• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
شما به ظاهر و اینا نگا نکن... به نظرم شما به نت ورک هم ظاهری نگا کردین که الان دارید توش فعالیت میکنین درسته؟؟؟
آره داداش من راحتم مگه شما ناراحتی؟
دستور و صادر کردید ممنون :D ببخشید که از نون خوردن انداختمتون... اون وقت شما درآمدتتون در ماه چقدره؟؟؟
عزیز به من 5 ماه پیش یکی از اقوام معرفی کرد و من قبول نکردم چون ذهنیت خیلی ناجوری داشتم. الان که 5 ماه گذشته همین فامیلمون پورسانتش شد 7 میلیون. من یک ماه هست تقریبا شروع کردم اونم نه اینکه زیر مجموعه داشته باشم خیلی نرم دارم میرم جلو پورسانتم شد 200 تومن. برای من که هیچ کار نمیکردم خیلی عالیه برای شروع کار. شما طبق صحبت خودت برو دنبال درس و علم و دانش و هر کس تو هر زمینه که علاقه داره پیشرفت میکنه.
من دیگه در این مورد صحبتی نمیکنم فقط اطلاعات غلط به کسی نده ، کار درستی نیست.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
جالبه اکثر بچه های تاپیک مشهدی هستن مث خودم!
من قبلا پست دادم لازم دیدم مجدد پست بدم از طریق یکی از دوستان ک سرزبون داشت وارد شرکت پنبه ریز شده بودم ی زمانی
چیزی ک ب جرئت میتونم اولا بنداز بندازه شدیدی هست جنسای گرونی ب مردم غالب میکنن ب اسم ی چیز خاص در حالی ک مث بقیه هستن دوم این درامد های میلیونی ک میگن کو؟؟! هر کیو میبینی ک داره زیر مجموعه جمع میکنه از درامد تخیلیش حرف میزنه ولی کو؟؟ چیزی ک من فقط دیدم شستشو مغزی بود خلاصه اگرم میخواین وارد شین درامد کلان از سرتون بریزید بیرون اگر کار دارید اگه درس دارین اگه حرفه ای بلدید بچسبید بهش سراغ بازاریابی شبکه ای نرید!! از من گفتن بود حواستون باشه باور کنید با یاد گیری ی حرفه مثل جوشکاری درامد و کار سالمتری در انتظارتونه خصوصا اگه ب حلال حروم خیلی مقید هستید تا ی کاری که سر و تهش دروغ و دغل بازیه
موفق باشید

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
اگر کار دارید اگه درس دارین اگه حرفه ای بلدید بچسبید بهش سراغ بازاریابی شبکه ای نرید!! از من گفتن بود حواستون باشه باور کنید با یاد گیری ی حرفه مثل جوشکاری درامد و کار سالمتری در انتظارتونه خصوصا اگه ب حلال حروم خیلی مقید هستید
موفق باشید
دقیقا حرف درستی زدی. دوستانی کار کارشون رو دارن اصلا توصیه نمیشه وارد این موضوعات بشن و کارشون رو بخاطر این موارد تعطیل کنن. اگه به این صورت باشه که طرف حرفه خودش رو بره و در کنارش به عنوان شغل دوم این باشه ( به نظرم ) موردی پیش نمیاره ولی اینکه بخاطر نتورک شغل اصلی رو کنسل کنه حماقته. به نظر من !

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان سلام.
من بادران کار میکنم و به عنوان یه بادرانی متولد 75 میتونم بگم تو این سن پیشرفت بسیار خوبی داشتم اگه مشهد هستین و تمایل دارین نتورک کار کنین با من در ارتباط باشین کمکتون کنم.
یه نکته به عنوان برادر کوچکتون بگم که اصلا حرف های بی منطق کسانی که نتورک کار نکردن رو گوش ندین. بیاین خودتون ببینین ، تحقیق کنین اگه با نگرش و طرز فکر خودتون دیدین اوکیه بسم الله ! اگه دیدین باهاتون جور در نمیاد هیچ اجباری در کار نیست.
خلاصه من که خیلی بهم حال داده نتورک ! یک ساعت وقت گذاشتن بهتون لطمه نمیزنه و باعث میشه شک ها برطرف بشه. مشهد بودین در خدمتتونم.
بفرما بچه های مملکت هم ببین چطور از درس انداختن با این وعده هاشون...!

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
بفرما بچه های مملکت هم ببین چطور از درس انداختن با این وعده هاشون...!
عزیز تو 3 ماه تعطیلات من کار میکنم پول در میارم اینم در کنارش. ارتباطی به از درس انداختن نداره ! کوته فکر بازیا چیه دیگه...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیز تو 3 ماه تعطیلات من کار میکنم پول در میارم اینم در کنارش. ارتباطی به از درس انداختن نداره ! کوته فکر بازیا چیه دیگه...
میشه برای دوستان شرح بدی تو 3 ماه دقیقا ب کجا میشه رسید؟ مگه ما نبودیم دیدیم دیگه

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
میشه برای دوستان شرح بدی تو 3 ماه دقیقا ب کجا میشه رسید؟ مگه ما نبودیم دیدیم دیگه
مثل اینکه اصلا ارسال های آخر منو نخوندین ؟! به من قبلا پیشنهاد شده بود اما نرفتم چون درس داشتم و اصلا به این مسائل اعتقادی نداشتم. اما این 3 ماه تابستون یک ماه پیش بهم پیشنهاد شد و رفتم در کنار طراحی سایت که انجام میدم ، نتورک هم تجربه کنم. کار خودم کنسل نکردم بخاطر این کار ! این ماه هم پورسانت قابل قبولی از فروش شخصی خودم داشتم. عزیز زحمت کشیدم براش ، کار کردم پورسانتم رو گرفتم ! همه ی این ها در کنار فعالیت اصلی خودم. تو 3 ماه تعطیل من آدمی نیستم برم درس بخونم که میگی ( نتورک مارو از درس انداخته ! تو تعطیلات تابستون ! )

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
با اینا صحبت کردن وقت تلف کردنه چون اینا از شتشوی مغزی رد کردن!!!
خوشم میاد زودم یه چیزی میگن کارشونو توجیح میکنن!!! خوبه با خودتون سرگرم باشید تا سود اصلی رو مفاسد بالایی بگیرن...
از ما گفتن بود... ولی اون روزی میاد که با خودتون مگید ای کاش همون موقع به حرف محمد پی دبلیو ام و دوستان دیگه گوش کرده بودم...

saryazd00023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و درود خدمت همهی ایرانیان عزیز
بنده 4 ماه است که در شرکت قدرتمند بیز ( بازاریابان ایرانیان زمین ) در حال فعالیت هستم
وکاملا راضیم
مهمترین عامل مشخصه برای ورود به یک نتورک قانونی
1- پلن درآمد زایی
2-محصول مصرفی
3-قیمت مصرفی
4- تیم حمایت کننده
که توی این 4 مورد به جز بیز توی هیچ شرکتی ندیدم
بالاترین پورسانت بگیر نتورک ایران نیز توی بیز درحال فعالیت هستند
دوستانی که راهنمایی یا مشورت خواستن در خدمتم
[email protected]

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنده 4 ماه است که در شرکت قدرتمند بیز ( بازاریابان ایرانیان زمین ) در حال فعالیت هستم
وکاملا راضیم
1- پلن درآمد زایی
2-محصول مصرفی
3-قیمت مصرفی
4- تیم حمایت کننده
[email protected]
هر کی هر جا هست میگه بهترینه[emoji3]

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
آخه بیچارگیش اینجاست که نمیبینن چی دارن از دست میدن

طرف میره فقط 3 ماه بازاریاب یک شرکت دارویی درست حسابی میشه ، حداقل قانون کار رو میگیره به اضافه پورسانت + از همه مهمتر شبکه ای از مشتریان ارزشمند رو میشناسه و ارتباط برقرار میکنه . نتیجش اینه که وقتی میره شرکت جدید مثلا میگه همه مغازه دارای راسته خیابون چمران منو میشناسن و میتونم بهشون جنستون رو بفروشم . این نیرو قطعا جذب میشه چون هم کار بلده هم مشتری داره واسه اون شرکت پخش یا تولیدی یا ...

اما طرف همین تایم رو میزاره برای نتورک در آخر چی داره ؟ به زور 1 تومن پورسانت گرفته + شبکه ای از مشتریان داره شامل : عمش ، خالش ، دختر عموش ، پسر رفیق باباش ، همسایشون که بهشون دستمال کاغذی و چای عطری فروخته ! حالا با این سابقه درخشان کاری میره یکجای دیگه برای استخدام و اونا هم پوزخندی بهش میزنن میگن شما برو همون نتورک رو ادامه بده

این شخص زمان ارزشمندش رو از دست داده

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مسئله رو باز نمی کنم چون روشن گفتم! یه تکنیکی تو نت ورک هست که میگه هر موقع شما نتونستید یک مطلب رو جوابشو بدید از تکنیک کوسشن تو کوسشن استفاده کنید سوال در مقابل سوال:)
آره داداش شما با خودت فکر کن من شعار دادم... با خودتون فکر کنید باشه؟
خوشم میاد خوب نت ورک رو درک کردین!!! من موندم چیو درک کردید میشه بازتر کنید؟;)
ماشالله تو این پست دومتون خوب از تکنیک های نت ورک استفاده کردین هااا... شما خودت الان درآمدت چنده در ماه؟!!
هیچ موقع اسم نت ورک رو کار نگید چون به کلمه کار توحین میشه!

من در تعجبم تو این یه سال شما واقعا یه بار به کاری که میکنی بدون تعصب فکر کردی؟؟؟ (مشکل همه ما اینه که تعصب داریم تعصب!)
داداش گلم بشین تو رو خدا نه یه ساعت...فقط 10 دقیقه فکر کن ببین به چی میرسی...
والا من نمیدونم توی پنبه ریز با شما چیکار کردن ک انقدر با گارد و ترس وارد بحث میشین :دی
کوسشن تو کوسشن
این تکنیک نیست , اسم خاصی هم نداره! حالا هرجا ی عنوان گرفته ولی وقتی استفاده میشه ک ی فردی بدون هیچ مدرک و منطقی میاد نظر شخصیه خودشو میگه و همه چیزو با اون قضاوت میکنه! مثال عینیش حرف خود شماس:
همون مالی که بدون انجام کاری بابت زیر مجموعه هات داری از شرکت میگیری
بدون انجام کاری ک خودش جای حرف زیاد داره ولی نظر شخصیه شما اینکه ک این سیستم درامدش شرعی نیست! شما توی ذهنت ی تعریفی از کار داری و میگی هرکی خلاف این تعریف حرف بزنه اشتباه میگه! من از ما سوال سختی نپرسیدم! گفتم شما یک مدرک معتبر از مراجع ب من نشون بده ک بگن این سیستم درامدش غیرشرعیه! فکر نکنم نیازی ب توضیح بیشتر باشه :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آخه بیچارگیش اینجاست که نمیبینن چی دارن از دست میدن

طرف میره فقط 3 ماه بازاریاب یک شرکت دارویی درست حسابی میشه ، حداقل قانون کار رو میگیره به اضافه پورسانت + از همه مهمتر شبکه ای از مشتریان ارزشمند رو میشناسه و ارتباط برقرار میکنه . نتیجش اینه که وقتی میره شرکت جدید مثلا میگه همه مغازه دارای راسته خیابون چمران منو میشناسن و میتونم بهشون جنستون رو بفروشم . این نیرو قطعا جذب میشه چون هم کار بلده هم مشتری داره واسه اون شرکت پخش یا تولیدی یا ...

اما طرف همین تایم رو میزاره برای نتورک در آخر چی داره ؟ به زور 1 تومن پورسانت گرفته + شبکه ای از مشتریان داره شامل : عمش ، خالش ، دختر عموش ، پسر رفیق باباش ، همسایشون که بهشون دستمال کاغذی و چای عطری فروخته ! حالا با این سابقه درخشان کاری میره یکجای دیگه برای استخدام و اونا هم پوزخندی بهش میزنن میگن شما برو همون نتورک رو ادامه بده

این شخص زمان ارزشمندش رو از دست داده
نت ورک مارکتینگ ی ایده تبلیغاتیه , ک میگه با خرده فروشی + فروش گروهی شما میتونی ب درامد بالایی برسی! بازاریابی سنتی و بازاریابی شبکه ای هیچ دخلی ب هم ندارن! کسیکه وارد نت ورک میشه خودش متوجه میشه ک بعد از چند مدت باید این کار رو ب عنوان شغل اصلیش انتخاب کنه! ینی اگر ب این نتیجه رسیده یا ب قول دوستمون گولش زدن یا ضریب هوشی خیلی پایینی داره!
میمونه بحث در مورد محصول ک تنوع محصولات توی نت ورک خیلی بالاتر از این چیزیه ک شما نوشتین! شما چون توی یک شرکت رفتین دارین کل نت ورکو با اون مقایسه میکنین! بقیه صحبتامم توی پست قبلیم ک جواب شما بود کردم...

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
وکاملا راضیم
1- پلن درآمد زایی
2-محصول مصرفی
3-قیمت مصرفی
4- تیم حمایت کننده
[email protected]
سلام دوست عزیز.
نظراتی درباره نوشته های شما داشتم که اگه جواب بنده رو بدید ممنون میشم.
1. پلن درآمدزایی: تو پلن درآمدزایی بیز قسمت فروش شخصیش تک فاکتوره هست. یعنی هر موقع که شما خرید میکنید همون موقع به میزانی که خرید کردید درصد خرید رو گرفته و پورسانت شما رو حساب میکنه و تو اکانت کاربری شما مینویسه.
- چرا فروش شخصی بیز تک فاکتوره هست؟؟

2. محصول مصرفی: وقتی سایت شرکت بیز می رویم. موس رو روی قسمت محصولات برده میبینیم فقط اسم محصولات هست. اما هیچ کدوم از محصولات را نمیتوان دید!!
یعنی حتما باید عضو شرکت بیز باشیم تا بتوانیم محصولات را از طریق اکانت خود دیده و خرید بکنیم.
- چرا چنین موضوعی هست، در حالی که هیچ کدوم از شرکت هایی که بنده به سایت آنها سر زده ام چنین کاری رو انجام نداده بودند؟؟

3. قیمت مصرفی: این مطلب هم مثل مطلب دوم هست. هیچ قیمتی در سایت ذکر نشده است. حتما باید عضو بیز بود تا از طریق اکانت قیمت محصولات را دید
- چرا چنین موضوعی هست، در حالی که هیچ کدوم از شرکت هایی که بنده به سایت آنها سر زده ام چنین کاری رو انجام نداده بودند؟؟

4. تیم حمایت کننده: این را که تمام تیم ها و شرکت ها دارند. اگر این کار رو نکنند و حمایت از تیم نشود که تیم جلو و رشد نمیکند!
------------------------------------
موارد 1 ، 2 ، 3 جزء مواردی بوده که بنده از عضو شدن در شرکت بیز منصرف بشوم.
- فرض کنید بنده در شهر خود از چند شرکت پیشنهاد کاری شنیدم و میخواهم درباره شرکت های مختلف تحقیق کنم. می رسم به شرکت بیز، می روم به سایتش. اما نه می توانم محصولات را ببینم و نه می توانم قیمت محصولات را ببینم.
اگر می توانید، لطف کنید به این آبجکشن ها جواب بدهید. با تشکر
یا علی...

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
نت ورک مارکتینگ ی ایده تبلیغاتیه , ک میگه با خرده فروشی + فروش گروهی شما میتونی ب درامد بالایی برسی! بازاریابی سنتی و بازاریابی شبکه ای هیچ دخلی ب هم ندارن! کسیکه وارد نت ورک میشه خودش متوجه میشه ک بعد از چند مدت باید این کار رو ب عنوان شغل اصلیش انتخاب کنه! ینی اگر ب این نتیجه رسیده یا ب قول دوستمون گولش زدن یا ضریب هوشی خیلی پایینی داره!
میمونه بحث در مورد محصول ک تنوع محصولات توی نت ورک خیلی بالاتر از این چیزیه ک شما نوشتین! شما چون توی یک شرکت رفتین دارین کل نت ورکو با اون مقایسه میکنین! بقیه صحبتامم توی پست قبلیم ک جواب شما بود کردم...
متاسفانه پاسخ شما ربطی به نقد من در خصوص شبکه مشتریان نداشت ! اساسا حرفهای تکراری و بیربط بود

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
متاسفانه پاسخ شما ربطی به نقد من در خصوص شبکه مشتریان نداشت ! اساسا حرفهای تکراری و بیربط بود
خب مسئله اینجاس ک واقعا این دو مورد کاملا بی ربط هستن بهم! مشتری ارزشمند توی نت ورک مشتریای وفاداری هستن ک ب شما اعتماد دارن!
ب عنوان مثال من دوست شمام! از محصولی استفاده میکنم و راضیم ازش! حالا میام اونو ب شما هم معرفی میکنم و توصیه میکنم ک ازش استفاده کنین. تاثیر حرف من چون دوست شمام اونقدر زیاد هست ک شما برین و اون محصول رو بخرین! (من با نوع محصولات کاری ندارم فعلا!) شما فرض کن یه گوشی , رستوران یا هرچیز دیگه! حالا فرض کن من از ی محصولی استفاده میکنم و ناراضیم ازش , میام به شما ازون محصول بد میگم! شما دیگه اونو نمیخری چون ب من بیشتر از اون محصول اعتماد داری! توی این مرحله اون آقای بازاریاب غریبه بیاد ب شما محصول رو پیشنهاد کنه شما بازم اونو نمیخری! ب این میگن تبلیغات شفاهی! ایندوتارو ب هیچ وجه نمیشه موردی باهم مقایسه کرد چون کاملا از هم جدان!
نت ورک مارکتینگ ی کار هم بیسه! بنا نیست برای شما ب عنوان سابقه کار حساب بشه! در ضمن نت ورک همیشه بنا نیست وقت شمارو بگیره! شما نت ورکو ب عنوان شغل دوم انتخاب میکنی و تا زمانیکه ب درامد نرسیدی , ب عنوان شغل دوم میمونه! ینی شما میتونی هم بازاریابی عادی کنی هم نت ورک کار کنی...
این شیوه زمانگذاریکه ک خیلیارو میترسونه اشتباهه! بنا نیست این کار تمام وقت باشه! اگه با برنامه منظم جلو ببرین میتونین در کنارش کارای دیگتون روهم انجام بدین , مثل خود من!
یا یکی دیگه از اشتباهاتیکه خیلی از دوستان میکنن اینه ک میان درامد و نتیجه کسیکه داره 3ماه نت ورک کار میکنه رو با کسیکه تو بازار سنتی ی حقوق ثابتی داره مقایسه میکنن! توی نت ورک ی مفهوم خیلی ساده هست ب اسم تصاعد! نمیشه درامد سه ماه یک نت ورکر رو ملاک قرار داد! شما درامد کسیکه 2سال مداوم نت ورک کار کرده با ی فرد عادی مقایسه کن! نت ورک تو دسته مشاغل آزاد هست ک شما باید از صفر شروع کنیو برای خودت کار کنی. حالا ی کار هست ک نه سرمایه اولیه زیادی میخواد نه اینکه موقع شروع تمام وقته! شما انتظار دارین این کار توی سه ماه معجزه کنه؟!!!

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
والا من نمیدونم توی پنبه ریز با شما چیکار کردن ک انقدر با گارد و ترس وارد بحث میشین :دی

این تکنیک نیست , اسم خاصی هم نداره! حالا هرجا ی عنوان گرفته ولی وقتی استفاده میشه ک ی فردی بدون هیچ مدرک و منطقی میاد نظر شخصیه خودشو میگه و همه چیزو با اون قضاوت میکنه! مثال عینیش حرف خود شماس:

بدون انجام کاری ک خودش جای حرف زیاد داره ولی نظر شخصیه شما اینکه ک این سیستم درامدش شرعی نیست! شما توی ذهنت ی تعریفی از کار داری و میگی هرکی خلاف این تعریف حرف بزنه اشتباه میگه! من از ما سوال سختی نپرسیدم! گفتم شما یک مدرک معتبر از مراجع ب من نشون بده ک بگن این سیستم درامدش غیرشرعیه! فکر نکنم نیازی ب توضیح بیشتر باشه :)
من بحثم فقط رو پنبه ریز و... نیست بحثم اینه که ببین با شما چه کردن چه شتشویی دادن این مغز رو که ما هر چی میگیم شما حرف های بی مربوط و بی مفهوم میزنی! الان شما فازت چیه دقیقا؟
راستی شما اون ده دقیقه رو فکر کردی؟ اصلا فکر هم میکنی؟!!:D مگه داری مگه میــــشه!
اوه اوه شما کارت از این حرفا گذشته!!!
اگه الان سر شاخه یا لیدرتون یا همون چیزی که شما بهش میگید شما رو ببینه با خودش میگه چقد خوب شتشو دادم:D
بابا حلال خور:D... نه توضیحاتت عالی بود فقط دمت گرم که توضیحاتت باعث خندیدن و شادی ما شد:general304:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به امید روزی که سر گمراهان به سنگ بخوره

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
خب مسئله اینجاس ک واقعا این دو مورد کاملا بی ربط هستن بهم! مشتری ارزشمند توی نت ورک مشتریای وفاداری هستن ک ب شما اعتماد دارن!
ب عنوان مثال من دوست شمام! از محصولی استفاده میکنم و راضیم ازش! حالا میام اونو ب شما هم معرفی میکنم و توصیه میکنم ک ازش استفاده کنین. تاثیر حرف من چون دوست شمام اونقدر زیاد هست ک شما برین و اون محصول رو بخرین! (من با نوع محصولات کاری ندارم فعلا!) شما فرض کن یه گوشی , رستوران یا هرچیز دیگه! حالا فرض کن من از ی محصولی استفاده میکنم و ناراضیم ازش , میام به شما ازون محصول بد میگم! شما دیگه اونو نمیخری چون ب من بیشتر از اون محصول اعتماد داری! توی این مرحله اون آقای بازاریاب غریبه بیاد ب شما محصول رو پیشنهاد کنه شما بازم اونو نمیخری! ب این میگن تبلیغات شفاهی! ایندوتارو ب هیچ وجه نمیشه موردی باهم مقایسه کرد چون کاملا از هم جدان!
نت ورک مارکتینگ ی کار هم بیسه! بنا نیست برای شما ب عنوان سابقه کار حساب بشه! در ضمن نت ورک همیشه بنا نیست وقت شمارو بگیره! شما نت ورکو ب عنوان شغل دوم انتخاب میکنی و تا زمانیکه ب درامد نرسیدی , ب عنوان شغل دوم میمونه! ینی شما میتونی هم بازاریابی عادی کنی هم نت ورک کار کنی...
این شیوه زمانگذاریکه ک خیلیارو میترسونه اشتباهه! بنا نیست این کار تمام وقت باشه! اگه با برنامه منظم جلو ببرین میتونین در کنارش کارای دیگتون روهم انجام بدین , مثل خود من!
یا یکی دیگه از اشتباهاتیکه خیلی از دوستان میکنن اینه ک میان درامد و نتیجه کسیکه داره 3ماه نت ورک کار میکنه رو با کسیکه تو بازار سنتی ی حقوق ثابتی داره مقایسه میکنن! توی نت ورک ی مفهوم خیلی ساده هست ب اسم تصاعد! نمیشه درامد سه ماه یک نت ورکر رو ملاک قرار داد! شما درامد کسیکه 2سال مداوم نت ورک کار کرده با ی فرد عادی مقایسه کن! نت ورک تو دسته مشاغل آزاد هست ک شما باید از صفر شروع کنیو برای خودت کار کنی. حالا ی کار هست ک نه سرمایه اولیه زیادی میخواد نه اینکه موقع شروع تمام وقته! شما انتظار دارین این کار توی سه ماه معجزه کنه؟!!!
این همه تایپ بی مربوط و بی مفهوم کردی یعنی چی؟؟؟!!!
اگه این وقت رو روی یه کار مفید میذاشتی بهتر بود...
البته حق داری شتشو خیلی رو آدمای ساده تاثیر میذاره!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من بحثم فقط رو پنبه ریز و... نیست بحثم اینه که ببین با شما چه کردن چه شتشویی دادن این مغز رو که ما هر چی میگیم شما حرف های بی مربوط و بی مفهوم میزنی! الان شما فازت چیه دقیقا؟
راستی شما اون ده دقیقه رو فکر کردی؟ اصلا فکر هم میکنی؟!!:D مگه داری مگه میــــشه!
اوه اوه شما کارت از این حرفا گذشته!!!
اگه الان سر شاخه یا لیدرتون یا همون چیزی که شما بهش میگید شما رو ببینه با خودش میگه چقد خوب شتشو دادم:D
بابا حلال خور:D... نه توضیحاتت عالی بود فقط دمت گرم که توضیحاتت باعث خندیدن و شادی ما شد:general304:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به امید روزی که سر گمراهان به سنگ بخوره
بهتره نیست جای موعضه خونی با سند و مدرک حرف بزنین؟ :)
این همه تایپ بی مربوط و بی مفهوم کردی یعنی چی؟؟؟!!!
بنا نیست شما با این متنا نظرتون عوض بشه :) اونیکه یروزی گذری میاد اینجا باید بفهمه ;)

بالا