• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
من از کجا باید زیر مجموعه کسی بشم
آیا وقتی که به یک نمایندگی از اون شرکت میرم زیر مجموعه اون میشم ؟
ایا سر گروه برای من هم زیز مجموعه پیدا میکنه ؟
هر کسی توسط شخصی که معرفی به کار میشه عضو میشه و زیرمجوعه اون معرف میشه
میتونید شرکتی رو که انتخاب کردی آدرس شعبه شهرتون رو بگیرید از سایت و برید به اون شعبه
یا اگه نتونستید شعبه شرکت مربوط به شهر خودتون رو پیدا کنید، اینجا بگید که چه شرکتی میخواهید برید تا دوستان کمک تون کنند
تا به اون شرکت رفته و اطلاعات تکمیلی اون شرکت رو بدونید
تیم بالاسری شما وظیفه دارن به شما این موضوعات رو یاد بدن:
- چطور بفروشید
- چطور زیرمجموعه دعوت به کار کنید (طریقه زیرمجموعه گیری)
- چطور مدیریت زیرمجموعه ها رو بکنید
- و چطور به زیرمجموعه های خود آموزش زیرمجموعه گیری و چگونه فروختن رو بدهید
- و ...

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به من کسی معرفی نکرد این شغلو من خودم کتابی می خوندم در این مورد که بعد از سرچ در اینترنت با این شرکت ها آشنا شدم
شاید الان بادران و پنبه ریز بهتر باشه البته من اطلاع زیادی از پنل ها ندارم و نمی دونم
از نظر اسم و شهرت گفتم
البته خیلی سوالات و مشکلات هست برای این شغل مخصوصا قسمت عضو گیری که درد سر های زیادی داره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به من کسی معرفی نکرد این شغلو من خودم کتابی می خوندم در این مورد که بعد از سرچ در اینترنت با این شرکت ها آشنا شدم
شاید الان بادران و پنبه ریز بهتر باشه البته من اطلاع زیادی از پنل ها ندارم و نمی دونم
از نظر اسم و شهرت گفتم
البته خیلی سوالات و مشکلات هست برای این شغل مخصوصا قسمت عضو گیری که درد سر های زیادی داره
بیز از جفتشون معروف تر و بهتره به نظرم.
در کل به نظرم تست این کار خالی از لطف نیست

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من در اطرافیانم کسی و ندارم برای جذب به این کار
و کلا علاقه ای برای جذب زیر گروه ندارم
ولی بازاریابی و فروش محصول و دوست دارم

باید چی کار کنم ؟

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بادران اولین شرکت هست و از این جهت تجربه بیشتری داره
ولی اینکه بادران شعبه های زیادی داره و در اکثر شهر ها شعبه داره
یا اصلا هر شرکت دیگه ای که در اکثر شهر های مخصوصا شهر ها کوچک شعبه داره این باعث نمیشه افراد جدید برای فروش محصول به مغازه ها دچار مشکل بشن؟

چون افرادی زود تر به اون مغازه ها سر زده

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بیز از جفتشون معروف تر و بهتره به نظرم.
در کل به نظرم تست این کار خالی از لطف نیست
با همین دیدگاه شرکتا انتخاب میشن و اولین تجربه شخص اخرین تجربش میشه :دی
نتورکو بخوای تست کنی ریسکش خیلی بالاس! تا میتونی تحقیق کن ولی شروع کردی شروع کن نه واسه تست واسه ساختن :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بادران اولین شرکت هست و از این جهت تجربه بیشتری داره
ولی اینکه بادران شعبه های زیادی داره و در اکثر شهر ها شعبه داره
یا اصلا هر شرکت دیگه ای که در اکثر شهر های مخصوصا شهر ها کوچک شعبه داره این باعث نمیشه افراد جدید برای فروش محصول به مغازه ها دچار مشکل بشن؟

چون افرادی زود تر به اون مغازه ها سر زده
من دقیق متوجه سوال نشدم! حالا برداشتمو میگم...
جنسای نتورک مارکتینگ ب هیچ عنوان تو بازار فروخته نمین مگر اینکه وارداتی باشه!
درضمن فقط بازریاب های رکت از طریق اکانت خودشون اجازه خرید دارن اینطور نیست ک مغازه دار بره از انبار فلان شرکت جنس برداره بیاره!

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من دقیق متوجه سوال نشدم! حالا برداشتمو میگم...
جنسای نتورک مارکتینگ ب هیچ عنوان تو بازار فروخته نمین مگر اینکه وارداتی باشه!
درضمن فقط بازریاب های رکت از طریق اکانت خودشون اجازه خرید دارن اینطور نیست ک مغازه دار بره از انبار فلان شرکت جنس برداره بیاره!

منظورم اینه اگر یک شرکت در یک شهر فعال باشه مثلا شهر کوچیک و بازاریاب هم زیاد داشته باشه
فروش اون محصول سخت نیست
چون قبلا افراد زیادی به مغازه ها و فروشگاه ها سرکشی کردن برای فروش

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
منظورم اینه اگر یک شرکت در یک شهر فعال باشه مثلا شهر کوچیک و بازاریاب هم زیاد داشته باشه
فروش اون محصول سخت نیست
چون قبلا افراد زیادی به مغازه ها و فروشگاه ها سرکشی کردن برای فروش
اگه منظورتون از فروش به مغازه ها واسه مصرف شخصی خود مغازه دار هست میتونید بفروشید
ولی اگه بخواید به مغازه دار بفروشید و مغازه دار برای خودش بفروشد این اشکال داره
1. چون خود مغازه دار هم باید یه سودی ببره از روی محصول پس باید مقداری قیمت محصول رو بیشتر کنه (یه راه حل داره اونم اینکه شما اگه میخواید به مغازه داره بفروشید و همچنین مغازه دار برای خودش بفروشد مجبورید چن درصد از قیمت محصول خود کم کنید تا مغازه داره به قیمت روی محصول بفروشد تا مغازه دار هم سود بکند)
2. بازار کار شما از رونق می افتد ( محصولات تمام شرکت های بازاریابی شبکه ای انحصارا در اختیار اون شرکت و بازاریابانش هست یعنی کسی جز شرکت و بازاریابانش آن محصول رو نمی فروشند)
3. با توجه به گرون بودن تمام محصولات شرکت های بازاریابی شبکه ای هیچ مغازه داری آن محصول رو نمیخره مگر چند درصد پایین تر از قیمت محصول
4. مغازه داران محصولات مارک رو میفروشند (مثلا خانم ها برای لوازم آرایشی بهداشتی بیشتر محصولات مارک رو میخرند تا برند محصول آرایشی بهداشتی شرکت پنبه ریز رو)
پ.ن: محصولات آرایشی بهداشتی شرکت پنبه ریز ویژگی خاص خودشونو دارن و یک مغازه دار حتما برای فروش باید روی ویژگی محصول مانور بده
اما خریدار به محصولی که از قبل امتحان کرده یا مارک هستش بیشتر اعتماد داره تا حرف فروشنده رو چون فروشنده فقط میخواد جنسشو بفروشه
پس تنها راه فروش محصولات تو شرکت های بازاریابی شبکه ای، فروش گرم هست تا فروش سرد
تو فروش گرم(خانواده،فامیل، دوستان و ...) اعتماد بیشتری دارن تا فروش سرد (غریبه)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اگه منظورتون از فروش به مغازه ها واسه مصرف شخصی خود مغازه دار هست میتونید بفروشید
ولی اگه بخواید به مغازه دار بفروشید و مغازه دار برای خودش بفروشد این اشکال داره
1. چون خود مغازه دار هم باید یه سودی ببره از روی محصول پس باید مقداری قیمت محصول رو بیشتر کنه (یه راه حل داره اونم اینکه شما اگه میخواید به مغازه داره بفروشید و همچنین مغازه دار برای خودش بفروشد مجبورید چن درصد از قیمت محصول خود کم کنید تا مغازه داره به قیمت روی محصول بفروشد تا مغازه دار هم سود بکند)
2. بازار کار شما از رونق می افتد ( محصولات تمام شرکت های بازاریابی شبکه ای انحصارا در اختیار اون شرکت و بازاریابانش هست یعنی کسی جز شرکت و بازاریابانش آن محصول رو نمی فروشند)
3. با توجه به گرون بودن تمام محصولات شرکت های بازاریابی شبکه ای هیچ مغازه داری آن محصول رو نمیخره مگر چند درصد پایین تر از قیمت محصول
4. مغازه داران محصولات مارک رو میفروشند (مثلا خانم ها برای لوازم آرایشی بهداشتی بیشتر محصولات مارک رو میخرند تا برند محصول آرایشی بهداشتی شرکت پنبه ریز رو)
پ.ن: محصولات آرایشی بهداشتی شرکت پنبه ریز ویژگی خاص خودشونو دارن و یک مغازه دار حتما برای فروش باید روی ویژگی محصول مانور بده
اما خریدار به محصولی که از قبل امتحان کرده یا مارک هستش بیشتر اعتماد داره تا حرف فروشنده رو چون فروشنده فقط میخواد جنسشو بفروشه
پس تنها راه فروش محصولات تو شرکت های بازاریابی شبکه ای، فروش گرم هست تا فروش سرد
تو فروش گرم(خانواده،فامیل، دوستان و ...) اعتماد بیشتری دارن تا فروش سرد (غریبه)
آخه مگه این جنس ها رو چقدر تو خونواده مصرف میکنن؟ مگه یه خونواده چقدر دستمال کاغذی مصرف میکنن؟
به عنوان مثال همین دستمال کاغذی اینقدر برند در حال تولیدش هستن که جایی برای نتورک نمیذارن
من بعید میدونم این سیستم نتورک بتونه تا چند سال دیگه دووم بیاره چه برسه به اینکه بخواد به هدف اصلیش یعنی خارج کردن واسطه دست پیدا کنه
یکی از مشکلات این سیستم که به شخصه ازش خوشم نمیاد کم بودن تنوع محصولاته. مثلا یه کفش میاره 90 تومن. حالا از قیمتش که بگذریم همون یه دونه ست و قابل مقایسه با جنس و برند دیگه ای نیس
در صورتی که وقتی میری تو پاساژ و فروشگاه های کفش فروشی هزاران مدل با هزاران قیمت جلوی آدمه و خیلی برای افراد مشکل پسند این نکته مهمه
یه مورد دیگه هم اینه که افرادی که توی این سیستم کار میکنن همه چیزو و همه کس رو به عنوان خریدار نگاه میکنن و کافیه 2 دیقه کنارشون بشینی تا شروع کنن از مزیت های بی پایان نتورک برات بگن. در صورتی که اکثر این مزایا یا هنوز به واقعیت نپیوسته و یا اینکه کلا هیچ وقت به واقعیت نمیپیونده
من فک میکنم افرادی که تو این سیستم کار میکنن بیشتر نیاز دارن با یه سری آدم یه ساعت هایی رو پر کنن و حرف بزنن تا اینکه بخوان تحولی توی عرضه و تقاضا به وجود بیارن. حداقلش تو ایران که اینطوریه

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آخه مگه این جنس ها رو چقدر تو خونواده مصرف میکنن؟ مگه یه خونواده چقدر دستمال کاغذی مصرف میکنن؟
به عنوان مثال همین دستمال کاغذی اینقدر برند در حال تولیدش هستن که جایی برای نتورک نمیذارن
من بعید میدونم این سیستم نتورک بتونه تا چند سال دیگه دووم بیاره چه برسه به اینکه بخواد به هدف اصلیش یعنی خارج کردن واسطه دست پیدا کنه
یکی از مشکلات این سیستم که به شخصه ازش خوشم نمیاد کم بودن تنوع محصولاته. مثلا یه کفش میاره 90 تومن. حالا از قیمتش که بگذریم همون یه دونه ست و قابل مقایسه با جنس و برند دیگه ای نیس
در صورتی که وقتی میری تو پاساژ و فروشگاه های کفش فروشی هزاران مدل با هزاران قیمت جلوی آدمه و خیلی برای افراد مشکل پسند این نکته مهمه
یه مورد دیگه هم اینه که افرادی که توی این سیستم کار میکنن همه چیزو و همه کس رو به عنوان خریدار نگاه میکنن و کافیه 2 دیقه کنارشون بشینی تا شروع کنن از مزیت های بی پایان نتورک برات بگن. در صورتی که اکثر این مزایا یا هنوز به واقعیت نپیوسته و یا اینکه کلا هیچ وقت به واقعیت نمیپیونده
من فک میکنم افرادی که تو این سیستم کار میکنن بیشتر نیاز دارن با یه سری آدم یه ساعت هایی رو پر کنن و حرف بزنن تا اینکه بخوان تحولی توی عرضه و تقاضا به وجود بیارن. حداقلش تو ایران که اینطوریه

درسته ، من تا الان فکر می کردم این محصولات رو میشه به صورت انبوه به مغازه ها فروخت در کنارش اگر شخصی هم بود از دوستان و اشنایان هم بود فروخته بشه

وگرنه اگه بر این اصول باشه که شخص به شخص خاصی بفروشه این که از ابتدا پایان کار مشخصه مگر چقدر دوست اشنا هست !

به نظر منم این سیستم نتورک در ایران اینده خوبی نخواهد داشت و عملا با فروش چند تا دستمال و عطر نابود کردن و بد بین کردن بیشتر مردم در مورد این تخصص یا شغل هست
کاش به صورتی بهتر از سمت شرکت ها برنامه ریزی می شد.

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154

به تعداد آدمایی که میشناسید مشتری پیدا میشه. فقط خانواده نیست، خانواده.فامیل. دوست. خانواده دوستان. آشنایان. همکاران و ...
ببینید قبل از فروختن اعتماد مهم ترین چیزه. مثلا شما نگاه کنید تو تلویزیون هزاران بار تبلیغ یه محصول بشه ولی اگه چن نفر از آشنایان از اون محصول بد بگن، شما از خریدن اون محصول امتناع میکنید.
اما اگه یه محصول رو فامیل شما بهتون معرفی کنید شما اون محصول رو میگیرید ( چون اون محصول امتحان پس داده و شما یه نفر رو از نزدیک دیدید که از فلان محصول استفاده کرده)
حال اینو بسط بدید تو فروش...
تو فروش سرد به مراتب سخت تر از فروش گرم میشه.
صد در صد محصولی که شرکت میفروشه باید یه ویژگی داشته باشه تا شما واسه فروش روی اون ویژگی ها مانور میدید...
اگه اون ویژگی مد نظر رو نداشته باشه طرف دیگه واسه چی باید بیاد از شما بخره!؟
خب میره از بیرون میخره.
تنوع محصولات که گفتید یه شرکت بازاریابی شبکه ای حتما باید داشته باشه. درست گفتید :)

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
درسته ، من تا الان فکر می کردم این محصولات رو میشه به صورت انبوه به مغازه ها فروخت در کنارش اگر شخصی هم بود از دوستان و اشنایان هم بود فروخته بشه

وگرنه اگه بر این اصول باشه که شخص به شخص خاصی بفروشه این که از ابتدا پایان کار مشخصه مگر چقدر دوست اشنا هست !

به نظر منم این سیستم نتورک در ایران اینده خوبی نخواهد داشت و عملا با فروش چند تا دستمال و عطر نابود کردن و بد بین کردن بیشتر مردم در مورد این تخصص یا شغل هست
کاش به صورتی بهتر از سمت شرکت ها برنامه ریزی می شد.
کار شما فقط این نیست که بفروشید
نت ورک خیلی سخته. خیلی خیلی سخته
شما در کنار فروختن باید زیرمجموعه بگیرید. اصلا درآمد اصلی که از این کار در میاد از فروش تیمی هست یعنی فروش زیرمجموعه های شما

مشتری، همیشه مشتری میاره
حال نگاه کنید اگه محصول شما مورد پسند مشتری شما بود، از طریق یه مشتری چند مشتری گیر میارید.
از این بُعد هم به قضیه هم نگاه کنید :)

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آیا در این شرکت ها شما محصولی رو می بینید که انقدر عالی باشه و مناسب که شخصی بعد از خرید بره به کس دیگه ای هم معرفی کنه ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
همه شرکت ها به این شکل نیستن و نمیشه با قاطعیت گفت که امکان فروش محصول به مغازه ها وجود نداره به عنوان مثال شرکت بادران که محصولات و حاشیه سود فروش به شکلی هست که فقط مناسب بازار گرم هست رو خودم شخصا توی همه مغازه ها اجناسش رو دیدم. حالا بعضی شرکت ها علاوه بر تیم سازی به بازاریابی هم اهمیت خاصی دادن و حتی پنل مخصوص برای فقط بازاریابی رو هم دارن که با کمی تحقیق میتونید به این شرکت ها برسید و در نهایت با مقایسه سود فروش و کالاهایی که توانایی فروش اونها رو دارید شرکت دلخواه رو انتخاب کنید.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آیا در این شرکت ها شما محصولی رو می بینید که انقدر عالی باشه و مناسب که شخصی بعد از خرید بره به کس دیگه ای هم معرفی کنه ؟
من اگه تجربه شخصی خودم رو بخوام بگم اینه که قبل از فعالیت توی یه شرکت که با تحقیق بهش رسیده بودم چند تا از محصولاتش رو گرفتم که حدود هفتاد تومان شد و این محصولات رو به اطرافیان دادم و ازشون خواستم که مصرف کنن و در موردش نظر بدن جالب اینه که همون اشخاص بدون اینکه حرفی از سفارش دادن بزنم بعد از تست خودشون سفارش دادن و جمع سفارششون هم حدود سیصد تومان شد :general406:
پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو انجام بدین...

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
توی نتورک فعلی بیشتر باید رشد کرد که سود خوبی بدست بیاد
سود خرده فروشی کمه و ارزش سختی ش رو نداره
بیشتر باید رو تیم کار کرد
چون اجناس هم جوری نیست که بشه به هر مغازه ای فروخت هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
حرف اولتون درسته اگر محصول صرفا دستمال کاغذی باشه! نتورک مارکتینگ یعنی من ی محصول رو استفاده میکنم و اگر راضی بودم تجربم رو ب اطرافیان میگم. اگر مایل بودن اون محصول رو بخرن از من میخرن :)
درمورد اینکه نتورکر میشینه از مزایای بی پایان نتورک میگه بیایم یکدرصد احتمال بدیم شاید واقعا این مزایارو داته باشه! یوقت هست شما با ی چیز خارق العاده مواجه میشی و هرکیو میبینی باهاش درموردش صحبت میکنی :) بنظرم ساده از کنار مسائل نگذریم!
اون اتفاقاییم ک میگین افتاده ولی درحال حاضر ادمای با درامدای بالا تو کشورمون زیاد داریم! فقط مشکل اینجاس شما صرفا داد و بیدادای خروجیای نتورک رو میشنوین و اوناییکه دارن پول درمیارن دارن زندگیشون رو میکنن و خیلی تو چشم نیستن :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
توی نتورک فعلی بیشتر باید رشد کرد که سود خوبی بدست بیاد
سود خرده فروشی کمه و ارزش سختی ش رو نداره
بیشتر باید رو تیم کار کرد
چون اجناس هم جوری نیست که بشه به هر مغازه ای فروخت هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت
شما بنا نیست جنس رو ب مغازه دار بفروشین! البته میشه فروخت ولی اجباری نیست!
درضمن حرفتون هم درسته نتورک معجزه میکنه چون توش قانون اهرم و تصاعد طوری چیده شده ک ی بستر برنده برنده رو برای منو شما درست کرده ک خیلی مزایای زیادی داره و میشه توش خیلی خوب رشد کرد و طعم تصاعد (هندسی) رو چشید و لذت برد فقط ی شرط داره ک باید تنبلی رو گذاشت کنار :دی

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حرفتون درسته
البته بله اصل فروش شما به بازار داغ و گرم هستش
ولی همونطور که خدمتتون عرض کردم فروش زیاد رنگی نداره با این اجناس
فقط رشد و تصاعد
چون فروش توی شرایط فعلی سخته
هم فروشنده زیاد
هم نرخ شکنی میکنن
هم محصول مشابه هست
در کل پیشنهاد من بر حسب تجربه خودم به دوستان اینه که فقط به قصد رشد وارد نتورک بشن نه خرده فروشی

بالا