• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
اگه همه این شرایط هارو داشته باشه حله؟
میشه گفت کار خوبیه؟
این مارکتینگ بهتره یا دلالی اجناس مث گوشی و ...؟
به نظر بنده. اره. البته هر کاری سختی خودشو داره. نتورکم این نیست که هر کسی بره توش صددرصد پول پارو میکنه.
خیلیا میرن و یه خرید میزنن و بیرون میان (در اصل یه پلی میشن برای کسی که میخواد بمونه تا به پورسانتش برسه)
دلالی هم با نتورک فرق داره. تو دلالی شما پول دلالهایی که کالا میخواد به دست شما برسه رو میدی
ولی تو نتورک شما جنس رو با همون قیمت میخری و پورسانتی که به بازاریاب میرسه بیشتر به خاطر تبلیغ کلامی که کالا کرده هست و همینطور کسایی که اورده خرید بزنن و کار کنن.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یه سوال داشتم. بادران چرا اومد پلن شخصی شو زد داغون کرد؟؟
قبلا هر خریدی میزدید 20 % میداد. الان باید بالای 2 میلیون بزنید تا 20% بده

سلام
با خرید شخصی مگه میشه درامد بالا کسب کرد ؟
بادران پلن ش رو ارتقا داد تا کسایی که تازه وارد مجموعه میشن هم بتونن از تیم پورسانت بکشین، تا قبلش به این صورت نبود و پوسانت زیادی افراد تازه وارد کسب نمی کردند
اتفاقا بادران به بهترین شکل پلن ش رو تغییر داد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یه سوال داشتم. بادران چرا اومد پلن شخصی شو زد داغون کرد؟؟
قبلا هر خریدی میزدید 20 % میداد. الان باید بالای 2 میلیون بزنید تا 20% بده

سلام
بادران پلن ش رو آپگرید کرد
اول این که هیچ کس با پورسانت خرده فروشی به درامد میلیونی ثابت نرسیده ... این از این
دوم هم اتفاقا تغییر پلن تو بادران باعث شد که الان پلن ش به بهترین پلن درامدزایی بین شرکت ها تبدیل بشه، چون قدیم کسایی که تازه وارد مجموعه میشدن و به نوعی کف مجموعه بودن نمی تونستن پورسانت مناسبی از تیم بکشن، ولی تغییر تو پلن باعث شد کسایی که تازه وارد میشن هم بتونن به خوبی پورسانت دربیارن از زیر مجموعه شون

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
سلام
بادران پلن ش رو آپگرید کرد
اول این که هیچ کس با پورسانت خرده فروشی به درامد میلیونی ثابت نرسیده ... این از این
دوم هم اتفاقا تغییر پلن تو بادران باعث شد که الان پلن ش به بهترین پلن درامدزایی بین شرکت ها تبدیل بشه، چون قدیم کسایی که تازه وارد مجموعه میشدن و به نوعی کف مجموعه بودن نمی تونستن پورسانت مناسبی از تیم بکشن، ولی تغییر تو پلن باعث شد کسایی که تازه وارد میشن هم بتونن به خوبی پورسانت دربیارن از زیر مجموعه شون
بنده هم نگفتم با پورسانت خرده فروشی به درآمد میلیونی میشه رسید.
میشه تفاوت کسب درآمد از زیرمجموعه تو پلن قدیم و پلن جدید رو شرح بدید.
چه تفاوتی کرد وقتی پلن رو تغییر داد؟
در ضمن پلن خوب حتما باعث نمیشه همه ازش پورسانت بکشن، کیفیت کالا هم دخیله و ...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بنده هم نگفتم با پورسانت خرده فروشی به درآمد میلیونی میشه رسید.
میشه تفاوت کسب درآمد از زیرمجموعه تو پلن قدیم و پلن جدید رو شرح بدید.
چه تفاوتی کرد وقتی پلن رو تغییر داد؟
در ضمن پلن خوب حتما باعث نمیشه همه ازش پورسانت بکشن، کیفیت کالا هم دخیله و ...

اول پیام دادم ارسال نشد، دوباره فرستادم حالا 2 تاش اومده

ببینید پورسانت ده ترین پلن شرکت، پلن باشگاه بادران اون هست
در پلن قدیم، همه امتیازا در یک ظرف ریخته میشد و از بالا تا پایین بر اساس اون امتیازا پورسانت به افراد داده میشد
ولی در پلن جدید، پورسانت باشگاه بادران در 3 ظرف ریخته میشه، یک ظرف اون برای کسایی هست که تازه وارد مجموعه شدن، یعنی افرادی که پورسانت بالایی می گرفتن دیگه از اینجا پورسانت نمی کشن( مثلا کسایی که 50-60 میلیون دارن در میارن از این پلن ) و ... ظرف های دیگه که خیلی بهتر کرده ...

3aman021

Registered User
لایک‌ها
12
پس اینکه میگن بازده درآمدش خیلی راحت میره بالا و...
ببیشتر جنبه تبلیغات داره؟
رو این حساب دلالی باید بهتر باشه درسته؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
پس اینکه میگن بازده درآمدش خیلی راحت میره بالا و...
ببیشتر جنبه تبلیغات داره؟
رو این حساب دلالی باید بهتر باشه درسته؟

جانم ؟ اون وقت چه کسی این حرف رو زده ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه چیزی رو نمیفهمم !
اونم اینه که اگه دلال میره کنار پس چرا بعضی کالاها تو بعضی شرکتا از مشابه اون کالا تو بازار گرونتره ...!!!؟
و یا حتی با قیمت مشابه . کیفیت همتاش رو نداره ...!!؟؟
اگه دوست داشتین مثال هم میزنم ( از قیمت و تعداد کالاهای بیز و بادران کاملا" اطلاع دارم اما بقیه خیر )
بهتر بود مثال نزنی چون جنبه تخریب داره :دی
اصل نتورک اینیه ک به شما گفتم و بقیه دوستان هم توضیح دادن! اگه از جزئ خطایی سر میزنه نباید کلو برد زیر سوال! شما اگر واقعا ب آینده نتورک اعتقاد دارین (خیلی راحت با ی تحقیق کوچیک میشه گرفت داستانو , مرجع خواستین میتونم معرفی کنم) باید برین توی تک تک شرکتا پرزنت بشین و منطقی انتخاب کنین!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

3aman021

Registered User
لایک‌ها
12
منظورتُ دقیق نفهمیدم
ولی اگه منظورت اینه که چجوری میگم دلالی بهتره برای این که تو دلالی جنس ارزون تر میخری بعد دست بازتری داری میتونی هرچی میخوای با هر کیفیت یا قیمتی بخری و بهتر رد کنی
یعنی با سود بیشتر
ولی نتورک اینطور نیست کاملا در تضادن باهم..
البته ایم نظر منه
اونایی که میگن تو نتورک بری پول پارو میکنی نمیدونم تا چه حد حرفشون درسته ولی تا اینجا میدونم که اگه اینطور بود الان همه شغل ها ورشکست میشدن و میرفتن نتورک

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
منظورتُ دقیق نفهمیدم
ولی اگه منظورت اینه که چجوری میگم دلالی بهتره برای این که تو دلالی جنس ارزون تر میخری بعد دست بازتری داری میتونی هرچی میخوای با هر کیفیت یا قیمتی بخری و بهتر رد کنی
یعنی با سود بیشتر
ولی نتورک اینطور نیست کاملا در تضادن باهم..
البته ایم نظر منه
اونایی که میگن تو نتورک بری پول پارو میکنی نمیدونم تا چه حد حرفشون درسته ولی تا اینجا میدونم که اگه اینطور بود الان همه شغل ها ورشکست میشدن و میرفتن نتورک

کارِ عادی چیزی بنام تساعد وجود داره ؟! شما در 24 ساعت ته ته ش چند ساعت می تونید کار کنید ؟! 8 تا 12 ساعت
ولی اگه شما یک مجموعه 1000 نفری تشکیل بدید و این مجموعه فقط روزی 1 ساعت کار انجام بده سازمانِ فروش شما 1000 ساعت کار انجام داده
در موردِ حرفِ اخرتون باید بگم، نتورک برا همه س ولی همه برا نتورک نیستند

3aman021

Registered User
لایک‌ها
12
یعنی به نظرت اگه همه سعیم بکنم تو نتورک میتونم مثل بعضیا ماهی چندین میلیون در بیارم؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یعنی به نظرت اگه همه سعیم بکنم تو نتورک میتونم مثل بعضیا ماهی چندین میلیون در بیارم؟

واقعا فکر می کنید غیر از اینه ؟ یا فکر کردید کسایی که درامد کسب کردن دُم یا شاخ داشتن ؟! خیر اونا هم انسان بودن
اگه اونا تونستن، چرا شما نتونید ؟!

3aman021

Registered User
لایک‌ها
12
خب پس شما تا اینجا نتورک رو برتر میتونید..
درسته دلالی با نتورک کاملا فرق میکنه چون انتخابم بین این دو تاست دارم مقایسه میکنم شاید مقایسه کار درستی نباشه...
اما شما به چه دلیل نتورک رو برتر میدونید..
چند تا دلیل میخوام که خودمو قانع کنم کدوم بهتره..
راستی کدوم شرکت بهتره از همه ؟
بیز خرید اجباریه ولی فکر میکنم فعلا از همشون بهتر باشه
اگه با زیر ۵۰۰ تومن بزنم تو کار مشکلیه؟
چقدر در میارم ماه اول؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خب پس شما تا اینجا نتورک رو برتر میتونید..
درسته دلالی با نتورک کاملا فرق میکنه چون انتخابم بین این دو تاست دارم مقایسه میکنم شاید مقایسه کار درستی نباشه...
اما شما به چه دلیل نتورک رو برتر میدونید..
چند تا دلیل میخوام که خودمو قانع کنم کدوم بهتره..
راستی کدوم شرکت بهتره از همه ؟
بیز خرید اجباریه ولی فکر میکنم فعلا از همشون بهتر باشه
اگه با زیر ۵۰۰ تومن بزنم تو کار مشکلیه؟
چقدر در میارم ماه اول؟

بنده این کار رو نسبت به هرکاری برتر می دونم
دلیل ؟ شما تو نتورک 2 تا اهرم دارید که تو کارای معمولی ندارید
1- اهرم تساعد : با یه مثال ساده شروع می کنم، اگه شما برای این که بتونید 3 نفر رو بکار معرفی کنید 1 ماه طول بکشه و این شرایط برا تیم شما هم همینطور باشه، یعنی اون ها هم 1 ماه طول بکشه 3 نفرشون رو بیارن، می دونید بعد از 6 ماه چند نفر سازمان فروش دارید ؟ 1072 نفر !
ماهِ هفتم ؟ دوبرابر ... هشتم ؟ نهم ؟ دهم ؟ یک سال ؟ دو سال ؟! !!! به یه رقم فوق العاده می رسید ! البته که رسیدن به این عدد خیلی سخته، و این چیزی هست که تقریبا ایده ال هست ... حالا بزارید شرایط رو یکم سخت تر کنم، شما اگه 1 سال طول بکشه که 3 نفر رو به این سیستم معرفی کنید، دقت کنید 1 سال !!! که 3 نفر بیارید !! و شرایط برا بچه مجموعه هاتونم به همین صورت باشه بعد از 6 سال 1072 نفر میشید ! و خب کارِ ما اول بازاریابی هست دیگه درسته ؟ ما بگیم این 1000 نفر روزی 10 هزار تومان فقط جنس بفروشند حجم فروش شما میشه 300 میلیون، و در بدترین حالت شما حداقل 12 میلیون تومان دریافت می کنید حداقل ... !

2- اهرام زمان : بزارید این رو هم با یه جمله معروف شروع کنم :
ترجیح میدهم از 1% توان 100 نفر استفاده کنم تا 100% توانِ خودم !
تو نتورک با وجود یه سازمانِ حتی 100 نفره و بگیم اینا روزی 1 ساعت کار انجام بدن، شما روزی 100 ساعت کار انجام دادید اونم تو 24 ساعتی که نهایتا میشه 12 ساعت کار انجام داد !

کدام شرکت بهتره ؟
من با پلن های بیز آشنام، بیز خرید اجباریه ... و پلن هاش هم ضعف هایی داره که می تونم براتون باز کنم ( نسبت به بادران )
بنده با قاطعیت بهتون میگم به عنوان کسی که تحقیق کرده بادران با اختلاف بهترین شرکت نتورک مارکتینگ تو ایران هست !

پ.ن : تو هر شرکتی 500 تومن خوبه ... به شرطی که کاری کنید زیر مجموعه هم با همین 500 پیش بره که نمیره ! چون اون شما رو می بینه ! شما بزنید 500 اون می زنه 400 ! زیرش می زنه 300 !! اما اگه بتونید درک رو به زیر مجموعه تون بدید فرهنگ 500 تومنی تو تیم هم خوب هست

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
من با پلن های بیز آشنام، بیز خرید اجباریه ... و پلن هاش هم ضعف هایی داره که می تونم براتون باز کنم ( نسبت به بادران )
بنده با قاطعیت بهتون میگم به عنوان کسی که تحقیق کرده بادران با اختلاف بهترین شرکت نتورک مارکتینگ تو ایران هست !
میشه لطفا پلن این دو شرکتی (بیز و بادران) که گفتید رو تشریح کنید...

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
1- اهرم تساعد : با یه مثال ساده شروع می کنم، اگه شما برای این که بتونید 3 نفر رو بکار معرفی کنید 1 ماه طول بکشه و این شرایط برا تیم شما هم همینطور باشه، یعنی اون ها هم 1 ماه طول بکشه 3 نفرشون رو بیارن، می دونید بعد از 6 ماه چند نفر سازمان فروش دارید ؟ 1072 نفر !
ماهِ هفتم ؟ دوبرابر ... هشتم ؟ نهم ؟ دهم ؟ یک سال ؟ دو سال ؟! !!! به یه رقم فوق العاده می رسید ! البته که رسیدن به این عدد خیلی سخته، و این چیزی هست که تقریبا ایده ال هست ... حالا بزارید شرایط رو یکم سخت تر کنم، شما اگه 1 سال طول بکشه که 3 نفر رو به این سیستم معرفی کنید، دقت کنید 1 سال !!! که 3 نفر بیارید !! و شرایط برا بچه مجموعه هاتونم به همین صورت باشه بعد از 6 سال 1072 نفر میشید ! و خب کارِ ما اول بازاریابی هست دیگه درسته ؟ ما بگیم این 1000 نفر روزی 10 هزار تومان فقط جنس بفروشند حجم فروش شما میشه 300 میلیون، و در بدترین حالت شما حداقل 12 میلیون تومان دریافت می کنید حداقل ... !
این مثالی که شما زدید خیلی ایده آل هست، حتی برای مثالی که یک سال مدت زمان بوده و فقط رو کاغذ میشه کشیدش. تو عمل نمیشه اینو به همه بسط داد.
همه تو این کار نمیمونن. هر کسی یه بازه زمانی صبر و تحمل داره....
این نوشته ها تو پرزنت ها برای اینکه طرف مشتاق به کار بشه میگن.
چن نفر تو نتورک سراغ دارید که با این مثالها تونستن به مبلغ مورد نظر برسن!!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این مثالی که شما زدید خیلی ایده آل هست، حتی برای مثالی که یک سال مدت زمان بوده و فقط رو کاغذ میشه کشیدش. تو عمل نمیشه اینو به همه بسط داد.
همه تو این کار نمیمونن. هر کسی یه بازه زمانی صبر و تحمل داره....
این نوشته ها تو پرزنت ها برای اینکه طرف مشتاق به کار بشه میگن.
چن نفر تو نتورک سراغ دارید که با این مثالها تونستن به مبلغ مورد نظر برسن!!!

نتورک تازه 2-3 ساله که راه افتاده ... اونم تازه الان باز یکم داره فراگیر میشه و محصول اضافه میشه و ... خلاصه دوره ازمون و خطاش گذشته
جا داره بگم به هیچ وجه قرار نیست همه اینجا موفق بشن، این کار بعد از کار در معدن و بازیگری سخت ترین کارِ دنیاس و من با قاطعیت بهتون میگم 80% نتورکرهایی که الان دارن کار می کنن به اون ایده ال خودشون نمی رسن !! چون Faild میشن و میرن !چون این کار سومین کار سخت دنیاس !
بنده درامد از 104 میلیون تا 600 هزار تومان دیدم !! یعنی از 104 میلیونی بگیر که بهش وصلم تا اون 600 هزار تومنیه میشه لیدرِ مستقیمِ خودم که 3 ماهه اومده و من هم 40-50 روزه اومدم !

بالا