت ها نیاز میشه!!!)
8. از اونجایی که فارسی زبانم با متن های فارسی مشکل نداشته باشه (حداقل utf8 and Arabic را پشتیبانی کنه.
چند تا سوال کلی هم داشتم!
الف)می خواستم بدونم ظرفیت این pda va pcc ها چقدر است و آیا قابل ارتقا هم هست؟
ب)برنامه هایی مثل acrobat reader va int explorer روشون نصب می شود؟ می شود فایل های html , pdf را مرور کرد؟
ج) قلم این وسیله ها دردسر نداره؟منظورم اینه که زود خراب نمی شه یا حساسیتشون رو ازدست نمیدن؟ اگر خراب شه می شه یه جای گزین براش راحت پیدا کرد؟
د) نحوه ورود و تایپ کلمات به چه شکل؟ برای یادداشت های فارسی میشود از قلمش استفاده کرد یا اینکه باید یه انگشتی تایپ کنی؟
ه)می شود مثل لب تاپ ها به اون کی بورد نصب کرد؟(منظورم از این کی برد باریک و نازک هاست ) و ایا کی بردی (حالا از طریق تکنولوژی دندان آبی (بخوانید blue tooth) یا usb2 و یا ...)
خیلی سوال شد اگر جواب بدید ممنون می شوم (اگر هم جواب همشون زیاده به مرور جواب بدید).
مدل پیشنهادی خودتون رو هم بگید
با تشکر

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
ميخواستم بدونم وقتي باطري گوشيم تموم ميشه چه طوري ميشه از باطري بكاپ استفاده كنم.البته تو Jam.
مرسي.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Zakhmezaboon :
سلام.
ميخواستم بدونم وقتي باطري گوشيم تموم ميشه چه طوري ميشه از باطري بكاپ استفاده كنم.البته تو Jam.
مرسي.
قربان دست شما نیست که از این باطری استفاده کنی، برای روشن شدن ، پست های ترد کامپلیت رو بخون.

مگه اینکه بخوای از باطریه برای شارژ کردن ساعت ات استفاده کنی

e900

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اقا اين lcd من كاري نمي كنه
يا بهتر بگم، هر چيزي رو كه مي خوام با screen انتخاب كنم، نميشه...
soft reset & hard reset هم فايده اي نداشته
تو رو خدا كمك كنيد:(

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
مهدی پیش از این یه مطلب نوشت ، در این مورد ، بگردید پیداش می کنید

من هردفه هر سوالی پرسیدم گفتن قبلا جواب داده شده. سرچ کن
و من هم فکر کنم که استداد این کارو ندارم
اصلا فارسی سرچ کنم یا انگیلیسی ؟
چی سرچ کنم؟
کودوم مهدی؟
تو کجا؟
تورو خدا جواب چرت ندین.

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sarsabz :
به نام یکتا
با سلام و احترام:)
من ابتدا می خواستم یک لب تاپ ارزون بگیرم ولی وقتی که یکی از تاپیک هارو خوندم متوجه شدم یک لپ تاب ارزون (یا دست دوم)هم وزن زیادی داره هم باتری ش زود تمام می شود.می خواستم بدونم یه pda یا ppc یا هرچیزه دیگه ای شما می شناسید که بتونه این کارایی ها و ویژگی های زیر رو داشته باشه؟
ترجیحا مدل و دلایل پیشنهاد خودتون رو بگید(ممنون میشم)
1.می خوام برنامه های jcvgantt pro 2 , mindmanager pro 6 که مال مدیریت کار هامه و در صورت امکان easy php و int explorer روش نصب شود.(این قسمت مهمه!)
2.چون دانشجویم میخوام بشه ازش به عنوان یه ماشین حساب قوی استفاده کنم(یه چیزایی تو مایه های رسم نمودارو ... ولی نه به قدرت یه نرم افزارمثل مطلب)
3.دیکشنری فارسی به انگلیسی و بر عکس (اگر باتلفظ باشه که خیلی خوبه)
4.ظبط و بخش صدا هم برام مهمه (مثل یه mp3 player عمل کنه)
5. امنیتش بالا باشه و به راحتی نشه به اطلاعات روش (سخت افزاری و نرم افزاری)دست پیدا کرد( چون تلفن ها و یادداشت های شخصی و کاری ام را می خوام توش برزم)
6. یه جورایی به شه ازش به عنوان کول دیسک استفاده کرد(مثلا usp2 داشته باشه و احتیاج به نصب درایور خاصی برای جابجایی فایل ها نداشته باشه)
7. اگر بشه باهاش عکس و کلیپ های کوتا ه هم گرفت بد نیست(خیلی وقت ها نیاز میشه!!!)
8. از اونجایی که فارسی زبانم با متن های فارسی مشکل نداشته باشه (حداقل utf8 and Arabic را پشتیبانی کنه.
خيلي سوال شد و نميشه همشو يه جا جواب داد! فقط در مورد سوال اول بگم كه نميشه همون برنامه هاي روي كامپيوتر رو رو ppc نصب كرد و بايد ورژن ppc اونا وجود داشته باشه. explorer رو گوشي نصبه ولي اون برنامه هايي كه گفتي رو بايد سرچ كني ببيني ورژن ppc دارن يا نه.
2. ميشه
3.فارسي به انگليسي خوب نداريم. تلفظ هم ندارن ولي انگليسي به فارسي خوب هست
4.ميشه
5و 6و7و8 هم ميشه.
جواب بقيه سوالات هم با بقيه...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از manizand :
من هردفه هر سوالی پرسیدم گفتن قبلا جواب داده شده. سرچ کن
و من هم فکر کنم که استداد این کارو ندارم
اصلا فارسی سرچ کنم یا انگیلیسی ؟
چی سرچ کنم؟
کودوم مهدی؟
تو کجا؟
تورو خدا جواب چرت ندین.

محترمانه می خوام که حد ادب رو نگه دارید، من هرگز به بی نزاکتی شما پاسخ نخواهم داد ، ولی به یاد داشته باشید که کسای دیگه ای هم به مشکل بر می خورن و از پسش بر نمی آن و کلی هم «سرچ» می کنن ولی هرگز رو به بی ادبی نمی آرن.
1.شما حتی سئوال تون رو در جای درست مطرح نکردید.
2.شما راهنمای جدید فروم رو مطالعه نکردید
3.شما حتم دارم که فروم های تک رو مرور نکردید
4.به احتمال زیاد شما شیوه جستجو رو بلد نیستید

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=497408&postcount=59
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=497366&postcount=58
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=496902&postcount=56

این ها فقط بخش هایی از پاسخ شماست ، بقیه شو لطف کنید و سرچ کنید

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از king_dani :
قربان دست شما نیست که از این باطری استفاده کنی، برای روشن شدن ، پست های ترد کامپلیت رو بخون.

مگه اینکه بخوای از باطریه برای شارژ کردن ساعت ات استفاده کنی

آقا اگه ميشه لينك مستقيمش رو برام بذار.ممنون ميشم.

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايان اساتيد به نظرتون راهي هست براي از بين بردن storge كه توي setting-memory هست؟??????????????????

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
محترمانه می خوام که حد ادب رو نگه دارید، من هرگز به بی نزاکتی شما پاسخ نخواهم داد ، ولی به یاد داشته باشید که کسای دیگه ای هم به مشکل بر می خورن و از پسش بر نمی آن و کلی هم «سرچ» می کنن ولی هرگز رو به بی ادبی نمی آرن.
1.شما حتی سئوال تون رو در جای درست مطرح نکردید.
2.شما راهنمای جدید فروم رو مطالعه نکردید
3.شما حتم دارم که فروم های تک رو مرور نکردید
4.به احتمال زیاد شما شیوه جستجو رو بلد نیستید

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=497408&postcount=59
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=497366&postcount=58
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=496902&postcount=56

این ها فقط بخش هایی از پاسخ شماست ، بقیه شو لطف کنید و سرچ کنید

ممممممممم
چیزی برای جواب ندارم و این رو یاد اور بشم که قصد توهین نداشتم

hamid_mam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها