masoodtabatabai
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 48
- لایکها
- 0
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید s600qtec بهتره یا jamin کلا کدوم مارک برتری داره؟ و اینکه از کجای تهران کمترین قیمت. میتونم تهیه کنم
قربان می شه توضیح بدید 1.3 دوربین و 600مگاهرتز رو از کجاتون آوردید؟به نقل از Lovverman :Jamin خیلی گوشی خوب و خوشگل و خوش دستیه ... wifi + 1.3MB camera + 600MHz CPU و ...
کیفیت عکسهات خیلی خوب در نمیاد به ویژه برای جاهایی که sharpness باید زیاد و دقیق باشه مثل صورت یه آدم ولی به صورت عادی کارتو راه میندازه و تا جایی که یادمه Jamin هم به صورت نرم افزاری تا 2MB عکسهارو میندازه.
به نقل از masoodtabatabai :سلام دوستان میشه لطف کنید بگید s600qtec بهتره یا jamin کلا کدوم مارک برتری داره؟ و اینکه از کجای تهران کمترین قیمت. میتونم تهیه کنم
به نقل از king_dani :درود ،
قربان بنده اصلاً خبرگی در "تو کت کسی کردن" یک موضوع ندارم
ولی شما کافی ست که این همه مطلب در ترد های مختلف این فروم ، از جمله ترد سئوال و جواب است را می خواندید ( در واقع مصرف فروم سئوال و جواب همین است) تا متوجه شوید که امکان هست که شما ارتقا بدهید ولی چیزی که بهش ارتقا می دهید فقط یک شبیه سازی نرم افزاری از ویندوز موبایل مایکروسافت توسط یک عده برنامه نویس است
امیدوارم برای بار هزارم ، آخرین باری باشد که کسی قبل از جستجو سئوالی در این زمینه مطرح می کند
قربان این فایل مرتب توسط بچه های ایکس دی ای اشکال زدایی می شه پس بهتره که آخرین نسخه اش رو از سایت خودشون دانلود کنید ، هرچند اگر مطالب اینجا رو بخونید، متوجه می شید که کمتر کسی پیشنهاد می کنه انجام آپگرید رو.به نقل از mehdidolar :درود،
ممنون ، عرض به حضور که خب من گشت زدن ولی احتملا" اصلا متوجه همچین موضوعی نشدم. بگذریم...
میشه لطف کنید و در واقع فایل یا لینک مربوط به همین شبیه ساز یا خود فایل setup رو برام بزارین.
راستی در مورد bluetooth هکینگ چه چیزی برای pocket pc وجود داره؟
امیدوارم این موضوع رو باز تکراری بیان نکرده باشم.
REGARDS
مهدی.
به نقل از masoodtabatabai :این عکسs200 هست در ضمن دوستان سری به این سایت بزنید مال بچه های کر مان هست نرم افزارها و انجمن های خوبی داره www.afif.ir![]()
در مورد قیمت این دو تا ، مثل اینکه همچنان قیمت جمین 100هزار تومان بالاتره ، من که فکر کنم به خاطر تبلیغات سنگینی باشه که روی برند آی میت تو ایران شده. الان مثل اینکه بشه اس 200 رو در علا الدین از فروشگاه رمضانی 500 خریدبه نقل از masoodtabatabai :سلام دوست عزیز عکس qtecs200 رو ندارم ولی توی سایتwww.gsmarena.com هست مثل همان جم آی ان هست ولی روش نوشته qtec فرقشون چیه و کدوم شرکت برتری داره اگه میشه ادرس جایی که بتونم جم آی ان رو به قیمت مناسب تهیه کنم بهم بدین ممنون
به نقل از m_jahangiri :من تازه گی یه jasjarخریدم ولی باهاش مشکل دارم.خیلی هنگ میکنه.وقتی میخوام نوع کیبرد رو عوض کنم حدود 20 ثانیه طول میکشه.وقتی دکمهpowerرو فشار میدم ودستگاه روشن میشه تا 20 ثانیه هیچ عکس العملینشون نمیده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------درود،به نقل از king_dani :قربان این فایل مرتب توسط بچه های ایکس دی ای اشکال زدایی می شه پس بهتره که آخرین نسخه اش رو از سایت خودشون دانلود کنید ، هرچند اگر مطالب اینجا رو بخونید، متوجه می شید که کمتر کسی پیشنهاد می کنه انجام آپگرید رو.
در مورد بلوتوث یک برنامه معروف هست که متاسفانه مشکل سازگاری داره ، ولی می تونید امتحان اش کنید ، اگر فرصت کنم به زودی معرفی ش می کنم.
به نقل از masoodtabatabai :سلام جناب king تماس گرفتم با آقای رمضانی qtecs200 صد هزار تومان بالاتر از jamin هست چرا؟ و اینکه آیا کیفیت فرق می کنه؟ آخرین نتیجه کدومو بگیرم و در موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم؟ به نظر شما کدومو بخرم qtecs200 قینتش530 بود
شرمنده ، من اگر می دونستم اصلاً شماره شون رو نمی دادمبه نقل از X_Farhad :؟!؟!!!:blink:
شما صبح تماس گرفتین؟
من همین الان زنگ زدم بهشون s200 رو گفت 550 تومن!! انگار همین که از صبح سه چهار نفر شماره رو برداشتن و بهشون زنگ زدن قیمت زو کشیدن بالا:hmm: :wacko:
آقا دانیال، من قطعی می خوام یه دونه s200 واسه همون دوستم بگیرم، شما اگه باهشون صحبت کنید احتمال می دین قیمت هاشونو دچار یه فلش بک کوتاه مدت بکنن؟!![]()
از سایت مایکروسافت دریافت کنید مجانیبه نقل از illidan :bazam bebakhsid vali vaghti mikham bit defender ro rooye pc nasb konam error mide mige netframe work ro nasb kon kasi in barnamaro soragh nadare ?