• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اون مورد اول که در مورد محصولات داخلیه رو منبعشو واست میفرستم اون که هیچی
اگه در جریان باشی شرکت بادران ی بار تعلیق شد یکی از دلایلشم همین محصول بود که کلا خارجی بود
قضیه ی دوم این که من یخورده تند رفتم جلو اینو قبول دارم و اون دو تا شرکت دیگه رو کوبوندم و همینجا از بچه ها عذر میخوام
ولی خداییش موقع پرزنت همه ی پلناشونو نمیان توضیح بده(بیز) میگن بعدا خودت شرایط رسیدن به اون پلن رو میفهمی اینو دیگه راست میگم و دیدم
ی سوال اقا حسن رادمرد رو که گفتم نتورکرا بهترین اقشار جامعه هستند دلیل اولش که هیچی ولی دلایل بعدیشو ی نگاه بندازی میبینی باید محصلو داخلی باشه تا مورد دوم و سوم اجرا بشه
داداش من که بادرانی هستم میشه یخورده از بدی هاش به من بگی اگه مشکل داشت منم بیام بیرون
درضمن این قانون 70% قانون وزارت صنعت و معدن نیست قانون کلی بازاریابی شبکه ای تو کل جهانه
ببخشید یخورده بالا پایین جواب دادم :):):):):)
والا من علاقه ندارم سر اینکه شرکت شمارو بد کنم کل کل کنم :)
صحبت اون آقا تو حالت های دیگه ای اتفاق میوفته ن صرفا اینکه شما بری خودت کارخونه بزنی و محصول خودتو تولید کنی.
اون قانون 70درصد تو ایران تصویب نشده! پس نباید روی مقدارش تمرکز کرد , اینکه صرفا باید محصول داخلی داشته باشیم درسته و قانون وزارت بازرگانی هم دقیقا همینه!
من کاری با بیز و بادران و شرکتای دیگه ندارم! شیفتاییکه توی تیمم داشتم ب هیچ وجه ب این شکل نبوده ک برم با کسی بحث کنم و بیارمش پیش خودم! بچه های تیمم خودشون بعد از اینکه کامل تحقیق کردن اومدن تو سیستم ما! بزرگترین مشکلی ک پلنای شما دارن قانون کف ب بدنش هست! پلن بیز و بادران هردو پیچیدس و تو ی جلسه نمیشه ب فرد توضیح داد! پیچیده بودن پلن ی شرکت واقعا ترسناکه چون ازش میشه n حالت مختلف دراورد ک یروزی حق بازاریاب رو ندن! ب عنوان مثال تو پلن جدید شما بخش باشگاه بادران واقعا نمیشه هیچ جوره روش حساب باز کرد! شما برای اینکه بتونی تو اون بخش سود کنی باید کلی شرایط مختلف باهم فراهم بشه ک خیلیاش هم دست شما نیست و کاملا وابسته ب تیمای موازیتونه! اما خب برای کساییکه توی راس شرکت شما هستن اینطور نیست و همه سودای خوبی میکنن! ضمنا من اصراری ندارم شمارو بیارم بیرون :)
اگر سوالی خارج ازین بحث بود در خدمتم...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه در جریان باشی شرکت بادران ی بار تعلیق شد یکی از دلایلشم همین محصول بود که کلا خارجی بود
ضمنا دوست من ب نظرم بهتره قبل از اینکه حرفاییکه بهتون میزنن رو باور کنین خودتون دنبال حقیقت باشین :) لینک زیر علت تعلیق رو نوشته ک هیچ ارتباطی ب خارجی بودن محصول نداره!
http://www.mlmbook.ir/?p=1121
اخطار بادران ب خاطر گرون بودن محصولاتش (فروش کیف های چرم 600 تومنی ک عینا توی بازار 300 تومن موجود بود و...) + فروش محصولاتیکه توی ایران ساخته میشد ولی ب اسم کشورای دیگه مثلا ژاپن فروخته میشد + اجبار در خرید و استراژی فروش و کلی چیزای دیگه بود , نه اینکه چرا محصول ایرانی ندارن!

Last edited:

shooshoo123

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از شعبه های بیز امده بود تو محله ما این قدر ادماش بیفرهنگ و بی ادب بودن از هر چی بازاریابی بود حالم به هم خورد
مدیرانشم که طلب کارن
محلو به گند کشیده بودن سر و صدای زیادی هم داشتن و بیشترشونم معتاد بودن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یکی از شعبه های بیز امده بود تو محله ما این قدر ادماش بیفرهنگ و بی ادب بودن از هر چی بازاریابی بود حالم به هم خورد
مدیرانشم که طلب کارن
محلو به گند کشیده بودن سر و صدای زیادی هم داشتن و بیشترشونم معتاد بودن
خب ولی این اصل بازاریابی شبکه ای رو زیر سوال نمیبره :دی

shahabdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان عزیز چقد کار کردین واسه این شرکتا ؟؟؟
میزان درامدتون راضی کننده هس ؟؟

اولش که شروع به کار میکنی از فروش شخصی خودت درامد کسب میکنی اگه فروشت خوب باشه حتی ماه اول میتونی یک میلیون پورسانت بگیری اونم دارم میگه اگه فروشت خوب باشه
وگرنه بخوای معمولی کار کنی ماه های اول زیر چهارصد تومن بهت میده بعدش که هم تیمت هم حجم فروشت رفت بالا پورسانتای بهتری بهت میده
اینی هم که گفتم مجموعت زشد کنه منظورم اینه که هر کی بیاد و ی تومن بازاریابی کنه در ماه وقتی 100 نفر مجموعه داشته باشی ببینی به کجا میزنه
ولی یکی از دوستام زیر مجموعش ادمای بازاری هستن و با خرید بالاشون به این دوستم خیلی سود رسوندن زیر مجموعشم زیر ده نفره

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دوستان جدیدا کسی اخبار جدیدی داره؟

itno66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دلایل قاطعی که یک ساله عضو پنبه ریزم اینه که فرهنگ بچه هاش انقدر بالاست که هرگونه کوبیدن شرکتای دیگه بین ما محکومه . از شرکت های دیگه اینجا به عنوان شرکت دوست و همکار یاد میشه.نه مثل شماهایی که بدون اطلاعات هرطور دوست دارین همه ی شرکتارو میکوبین...
من هیچ شرکتی رو نمیکوبم فقط از مزایای شرکت پنبه ریز میگم ببینید در شرکت شما یافت میشه ؟!!
1-پنبه ریز شرکت نیست که خریدار باشه،کمپانیه،مثل ایرانخوردو...سازندس خودش.دیگه اینو که همه مردم میدونن.
2-تا قبل از نتورک،کدوم یک از اسامی روبرو رو شنیده بودین ؟ :1بیز - 2 -نیوشانیک -3 بادران 4- میراث 5 - پنبه ریز ... خب مشخصه.کمپانی 32 سال سابقه داره..
3-دوستان که میگن محصول گرونه ،آیا میدانستید که دو محصول ما از نظر بازدهی دارویی ثبت اختراع خورده؟و اینک تمام محصولات شرکت ارگانیک هستن نه شیمیایی.و اینکه قیمت محصولات ارگانیک در بازار ایران و جهان چقدره ؟!محصول 450000تومنی بازار باز هم از محصول 80000 تومنی ما پایینتره از نظر خواص دارویی.اینک فروش میره یا نه در عمل ثابت میشه.که یک محصول وارد یک خانواده میشه اون خانواده مشتری ثابتم میشه وقتی کیفیت و میبینه.ولی وقتی شرکت x شامپو داره 7000 تومن با شامپو خمره 3هزار تومنی فرقی نداره اون یچیز دیگست.خدارو شکر بیشتر از زمانی که تو یک شرکت دیگه بودم دارم میفروشم...
4-دوست عزیز پنبه ریز بازاریاباشو دور نمیزنه که جنسشو تو بازار سنتی بفروشه اینو بالاسریت بهت یاد داده؟!شما محصول بازار سنتی رو بخر ،محصول نتورکشم بخر - ببین اونه؟بعد نظر بده !!
5-پلن درآمد زایی پنبه ریز بسیار ساده در عین حال کاربردی هستش ..کمپانی رو کاغذ بلوفی نزده که در عمل نتیجه نده و بازار یاباش به اون وضع در بیان ...
خدارو شکر با انتخاب درست بهترین کمپانی رو انتخاب کردم و الان به سطح خوبی رسیدم و آینده زیباست.شما درگیر اعداد ارقام روی کاغذ و اون حرفای خاله زنکی نباشین بیاین ببینین در عمل چند میلیونر از کمپانی ها بیرون میان !!

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
دوستان سلام.
من بادران کار میکنم و به عنوان یه بادرانی متولد 75 میتونم بگم تو این سن پیشرفت بسیار خوبی داشتم اگه مشهد هستین و تمایل دارین نتورک کار کنین با من در ارتباط باشین کمکتون کنم.
یه نکته به عنوان برادر کوچکتون بگم که اصلا حرف های بی منطق کسانی که نتورک کار نکردن رو گوش ندین. بیاین خودتون ببینین ، تحقیق کنین اگه با نگرش و طرز فکر خودتون دیدین اوکیه بسم الله ! اگه دیدین باهاتون جور در نمیاد هیچ اجباری در کار نیست.
خلاصه من که خیلی بهم حال داده نتورک ! یک ساعت وقت گذاشتن بهتون لطمه نمیزنه و باعث میشه شک ها برطرف بشه. مشهد بودین در خدمتتونم.

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوستان...
من خودم یه شیش ماهی تو پنبه بودم(بر پدر مادرشون لعنت!!!:mad:) تو اون شیش ماه و خورده ای که بودم چیزی جز مخ زدن و خیلی عذرخواهم خر کردن یه عده و شرکت هرمی ندیم!!!!
همون هرمی در پوسته ی قانون!!! گرگ ها در لباس میش <=== همه ی شرکت ها یا کمپانی:D های نت ورک تو ایران...
در مورد همه ی شرکت هایی که تو کار نت ورک هستن یه جمله میگم : اینا مثل زالو خون اقتصاد و پیشرفت کاری ایران رو می مکن!!!

جمله آخر : هیچ پولی به اندازه پول زحمت کشی ارزش نداره...
اگه تو امضام این لینک های بیت کویین و... رو میبینید اینا محض سرگرمی و خرید خورده چیزهایی از علی اکسپرس هست!
یا علی

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
آقا ما یکبار به زور ! دعوت شدیم دفتر بیز در مشهد . خیابون ملاصدرا

یک مدرسه رو اجاره کرده بودن (شایدم خریده بودن) کاری به اون جلسه مسخره نداریم اما خانومی که اونجا پرزنت میکرد صحبت از درآمد های چند میلیونی و حتی 100 میلیونی اعضای بیز گفت

بعد که جلسه باهاش تموم شد رفتیم بیرون مدرسه (شرکت!) میدوند چی دیدم ؟ صدها نفر بیکار و علاف و پیاده . به خانومه گفتم همینا درآمد چند صد میلیونی دارن ؟ کو ماشینای چند صد میلیونیشون ؟ اصلا کو پراید و پژوشون ؟ خانومه به تته پته افتاده بود وفتی خودش این جمعیت بیکار و پیاده رو دیده بود و نمیتونست جواب منطقی بده

دوستان بیز و پنبه ریز دوست و غیره ....
انصافا چند ماه وقت گذاشتید و سرجمع چند میلیون پس انداز کردین ؟

هیچ میدونید یک بازاریاب شرکت دارویی حداقل ماهیانه 1.200 حقوق داره ؟ شما چقدر دارید ؟
میدونید همون بازاریاب بعد از چند ماه سابقه کار شبکه ای از پزشکان ، مشتریان رو داره که هر جا بره به خاطر همین روابطش استخدامش میکنن ؟

شما پس از چندین ماه علافی و پرزنت دتر خاله و پسر خاله و پسر عمو و فروختن دستمال کاغذی و چایی عطری بهشون ، چه شبکه ای از مشتریان و روابط ارزشمندی دارید ؟!

فرضا اگر اومدین بیرون و خواستید برین یک شرکت استخدام بشین چی میگین ؟ 3 سال در بیز بودم و نتورک کار میکردم !

چشمهارو باز کنید ببینید چی بدست آوردید و خودتون رو با یک بازاریاب و یا مدیر فروش حرفه ای و با سابقه مقایسه کنید . هنوزم میخاین با رویای درآمد میلیونی ادامه بدید ؟

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510

یک مدرسه رو اجاره کرده بودن (شایدم خریده بودن) کاری به اون جلسه مسخره نداریم اما خانومی که اونجا پرزنت میکرد صحبت از درآمد های چند میلیونی و حتی 100 میلیونی اعضای بیز گفت

بعد که جلسه باهاش تموم شد رفتیم بیرون مدرسه (شرکت!) میدوند چی دیدم ؟ صدها نفر بیکار و علاف و پیاده . به خانومه گفتم همینا درآمد چند صد میلیونی دارن ؟ کو ماشینای چند صد میلیونیشون ؟ اصلا کو پراید و پژوشون ؟ خانومه به تته پته افتاده بود وفتی خودش این جمعیت بیکار و پیاده رو دیده بود و نمیتونست جواب منطقی بده

هیچ میدونید یک بازاریاب شرکت دارویی حداقل ماهیانه 1.200 حقوق داره ؟ شما چقدر دارید ؟
میدونید همون بازاریاب بعد از چند ماه سابقه کار شبکه ای از پزشکان ، مشتریان رو داره که هر جا بره به خاطر همین روابطش استخدامش میکنن ؟

شما پس از چندین ماه علافی و پرزنت دتر خاله و پسر خاله و پسر عمو و فروختن دستمال کاغذی و چایی عطری بهشون ، چه شبکه ای از مشتریان و روابط ارزشمندی دارید ؟!

فرضا اگر اومدین بیرون و خواستید برین یک شرکت استخدام بشین چی میگین ؟ 3 سال در بیز بودم و نتورک کار میکردم !

چشمهارو باز کنید ببینید چی بدست آوردید و خودتون رو با یک بازاریاب و یا مدیر فروش حرفه ای و با سابقه مقایسه کنید . هنوزم میخاین با رویای درآمد میلیونی ادامه بدید ؟
خودتون رو دچار مال حروم نکنید...
یه بنده خدایی تو پنبه ریز بود ( فامیلش فک کنم م. عباسپور بود = بر پدر و مادرش لعنت!) همه رو مخشون رو تو پنبه زده بود جوونای مردم رو از کار سالم انداخت! از درس از ایده های فنی از فکر مثبت در زمینه های کاری از همه چی...
خدا از اون و تمام همکاراش نگذره...

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
خودتون رو دچار مال حروم نکنید...
ببخشید منظورتون از مال حروم چیه ؟ من بادران کار میکنم و میخوام واقعا بدونم چطور این پولی که داریم براش زحمت میکشیم با اینهمه مجوز و پخش تو صدا سیما شبکه یک و شبکه تهران چطور حروم هست. عزیز اگه حروم بود که دیگه تو صدا سیما نمیومدن دربارش مثبت صحبت کنن‌! شما اگه نتونستی اون بازده رو به دست بیاری دلیل نمیشه نتورک رو زیر سوال ببری.

فرضا خاله من بره از بازار رنگ مو بخره ، حالا من بیام بدون واسطه بهش بفروشم ارزون تر این میشه حروم ؟ کلا این حرام بودن رو برام توضیح بدین جالبه میخوام بدونم. / مرسی

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
ببخشید منظورتون از مال حروم چیه ؟ من بادران کار میکنم و میخوام واقعا بدونم چطور این پولی که داریم براش زحمت میکشیم با اینهمه مجوز و پخش تو صدا سیما شبکه یک و شبکه تهران چطور حروم هست. عزیز اگه حروم بود که دیگه تو صدا سیما نمیومدن دربارش مثبت صحبت کنن‌! شما اگه نتونستی اون بازده رو به دست بیاری دلیل نمیشه نتورک رو زیر سوال ببری.

فرضا خاله من بره از بازار رنگ مو بخره ، حالا من بیام بدون واسطه بهش بفروشم ارزون تر این میشه حروم ؟ کلا این حرام بودن رو برام توضیح بدین جالبه میخوام بدونم. / مرسی
ماله حروم چیه؟!!!:general711:
همون مالی که بدون انجام کاری بابت زیر مجموعه هات داری از شرکت میگیری!!! نگو نه و چی و... که خودم بودم تو این قضیه و میدونم!
خدا رو شکر و صد هزار مرتبه شکر که از اون پروسه جهنمی اومدم بیرون... واااای چقدر وقت حرووم کردم واسه نت ورک...
رنگ مو...زِکی...
خوبه داداش شما ادامه بده... ولی تو رو خدا بشینید یکم با خودتون بدون تعصب فکر کنید منم مثه شما بودم و نشستم فکر کردم واسه همینه که خدا میگه یه ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادته...
فک کنید ببینید به چی میرسین...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیایید ببینید جوونای مردم به جای اینکه برن علم و دانش و... یاد بگیرن و اونو توسعه بدن تا چرخ اقتصاد و پیشرفت بچرخه میرن دنبال 1×2×4×8×16×32×...
خلاصه کلام : نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد...
دوستانه میگم : دوستان برید دنبال علم و دانش و هنر و حرفه که هم تو این دنیا خیر ببینید هم اون دنیا...
یا علی

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
همون مالی که بدون انجام کاری بابت زیر مجموعه هات داری از شرکت میگیری!!! نگو نه و چی و... که خودم بودم تو این قضیه و میدونم!
خدا رو شکر و صد هزار مرتبه شکر که از اون پروسه جهنمی اومدم بیرون... واااای چقدر وقت حرووم کردم واسه نت ورک...
رنگ مو...زِکی...
خوبه داداش شما ادامه بده... ولی تو رو خدا بشینید یکم با خودتون بدون تعصب فکر کنید منم مثه شما بودم و نشستم فکر کردم واسه همینه که خدا میگه یه ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادته...
فک کنید ببینید به چی میرسین...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیایید ببینید جوونای مردم به جای اینکه برن علم و دانش و... یاد بگیرن و اونو توسعه بدن تا چرخ اقتصاد و پیشرفت بچرخه میرن دنبال 1×2×4×8×16×32×...
خلاصه کلام : نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد...
دوستانه میگم : دوستان برید دنبال علم و دانش و هنر و حرفه که هم تو این دنیا خیر ببینید هم اون دنیا...
یا علی
میتونین یکم مسئله رو بازتر کنین؟ :)
بهرحال نمیشه به یسری شعار ک از روی عقیده ها و برداشت های شخصیه اکتفا کرد! درسته نت ورک مارکتینگ ی ایده درامدزاییه , مثل خیلی ایده های دیگه! مثلا بورس , پول گذاشتن توی بانک یا چیزای دیگه! البته نمیشه باهم مقایسشون کرد ولی اینکه توی نت ورک تصاعد وجود داره و قدرت تصاعده ک شمارو ب درامد میرسونه شکی درش نیست! فقط میخواستم بدونم مشکلش کجاس از نظر شما؟ چون از نظر شما کار کردن مفهوم دیگه ای داره یا اینکه مدرک معتبری در مورد حروم بودن این سیستما دارین؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

ببینین نت ورک مارکتینگ تو دسته کارهای شروع آسان قرار میگیره. چون شما توی اینکار سرمایه زیادی نمیذاری! خیلیاکه وارد این تجارت میشن با این دیدگاه ک بریم ببینیم چی میشه میرن جلو و همشون بعد از یک مدت کوتاه از دور خارج میشن و میان دادوبیداد میکنن ک نت ورک بده , فلانه یا خیلی چیزای دیگه ک هیچ پایه و اساسی نداره! همون اول راه بدون اینکه هیچ دیدی ازین کار پیدا کنن نسخشو میپیچن و تو عموم ب عنوان ی فرد ک کارکشته نت ورکه ظاهر میشن و فقط تبلیغات منفی میکنن!
ی درصد تقریبا کمی میمونن ک نت ورکو درک میکنن! این دسته حسابش جداس! دسته دوم افرادین ک هدفمند کار میکنن , دل ب درامد راحت و یک شبه نبستن و واقعا برای کارشون مایه میذارن! ولی رقابت بین این دسته از افراد خیلی شدیده! شدیدتر از چیزی ک فکرشو بکنین :) کوچکترین اشتباهی توی نگرشتون میتونه زحمتای شمارو از بین ببره! بین این دسته از افراد هستن کساییکه واقعا ب درامدای چندصد میلیونی میرسن ولی اینا ویژگی هایی دارن ک شاید منو شما الان نتونیم درک کنیم :) فقط وقتی نتیجشون رو دیدیم با انگشت اشاره نشونشون میدیم!
من تابحال نشنیدم ک تجارتی داشته باشیم و تمام افرادی ک وارد این تجارت میشن موفق بشن و به درجات بالای اون کار برسن! خیلیا توی این کار سیاهی لشگرن و فقط میان و میرن و محو میشن :) اونارو جدی نگیرین چون هیچ خدشه ای به این کار نمیتونن وارد کنن!
ولی من اینو اینجا میگم تا حداقل سوء تفاهم برای شما رفع بشه! نت ورک ب هیچ وجه کاری نیست ک بخواد شمارو یکشبه پولدار بکنه! نت ورک سخت ترین کاریه ک توی زندگیتون میتونین تجربه کنین! دلیلشم اینه ک نت ورک ی کار تیمیه و تیم ورک توی ایران هیچ تعریفی نداره :) شما توی نت ورک باید نظم و جدیت داشته باشی تا بتونی توش دووم بیاری و الا هیچ نتیجه ای حاصل نمیشه! اینو حداقل توی 1سال فعالیتم متوجه شدم و هیچ پشیمون نیستم از انتخابی ک کردم :)

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
همون مالی که بدون انجام کاری بابت زیر مجموعه هات داری از شرکت میگیری!!!
عزیز شما که یاعلی میگی انتهای پیامت و عکس امام رضا میزاری نباید اینقدر راحت از اطلاعات ناقص به بنده های خدا بدی ! اگه بدون انجام کار بود که میشد حرام و تو وزارت صنعت و معدن ثبت نمیشد. مگه کشکه داداش من ؟! شما اگه هزار تا زیر مجموعه هم داشته باشی و خودت کار نکنی اصلا هیچ پورسانتی نمیگیری ! شما که اطلاعاتت کافی نیست درست نیست ایتقدر قاطع نظر بدی و بگی حرام ! اینجا تو بادران که من هستم باید هر ماه یه مقدار خرید داشته باشی تا پورسانت بگیری وگرنه اگه فقط بزار زیر مجموعه هات باشه هیچی بهت تعلق نمیگیره...
واقعا تعجب میکنم اینقدر راحت میگین حرامه...
شما برو دنبال علم و دانشت ولی اینکه با اطلاعات ناقص میخوای چند نفر رو از نون خوردن بندازی و بگی حرام است واقعا کار درستی نیست...

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
میتونین یکم مسئله رو بازتر کنین؟ :)
بهرحال نمیشه به یسری شعار ک از روی عقیده ها و برداشت های شخصیه اکتفا کرد! درسته نت ورک مارکتینگ ی ایده درامدزاییه , مثل خیلی ایده های دیگه! مثلا بورس , پول گذاشتن توی بانک یا چیزای دیگه! البته نمیشه باهم مقایسشون کرد ولی اینکه توی نت ورک تصاعد وجود داره و قدرت تصاعده ک شمارو ب درامد میرسونه شکی درش نیست! فقط میخواستم بدونم مشکلش کجاس از نظر شما؟ چون از نظر شما کار کردن مفهوم دیگه ای داره یا اینکه مدرک معتبری در مورد حروم بودن این سیستما دارین؟
ببینین نت ورک مارکتینگ تو دسته کارهای شروع آسان قرار میگیره. چون شما توی اینکار سرمایه زیادی نمیذاری! خیلیاکه وارد این تجارت میشن با این دیدگاه ک بریم ببینیم چی میشه میرن جلو و همشون بعد از یک مدت کوتاه از دور خارج میشن و میان دادوبیداد میکنن ک نت ورک بده , فلانه یا خیلی چیزای دیگه ک هیچ پایه و اساسی نداره! همون اول راه بدون اینکه هیچ دیدی ازین کار پیدا کنن نسخشو میپیچن و تو عموم ب عنوان ی فرد ک کارکشته نت ورکه ظاهر میشن و فقط تبلیغات منفی میکنن!
ی درصد تقریبا کمی میمونن ک نت ورکو درک میکنن! این دسته حسابش جداس! دسته دوم افرادین ک هدفمند کار میکنن , دل ب درامد راحت و یک شبه نبستن و واقعا برای کارشون مایه میذارن! ولی رقابت بین این دسته از افراد خیلی شدیده! شدیدتر از چیزی ک فکرشو بکنین :) کوچکترین اشتباهی توی نگرشتون میتونه زحمتای شمارو از بین ببره! بین این دسته از افراد هستن کساییکه واقعا ب درامدای چندصد میلیونی میرسن ولی اینا ویژگی هایی دارن ک شاید منو شما الان نتونیم درک کنیم :) فقط وقتی نتیجشون رو دیدیم با انگشت اشاره نشونشون میدیم!
من تابحال نشنیدم ک تجارتی داشته باشیم و تمام افرادی ک وارد این تجارت میشن موفق بشن و به درجات بالای اون کار برسن! خیلیا توی این کار سیاهی لشگرن و فقط میان و میرن و محو میشن :) اونارو جدی نگیرین چون هیچ خدشه ای به این کار نمیتونن وارد کنن!
ولی من اینو اینجا میگم تا حداقل سوء تفاهم برای شما رفع بشه! نت ورک ب هیچ وجه کاری نیست ک بخواد شمارو یکشبه پولدار بکنه! نت ورک سخت ترین کاریه ک توی زندگیتون میتونین تجربه کنین! دلیلشم اینه ک نت ورک ی کار تیمیه و تیم ورک توی ایران هیچ تعریفی نداره :) شما توی نت ورک باید نظم و جدیت داشته باشی تا بتونی توش دووم بیاری و الا هیچ نتیجه ای حاصل نمیشه! اینو حداقل توی 1سال فعالیتم متوجه شدم و هیچ پشیمون نیستم از انتخابی ک کردم :)
مسئله رو باز نمی کنم چون روشن گفتم! یه تکنیکی تو نت ورک هست که میگه هر موقع شما نتونستید یک مطلب رو جوابشو بدید از تکنیک کوسشن تو کوسشن استفاده کنید سوال در مقابل سوال:)
آره داداش شما با خودت فکر کن من شعار دادم... با خودتون فکر کنید باشه؟
خوشم میاد خوب نت ورک رو درک کردین!!! من موندم چیو درک کردید میشه بازتر کنید؟;)
ماشالله تو این پست دومتون خوب از تکنیک های نت ورک استفاده کردین هااا... شما خودت الان درآمدت چنده در ماه؟!!
هیچ موقع اسم نت ورک رو کار نگید چون به کلمه کار توحین میشه!

من در تعجبم تو این یه سال شما واقعا یه بار به کاری که میکنی بدون تعصب فکر کردی؟؟؟ (مشکل همه ما اینه که تعصب داریم تعصب!)
داداش گلم بشین تو رو خدا نه یه ساعت...فقط 10 دقیقه فکر کن ببین به چی میرسی...

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
عزیز شما که یاعلی میگی انتهای پیامت و عکس امام رضا میزاری نباید اینقدر راحت از اطلاعات ناقص به بنده های خدا بدی ! اگه بدون انجام کار بود که میشد حرام و تو وزارت صنعت و معدن ثبت نمیشد. مگه کشکه داداش من ؟! شما اگه هزار تا زیر مجموعه هم داشته باشی و خودت کار نکنی اصلا هیچ پورسانتی نمیگیری ! شما که اطلاعاتت کافی نیست درست نیست ایتقدر قاطع نظر بدی و بگی حرام ! اینجا تو بادران که من هستم باید هر ماه یه مقدار خرید داشته باشی تا پورسانت بگیری وگرنه اگه فقط بزار زیر مجموعه هات باشه هیچی بهت تعلق نمیگیره...
واقعا تعجب میکنم اینقدر راحت میگین حرامه...
شما برو دنبال علم و دانشت ولی اینکه با اطلاعات ناقص میخوای چند نفر رو از نون خوردن بندازی و بگی حرام است واقعا کار درستی نیست...
شما به ظاهر و اینا نگا نکن... به نظرم شما به نت ورک هم ظاهری نگا کردین که الان دارید توش فعالیت میکنین درسته؟؟؟
آره داداش من راحتم مگه شما ناراحتی؟
دستور و صادر کردید ممنون :D ببخشید که از نون خوردن انداختمتون... اون وقت شما درآمدتتون در ماه چقدره؟؟؟

بالا