بین این سه شرکت که اسم بردید از نظر پلن های درآمد زایی بادران حرف اول رو میزنه ولی از نظر آموزش شرکت پنبه ریز واقعا عالیه که البته ما با پلن های درآمد زایی شرکت کار داریم چون آموزش رو میتونیم از منابع خوبی که وجود داره ببینیم. به همین دلیل من به ترتیب بادران , پنبه ریز و در آخر شرکت بیز رو پیشنهاد میکنم.
به کسانی که هنوز به نتورک باور ندارن این نکته رو هم بگم که بادران بازاریابی شبکه ای رو به عنوان یک شغل و حرفه وارد رشته های فنی و حرفه ای کرده و در جواب دوستمون
@nomel هم عرض کنم که فعلا فعالیت نتورک توی ایران کار سختی نیست چون شرکت ها در حال آزمون و خطا بودن ولی تو سال 95 با وارد شدنش به رشته های فنی و حرفه ای ثبت نام و فعالیت دیگه به سادگی الان نخواهد بود و هرکس باید با پرداخت هزینه یه سری دوره رو ببینه و بعد کسب مدرک فنی و حرفه ای مجاز به ثبت نام و فعالیت داخل شرکت ها میشه! همین حالا هم دولت با برنامه هایی مثل پایش و سوال و جواب هایی که داخل برنامه های زنده تلویزیونی مطرح کرده حمایت کامل خودش رو نشون داده و باقیش دیگه بستگی به خودمون داره.
البته همه ما خوب میدونیم که مردم چیزهای رایگان رو کم ارزش میدونن و وقتی به سمت نتورک میان که دیگه ثبت نامش مستلزم گذروندن دوره های پولی و زمان بر میشه...
هرکس سوالی در مورد این کار داره مطرح کنه چون مایی که به فعالیت نتورک مشغولیم هم سوالات زیادی داشتیم که به جواب رسیدیم و رفع ابهام شدیم.