• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
يعني هيچ كي نمي خواد به من جواب بده!!:( آقاي king حداقل شما...PLZ
جناب ، شما اگر اشتباه نکنم ،همان کسی بودید ، که حرف هایی در شان جایی غیر از این فروم زدید ، من لزومی نمی بینم مادامی که عذر خواهی نکردید ، به درخواست شما توجهی کنم.

با احترام

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
نه از نظر قیمتی‌ نمیگم... از این نظر که بعدا از کاراییش ناراضی‌ بشم یه وقت...
داشتم چند تا از سایت های خارجی‌ رو میدیدم، و اینکه همشون به کیفیت sandisk اذعان داشتن... کاشکی‌ اینجا هم داشتیم...
دارم فکر می‌کنم که کسی‌ هست بتونه یه جوری از اونور برام جور کنتش... ارزششو داره، نه؟

نه، ناراحت نشی ها، ولی خیلی داره مته به خشخاش می ذاری، کلاً در روز چند بار پیش می آد که بخوای مثلاً 200مگ اطلاعات رو روی کارت جابجا کنی؟(یادت باشه که با دوربین دیجیتال ، پاسخ سئوال خیلی هست).
در ضمن مموری که کارایی نداره ، فقط اطلاعات نگه می داره ، 99درصد مواقعی که مشکل داره هم ، این طوریه که فرمت نمی شه یا یهو خودش فرمت میشه ، یعنی یا کار می کنه یا اصلاً کار نمی کنه ، اینکه اطلاعات یواش یواش محو شن، یه اتفاق فوق نادره.پس خیلی نگران نباش

ببینم؟ من هیچ وقت اینجاها نوشتم که فلش مموری ها فانی هست، (یعنی فنا پذیرند) ، اگر تکراریه ببخشید:

تمام فلش ها، به خصوص اونهایی که در دستگاه های پی دی ای استفاده می شن به عنوان فلش دیسک دستگاه ، عمر محوددی دارن ، برای خواندن و نوشتن اطلاعات.مثلاً اغلب یسن 3-5میلیون رایت رو انجام می دن و بعدش می میرن.البته فکر نکنم اون قدر به درازا بکشه عمرشون:blush:

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جناب ، شما اگر اشتباه نکنم ،همان کسی بودید ، که حرف هایی در شان جایی غیر از این فروم زدید ، من لزومی نمی بینم مادامی که عذر خواهی نکردید ، به درخواست شما توجهی کنم.

با احترام
نه جناب شما اشباه نمي كني اگه مطمئن نيستي هم مي توني به post هاي قبلي مراجعه كني.ولي من ذكر چند نكته رو خالي ا لطف نمي بينم كه بگم.ببينيد هر جايي صاحب داره و هر جايي يه سري قوانين مربوط به خودش در نتيجه اينجا هم همينه,حالا اصلا من از كل كسايي كه سهوا يا عمدا به هشون توهين شد عذز خواهي ميكنم.همچنين ا تمامي اعضاي اين forum و صاحب مطلق اينجا و شما دوست گرامي عذر خواهي ميكنم.(ولي يه كوچولو به منم حق بدين ديكه كه ...) حالا بازم اگه لازمه كاري ديگه هم بكنم بگيد.حرفي بايد بزنم شيريني بايد بگيرم چي كا كنم يا اينكه عذر خواهي منو مي پذيري و اون مادام رو ديگه ور ميداري؟! در آخر هم ا كسايي كه نارحت شدن و اينا و ا همه عذر خواهي مي كنم .حالا لطفا...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
نه جناب شما اشباه نمي كني اگه مطمئن نيستي هم مي توني به post هاي قبلي مراجعه كني.ولي من ذكر چند نكته رو خالي ا لطف نمي بينم كه بگم.ببينيد هر جايي صاحب داره و هر جايي يه سري قوانين مربوط به خودش در نتيجه اينجا هم همينه,حالا اصلا من از كل كسايي كه سهوا يا عمدا به هشون توهين شد عذز خواهي ميكنم.همچنين ا تمامي اعضاي اين forum و صاحب مطلق اينجا و شما دوست گرامي عذر خواهي ميكنم.(ولي يه كوچولو به منم حق بدين ديكه كه ...) حالا بازم اگه لازمه كاري ديگه هم بكنم بگيد.حرفي بايد بزنم شيريني بايد بگيرم چي كا كنم يا اينكه عذر خواهي منو مي پذيري و اون مادام رو ديگه ور ميداري؟! در آخر هم ا كسايي كه نارحت شدن و اينا و ا همه عذر خواهي مي كنم .حالا لطفا...

بسیار خوشحالم که شجاعت عذرخواهی رو نشان دادید، و از شما تشکر می کنم.امیدوارم که این پایان اون آغاز باشه.

خوب ، سئوال تون رو هم باید بگم که همون قسمتی که خودتون گفتید جوابتون هست:
ببینید، وقتی شما ورژن اکتیو سینک 4 رو نصب می کنید، و به خصوص اگر قبلاً درایور های 3.8 نصب باشه ، ظاهراً یک ارتباط منطقی میون دستگاه و پی سی از میون می ره ، که حتی با آن اینستال کردن و ریست کردن و هیچ کلکی بر نمی گرده.البته حدس من اینه که شما برخلاف توصیه مایکروسافت که "اگر دبلیوام 5 ندارید ، به اکتیو سینک 4 آپ گرید نکنید" عمل کردید، چون خودم هم همین کار رو کردم ، البته من می خواستم اتم رو سینک کنم.ولی خوب ، فرقی نداشت، دیگه دستگاه اجازه کاری نداد.البته اون موقع دستگاه ایکس پی اس پی 1 بود.الان اس پی 2 هست ولی من که دیگه جرات امتحان ندارم ، همین 3.8 مگه چشه:blush:
فکر کنم سیستم ریستور ، و یا اگر به دلایل دیگه هم می خواین ویندوز بریزید ، بهترین گزینه ، فرمت درایو و نصب ویندوز باشه.

موفق باشی و باز هم سپاسگذارم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mahdi_relax :
گوشي من i-mate مدل jam هست.
حالا چند مشكل:

1- وقتي عكس يا فيلم مي خوام مي گيرم پيغام Memory Low ميده. تنظيماتش هم روي مموري كارته. مموريم هم 512 هست. 417 مگ خاليه

2- وقتي با ويندوز ميديا پلير فيلم wmv نگام مي كنم خيلي دير مياد بالا . ميگه Buffering 50% ... بعد هم تيكه تيكه نشون ميده.

3- كلاً گوشيم دير كار ميكنه

4- اگه بخوام ويندوزش رو عوش كنم بايد چكار كنم. دانلودش كردم نسخه 2005 ولي نميدونم چطوري نصبش كنم.

تازه كارم - لطفا همكاري كنيد دوستان. متشكر
پست مموری رو در ترد کامپلیت بخونید، مشکل تون رو به نظرم حل کنه

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بسیار خوشحالم که شجاعت عذرخواهی رو نشان دادید، و از شما تشکر می کنم.امیدوارم که این پایان اون آغاز باشه.

خوب ، سئوال تون رو هم باید بگم که همون قسمتی که خودتون گفتید جوابتون هست:
ببینید، وقتی شما ورژن اکتیو سینک 4 رو نصب می کنید، و به خصوص اگر قبلاً درایور های 3.8 نصب باشه ، ظاهراً یک ارتباط منطقی میون دستگاه و پی سی از میون می ره ، که حتی با آن اینستال کردن و ریست کردن و هیچ کلکی بر نمی گرده.البته حدس من اینه که شما برخلاف توصیه مایکروسافت که "اگر دبلیوام 5 ندارید ، به اکتیو سینک 4 آپ گرید نکنید" عمل کردید، چون خودم هم همین کار رو کردم ، البته من می خواستم اتم رو سینک کنم.ولی خوب ، فرقی نداشت، دیگه دستگاه اجازه کاری نداد.البته اون موقع دستگاه ایکس پی اس پی 1 بود.الان اس پی 2 هست ولی من که دیگه جرات امتحان ندارم ، همین 3.8 مگه چشه:blush:
فکر کنم سیستم ریستور ، و یا اگر به دلایل دیگه هم می خواین ویندوز بریزید ، بهترین گزینه ، فرمت درایو و نصب ویندوز باشه.

موفق باشی و باز هم سپاسگذارم
پس برای چی من هیچ مشکلی پیدا نکردم؟ من اکتیو سینک 4 استفاده می کنم. قبلا هم 3.8 بود ... اما هیچ وقت مشکلی پیش نیومد؟
من XP SP2 دارم میتونه موثر باشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از della :
پس برای چی من هیچ مشکلی پیدا نکردم؟ من اکتیو سینک 4 استفاده می کنم. قبلا هم 3.8 بود ... اما هیچ وقت مشکلی پیش نیومد؟
من XP SP2 دارم میتونه موثر باشه؟
من فقط چیزی که فکر می کردم درسته رو گفتم ، برا همین هم گفتم که اس پی 1 بود اون وقت، چون به نظرم حتماً موثره.در نهایت مایه اش یه امتحانه ، کسی حاضره؟:D

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
من فقط چیزی که فکر می کردم درسته رو گفتم ، برا همین هم گفتم که اس پی 1 بود اون وقت، چون به نظرم حتماً موثره.در نهایت مایه اش یه امتحانه ، کسی حاضره؟:D
ببخشيد من ورژن 4.0 اشو داشتم از همون اول!چند تا برنامه هم روش ريختم وقتي كامپيوتر و خاموش كردم و دوباره خواستم استفاده كنم.ديگه هيچ واكنشي نشون نداد من حتي ورژن 4.1 رو هم ريختم و بازم... حالا با توجه به اينكه sp2 رو هم دارم! معلوم نيست چيكار بايد بكنم resetor هم خاموش بوده! همه برنامه هامم ... من يه زماني شنيدم كه مي شه با استفاده از يك برنامه اي اين مشكل و بر طرف كرد.خواهشن كمكم كنيد چون مشكل خيلي مهم و بديه.در ضمن اگه ممكنه بگيد تو خود jam كه برنامه هس كدوما رو بايد تيك بزنم شايد مشكل از اون جا باشه كه فك نكنم! ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
ببخشيد من ورژن 4.0 اشو داشتم از همون اول!چند تا برنامه هم روش ريختم وقتي كامپيوتر و خاموش كردم و دوباره خواستم استفاده كنم.ديگه هيچ واكنشي نشون نداد من حتي ورژن 4.1 رو هم ريختم و بازم... حالا با توجه به اينكه sp2 رو هم دارم! معلوم نيست چيكار بايد بكنم resetor هم خاموش بوده! همه برنامه هامم ... من يه زماني شنيدم كه مي شه با استفاده از يك برنامه اي اين مشكل و بر طرف كرد.خواهشن كمكم كنيد چون مشكل خيلي مهم و بديه.در ضمن اگه ممكنه بگيد تو خود jam كه برنامه هس كدوما رو بايد تيك بزنم شايد مشكل از اون جا باشه كه فك نكنم! ممنون
خوب ، اول بگم که در خود جم ، فقط همون یه فایل اکتیو سینک ناقابل هست، که بعیده عوض شده باشه.بعد هم چندان تنظیماتی نداره، ولی این رو بگو، وقتی دستگاه رو روی کریدل می ذاری ، روی پی پی سی ، تغییری مشاهده می کنی؟مثلاً اگر برنامه هایی که فایل های در حال اجرا رو نشون می دن، مثل ترو تول بار، می فهمی که آیا وصل شدی یا نه.اصلاً اون پنجره هه باز می شه؟
در ضمن ، اگر از اول باهاش مشکل نداشتی ، شاید برنامه دیگری که اصلا به این ربطی نداره ، اجازه دسترسی رو بهت نمی ده. این رو هم بگو که آیا در مای کامپیوتر ، می تونی پاکت پی سی تو ببینی؟اصلا بازش می تونی بکنی؟

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و ببخشید یه هو می پرم وسط صحبت ، یک سوال فنی ابتدایی دارم ، من می خواهم یک ppc حول و حوش 400 تومان بگیرم (به جای گوشی موبایل) به نظر شما صفحه LCD این ppc ها بعد مدتی خرابی نمی شه و آیا گرفتن ppc به جای گوشی کار معقولی هست یا نه (از لحاظ حمل و نقل راحت و خراب نشدن دستگاه) ؟
با تشکر.

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ببینید اگر از firewall استفادی می کنید. اون هم موثره.
چون من با کامپیوتر یکی از اساتیدم می خواستم سینک کنم. بعد همه چیز درست بود اما هیچ واکنشی نداشت
بعد zone alaram بود فکر کنم،بستیمش. درست شد.
وقتی می ذاریدش رو گهواره سینک رو هم ار داخل دستگاه اجرا کنید.
احتمالا من فکر می کنم دفعه اول فایروالتون رو بسته بودید بعد که کامپیوتر ریست شده. اون پورت رو بسته.
حالا نتیجه رو به ما خبر بدید

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من XP Home SP1 دارم. تا به حال با 3.8 و 4.0 کار کردم و مشکلی‌ نداشتم. الان هم با 4.1 دارم بدون مشکل کار می‌کنم.
!!
305.gif

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر فراوان نسبت به توجه اساتيد محترم. والا بلا من همه كار ا رو امتحان كردم!اصن قفل قفل شده.واقا اين ضعف نيست؟!!يعني چي؟!من خودم از ابتدا 3.7 داشتم.بعد 3.8 ريختم بعد 4.0 نه unistal كردم نه هيچي به هيچ مشكلي هم برخورد نكردم .اما ايندفعه!!!ميدونيد من داشمpc مو خاموش ميكردم يه دفعه ديدم كانكت ا درش اووردم كامپيوتر هم خاموش شد.بعدش...جالب اينه كه وقتي دوباره برنامه رو مي ريزم و conect ميكنم add new hardwer (دوروس نوشتم!!؟؟) ميزنه! بابا همه كارا رو كردم نميشه:) اين واقا ضعف نيس واسه شركتي به اين مهمي؟!تو سايتشم كه ميريم عضو شيم ميگه IM اتون اشتباه mail هم ميزنيم هيچي به هيچي!!!؟نمايندگي هم كه ماشالا فقط hard reset اشو بلدن!!!آخه من به كي بگم تو رو خدا كمكم كنين تو اين سالگرد داشتن i-mate ! (آخه با يكي دو روز ديگه مي شه كه يك ساله دارمش؟!)ازشم خيلي راضيم ولي ديگه اين... بازم از دوستان تشكر ميكنم.ممنون

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
با تشكر فراوان نسبت به توجه اساتيد محترم. والا بلا من همه كار ا رو امتحان كردم!اصن قفل قفل شده.واقا اين ضعف نيست؟!!يعني چي؟!من خودم از ابتدا 3.7 داشتم.بعد 3.8 ريختم بعد 4.0 نه unistal كردم نه هيچي به هيچ مشكلي هم برخورد نكردم .اما ايندفعه!!!ميدونيد من داشمpc مو خاموش ميكردم يه دفعه ديدم كانكت ا درش اووردم كامپيوتر هم خاموش شد.بعدش...جالب اينه كه وقتي دوباره برنامه رو مي ريزم و conect ميكنم add new hardwer (دوروس نوشتم!!؟؟) ميزنه! بابا همه كارا رو كردم نميشه:) اين واقا ضعف نيس واسه شركتي به اين مهمي؟!تو سايتشم كه ميريم عضو شيم ميگه IM اتون اشتباه mail هم ميزنيم هيچي به هيچي!!!؟نمايندگي هم كه ماشالا فقط hard reset اشو بلدن!!!آخه من به كي بگم تو رو خدا كمكم كنين تو اين سالگرد داشتن i-mate ! (آخه با يكي دو روز ديگه مي شه كه يك ساله دارمش؟!)ازشم خيلي راضيم ولي ديگه اين... بازم از دوستان تشكر ميكنم.ممنون

عجب! می گم با یک کامپیوتر دیگه امتحان کردید؟ این کار را حتما انجام بدید شایدم مشکل از کامپیوتر هست.
یک چیزی وقتی دارید نصب می کنید نباید دستگاه روی گهواره باشه. اگرنه add new harware میاد.
بعد از نصب خودش می گه دستگاه رو بذارید رو گهواره..
پس شما هم مشکل IMI# دارید. ماله من Qtek هست ولی به منم همین ایراد رو می گیره!!! دارم مشکوک می شم که نکنه قلابی چیزی باشه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vahidpsr :
با سلام و ببخشید یه هو می پرم وسط صحبت ، یک سوال فنی ابتدایی دارم ، من می خواهم یک ppc حول و حوش 400 تومان بگیرم (به جای گوشی موبایل) به نظر شما صفحه LCD این ppc ها بعد مدتی خرابی نمی شه و آیا گرفتن ppc به جای گوشی کار معقولی هست یا نه (از لحاظ حمل و نقل راحت و خراب نشدن دستگاه) ؟
با تشکر.
پیشنهاد می کنم ترد های تک و کامپلیت رو بخونید،
به علاوه همون طور که قبلا بحث شد، خرید پی دی ای ، اگر نمی خواهید از امکانات اش استفاده کنید، منطقی نیست.

در ضمن ، ال سی دی در موبایل ها هم استفاده می شه، پس شرایط برابری ایجاد می کنه.

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از della :
عجب! می گم با یک کامپیوتر دیگه امتحان کردید؟ این کار را حتما انجام بدید شایدم مشکل از کامپیوتر هست.
یک چیزی وقتی دارید نصب می کنید نباید دستگاه روی گهواره باشه. اگرنه add new harware میاد.
پس شما هم مشکل IMI# دارید. ماله من Qtek هست ولی به منم همین ایراد رو می گیره!!! دارم مشکوک می شم که نکنه قلابی چیزی باشه!
خوب يه چيزه بديهيه كه با pc ا ديگه جواب بده!چون من ديگه به اين نتيجه رسيدم وقتي نصبش كردي و خراب شد بايد قيدش و بزني!چون همون طوري كه ميدونين بالاخره يه سري از فايل هاش و اينا مي مونه و به قول آقاي king بايد format drive كني كه چون فايل اصلي خيلي سخته قلاب هم نيس:D خيليا اين مشكل و دارن.حالا نميدونم چي كا كنم كلي برنامه هم رو دسم باد كرده ديگه دارم كمكم ديپرس ميشم!ممنون كه توجه مي كنيد.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از della :
برای من هم یه مشکل با IMEI و سایت clubimate پیش اومده بود. که من user/pass ام رو فراموش کرده بودم، و رفتم یه account دیگه ساختم. ولی‌ وقتی‌ IMEI دستگاهمو وارد کردم ،گفت که یه نفر دیگه قبلا اینو وارد کرده بوده(یعنی‌ خودم دیگه...) و این دستگاه رو به عنوان دست دوم میشناخت! و به من اجازه نمیداد که به صفحه ی support وارد بشم و می‌خواست که من دوباره هزینه ای بابت اشتراک با سایت بپردازم! من هم یه نامه با لحن یه مقدار خشن نوشتم توش و اونها هم خیلی‌ راحت!!!! user/pass قبلیمو برام فرستادن!!!!!!! حالا اگه این خودم نبودم، چی‌ میشد؟! Privacy اینه؟! security و این حرفا چی‌ میشن؟! حالا کاری نداریم، غرض از این همه داستان، این بود که شما هم با مکاتبه با سایت، باید بتونین مشکلتون رو برطرف کنین. فقط پیشنهاد می‌کنم که کمی‌ با لحن خشن بنویسین که حساب کار دستشون بیاد!

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثكه بحث داره به جاهاي ديگه ميره خاهشا كمكم كنين اين مسئله رو من حل كنم.!در ضمن اگه يه كپي ا اون نامه ه دارين واسه ما هم بذارين گرچه اين كه فعلا كار نمي كنه!!

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
خوب مثكه بحث داره به جاهاي ديگه ميره خاهشا كمكم كنين اين مسئله رو من حل كنم.!در ضمن اگه يه كپي ا اون نامه ه دارين واسه ما هم بذارين گرچه اين كه فعلا كار نمي كنه!!
نه، متاسفانه ندارمش.
چرا ویندوز رو دوباره نصب نمیکنین؟

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
نه، متاسفانه ندارمش.
چرا ویندوز رو دوباره نصب نمیکنین؟
!!! نظره خودت چيه!؟دوباره بريزم؟به نظرت برنامه هايي كه روش ريختم نميره هوا و تنظيماتي كه رو pc ايم انجام دادم؟!!اگه اونطوري مشكلي كه آقاي king دارن با يه Hard reset ا كوچواو حل ميشه! حالا اگه ميشه بازم راه حلي چيزي مد نظرتونه بدين ممنون ميشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا