• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
حرفتون درسته
البته بله اصل فروش شما به بازار داغ و گرم هستش
ولی همونطور که خدمتتون عرض کردم فروش زیاد رنگی نداره با این اجناس
فقط رشد و تصاعد
چون فروش توی شرایط فعلی سخته
هم فروشنده زیاد
هم نرخ شکنی میکنن
هم محصول مشابه هست
در کل پیشنهاد من بر حسب تجربه خودم به دوستان اینه که فقط به قصد رشد وارد نتورک بشن نه خرده فروشی
منم منظورم همینایی بود ک شما گفتین :دی

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
یک مشورتی از دوستان میخواستم

بنده جدیدا یه دو هفته ای میشه کاربر بیز شدم اما الان نظرم خیلی منفیه

شهر ما حدودا جمعیت 300-400 هزار نفری داره و شعبه این شرکت یه 5 ماهی میشه که باز شده

اول کار وقتی از پورسانتهای آن چنانی حرف زدن و من پتانسیل درآمد بالا رو دیدم و گفتن خوب تو 500 هزار تومن ماهیانه وسایل ضروری خونتونو از اینجا میخری من خیلی مشتاق شدم

بعد موقع خرید ما دیدیم از وسایل ضروری خبری نیست و همش ادکلن و نمیدونم کرم و از این جور اجناس هست و بعدش که اجناس از پست اومد دیدم که قیمت این محصولات نسبت به رقیب داخلی یه 30 درصدی گرونتر هم هست.

بگذریم از فضای به اصطلاح شرکتشون که دو تا آدم درست و حسابی توش نیست و بگذریم از لیدرشون که فقط چرت و پرت میگه و نمیدونه بودجه ایران در حد میلیون دلار هست یا میلیارد دلار!! یا جنگ جهانی دوم کی اتفاق افتاده!!

صحبت اصلی من اینه که الان تا حدی مردم شهر این داستان رو فهمیدن و تعداد قابل توجهی از جوانان هم اومدن و یک بار یا دو بار خرید زدن و بعد از سیستم خارج شدن و حداقل به دو سه نفر دیگه هم گفتن که اونجا خبری نیست جز خرید اجباری

واقعا چشم انداز این شغلو در ایران چه جوری میبینید؟ در شهرستانی با اون جمعیت که گفتم چه اتفاقی میتونه بیفته؟

من که چشم آب نمیخوره دلیلشم اینه حداقل 80 درصد افراد جامعه میخوان جنس کیفیتش خوب باشه اما قیمتش پایین نه اینکه کیفیت خیلی خوب باشه اما قیمت هم خیلی بالا باشه، هر چند به نظرم در همین حیطه هم اجناس این شرکت در برابر محصولاتی که در بازار هست بازنده هست دلیلشم همون قیمت بالاست.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یک مشورتی از دوستان میخواستم

بنده جدیدا یه دو هفته ای میشه کاربر بیز شدم اما الان نظرم خیلی منفیه

شهر ما حدودا جمعیت 300-400 هزار نفری داره و شعبه این شرکت یه 5 ماهی میشه که باز شده

اول کار وقتی از پورسانتهای آن چنانی حرف زدن و من پتانسیل درآمد بالا رو دیدم و گفتن خوب تو 500 هزار تومن ماهیانه وسایل ضروری خونتونو از اینجا میخری من خیلی مشتاق شدم

بعد موقع خرید ما دیدیم از وسایل ضروری خبری نیست و همش ادکلن و نمیدونم کرم و از این جور اجناس هست و بعدش که اجناس از پست اومد دیدم که قیمت این محصولات نسبت به رقیب داخلی یه 30 درصدی گرونتر هم هست.

بگذریم از فضای به اصطلاح شرکتشون که دو تا آدم درست و حسابی توش نیست و بگذریم از لیدرشون که فقط چرت و پرت میگه و نمیدونه بودجه ایران در حد میلیون دلار هست یا میلیارد دلار!! یا جنگ جهانی دوم کی اتفاق افتاده!!

صحبت اصلی من اینه که الان تا حدی مردم شهر این داستان رو فهمیدن و تعداد قابل توجهی از جوانان هم اومدن و یک بار یا دو بار خرید زدن و بعد از سیستم خارج شدن و حداقل به دو سه نفر دیگه هم گفتن که اونجا خبری نیست جز خرید اجباری

واقعا چشم انداز این شغلو در ایران چه جوری میبینید؟ در شهرستانی با اون جمعیت که گفتم چه اتفاقی میتونه بیفته؟

من که چشم آب نمیخوره دلیلشم اینه حداقل 80 درصد افراد جامعه میخوان جنس کیفیتش خوب باشه اما قیمتش پایین نه اینکه کیفیت خیلی خوب باشه اما قیمت هم خیلی بالا باشه، هر چند به نظرم در همین حیطه هم اجناس این شرکت در برابر محصولاتی که در بازار هست بازنده هست دلیلشم همون قیمت بالاست.
این صحبت من توجیح اشتباهات بعضی تیماکه ک نمیشه ازشون چشم پوشی کرد و تو تمام شرکتا هستن نیست!
درمورد نتورک مارکتینگ سوالیکه از شما میپرسم اینه ک آیا بخاطر حرفا و وعده هاییکه بهتون داده شده یا بخاطر گل روی شخص خاصی وارد نتورک شدین یا بخاطر خودتون! اگه بخاطر خودتون وارد شدین نتورک این چیزی نیست ک شما دیدین و ارزش داره خیلی بیشتر راجع بهش تحقیق کنین! آیندش هم تو ایران 100% روشنه!
روند فعلی بخاطر بعضی ذهنیتای اشتباه ک متاسفانه توی سیستمای هرمی سابق رشد پیدا کرده یمقدار منفیه و این مسائلیکه شما دیدن خیلی اتفاق میوفته ولی این مشکل تقریبا تو تمام کشورا بوده و بمرور زمان رفع شده! و اونایی توی این بیزنس نتیجه گرفتن ک واقعا درکش کردن و براش (برای زندگیشون) جنگیدن و دوام اوردن!

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
نظر شما راجع به قیمت بالای محصولات چیه؟ آیا میشه به آسونی فرهنگسازی کرد؟
جالبه کسایی که این شغلو دارن به شدت ازش دفاع میکنن
من توی همونجا جوک هم زیاد شنیدم اینکه در آینده ایران خودرو قرار زیر مجموعه بیز بشه
اینکه میخوان هر شهری یه فروشگاه بزنن اینکه 400 رستوران باز بکنن و ...
حتما از 100 درصد روشن بودن آینده این شغل اینا که نیست؟
اما واقعا کسی که دوام بیاره حداقل یه نتیجه قابل قبول میتونه بگیره البته باز هم میگم در شهرستانها خیلی مشکلتر هست تا مراکز استانها

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
داداش یه گزینه همه این شرکتا به مفت نمی ارزن هم بزار !!
آخه کدومشون حداقل 1000 تا آدم موفق تحویل جامعه دادن که شما هم برید به اینا بپیوندید؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من توی همونجا جوک هم زیاد شنیدم اینکه در آینده ایران خودرو قرار زیر مجموعه بیز بشه
اما واقعا کسی که دوام بیاره حداقل یه نتیجه قابل قبول میتونه بگیره البته باز هم میگم در شهرستانها خیلی مشکلتر هست تا مراکز استانها
این پست شما به نظر منم که از کاربر های نتورک نیستم خیلی نزدیکه
شما رو ارجاع میدم به این پست خودم و مخصوصا اون قسمتی که بولدش کردم

آخه مگه این جنس ها رو چقدر تو خونواده مصرف میکنن؟ مگه یه خونواده چقدر دستمال کاغذی مصرف میکنن؟
به عنوان مثال همین دستمال کاغذی اینقدر برند در حال تولیدش هستن که جایی برای نتورک نمیذارن
من بعید میدونم این سیستم نتورک بتونه تا چند سال دیگه دووم بیاره چه برسه به اینکه بخواد به هدف اصلیش یعنی خارج کردن واسطه دست پیدا کنه
یکی از مشکلات این سیستم که به شخصه ازش خوشم نمیاد کم بودن تنوع محصولاته. مثلا یه کفش میاره 90 تومن. حالا از قیمتش که بگذریم همون یه دونه ست و قابل مقایسه با جنس و برند دیگه ای نیس
در صورتی که وقتی میری تو پاساژ و فروشگاه های کفش فروشی هزاران مدل با هزاران قیمت جلوی آدمه و خیلی برای افراد مشکل پسند این نکته مهمه
یه مورد دیگه هم اینه که افرادی که توی این سیستم کار میکنن همه چیزو و همه کس رو به عنوان خریدار نگاه میکنن و کافیه 2 دیقه کنارشون بشینی تا شروع کنن از مزیت های بی پایان نتورک برات بگن. در صورتی که اکثر این مزایا یا هنوز به واقعیت نپیوسته و یا اینکه کلا هیچ وقت به واقعیت نمیپیونده
من فک میکنم افرادی که تو این سیستم کار میکنن بیشتر نیاز دارن با یه سری آدم یه ساعت هایی رو پر کنن و حرف بزنن تا اینکه بخوان تحولی توی عرضه و تقاضا به وجود بیارن. حداقلش تو ایران که اینطوریه

حالا باید منتظر نظرات بقیه دوستانی که توی این کار وارد هستن و کسایی که هنوز وارد نشدن یا خارج شدن هم باشیم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
الان تو عراضم شدتی وجود داشت؟:دی
من بشما شرکتی نشون بدم ک محصولاتش بقمت و با کیفیت هستن از همین فردا نتورک رو شروع میکنین؟
پ.ن: بنده عرض کردم توجیح نمیکنم دروغاییکه بهتون گفتن رو! البته نظریم راجع بهش نمیدم!

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
داداش یه گزینه همه این شرکتا به مفت نمی ارزن هم بزار !!
آخه کدومشون حداقل 1000 تا آدم موفق تحویل جامعه دادن که شما هم برید به اینا بپیوندید؟
خب چرا؟:)))
بهتر نیست تجربتون رو بگین؟

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
خب چرا؟:)))
بهتر نیست تجربتون رو بگین؟

بله دلایل
----------------
ببین دوست عزیز من به شخصه تو هیچکدوم از این شرکت های بالای نه کار کردم و نه به قول خودشون ثبت و خرید زدم و این چیزای که میگم از نظر تجربه ی چند سال پیش تو یکی از این شرکتاس که چند ساله پیش خودم هم کار میکردم و آشنا شدم با این تجارت / اگه شما توجه کنی تو جلسه های که خود این دوستان میزارن اول از همه میان از صداقت و حمایت از یک دیگه میگن که خودتونم اگه 4 هفته باهاشون همکاری کنید میفهمید که وعده پوچه » به عنوان مثلا لیدر های شما میخوان به شما همیشه بفهمونن که دارن درآمد زیادی درمیارن و در هر صورت جلوه دروغی از خودشون به شما میدن /
داستان دیگه ای که بعد از قسمت ثبت و خرید تو این شرکتها به راه میوفته اینه که شما باید به هر شکلی شده دوستات رو بیاری تو این کار که اصلا نه شنیدن هم این بنده خداها تو کارشون ندارن یعنی طرفو اگه یکبار پرزنت کردن و نتونستن جذبش کنن اینقدر براش جلسه فالو میزارن که بلاخره مجبور به کار کردن بشه اونم نه اینکه قانعش کرده باشن ، تو این مواقع بیشتر از طرف از جهت رودرواسی و اینکه وعده های دروغ میشنوه وارد کار میشه / وقتی شما وارد کار شدی و با این سختی های این شغل کنار امدی و به قول معروف خودتو آداپته کردی و در نهایت به ماهی 500 هزار تومن رسیدی تازه داستان اصلی تو خودت شکل میگیره و به اطرافیانت به چشم پول نگاه میکنی و تو کارت دیگه هیچ حدو مرزی هم برا خودت نمیزاری که حالا این چیزی که دارم میگم رو تو همین چنتا شرکتی که نام بردین از دوستان خودم دارم که یکشونم لیدر شیپ با تعدا بالای دایرکت هست دارم میبینم /
در کل این تجارت فقط و فقط برای صاحب شرکت بازاریاب شبکه ای عالیه و اسکلت اصلی لیدر های اصلی شرکت
یه چیز جالب هم بگم که من در اون شرکتی که چند ساله پیش کار میکردم در زمان خودش سود خوبی کردم و درصد برد و باختم 50 در مقابل 50 بود / ولی با یه برسی خیلی کوچیک در پلن های پورسانت دهی میفهمید که تو این شرکت های نامبرده شده احتمال شکست و حروم شدن وقت و سرمایه شما بالای 99 درصد هست /
این داستان های که گفتم دوست عزیز مطلق نیست ولی در حال حاضر در کشور ما برای بازاریابی شبکه ای یک حقیقت تلخه /
جوک روز » هر دایرکت شما 100 هزار تومان جنس میفروشه که اگه شما تو 3 ماه اول حداقل 4 نفر جذب کنید و اون 4 نفر هم 4 نفر و ... * اینجا البته میگه این قانون پایدار نیست و همه مثل هم نیستن ولی ضریب جالبی از احتمالات رو اینها تو کارشون قرار میدن که واقعآ خنده داره :general304::general304::general304:
موفق باشید

mohammad061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا نظرا رو خوندم هم خندم گرفت و هم زورم امد با این حرفاتون !
دوست عزیز شما میگید گرون استفاده نکردی تست نکردی اگه محصول جواب نمیده شرکت باید جمع کنه میگی عطر 20 و خورده ای من فرانسه رفتم عطر اصلی گرفتم اونجا با 7 هزار تومن تو آبم بهت نمیدن میخوای خودتو گول بزنی ؟ میخوای بگی خیلی زرنگی عطر اورجینال خیلیم اسمی خریدی 7 تومن یکم فکر کن شرکت چند درصدشو میبره با یکی صحبت کردم گفت فرض کن عطر 7 تومنی 900 تک تومنی خریدشه بابا مسخره بازیا چیه برو عطر حرم بزن ارزونه ! میخوای بگی چایی انحصاریه میخوای بگی عسل انحصاریه خودتو گول میزنی مگه دکون باز کردی میخوای بگی ساعت و کیف چرم انحصاریه نه میخوای بگی خیلی خفنی داری عسل یا عطر بنجول میفروشی میخوای بگین خیلی خفنید عین ماست دروغ میگید تو سه ماه یا یه ماه 300 گرفتید یا تو یه سال فورد موستانگ گرفتید میخواید همو زمین بزنید بگید شرکتتون خفنه میخواید سابقه رو به رخ هم بکشین میخواید خودتون رو گول بزنید تو یه ماه 300 پورسانت گرفتی میخوای خودتو گول بزنی عطر 7 تومنی اورجیناله درسته بوش میمونه بستگی به طبع بدنت داره سیگار نخی 200 بکش بوش بیشتر میمونه عطر 212 رو از فرانسه خریدم زدم به طبع بدنم نخورد بوش نموند تویی که ادعات میشه میدونی چه بدنی چه نوع عطری میخوای اقا میخوای لحاف تشک بفروشی مغازه باز کردی میخوای تی شرت که حکم تبلیغات داره رو 39 یا 45 بگیری بگی مثلا خیلی خفنم شرکت ادعاش میشه اینا دو باید به قیمت مناسب بده پوشاک کار میکنم همین کیفیتو میخریم 15 تومن
نخود لپه هم خیلی ارزون تر از اونی که فکر میکنی میگیرم لوبیا چیتی میفروشی که خفن بشی حرفا اینو اونو گوش میدی بهت بگن خفن لیدر خفن میترکونی تویی که میگی تو یه ماه 300 گرفتم شات بگیر جا این چیزا تویی که میگی درامدم تو 3 ماه شده 1.5 مدرک بیار اقا تو کار عسل هم هستیم کیلو 10 تومن هست تا 70
پرایدو پرادو 2 تاشون تا سرکوچه میبرنتون همه شرکتا مقصدشون یکیه دوس داری با فروش چای گوزل که جیم تی وی تبلیغ میکنه یا تو فروشگاه هست یا عسل با نخود لپه یا کشمش یا کیفو کفش ساعت با آرم شرکت بفروشی یا یه چی بفروشی خوشحال باشی من میگم این شرکت کرم موبر با مکملش گرونه تست کردم تو اون دوره زدم دیگه مو در نیومد دادم به چند نفر طرف 8 میلیون داره لیزر میکنه ولی با200 تومن موهای زاعدش رفت
تویی که میگی گرونه تست کن نبود درشرکتو پلمپ کن برو کیکتو بفروش ملتو مسخره کردین یا خودتونو ؟ اقا اصراری هم نیس بخرین هرکی که دوس نداره بنز سوار شه خیلیا پرایدو دوس دارن
پوشاک دارم شلوار لی 15 تومنی هست با 80 تومنی به مشتری میگم این رنگ میندازه اب میره این یکی نه تا 1 سال رنگش اینه تست کردم دوس داشت برینه به هیکلش 15 تومنیو میبره هر ماه میاد میخره چون شلواره ریدس میگم خانوم این تاپ 8 تومنه بدنت پر جوش میشه و چندبار شستیش خراب میشه میبره زورش میاد 15 تومن خرید کنه تا عمری بهش کار بده
الان فکر کردی خفن داری کار میکنی با گول زدن خودت میگی 300 میگیرم یا 1 میلیون تو یه ماه یا بابایی برات 206 مدل 83 میگیره میگی خفن شدم کار کردم گرفتم بابا تو پول تعویض پلاکشو دادی مسخره میکنی خودتو طرف پولشو باباش میده خرید بزنه بعد به باباش میفروشه :/ خفنه میگه پول در اوردم
اقایون نت ورک کار خیلی خفنید دمتون گرم اصل قانون این بود همو زمین نزنید با این چرتو پرتا خودتون رو گول نزنید قانون 80 به 20 رو یادتونه اگه قرار باشه همه مثل شما خفن باشن دیگه هیچ ! پس مشتریا . پس کارگرا پس .... اقا من خفن نمیخوام باشم میخوام کار خودمو کنم پوشاکم عطری خواستم بهتون زنگ میزنم چایی خواستم بهتون زنگ میزنم برام بیارید حله اخرش دونبالم میدوید واسه اب کردن محصولات خیلی هم خوبه دم سوپر مارکت نمیرم زنگ میزنم واسم نخود بیارید تشکو پتو عسل بیارید ولله خفنای عزیز بترکونید که بدون شما باز باید بریم دم سوپر مارکتا :))))))))))))))
مملکت که همش بازاریاب شبکه ای نمیخواد
هرکسی رو بهر کاری ساخته اند
به زور نمیشه مثل شما خفن شد
اینقدر شرکتا رو زمین نزنید
من افتخارم اینه تجربش کردم تونستم مشکل چند نفرو حل کنم 20 تومن پورسانت هم باش کارت شارژ خریدم
نت ورک پول تغییرتو میده دوس داری تجربش کن نه پول مازراتیتو
کلام اخر میخوای پول دار باشی به چیزی که علاقه داری کار کن با فکر جلو برو تصمیم تصمیم خودت باشه نه رفیقت آرایشگره که بری آرایشگرشی ولی دلت میخواست از اینترنت پول در بیاری!
باورتون شاید نشه ولی برام اثبات شده اینترنت فضاییه که میشه ازش میلیونر در بیاید فکر داشته باشید من 6 سال فعالیت میکنم تونستم حداقل ماهی 2 میلیون داشته باشم میتونم اثبات کنم سایتم رتبش 1200 ایرانه از فروشگلش 1.5 سود کردم از تبلیغاتش 1 میلیون بازم سخته باورش برات برو سایتا دانلود ها پلن تبلیغاتشو ببین
از هرچی که علاقه داری میتونی پولدار باشی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بله دلایل
----------------
ببین دوست عزیز من به شخصه تو هیچکدوم از این شرکت های بالای نه کار کردم و نه به قول خودشون ثبت و خرید زدم و این چیزای که میگم از نظر تجربه ی چند سال پیش تو یکی از این شرکتاس که چند ساله پیش خودم هم کار میکردم و آشنا شدم با این تجارت / اگه شما توجه کنی تو جلسه های که خود این دوستان میزارن اول از همه میان از صداقت و حمایت از یک دیگه میگن که خودتونم اگه 4 هفته باهاشون همکاری کنید میفهمید که وعده پوچه » به عنوان مثلا لیدر های شما میخوان به شما همیشه بفهمونن که دارن درآمد زیادی درمیارن و در هر صورت جلوه دروغی از خودشون به شما میدن /
داستان دیگه ای که بعد از قسمت ثبت و خرید تو این شرکتها به راه میوفته اینه که شما باید به هر شکلی شده دوستات رو بیاری تو این کار که اصلا نه شنیدن هم این بنده خداها تو کارشون ندارن یعنی طرفو اگه یکبار پرزنت کردن و نتونستن جذبش کنن اینقدر براش جلسه فالو میزارن که بلاخره مجبور به کار کردن بشه اونم نه اینکه قانعش کرده باشن ، تو این مواقع بیشتر از طرف از جهت رودرواسی و اینکه وعده های دروغ میشنوه وارد کار میشه / وقتی شما وارد کار شدی و با این سختی های این شغل کنار امدی و به قول معروف خودتو آداپته کردی و در نهایت به ماهی 500 هزار تومن رسیدی تازه داستان اصلی تو خودت شکل میگیره و به اطرافیانت به چشم پول نگاه میکنی و تو کارت دیگه هیچ حدو مرزی هم برا خودت نمیزاری که حالا این چیزی که دارم میگم رو تو همین چنتا شرکتی که نام بردین از دوستان خودم دارم که یکشونم لیدر شیپ با تعدا بالای دایرکت هست دارم میبینم /
در کل این تجارت فقط و فقط برای صاحب شرکت بازاریاب شبکه ای عالیه و اسکلت اصلی لیدر های اصلی شرکت
یه چیز جالب هم بگم که من در اون شرکتی که چند ساله پیش کار میکردم در زمان خودش سود خوبی کردم و درصد برد و باختم 50 در مقابل 50 بود / ولی با یه برسی خیلی کوچیک در پلن های پورسانت دهی میفهمید که تو این شرکت های نامبرده شده احتمال شکست و حروم شدن وقت و سرمایه شما بالای 99 درصد هست /
این داستان های که گفتم دوست عزیز مطلق نیست ولی در حال حاضر در کشور ما برای بازاریابی شبکه ای یک حقیقت تلخه /
جوک روز » هر دایرکت شما 100 هزار تومان جنس میفروشه که اگه شما تو 3 ماه اول حداقل 4 نفر جذب کنید و اون 4 نفر هم 4 نفر و ... * اینجا البته میگه این قانون پایدار نیست و همه مثل هم نیستن ولی ضریب جالبی از احتمالات رو اینها تو کارشون قرار میدن که واقعآ خنده داره :general304::general304::general304:
موفق باشید
من تقریبا بیشتر از یکسالو نیمه این بیزنسو ب عنوان شغل انتخاب کردم :)
صحبتاتون درسته ولی من میخوام از ی زاویه دیگه بهش نگاه کنم!
چنتا سوال میپرسم از شما ک میدونم تجربشم دارین تا حدودی و اشنایین:
من ب دوستم شما هستین یک بیزنسیرو پیشنهاد میدم! مطمئنم این بیزنس پول خوبی بهمون میده اگه درست کار کنیم! یبخش کوچیکی ازین بیزنس بازاریابی ، فروش ، خرید شخصی یا هرچیزیکه باعث بشه پول ب گردش بیوفته هست! خب شما میای فرضا تو یکماه 500تومن خرید میکنی. چقدرش بمن میرسه؟ بیشتر از 5 درصد ک میشه 25هزار تومن؟ شما فرض کن سه ماه اینکارو انجام دادی و بمن 75 هزار کلا از فروش یا خرید شما سود رسید! توی این سه ماه منیکه شمارو وارد این بیزنس کردم چقدر باید براتون زمان خرج کنم تا بلکه مجموعتون ساخته بشه! انرژیکه من گذاشتم توی این مدت با 75هزارتومن برابری میکنه؟ بعد اینکه اگر این مجموعه ساخته بشه اولین شخصیکه سود میبره کسی جز شماس؟ چطور میشه گفت من بخاطر صرفا جیب خودم بشما ب چشم پول نگاه میکنم؟ :)
مطمئن باشین نداریم و هیچوقت نخواهیم داشت شخصیرو ک با این نگاه نتورک کار کنه و موفق بشه! چون فشار کار انقدر بالاس ک صرفا تعهد من ب رفیقم خیلی مواقع منو سرپا نگه میداره نه اون مبلغ ناچیز 75 هزار تومن!

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
من تقریبا بیشتر از یکسالو نیمه این بیزنسو ب عنوان شغل انتخاب کردم :)
صحبتاتون درسته ولی من میخوام از ی زاویه دیگه بهش نگاه کنم!
چنتا سوال میپرسم از شما ک میدونم تجربشم دارین تا حدودی و اشنایین:
من ب دوستم شما هستین یک بیزنسیرو پیشنهاد میدم! مطمئنم این بیزنس پول خوبی بهمون میده اگه درست کار کنیم! یبخش کوچیکی ازین بیزنس بازاریابی ، فروش ، خرید شخصی یا هرچیزیکه باعث بشه پول ب گردش بیوفته هست! خب شما میای فرضا تو یکماه 500تومن خرید میکنی. چقدرش بمن میرسه؟ بیشتر از 5 درصد ک میشه 25هزار تومن؟ شما فرض کن سه ماه اینکارو انجام دادی و بمن 75 هزار کلا از فروش یا خرید شما سود رسید! توی این سه ماه منیکه شمارو وارد این بیزنس کردم چقدر باید براتون زمان خرج کنم تا بلکه مجموعتون ساخته بشه! انرژیکه من گذاشتم توی این مدت با 75هزارتومن برابری میکنه؟ بعد اینکه اگر این مجموعه ساخته بشه اولین شخصیکه سود میبره کسی جز شماس؟ چطور میشه گفت من بخاطر صرفا جیب خودم بشما ب چشم پول نگاه میکنم؟ :)
مطمئن باشین نداریم و هیچوقت نخواهیم داشت شخصیرو ک با این نگاه نتورک کار کنه و موفق بشه! چون فشار کار انقدر بالاس ک صرفا تعهد من ب رفیقم خیلی مواقع منو سرپا نگه میداره نه اون مبلغ ناچیز 75 هزار تومن!

خوب واضحه من سوال شما رو با یه سوال از خودتون جواب میدم
آیا اگر شما هیچ سودی از وارد کردن فرد جدید به مجموعه نداشته باشید باز هم اینقدر جلسات فالو رو با جدیت دنبال میکنید ؟؟؟
پاسخ هم کاملا مشخصه

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با یک نگاه دقیق به پلن درآمدی شرکت بیز میشه فهمید اگه هر کس نتونه 3 نفر بیاره نهایتش تا ماه ششم باید بای بای بکنه
واقعا آوردن 3 نفر که مصمم باشن و بعد همین چرخه همینطوری ادامه داشته باشه چیزی شبیه غیر ممکن هست
الان توی شعبه شهر ما چون جدیده هنوز اشخاص میان اما با یه بررسی میشه فهمید یه تعدادی قبلا رفتن و این چرخه اومدن و رفتن همینطور ادامه داره.
در کل ظاهرش خیلی فریبنده هست (که شغل خیلی آسونیه) اما در اصل خیلی هم مشکله
آقا سینا راست میگه همین فامیل ما طوری محصولاتشونو تعریف میکرد من فکر کردم چه خبره و قراره منو هم تبدیل کنن به همچین آدمی
تا یکیو رو میگیرن دیگه ول کن نیستن چون اگه بیخیال بشن تو جامعه کسی نمیمونه

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما که یک و نیم ساله این شغلو داری الان چقدر اکانت میگیری؟
به ما که میگن با یک سال طرف 5 میلیون میگیره
شاید بتونه بگیره اما آیا ماندگار هست؟ آیا ریزش از پایین باعث نخواهد شد که افراد بالایی هم نرن؟

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شاید بتونه بگیره اما آیا ماندگار هست؟ آیا ریزش از پایین باعث نخواهد شد که افراد بالایی هم نرن؟
توی همون گروه ما، من با سرگروه 10 سطح فاصله دارم اما عجیبتر اینه که در این بین به زور میشه 10 نفر پیدا کرد!!
این نشون میده بعضی هاشون رفتن و خیلیهاشون حتی نتونستن 2 نفر بگیرن!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خوب واضحه من سوال شما رو با یه سوال از خودتون جواب میدم
آیا اگر شما هیچ سودی از وارد کردن فرد جدید به مجموعه نداشته باشید باز هم اینقدر جلسات فالو رو با جدیت دنبال میکنید ؟؟؟
پاسخ هم کاملا مشخصه
الان جای درستی هستیم :)
من نگفتم از شما هیچ سودی نصیب من نمیشه عرض کردم سودی ک از خرید یا فروش شخصیه شما بمن میرسه خیلی ناچیزه درمقابل وقت و انرژی ک براتون خرج میکنم تا مجموعتون ساخته بشه! سود نتورک از فروش شخص نیست از فروش گروهی هست و این گروه یا تیم اگر ساخته بشه اولین کسی ک سود میکنه شما هستین بعد من! چون مجموعه شما یکی از لگهای من هستش و اونقدریکه برای شما میتونه درامد داشته باشه برای من نداره!
درمورد فالو من همون مثال قبلم رو باز میکنم:
شما دوست من بودین و من بیزنسم رو بشما معرفی کردم! بیزنسی ک اعتقاد دارم میتونم باهاش زندگی خودم رو تغییر بدم! و طبیعتا دوست دارم این اتفاق برای شماهم بیوفته و اینکارو با شما انجام بدم! نگاه من بشما نگاه پول نیست بلکه من شمارو شخصی میبینم ک میتونم زمانم رو روش سرمایه گذاری کنم تا ازین ایده (مثل خیلی ایده های دیگه ازجمله بورس , سرمایه گذاری توی بانک و ... ک سرمایه اولیه و ریسک سنگینی داره) ب اهدافم برسم و طبیعتا این ادم برای من ارزشمند هست چون تو شرایط سخت پای من ایستاد تا باهم ب اهدافمون برسیم :)
جلسات فالو بیشتر برای کسایی گذاشته میشه ک تو همون بار اول میگن نه و این یک معنی بیشتر نمیده اونم اینکه این "نه" از روی فکر نبوده بلکه عکس العمل ضمیر ناخوداگاه من در مقابل مواجه شدن با ارقامی ک بیشتر از سقف ذهنی من هستن بوده و بلافاصله این کارو بدون فکر کردن پس میزنه :). اینی ک گفتم یک اتفاق کاملا طبیعیه و وظیفه منیکه شما برام ارزشمندین اینه ک کمکتون کنم یکم منطقی تر روی این ایده فکر کنین!
البته اون دیدگاه ک بالاتر عرض کردم اغلب تو خیلی از افرادیکه تازه وارد این بیزنس میشن کمرنگ هست چون خود شخص هنوز توجیح نیست ک بناس چ اتفاقی براش بیوفته توی این کار و میخواد چ چیزهاییرو چطور تغییر بده! صرفا یسری جملرو حفظ کرده و مثل ضبط صوت تحویل منیکه هنوز وارد این کار نشدم میده ب این امید ک زودتر بنزشو بخره! پس منم اون حس مثبتی ک باید بگیرم رو نمیگیرم و میگم نه و باقی ماجرا :D
درکل نتورک خیلی قشنگه ولی اگه درست درک بشه و اصولی انجام بشه...!

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
با یک نگاه دقیق به پلن درآمدی شرکت بیز میشه فهمید اگه هر کس نتونه 3 نفر بیاره نهایتش تا ماه ششم باید بای بای بکنه
واقعا آوردن 3 نفر که مصمم باشن و بعد همین چرخه همینطوری ادامه داشته باشه چیزی شبیه غیر ممکن هست
الان توی شعبه شهر ما چون جدیده هنوز اشخاص میان اما با یه بررسی میشه فهمید یه تعدادی قبلا رفتن و این چرخه اومدن و رفتن همینطور ادامه داره.
در کل ظاهرش خیلی فریبنده هست (که شغل خیلی آسونیه) اما در اصل خیلی هم مشکله
آقا سینا راست میگه همین فامیل ما طوری محصولاتشونو تعریف میکرد من فکر کردم چه خبره و قراره منو هم تبدیل کنن به همچین آدمی
تا یکیو رو میگیرن دیگه ول کن نیستن چون اگه بیخیال بشن تو جامعه کسی نمیمونه
من با پلن بیز تا حدود زیادی اشنایی دارم. اینی ک شما میگین خلاف مقررات وزارت هست و اگر واقعا اینطور بود تا الان پلن تغییر کرده بود!
هرکی بشما گفت نتورک اسونه ی لبخند بهش بزن و تو افق محو شو دیگه سمتش نرو حتی اگه 100میلیون درامد داشت ;)
درمورد اینکه گفتین سخت میشه سه نفر پیدا کرد خب درسته ولی توی نتورک شانس اخرین چیزیه ک میشه بهش دلبست و اکثرا جواب هم نمیده!
کار شما توی نتورک این سه بخش هستش:
1. خوب یاد بگیرین
2. خوب یاد بدین
3. یاد بدین ک خوب یاد بدن
اینجوری شما توی مجموعتون ادمهارو میسازین! و اینو بدونین بنا نیست ادما همینجوری بیان و مجموعه من نوعیرو بترکونن! این سه بخش باید درست انجام بشه و انجام شدنش هم ب هیچ کسی جز من بستگی نداره :)
@sina_72
این سوالیکه شما از درامد من میپرسین واقعا سوال درستی نیست و هیچ جای دنیا ادما بخاطر درامد یکی دیگه وارد نتورک نمیشن ولی متاسفانه ما ایرانیا بخاطر اعتماد بنفس پایینمون همیشه دنبال مثال میگردیم و هیچوقت نمیخوایم خودمون اون مثال باشیم! اینکه میرین اونجا میگن فلانی انقدر پول درمیاره اصلا درست نیست مطرح کردنش ولی خب اونجا چیزیو ب شما میگن ک دوست دارین بشنوین :)
شما فرض کنین من تازه این کار بهم معرفی شده و فقط اطلاعاتم بالاس بدون درامد :)
درمورد ماندگاری درامد , نتورک همونطور ک خروجی داره وردی هم داره! اگه نتورک بنا بود با تصاعد سه یا چهار تا ابد جلو بره سر سال کل دنیا اشباع میشد ولی درحال حاضر بعد از 70 سال ک این بیزنس تو دنیا داره کار میکنه حدود 100 میلیون نفر نتورک رو جدی کار میکنن! پس همیشه ی تعادلی بین این وردیا و خروجیا توی مجموعه شما هست!

Last edited:

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
پس قبول میکنید این قضیه 2 تا 4 سال یه جورایی دروغه؟
اینا میگن 3 سال آدم جمع کن و آموزش بده بعد درآمد چند ده میلیونی میشه و شما برو برای تفریح!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
پس قبول میکنید این قضیه 2 تا 4 سال یه جورایی دروغه؟
اینا میگن 3 سال آدم جمع کن و آموزش بده بعد درآمد چند ده میلیونی میشه و شما برو برای تفریح!!
نه! بیشتر از چهارسال مداوم نتورک کار کردن واقعا دیوونه میکنه ادمو :دی البته شما تا اخر عمر نتورکری ولی جنس کار کردن و مدلش فرق میکنه! شما ب درامدای بالا ( دو و سه رقمی ب میلیون ) برسی شاید در هفته یکی دوتا سمینار برگذار کنی و دیگه فضای پرزنت و فالو رو ندارین مگه اینکه بخواین مجموعه جدید راه بندازین!
ولی چهارسال واقعا کافیه برای درامد بالا داشتن!

Alikhobeh

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان بعد از ۳ سال اومدم پرشین تولز
نگاهم ب این تاپیک خورد خیلی خیلی اعصابم خورد شد حدوده ۳ ساعته ک تمام پاسخ ها رو خوندم اما میخام تجربه خودمو از بادران بگم .
برج مهر ۹۴ عضو بادران شدم با اصرار خیلی شدید یکی از دوستام ک خیلی تعریفو تمجید میکرد از کارش . درامد میلیونی . حقوق ثابت . ا اجناس با کیفیت .خلاصه وارد سیستم شدیمو مدارکو ارسال کردیم شرکت تا این ک جلسات مخ زنی شروع شد . هر روز ک میگذشت ادمهای جدید دروغ های جدید . وای خدای من بش فکر میکنم چقد ساده بودم . چند جلسه رفتیم تهران اونجا کلی دختر پسر واسه اینک پولدار بشن توجلسه بودم یکیش خود من خر . هه چرا میگم خر دلیل داره ک اخرش میگم . خلاصه با هر مشکلاتی بود عضو شدم زیر مجموعه گرفتم حدود ده جلسه رفتیم نکات شرکتو مینوشتیم ک بریم با اون چرندیات مخ فامیل دوست اشنارو بزنیم من حدود ۱۰نفر اوردم . اونارم میبردم جلسه. سرگروه من میگفت لیدر ۶ ماهه تو این کاره سوار اپتیما میشه تو هم میتونی . بابات ۳۰ ساله کاسبه تونست سمندشو بده ی بهتر بخره . وای مخمو زدن . داشتم کارم ک اونم فروشندگی لبنیات بود از دست میدادم . روز ب روز میگذشت تا این ک اخرای ماه بود کای پیام . اس ام اس از طرف شرکت ک روز اخر پورسانته هدفتونو بزنین . اگر میخاینن پولدار بشین . حالا تو سایت چی بود . ی سری دستمال . شامپو های بی کیفیت . عطر های ک الکل صد درصد بود. و ی سری چایی بی کیفیت . من واسه شروع حدود ۵۰۰ خریدم . اونم نقد . ک با فشار بالا دستام بود و ی جور میخاستم کم نیارم . یارو میگفت فلانی ۱ میل خریده تو هیچی . هر جور بود مخ مارو زدن. وقتی فاکتورو دیدم وای ۹ درصد مالیات واسه اون اجناس باس میدادم . ۳۵ تومن پول پست پیشتازش. پورسانتم اخر ماه ۳ درصد مالیات بر درامد بش میخورد .چی میموند اخرش . هه منم ب زیرمجموعه ها فشار اوردم ک خرید کنن اونام خرید کردن . چ جنسایی در اومد . دستمال کاغذی ک تو فروشگاه دونه ایی ۱۵۰۰ هست اینجا ۴ تومنه . عطری ک ۵ تومنه اینجا ۱۵ .شامپو ک معلوم نیس شرکتش کجاس ب عنوان ضد ریزشه ۹ تومن .. حواستون ب شامپو ها باشه ب عنوان ضد ریزشه ولی کچل تر میکنه . لاک و لوازم ارایشی ک تو بازار خیلی ارزونه اینجا ۵ برابره .
خلاصه همه زیر مجموعه هامو وادار کردم ب خرید . باز ماه جدید سروع شد جلسات میفرتفیمم از کارو زندگی میزدیم یارو لیدرهه میگفت بسه چقد کار کار میکنید اونجارو ول کنید جنسای مارو بخرین هم فروشنده باشبن هم زیر مجموعه بگیرین . برین تو سطح شهر مویرگی بفروشین من ک خودم این کارو نکردم ولی خیلیا این کارو کردن . هر روز میگذشت جنسای بنجل ک خریده بودم تو خونه باد کرده بود هیچ کدوم از فامیل دوست اینا نمیخریدن میگفتن گرونه مجبوز بودم زیر قیمت بدم ک فقط بره پولم برگرده .ی مدتی ک گذشت دوباره شروع شد اس ام اس ها پیام ها ک ناموفق بودین خیلی رشد نداشتین اگر میخایین پیشرفت کنید خرید کنید . ساعت ۷ شب سایتو شارژ میکردن مثلا . ۳۰۰۰ تا عطر میزدن یهو صفر میشد هه همش الکی بود بخدا .بعد میزدی تو سبد خریدت میرفتی شامپو kd بزنی تو لیست خریدت اون عطر تموم میشد مجبور بوددی واس چند تا شامپو ی پول مفت ب پست بدی خلاصه این کارارو کردیم . یعنی هر روز درگیر سفارش بودی . تااین ک تمام زیر مجموعه هام بعد از ۳ ماه کلا از این کار اومدن بیرونو فهمیدن ک همش چرته . منم کلی طرفدار سایت بودم داشتم خودمو قانع میکردم ک این کار خوبه من پولدار میشم ولی خر بودم . تا روزی ک لیدر من میگفت باس برجی دو میلیون خرید کنی تو ب درد گرفتن زیر مجموعه نمیخوری . ففط دنبال منافع خودش بود . منم از اون کار اومدم بیرونو الان هم ک در.خدمت شما هستم تمام کسایی ک تو اون جلسات بودن دیگ فعالیت ند ارن .هر روز هم تو خیابون مغازه ها میبینم ک پنبه ریز . بادران فروشنده هاشون ولو هستن تو خیابون ک جنس بفروشن ب سوپریا . اونا هم ک بخر نیسن دنبال جنس ارزون با مدت بالا هستن . فقط من میدونم ک این کار عمری کوتاه داره ک ی سری سود جو دارن از طریق شعار های تخیلی سر.مردم گول میزن جنسای بنجلشونو میفروشنو میزنن ب چاک میرن و اینم بگم هیچ فرقی با گلد کویست نداره جفتش سرت کلاه میره اونا پولتو میگرفتن از کشور میبردن . اما اینا جاش بت ی جنس بنجل میدن ک سرگرمت کنن . هه . هیچ اعتراضی نیمتونی بکنی ب سیستم چون دولت پشته این سیتمته و واس خودشون منفعت داره

حرف اخر من اینه ک هر چ زود تر دست بکشین از این کار چون مثل من عذاب وجدان شمارو میگیر ک باس واسه دوقرون پول ک میتونی از راه قانونی . ازاد . و مهمتر از همه پول حلالی ب دست بیاری نری سر دوست و فامیل کلاه بزاری ک جنساتو بنداری بهشوون
هر کدوم از دوستان ک میگن حرفهای من دروغه یا از روی غرض ورزیه ایمیلشو بده اسکرین شات بگیرم براش تمام پنلمو ببینه چ خبر بود داخلش ..

حرف اخر . دوستای گلم . عزیزای دلم من تجربه کردم این راهو جز پشیمونی و الافی هیچی نداره . اگر میخاییین نت ورک کار کنید اخرش ب حرفهای من میرسین شما اگر زرنگین برین جنس از شهر های بندری . مرزی ایران بیارین خودتون بفروشین ببین چقد سود میکنید. شما ک تجربه کسب کردین تو این شرکتهای مسخره . چرا این همه مغازه لوازم ارایشی تو شهره اما هیچ موقع کسی اعتراضی نمیکنه ب نحوه عملکرد و فروشش ولی اینجا نمونه بارز دزدی هست . فقط میخان جیبتونو خالی کنن فقط هم این شعارشونو ک زنگ بزن وزارت صنعت معدن یا تو سایت فلان برو اسم سایت هست یا برو سایت پلیس فتا طرحو ببین .جا اینک واس اینها کار کنید و پول خودتونو با گدایی ب حودتون بدن
برین سمت کاری ک اینده داشته باشه و اعتباری داشته باشین در جامعه .

کسی سوال یا انتقادی داشت مطرح کنه جواب میدم

Last edited:
بالا