• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
اقا شركت ميراث نفيس دست ها هم پلن خوبي داره...من توش پرزنت شدم
كساني رو هم ديدم كه از پنبه ريز و بيز اومدن تو اين شركت و وقتي ازشون پرسيدم
چرا؟...ميگن بايد پلن شناس باشي...!!!من پلن شركت هاي ديگه رو كامل نميشناسم
اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم...

و كسي هست كه از ميراث رفته باشه يه شركت ديگه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام.
اقا شركت ميراث نفيس دست ها هم پلن خوبي داره...من توش پرزنت شدم
كساني رو هم ديدم كه از پنبه ريز و بيز اومدن تو اين شركت و وقتي ازشون پرسيدم
چرا؟...ميگن بايد پلن شناس باشي...!!!من پلن شركت هاي ديگه رو كامل نميشناسم
اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم...

و كسي هست كه از ميراث رفته باشه يه شركت ديگه؟
پیشنهادم اینه تو همه شرکتا پرزنت شین

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
اگه هرکی بیاد درمورد شرکت خودش توضیح بده شفاف سازی خوبی میشه

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز توضیح در چه موردی نیاز دارید؟ پلن؟ محصول؟ درآمد؟
در مورد همه چي...در واقع يه نماي كلي از شركت..نقاط ضعف و قوت (چيزي كه شما رو تو شركت اذيت ميكنه و چيزي كه از نظر شما عاليه) و...

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
مثلا شركت ميراث از نظر من بهترين پلن رو داره ، اخطار نداره(بقيه شركت ها 2 الي 4 اخطار دارن) شرايط نمايندگي خوبي داره ، مدير عامل شركت 8 سال در ايران و خارج نتووركر بوده و نتيجه عالي گرفته
تنها ضعفش از نظر من محصولاتشه كه كمه و تنوع نداره....محصولات آرايشي و بهداشتي ، عطر و... نداره

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
مثلا شركت ميراث از نظر من بهترين پلن رو داره ، اخطار نداره(بقيه شركت ها 2 الي 4 اخطار دارن) شرايط نمايندگي خوبي داره ، مدير عامل شركت 8 سال در ايران و خارج نتووركر بوده و نتيجه عالي گرفته
تنها ضعفش از نظر من محصولاتشه كه كمه و تنوع نداره....محصولات آرايشي و بهداشتي ، عطر و... نداره

معیار شما برای بهترین بودن چی هست؟
شرکت میراث تازه به شما پیشنهاد شده یا اونجا مشغول به کار هستین؟
منظورتون از شرایط نمایندگی چیه؟
متاسفانه امشب هرچی سعی کردم سایت شرکت میراث نفیس دستها بالا نیومد که اطلاعاتشو بخونم

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
معیار شما برای بهترین بودن چی هست؟
شرکت میراث تازه به شما پیشنهاد شده یا اونجا مشغول به کار هستین؟
منظورتون از شرایط نمایندگی چیه؟
متاسفانه امشب هرچی سعی کردم سایت شرکت میراث نفیس دستها بالا نیومد که اطلاعاتشو بخونم

1 - به طور كلي محصول و پلن ( ولي خيلي چيزاي ديگه ميتونه باشه كه براي همه اين معيارها تقريبا يكيه!)
2 - با يه تحقيق كلي فعلا شروع به كار كردم ولي اگه لازم باشه شيفت ميكنم!!!
3 - دو درصد از فروش نمايندگيتون رو بهتون ميده تا هزينه اجاره مكان تامين بشه...
4 - الان كه باز ميشه
0 - شما خودتون تو كدوم شركت هستيد؟

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
1 - به طور كلي محصول و پلن ( ولي خيلي چيزاي ديگه ميتونه باشه كه براي همه اين معيارها تقريبا يكيه!)
2 - با يه تحقيق كلي فعلا شروع به كار كردم ولي اگه لازم باشه شيفت ميكنم!!!
3 - دو درصد از فروش نمايندگيتون رو بهتون ميده تا هزينه اجاره مكان تامين بشه...
4 - الان كه باز ميشه
0 - شما خودتون تو كدوم شركت هستيد؟

من الان توی شرکت نیوشا مشغول به کارم
موارد زیادی هستن به نظر من که در موفقیت تاثیر گذارن ولی خب پلن، محصول، استراتژی و آموزش تیمی مهمن.
در مورد نمایندگی هم اصلا این تجارت خانه محوره ولی همین مورد توی شرکت نیوشا کاملا هزینه هاش به عهده شرکته!
بازم من توی سایت نتونستم سبد محصولات رو ببینم.

برای انتخاب شرکت برای کار پیشنهاد میکنم از صحبت ها و ویدئو های تیم سلز و رندی گیج استفاده کنین.
من با توجه به تحقیقات خودم شرکت نیوشا رو انتخاب کردم اگر هم کمکی از من بر میاد برای معرفی کتاب و منبع در هر زمینه ای من در خدمتم

alish1443

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بادران که تا الان 4 بار اخطار گرفته. در ضمن کالا هایی هم که میده یه طوریه. کی میاد ساعت 300 هزار تومنی بخره!!
--------------------
پنبه ریز تا الان 1 بار اخطار گرفته. وسایلش طوری نیست که بشه فروخت. قیمت بالا داره که با اون قیمت کسی که تازه اولین بارش هست و مارک کالا رو نمیدونه خرید نمیکنه.
در ضمن امتیاز هایی که برای هر کالا گذاشته در پورسانت خرید شخصی هیچ سودی نداره. یعنی کالایی که 70 هزار تومن پولشه، 40 امتیاز داره.
پورسانت خرید شخصی 24% هست. اما نحوه پورسانت شخصی: امتیاز هر کالا * 1000 * 24%
یعنی با خرید یک کالای 70 هزار تومنی شما فقط 9600 تومن پورسانت میگیرید و این افتضاح هست!
-------------
بیز هم 3 بار اخطار گرفته. یکیش بانکی که طرف قرار داد بوده خارج کشور بود.
طبق قانون هیچ شرکت بازاریابی شبکه ای نباید بانک طرف قرار دادش خارج کشور باشه.
من به شخصه تا الان از هیچ کسی درباره بیز خبری مبنی بر اینکه شرکت خوبی هست، نشنیدم.
موفق باشید...[/QUOTEبا سلام و درود
شركت شبكه بادران گستران با حضور در نمايشگاه جوان برج ميلاد باز هم مثل هميشه درخشش طوفاني داشت،اين بار دعوتي از سوي شهرداري تهران از مدير فروشان ارشد وبازاريابان شركت قدرتمند و جهاني بادران صورت گرفته، كه روز جمعه ٨ خرداد ماه ساعت ٨ شب در سالن همايش برج ميلاد با حضور اقايان دكتر قربانيان بهنام صفوي ،علي ضيا وحسن ريوندي وچند از مسولين دولتي برگزار ميشود. ✨✨✨
(روزجمعه مخصوص پسران كارافرين بادراني و روز شنبه دختران بادراني بدون محدوديت نفرات)
با حضور پر رنگ و سبزمان نام بادران را جاودانه كنيم.

alish1443

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و درود
شركت شبكه بادران گستران با حضور در نمايشگاه جوان برج ميلاد باز هم مثل هميشه درخشش طوفاني داشت،اين بار دعوتي از سوي شهرداري تهران از مدير فروشان ارشد وبازاريابان شركت قدرتمند و جهاني بادران صورت گرفته، كه روز جمعه ٨ خرداد ماه ساعت ٨ شب در سالن همايش برج ميلاد با حضور اقايان دكتر قربانيان بهنام صفوي ،علي ضيا وحسن ريوندي وچند از مسولين دولتي برگزار ميشود. ✨✨✨
(روزجمعه مخصوص پسران كارافرين بادراني و روز شنبه دختران بادراني بدون محدوديت نفرات)

ودکتر قربانیان به عنوان کارافرین نمونه انتخاب شده
بادران هرچی که چالش داشته ولی اولین شرکت بازاریابی شبکه ای هست که تو دنیا 4 ساله جهانی میشه.دومین شرکت بازاریابی شبکه ای هست که مثل مکدولاند داره پیتزاوفست فود رو به صورت شبکه ای بازاریابی میکنه

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
دوستان کسی می تونه یه توضیح کامل از شرکت باورس بده؟؟؟

مثلا اگه قیمت های محصولات رو داشته باشه بگه بهم عالی می شه......علل خصوص فوتبالی ها

من هم فروشگاه ورزشی دارم هم می تونم بازاریابی ورزشی انجام بدم و می خواستم با شرایط شرکت آشنا بشم.

shahabdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و درود

ودکتر قربانیان به عنوان کارافرین نمونه انتخاب شده
بادران هرچی که چالش داشته ولی اولین شرکت بازاریابی شبکه ای هست که تو دنیا 4 ساله جهانی میشه.دومین شرکت بازاریابی شبکه ای هست که مثل مکدولاند داره پیتزاوفست فود رو به صورت شبکه ای بازاریابی میکنه

با سلام خدمت دوستان گرامی
ی راهنمایی داشتم
من تو بیز کار کردم محصولاتش خیلی گرونه و اصلا محصول داخلی نداره در ضمن وزارت صنعت و معدن به پلناش گیر داده و فک کنم پلن شیش و هفتش واسه اون نفرات بالا باشه فقط چون سخته رسیدن بهش و موقع معرفی به کار اصلا واست باز نمیکنن میگن بعدا خودت میفهمی چیه و شرایط رسیدن بهش رو
پنبه ریزم واقعا افتضاحه یک کلام پلناش و اون امتیاز کالاهاش که خیلی بده جنساشم خیلی گرونه اخه اینو به من بگو کشوری که 90درصد مردمش دنبال جنس ارزون میگردن اخه میان جنسای تو رو بخن درضمن خودشم بازاریاباش رو دور میزنه و مستقیما به مغازه دار جنس میفروشه
درسته حرفام یخورده تند بود ولی واقعیت رو گفتم
من خودم تو بادران کار میکنم
جنساش تماما داخلیه فقط ی استیک الکالاین . توپ شستشو خارجیه
ی نگاه به سایت شرکت بکنید baadraan.ir هر روز داره جنسای جدید میاد
اقایونی که شرکتای دیگه پرزنت شدید و کار میکنی ایا میدونستید که باید 70درصد محصولات شرکت های بازاریابی شبکه ای باید داخلی باشه
اقایی که میگفتی نمایندگی ادیداس داریم ایا ادیداس داخلیه؟؟؟؟؟
امیدوارم ی راهنمایی کوچیک کرده باشم بهتون
هر شرکتی که کار میکنید یا کار خواهید کرد امیدوارم موقع باشید
i love iran i love network marketing

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
با سلام خدمت دوستان گرامی
ی راهنمایی داشتم
من تو بیز کار کردم محصولاتش خیلی گرونه و اصلا محصول داخلی نداره در ضمن وزارت صنعت و معدن به پلناش گیر داده و فک کنم پلن شیش و هفتش واسه اون نفرات بالا باشه فقط چون سخته رسیدن بهش و موقع معرفی به کار اصلا واست باز نمیکنن میگن بعدا خودت میفهمی چیه و شرایط رسیدن بهش رو
پنبه ریزم واقعا افتضاحه یک کلام پلناش و اون امتیاز کالاهاش که خیلی بده جنساشم خیلی گرونه اخه اینو به من بگو کشوری که 90درصد مردمش دنبال جنس ارزون میگردن اخه میان جنسای تو رو بخن درضمن خودشم بازاریاباش رو دور میزنه و مستقیما به مغازه دار جنس میفروشه
درسته حرفام یخورده تند بود ولی واقعیت رو گفتم
من خودم تو بادران کار میکنم
جنساش تماما داخلیه فقط ی استیک الکالاین . توپ شستشو خارجیه
ی نگاه به سایت شرکت بکنید baadraan.ir هر روز داره جنسای جدید میاد
اقایونی که شرکتای دیگه پرزنت شدید و کار میکنی ایا میدونستید که باید 70درصد محصولات شرکت های بازاریابی شبکه ای باید داخلی باشه
اقایی که میگفتی نمایندگی ادیداس داریم ایا ادیداس داخلیه؟؟؟؟؟
امیدوارم ی راهنمایی کوچیک کرده باشم بهتون
هر شرکتی که کار میکنید یا کار خواهید کرد امیدوارم موقع باشید
i love iran i love network marketing
1.پلن بیز هیچ مشکلی نداره :)
2.فکر نکنم محصولی اصیل تر از خشکبار ایرانی داشته باشیم!
توی نت ورک ی چیزی یاد گرفتم اونم اینکه بدون اطلاعات کامل وارد بحثی نشم! اصلا حالت خوبی نداره ک بیایم با شایعه پراکنی و دادن اطلاعات نادرست و خراب کردن سیستمای دیگه خودمونو بیاریم بالا! من تو مجموعم شیفتای زیادی از بادران داشتم و دارم! اونقدر در جریان حواشیش هستم ک بخوام سیستمو از صفر تا صد بکوبم و بسازم ولی اینکارو نمیکنم چون درست نیست :)
سوالی بود در خدمتم...

zhizhigolo

Registered User
لایک‌ها
18
توی نت ورک ی چیزی یاد گرفتم اونم اینکه بدون اطلاعات کامل وارد بحثی نشم! اصلا حالت خوبی نداره ک بیایم با شایعه پراکنی و دادن اطلاعات نادرست و خراب کردن سیستمای دیگه خودمونو بیاریم بالا! من تو مجموعم شیفتای زیادی از بادران داشتم و دارم! اونقدر در جریان حواشیش هستم ک بخوام سیستمو از صفر تا صد بکوبم و بسازم ولی اینکارو نمیکنم چون درست نیست :)
سوالی بود در خدمتم...
دوست عزیز شما چند ماه تو بیزین؟ چقدر پورسانت داشتین؟ با چه مقدار خرید؟ چند تا محور دارین؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوست عزیز شما چند ماه تو بیزین؟ چقدر پورسانت داشتین؟ با چه مقدار خرید؟ چند تا محور دارین؟
من حدود 1ساله نت ورک کار میکنم و در حال حاضر تو شرکت کارآفرینان پیشرو باورس مشغول هستم.
تو شرکت ما نیازی ب خرید محصول نیست. مجوز هم نمیدونم منظورتون از چنتا چیه ولی یدونه داریم ک مال وزارت بازرگانیه :دی
در مورد درامد هم عذر منو بپذیرین :) البته ب آمارایی ک درمورد درامد تو فضای مجازی میشنوین استنادی نمیشه کرد...
سوالی بود در خدمتم

shahabdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سوالی بود در خدمتم...

ی سوال ازتون داشتم درمورد همین محصولات صد درصد ایرانیتون
ایا عسل طبیعی موم نداره؟؟؟؟؟
چرا واسه عسل شما که خیلی هم تبلیغشو میکنید که طبیعیه و .... چرا موم نداره؟؟؟
یا میخوای بگی موماشو میریزید میره
داداش من حالا وایسا وقی صداش دراومد که که مشکل بوجود اومده اونوقت میگی اره این اقا شهاب درست میگفت
من کلا کاری با شرکتای دیگه ندارم دوسته صمیمی خودم داره تو بیز کار میکنه اونم راضیه منم که دارم بادران کار میکنم راضیم
اگه درمورده بادران اطلاعات داشته باشی میبینی که محصولات قدیم ما کلا وارداتی بود ولی الان چی؟؟؟
مگه اقای حسن رادمرد نگفته نتورکرا بهترین اقشار جامعه هستند اونم به سه دلیل
1) 12% مالیات میدن اونم به موقع
2) چرخ خیلی از کارخانه ها رو راه اندازی کردن
3) خیلی از جونای بیکار رو شاغل کردن بواسطه ی راه اندازی مجدد کارخانه ها
شما مگه نمیگید محصولات ما داخلیه ادرس کارخونه های شرکت رو داری به ماه هم بگی از این ابهام دربیایم؟؟؟
خود من رفتم کل خط تولیدای شرکت بادران رو دیدم که دارم اینجوری درمورد بادران صحبت میکنم
شما هم اگه اینقدر مطمئنی ادرس شرکت رو بده ما هم مطمئن بشیم
مرسی که به حرفامو خوندید تنکس

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ی سوال ازتون داشتم درمورد همین محصولات صد درصد ایرانیتون
ایا عسل طبیعی موم نداره؟؟؟؟؟
چرا واسه عسل شما که خیلی هم تبلیغشو میکنید که طبیعیه و .... چرا موم نداره؟؟؟
یا میخوای بگی موماشو میریزید میره
داداش من حالا وایسا وقی صداش دراومد که که مشکل بوجود اومده اونوقت میگی اره این اقا شهاب درست میگفت
من کلا کاری با شرکتای دیگه ندارم دوسته صمیمی خودم داره تو بیز کار میکنه اونم راضیه منم که دارم بادران کار میکنم راضیم
اگه درمورده بادران اطلاعات داشته باشی میبینی که محصولات قدیم ما کلا وارداتی بود ولی الان چی؟؟؟
مگه اقای حسن رادمرد نگفته نتورکرا بهترین اقشار جامعه هستند اونم به سه دلیل
1) 12% مالیات میدن اونم به موقع
2) چرخ خیلی از کارخانه ها رو راه اندازی کردن
3) خیلی از جونای بیکار رو شاغل کردن بواسطه ی راه اندازی مجدد کارخانه ها
شما مگه نمیگید محصولات ما داخلیه ادرس کارخونه های شرکت رو داری به ماه هم بگی از این ابهام دربیایم؟؟؟
خود من رفتم کل خط تولیدای شرکت بادران رو دیدم که دارم اینجوری درمورد بادران صحبت میکنم
شما هم اگه اینقدر مطمئنی ادرس شرکت رو بده ما هم مطمئن بشیم
مرسی که به حرفامو خوندید تنکس
مورد اول در مورد درصد محصولات ایرانی ک میگین 70% من واقعا نمیدونم این اعداد و درصدارو از کجا درمیارین! من تو شرکت بیز کار نمیکنم! شما شروع کردین دونه دونه شرکتارو با یسری اطلاعات ناقص کوبیدن و اول هم از بیز و پلنش شروع کردین منم گفتم این نوع رفتار درست نیست! اگه بنا ب پلن و سختی رسیدن بهش باشه , پلن جدید بادران حرف واسه گفتن زیاد داره! البته من هیچکدوم از پلنارو بخاطر یسری از قانونای مسخره مثل کف ب بدنه و ... قبول ندارم :)
خط تولید شامپوشون توی ایران هستش , عسلشون هم توی ایران تولید میشه. عسل بیز عسله مرغوبیه , یسری مشکلاتی توی فروشش بچه هاش دارن ک جاش اینجا نیست بخوام بگم...
و در هر صورت این درصداییکه میدین رو لطفا منبعش هم بگین ک از کجاس! خواهشا هم نگین قانون وزارته , منبع نوشته شده بیارین :)

shahabdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مورد اول در مورد درصد محصولات ایرانی ک میگین 70% من واقعا نمیدونم این اعداد و درصدارو از کجا درمیارین! من تو شرکت بیز کار نمیکنم! شما شروع کردین دونه دونه شرکتارو با یسری اطلاعات ناقص کوبیدن و اول هم از بیز و پلنش شروع کردین منم گفتم این نوع رفتار درست نیست! اگه بنا ب پلن و سختی رسیدن بهش باشه , پلن جدید بادران حرف واسه گفتن زیاد داره! البته من هیچکدوم از پلنارو بخاطر یسری از قانونای مسخره مثل کف ب بدنه و ... قبول ندارم :)
خط تولید شامپوشون توی ایران هستش , عسلشون هم توی ایران تولید میشه. عسل بیز عسله مرغوبیه , یسری مشکلاتی توی فروشش بچه هاش دارن ک جاش اینجا نیست بخوام بگم...
و در هر صورت این درصداییکه میدین رو لطفا منبعش هم بگین ک از کجاس! خواهشا هم نگین قانون وزارته , منبع نوشته شده بیارین :)

اون مورد اول که در مورد محصولات داخلیه رو منبعشو واست میفرستم اون که هیچی
اگه در جریان باشی شرکت بادران ی بار تعلیق شد یکی از دلایلشم همین محصول بود که کلا خارجی بود
قضیه ی دوم این که من یخورده تند رفتم جلو اینو قبول دارم و اون دو تا شرکت دیگه رو کوبوندم و همینجا از بچه ها عذر میخوام
ولی خداییش موقع پرزنت همه ی پلناشونو نمیان توضیح بده(بیز) میگن بعدا خودت شرایط رسیدن به اون پلن رو میفهمی اینو دیگه راست میگم و دیدم
ی سوال اقا حسن رادمرد رو که گفتم نتورکرا بهترین اقشار جامعه هستند دلیل اولش که هیچی ولی دلایل بعدیشو ی نگاه بندازی میبینی باید محصلو داخلی باشه تا مورد دوم و سوم اجرا بشه
داداش من که بادرانی هستم میشه یخورده از بدی هاش به من بگی اگه مشکل داشت منم بیام بیرون
درضمن این قانون 70% قانون وزارت صنعت و معدن نیست قانون کلی بازاریابی شبکه ای تو کل جهانه
ببخشید یخورده بالا پایین جواب دادم :):):):):)

Last edited:
بالا