دوستان عزیز سلام
من نمیدونم که شما تا چه حد علاقه و نیاز به مطالعه متنهای فارسی تو پوکت پی سی دارید و چقدر دنبال این مسئله بوده اید، اما من از زمانی که پوکت پی سی خریدم، یکی از انگیزه هام برا خرید همین بوده که بتونم کتابها و متنهای فارسی رو به راحتی تو پوکت پی سی مطالعه کنم ولی هنوز هم به طور کامل موفق نشده ام. چون اگرچه برنامه هایی وجود داره که میشه با اونا فایلهایی مثل pdf و rgo رو توی پوکت پی سی نمایش داد ولی با توجه به اینکه صفحه نمایش پوکت پی سی کوچیکه و تمام سطرهای متن، در صفحه قابل نمایش نیست، متن با اسکرول بار افقی و عمودی در صفحه نمایش داده میشه و شما برای خوندن هر سطر، مجبور هستید صفحه رو به چپ و راست حرکت بدید و این به حدی عذاب دهنده هست که شما رو از مطالعه کردن تو پوکت پی سی منصرف میکنه. البته برنامه Repligo viewer یه گزینه داره بنام flowed که متن رو در صفحه، جوری تنظیم میکنه که فقط اسکرول بار عمودی داشته باشه و شما میتونید متن رو از بالا به پایین و بدون حرکت صفحه به چپ و راست مطالعه کنید. ولی متاسفانه و البته صد متاسفانه

این حالت فقط برا متنهای انگلیسی امکان پذیر هست و اگر این گزینه رو برا متن فارسی انتخاب کنید، سطرهای متن بهم میریزه.
پس با توجه به توضیحات بالا، سئوال این شد: با استفاده از برنامه های موجود، متنهای فارسی در صفحه پوکت پی سی با اسکرول بار افقی و عمودی نمایش داده میشن، حالا چطور میشه کاری کرد که صفحه فقط اسکرول بار عمودی داشته باشه که بشه متن رو فقط از بالا به پایین صفحه و بدون حرکت صفحه به چپ و راست، مطالعه نمود، یه چیزی شبیه به گزینه flowed تو برنامه repligo ولی سازگار با متن فارسی؟
خواهش دارم، اگه دوستان عزیز راه حلی برا این مشکل سراغ دارن، ما رو بی نصیب نذارن
ممنون

منتظر پاسختون هستم