• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ممنون
پس یعنی اون مغازه ای که من ازش دستمال پنبه ریز خریدم، بازاریاب این شرکت بوده
به نظر من مورد دوم ( ثبت نام اجباری با معرف) برای یک بازاریابی سالم، چیز جالبی نیست
نه , شرکتای نتورک مارکتینگ نمیتونن محصولی ک توی بازار وجود داره با همون برند بفروشن!
اسم این شرکت پنبه ریز نیست مروارید پنبه ریز هست و محصولاتشم با برندهای مختلف دیگه بجز پینبه ریز فروخته میشه و پشت محصولات هم قید شده ک این محصول صرفا میتونه بصورت شبکه ای بفروش برسه نه توی مغازه ها!

• Like
Reactions: F-5

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
توی نتورک خلاقیت یکی از اصول مهم هستش ولی حتما باید بعدش مشورت صورت بگیره!
ظرف ذهنی پر مال کسیه ک با لیدرش مشورت میکنه بعد روی پلنی ک بهش داده شده بدون اینکه بکسی بگه خلاقیت انجام میده و گلاب میزنه ب مجموعش :دی بعدم میاد گیر میده ب درودیوار ک چرا اینجوری شد! :|
پ.ن: جنبه تبلیغاتی کلاسای فنی حرفه ای رو بذاریم کنار با این بازیام یادگیری صورت نمیگیره. این پی نوشت باشه اینجا کار دارم باهاش یروز ;)
خلاقیت و تز دادن توی نتورک جایی نداره چون این کار بیشتر از هفتاد ساله که توی دنیا وجود داره و به اندازه کافی آزمون و خطا داشته. شما برای مثال وقتی میبینی که لیدرت با هفت هزار نفر مجموعه داره ده میلیون پورسانت میگیره مطمئنا چارت ایراد داره که باعث شده ریزش زیادی رخ بده اینجاست که باید از اصطلاح پل زدن استفاده بشه و به کسی وصل شد و چارت گرفت که داره مسیر بهتری رو طی میکنه...
درمورد خط آخر هم فقط این نکته رو بگم که وزارت بازرگانی و نیروی انتظامی قرار نیست برای همیشه بدون کارمزد این حرفه رو پوشش بدن! توضیحات بیشتری لازم بود توی پ.خ درخدمتم.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خلاقیت و تز دادن توی نتورک جایی نداره چون این کار بیشتر از هفتاد ساله که توی دنیا وجود داره و به اندازه کافی آزمون و خطا داشته. شما برای مثال وقتی میبینی که لیدرت با هفت هزار نفر مجموعه داره ده میلیون پورسانت میگیره مطمئنا چارت ایراد داره که باعث شده ریزش زیادی رخ بده اینجاست که باید از اصطلاح پل زدن استفاده بشه و به کسی وصل شد و چارت گرفت که داره مسیر بهتری رو طی میکنه...
درمورد خط آخر هم فقط این نکته رو بگم که وزارت بازرگانی و نیروی انتظامی قرار نیست برای همیشه بدون کارمزد این حرفه رو پوشش بدن! توضیحات بیشتری لازم بود توی پ.خ درخدمتم.
اونوقت شما مجموعه ای داری ک اگه اون لیدر توش نباشه دیگه هیچی نیست :) برای همینم هست ک نتورکای فعلی ما تابحال بازنشست ندادن و درامدا روی 100 تومن گیر کرده! درضمن من فکر کنم توضیحم کامل بود و توش حرفی از تز دادن زده نشد :) ولی خلاقیت مستمر اصلی ترین چیز توی نتورکه! اینو من نمیگم کسی میگه ک الان درامد بالای میلیارد داره و با 10 , 20 میلیون قابل قیاس نیست :)
درمورد بند آخرم ارتباط ایندوتارو بهم یکم باز کنین ممنون میشم. حالا تو پ.خ یا اینجا...

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ممنون
پس یعنی اون مغازه ای که من ازش دستمال پنبه ریز خریدم، بازاریاب این شرکت بوده...جالبه
به نظر من مورد دوم ( ثبت نام اجباری با معرف) برای یک بازاریابی سالم، چیز خوبی نیست
اگه توی مغازه اجناس شرکت های شبکه ای رو دیدین دلیل نمیشه که این اجناس خارج از فعالیت شبکه داره به فروش میرسه چون ممکنه خود مغازه دار عضو این شرکت بوده باشه و یا بازاریاب شرکت به بازار گرم خودش قانع نبوده و به مغازه دار هم جنس فروخته.خود من هم از اجناس شرکت توی مغازه ها زیاد میبینم.
دلیل ثبت نام با معرف اینه که از اقدام خودسرانه و خارج از چارچوب جلوگیری بشه چون فرهنگ آموزش توی نتورک به این شکله که هر کس آموزش های مقدماتی کار رو از بالاسری خودش ببینه.

• Like
Reactions: F-5

mybiggest

Registered User
لایک‌ها
25
بین این سه شرکت که اسم بردید از نظر پلن های درآمد زایی بادران حرف اول رو میزنه ولی از نظر آموزش شرکت پنبه ریز واقعا عالیه که البته ما با پلن های درآمد زایی شرکت کار داریم چون آموزش رو میتونیم از منابع خوبی که وجود داره ببینیم. به همین دلیل من به ترتیب بادران , پنبه ریز و در آخر شرکت بیز رو پیشنهاد میکنم.
به کسانی که هنوز به نتورک باور ندارن این نکته رو هم بگم که بادران بازاریابی شبکه ای رو به عنوان یک شغل و حرفه وارد رشته های فنی و حرفه ای کرده و در جواب دوستمون @nomel هم عرض کنم که فعلا فعالیت نتورک توی ایران کار سختی نیست چون شرکت ها در حال آزمون و خطا بودن ولی تو سال 95 با وارد شدنش به رشته های فنی و حرفه ای ثبت نام و فعالیت دیگه به سادگی الان نخواهد بود و هرکس باید با پرداخت هزینه یه سری دوره رو ببینه و بعد کسب مدرک فنی و حرفه ای مجاز به ثبت نام و فعالیت داخل شرکت ها میشه! همین حالا هم دولت با برنامه هایی مثل پایش و سوال و جواب هایی که داخل برنامه های زنده تلویزیونی مطرح کرده حمایت کامل خودش رو نشون داده و باقیش دیگه بستگی به خودمون داره.
البته همه ما خوب میدونیم که مردم چیزهای رایگان رو کم ارزش میدونن و وقتی به سمت نتورک میان که دیگه ثبت نامش مستلزم گذروندن دوره های پولی و زمان بر میشه...
هرکس سوالی در مورد این کار داره مطرح کنه چون مایی که به فعالیت نتورک مشغولیم هم سوالات زیادی داشتیم که به جواب رسیدیم و رفع ابهام شدیم.

از یکی از همکاراتونم اینو پرسیدم که غیب شدن
طبق چه معیار و استانداردی بادران حرف اولو میزنه؟

1- محصولاتی که شرکت های شبکه ای ارائه میدن به صورت انحصاری هستش و توی بازار وجود نداره مثلا اگه این شرکت ها یه برند معروف مثل نازگل رو خریداری کنن کل امتیاز پخش این برند در اختیار اون شرکت قرار میگیره و فقط به بازاریاب های خودش ارائه میشه.
2-درسته حتما باید از طریق معرف ثبت نام و فعالیت کنین.

یه فرد میتونه با یه کد مخصوص مستقیم لگ جدید شرکت باشه و اجباری به داشتن معرف نیست!

یعنی از زمان ایجاد شرکت اموی که اولین شرکت بوده دیگه خلاقیت مرد؟ بازاریابی شبکه بزرگترین قدرتش امکان استفاده از خلاقیت و پویا بودنشه!

]

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اونوقت شما مجموعه ای داری ک اگه اون لیدر توش نباشه دیگه هیچی نیست :) برای همینم هست ک نتورکای فعلی ما تابحال بازنشست ندادن و درامدا روی 100 تومن گیر کرده! درضمن من فکر کنم توضیحم کامل بود و توش حرفی از تز دادن زده نشد :) ولی خلاقیت مستمر اصلی ترین چیز توی نتورکه! اینو من نمیگم کسی میگه ک الان درامد بالای میلیارد داره و با 10 , 20 میلیون قابل قیاس نیست :)
درمورد بند آخرم ارتباط ایندوتارو بهم یکم باز کنین ممنون میشم. حالا تو پ.خ یا اینجا...
منظورتون از خط اول رو متوجه نشدم ولی ببینید وقتی یه حرفه هفتاد هشتاد ساله که وجود داره یعنی تمام آزمون و خطاها رو پشت سر گذاشته و با وجود چارت های قوی امثال رندی گیج منطقی نیست که خودمون بیایم دوباره توی چارت خلاقیت به خرج بدیم و این مسیر آزمون و خطا رو طی کنیم تا به جواب درست برسیم. اگرم امکانش هست اسم اون شخص که درآمد میلیاردی داره رو بگید.
بند آخر پ.خ شد ;)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
از یکی از همکاراتونم اینو پرسیدم که غیب شدن
طبق چه معیار و استانداردی بادران حرف اولو میزنه؟
اول این نکته رو بگم که همه شرکت ها خوبن و بد گویی از یک شرکت بیشتر به رفتار بعضی از لیدرها و شعب اون شرکت برمیگرده و نمیشه کل شرکت رو زیر سوال برد! ولی دلایلی که باعث شد بادران رو انتخاب کنم اینا بود:
بین شرکت هایی که اسم بردم بادران بالاترین درصد پورسانت رو میده اولین شرکتیه که مجوز و پروانه کسب گرفته تنوع محصولاتش خیلی بالاست به زودی فست فود زنجیره ایش راه اندازی میشه طی چند ماه آینده قراره فروشگاه زنجیره ای احداث کنه فاکتور های خرده فروشی رو آخر هر ماه جمع میکنه و غیره و غیره

یه فرد میتونه با یه کد مخصوص مستقیم لگ جدید شرکت باشه و اجباری به داشتن معرف نیست!
من چیزی در اینباره نشنیدم یا شاید چون شرکت ما همچین تبصره ای نداره باهاش آشنا نیستم ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم ثبت نام فقط از طریق معرف امکان پذیره و اگه غیر از این بود هر کس خوش وارد سایت میشد و ثبت نام میکرد !!!

یعنی از زمان ایجاد شرکت اموی که اولین شرکت بوده دیگه خلاقیت مرد؟ بازاریابی شبکه بزرگترین قدرتش امکان استفاده از خلاقیت و پویا بودنشه!
ببینید وقتی کسی که چند ماهه وارد نتورک شده اگه شروع به تز دادن کنه این کار منطقیه؟؟ به هیچ وجه نباید اجازه داد افراد مجموعه چارت و چارچوب کار رو تغییر بدن چون باعث ریزش و نابودی تیم میشه
]

irroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دیگه زورشون نمیرسه سرمردمو کلاه بزارن یه روش جدید درست کردن
من سه ماه توبادران بودم و رفیقم یکسال واز صبح تاشب وقت میذاشتیم هیچی گیرمون نیومد
ابروم پیش خانواده رفت,دوستام رفت,پولام رفت
مثل قمار میمونه نتورک مارکتینگ
یه کلاهبرداری شیک وفانتزی
یاحق

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من سه ماه توبادران بودم و رفیقم یکسال واز صبح تاشب وقت میذاشتیم هیچی گیرمون نیومد
یاحق
شماکه سه ماه کارکردین میتونین ریزتر مشکلات نتورکو بگین؟
چون الان با این صحبتتون خیلی چیزارو بردین زیر سوال اونم بدون هیچ توضیحی!

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یاحق

شما با 3 ماه کار کردن توقع دارید به جایی هم برسید ؟!

aliganje

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یاحق
بهت حق میدم دوست عزیز وقتی که تو و دوستتو وارد کار کردن فقط به چشم یه پله بهت نگا شده که آلان اینقدر خسته صحبت میکنی ایشالا بهترین زندگی رو برای خودت بسازی

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام.یکی از دوستام تو بازاریابه بیز هست.الان گیر داده که منم زیر مجموعه خودش کنه
دوستانی که تجربه دارن چه پیشنهادی میدن؟نظرتون درمورد بازاریابی شبکه ای چیه کلا؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام.یکی از دوستام تو بازاریابه بیز هست.الان گیر داده که منم زیر مجموعه خودش کنه
دوستانی که تجربه دارن چه پیشنهادی میدن؟نظرتون درمورد بازاریابی شبکه ای چیه کلا؟
پیشنهادم اینه همه سوالاتونو بنویسین رو کاغذ و برین پیش دوستون و بدون رودربایستی ازش جواب منطقی بخواین :)
نظر بقیه خیلی بکارتون نمیاد ولی برای خالی نبودن عریضه نظرم مثبته :دی

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
پیشنهادم اینه همه سوالاتونو بنویسین رو کاغذ و برین پیش دوستون و بدون رودربایستی ازش جواب منطقی بخواین :)
نظر بقیه خیلی بکارتون نمیاد ولی برای خالی نبودن عریضه نظرم مثبته :دی

چند روز پیش یه سری توضیحات برام داد
مثلا میگفت بعد 4 ماه درآمد ماهیانه ت میشه 1800 با 4ساعت کارکردن در روز
یکم برام عجیب بود.خودشم مدت زیادی نیست عضو شده

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اینا چیزاییکه ب شما گفته. من منظورم یک لول قبل تر ازینه!
اینی ک بشما گفته درسته میتونین خیلی ازین بیشتر و خیلی کمتر تو چهارماه پول دربیارین! همش بستگی ب شما داره بخواین این اتفاق بیوفته یا نه!
نقطه عطف داستان همونجاس ک بنظر ما عجیب اومده و میتونست خیلی مفید باشه اگه همونموقع ب خودش میگفتین ک براتون بیشتر باز کنه! اگر قانع نشدین بخواین ک کسایی با لولای بالاتر براتون توضیح بدن ولی لطفا قانع بشین تا با همچین جمله هایی مواجه نشیم :)
من سه ماه ...
پ.ن: اون تیکه ای هم ک قرمز کردم نشنیده بگیرین :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بهت حق میدم دوست عزیز وقتی که تو و دوستتو وارد کار کردن فقط به چشم یه پله بهت نگا شده که آلان اینقدر خسته صحبت میکنی ایشالا بهترین زندگی رو برای خودت بسازی
ببین دومدل نگاه توین کار وجود داره!
1. یسری منو پله کردن ک موفق بشن
2. یسری خودشون پله کردن ک موفق بشم
من دومیو قبول دارم با دلیل! رفیقم , دوستم کسیکه من براش مهم هستم مباد یکاری بمن پیشنهاد میده و میگه بیا برات وقت بذارم تا باهم پول دربیاریم ولی قول بده پا ب پام بیای! قطعا توی نتورک مارکتینگ تا زمانیکه شما موفق نشی بالاسریات موفق نمیشن و بدونین ک وقتیکه برامون میذارن خیلی باارزش تر از اون درصد سود ناچیز از خرید یا فروش منه ک بهشون میرسه!
اون آقا میتونست از اول منو نیاره تو کار و بره سراغ شخص دیگه ولی من برای موفقیتم صد در صد ب حمایت تیم بالاسری هام نیاز دارم!
توی نتورک اوناییکه با دید اول وارد کار میشن نمیتونن موفق بشن چرا چون همین دید رو نسبت ب مجموعشون دارن! ینی یکعده رو میخوام بیارم ک ازشون برم بالا و با این دیدگاه هیچ پایان خوشی جز اتلاف وقت پیش بینی نمیکنم :)
تو نت ورک ادما کار نمیکنن ک من پول دربیارم , ادما فکر میکنن تا خودشون موفق بشن! ب این دیدگاه ما میدیم بستر win-win و بشخصه قدرشو میدونم :)

Last edited:

irroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شما با 3 ماه کار کردن توقع دارید به جایی هم برسید ؟!
اره.چرا نباید توقع داشته باشی وقتی اول کار موقع پرزنت میگن اگه کارایی که ما میگیم انجام بدید صرف سه ماه فلان قدر میشید ولی یک نفرهم نمیشی
پول مفت به کسی نمیدن تو این مملکت

irroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شماکه سه ماه کارکردین میتونین ریزتر مشکلات نتورکو بگین؟
چون الان با این صحبتتون خیلی چیزارو بردین زیر سوال اونم بدون هیچ توضیحی!

بله,زیاده مشکلاتش,بیکار نیستم زیاد تایپ کنم :-)
ولی اولیش جنساش,قیمت بالا,کیفیت بسیار پایین
عطرهای بی یو تی پونزده میل با بسته بندی پلاستیک پونزده هزارتومن,در صورتی که عطر ادوپرفیوم پونزده میل با بسته بندی شیک که مارک خیلی خیلی معروفی هم توبازار هست رو مولوی میده ۲۶۰۰ تومن
این یه مدل از جنسای گرید یکشون بود که خیلی زیادتر از این حرفاس

دوم اینکه شمارو با دروغ میکشن توکار حتی شده دروغ های کوچیک,اولش میگن کار نیمه وقته و در روز بیشتر از سه ساعت وقت نمیخواد
ولی وقتی میری توکار حتی میگن بزتو بکش وکارر ول کن تا اینجا موفق بشی وگرنه موفقیتی در کار نیست
زیاده حال تایپشو ندارم,جان من خودتونو گول نزنید
نتورک تو کل دنیا اومد که جنس باکیفیترو ارزان به مردمش بده
ولی تو ایران سریع راه دزدیشو پیدا کردن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بله,زیاده مشکلاتش,بیکار نیستم زیاد تایپ کنم :-)
ولی اولیش جنساش,قیمت بالا,کیفیت بسیار پایین
عطرهای بی یو تی پونزده میل با بسته بندی پلاستیک پونزده هزارتومن,در صورتی که عطر ادوپرفیوم پونزده میل با بسته بندی شیک که مارک خیلی خیلی معروفی هم توبازار هست رو مولوی میده ۲۶۰۰ تومن
این یه مدل از جنسای گرید یکشون بود که خیلی زیادتر از این حرفاس

دوم اینکه شمارو با دروغ میکشن توکار حتی شده دروغ های کوچیک,اولش میگن کار نیمه وقته و در روز بیشتر از سه ساعت وقت نمیخواد
ولی وقتی میری توکار حتی میگن بزتو بکش وکارر ول کن تا اینجا موفق بشی وگرنه موفقیتی در کار نیست
زیاده حال تایپشو ندارم,جان من خودتونو گول نزنید
نتورک تو کل دنیا اومد که جنس باکیفیترو ارزان به مردمش بده
ولی تو ایران سریع راه دزدیشو پیدا کردن
بخش اولش نتورکو زیر سوال نمیبره!
سایت صنعت و معدن ی معیار ب اشخاصیکه میخوان نتورک رو شروع کنن داده و گفته طبق این معیار باید سیستمتون رو انتخاب بکنین! معیار اینه :' اگر ب عنوان نتورکر اون شرکت نباشین ایا حاضرین محصول اون شرکت رو خریداری کنین؟' اگر نه پس برین سراغ شرکت بعدی!
مورد دوم ک کلی هست من با حرفتون موافقم! نتورک ب هیچ وجه کار ساده و یا پاره وقت نبوده و نیست! و پنیر مفت هم همیشه توی تله موش پیدا میشه :)
تنها لازمش اینه وعده های غیرمنطقی رو باور نکنین و مطالعه و تحقیق کنین! خیلی از ایراداییکه گرفتین یا ب قول شما دروغاییکه بهتون گفته شده رو میشه با یکم تحقیق و مطالعه خنثاش کرد تا زمانمون تلف نشه و انتخابمون درست باشه!
درمورد حرف اخر هم ک گفتین همه جای دنیا نتورک جنسو ارزون تر میده دست مردم درست نیست این حرف!
.
پ.ن: تایپ کردن منم دلیل بر بیکار بودنم نیست، شما ب ی بیزنسی ایراد وارد میکنین و زیر سوال میبرینش و من به عنوان شغل خیلی وقته توش فعالیت میکنم! پس یا حرف اولتون رو نباید بزنین یا منطقی درموردش خیلی دوستانه صحبت کنیم! همین ... :)

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
آخر این نتورکرا از زدن این حرفا دست بر نداشتن!
همش ایده آل تحویل ملت میدن. اینا به همه کسایی که پرزنت میشن اینطوری میگن. بعد یک ماه فلان قدر بعد سه ماه فلان قدر بعد یک سال فلان قدر
دریغ از اینکه خودشون به این مبالغی که گفته اند رسیده باشن!!!!!!!

بالا