k-boy
Registered User
والا من علاقه ندارم سر اینکه شرکت شمارو بد کنم کل کل کنماون مورد اول که در مورد محصولات داخلیه رو منبعشو واست میفرستم اون که هیچی
اگه در جریان باشی شرکت بادران ی بار تعلیق شد یکی از دلایلشم همین محصول بود که کلا خارجی بود
قضیه ی دوم این که من یخورده تند رفتم جلو اینو قبول دارم و اون دو تا شرکت دیگه رو کوبوندم و همینجا از بچه ها عذر میخوام
ولی خداییش موقع پرزنت همه ی پلناشونو نمیان توضیح بده(بیز) میگن بعدا خودت شرایط رسیدن به اون پلن رو میفهمی اینو دیگه راست میگم و دیدم
ی سوال اقا حسن رادمرد رو که گفتم نتورکرا بهترین اقشار جامعه هستند دلیل اولش که هیچی ولی دلایل بعدیشو ی نگاه بندازی میبینی باید محصلو داخلی باشه تا مورد دوم و سوم اجرا بشه
داداش من که بادرانی هستم میشه یخورده از بدی هاش به من بگی اگه مشکل داشت منم بیام بیرون
درضمن این قانون 70% قانون وزارت صنعت و معدن نیست قانون کلی بازاریابی شبکه ای تو کل جهانه
ببخشید یخورده بالا پایین جواب دادم
صحبت اون آقا تو حالت های دیگه ای اتفاق میوفته ن صرفا اینکه شما بری خودت کارخونه بزنی و محصول خودتو تولید کنی.
اون قانون 70درصد تو ایران تصویب نشده! پس نباید روی مقدارش تمرکز کرد , اینکه صرفا باید محصول داخلی داشته باشیم درسته و قانون وزارت بازرگانی هم دقیقا همینه!
من کاری با بیز و بادران و شرکتای دیگه ندارم! شیفتاییکه توی تیمم داشتم ب هیچ وجه ب این شکل نبوده ک برم با کسی بحث کنم و بیارمش پیش خودم! بچه های تیمم خودشون بعد از اینکه کامل تحقیق کردن اومدن تو سیستم ما! بزرگترین مشکلی ک پلنای شما دارن قانون کف ب بدنش هست! پلن بیز و بادران هردو پیچیدس و تو ی جلسه نمیشه ب فرد توضیح داد! پیچیده بودن پلن ی شرکت واقعا ترسناکه چون ازش میشه n حالت مختلف دراورد ک یروزی حق بازاریاب رو ندن! ب عنوان مثال تو پلن جدید شما بخش باشگاه بادران واقعا نمیشه هیچ جوره روش حساب باز کرد! شما برای اینکه بتونی تو اون بخش سود کنی باید کلی شرایط مختلف باهم فراهم بشه ک خیلیاش هم دست شما نیست و کاملا وابسته ب تیمای موازیتونه! اما خب برای کساییکه توی راس شرکت شما هستن اینطور نیست و همه سودای خوبی میکنن! ضمنا من اصراری ندارم شمارو بیارم بیرون
اگر سوالی خارج ازین بحث بود در خدمتم...