• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
بهتره نیست جای موعضه خونی با سند و مدرک حرف بزنین؟ :)

بنا نیست شما با این متنا نظرتون عوض بشه :) اونیکه یروزی گذری میاد اینجا باید بفهمه ;)
داداش من واسه خودت میگم چون الان همه اینجا با این حرفایی که میزنی بهت دارن میخندن...
متن! باز که داری موجبات خنده ما رو فراهم میکنی!:general711:
داداش شما تو این تاپیک فقط داری با خودت صحبت میکنی چون هیچکس نوشته هات رو نمیخونه خب طبیعی هم هست چون بی ربط و بی مفهوم و بی هدف و چرت و پرته:rolleyes:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
داداش من واسه خودت میگم چون الان همه اینجا با این حرفایی که میزنی بهت دارن میخندن...
متن! باز که داری موجبات خنده ما رو فراهم میکنی!:general711:
داداش شما تو این تاپیک فقط داری با خودت صحبت میکنی چون هیچکس نوشته هات رو نمیخونه خب طبیعی هم هست چون بی ربط و بی مفهوم و بی هدف و چرت و پرته:rolleyes:
والا من تاحالا با بیشتر از 200 , 300 نفر مثل شما برخورد داشتم , همه اوناییم ک حضوری دیدم حداقلش این بوده دید شخص نسبت ب این کار مثبت شده :)
اصراری ب عوض کردن دیدگاه شما ندارم! اینکه کی میخنده ب حرفای ما کی فکر میکنه خیلی مهم نیست! نت ورک سطحش خیلی بالاتر از جامعه فعلی ماس! جامعه ای ک جلوی هر تغییری اول مقاومت نشون میده و بعد بهش عادت میکنه :)
بهرحال اگر اطلاعات بیشتری خواستین این تاپیک هست : لینک میتونین بهش مراجعه کنین ...
یاحق!

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
والا من تاحالا با بیشتر از 200 , 300 نفر مثل شما برخورد داشتم , همه اوناییم ک حضوری دیدم حداقلش این بوده دید شخص نسبت ب این کار مثبت شده :)
اصراری ب عوض کردن دیدگاه شما ندارم! اینکه کی میخنده ب حرفای ما کی فکر میکنه خیلی مهم نیست! نت ورک سطحش خیلی بالاتر از جامعه فعلی ماس! جامعه ای ک جلوی هر تغییری اول مقاومت نشون میده و بعد بهش عادت میکنه :)
بهرحال اگر اطلاعات بیشتری خواستین این تاپیک هست : لینک میتونین بهش مراجعه کنین ...
یاحق!
Brain washing :rolleyes:
یا علی

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:) من حرف های بعضی از دوستان رو خوندم و خواستم یک نظر هم خودم بدم البته نظر کامل شخصی هست و من این جور فکر می کنم . در مورد پنبه ریز عرض کنم که یکی از اقوام ما شروع به کار کرد مرحله اول چندتا جنس ازش خریدن اما :general210: جنس هاش اشغال به تمام معنی بود و این دقیقا طوری هست که شما بیای از جیب خودت 100 تومان برداری و 90 بدی شرکت و بالا دستی ها 10 تومانم برای خودت بمونه و کلی حال کنی که 10 تومان کاسب شدم و غافل از اینکه 90 به باد دادی حسن !! این یک بحث بود و بحث اساسی من . می دونید کسای که میاد انحاری میزنند به امید اون بالا دست هستند و رفتن به بهشت و بدست اوردن حور بهشتی این چیزا ! اینم یک چیزی تو همون مایه ها هست :general711: اما درصد اش کمتره ! همه امید الکی و رسیدن به نفر اول با درامد چندین میلیونی !:general505:

اسپری پنبه ریز فکر کنم 20 و خورده ای بود اسپری اکوو 7 تومان ! حالا من چرا باید پنبه ریز بخرم ؟

افتر شیو فکر کنم 40 50 دقیق یادم نیست افتر شیو نیوا 16 تومان ! جرا پنبه ریز ؟

:D رسیدن به در امد چند میلیونی تو پنبه ریز دقیق مثل برنده شدن بنز تو بانک هست که فقظ تبلغ خوشگل مشگل و دل روبا هست و اگه پشت گوشت رو دیدی اونم می بینی :general208::general208::general212::general211:

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
:) من حرف های بعضی از دوستان رو خوندم و خواستم یک نظر هم خودم بدم البته نظر کامل شخصی هست و من این جور فکر می کنم . در مورد پنبه ریز عرض کنم که یکی از اقوام ما شروع به کار کرد مرحله اول چندتا جنس ازش خریدن اما :general210: جنس هاش اشغال به تمام معنی بود و این دقیقا طوری هست که شما بیای از جیب خودت 100 تومان برداری و 90 بدی شرکت و بالا دستی ها 10 تومانم برای خودت بمونه و کلی حال کنی که 10 تومان کاسب شدم و غافل از اینکه 90 به باد دادی حسن !! این یک بحث بود و بحث اساسی من . می دونید کسای که میاد انحاری میزنند به امید اون بالا دست هستند و رفتن به بهشت و بدست اوردن حور بهشتی این چیزا ! اینم یک چیزی تو همون مایه ها هست :general711: اما درصد اش کمتره ! همه امید الکی و رسیدن به نفر اول با درامد چندین میلیونی !:general505:

اسپری پنبه ریز فکر کنم 20 و خورده ای بود اسپری اکوو 7 تومان ! حالا من چرا باید پنبه ریز بخرم ؟

:D رسیدن به در امد چند میلیونی تو پنبه ریز دقیق مثل برنده شدن بنز تو بانک هست که فقظ تبلغ خوشگل مشگل و دل روبا هست و اگه پشت گوشت رو دیدی اونم می بینی :general208::general208::general212::general211:

تنها مشکل شما با پنبه ریز قیمت محصولات بود و کیفیت کمش؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

اینکه بیاین ی شرکتو تحلیل کنین و باهاش اصل نت ورکو زیر سوال ببرین درست نیست!
شرکتیکه من کار میکنم از لحاظ محصول هیچ مشکلی نداره!
یک شاخه آدیداس
یک شاخه خشکبار
هم پرستیژ محصول جوری هست ک کسی ازینکه ب آشناهاش بگه بیاین بخرین خجالت نمیکشه , هم اینکه همه جوره از بابت کیفیت کار مظمئنین! شما خیلی راحت میتونین یک کارت ویژیت بزنین و خودتونو ب عنوان کارشناس فروش محصولات آدیداس تحت نظر تنها نمایندگی رسمی محصولات تخصصی آدیداس توی ایران معرفی کنین و نت ورکتون رو پیش ببرین!
مشکل من با اون دوستانیه ک میان از بنیه همه چیز رو زیر سوال میبرن!!!

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
تنها مشکل شما با پنبه ریز قیمت محصولات بود و کیفیت کمش؟

مگه مشکل قیمت و کیفیت مشکل کمی هست ؟ اساس کار پنبه ریز بر اساس فروش خانگی هست یعنی من بیام به کسانی که من و می شناسن و به من اطمینان دارن بیام جنس بفروشم پا پول از جیبشون بکشم بدم به شرکت و اندکی هم خودم سوذ کنم

البته سلیقه ای هست و ان نظر و برداشت خودم با توجه به چیزای کع دیدم و شنیدم

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
من به اصل نت ورک کار ندارم من طرف ام پنبه ریز هست و چون این شرکت اینجوری هست لزوما کار نت ورک بد نیست . اما خوب باید خودمون اگاه باشیم روزگار روزگار گول زدن و شیره مالیدن هست ..

یک چیز دیگه اینا جنس ها رو کاملا تضمینی میدن می گه اقا شما شامپو رو برن کله کچلت میشه جنگل گلستان :general105: بعد شما نتیجه گیری نمی گیری می گی اقا چی شد . میگه ای بابا یک اسپری دیگه هم هست 120 تومان مکمل شامپو هست بیا این بار جفتش بگیر . بازنتیجه نمی گیری مگه حتما بد زذی درست استفاده نکردی:general404::general404::general711: و از این پرت و پرت ها !:general601: کلا هوشیار باشید

saryazd00023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد
در مورد سوال اول
پلن در امد زایی بیز از اول تیرماه تغیر کرد
توی پلن قبلی اینجوری بود که درصد خرید شما رو به صورت پورسانت از 1 الی 7 هر ماه به حساب میریخت که توی پلن جدید به صورت تخفیف به صورت مستقیم از فاکتور خرید کم میکنه مثلا شما با 1 ملیون خرید 220 هزار تومن تخفیف آنی میگیرید و 780 پرداخت میکنید در صورتی که محصولی که به دستتون میرسه 1 ملیون ارزش داره
سوال دوم
قیمت محصولات رو میتونید از دفاتر نمایندگی شرکت در سراسر کشور مشاهده کنید
و یا به این آدرس میتونید مشاهده کنید http://www.biz-market.ir
سوال سوم هم سوال نبود
نکته ای که در مورد تیم گفتم
به گفته ای شما برا اینکه رشد و پیشرفت تیم باشه موظف هستند که حمایت کنند درست ولی هفته ی آینده 16لول بالا سر من از تهران با پورسانت 80 ملیون داره میاد شهرمون در صورتی که هیچ نیازی به ما نداره و اگه کل تیم یزد هم فیل بشن شاید 300 هزار تومن تغیر کنه تو دستش
سوال دیگه ای بود در خدمتم

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
نكته ي جالبي كه پنبه ريز داره اينه كه ضعف محصولات رو نقطه قوت حساب ميكنن براي مثال مام رو ميگن كه باعث عرق ميشه و سموم بدن و دفع ميكنه و محصولات ما خاص هستن و بيست و چهار ساعته هستن در صورتي كه بعد از استفاده از مام ميزان عرق كردن خيلي زياد ميشه و بعد از دوازده ساعت بدن بو ميگيره ، جنس هاي مشابه در بازار با قيمت نصف و كيفيت چند برابري نسبت به اجناس پنبه ريز هستن
در كل به نظر من اجناس پنبه ريز همه گرون و بي كيفيت هستند

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من خودم پنبه ریز بودم به خاطر قیمت هاش اومدم بیرون
1 سال پیش با بیز اشنا شدم البته فعلا فعالیت ندارم اونجا و حسابم رو حذف کردم ولی شاید در اینده دوباره شروع کنم
بابت درامد ها بگم فقط تو محله خودمون 3-4 نفر هستن که دیدم واقعا به درامد رسیدن
فقط یه مشکلی که بنظر من این شرکت ها دارند اینه که ریزش بسیار زیاده
یکی از دوستام 340 نفر زیر مجموعه داشت 2-3 ماه خوب پورسانت میگرفت ولی یکدفعه اکثرا غیر فعال شدن با اینکه کلی هم تلاش کرده بود
الان رو نمیدونم تونسته خودش رو جمع بکنه یا نه
چند تا نکته رو بگم شاید به درد دوستان بخوره
چند نفری که من میشناسم که درامد خیلی خوبی دارند چند ویژه گی خوب دارند
1- خودشون پرزنت میکنند و این کارو تو خونه خودشون انجام میدن
2- هفته ای یک بار جلسه میگیرند ( معمولا تو خونه) میشینند دور هم ایده کاری میدن بهم برای پیشرفت بهتر
3- بروشور و فیلم و کلیپ و گروه درست کردند برای تبلیغ کارشون
4- این مورد جالب بود بنظرم هر کسی شاید افرادی رو بشناسه چه دوست چه فامیل که روش نشه با اونا صحبت بکنه یا بنظرش صحبت با اون افراد بی فایده باشه یا اینکه با خودش فکر میکنه اگر من به اون طرف بگم قبول نمیکنه!
خب تو جلسه ای که میزارند لیست هاشون رو با هم معامله میکنند که دیگر اعضای تیم برن سراغ اون افراد من خودم شخصا فکر میکردم این کار جواب نمیده ولی ظاهرا طبق گفته دوستم این کار خیلی خوب جواب داده!
5-به صورت تیمی میرن برای فروش و بازاریابی کالاهاشون تا حداقل پول خریداشون در بیاد ( حداقل خرید 100 هزار تومان است ولی یک قراری بین خودشون گذاشتن که کسی زیر 500 خرید نزنه البته اجبار نیست)
این کارم بنظرم خوبه 2-3 تا از سوپری های محل ما مشتری ثابت محصولات شدن یکیشون هم فکر کنم خودش وارد شرکت شده
این کار بنظرم خوبه البته نه به عنوان کار اصلی خیلی ها رو دیدم که ضرر کردن
یکی از بچه ها که تو شرکت باهاش اشنا شدم مغاره خودش رو تعطیل کرده بود به خاطر این کار بدهی هم داشت اخرش طفلی برگشت رفت تهرون پیش ننه باباش که اونا کمکش کند این کارم ول کرد
تازه فکر کنم من سطح 3 اون بودم
در کل نظر منو میخواین اگر بیکار هستید و وقت ازاد دارید برید دنبال اینکار حداقلش اینه اگر به درامد نرسیدید تجربه خوبی کسب کردید
و دوستان خیلی خوبی هم پیدا میکنید
فوقش 6 ماه هم برید 600 هزار خرج کردید ارزشش رو داره
من 1-2 ماه اخری که اونجا بودم فقط برای دلخوشی بالا دستیام 2 تا خرید زدم و اومدم بیرون که ازم ناراحت نشن ( همشم شامپو و مام خریدم :D)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
با سلام مجدد
در مورد سوال اول
توی پلن قبلی اینجوری بود که درصد خرید شما رو به صورت پورسانت از 1 الی 7 هر ماه به حساب میریخت که توی پلن جدید به صورت تخفیف به صورت مستقیم از فاکتور خرید کم میکنه مثلا شما با 1 ملیون خرید 220 هزار تومن تخفیف آنی میگیرید و 780 پرداخت میکنید در صورتی که محصولی که به دستتون میرسه 1 ملیون ارزش داره
سوال دوم
قیمت محصولات رو میتونید از دفاتر نمایندگی شرکت در سراسر کشور مشاهده کنید
و یا به این آدرس میتونید مشاهده کنید http://www.biz-market.ir
سوال سوم هم سوال نبود
نکته ای که در مورد تیم گفتم
به گفته ای شما برا اینکه رشد و پیشرفت تیم باشه موظف هستند که حمایت کنند درست ولی هفته ی آینده 16لول بالا سر من از تهران با پورسانت 80 ملیون داره میاد شهرمون در صورتی که هیچ نیازی به ما نداره و اگه کل تیم یزد هم فیل بشن شاید 300 هزار تومن تغیر کنه تو دستش
سوال دیگه ای بود در خدمتم
اینکه یکی از 16لول بالاتر میاد توی شهر دیگه شاید از بیرون چیز قشنگی باشه ولی دقیقا ضعف یک تیم رو نشون میده!
این دو حالت داره:
_15 لول دیگه نمیتونن از پس کار بر بیان!
_15لول دیگه کلا نیستن و فقط شماها موندین!
یکی از ویژگی های نت ورک مارکتینگ بازنشستگی زودهنگامش هست! من حاضر نیستم اینطوری کار کنم!
در مورد اینکه از درامد ایشون 300 تومن کم میشه فکر نکنم درست ب گوشتون رسونده باشن! یکی اینکه اگه ی تیم یدفه کامل ریخته بشه , بار منفیش انقدر زیاد هست ک ممکنه کل شاخه اون آقاییکه داره میاد شهر شما ریخته بشه! دوم اینکه طبق پلن فعلی شما ک شاخه سبک سنگین تعریف میشه , ایشون با از دست دادن این شاخه ضرر زیادی میکنه!
البته حالت سومی هم وجود داره اونم اینه ک ایشون فقط برای یک سخنرانی ساده انگیزشی میان شهر شما و این حرفایی آخر صحبتتون زدین خیلی مورد خاص و عجیبی نیست! توی بحث لیدرشیپ از اینجور سمینارها و سخنرانی ها برای انرژی دادن ب افراد زیاد دیده میشه...
یکی از مشکلات پلن جدید بیز بحث تعادل هست ک شدیدا توی پلن داره اجرا میشه! البته قانون کف ب بدنه و پورسانت گرفتن از بی وی جای خود داره ولی واقعا دلیل تعادل توی پلن هیبرید یونی لول رو متوجه نمیشم!!!

Last edited:

saryazd00023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
15لول بالاسر من هم پورسانت بگیر هستن و از عهده ی کار بر میان و هیچ نیازی به اون ندارن
نکته دوم ایشون صاحب 14 هزار نفر زیر مجموعه هستن و تیم شهر ما 500 نفره
پس پورسانتی که از تیم ما میگیره دقیقا توی همون مرز 500 هزارتومنه
البته اون تعادل هم که میگین شامل تیم ما نمیشه پس وجود ما یا نبود ما هیچ تاثیری براش نداره
نکته دوم این یه اطمینان خاطره برا اینکه دست روی تعادل بره
البته تعادل هم نباشه پورسانت رئ ازاد میکنه اما با تعادل بیشتر

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
در مورد سوال اول
سلام دوست عزیز.
من در مورد سوال اول هنوز جواب خودمو نگرفتم. بحث من تک فاکتوره بودن هست که به قول شما با تغییر پلن شرکتتون باز هم تک فاکتوره حساب میشه پلن فروش شخصی.
لطفا جواب رو در مورد خود سوال بدین.
یه مثال ساده میزنم تا تک فاکتوره بودن رو متوجه بشید:
فرض کنید شخصی تو یه ماه کاری 3 فاکتور خرید بزنه (درصد پورسانت هم جلوی هر کدوم نوشته شده)
1. 200 هزار تومن ----> 15 درصد -----> 30 هزار تومن
2. 300 هزار تومن -----> 18 درصد -----> 48 هزار تومن
3. 500 هزار تومن ------> 20 درصد ------> 100 هزار تومن
یک نفر با 3 فاکتور خرید از شرکت بیز تو 3 نوبت انجام داده که جدا جدا هر فاکتور پورسانت حساب میشه. قبلا به حساب طرف واریز میشد. حال شما میگید همون موقع کم میکنن که این اصلا با کار قبلی که به حساب بانکی واریز میکردند فرقی نداره.
طرف جمعا با 1 میلیون خرید، 178 هزار تومن تونست پورسانت بگیره.
در صورتی که با همین مقدار خرید اگه بازاریاب شرکت میراث نفیس باشید با 20 درصد پورسانت، 200 هزار تومن ب شما پورسانت داده می شود.
در صورتی که با همین مقدار خرید اگه بازاریاب شرکت نیوشانیک باشید با 23 درصد پورسانت، 230 هزار تومن ب شما پورسانت داده می شود.
در صورتی که با همین مقدار خرید اگه بازاریاب شرکت پنبه ریز باشید با فرض بر اینکه هر 1 میلیون تومن، 800 امتیاز باشد، 192 هزار تومن به شما پورسانت داده می شود.

----------------------------
لازم به ذکر هست تمامی مثال های بالا با ضریب کالای 1 حساب شده است.
اگه جایی اشتباه شده لطفا ذکر کنید;)
در مورد سایتی که مشخصات و قیمت محصول درج شده است ممنونم.:)

shahabdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهتره نیست جای موعضه خونی با سند و مدرک حرف بزنین؟ :)

بنا نیست شما با این متنا نظرتون عوض بشه :) اونیکه یروزی گذری میاد اینجا باید بفهمه ;)

سلام بچه ها
کسیایی که تو شرکتایی به غیر از پبنه ریز بیز بادران فعالیت میکنن اگه امکانش هست به من ایمیل بزنن با هم ی صحبتی داشته باشیم
[email protected]

aliganje

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بادران که تا الان 4 بار اخطار گرفته. در ضمن کالا هایی هم که میده یه طوریه. کی میاد ساعت 300 هزار تومنی بخره!!
--------------------
پنبه ریز تا الان 1 بار اخطار گرفته. وسایلش طوری نیست که بشه فروخت. قیمت بالا داره که با اون قیمت کسی که تازه اولین بارش هست و مارک کالا رو نمیدونه خرید نمیکنه.
در ضمن امتیاز هایی که برای هر کالا گذاشته در پورسانت خرید شخصی هیچ سودی نداره. یعنی کالایی که 70 هزار تومن پولشه، 40 امتیاز داره.
پورسانت خرید شخصی 24% هست. اما نحوه پورسانت شخصی: امتیاز هر کالا * 1000 * 24%
یعنی با خرید یک کالای 70 هزار تومنی شما فقط 9600 تومن پورسانت میگیرید و این افتضاح هست!
-------------
بیز هم 3 بار اخطار گرفته. یکیش بانکی که طرف قرار داد بوده خارج کشور بود.
طبق قانون هیچ شرکت بازاریابی شبکه ای نباید بانک طرف قرار دادش خارج کشور باشه.
من به شخصه تا الان از هیچ کسی درباره بیز خبری مبنی بر اینکه شرکت خوبی هست، نشنیدم.
موفق باشید...[/

پیشنهاد من به همه ی دوستان و شما اینکه یه سر به شرکت جانسو بزنید ...
09198058358

aliganje

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تمام متن های دوستان رو که خوندم از این بابت خیلی ناراحت شدم که چرا افرادی که دوست دارن زندگی خودشونو به بهترین شکل ممکن بوجود بیارن زمینه و بستر مناسبی ندارن :(
من به همه کسایی که ویژن میخوان تیک بزنن جانسو تجارت رو پیشنهاد میکنم و اینم اضافه کنم با ورود سریع تون به این شرکت جزء لول های نزدیک مثل لول 4 کمپانی به حساب میاین ;)
خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم تا به آرامش ذهنی برسید 09198058358

بالا