• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
دوستان چند روزه من واسه آشنایی و شروع با ابر تجارت کهکشان میرم
میخواستم بدونم کسایی که اصلا با این مدل شرکت ها کار میکنن راضی هستن درآمدی داشته براشون؟
میشه رو سود فروش محصولات حساب باز کرد یا نه؟

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
دوستان چند روزه من واسه آشنایی و شروع با ابر تجارت کهکشان میرم
میخواستم بدونم کسایی که اصلا با این مدل شرکت ها کار میکنن راضی هستن درآمدی داشته براشون؟
میشه رو سود فروش محصولات حساب باز کرد یا نه؟
سلام. میشه بگید چه حرف هایی به شما زدند؟
درباره کار، شرکت، محصولات، مبلغ اولیه خرید، تمدید مجوزی که ده روز دیگه تموم میشه و ...

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
سلام. میشه بگید چه حرف هایی به شما زدند؟
درباره کار، شرکت، محصولات، مبلغ اولیه خرید، تمدید مجوزی که ده روز دیگه تموم میشه و ...
والا حرف های زیادی زدن ولی اکثرا تکراری هست
مثلا یه سوال که می پرسی اون رو از چند زاویه میگن البته نکه ها از هر لحاظ بررسی کنن و اطمینان خاطر بدن فقط هر دفعه جمله بندی هارو یه مثال هارو تغییر میدن.
درباره کار فقط به سمت زیرمجموعه گیری هدایت میکنن و اصلا از خرید و فروش محصولات چیزی نمیگن که این واقعا برای من سخته قبولش وقتی کسی نباشه بفروشه اینا در واقع میخوان از کی پورسانت بگیرن و همش اگر و اگر و اگر با مبلغ های نجومی.
تا اونجایی که فهمیدم مدیر این شرکت در واقع چند سال پیش مدیر یکی از همین شرکت های هرمی بود وقتی هم که در این مورد ازشون پرسیدم جوابشون این بود که اگه اون موقع کلاهبرداری کرده این فرد پس چطور الان داره داخل ایران فعالیت میکنه بدون مشکل. (که واقع برای خودم هم جای تعجبه که وقتی مدارکش موجوده که این شخص با این مشخصات در سال فلان کلاهبرداری هرمی داشته چطوری فعالیت میکنه!)
در مورد محصولات فعلا ندیدم ولی قول دادن کامل توضیح بدن که محصولات کیفیت مطلوب رو داره و قیمتش مناسبه.
مبلغ اولیه خرید هم فعلا چیزی نگفتن ولی قبل خودشون گفتم که تو قوانین هیچ اجباری به خرید با خواسته شما نیست که چیزی نگفتن.
در مورد مجوز هم پرسیدم ولی یه سری چیزا گفت مثل اینکه مثلا کسی نمی یاد با اعتبارش بازی کنه یا شرکتی که فلان قدر درآمد داره کدوم عاقلی میاد ببنده.
در کل اصلا خوش بین نیستم به این قضایا چون کلی سوراخ سنبه داره و همش فکر میکنم دارن یه سری حرفای از پیش تعیین شده میزنن.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این شرکت باورس رو منم رفتم تو جلساتش هم شرکت کردم

_Saeed_

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
303
من الان یک ماه و نیمه که استارت زدم تو بادران . ماه اول که هیچی ، این ماه دوم هم تا الان نزدیک 300.000 تومان از شرکت پورسانت میگیرم . جنس واقعاً کیفیت بالایی دارن . نه که حالا چون خودم عضوشم دارم تعریف میکنم اما محصولاتش عالی هستن . چه کیف . کمربند ها چه کرم ها .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مثلا یه سوال که می پرسی اون رو از چند زاویه میگن البته نکه ها از هر لحاظ بررسی کنن و اطمینان خاطر بدن فقط هر دفعه جمله بندی هارو یه مثال هارو تغییر میدن.
درباره کار فقط به سمت زیرمجموعه گیری هدایت میکنن و اصلا از خرید و فروش محصولات چیزی نمیگن که این واقعا برای من سخته قبولش وقتی کسی نباشه بفروشه اینا در واقع میخوان از کی پورسانت بگیرن و همش اگر و اگر و اگر با مبلغ های نجومی.
تا اونجایی که فهمیدم مدیر این شرکت در واقع چند سال پیش مدیر یکی از همین شرکت های هرمی بود وقتی هم که در این مورد ازشون پرسیدم جوابشون این بود که اگه اون موقع کلاهبرداری کرده این فرد پس چطور الان داره داخل ایران فعالیت میکنه بدون مشکل. (که واقع برای خودم هم جای تعجبه که وقتی مدارکش موجوده که این شخص با این مشخصات در سال فلان کلاهبرداری هرمی داشته چطوری فعالیت میکنه!)
در مورد محصولات فعلا ندیدم ولی قول دادن کامل توضیح بدن که محصولات کیفیت مطلوب رو داره و قیمتش مناسبه.
مبلغ اولیه خرید هم فعلا چیزی نگفتن ولی قبل خودشون گفتم که تو قوانین هیچ اجباری به خرید با خواسته شما نیست که چیزی نگفتن.
در مورد مجوز هم پرسیدم ولی یه سری چیزا گفت مثل اینکه مثلا کسی نمی یاد با اعتبارش بازی کنه یا شرکتی که فلان قدر درآمد داره کدوم عاقلی میاد ببنده.
در کل اصلا خوش بین نیستم به این قضایا چون کلی سوراخ سنبه داره و همش فکر میکنم دارن یه سری حرفای از پیش تعیین شده میزنن.
من تابحال توی اون شرکت پرزنت نشدم ولی صفحه قبل دوستمون مفصل درموردش توضیح دادن!
در مورد سابقه داشتن تو شرکت های هرمی , وزارت بازرگانی یک لیست سیاه داره و کد ملی اشخاصیکه اونموقع کلاه برداری کردن رو توی لیست گذاشته ک ب هیچ وجه حق فعالیت نت ورک رو ندارن! شاید ایشون تو اون سیستم کاره ای نبوده و فقط در ظاهر قضیه دخیل بوده!
در مورد محصولات نمیتونم نظری بدم ولی این حرف شما درسته ک فروش باید باشه تا سیستم سرپا بمونه!
اما درمورد سوال اولتون , با این دیدگاه نمیتونین تو سیستم دووم بیارین! توی این کار تنها چیزیکه باعث پیشرفت میشه انگیزه شخصی افراد هست. شاید بزرگترین مشکلیکه این سیستم داره هیچ سرمایه ای برای شروع لازم نداره و همین باعث میشه ب عنوان ی کار جدی بهش نگاه نکنن و بخاطر همینه ک گروها اغلب ریزش داره. اما درامد این سیستم واقعی , منطقی و قانونی هست و درنهایت ب خود شما بستگی داره!

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
دوست عزیز، پرزنتی که تو ابرتجارت انجام میشه همیشه با ایده آل ترین حالت رو به پراسپکت (مشتری) نشون میدن. که این هیچ وقت اتفاق نیوفتاده
یعنی آنها مبنا رو 400 هزار تومن میزارن و میگن که اگه شما 4 نفر بیارید و آنها هم هر کدام 4 نفر بیارند و همه ی این افراد 400 تومن خرید بزنن، تو سطح مثلا سوم شما درآمد دو سه میلیونی دارید.
اصلن همین حالت باعث آبجکشن هرمی بودن این کار رو چند برابر میکنه. حالا سه ساعت باید بشینی واسه طرف تفاوت هرمی و بازاریابی شبکه ای رو توضیح بدی
یه اصطلاحی هست با عنوان " فنجونتو خالی کن ". آنها از این عنوان سوء استفاده کرده و به بازاریاب خود هر مطلب مزخرفی رو میگن و اونها باید قبول کنند، چه راست باشه، چه دروغ.
احیانا این جمله رو که بالای 70، 80 هزار تا بازاریاب فعال تو شرکت دارن فعالیت میکنند، رو نگفتند؟

اینها برای تک تک حرف هایی که شما میزنید، فالو انجام میدن
مثلا اگه بگید مشکل مالی دارم، 400 نمیتونم جور کنم، میگن که قرض بگیرید. وقتی میگید که کسی این مقدار رو به من قرض نمیده. میگن از 10 نفر 40 تومن قرض بگیر یا از 20 نفر 20 تومن قرض بگیر.
مثلا کسی رو که میخواهید بیاورید برای کار، نباید هیچ اطلاعاتی درباره کار بدهید. اول باید طرف رو کنجکاو کنید، دوم ندادن هیچ اطلاعاتی درباره کار، سوم حفظ پرستیژ کاری
برای اینکه بازاریاب رو سر پا نگه دارن و اون رو به قول خودشون high کنن، فالو اعتقادی انجام میدن. جلسه هفتگی میزارن. بازاریاب رو بالا میبرن.
برای اینکه بازاریاب تو زیرمجموعه گیری سریع باشه و کار بیشتر بکنه، فالو ویژن میکنن. ویژن سوزان طرف رو میگیرن، اونو تو سر طرف میزنن که برای رسیدن به اون باید بیشتر کار کنی.
برای بچه پولدار ها یه فالو انجام میشد، چون بچه پول دار بود نیازی که کار نداشت. این رو که چقدر باید زیر سایه پدرت باشی و خجالت نمیکشی و ... رو تو سر طرف میزدن.
برای اینکه به پراسپکت بگن که نیازی بهش ندارن، فالو شکم سیری میزنن. به طرف میگن واسه من فرقی نمیکنه بیای یا نه من واسه خودت میگم.(در حالی که پیشنهاد دهنده پراسپکت رو لازم داره، نه پراسپکت. چون بدون زیرمجموعه به هیچ پولی نمیرسه. چون هیچ خرده فروشی انجام نمیده. همیشه منتظره زیرمجموعه بگیره تا از خرید اون به پورسانت برسه)

یکی از دلایلی که جذب این شرکت شدم، همین شبکه ای کار کردنش بود. به این فکر نمیکردم که جنس رو بفروشم، به این فکر میکردم که زیرمجموعه بیارم اون خرید بزنه. که این فکرم اشتباه محض بود. اسم این کار بازاریابی شبکه ای است نه شبکه ای بازاریابی. قبل از شبکه ای باید بازاریابی کرد.

به ما میگفتن سر آفیسر مثلا ماه قبل 20 تومن کشید. اما کو مدرک! این رو یاد بگیرید که اگه کسی به شما گفت من مثلا آبان ماه 5 تومن کشیدم. پرینت حساب بانکی مهر و آبان و پورسانت واریزی مهر و آبان طرف تو سایت شرکت رو ببینید، بعد حرفش رو قبول کنید.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
در مورد فالو کردن ک دوستمون بهش اشاره کردن من ی توضیح کوچیکی بدم , چون بنظرم بد برداشت شده و درواقع هدف چیز دیگه ای هست!
اینجا هدف مخ زنی , سوء استفاده یا تحقیر کردن اعضا نیست! قبلا گفتم , توی این سیستم تنها چیزیکه شمارو سرپا نگه میداره , انگیزه شخصی و یا همون سطح انرژیتون هست و افرادیکه تو لولای بالاتر از شما هستن فقط میخوان این سطح انرژی رو تا ی سطح قابل قبولی بالا نگه دارن تا زمانیکه شما ب سودتون برسین و بعد از اون دیگه نیازی ب این فالو کردنا نیست اما بعدش این مسئولیت گردن شما میوفته ک افراد گروهتون رو اکتیو کنین...
اینکه میگن نقاط ضعف شخص رو تو سرش میزنن ب هیچ وجه اینطور نیست! توی این سیستم هرشحصی برای خودش کار میکنه و بازخواستی درکار نیست! برخلاف همه سیستمای دیگه ک جزو حاکم , افراد رو مجبور میکنه تا ب قول معروف زیرآب همدیگرو بزنن و چشم پیشرفت همکارشون رو نداشته باشن , توین سیستم یک گروهی همیشه تلاش میکنن تا افراد پایین تر ب سود برسن و همین باعث بوجود اومدن ی جو خوب , پرانرژی و صمیمانه بین اعضای گروه میشه!
درمورد این کمکا حداقل چیزیکه من خودم دارم تجربه میکنم واقعا دلسوزانس و کسی قصد تحقیر کردن نداره! ممکنه بعضی مواقع اونم خصوصی ب یکسری اشتباه هایی ک برای فرد عادیه و ب چشمش نمیاد اشاره کنن و واقعا هم درست باشه!
مثلا همون بچه پولدار ک بهش میگن پس کی میخوای خودت ب درامدی ک راضیت کنه برسی؟
یا اونیکه پول نداره رو بهش میگن پس کی میخوای ب اون درامدی ک راضیت کنه برسی؟
فکر نکنم اینا حرفای اشتباهی باشه! چون کار کاریه ک ظرفیت پیشرفت بالایی داره و اگه درست انتخاب بشه میتونه ب عنوان یک شغل ثابت , پردرامد و مادام العمر باشه ک واقعا زندگی خیلیارو تغییر بده!
اون پول قرض گرفتنو تاحالا نشنیده بودم :دی
اینم ک ب بازاریاب بگن برو , خب یوقت ب جایی میرسیم ک دیگه هیچی جز این نمیشه گفت! وقتی همه وقت و انرژی رو میزارین تا یکی راه بیوفته ولی آخرم ساز مخالف خودش رو میزنه رو باید چیکار کرد؟ زوری باید کار کشید؟ همین افرادی ک ضعیف کار میکنن باعث میشن سرگروه هاشون هم سرد بشن!
خود من هروقت انرژیم کم میشه گوله میرم شرکت و با سرگروهام حرف میزنم :D
ولی درکل اینکه چندنفر واقعا تاجایکه میتونن بهتون کمک میکنن و انگیزه میدن بهتون از ویژگی های مثبت اینکاره! البته از نظر من...

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
خود من هروقت انرژیم کم میشه گوله میرم شرکت و با سرگروهام حرف میزنم :D
ولی درکل اینکه چندنفر واقعا تاجایکه میتونن بهتون کمک میکنن و انگیزه میدن بهتون از ویژگی های مثبت اینکاره! البته از نظر من...
حرفای شما رو قبول دارم. منم خودم تا کم میارم میرم پیش بچه ها. لامصب مثل دارو میمونه :)
تو این کار، قبل از کار باید انرژی داشت.
اون فالو هایی هم ک گفته شد مال روش های هرمی هست که تو ابر ازش استفاده میکنن

محسن نهاوندی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام متاسفانه اطلاعات شما غلط میباشد الان بزرگترین شرکت نتورکی ایران البته بهتره بگم کمپانی پنبه ریز هست. اکثر شرکتها پرزنت شدم بیز کار کردم ابر کار کردم ولی نتورک واقعی رو توی پنبه ریز دیدم و چیزهای ک شما میشنوید فقط واسه فالوی عدم وروده
بادران که تا الان 4 بار اخطار گرفته. در ضمن کالا هایی هم که میده یه طوریه. کی میاد ساعت 300 هزار تومنی بخره!!
--------------------
پنبه ریز تا الان 1 بار اخطار گرفته. وسایلش طوری نیست که بشه فروخت. قیمت بالا داره که با اون قیمت کسی که تازه اولین بارش هست و مارک کالا رو نمیدونه خرید نمیکنه.
در ضمن امتیاز هایی که برای هر کالا گذاشته در پورسانت خرید شخصی هیچ سودی نداره. یعنی کالایی که 70 هزار تومن پولشه، 40 امتیاز داره.
پورسانت خرید شخصی 24% هست. اما نحوه پورسانت شخصی: امتیاز هر کالا * 1000 * 24%
یعنی با خرید یک کالای 70 هزار تومنی شما فقط 9600 تومن پورسانت میگیرید و این افتضاح هست!
-------------
بیز هم 3 بار اخطار گرفته. یکیش بانکی که طرف قرار داد بوده خارج کشور بود.
طبق قانون هیچ شرکت بازاریابی شبکه ای نباید بانک طرف قرار دادش خارج کشور باشه.
من به شخصه تا الان از هیچ کسی درباره بیز خبری مبنی بر اینکه شرکت خوبی هست، نشنیدم.
موفق باشید...

محسن نهاوندی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من امروز وارد شرکت بیز شدم یک محیط خیلی صمیمی بود و قشنگ با دیگر شرکت ها مقایسه کردیم بنظرم خوب بود فقط یکم تنوع محصول کم داره
اگر کسی درباره این شرکت اطلاعاتی داره خوشحال میشم در اختیار من و سایر دوستان بزاره
نمیخام بگم خوب نیست ولی یه سر به پنبه ریز هم بزن

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اوه اوه اوه!!!!

به شدت همشون کلاهبردار هستن!!!!!

هرکسی خواست اسم کاربری من یادش باشه پولش به باد رفت بیاد تو خصوصی به من بگه در خدمتش هستم :)

هرکسی هم پولدار شد عکس از فیش پرداختی + نام کاربریشو بفرسته برام ببینم :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اوه اوه اوه!!!!

به شدت همشون کلاهبردار هستن!!!!!

هرکسی خواست اسم کاربری من یادش باشه پولش به باد رفت بیاد تو خصوصی به من بگه در خدمتش هستم :)

هرکسی هم پولدار شد عکس از فیش پرداختی + نام کاربریشو بفرسته برام ببینم :)
جناب شما تو این سیستم پولی پرداخت نمکنین ک بخواد برباد بره :)
عضویت کاملا رایگان هست و تا وقتی کار کنین پول میگیرین. طبق قانون هم درامد همه بازاریاب ها تا 5 ام اول هر ماه زیر نظر وزارت بازرگانی با کسر مالیات و غیره پرداخت میشه (و شده)!
اگه برای حرفیکه زدین دلیل یا مدرکی دارین بگین تا ماهم استفاده کنیم , شاید نظرمون عوض شد!

پی نوشت: بهتره ب این سایت ی نگاهی بندازین http://networkmarketing.moc.gov.ir

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
جناب شما تو این سیستم پولی پرداخت نمکنین ک بخواد برباد بره :)
عضویت کاملا رایگان هست و تا وقتی کار کنین پول میگیرین. طبق قانون هم درامد همه بازاریاب ها تا 5 ام اول هر ماه زیر نظر وزارت بازرگانی با کسر مالیات و غیره پرداخت میشه (و شده)!
اگه برای حرفیکه زدین دلیل یا مدرکی دارین بگین تا ماهم استفاده کنیم , شاید نظرمون عوض شد!

پی نوشت: بهتره ب این سایت ی نگاهی بندازین http://networkmarketing.moc.gov.ir

ازینکه چندین هشدار گرفته از طرف نهادهای انتظامی کاملا مشهود هستش عزیز!
بنده همین چند وقت پیش با یکی از دوستان همش از آگاهی برو دادسرا از دادسرا بیا آگاهی بودیم واسه پول این آقا!!!
برای چی باید پول بدیم به اینا ازشون جنس آشغال بخریم بعد خودمون بیایم بازاریابی کنیم بفروشیم؟ اینا به 1000 نفر اینجوری بفروشن فقط 1 میلیون تومان بگیرن 1 میلیارد تومان تو جیبشونه! معرفی کالا با خودشونه در واقع پول تو جیب خودشون میره! تازه اینا همشون دکترای روانشناسی دارن میدونن چجوری مخ طرفو تو پنجه هاشون بگیرن!
یه مسئله دیگه هستش اینه اینا حساب میکنن اوضاع اقتصادی مملکت چقدر خرابه! مردم شغل ثابت ندارن میان میگن در عرض 3 ماه خوب فعالیت کنی 300 تا 500 میلیون میگیری!!!! خوب ذهن رو به شکل هشدار برای پولدار شدن میکشن به سمت اینکه بیا از ما جنس بخر! اگه واقعا کارشون درست درمون بود از 100 ها نفری که هر روز بهشون میپیونده یکی! فقط یکی از اینا پولدار شده بود!

نحوه فعالیت هر شرکتی برای فروش کالا و محصولاتی که به اسم یکی دیگه و زیر نظر خودش وارد میکنه به کشور به یه شکل هستش! توجیه خیلی چیزایی که پشت این کارا کی و چی هستش رو نمیتونم اینجا بگم ولی آدم شاخ در میاره میفهمه :)

یکی شرکت هرمیه! کلمشو بزرگ کردن فقط! ولی اینا حالت شاخه ایی داره! خوب فرقی نداره! اینا اسم هرمی رو میان خراب میکنن زیر پوست همون به صورت شاخه ایی دارن فعالیت میکنن!!!

(در مورد بادران که به این شکل بوده)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ازینکه چندین هشدار گرفته از طرف نهادهای انتظامی کاملا مشهود هستش عزیز!
بنده همین چند وقت پیش با یکی از دوستان همش از آگاهی برو دادسرا از دادسرا بیا آگاهی بودیم واسه پول این آقا!!!
برای چی باید پول بدیم به اینا ازشون جنس آشغال بخریم بعد خودمون بیایم بازاریابی کنیم بفروشیم؟ اینا به 1000 نفر اینجوری بفروشن فقط 1 میلیون تومان بگیرن 1 میلیارد تومان تو جیبشونه! معرفی کالا با خودشونه در واقع پول تو جیب خودشون میره! تازه اینا همشون دکترای روانشناسی دارن میدونن چجوری مخ طرفو تو پنجه هاشون بگیرن!
یه مسئله دیگه هستش اینه اینا حساب میکنن اوضاع اقتصادی مملکت چقدر خرابه! مردم شغل ثابت ندارن میان میگن در عرض 3 ماه خوب فعالیت کنی 300 تا 500 میلیون میگیری!!!! خوب ذهن رو به شکل هشدار برای پولدار شدن میکشن به سمت اینکه بیا از ما جنس بخر! اگه واقعا کارشون درست درمون بود از 100 ها نفری که هر روز بهشون میپیونده یکی! فقط یکی از اینا پولدار شده بود!

نحوه فعالیت هر شرکتی برای فروش کالا و محصولاتی که به اسم یکی دیگه و زیر نظر خودش وارد میکنه به کشور به یه شکل هستش! توجیه خیلی چیزایی که پشت این کارا کی و چی هستش رو نمیتونم اینجا بگم ولی آدم شاخ در میاره میفهمه :)

یکی شرکت هرمیه! کلمشو بزرگ کردن فقط! ولی اینا حالت شاخه ایی داره! خوب فرقی نداره! اینا اسم هرمی رو میان خراب میکنن زیر پوست همون به صورت شاخه ایی دارن فعالیت میکنن!!!

(در مورد بادران که به این شکل بوده)
ببینین دوتا بحث داریم!
بحث اول درمورد کار نت ورک هست ک باید برای شخص کامل جابیوفته و این دیدگاه ک بعد از دوسه ماه میتونه 500 ملیون دربیاره کاملا اشتباه هست و این فرد نمیتونه بجایی برسه و بعد از همون سه ماه ب جمع شکست خورده های این سیستم اضافه میشه! تخمین درامد توی این کار برای هر بازاریاب , با توجه ب قابلیت خودش توی فروش و زیر مجموعه گیری فرق میکنه! و چیزیکه حداقل خود ما بهشون میگیم اینه ک شما کف درامد 4, 5 میلیون در ماه رو بعد از یکسال فعالیت اصولی میتونین داشته باشین! ک این درامد از ماه اول ک زیر 100 هزار تومن هست شروع میشه...
.
بحث دوم ما در مورد شرکتا و محصولاتشون هستن! اینکه شما با چ شرکتی میخواین کار کنین دیگه بستگی ب خودتون داره! من توی بادران و چند شرکت دیگه پرزنت شدم و در نهایت شرکت فعلی ک توش کار میکنم رو انتخاب کردم! ولی بازم میگم ک انتخاب با خود من بوده! شما میتونین شرکتیو انتخاب کنین ک محصولاتش از نظرتون با کیفیت هستن!
.
در مورد پرداخت نشدن پول فامیلتون لطفا اسم شرکت رو هم بگین تا ببینیم اصلا جزو شرکتای تایید شده وزارت بازرگانی هست؟! لیست شرکتاییکه مجوز فعالیت دارن رو میتونین ازین لینک ببینین: لینک
در مورد هرمی بودن هم ما ب کساییکه توی سیستمای غیر قانونی قدیم کار میکردن خیلی ساده میگیم ک میخوایم اجناسمون رو ب شیوه نت ورک ولی قانونی بفروشیم :) پس حرف شما تا حدودی درسته ولی اینکه چرا این سیستم قانونیه و اون نبود خب از حوصله این تاپیک خارجه و باید با سند و مدرک در موردش صحبت کرد! ما تاجییکه میتونیم در مورد این سیستم و نحوه کارش توی نت صحبت نمیکنیم , چون نمیشه مطلب رو درست و کامل انتقال داد!
.
در کل ب نظرم اگه میخواین اطلاعاتتون کامل بشه ی قرار ملاقات حضوری بذارین تا ب سوالاتون جواب بدم. ن خطر نداره ن چیزیو از دست میدین :دی شاید خود شما جزء کسایی بودین ک بعد از چند سال توین سیستم ب درامد قابل توجهی رسید! ولی چیزی ک واضحه اینه ک موفقیت توی این سیستم کار ساده ای نیست و فکر بازی میخواد! دلیل اینکه اینهمه آدم توی این کار شکست خوردن , دید اشتباهشون نسبت ب این کار بوده!
اگه سوای داشتین در خدمتم :)

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
با سلام متاسفانه اطلاعات شما غلط میباشد الان بزرگترین شرکت نتورکی ایران البته بهتره بگم کمپانی پنبه ریز هست. اکثر شرکتها پرزنت شدم بیز کار کردم ابر کار کردم ولی نتورک واقعی رو توی پنبه ریز دیدم و چیزهای ک شما میشنوید فقط واسه فالوی عدم وروده
دوست عزیز بنده هم تو پنبه ریز بودم. شما میگید که میشه محصولات پنبه ریز رو میشه فروخت، بسم الله...
این نظر شخصی شما هست. یه نفر دیگه میاد میگه که شرکت دیگه ای بهتره.
به نظر من نتورک واقعی رو توی نیوشا میشه دید. طرف قبل از ورودی گرفتن اول باید بفروشه. یاد بگیره که بفروشه و بازاریابی بکنه.
وقتی تونست بازاریابی بکنه و بفروشه و پورسانت بکشه. حال میره ورودی میگره و به اونها هم فروش یاد میده.
تو تیمی که بنده کار میکنم. بالاسری با دایرکت میره فروش. همراهش برای فروش میره تا بهش یاد بده چطور بفروشه.
اما تو تیمی که بنده در پنبه ریز رفتم. بهم گفتن که اطلاعات محصول رو بخون، حال برو دنبال مشتری!!!
-----------------
در ضمن میشه بگید کدوم اطلاعات بنده اشتباه بوده؟؟؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوست عزیز بنده هم تو پنبه ریز بودم. شما میگید که میشه محصولات پنبه ریز رو میشه فروخت، بسم الله...
این نظر شخصی شما هست. یه نفر دیگه میاد میگه که شرکت دیگه ای بهتره.
به نظر من نتورک واقعی رو توی نیوشا میشه دید. طرف قبل از ورودی گرفتن اول باید بفروشه. یاد بگیره که بفروشه و بازاریابی بکنه.
وقتی تونست بازاریابی بکنه و بفروشه و پورسانت بکشه. حال میره ورودی میگره و به اونها هم فروش یاد میده.
تو تیمی که بنده کار میکنم. بالاسری با دایرکت میره فروش. همراهش برای فروش میره تا بهش یاد بده چطور بفروشه.
اما تو تیمی که بنده در پنبه ریز رفتم. بهم گفتن که اطلاعات محصول رو بخون، حال برو دنبال مشتری!!!
-----------------
در ضمن میشه بگید کدوم اطلاعات بنده اشتباه بوده؟؟؟
جنساتون از نظر کیفیت چطورن؟ استفاده شخصی هم میکنین ازشون؟ فروش چطور هستش؟ محصولاتو برای فروشگاه ها پرزنت میکنین؟

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
جنساتون از نظر کیفیت چطورن؟ استفاده شخصی هم میکنین ازشون؟ فروش چطور هستش؟ محصولاتو برای فروشگاه ها پرزنت میکنین؟
محصولات نیوشانیک، محصولات غذایی هست. اما محوریت اصلی فروش ما چای هست. چای شرکت نیوشانیک، چای گیاهی درمانی هست. فروش ما بیشتر روی چای هست.
بنده و دیگر دوستانم قبل از اینکه کار اصلی رو شروع کنیم. بین 100 تا 150 برای تست محصولات خرید زدیم. بنده تا الان چای هل، بهارنارنج، سبز لیمو ترش، نعناع، سبز گل گاو زبون و زنجبیل رو استفاده کرده ام. خود من برای سرماخوردگی ام چای هل و بهارنارنج استفاده کردم. یادمه اولین بار که برای فروش رفتم، اعصابم خیلی خورد شده بود. اومدم خونه و چای بهارنارنج خوردم. بلافاصله خوب شدم.
چای بهار نارنج آرامش بخش هست. به همین خاطر میگن قبل از خواب بخورید تا راحت تر بخوابید.
یادمه به یه مشتری رسیدم میگفت که یه تی بگ چای زنجبیل رو دم داد خورد، سردردش خوب شد. همون موقع هم چای بهارنارنج رو ازم خرید.
بنده به دلیل امتحانات نتونستم برم فروش، اما دو تا از دوستام یکی 1 و یکی دیگه 1.5 میلیون تو این ماه (اولین ماه کاریمون بوده) تا الان فروختن
محصولات رو هر جایی پرزنت میکنیم.
نیوشا تنها شرکتی هست که مقدار فروش بازاریاباش رو تو سایت قرار میده. پایین صفحه سایت نیوشا اسم 100 تای اول برتر فروش همیشه زده و لحظه ای تغییر میکنه.

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان عزیز
لذت بردم و استفاده کردم از اطلاعاتتون. میشه یه اطلاعاتی هم در رابطه با شرکت بیز بدین؟ در ضمن من قرار نیست جایی کار کنم پرزنتم نکنین با پیام خصوصی :D

جناب nomel میتونم اسم شریفتون رو بدونم؟

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
سلام دوستان عزیز
لذت بردم و استفاده کردم از اطلاعاتتون. میشه یه اطلاعاتی هم در رابطه با شرکت بیز بدین؟ در ضمن من قرار نیست جایی کار کنم پرزنتم نکنین با پیام خصوصی :D

جناب nomel میتونم اسم شریفتون رو بدونم؟
سلام. در رابطه با بیز اطلاعات زیادی ندارم. یه بار اخطارش به خاطر اینکه با بانک خارج از ایران طرف قرارداد بوده و این خلاف قوانین هست. بعد درستش کرد. با یه بانک داخلی طرف قرارداد هست(البته نمیدونم کدوم بانک)
اینم بگم به دنبال شرکتی برید که کمپرس پلن باشه. سطح یونی لول رو موقع پورسانت کمپرس کنه. مثلا اگه تا 100 سطح شما هیچ خریدی نزنن و سطح 101 شما خرید بزنه. موقع پورسانت
سطح های شما کمپرس شده و سطح 101 شما میشه به عنوان سطح 1 شما حساب میشه. که فقط میدونم شرکت های نیوشانیک و پنبه ریز اینطوری هستن(البته شرکت های دیگه رو نمیدونم هستن یا نه)
درباره اسمم هم چون تو دی ماه بیشتر از یک نزدم، برای همین جزء 100 نفر نیستم که تو لیست ببینید :)

بالا