• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تموچین ، اورلود ، مازیار به دادم برسید
بابا این آوانت گو فقط دفعه اول که نصب اش می کنی سینک می شه !!!
من یک بار مجبور به آن اینستال شدم ، چون با مم مید فولدر تمپ شو پاک کردم ، ولی خوب بعد از دوباره نصب کردن هم ، هیچ مشکلی حل نمی شه ، من خطم ای دی اس ال هست ، ولی بازم نمی شه به سرور وصل شم ، کسی چنین مشکلی داشته؟

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farzad1356 :
سلام

شرمنده ، من این سوال رو قبلن یه جایی همینجاها پرسیده بودم ، ولی الان نه سوال رو پیدا میکنم نه جوابو !!!!

من هر دفعه که ایمت جم رو به کامپیوترم وصل میکنم با اینکه ساعت هر دو تا دستگاه قبل از اتصال درست بوده ولی به محض اجرای اکتیو سینک ساعت جم یک ساعت می ره جلو .
تایم زون هر 2 تا دستگاه هم ایران هست .

کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟
آخ گفتی.من با jasjar هم همین مشکلو پیدا کرده بودم.دلیلش هم که واضح هست.(این windows بدبخت از کجا می دونه توی یک کشور دنیا یه دفعه می گویند daylight saving سودی نداره:wacko: )
من یه راه براش دارم ولی یه برنامه نیاز داره چون حال نداشتم ببینم کجای رجیستری می شه این کار و کرد.
ابتدا برنامه citytime رو نصب می کنی (حجمش هم کمه).بعد باید ppc رو از pc جدا کنی .توی قسمت time zone برنامه تهران رو انتخاب کنی بعد dst رو off کنی.البته باید dst رو توی xp هم off کنی که خیلی ساده است.دیگه از این به بعد مشکلی نداری فقط یادت باشه در حین این مراحل ساعت ها رو نباید تغییر بدی و آخر آخر چک کنی که ساعت ها اگه فرق داشت درستشون کنی.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
آخ گفتی.من با jasjar هم همین مشکلو پیدا کرده بودم.دلیلش هم که واضح هست.(این windows بدبخت از کجا می دونه توی یک کشور دنیا یه دفعه می گویند daylight saving سودی نداره:wacko: )
من یه راه براش دارم ولی یه برنامه نیاز داره چون حال نداشتم ببینم کجای رجیستری می شه این کار و کرد.
ابتدا برنامه citytime رو نصب می کنی (حجمش هم کمه).بعد باید ppc رو از pc جدا کنی .توی قسمت time zone برنامه تهران رو انتخاب کنی بعد dst رو off کنی.البته باید dst رو توی xp هم off کنی که خیلی ساده است.دیگه از این به بعد مشکلی نداری فقط یادت باشه در حین این مراحل ساعت ها رو نباید تغییر بدی و آخر آخر چک کنی که ساعت ها اگه فرق داشت درستشون کنی.;)
این به شرطی ست که بخواهی دستگاهت مرتب سینک بشه ساعت اش ، ولی اگر می تونی بی خیال سینک شی ، من گفتم که یک گزینه ای ست که در اکتیو سینک ، فکر کنم در کامپلیت هم نوشتم ، که با تغییر اش می تونی به راحتی این سینک کردن رو غیر فعال کنی

تموچین خان مخلصیم ها ، کم پیدایی:lol:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
تموچین ، اورلود ، مازیار به دادم برسید
بابا این آوانت گو فقط دفعه اول که نصب اش می کنی سینک می شه !!!
من یک بار مجبور به آن اینستال شدم ، چون با مم مید فولدر تمپ شو پاک کردم ، ولی خوب بعد از دوباره نصب کردن هم ، هیچ مشکلی حل نمی شه ، من خطم ای دی اس ال هست ، ولی بازم نمی شه به سرور وصل شم ، کسی چنین مشکلی داشته؟
دانیال من اون موقع که رو دستگاهم نصب بود ،هر دفعه Sync میکرد که من خودم رفتم و تیک مربوط به Sync رو برداشتم. نمیدونم چرا برای تو فقط دفعه ی اول Sync می‌کنه. ولی‌ پیشنهاد می‌کنم که بری به خود سایتش و قسمت FAQ و Help اش رو یه نگاهی‌ بندازی. حتما باید باشه یه چیزی در این باره...
اگه فهمیدی چی‌ بود مشکل حتما بگو...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال من اون موقع که رو دستگاهم نصب بود ،هر دفعه Sync میکرد که من خودم رفتم و تیک مربوط به Sync رو برداشتم. نمیدونم چرا برای تو فقط دفعه ی اول Sync می‌کنه. ولی‌ پیشنهاد می‌کنم که بری به خود سایتش و قسمت FAQ و Help اش رو یه نگاهی‌ بندازی. حتما باید باشه یه چیزی در این باره...
اگه فهمیدی چی‌ بود مشکل حتما بگو...
نه که سینک نکنه ، سعی می کنه بکنه ولی هر دفعه failمیشه ، واقعاً سرویس آزار دهنده ای هست ها ، به نسبت اطلاعاتی هم که توسط ارائه میشه ، حداقل فقط یه کانال اش که مال مد اسکیپ هست به درد می خوره ، بقیه اش مفت گرونه:hmm:
باشه یه نگاه می اندازم

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از r.aghdam :
سلام به همه دوستان این فروم
یه مشکلی برا من پیش اومده که قبلا از بچه های یه فروم دیگه پرسیدم متاسفانه کسی نتونست (یعنی جواب ندادن) مشکلمو حل کنه
راستش من pda2 دارم و یه 2 هفته ای هست که storage (کارت نه ها بلکه مال خود ppc) رایت پروتکت شده و فایلهایی که اونجا ریختم رو نه میشه پاک کرد و نه فرمت کرد و نه اسمشو عوض کرد و نه هیچ کار دیگه ای
راستش هر کاری کردم نشد که نشد
هارد ریستش کردم رامش رو عوض کردم ولی افاقه نکرد
حالا شما می گین چی کار کنم؟:(
یعنی هیچکس نمی خواد به من کمک کنه؟
حداقل سعیش رو بکنه

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :

خدا عمر با عزت بهتون بده . هم شما و هم کینگ دنی رو . دیگه داشتم قاط میزدما .
من کلا تیک سینک رو از اکتیو سینک برداشتم . ( راستی من هزار بار توی این سیتنگهای برنامه بالا پایین کردم ولی اصلا ندیده بودمش قبلا !!!!! :p )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farzad1356 :
خدا عمر با عزت بهتون بده . هم شما و هم کینگ دنی رو . دیگه داشتم قاط میزدما .
من کلا تیک سینک رو از اکتیو سینک برداشتم . ( راستی من هزار بار توی این سیتنگهای برنامه بالا پایین کردم ولی اصلا ندیده بودمش قبلا !!!!! :p )
عمر شما هم دراز باد ....:D

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از r.aghdam :
حداقل سعیش رو بکنه
برنامه ی خاصی‌ نصب نکرده بودین روی دستگاه؟
مثل Pocket Mechanic و از این قبیل؟
اگه کرده بودین، دقیقا چه کارهایی‌ رو با برنامه ی مورد نظر انجام داده بودین؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نه که سینک نکنه ، سعی می کنه بکنه ولی هر دفعه failمیشه ، واقعاً سرویس آزار دهنده ای هست ها ، به نسبت اطلاعاتی هم که توسط ارائه میشه ، حداقل فقط یه کانال اش که مال مد اسکیپ هست به درد می خوره ، بقیه اش مفت گرونه:hmm:
باشه یه نگاه می اندازم
راستی‌ دانیال یه چیزی... اینکه گفتی‌ ADSL داری ،نکنه تنظیمات خاصی‌ داره که انجامش ندادی تو AvantGo؟
البته من پشت کوه هستم و پشت کوه هم خبری از ADSL و این قرتی‌ بازیا نیست! سیم تلفن هم هر چند روز یه بار که زمینو با گاو شخم می‌زنیم هی‌ قطع می‌شه!!
اینه که دقیقا نمیدونم چجوریه تنظیماتش. ولی‌ نکنه باید Proxy Server اینا بدی بهش؟ در اون صورت باید اون رو تو هر برنامه ای که بخواد به اینترنت وصل شه از جمله همین، وارد کنی‌...

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه تنظیمات قسمت اینترنت ای میت چطوریه
منظورم بخش connections هستش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
راستی‌ دانیال یه چیزی... اینکه گفتی‌ ADSL داری ،نکنه تنظیمات خاصی‌ داره که انجامش ندادی تو AvantGo؟
البته من پشت کوه هستم و پشت کوه هم خبری از ADSL و این قرتی‌ بازیا نیست! سیم تلفن هم هر چند روز یه بار که زمینو با گاو شخم می‌زنیم هی‌ قطع می‌شه!!
اینه که دقیقا نمیدونم چجوریه تنظیماتش. ولی‌ نکنه باید Proxy Server اینا بدی بهش؟ در اون صورت باید اون رو تو هر برنامه ای که بخواد به اینترنت وصل شه از جمله همین، وارد کنی‌...
خیر ، اگر این طور بود ، پس نباید دفعه اول هم وصل می شد ، ضمن اینکه من راحت از روی پی پی سی نت رو می گردم و حتی برای آپدیت برنامه ها به سرورشون از همین طریق وصل می شم
با این حال فکر خوبی بود، شاید واقعاً یه جای کار ایراد داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از r.aghdam :
حداقل سعیش رو بکنه
پوزش می خوام که پست شما رو ندیدم

ببینید ، شما خوب توضیح دادید که چه کرده اید، ولی نگفتید که چطور این طور شد و نگفتید که این رایت پروتکت بودن ، منحصر بودن به وقتی که می خواهید از اکسپلور پی پی سی استفاده کنید ، یا با اکسپلور پی سی هم همین طوره ، بعد می شه بگید که مثلا با رسکو هم همین طوره ؟
می شه بگید چه برنامه هایی نصب کرده بودید که چنین شد؟
در ضمن من یک حدس دارم اونم اینه که اگر واقعاً رایت پروتکت شده باشه ، باید ویندوز تون فراوون بهتون ارور مسج بده ، می شه اگر اروری دریافت می کنید چیه محتوایش؟

ممنون

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
برنامه ی خاصی‌ نصب نکرده بودین روی دستگاه؟
مثل Pocket Mechanic و از این قبیل؟
اگه کرده بودین، دقیقا چه کارهایی‌ رو با برنامه ی مورد نظر انجام داده بودین؟
نرم افزار Harier_EXTrom_Unlock.exe رو نصب کرده بودم و احتمال می دم از اینجا باشه
ممنون از اینکه کمکم می کنین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از r.aghdam :
نرم افزار Harier_EXTrom_Unlock.exe رو نصب کرده بودم و احتمال می دم از اینجا باشه
ممنون از اینکه کمکم می کنین
قربان ، برنامه رو شما ، برای چی نصب کردید ؟
این یه رام آپگرید نیست؟ خوب عاقلانه ترین پیشنهاد اینه که دستگاه رو دانگرید کنید ، یعنی نسخه قبلی رام تون رو نصب کنید

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از abnuse :
سلام
کسی میدونه تنظیمات قسمت اینترنت ای میت چطوریه
منظورم بخش connections هستش

منظورتون رو دقیق تر بگید!
می خواید به اینترنت وصل بشی؟

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان ، برنامه رو شما ، برای چی نصب کردید ؟
این یه رام آپگرید نیست؟ خوب عاقلانه ترین پیشنهاد اینه که دستگاه رو دانگرید کنید ، یعنی نسخه قبلی رام تون رو نصب کنید
این برنامه برای رام نیست بلکه برای باز کردن رام مخفی دستگاه هست
با داونگرید کردن ه مشکلم حل نشده متاسفانه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از r.aghdam :
این برنامه برای رام نیست بلکه برای باز کردن رام مخفی دستگاه هست
با داونگرید کردن ه مشکلم حل نشده متاسفانه
اوه ، ببینم باسه چی می خواستید اکستند رام دستگاه رو دستکاری کنید ؟
خوب ، حالا سعی کنید که دوباره آپگرید کنید ، اما به آخرین رام که رسما ارائه شده

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اوه ، ببینم باسه چی می خواستید اکستند رام دستگاه رو دستکاری کنید ؟
خوب ، حالا سعی کنید که دوباره آپگرید کنید ، اما به آخرین رام که رسما ارائه شده
می خواستم چند تا نرم افزار رو بذارم اونجا تا موقع نصب ویندوز اونا هم اتوماتیک نصب بشن و دیگه بصورت دستی نیازی به نصب نداشته باشه ولی دیگه اصلا rom مخفی رو هم بهم نشون نمیذه
آپگرید هم کردم اصلا درست نمیشه
دقیقا رایت پروتکت شده و نمیشه کاریش کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از r.aghdam :
می خواستم چند تا نرم افزار رو بذارم اونجا تا موقع نصب ویندوز اونا هم اتوماتیک نصب بشن و دیگه بصورت دستی نیازی به نصب نداشته باشه ولی دیگه اصلا rom مخفی رو هم بهم نشون نمیذه
آپگرید هم کردم اصلا درست نمیشه
دقیقا رایت پروتکت شده و نمیشه کاریش کرد
خوب از همون جایی که گرفتیش، برو و سئوال کن ، ببین اونجا احتمال اینکه به همین مشکل برخورده باشن بیشتره ،یه سئوال هم دارم ، غیر از رایت پروتکت بودن ، ویندوز ارور دیگه ای نمی ده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا