خب پس شما تا اینجا نتورک رو برتر میتونید..
درسته دلالی با نتورک کاملا فرق میکنه چون انتخابم بین این دو تاست دارم مقایسه میکنم شاید مقایسه کار درستی نباشه...
اما شما به چه دلیل نتورک رو برتر میدونید..
چند تا دلیل میخوام که خودمو قانع کنم کدوم بهتره..
راستی کدوم شرکت بهتره از همه ؟
بیز خرید اجباریه ولی فکر میکنم فعلا از همشون بهتر باشه
اگه با زیر ۵۰۰ تومن بزنم تو کار مشکلیه؟
چقدر در میارم ماه اول؟
بنده این کار رو نسبت به هرکاری برتر می دونم
دلیل ؟ شما تو نتورک 2 تا اهرم دارید که تو کارای معمولی ندارید
1- اهرم تساعد : با یه مثال ساده شروع می کنم، اگه شما برای این که بتونید 3 نفر رو بکار معرفی کنید 1 ماه طول بکشه و این شرایط برا تیم شما هم همینطور باشه، یعنی اون ها هم 1 ماه طول بکشه 3 نفرشون رو بیارن، می دونید بعد از 6 ماه چند نفر سازمان فروش دارید ؟ 1072 نفر !
ماهِ هفتم ؟ دوبرابر ... هشتم ؟ نهم ؟ دهم ؟ یک سال ؟ دو سال ؟! !!! به یه رقم فوق العاده می رسید ! البته که رسیدن به این عدد خیلی سخته، و این چیزی هست که تقریبا ایده ال هست ... حالا بزارید شرایط رو یکم سخت تر کنم، شما اگه 1 سال طول بکشه که 3 نفر رو به این سیستم معرفی کنید، دقت کنید 1 سال !!! که 3 نفر بیارید !! و شرایط برا بچه مجموعه هاتونم به همین صورت باشه بعد از 6 سال 1072 نفر میشید ! و خب کارِ ما اول بازاریابی هست دیگه درسته ؟ ما بگیم این 1000 نفر روزی 10 هزار تومان فقط جنس بفروشند حجم فروش شما میشه 300 میلیون، و در بدترین حالت شما حداقل 12 میلیون تومان دریافت می کنید
حداقل ... !
2- اهرام زمان : بزارید این رو هم با یه جمله معروف شروع کنم :
ترجیح میدهم از 1% توان 100 نفر استفاده کنم تا 100% توانِ خودم !
تو نتورک با وجود یه سازمانِ حتی 100 نفره و بگیم اینا روزی 1 ساعت کار انجام بدن، شما روزی 100 ساعت کار انجام دادید اونم تو 24 ساعتی که نهایتا میشه 12 ساعت کار انجام داد !
کدام شرکت بهتره ؟
من با پلن های بیز آشنام، بیز خرید اجباریه ... و پلن هاش هم ضعف هایی داره که می تونم براتون باز کنم ( نسبت به بادران )
بنده با قاطعیت بهتون میگم به عنوان کسی که تحقیق کرده بادران با اختلاف بهترین شرکت نتورک مارکتینگ تو ایران هست !
پ.ن : تو هر شرکتی 500 تومن خوبه ... به شرطی که کاری کنید زیر مجموعه هم با همین 500 پیش بره که نمیره ! چون اون شما رو می بینه ! شما بزنید 500 اون می زنه 400 ! زیرش می زنه 300 !! اما اگه بتونید درک رو به زیر مجموعه تون بدید فرهنگ 500 تومنی تو تیم هم خوب هست