• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از daruosha :
سلام دوست عزیر.
برای راه اندازی شبکه wifi بین PPC و PC شما ابتدا باید روی هر ایستگاه کاری یک IP اختصاص بدید. نمدونم اطلاعات شبکه شما چقد هست. دقت کنید که Network ID هر دو دستگاه رو مشابه هم set کنید. برای مثال:
PocketPC: 192.168.100.10
PC: 192.168.100.2

بعد ای تنظیم IP روی هر دستگاه، باید یک شبکه Ad-hoc توسط PC ایجاد کنید. برای انجام این کار می توانید از نرم افزاری که همراه کارت wifi آمده است کمک بگیرید. در انتها هم توسط PPC شبکه های بی سیم مو جود را scan کرده و به شبکهء ad-hoc ی که ساخته اید وصل شوید.

من فقط سعی کردم کلیات را شرح دهم. در صورتی که در انجام هر یک از مراحل فوق دچار مشکل شدید می توانید با من تماس بگیرید یا سئوالتان را در اینجا مطرح نماببد.
من در به هم وصل شدنشون مشکلی ندارم در استفاده از اینترنت pc از ppc وهمچنین file sharing و دیدن فلدرهای pc با ppc مشکل دارم.:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
نه من از همین تهران گرفتم!این برنامه که گفتین رو از کجا میتونم بگیرم؟البته من نمیخوام منوهام فارسی بشه ها!فقط میخوام بتونم فونت های فارسی رو توش بخونم.
والاه باید روی دستگاه تون یک سی دی حاوی این برنامه رو میدادن ، حالا اگه نیست ، کسی می تونه به اشتراک بذاره برای بقیه دوستان؟ اگر فضا ندارید بدید من آپ می کنم
در ضمن مثل اینکه خیلی چیزهارو عربی می کنه لامصب

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام:)
من نمیدونم که شما تا چه حد علاقه و نیاز به مطالعه متنهای فارسی تو پوکت پی سی دارید و چقدر دنبال این مسئله بوده اید، اما من از زمانی که پوکت پی سی خریدم، یکی از انگیزه هام برا خرید همین بوده که بتونم کتابها و متنهای فارسی رو به راحتی تو پوکت پی سی مطالعه کنم ولی هنوز هم به طور کامل موفق نشده ام. چون اگرچه برنامه هایی وجود داره که میشه با اونا فایلهایی مثل pdf و rgo رو توی پوکت پی سی نمایش داد ولی با توجه به اینکه صفحه نمایش پوکت پی سی کوچیکه و تمام سطرهای متن، در صفحه قابل نمایش نیست، متن با اسکرول بار افقی و عمودی در صفحه نمایش داده میشه و شما برای خوندن هر سطر، مجبور هستید صفحه رو به چپ و راست حرکت بدید و این به حدی عذاب دهنده هست که شما رو از مطالعه کردن تو پوکت پی سی منصرف میکنه. البته برنامه Repligo viewer یه گزینه داره بنام flowed که متن رو در صفحه، جوری تنظیم میکنه که فقط اسکرول بار عمودی داشته باشه و شما میتونید متن رو از بالا به پایین و بدون حرکت صفحه به چپ و راست مطالعه کنید. ولی متاسفانه و البته صد متاسفانه :( این حالت فقط برا متنهای انگلیسی امکان پذیر هست و اگر این گزینه رو برا متن فارسی انتخاب کنید، سطرهای متن بهم میریزه.
پس با توجه به توضیحات بالا، سئوال این شد: با استفاده از برنامه های موجود، متنهای فارسی در صفحه پوکت پی سی با اسکرول بار افقی و عمودی نمایش داده میشن، حالا چطور میشه کاری کرد که صفحه فقط اسکرول بار عمودی داشته باشه که بشه متن رو فقط از بالا به پایین صفحه و بدون حرکت صفحه به چپ و راست، مطالعه نمود، یه چیزی شبیه به گزینه flowed تو برنامه repligo ولی سازگار با متن فارسی؟
خواهش دارم، اگه دوستان عزیز راه حلی برا این مشکل سراغ دارن، ما رو بی نصیب نذارن:rolleyes:
ممنون:) منتظر پاسختون هستم:rolleyes:

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vafajj :
من در به هم وصل شدنشون مشکلی ندارم در استفاده از اینترنت pc از ppc وهمچنین file sharing و دیدن فلدرهای pc با ppc مشکل دارم.:wacko:

من تا چند روز دیگر یک پست کامل در مورد WiFi و ... خواهم نوشت. به عنوان یک راه حل سریع در برنامه Resco file explorer، می توانید منابع share شده در شبکه را پیدا کنید.

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vafajj :

من تا چند روز دیگر یک پست کامل در مورد WiFi و ... خواهم نوشت. به عنوان یک راه حل سریع در برنامه Resco file explorer، می توانید منابع share شده در شبکه را پیدا کنید.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
والاه باید روی دستگاه تون یک سی دی حاوی این برنامه رو میدادن ، حالا اگه نیست ، کسی می تونه به اشتراک بذاره برای بقیه دوستان؟ اگر فضا ندارید بدید من آپ می کنم
در ضمن مثل اینکه خیلی چیزهارو عربی می کنه لامصب

نه اخه گوشیه من از تایوان وارد شده برا همین این سی دی رو نداره.حجم این برنامه خیلی بالاس؟

Realness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر ممکنه یکی از دوستان نحوه نصب windows 2005 بر روی Pocket pc - Phone Edition روی i-mate با ذکر لینک Download این ویندوز رو به من بگه ؟

ممنون میشم :)

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
دوستان عزیز سلام:)
من نمیدونم که شما تا چه حد علاقه و نیاز به مطالعه متنهای فارسی تو پوکت پی سی دارید و چقدر دنبال این مسئله بوده اید، اما من از زمانی که پوکت پی سی خریدم، یکی از انگیزه هام برا خرید همین بوده که بتونم کتابها و متنهای فارسی رو به راحتی تو پوکت پی سی مطالعه کنم ولی هنوز هم به طور کامل موفق نشده ام. چون اگرچه برنامه هایی وجود داره که میشه با اونا فایلهایی مثل pdf و rgo رو توی پوکت پی سی نمایش داد ولی با توجه به اینکه صفحه نمایش پوکت پی سی کوچیکه و تمام سطرهای متن، در صفحه قابل نمایش نیست، متن با اسکرول بار افقی و عمودی در صفحه نمایش داده میشه و شما برای خوندن هر سطر، مجبور هستید صفحه رو به چپ و راست حرکت بدید و این به حدی عذاب دهنده هست که شما رو از مطالعه کردن تو پوکت پی سی منصرف میکنه. البته برنامه Repligo viewer یه گزینه داره بنام flowed که متن رو در صفحه، جوری تنظیم میکنه که فقط اسکرول بار عمودی داشته باشه و شما میتونید متن رو از بالا به پایین و بدون حرکت صفحه به چپ و راست مطالعه کنید. ولی متاسفانه و البته صد متاسفانه :( این حالت فقط برا متنهای انگلیسی امکان پذیر هست و اگر این گزینه رو برا متن فارسی انتخاب کنید، سطرهای متن بهم میریزه.
پس با توجه به توضیحات بالا، سئوال این شد: با استفاده از برنامه های موجود، متنهای فارسی در صفحه پوکت پی سی با اسکرول بار افقی و عمودی نمایش داده میشن، حالا چطور میشه کاری کرد که صفحه فقط اسکرول بار عمودی داشته باشه که بشه متن رو فقط از بالا به پایین صفحه و بدون حرکت صفحه به چپ و راست، مطالعه نمود، یه چیزی شبیه به گزینه flowed تو برنامه repligo ولی سازگار با متن فارسی؟
خواهش دارم، اگه دوستان عزیز راه حلی برا این مشکل سراغ دارن، ما رو بی نصیب نذارن:rolleyes:
ممنون:) منتظر پاسختون هستم:rolleyes:
king_dani جان! راه حلی برا این مشکل سراغ نداری؟

ehsanzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Realness :
اگر ممکنه یکی از دوستان نحوه نصب windows 2005 بر روی Pocket pc - Phone Edition روی i-mate با ذکر لینک Download این ویندوز رو به من بگه ؟

ممنون میشم :)

سلام
دوست عزیز من این کار رو انجام دادم.
اگه خواستی روشش رو که یک کم پیچیده هم هست برات توضیح میدم.
ولی اول بگم هیچ تضمینی نیست که شما از این کارتون پشیمون نشید. چون ویندوز جدید دردسرهای خاص خودشو داره.
فعلا یه ID تو سایت http://buzzdev.net
برای خودت بساز و اگه تصمیم گرفتی حتما این کار رو انجام بدی با من تماس بگیر.
[email protected]

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani جان! راه حلی برا این مشکل سراغ نداری؟
شرمنده قربان ، این البته محدودیتی ست که در ذات ویندوز موبایل هست ، و برای اینکه حل بشه ، یه برنامه نویس خفن باید کلی وقت بذاره ، به هر حال امیدوارم بشه:)

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام.
من برا اجرای بعضی فایل های exe مثل کرک skyscape با این پیغام روبرو میشم!
D:/documents and setting/kasra/desktop\.ss2005ck.exe is not a valid WIN32 application
این یعنی چی؟البته .ss2005ck اسم همین فایل که مثال زدم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
سلام.
من برا اجرای بعضی فایل های exe مثل کرک skyscape با این پیغام روبرو میشم!
D:/documents and setting/kasra/desktop\.ss2005ck.exe is not a valid WIN32 application
این یعنی چی؟البته .ss2005ck اسم همین فایل که مثال زدم.
قربان ساده س ، اینها فایل های ویندوز 16 بیتی ، یا به عبارتی ، قابل اجرا روی پی پی سی شما هستند نه دستگاه پی سی شما

موفق باشید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
2 تا سئوال داشتم
اول اینکه از کجا میشه فهمید که دستگاهمون A2DP رو ساپورت میکنه؟
منظورم اینه که همه صدا ها از هدست بلوتوثت بیاد
دوم اینکه کسی در مورده jabra BT500 اطلاعاتی داره؟
کسی میدونه که با این هدست میشه این کار رو کرد یا نه؟
من جمین دارم
rom ش هم به آخرین ورژن up کردم ولی نمی دونم A2DP رو ساپورت میکنه یا نه؟
ممنون میشم اگه کمک کنین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می گم دوستان ،
من دارم یه تحقیقاتی در مورد این تغییر دادن IMEI که کرمشو این فروشنده رمضانی به تنبانم انداخت می کنم ، به یه جاهایی هم رسیدم. اورلود می گفت که برنامه هست که کاری رو که تو جمهوری مثل آب خوردن روی گوشی های غیر اسمارت فون و پی دی ای می شه انجام داد ، روی اینها هم عملی باشه ، ولی همون طور که می بینید ، حداقل تا دیروز که اختراع نشده

البته یکی پیدا شده در چین که می تونه این کار روی بسیاری از محصولات اچ تی سی انجام بده
اینجا رو نگاه کنید
منتها پول باید بدید

حالا می گم کسی نظر دیگه ای نداره؟

mohammadkarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من چطوری میتونم زنگ گوشیم رو اهنگی که رو میخوام بزارم؟(imate jasjar)
ممنون از کمکتون

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور میشه بدون اینکه گوشی آی میت جم رو سافت ریست کرد حافظه رو افزایش داد . بعد از اینکه چندتا برنامه لود می کنم و خارج میشم از برنامه حافظه storage و program کم میشه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از mmhmt :
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور میشه بدون اینکه گوشی آی میت جم رو سافت ریست کرد حافظه رو افزایش داد . بعد از اینکه چندتا برنامه لود می کنم و خارج میشم از برنامه حافظه storage و program کم میشه

با برنامه spb pocket plus میتونی با تپ روی ضربدر از برنامه ها خارج بشی به جای مینیمایز کردن.یه برنامم بود که دکتر دنی معرفی کردن اون از این بهتر!اسمش smallmenu ه اونم امتحان کن.اگرم هیچ برنامه ای نخواستی برو تو قسمت start/settings//system/memory تو قسمت running programs لیست برنامه های در حال اجرا رو ببین و هر کدوم و خواستی یا اگر همشو خواستی stop all رو بزن و ازشون خلاص شو:cool:

mamali51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان عز يز اقا كسي با نرم افزار phon alarm كار كرده من چند تا مشكل دارم اگر لطف كنيد مشكل من هم حل بشه متشكر مشم :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
با برنامه spb pocket plus میتونی با تپ روی ضربدر از برنامه ها خارج بشی به جای مینیمایز کردن.یه برنامم بود که دکتر دنی معرفی کردن اون از این بهتر!اسمش smallmenu ه اونم امتحان کن.اگرم هیچ برنامه ای نخواستی برو تو قسمت start/settings//system/memory تو قسمت running programs لیست برنامه های در حال اجرا رو ببین و هر کدوم و خواستی یا اگر همشو خواستی stop all رو بزن و ازشون خلاص شو:cool:
قربان می تونید از چند تا پست با عنوان مموری که در ترد کامپلیت نوشتم استفاده کنید ، البته فکر کنم بیش از نصف پست های من توصیه به خوندن اون ترد کذایی ست ، ولی خوب واقعاً فکر می کنم که مفیده که پیشنهادش می کنم.
در ضمن ، حرف دوست مون درسته ولی دقیق نیست. ویندوز موبایل در تخصیص حافظه اش ، وقت هایی که بیکار می شه مموری شما رو پاک می کنه ، و اگر برنامه ای در حال اجرا باشه ، از این کار صرفنظر می کنه ، پس با بستن برنامه ها ، شما می تونید حافظه آزاد کنید ، ولی بعضی از اجزا برنامه ها ، توسط پاک کن ویندوز قابل شناسایی نیستن ، و بعضی ها هم قابل پاک کردن از رم نیستن، برای همین ، به مرور زمان ، مثلاً چند ساعت یا گاه یکی دو روز ، اگر بعد از بستن تمام برنامه ها هم چک کنید ، باز می بینید که مثلاً 5-6مگ از حافظه مموری تون رو از دست دادید در حالی که هیچ برنامه ای هم باز نیست. بخشی از اینها توسط برنامه های پیشرفته تر مثل مم مید قابل از مموری خارج کردن هست که من اصلاً پیشنهاد نمی کنم اگر وارد نیستین استفاه کنین ،
شاید بعد از یکی دو روز ، سافت ریست کردن اون قدر هم بد نباشه
:p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، می دونید که برنامه های اینستالر همیشه برای نصب ، یک فولدر موقت می سازند ، من الان احتیاج دارم بدونم که این فولدر برای برنامه هایی اگزه که برای نصب برنامه های پالم نوشته می شن روی پالم ، کجاست ؟
من خیلی برنامه های پالم دارم که فایل اگزه هستن ، و تا شما نتونتید فایل های پی ار سی و پی دی بی ازشون بکشید بیرون هیچ کاری نمی شه کرد
نظری ندارید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا