الکی ننداز گردن دیگران .آیا خودت میخواستی خودتو جمع کنی یا نه . میخواستی تشکیل خانواده بدی یا نه . نکنه میخواستی تا ابد یالقوز باشی . برنامت برا آیندت چی بود که بابات خرابش کرد . اگه حرف بابات نبود میخواستی 9 سال چیکار کنی که الان حرف بابات 9 سال معلمت کرده .
این یوزر آرتور پشمالو رو ببین . نظرشو این پایین نقل قول کردم . قشنگ معلومه از اون بچه بازاست که با صورت بعضی از بچه ها کیف میکنه اگرم بشه تو کلاس نگهشون میداره وقتی زنگ خورد تا باهاشون ور بره . چرا اون حال میکنه با معلمی اما تو نه . تو به درد اینکار نمیخوری .
عجب زندگی عالی ای . تا 60 سالگی همین روالو ادامه بده که از 60 به بعد دوزار مستمری دستتو بگیره تا باهاش بتونی کلی قرص اعصاب و ضدافسردگی بگیری بخوری و بالاخره تو 80 سالگی بمیری و اون دنیا بخاطر شان معلمی که شغل انبیا بوده بری بهشت . همه عمرتو بزا برای 60 تا 80 سالگی . این نقد بگیرو آن نسیه بزار دقیقا همینه . جوونیتو برا پیری یا اون دنیا ندی . اصلا یه سوال تو با این حال افسردت و انزجارت از ساعات داخل کلاس میتونی چیزی هم یاد بدی به بچه های مردم . کشور ایران به فنا رفته چون هنوز مسئولین نفهمیدن کیرو کجا بزارن .
خیلی ها هستن کارشونو دوست ندارن و دلشون میخواد ظهر از خواب بیدار بشن یا ناهارو سه نصفه شب بخورن و همش تفریح کنن ولی به عشق زنو بچشون شیش روز هفته 5 صبح که هوا تاریکه از خونه میزنن بیرون تا 8 شب کار میکنن . تو جز این دسته نیستی . پس من چرا این دسته رو مثال زدم . جواب : چون اسکلم . اما اون دسته ای که تو جزئشونی کدوم دستست . دسته ترسوها . دسته بقیه رو مقصر بدونها . الان مقصرو بابات میدونی که بزور معلمت کرد . برو روبروی بابات وایسا دستتو بیار بالا محکم بزن تو گوش خودت . چند بار بزن . هربار محکمتر و به خودت بگو چرا برای زندگی من باید بقیه تصمیم بگیرن . مگه زندگی من نیست . پس چرا حرف بابام بجای اینکه کمکم کنه بهم آسیب زد .
من نمیدونم چند سالته . ولی فرض کنیم سیو دو سالو هفت ماهو ده روزته . فردا که میری مدرسه سیو دو سالو هفت ماهو یازدهمین روز عمرت به عن سگ میره و دیگه بر نمیگرده . از هشت صبح تا دو ظهر تو مدرسه لحظه هات به بدترین شکل میگذره . دو به بعدشم میای خونه منزوی و افسرده صبر میکنی تا شب بشه بخوابیو فرداش بیدار بشی تا سیو دو سالو هفت ماهو دوازدهمین روز عمرتو تباه کنی .
دیگه این روزای عمرت بر نمیگردن تا جور دیگه ای سپریششون کنی مگر اینکه ادیسون یا گراهامبل با ماشین زمان جلوت ظاهر بشن بگن امید بپر بالا بریم روزای قبل که از من میشنوی سوار نشو . یبار سوار ماشین زمان ادیسون و گراهامبل شدم بردن باهام تری سام زدن آخرم آوردن همون لحظه عمرم که بلندم کرده بودن پیادم کردن پولمم ندادن لاشیا . حتی لباس زیرمم تو ماشینشون جا موند . الان فکر کنم ناصرالدین شاه شورت دیزل پاش باشه .
شجاعت داشته باش . ریسک پذیر باش . از معلمی اومدی بیرون برو تو انبار دیجی کالا کار کن . تو اسنپ کار کن . برو نگهبانی یا حراست شیفت شب . فست فود . فلافل کار شو . کارواش . توالت بشور با فرچه ولی هیچوقت نگو کاش معلم میموندم شغلمو عوض نمیکردم . هیچوقت . یه ضرب المثل لری هست میگه "تو که نمیتونی گی بخوری گی میخوری گی بخوری" .
تو وادی عاشقی باید فرهاد باشی وگرنه جایز نیست هرجا میشی دهنتو باز کنی بگی من عاشق یه دختره ای بودم . اگه ترسوئی زندگی نکن امید جون . با آنچنان ریلکسیشن خاصی برو سمت بدبختی که پشمای بابات بریزه . شاید باورت نشه ولی خیلیارو ترس از سرطان میکشه نه خود سرطان . امروز صبح برو جلو آیینه و بگو تهش فروش شورت نانو تو متروئه تا با چندرغاز پولش شب یه املت مشتی بزنیم و بخوابیم به امید فردا . حالا یه مقایسه فروش شورت نانو تو مترو و داشتن آرامش خاطر بهتره یا اعصاب خوردی و افسردگی الانت بخاطر دبیرستان آیت الله سعیدی . تو کدوم حالت دستت باران . دهانت باران .
وقتی آدم یه روزی فنا میشه میمیره روح از بدن جدا میشه
پس دیگه جنگ و جدال واسه چیه اونیكه مونده تو این دنیا كیه
همه اینایی که گفتم شرو ورهای انگیزشی ای بیش نبود که از مغز مریض من بیرون اومد تو ساعت پنج صبح . ادرار کن تو همش و از اینجا به بعدو انجام بده . ده جلسه برو پیش یه روانشناس کاردرست . دهتا 350 تومن بده برو پیش یه استاد تمام(نه فوق لیسانس) همه چی اوکی میشه بهت قول میدم . دیدتو به همه چی عوض میکنه . انقدر با جهانبینی متفاوتی باهات صحبت میکنه که میبینی تا قبل این چقدر احمق بودی که بخاطر یه سری چیزا تو مدرسه ناراحت میشدی . ما آدما 120 میلیون پول مک بوک یا 150 میلیون پول آیفون چهارده میدیم ولی 3 میلیون پول به روانشناس نمیدیم . خاک بر سرمون .