• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اره.چرا نباید توقع داشته باشی وقتی اول کار موقع پرزنت میگن اگه کارایی که ما میگیم انجام بدید صرف سه ماه فلان قدر میشید ولی یک نفرهم نمیشی
پول مفت به کسی نمیدن تو این مملکت

شما عرضه شُ نداشتی، 1 نفر هم نشدی، من عرضه شُ داشتم، 3 ماهه 20 نفر شدم
درکش سخته ؟!

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
درکش سخته ؟!
دوست عزیز موقعی که این 20 نفرو تا آخرش داشته باشی مردش هستی نه الان که 20 نفرش کردی
تو کارت موفق باشی...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
دوست عزیز موقعی که این 20 نفرو تا آخرش داشته باشی مردش هستی نه الان که 20 نفرش کردی
تو کارت موفق باشی...

این تاپیک هست، من و شما هم امیدوارم باشیم
ببینیم کی مردش هست کی نیست ...

irroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دمت گرم
ا
درکش سخته ؟!
اره دادش,منم چهل نفر شده بودم ولی پرید
سعی کن.لحن صحبتتو بهتر کنی
نکنه نتورک یادت داده!!!

25mohades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام امیدوارم همه بتونن انتخاب درستی رو انجام بدن و با آگاهی تمام وارد شرکت مناسبی بشن ...
ما برای اینکه بخایم نتورک کار کنبم به سه تا اصل باید توجه کنیم که بزرگای نتورک هم خیلی تاکید دارن روی این موضوع ...اولین اصل کمپانی و شرکتی هست که میخاین با اون کار کنید ...دومین اصل محصولات اون شرکت ...و سومین اصل پلن درآمدزایی اون شرکت هست که باید تو رده خودش بهترین باشه ... ومن این سه گزینه رو فقط و فقط تو نتورک پنبه ریز پیدا کردم ...خب شرکت که نمیشه بهش گفت چون کمپانی هست و سی سال سابقه کاری داره و حرف و حدیثی بهش وارد نیست و یه تولید کننده هست ... محصولات هم که واقعا کیفیت دارن و واقعا الان کیفیت نسبت به قیمت اولویت بیشتری رو داره واسه مردم و مردم دنبال کیفیت هستن و بنجل پسند نیستن ..و تو نتورک واقعا باید دنبال یه عمر فروش باشی نه یه بار فروش ... دقیقا به خاطر کیفیت محصولات ما نتورکرهای پنبه ریز مشتری ثابت داریم و این یه حسنه :)
از لحاظ پلن درآمد زایی هم که عالیه و یه طرح بی نهایت رو داره و خیلی زودبازده و آینده نگره ...که یه تحقیقی کنید میشه متوجه شد که چقدر عالیه از خرده فروشی هم که طرح اول هست بخایم حساب کنیم هیچ کدوم از شرکتها بیشترین سود رو نمیده بجز پنبه ریز ...
موفق باشید دوستان امیدوارم مطالب واسه تازه کارها مفید باشه و بتونن انتخاب درستی رو بکنن :rolleyes:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام امیدوارم همه بتونن انتخاب درستی رو انجام بدن و با آگاهی تمام وارد شرکت مناسبی بشن ...
ما برای اینکه بخایم نتورک کار کنبم به سه تا اصل باید توجه کنیم که بزرگای نتورک هم خیلی تاکید دارن روی این موضوع ...اولین اصل کمپانی و شرکتی هست که میخاین با اون کار کنید ...دومین اصل محصولات اون شرکت ...و سومین اصل پلن درآمدزایی اون شرکت هست که باید تو رده خودش بهترین باشه ... ومن این سه گزینه رو فقط و فقط تو نتورک پنبه ریز پیدا کردم ...خب شرکت که نمیشه بهش گفت چون کمپانی هست و سی سال سابقه کاری داره و حرف و حدیثی بهش وارد نیست و یه تولید کننده هست ... محصولات هم که واقعا کیفیت دارن و واقعا الان کیفیت نسبت به قیمت اولویت بیشتری رو داره واسه مردم و مردم دنبال کیفیت هستن و بنجل پسند نیستن ..و تو نتورک واقعا باید دنبال یه عمر فروش باشی نه یه بار فروش ... دقیقا به خاطر کیفیت محصولات ما نتورکرهای پنبه ریز مشتری ثابت داریم و این یه حسنه :)
از لحاظ پلن درآمد زایی هم که عالیه و یه طرح بی نهایت رو داره و خیلی زودبازده و آینده نگره ...که یه تحقیقی کنید میشه متوجه شد که چقدر عالیه از خرده فروشی هم که طرح اول هست بخایم حساب کنیم هیچ کدوم از شرکتها بیشترین سود رو نمیده بجز پنبه ریز ...
موفق باشید دوستان امیدوارم مطالب واسه تازه کارها مفید باشه و بتونن انتخاب درستی رو بکنن :rolleyes:
میشه این قیاساتونو یکم ملموس تر و واضح تر بگین ؟:)
شما کار تو کدوم شرکتارو تجربه کردین (یا چ تحقیقاتی کردین) ک میگین این چیزارو فقط تو شرکت پنبه ریز دیدین؟:)
هم درمورد محصول هم پلن
ممنون

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

سلام
خیلی دوست دارم پلن پنبه ریز ربز رو بدونم
به عنوان مثال 5 تا دست 200 میلیونی داشته باشی در مجموع همه پلن ها چقدر میده تو پنله ریز ?

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
کسانی که میخوان وارد نتورک بشن حتما حتما قبلش محصول اون شرکت رو تست کنن و در صورت رضایت کامل فعالیتشون رو شروع کنن چون شرکتی که محصولش با کیفیت باشه دلیلی نداره با انگیزه دادن و وعده های رویایی افراد رو تشویق به کار کنه و به طور دائم سعی در این داشته باشن که مجموعه رو توی توهم نگه دارن!

nimash1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کسانی که میخوان وارد نتورک بشن حتما حتما قبلش محصول اون شرکت رو تست کنن و در صورت رضایت کامل فعالیتشون رو شروع کنن چون شرکتی که محصولش با کیفیت باشه دلیلی نداره با انگیزه دادن و وعده های رویایی افراد رو تشویق به کار کنه و به طور دائم سعی در این داشته باشن که مجموعه رو توی توهم نگه دارن!

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مشکلی که نتورک ما داره البته شاید تک و توک شرکتی باشه که استثنا باشه از این مورد اینه که قیمت بالا کیفیت پایین محصول
در اصل نتورک باید یه مقدار زیر قیمت بازار باشه حالا اون پیشکش حداقل دیگه هم قیمت بازار باید باشه
ولی الان اینطور نیس
فقط میگن بخر بخر بخر
چه فایده داره اخه اونم جنسی رو میخری که کیفیت و قیمت مناسب رو نداره و خیلی ش رو دستت میمونه
من خودم چند ماه کار کردم ولی دیدم جواب نمیده چون نتورک رو دوست داشتم و از قبل هم تجربه ش کرده بودم استارت زدم ولی دیدم اونطور که باید نیست

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از بین لیست کل محصولات یه سری شرکتها شاید ده تا بیست درصد برای خرید خوب باشن و بقیه از کیفیت پایین و قیمت بالا برخوردارن.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
مشکلی که نتورک ما داره البته شاید تک و توک شرکتی باشه که استثنا باشه از این مورد اینه که قیمت بالا کیفیت پایین محصول
در اصل نتورک باید یه مقدار زیر قیمت بازار باشه حالا اون پیشکش حداقل دیگه هم قیمت بازار باید باشه
ولی الان اینطور نیس
فقط میگن بخر بخر بخر
چه فایده داره اخه اونم جنسی رو میخری که کیفیت و قیمت مناسب رو نداره و خیلی ش رو دستت میمونه
من خودم چند ماه کار کردم ولی دیدم جواب نمیده چون نتورک رو دوست داشتم و از قبل هم تجربه ش کرده بودم استارت زدم ولی دیدم اونطور که باید نیست
پیشنهاد میکنم شرکت دیگه ای رو امتحان کنید چون تمام شرکت ها به این شکل نیستن

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
البته بنده خودم عرض کردم یک سری شرکتها
و یه مورد دیگه اینکه نتورک در اصل چیز خوبیه ولی اونطور که باید صحیح استفاده نمیشه توی کشور
از لحاظ محصول هم اکثر شرکتها متاسفانه جنسهاشون به نرخ بازار نمیخوره

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ایا اجناس رو باید خودمون بخریم تحویل بگیریم و به شخص یا مغازه مورد نظر بفروشیم
یا نه ما سفارش ها رو ثبت می کنیم و اونها خودشون تحویل میدن ؟

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
ایا اجناس رو باید خودمون بخریم تحویل بگیریم و به شخص یا مغازه مورد نظر بفروشیم
یا نه ما سفارش ها رو ثبت می کنیم و اونها خودشون تحویل میدن ؟
شما بعد ثبت نام تو هر شرکت به حساب کاربری خودتون تو سایت شرکت وارد میشید و قسمت محصولات، محصول مورد نظر رو انتخاب و مبلغ رو پرداخت میکنید و محصول ب نشانی شما پست میشه

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یه سری شرکتها هم انبار دارن توی شهرهای مختلف که بعد از ثبت از اونجا تحویل میگیرید

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
باز باید ما این محصولات رو برای اونها حمل کنیم ببریم که این خودش تکرار بی مورد میشه
اگر این امکان بود که بعد از سفارش ما خودشون پست می کردند خوب میشد

دو سوال

- امکان این هست کسی عضو گیری نکنه و فقط کار کنه خودش ( به دلیل اینکه زیر مجموعه گیری حس خوبی به آدم دست نمیده هزار و یک هم این کار و این شغل خوب باشه باز مشکلات و سختی هایی هم داره و برای همه تحمل و آینده نگریش یکی نیست در عضو گیری ادم باید سعی کنه خوبی ها رو فقط بگه هر چند از دید بعضی ها اصلا بدی و مشکلی نمی بینند که بیان کنند ولی واقعیت این هست که هر شرکتی مشکلاتی و سختی هایی هم دارد و خواهد داشت)
خلاصه صحبتم آیا باید حتما عضو گیری کرد ؟

- آیا حتما باید در زیر مجموعه کسی باشیم و اگر بله این زیر مجموعه رو از کجا باید پیدا کنیم ؟

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
باز باید ما این محصولات رو برای اونها حمل کنیم ببریم که این خودش تکرار بی مورد میشه
اگر این امکان بود که بعد از سفارش ما خودشون پست می کردند خوب میشد

دو سوال

- امکان این هست کسی عضو گیری نکنه و فقط کار کنه خودش ( به دلیل اینکه زیر مجموعه گیری حس خوبی به آدم دست نمیده هزار و یک هم این کار و این شغل خوب باشه باز مشکلات و سختی هایی هم داره و برای همه تحمل و آینده نگریش یکی نیست در عضو گیری ادم باید سعی کنه خوبی ها رو فقط بگه هر چند از دید بعضی ها اصلا بدی و مشکلی نمی بینند که بیان کنند ولی واقعیت این هست که هر شرکتی مشکلاتی و سختی هایی هم دارد و خواهد داشت)
خلاصه صحبتم آیا باید حتما عضو گیری کرد ؟

- آیا حتما باید در زیر مجموعه کسی باشیم و اگر بله این زیر مجموعه رو از کجا باید پیدا کنیم ؟
1. حتما نباید زیرمجموعه کسی باشید. همه میتونن به عنوان لگ شرکت کار کنن یعنی اولین نفر باشن و بالاسری نداشته باشن
ولی این کار رو خیلی خیلی سخت میکنه.
2. درآمد های بالایی که تبلیغ میشه تو این کار با گرفتن زیرمجموعه گیری هست. اصل این کار زیرمجموعه هست. یعنی بدون زیرمجوعه نمیشه اهرم رو به کار برد.
3. شما وقتی زیرممجموعه شخصی میشید یه تیم پشت شما هست. برای اینکه بالاسری های شما به درآمد برسن اول باید شما به درآمد برسین پس مجبورن از شما پشتیبانی بکنن و همیشه شما رو حمایت بکنن
4. یکی از عوامل درآمد بالا داشتن تو این کار تیم قوی هست. اگه شما بهترین محصول با کیفیت و با قیمت خیلی خوب داشته باشید. اگه تیم قوی نباشه بالا سرتون به جایی نمیرسید. خودتون باید تلاش بکنید
یا علی...

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من از کجا باید زیر مجموعه کسی بشم
آیا وقتی که به یک نمایندگی از اون شرکت میرم زیر مجموعه اون میشم ؟
ایا سر گروه برای من هم زیز مجموعه پیدا میکنه ؟

بالا