من خودم پنبه ریز بودم به خاطر قیمت هاش اومدم بیرون
1 سال پیش با بیز اشنا شدم البته فعلا فعالیت ندارم اونجا و حسابم رو حذف کردم ولی شاید در اینده دوباره شروع کنم
بابت درامد ها بگم فقط تو محله خودمون 3-4 نفر هستن که دیدم واقعا به درامد رسیدن
فقط یه مشکلی که بنظر من این شرکت ها دارند اینه که ریزش بسیار زیاده
یکی از دوستام 340 نفر زیر مجموعه داشت 2-3 ماه خوب پورسانت میگرفت ولی یکدفعه اکثرا غیر فعال شدن با اینکه کلی هم تلاش کرده بود
الان رو نمیدونم تونسته خودش رو جمع بکنه یا نه
چند تا نکته رو بگم شاید به درد دوستان بخوره
چند نفری که من میشناسم که درامد خیلی خوبی دارند چند ویژه گی خوب دارند
1- خودشون پرزنت میکنند و این کارو تو خونه خودشون انجام میدن
2- هفته ای یک بار جلسه میگیرند ( معمولا تو خونه) میشینند دور هم ایده کاری میدن بهم برای پیشرفت بهتر
3- بروشور و فیلم و کلیپ و گروه درست کردند برای تبلیغ کارشون
4- این مورد جالب بود بنظرم هر کسی شاید افرادی رو بشناسه چه دوست چه فامیل که روش نشه با اونا صحبت بکنه یا بنظرش صحبت با اون افراد بی فایده باشه یا اینکه با خودش فکر میکنه اگر من به اون طرف بگم قبول نمیکنه!
خب تو جلسه ای که میزارند لیست هاشون رو با هم معامله میکنند که دیگر اعضای تیم برن سراغ اون افراد من خودم شخصا فکر میکردم این کار جواب نمیده ولی ظاهرا طبق گفته دوستم این کار خیلی خوب جواب داده!
5-به صورت تیمی میرن برای فروش و بازاریابی کالاهاشون تا حداقل پول خریداشون در بیاد ( حداقل خرید 100 هزار تومان است ولی یک قراری بین خودشون گذاشتن که کسی زیر 500 خرید نزنه البته اجبار نیست)
این کارم بنظرم خوبه 2-3 تا از سوپری های محل ما مشتری ثابت محصولات شدن یکیشون هم فکر کنم خودش وارد شرکت شده
این کار بنظرم خوبه البته نه به عنوان کار اصلی خیلی ها رو دیدم که ضرر کردن
یکی از بچه ها که تو شرکت باهاش اشنا شدم مغاره خودش رو تعطیل کرده بود به خاطر این کار بدهی هم داشت اخرش طفلی برگشت رفت تهرون پیش ننه باباش که اونا کمکش کند این کارم ول کرد
تازه فکر کنم من سطح 3 اون بودم
در کل نظر منو میخواین اگر بیکار هستید و وقت ازاد دارید برید دنبال اینکار حداقلش اینه اگر به درامد نرسیدید تجربه خوبی کسب کردید
و دوستان خیلی خوبی هم پیدا میکنید
فوقش 6 ماه هم برید 600 هزار خرج کردید ارزشش رو داره
من 1-2 ماه اخری که اونجا بودم فقط برای دلخوشی بالا دستیام 2 تا خرید زدم و اومدم بیرون که ازم ناراحت نشن ( همشم شامپو و مام خریدم
)