• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
نتورک تازه 2-3 ساله که راه افتاده ... اونم تازه الان باز یکم داره فراگیر میشه و محصول اضافه میشه و ... خلاصه دوره ازمون و خطاش گذشته
جا داره بگم به هیچ وجه قرار نیست همه اینجا موفق بشن، این کار بعد از کار در معدن و بازیگری سخت ترین کارِ دنیاس و من با قاطعیت بهتون میگم 80% نتورکرهایی که الان دارن کار می کنن به اون ایده ال خودشون نمی رسن !! چون Faild میشن و میرن !چون این کار سومین کار سخت دنیاس !
بنده درامد از 104 میلیون تا 600 هزار تومان دیدم !! یعنی از 104 میلیونی بگیر که بهش وصلم تا اون 600 هزار تومنیه میشه لیدرِ مستقیمِ خودم که 3 ماهه اومده و من هم 40-50 روزه اومدم !
یکی از مشکلاتی که نتورکرا دارن تقلید کورکورانه از بالاسری هست. بدون اینکه بپرسن دلیلش چیه؟ آخه چرا هر حرفی به شما زده میشه بدون تحقیق گوش میکنید و اون حرفا رو به دیگران هم حتی میگید!!!!!
نتورک سومین کار سخت دنیاس!!!!!! الله اکبر!!!
به ما هم میگفتن نتورک بعد از قاجاق اسلحه و انسان، سومین کار سود آور دنیاس و اولین کار قانونی دنیا. سبحان الله!!!!
بابا ول کنین این حرفا رو. بجای اینکه با حرف مخ مردمو شست شو بدید، یکم درباره حرفایی که میزنین تحقیق کنید.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
لطفا ضعف های پلن شرکت بیز نسبت به بادران رو شرح بدید

تیتر وار میگم براتون :

1- شفاف نبودن پی اوت
2- اجبار فروش در پلن 5
3- محدودیت لول بندی ( یونی لول )
4- پلن بیز هیبردی نیست ! یعنی شما نمی تونید از تمامی پلن هاش پورسانت بگیرید ولی بادران شما واجد شرایط باشید از تمامی پلن هاش میگیرید
5- پلن 4 ش پاداش راهبری از دست پتانسیل ش هیــــــچ پورسانتی نمیگیرن !

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یکی از مشکلاتی که نتورکرا دارن تقلید کورکورانه از بالاسری هست. بدون اینکه بپرسن دلیلش چیه؟ آخه چرا هر حرفی به شما زده میشه بدون تحقیق گوش میکنید و اون حرفا رو به دیگران هم حتی میگید!!!!!
نتورک سومین کار سخت دنیاس!!!!!! الله اکبر!!!
به ما هم میگفتن نتورک بعد از قاجاق اسلحه و انسان، سومین کار سود آور دنیاس و اولین کار قانونی دنیا. سبحان الله!!!!
بابا ول کنین این حرفا رو. بجای اینکه با حرف مخ مردمو شست شو بدید، یکم درباره حرفایی که میزنین تحقیق کنید.
چون بالسری که موفق شده یا راهی رفته برا موفق شدن درسته ؟ تجربه بیشتری داره درسته ؟ اگه زیریش پیشرفت کنه خودشم پیشرفت می کنه درسته ؟ پس نمیاد حرفی بزنه که به ضرره زیرمجموعه شم تموم شه ! اون رو رشد میده تا خودش رشد کنه، چون اگه اون رشد نکنه خودش رشد نمی کنه
پس خیلی ساده س این که میگن حرف لیدرت رو گوش کن چون اون تجربه ش بیشتره !
دقیقا همه این حرف هایی که زده میشه با مدرک هست، شما نمی تونید موفقیت دیگران رو ببینید، نیازی نیست عصبی بشید ...

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
چون بالسری که موفق شده یا راهی رفته برا موفق شدن درسته ؟ تجربه بیشتری داره درسته ؟ اگه زیریش پیشرفت کنه خودشم پیشرفت می کنه درسته ؟ پس نمیاد حرفی بزنه که به ضرره زیرمجموعه شم تموم شه ! اون رو رشد میده تا خودش رشد کنه، چون اگه اون رشد نکنه خودش رشد نمی کنه
دقیقا همه این حرف هایی که زده میشه با مدرک هست، شما نمی تونید موفقیت دیگران رو ببینید، نیازی نیست عصبی بشید ...
دوست عزیز، شما یه مدرک بده که نتورک سومین کار سخت دنیاست بعد معدن و بازیگری.
بنده همین جا حرفمو پس میگیرم و از شما عذرخواهی میکنم...
موفقیت به چه قیمت؟؟ موفقیت با دروغ؟؟

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
!

کدام شرکت بهتره ؟
من با پلن های بیز آشنام، بیز خرید اجباریه ... و پلن هاش هم ضعف هایی داره که می تونم براتون باز کنم ( نسبت به بادران )
بنده با قاطعیت بهتون میگم به عنوان کسی که تحقیق کرده بادران با اختلاف بهترین شرکت نتورک مارکتینگ تو ایران هست !

پ.ن : تو هر شرکتی 500 تومن خوبه ... به شرطی که کاری کنید زیر مجموعه هم با همین 500 پیش بره که نمیره ! چون اون شما رو می بینه ! شما بزنید 500 اون می زنه 400 ! زیرش می زنه 300 !! اما اگه بتونید درک رو به زیر مجموعه تون بدید فرهنگ 500 تومنی تو تیم هم خوب هست

خیلی جالبه که بعد 3-4 سال هنوز بعضیا توی بن بست من بهترم، من بهترم دارن چرخ میزنن!
میشه بدونم منبع تحقیقات شما چی بوده و مطابق با کدوم معیاری به این حد از قاطعیت و برتری رسیدین؟ طبق کدوم معیاری شرکت شما بهترینه؟

3aman021

Registered User
لایک‌ها
12
نظرات و حرف های مختلف درباره موفقیت ، شکست ،کلاه برداری، معتبر بودن انقدر زیاده که واقعا آدم گیج میشه
من که کل نت رو گشتم گیج شدم چی به چیه
یکی از آشنا های فامیل هم میگن ورشکست شده نگفت کدوم شرکت بوده
من با این حساب نمیدونم حقیقت چیه چرا این همه اختلاف نظر وجود داره
خداییش بیاید بدون تعصب بگید..
هرکی از یه شرکتی تعریف میکنه...
یکی بیاد بدچن تعصب بگه حقیقت چیه؟؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نظرات و حرف های مختلف درباره موفقیت ، شکست ،کلاه برداری، معتبر بودن انقدر زیاده که واقعا آدم گیج میشه
من که کل نت رو گشتم گیج شدم چی به چیه
یکی از آشنا های فامیل هم میگن ورشکست شده نگفت کدوم شرکت بوده
من با این حساب نمیدونم حقیقت چیه چرا این همه اختلاف نظر وجود داره
خداییش بیاید بدون تعصب بگید..
هرکی از یه شرکتی تعریف میکنه...
یکی بیاد بدچن تعصب بگه حقیقت چیه؟؟
ببین شما توی هر شرکتی باهر پلنی و هرمحصولی میتونی پول دربیاری! همه شرکتا خوبن! یزمون بود مردم رسما هوا میفروختن و پول درمیاوردن! حالا مشکلات اصلاح شده و این نظرات ضدونقیض همیشه هست...
سعی کن بجای پرسیدن نظر دیگران از منابع و مراجع معتبر اطلاعات جمع کنی...

3aman021

Registered User
لایک‌ها
12
لطف میکنی دو تا منبع معتبر معرفی کنی که توش راجع به بازده درآمد هم گفته باشه؟

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
لطف میکنی دو تا منبع معتبر معرفی کنی که توش راجع به بازده درآمد هم گفته باشه؟

منظورت از بازده چیه؟
اگه زبان انگلیسیت خوبه میتونی از منابع انگلیسی استفاده کنی. با یه جست و جوی ساده میتونی اطلاعات عالی در مورد این سبک کار و مواردی که برای انتخاب شرکت مناسب باید در نظر داشته باشی پیدا کنی.

این دو کتاب هم اطلاعات خوبی بهت میدن:
کتاب رمز موفقیت در بازاریابی شبکه ای نوشته کوئک
کتاب تجارت قرن بیست و یک نوشته رابرت کیوساکی

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
بعد گذشت حدود 15 روز بنده همچنان منتظر منبعی مبنی بر این که بازاریابی شبکه ای بعد معدن و بازیگری، سومین شغل سخت دنیاست...

امیر عباسـ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از نظر من هیچ کدوم ارزش نداره میهن استور بهتره بیز و پنبه ریز باید یه جنسو بخری براش مشتری پیداکنی اما میهن استور همین که با لینک مخصوص شما خرید کنه کافیه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بین این سه شرکت که اسم بردید از نظر پلن های درآمد زایی بادران حرف اول رو میزنه ولی از نظر آموزش شرکت پنبه ریز واقعا عالیه که البته ما با پلن های درآمد زایی شرکت کار داریم چون آموزش رو میتونیم از منابع خوبی که وجود داره ببینیم. به همین دلیل من به ترتیب بادران , پنبه ریز و در آخر شرکت بیز رو پیشنهاد میکنم.
به کسانی که هنوز به نتورک باور ندارن این نکته رو هم بگم که بادران بازاریابی شبکه ای رو به عنوان یک شغل و حرفه وارد رشته های فنی و حرفه ای کرده و در جواب دوستمون @nomel هم عرض کنم که فعلا فعالیت نتورک توی ایران کار سختی نیست چون شرکت ها در حال آزمون و خطا بودن ولی تو سال 95 با وارد شدنش به رشته های فنی و حرفه ای ثبت نام و فعالیت دیگه به سادگی الان نخواهد بود و هرکس باید با پرداخت هزینه یه سری دوره رو ببینه و بعد کسب مدرک فنی و حرفه ای مجاز به ثبت نام و فعالیت داخل شرکت ها میشه! همین حالا هم دولت با برنامه هایی مثل پایش و سوال و جواب هایی که داخل برنامه های زنده تلویزیونی مطرح کرده حمایت کامل خودش رو نشون داده و باقیش دیگه بستگی به خودمون داره.
البته همه ما خوب میدونیم که مردم چیزهای رایگان رو کم ارزش میدونن و وقتی به سمت نتورک میان که دیگه ثبت نامش مستلزم گذروندن دوره های پولی و زمان بر میشه...
هرکس سوالی در مورد این کار داره مطرح کنه چون مایی که به فعالیت نتورک مشغولیم هم سوالات زیادی داشتیم که به جواب رسیدیم و رفع ابهام شدیم.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
از نظر من هیچ کدوم ارزش نداره میهن استور بهتره بیز و پنبه ریز باید یه جنسو بخری براش مشتری پیداکنی اما میهن استور همین که با لینک مخصوص شما خرید کنه کافیه
بادران داره صد شعبه فست فود رو راه اندازی میکنه. به این صورت که هر کس با کد بازاریابی شما بره پیتزا ساندویچ بخوره جزو خرید شما محسوب و پورسانتش لحاظ میشه !
فروش جنس هم به این شکل که شما میفرمایید نیست فقط کافیه لیدرتون شیوه صحیح فروش محصول رو به شما آموزش بده که متوجه راحتیه کار بشید چون شما توی نتورک باید اجناس رو به بازار گرم خودتون بفروشید نه به افراد غریبه.

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
در جواب دوستمون @nomel هم عرض کنم که فعلا فعالیت نتورک توی ایران کار سختی نیست چون شرکت ها در حال آزمون و خطا بودن ولی تو سال 95 با وارد شدنش به رشته های فنی و حرفه ای ثبت نام و فعالیت دیگه به سادگی الان نخواهد بود و هرکس باید با پرداخت هزینه یه سری دوره رو ببینه و بعد کسب مدرک فنی و حرفه ای مجاز به ثبت نام و فعالیت داخل شرکت ها میشه! همین حالا هم دولت با برنامه هایی مثل پایش و سوال و جواب هایی که داخل برنامه های زنده تلویزیونی مطرح کرده حمایت کامل خودش رو نشون داده و باقیش دیگه بستگی به خودمون داره.
حرف اصلی من این نیست که این کار سخته یا اسونه. حرف من اشتباهی هست که کسانی میرن تو این کار انجام میدن
یه حرفی رو اومدن گذاشتن تو مغز اینااا به نام "فنجونتو خالی کن"
هر حرف مزخرفی رو بالاسری یا تیم به فرد میگه فرد بدون چون و چرا قبول میکنه چون مثل این دوست که این حرفو زدش فکر میکنن چون اونا با این حرفا پول دار شدن پس با گفتن این حرفا و کارها میشه مثل اونها شد! و همونو میره اینور و اونور میگه بدون اینکه بدونه درسته یا نه!
مخاطبم همه کسایی که تو این کار هستن، هست:
تو رو خدا برید قبل حرف زدن یا کاری که بالاسری انجام میده یکم تحقیق کنین. نه اینکه مثل ضبط صوت هر حرفی به شما زدش حفظ کنین و به دیگران بگید.
-------------------------------------------------------
در مورد موضوع مدرک فنی و حرفه ای میشه منبعی بدید که این کار طی چن وقت آینده میخواد انجام بشه. ممنونم بخاطر نظر...

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
دوستان دو تا سوال دارم. ممنون میشم جواب بدید

1- این پنبه ریز همون پنبه ریزه که دستمال حوله ای و دستمال توالت میزنه ؟ یعنی اینایی که ما از فروشگاه های زنجیره ای یا مغازه ها میخریم، همین محصولیه که به بازاریاب های شبکه ای میدن ؟ خب اینا چجوری با مغازه ها رقابت میکنن؟
2- این شرکت ها حتما معرف میخوان ؟ یعنی هرکی میخواد بازاریاب این شرکت ها بشه، باید در تیم یا زیرمجموعه نفرات قبلی قرار بگیره یا میتونه خودش نفر اولی باشه که با شرکت در ارتباطه ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
حرف اصلی من این نیست که این کار سخته یا اسونه. حرف من اشتباهی هست که کسانی میرن تو این کار انجام میدن
هر حرف مزخرفی رو بالاسری یا تیم به فرد میگه فرد بدون چون و چرا قبول میکنه چون مثل این دوست که این حرفو زدش فکر میکنن چون اونا با این حرفا پول دار شدن پس با گفتن این حرفا و کارها میشه مثل اونها شد! و همونو میره اینور و اونور میگه بدون اینکه بدونه درسته یا نه!
تو رو خدا برید قبل حرف زدن یا کاری که بالاسری انجام میده یکم تحقیق کنین. نه اینکه مثل ضبط صوت هر حرفی به شما زدش حفظ کنین و به دیگران بگید.
در مورد موضوع مدرک فنی و حرفه ای میشه منبعی بدید که این کار طی چن وقت آینده میخواد انجام بشه. ممنونم بخاطر نظر...
لینک صفحه مربوطه در وب سایت سازمان فنی و حرفه ای کشور
لینک فایل استاندارد
در مورد صحبت اولتون هم قبول دارم که خیلی ها به جای اینکه از صحت چارت کاری یا گفته های دیگران مطمئن بشن فقط در حال تقلید کورکورانه هستن و ممکنه مسیر اشتباهی رو پیش بگیرن و مسلما قرار نیست این افراد با نتورک پول دار بشن و دیر یا زود به ریزش میخورن و از کار کنار میکشن. ولی با این تفاسیر دلیل نمیشه که کلا نتورک رو بد و اشتباه دونست فقط باید طبق آموزش های درست پیش رفت. برای مثال خود من وقتی متوجه پایین بودن سطح لیدرهام و آموزش های غلطی که میدادن شدم خودم رو به کسایی وصل کردم که من رو به موفقیت برسونن نه اینکه عاجزانه کنار بکشم. "این رو فراموش نکنید که کار نتورک از شما به پایینه"

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دوستان دو تا سوال دارم. ممنون میشم جواب بدید

1- این پنبه ریز همون پنبه ریزه که دستمال حوله ای و دستمال توالت میزنه ؟ یعنی اینایی که ما از فروشگاه های زنجیره ای یا مغازه ها میخریم، همین محصولیه که به بازاریاب های شبکه ای میدن ؟ خب اینا چجوری با مغازه ها رقابت میکنن؟
2- این شرکت ها حتما معرف میخوان ؟ یعنی هرکی میخواد بازاریاب این شرکت ها بشه، باید در تیم یا زیرمجموعه نفرات قبلی قرار بگیره یا میتونه خودش نفر اولی باشه که با شرکت در ارتباطه ؟
1- محصولاتی که شرکت های شبکه ای ارائه میدن به صورت انحصاری هستش و توی بازار وجود نداره مثلا اگه این شرکت ها یه برند معروف مثل نازگل رو خریداری کنن کل امتیاز پخش این برند در اختیار اون شرکت قرار میگیره و فقط به بازاریاب های خودش ارائه میشه.
2-درسته حتما باید از طریق معرف ثبت نام و فعالیت کنین.

• Like
Reactions: F-5

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ظرف ذهنیو خالی کنین ب هیچ عنوان ب این معنی نیست ک بشین غلام بی چون و چرا! ینی همیشه اماده یادگیری باشین! با حفظ کردن یادگیری اتفاق نمیوفته ولی چیزیکه توی نتورک مارکتینگ باید باید و بازهم باید رعایت بشه مشورت با لیدره! ینی قبل اینکه بخواین کاریو انجام بدین حتما با لیدر مشورت کنین چون ممکنه از نظر منه بیگینر کار منطقی ب نظر برسه ولی من از داپلیکیشن این پلن بی اطلاعم و نمیدونم خروجیش بعد از دوماه بناس چی بشه!
توی نتورک خلاقیت یکی از اصول مهم هستش ولی حتما باید بعدش مشورت صورت بگیره!
ظرف ذهنی پر مال کسیه ک با لیدرش مشورت میکنه بعد روی پلنی ک بهش داده شده بدون اینکه بکسی بگه خلاقیت انجام میده و گلاب میزنه ب مجموعش :دی بعدم میاد گیر میده ب درودیوار ک چرا اینجوری شد! :|
پ.ن: جنبه تبلیغاتی کلاسای فنی حرفه ای رو بذاریم کنار با این بازیام یادگیری صورت نمیگیره. این پی نوشت باشه اینجا کار دارم باهاش یروز ;)

Last edited:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
1- محصولاتی که شرکت های شبکه ای ارائه میدن به صورت انحصاری هستش و توی بازار وجود نداره مثلا اگه این شرکت ها یه برند معروف مثل نازگل رو خریداری کنن کل امتیاز پخش این برند در اختیار اون شرکت قرار میگیره و فقط به بازاریاب های خودش ارائه میشه.
2-درسته حتما باید از طریق معرف ثبت نام و فعالیت کنین.
ممنون
پس یعنی اون مغازه ای که من ازش دستمال پنبه ریز خریدم، بازاریاب این شرکت بوده...جالبه
به نظر من مورد دوم ( ثبت نام اجباری با معرف) برای یک بازاریابی سالم، چیز خوبی نیست

بالا