• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید s600qtec بهتره یا jamin کلا کدوم مارک برتری داره؟ و اینکه از کجای تهران کمترین قیمت. میتونم تهیه کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Lovverman :
Jamin خیلی گوشی خوب و خوشگل و خوش دستیه ... wifi + 1.3MB camera + 600MHz CPU و ...
کیفیت عکسهات خیلی خوب در نمیاد به ویژه برای جاهایی که sharpness باید زیاد و دقیق باشه مثل صورت یه آدم ولی به صورت عادی کارتو راه میندازه و تا جایی که یادمه Jamin هم به صورت نرم افزاری تا 2MB عکسهارو میندازه.
قربان می شه توضیح بدید 1.3 دوربین و 600مگاهرتز رو از کجاتون آوردید؟
و اینکه چطور می شه یک دوربین بیش از وضوح اش با دست کاری نرم افزاری عکس بگیره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از masoodtabatabai :
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید s600qtec بهتره یا jamin کلا کدوم مارک برتری داره؟ و اینکه از کجای تهران کمترین قیمت. میتونم تهیه کنم

می شه یک عکس از این اس 600 بذارید؟

mehdidolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
درود ،
قربان بنده اصلاً خبرگی در "تو کت کسی کردن" یک موضوع ندارم
ولی شما کافی ست که این همه مطلب در ترد های مختلف این فروم ، از جمله ترد سئوال و جواب است را می خواندید ( در واقع مصرف فروم سئوال و جواب همین است) تا متوجه شوید که امکان هست که شما ارتقا بدهید ولی چیزی که بهش ارتقا می دهید فقط یک شبیه سازی نرم افزاری از ویندوز موبایل مایکروسافت توسط یک عده برنامه نویس است

امیدوارم برای بار هزارم ، آخرین باری باشد که کسی قبل از جستجو سئوالی در این زمینه مطرح می کند

درود،
ممنون ، عرض به حضور که خب من گشت زدن ولی احتملا" اصلا متوجه همچین موضوعی نشدم. بگذریم...
میشه لطف کنید و در واقع فایل یا لینک مربوط به همین شبیه ساز یا خود فایل setup رو برام بزارین.
راستی در مورد bluetooth هکینگ چه چیزی برای pocket pc وجود داره؟
امیدوارم این موضوع رو باز تکراری بیان نکرده باشم.
REGARDS
مهدی.

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز عکس qtecs200 رو ندارم ولی توی سایتwww.gsmarena.com هست مثل همان جم آی ان هست ولی روش نوشته qtec فرقشون چیه و کدوم شرکت برتری داره اگه میشه ادرس جایی که بتونم جم آی ان رو به قیمت مناسب تهیه کنم بهم بدین ممنون

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایking_dani اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یک اطلاعات کلی در مورد جم آی ان میخوام البته تجربه باشه و اینکه کجا برم بخرم و با چه پسوندی فیلمبرداری میکنه و.........

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
BigImgGSMNew.asp
این عکسs200 هست در ضمن دوستان سری به این سایت بزنید مال بچه های کر مان هست نرم افزارها و انجمن های خوبی داره www.afif.ir

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdidolar :
درود،
ممنون ، عرض به حضور که خب من گشت زدن ولی احتملا" اصلا متوجه همچین موضوعی نشدم. بگذریم...
میشه لطف کنید و در واقع فایل یا لینک مربوط به همین شبیه ساز یا خود فایل setup رو برام بزارین.
راستی در مورد bluetooth هکینگ چه چیزی برای pocket pc وجود داره؟
امیدوارم این موضوع رو باز تکراری بیان نکرده باشم.
REGARDS
مهدی.
قربان این فایل مرتب توسط بچه های ایکس دی ای اشکال زدایی می شه پس بهتره که آخرین نسخه اش رو از سایت خودشون دانلود کنید ، هرچند اگر مطالب اینجا رو بخونید، متوجه می شید که کمتر کسی پیشنهاد می کنه انجام آپگرید رو.

در مورد بلوتوث یک برنامه معروف هست که متاسفانه مشکل سازگاری داره ، ولی می تونید امتحان اش کنید ، اگر فرصت کنم به زودی معرفی ش می کنم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
BigImgGSMNew.asp
این عکسs200 هست در ضمن دوستان سری به این سایت بزنید مال بچه های کر مان هست نرم افزارها و انجمن های خوبی داره www.afif.ir

قربان متوجه منظور من نشدید ، شما در پست اول تون اسم اس 600 آوردید ، دقت کنید به پست تون. بعد البته 400تا به ما تخفیف دادید

در مورد سئوال ها تون احتمالاً کسانی که اس 200 داشتن بیشتر در مورد تجربه اش می تونن کمک کنن
ولی در مورد تفاوت ، باید بگم هیچ فرقی ندارن.فکر کنم شما نوشته بودید که اینها چینی و کره ای داره ، حقیقت اینه که من جز چین و تایوان تا به حال پی دی ای ساخت جای دیگه ندیدم.البته یک تفاوت هست ، ببینید ، شما وقتی در آینده ، که احتمالش روز به روز کمتر می شه ، اگر یک آپگرید نرم افزاری داده بشه ، فقط از نرم افزار هر شرکت برای خودش می تونید استفاده کنید. یعنی اگر اس 200بخرید فقط از سایت اس 200 می تونید برنامه بگیرید.ولی فکر نمی کنم دیگه آپدیتی براشون بیاد که خیلی تاثیری در کل قضیه داشته باشه
در آخر بهتون پیشنهاد می کنم ترد کامپلیت رو حتماً و ترد های تک رو هر چی شو تونستید بخونید

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز عکس qtecs200 رو ندارم ولی توی سایتwww.gsmarena.com هست مثل همان جم آی ان هست ولی روش نوشته qtec فرقشون چیه و کدوم شرکت برتری داره اگه میشه ادرس جایی که بتونم جم آی ان رو به قیمت مناسب تهیه کنم بهم بدین ممنون
در مورد قیمت این دو تا ، مثل اینکه همچنان قیمت جمین 100هزار تومان بالاتره ، من که فکر کنم به خاطر تبلیغات سنگینی باشه که روی برند آی میت تو ایران شده. الان مثل اینکه بشه اس 200 رو در علا الدین از فروشگاه رمضانی 500 خرید
البته باید بهشون زنگ بزنید و قیمت روز بگیرید

66733000

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
دوباره می پرسم
سایت ساپورت ایمیت clubimate.com هست
کسی میدونه سایت ساپورت O2 , Qtek چیه؟
من دو سه تا سایت دیدم مثلا برای O2 بعضی از دستگاه های htc رو نداره
مثلا همین xda neo که همون جمینه هیچ جایی تو سایت های O2 ندیدم
میخوام بدونم اگه یکی دستگاه های htc رو با برند O2 بخره چه جوری یا تو چه سایتی میتونه رجیستر بشه رام های جدیدی که واسه دستگاهش میاد رو دانلود کنه یا چمی دونم در کل هر نیازی که داره در رابطه با دستگاهش بتونه حل کنه
مرسی ممنون

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکر دستت درد نکنه فقط اینکه من زیاد تهرانو بلد نیستم غیر از علاالدین و جمهوری جای دیگه ای هم هست pocket pc بفروشن و کلا غیر از jamin بهتر چی هست در همین رنج قیمت بازم ممنون

behzad_1646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_jahangiri :
:( من تازه گی یه jasjarخریدم ولی باهاش مشکل دارم.خیلی هنگ میکنه.وقتی میخوام نوع کیبرد رو عوض کنم حدود 20 ثانیه طول میکشه.وقتی دکمهpowerرو فشار میدم ودستگاه روشن میشه تا 20 ثانیه هیچ عکس العملینشون نمیده.

i-mate ro vaghti mikhri arabie va hamin baes misheke kheili soratesh biad paeen vali age az site i-mate rom version jadid ro download koni va avazesh koni dorost mishe man in karo kardam soratesh kheili toop shod...

mehdidolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان این فایل مرتب توسط بچه های ایکس دی ای اشکال زدایی می شه پس بهتره که آخرین نسخه اش رو از سایت خودشون دانلود کنید ، هرچند اگر مطالب اینجا رو بخونید، متوجه می شید که کمتر کسی پیشنهاد می کنه انجام آپگرید رو.

در مورد بلوتوث یک برنامه معروف هست که متاسفانه مشکل سازگاری داره ، ولی می تونید امتحان اش کنید ، اگر فرصت کنم به زودی معرفی ش می کنم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------درود،
ممنونم،
اگه فقط اسم اون برنامه مرتبط با بلوتوث رو بهم بگی دیگه تمومه/.
خیلی لطف کردی.
همیشه سربلند باشی.
regards
مهدی.

illidan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bebakhsid man ye moshkel ba saat ppc daram kheili ajeebe timeresh 4 X sarii kar mikone yani har min faghat 25sec tool mikeshe mishe komak konid

illidan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bazam bebakhsid vali vaghti mikham bit defender ro rooye pc nasb konam error mide mige netframe work ro nasb kon kasi in barnamaro soragh nadare ?

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب king تماس گرفتم با آقای رمضانی qtecs200 صد هزار تومان بالاتر از jamin هست چرا؟ و اینکه آیا کیفیت فرق می کنه؟ آخرین نتیجه کدومو بگیرم و در موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟ به نظر شما کدومو بخرم qtecs200 قینتش530 بود

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام جناب king تماس گرفتم با آقای رمضانی qtecs200 صد هزار تومان بالاتر از jamin هست چرا؟ و اینکه آیا کیفیت فرق می کنه؟ آخرین نتیجه کدومو بگیرم و در موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟ به نظر شما کدومو بخرم qtecs200 قینتش530 بود

؟!؟!!!:blink:
شما صبح تماس گرفتین؟
من همین الان زنگ زدم بهشون s200 رو گفت 550 تومن!! انگار همین که از صبح سه چهار نفر شماره رو برداشتن و بهشون زنگ زدن قیمت زو کشیدن بالا:hmm: :wacko:
آقا دانیال، من قطعی می خوام یه دونه s200 واسه همون دوستم بگیرم، شما اگه باهشون صحبت کنید احتمال می دین قیمت هاشونو دچار یه فلش بک کوتاه مدت بکنن؟!:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
؟!؟!!!:blink:
شما صبح تماس گرفتین؟
من همین الان زنگ زدم بهشون s200 رو گفت 550 تومن!! انگار همین که از صبح سه چهار نفر شماره رو برداشتن و بهشون زنگ زدن قیمت زو کشیدن بالا:hmm: :wacko:
آقا دانیال، من قطعی می خوام یه دونه s200 واسه همون دوستم بگیرم، شما اگه باهشون صحبت کنید احتمال می دین قیمت هاشونو دچار یه فلش بک کوتاه مدت بکنن؟!:rolleyes:
شرمنده ، من اگر می دونستم اصلاً شماره شون رو نمی دادم
ببینید ، من که رفتم پیش شون ، بهشون اتم رو نشون دادم ، بعداً این قدر از دیدن اش کف کرده بودن که گفتن می آریم ، ولی بعداً که رفتم ، خواستم یه همچین کاری رو بکنم یعنی برای بچه های فروم تخفیف بگیرم ، که همه بروند از او بگیرند ، ولی متاسفانه یه برنامه خواستن که من هرچی گشتم نتونستم یکی پیدا کنم، بهم گفت اگر پیدا کردی من ازت 100هزار تومان می خرم ، منم گفتم ، اگر پیدا کردم ، به جاش به بچه های فروم تخفیف بده
ولی نشد ، برنامه ، یک برنامه بود که بتونه آی ام ای آی دستگاه رو عوض کنه.

ناگفته پیداست که برای این می خواستن که دستگاه های جدید رو کد های قدیمی بدن تا وارد شبکه ایران شه ، چون دستگاه های جدید نمی ذارن بیاد

در ضمن ، من هیچ اشنایی باهاشون ندارم ، فقط دیدم قیمت هاشون مناسب تره گفتم به اونها بگید

به هر حال شرمنده که نمی تونم کمکی کنم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از illidan :
bazam bebakhsid vali vaghti mikham bit defender ro rooye pc nasb konam error mide mige netframe work ro nasb kon kasi in barnamaro soragh nadare ?
از سایت مایکروسافت دریافت کنید مجانی
در ضمن ، لطف کنید و فارسی تایپ کنید ، به خودتون و دیگر کاربران احترام بگذارید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا