اقا نظرا رو خوندم هم خندم گرفت و هم زورم امد با این حرفاتون !
دوست عزیز شما میگید گرون استفاده نکردی تست نکردی اگه محصول جواب نمیده شرکت باید جمع کنه میگی عطر 20 و خورده ای من فرانسه رفتم عطر اصلی گرفتم اونجا با 7 هزار تومن تو آبم بهت نمیدن میخوای خودتو گول بزنی ؟ میخوای بگی خیلی زرنگی عطر اورجینال خیلیم اسمی خریدی 7 تومن یکم فکر کن شرکت چند درصدشو میبره با یکی صحبت کردم گفت فرض کن عطر 7 تومنی 900 تک تومنی خریدشه بابا مسخره بازیا چیه برو عطر حرم بزن ارزونه ! میخوای بگی چایی انحصاریه میخوای بگی عسل انحصاریه خودتو گول میزنی مگه دکون باز کردی میخوای بگی ساعت و کیف چرم انحصاریه نه میخوای بگی خیلی خفنی داری عسل یا عطر بنجول میفروشی میخوای بگین خیلی خفنید عین ماست دروغ میگید تو سه ماه یا یه ماه 300 گرفتید یا تو یه سال فورد موستانگ گرفتید میخواید همو زمین بزنید بگید شرکتتون خفنه میخواید سابقه رو به رخ هم بکشین میخواید خودتون رو گول بزنید تو یه ماه 300 پورسانت گرفتی میخوای خودتو گول بزنی عطر 7 تومنی اورجیناله درسته بوش میمونه بستگی به طبع بدنت داره سیگار نخی 200 بکش بوش بیشتر میمونه عطر 212 رو از فرانسه خریدم زدم به طبع بدنم نخورد بوش نموند تویی که ادعات میشه میدونی چه بدنی چه نوع عطری میخوای اقا میخوای لحاف تشک بفروشی مغازه باز کردی میخوای تی شرت که حکم تبلیغات داره رو 39 یا 45 بگیری بگی مثلا خیلی خفنم شرکت ادعاش میشه اینا دو باید به قیمت مناسب بده پوشاک کار میکنم همین کیفیتو میخریم 15 تومن
نخود لپه هم خیلی ارزون تر از اونی که فکر میکنی میگیرم لوبیا چیتی میفروشی که خفن بشی حرفا اینو اونو گوش میدی بهت بگن خفن لیدر خفن میترکونی تویی که میگی تو یه ماه 300 گرفتم شات بگیر جا این چیزا تویی که میگی درامدم تو 3 ماه شده 1.5 مدرک بیار اقا تو کار عسل هم هستیم کیلو 10 تومن هست تا 70
پرایدو پرادو 2 تاشون تا سرکوچه میبرنتون همه شرکتا مقصدشون یکیه دوس داری با فروش چای گوزل که جیم تی وی تبلیغ میکنه یا تو فروشگاه هست یا عسل با نخود لپه یا کشمش یا کیفو کفش ساعت با آرم شرکت بفروشی یا یه چی بفروشی خوشحال باشی من میگم این شرکت کرم موبر با مکملش گرونه تست کردم تو اون دوره زدم دیگه مو در نیومد دادم به چند نفر طرف 8 میلیون داره لیزر میکنه ولی با200 تومن موهای زاعدش رفت
تویی که میگی گرونه تست کن نبود درشرکتو پلمپ کن برو کیکتو بفروش ملتو مسخره کردین یا خودتونو ؟ اقا اصراری هم نیس بخرین هرکی که دوس نداره بنز سوار شه خیلیا پرایدو دوس دارن
پوشاک دارم شلوار لی 15 تومنی هست با 80 تومنی به مشتری میگم این رنگ میندازه اب میره این یکی نه تا 1 سال رنگش اینه تست کردم دوس داشت برینه به هیکلش 15 تومنیو میبره هر ماه میاد میخره چون شلواره ریدس میگم خانوم این تاپ 8 تومنه بدنت پر جوش میشه و چندبار شستیش خراب میشه میبره زورش میاد 15 تومن خرید کنه تا عمری بهش کار بده
الان فکر کردی خفن داری کار میکنی با گول زدن خودت میگی 300 میگیرم یا 1 میلیون تو یه ماه یا بابایی برات 206 مدل 83 میگیره میگی خفن شدم کار کردم گرفتم بابا تو پول تعویض پلاکشو دادی مسخره میکنی خودتو طرف پولشو باباش میده خرید بزنه بعد به باباش میفروشه :/ خفنه میگه پول در اوردم
اقایون نت ورک کار خیلی خفنید دمتون گرم اصل قانون این بود همو زمین نزنید با این چرتو پرتا خودتون رو گول نزنید قانون 80 به 20 رو یادتونه اگه قرار باشه همه مثل شما خفن باشن دیگه هیچ ! پس مشتریا . پس کارگرا پس .... اقا من خفن نمیخوام باشم میخوام کار خودمو کنم پوشاکم عطری خواستم بهتون زنگ میزنم چایی خواستم بهتون زنگ میزنم برام بیارید حله اخرش دونبالم میدوید واسه اب کردن محصولات خیلی هم خوبه دم سوپر مارکت نمیرم زنگ میزنم واسم نخود بیارید تشکو پتو عسل بیارید ولله خفنای عزیز بترکونید که بدون شما باز باید بریم دم سوپر مارکتا
)))))))))))))
مملکت که همش بازاریاب شبکه ای نمیخواد
هرکسی رو بهر کاری ساخته اند
به زور نمیشه مثل شما خفن شد
اینقدر شرکتا رو زمین نزنید
من افتخارم اینه تجربش کردم تونستم مشکل چند نفرو حل کنم 20 تومن پورسانت هم باش کارت شارژ خریدم
نت ورک پول تغییرتو میده دوس داری تجربش کن نه پول مازراتیتو
کلام اخر میخوای پول دار باشی به چیزی که علاقه داری کار کن با فکر جلو برو تصمیم تصمیم خودت باشه نه رفیقت آرایشگره که بری آرایشگرشی ولی دلت میخواست از اینترنت پول در بیاری!
باورتون شاید نشه ولی برام اثبات شده اینترنت فضاییه که میشه ازش میلیونر در بیاید فکر داشته باشید من 6 سال فعالیت میکنم تونستم حداقل ماهی 2 میلیون داشته باشم میتونم اثبات کنم سایتم رتبش 1200 ایرانه از فروشگلش 1.5 سود کردم از تبلیغاتش 1 میلیون بازم سخته باورش برات برو سایتا دانلود ها پلن تبلیغاتشو ببین
از هرچی که علاقه داری میتونی پولدار باشی