• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

دوستان من دو روز بيش يه كَوشي سامسونكَـ اي 750 دست دوم كَرفتم ، اما وقتي كه اومدم خونه متوجه شدم كه باهاش ترانس براي شارج كردن كَوشي نيست ، اما باهاش كابل يو اس بي هست ، ميخواستم ببينم كه جه طوري ميشه با يو اس بي كَوشيم ور شارج كنم .
درضمن وقتي كه كَوشي رو به رايانه وصل ميكنم هيج اتفاقي توي كامبيوتر نميفته !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام

دوستان من دو روز بيش يه كَوشي سامسونكَـ اي 750 دست دوم كَرفتم ، اما وقتي كه اومدم خونه متوجه شدم كه باهاش ترانس براي شارج كردن كَوشي نيست ، اما باهاش كابل يو اس بي هست ، ميخواستم ببينم كه جه طوري ميشه با يو اس بي كَوشيم ور شارج كنم .

مبارك:)

ولي تو ppc ها تا وقتي كه اكتيو سينك رو نصب نكني گوشي شارج نميشه شايد گوشي شما هم بايد برنامه اتصال به كامپيوتر رو نصب كنيد تا شارج بشه:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام

فقط يه سوال دوست عزيز

راست كه cpu اين گوشي اينتل هست و os 2003 داره؟؟؟؟:wacko:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلامت باشی دوست عزیز

بله ویندزوش 2003 هست و سی پیوش اینتل 416 مگاهرتز .

ولی فقط من حدود یک ساعت با گوشی ور رفتم بعدش دیگه باطریش تموم شد و من حالم گرفته شد !

هرچی هم به کامبیوتر وصل کردم هیچی نشد نه توی کامبیوتر ونه توی گوشی !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلامت باشی دوست عزیز

بله ویندزوش 2003 هست و سی پیوش اینتل 416 مگاهرتز .

ولی فقط من حدود یک ساعت با گوشی ور رفتم بعدش دیگه باطریش تموم شد و من حالم گرفته شد !

اكتيو سينك رو نصب كن رو كامپيوتر و دوباره امتحان كن

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

وقتي كه باطري گوشي به طوركامل تموم ميشه ديگه از راه USB نمي شارژ كرد و حتماً بايد شارژر گوشي رو داشته باشيد !
گوشي من كه اينطور بود .

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
یه چند تا سئوال در مورد GPS داشتم
اگر جواب بدین ممنون می شم
1- اول از همه اصلا GPS نقطه کور داره؟ (مثل موبایل که میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد)
2- دستگاه هایی که GPS رسیور دارن مثل Eten G500, HTC P3300, .... دقیقا همون کاری رو انجام می دن که یه بلوتوث GPS با دستگاه معمولی connect میشه؟
3- اصل سئوال اینه : اگه یه ppc که خودش GPS داره مثل همون P3300
فرضا من میدون انقلاب هستم اون جایی که هستم خوب یه طول و عرض جغرافیایی داره. اون نقطه رو تو دستگاه با نام میدون انقلاب ثبت می کنم. بعد می رم فرضا میدون ولیعصر می خوام ببینم با نرم افزار خاصی یا با خود نرم افزار های دستگاه یا هر چیز دیگه یه همچین موقعیتی رو (شکل زیر) می تونه نشون بده؟
حالا در کنارش می تونه فاصله به KM رو هم نشون بده و ...
4- بعد می تونه مسیری رو که من از انقلاب تا ولیعصر رو طی کردم با شکل بهم نشون بده؟

2cfw8j4.jpg

ممنون و متشکر
موفق باشید.

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مشکلی که من دارم اینه که وقتی گوشیم رو از طریق USB کامپیوتر وصل میکنم !و برنامه ActiveSync در واقع می خواد به گوشی من وصل شه دستگاه خود به خود ریستارت میشه !!! :( البته برای Update یو اس بی هام به سایت میکرو سافت رفتم ولی Update شامل SP2 نمی شه !! حالا اگه کسی راهی رو می تونه پیش روم بذاره ممنون میشم !

درضمن اینم بگم که وقتی به کامپیوتر ( مادر بورد) های دیگه میزنم خیلی راحت وصل میشه و کارمو انجام میدم !

Main : ASUS p4p800
با چیپ 865pe intel

imate K-jam

اگه سوال تکراری بوده منو ببخشید من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اینم صفحه سرچی که تو پرشین تولز وقسمت پاکت پی سی برای USB انجام دادم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب مشکلی که من دارم اینه که وقتی گوشیم رو از طریق USB کامپیوتر وصل میکنم !و برنامه ActiveSync در واقع می خواد به گوشی من وصل شه دستگاه خود به خود ریستارت میشه !!! :( البته برای Update یو اس بی هام به سایت میکرو سافت رفتم ولی Update شامل SP2 نمی شه !! حالا اگه کسی راهی رو می تونه پیش روم بذاره ممنون میشم !

درضمن اینم بگم که وقتی به کامپیوتر ( مادر بورد) های دیگه میزنم خیلی راحت وصل میشه و کارمو انجام میدم !

Main : ASUS p4p800
با چیپ 865pe intel

imate K-jam

اگه سوال تکراری بوده منو ببخشید من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اینم صفحه سرچی که تو پرشین تولز وقسمت پاکت پی سی برای USB انجام دادم

گامپيوتر هاي ديگي كه استفاده گرديد اگتيوسينگ روشن نصب بود

اگه بود چه ورژني (يعني با خودتون يكي هست)

در آخر هم يه بار ديگه نصب كن و update هايي كه ميخواد بگنه رو تيكشونو بردار مثل فيوريت و كانگشنها و...

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشیم جم این هستش دقیقاً با مدیا پلیر داشتم اهنگ گوش می کردم که صداش قطع شد ولی بد چند با ریست کردن صداش درست شد ولی باز قطع شد متاسفانه گارانتی هم نداره ولی اگه محبت بکنید آدرس اونجایی رو که برای تعمیر بردید ممنون می شم

FrankenStein اگه آدرس تعمیر گاه رو محبت کنی ممنون می شم

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی میگفت بین PocketPC ها یه تفاوت هست که یکیشون اصلا بدرد نمیخوره و یکیشون خیلی عالیه و باید 5 مین دستش باشه تا بگه که بدرد میخوره یا نه .
جریان این موضوع چیه ؟
واقعا همچین چیزی هست ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یکی میگفت بین PocketPC ها یه تفاوت هست که یکیشون اصلا بدرد نمیخوره و یکیشون خیلی عالیه و باید 5 مین دستش باشه تا بگه که بدرد میخوره یا نه .
جریان این موضوع چیه ؟
واقعا همچین چیزی هست ؟

عزيز واقعا من نفهميدم چي ميگيد :(

يعني چي

يعني تو اين 5 مين ميخواد چي كار كنه من 4-5 تا pda دارم با 7-8 مدل ديگه هم كار كردم هنوز نميتونم اينقدر قوي بكم كدوم خوبه كدوم بد:rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
FrankenStein اگه آدرس تعمیر گاه رو محبت کنی ممنون می شم

من دادم به يكي از دوستام ولي شما ببري پيش همو رمضاني فكر كنم برات درست كنه اگه هم كه نه همو نبش علائدين از نمايندگي پنتك بپرسي بهت ميگه خودش نمايندگي imate

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من مدتیه که با سیم usb و یا با وایرلس به هیچ شکلی نمیتونم jamin خودم رو به اینترنت وصل کنم
و توی ie دستگاه این پیغام نوشته میشه :

The page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78

کسی علت رو میدونه ؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان

اقا من وقتي كه باكت بي سيم رو روشن كردن اين درومد هر كاري هم كردم نرفت ، جه طوري بايد حلش كنم زودتر جواب بديد لطفا منتظرم :

Align Screen

2562a12f34.jpg

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام خدمت دوستان

اقا من وقتي كه باكت بي سيم رو روشن كردن اين درومد هر كاري هم كردم نرفت ، جه طوري بايد حلش كنم زودتر جواب بديد لطفا منتظرم :

Align Screen

2562a12f34.jpg

با اجازه دكتر:)

عزيز بايد با قلم گوشيت دقيقا وسط اون + به زني همين جور ادامه بده تا اگر درست وسطش بزني(دقيقا وسط)

بعد 6-7 حركت مشگلت حل ميشه

حل شد به من خبرشو بده:)

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گامپيوتر هاي ديگي كه استفاده گرديد اگتيوسينگ روشن نصب بود

اگه بود چه ورژني (يعني با خودتون يكي هست)

در آخر هم يه بار ديگه نصب كن و update هايي كه ميخواد بگنه رو تيكشونو بردار مثل فيوريت و كانگشنها و...

مرسی از راهنمائیتون !

روی کامپیوترهای دیگه ای هم که نصب می کنم اکتیوسینک نصب بود و ورژنش 4.2 و بیلد 4786 بودش ( مثله کامپیوتر خودم

چند بار حتی نصب کردم اکتیو سینک می فهمه که گوشی نصبه ولی دقیقاً به آپدیتها که میرسه دستگاه ریستارت میشه ( تیک تمام آپدیتها رو هم برداشتم ولی بازم ریستارت میشد)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان عزيز

آيا ميشه از طريق pocket pc به اينترنت متصل شد ؟ با اين قيد كه كامپيوتر ديگري در محل وجود ندارد . از اينترنت Wireless هم نميشه استفاده كرد . آيا سخت افزاري وجود داره كه از طريق پورت usb بتونه به imate k jam متصل كرد و از اينترنت Dialup استفاده كرد ؟؟؟

با تشكر از همه دوستان .

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزيز

آيا ميشه از طريق pocket pc به اينترنت متصل شد ؟ با اين قيد كه كامپيوتر ديگري در محل وجود ندارد . از اينترنت Wireless هم نميشه استفاده كرد . آيا سخت افزاري وجود داره كه از طريق پورت usb بتونه به imate k jam متصل كرد و از اينترنت Dialup استفاده كرد ؟؟؟

با تشكر از همه دوستان .

بله چرا نشه !
می تونی یه مودم بلوتوث بخری ! و به پریز تلفن بزنی و به راحتی کانکت شی به اینترنت با هزینه تلفن شهری !! هزینه مودم رو من پرسیدم حدود 60 هزار تومان هست

یه راه دیگه که ارزون هم هست اینکه که : با کامپیوتر و بلوتوس ( یا USB) آنلاین شی کافیه Active sync رو یه تغییر کوچیپک تو Setting اش بدی
یعنی تو قسمت this computer is connect to رو روی internet قرار بدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا