• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شكايت از Lover_Suspended

KeywordCountry

Registered User
لایک‌ها
0
نه بيام از شما تشكرم بكنم شما سر پيازي ته پيازي اومدي پولتو به رخ ما بكشي امثال شما هارو رو خوب مي شناسم تو اين قضيه شك نكن فقط يه كلاه بردار حرومزاده نامرد يا يه احمق كه از سلامتي عقلي برخوردار نيست ميتونه از گم شدن مالش ناراحت نشه با خيلي از شما تازه به دوران رسيده ها برخورد داشتم كه حاتم طائي بازي در ميارن و از كيسه مردم به خيال خودشون بذل و بخشش كنند مردمم بگن به به عجب آدم خيريه "ول كن بابا فداي سرت" اي بابا اين كه مبلغي نيست مگه پول علف خرسه كه آدم بي خيالش بشه البته پولي كه از راه دزدي و ... بدست بياد بله آدم ناراحت نميشه

عزیز دل من اقا شاهد را می شناسم
از فاروم های مختلف
قدر مو های سر شما تجربه دارن
شما گویا دوست نداری مشکلت رفع بشه
فقط می خوای اینجا شلوغ کنی؟؟؟
نه؟

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
آقا حرف حساب من اينه من اينجا چي كارم ؟ كه هاست شما رو بفروشم كه باز مسئوليت و عواقب بعديشم بيفته گردن من من حرف بي حساب ميزنم ميگم هاستو خودت بفروش پولشو 2 ماه ديگه بده من شما چرا اين همه اصرار داري من بفروشم منم گفتم كه 40000 تومن نمي خوام 12500 مي خام تا شرمو كم كنم از اينجا بعضي ها هم به قباي مديريتي شون برخورد مسئله من تعهد و مسئوليته حرف بي حساب مي زنم دوستان يكي بگه ديگه من ميگم خودت بفروش من بي تجربم شما تو اين كاري اگه واقعأ قابل فروختنه خودت بفروش تمام ديگه از اين بهتر براي شما من در تعجبم شما مي خواي بيست سي هزار تومن زوري بدي به من كه چي والا اين مشكوك نيست خودت بفروش آخرين كلام من بزار قضيه ختم بشه اگه ريگي به كفشت نيست من شماره حساب و كارت هم كه دادم اولش كه دادم گفتي سيبا نداري منم گفتن نه شماره كارت دادم شما اگه مي خواستي بريزي كه از طريق يه آشنايي دوستي تو تهرون واريز ميكردي چرا اين همه تعلل كردي كه سرت كلاه بره الانم چاره كار همينه هاستو خودت بفروش و مبلغ 12500 به حسابم بريزي فكر كنم براي برائت شما اين بهترين و كم ضررترين راه البته ازنظر مالي باشه

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه بيام از شما تشكرم بكنم شما سر پيازي ته پيازي اومدي پولتو به رخ ما بكشي امثال شما هارو رو خوب مي شناسم تو اين قضيه شك نكن فقط يه كلاه بردار حرومزاده نامرد يا يه احمق كه از سلامتي عقلي برخوردار نيست ميتونه از گم شدن مالش ناراحت نشه با خيلي از شما تازه به دوران رسيده ها برخورد داشتم كه حاتم طائي بازي در ميارن و از كيسه مردم به خيال خودشون بذل و بخشش كنند مردمم بگن به به عجب آدم خيريه "ول كن بابا فداي سرت" اي بابا اين كه مبلغي نيست مگه پول علف خرسه كه آدم بي خيالش بشه البته پولي كه از راه دزدي و ... بدست بياد بله آدم ناراحت نميشه
بده منه تازه به دوران رسیده حاتم طائی خواستم مشکلت رو حل کنم؟
بعدم نمیخواد وکیل وصی مردم بشی ! همین 12 تومن خودت رو زنده کن بقیه ش باشه پیشکش !!

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز دل من اقا شاهد را می شناسم
از فاروم های مختلف
قدر مو های سر شما تجربه دارن
شما گویا دوست نداری مشکلت رفع بشه
فقط می خوای اینجا شلوغ کنی؟؟؟
نه؟

مشكل من مشكل من بي خيالي آدماس و نداشتن تعهد نسبت به هم و دروغ و مدام دروغ گفتن به خاطر پول اشتباه من اينه كه ديگرانو مثل خودم ميدونن كه نسبت به حقوق هم وسواس داشته باشيم كه ذره اي اين ور اونور نشه اما محقق شدن اين چيزا در مورد بعضي ها خيال باطله شما به من حق بده ايشون از گفتن اين مطالب كه خسته شديمو و بيا من پولتو بدم برو از اينجا چيو مي خوان ثابت كنند ريش سفيديشونو پول دار بودنشونو ماشااله مگه من گفتم بياين برا من پول جمع كنيد اصلأ خيال مي كنم قيمت همين سفارشا همين بوده و من مبلغ زيادتري پرداخت نكردم اما همين قضيه باعث ميشه بعضيا خوششون بياد بگن بابا اين پولا كه چيزي نيست ازمن 2 تومن از اون يكي 3 تومن و همينجوري بگير برو اگه ايشون به گفته شما با تجربه بودن يه حرف منطقي و مستدل ميزدند كه ما هم استفاده كنيم نه اين كه بيان حاتم طائي بازي دربيارن اگه ايشون خسته شدن از اين مسائل كسي دعوتشون نكرد بيان مشاركت در اين تاپيكو پست بزنن

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
جناب friends_DVD !! میشه بس کنی؟
خود جناب lover اومدن همه چی رو قبول کردن و به گردن گرفتن و شما هنوز داری به زمین و زمان فحش میدی !

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
چه جالب
فعلا بگزارید من اونی که 70 تومان پولم را بالا کشیده بیارمش دادگاه
بعد...

خیلی جالبه
دقیقا عین یک موتوری که یک ماشین بهش می زنه
هزار تا پدر مادر پیدا شده
همه هم یک فحشی می دن یک نظری می دن می رن
کسی اگه مرده بلند شه بیاد این واموندهر ا بخره نصف قیمت من و این اقا را راحت کنه

احسنت مخصوصا قابل توجه شاهد جان حاتم طائي جان وديگران آقا اين هاست نازنين آقاي لاورجان رو يكي بياد آبش كنه 12500 منو بده بقيشم هر كاري ميكنه بكنه از اين بهتر خوب واقعأ اگر اين كار شدنيه بكنيد ديگه منم به كل تمام پست هايي كه تو اين مدت زدم پاك مي كنم

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
جناب friends_DVD !! میشه بس کنی؟
خود جناب lover اومدن همه چی رو قبول کردن و به گردن گرفتن و شما هنوز داری به زمین و زمان فحش میدی !

نه ديگه شما كه وسط معركه خودتو ميندازي وسط يه حرف مفت ميزني بايد منتظرجوابشم باشي مگه من از شما دعوتكردم كه اظهار نظر كني بعد 3 ماه هم حق نداريم اعتراض كنيم همش بايد بريزيم تو خودمون عزيز جان

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه ديگه شما كه وسط معركه خودتو ميندازي وسط يه حرف مفت ميزني بايد منتظرجوابشم باشي مگه من از شما دعوتكردم كه اظهار نظر كني بعد 3 ماه هم حق نداريم اعتراض كنيم همش بايد بريزيم تو خودمون عزيز جان
و واقعا هم چقدر عذاب کشیدی سر از دست دادن 12 هزار تومن
spock.gif
من واقعا درک میکنم
spock.gif
آره نریز تو خودت !
spock.gif
یدفه سکته مکته ای چیزی میکنی
spock.gif

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من تو هیچ فرومی ندیدم ایتقدر کار بر هاش بیشعوووور باشن ... تو همه تاپیک ها به هم میپرن ... اصلا به بقیه چه دعوای این دو تاس. ... مخصوصا به این شاهد ... گفتی 12 تومنت رو میدم ... خوب بده ... نمی خوای بدی هم چرت ننویس/

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
و واقعا هم چقدر عذاب کشیدی سر از دست دادن 12 هزار تومن
spock.gif
من واقعا درک میکنم
spock.gif
آره نریز تو خودت !
spock.gif
یدفه سکته مکته ای چیزی میکنی
spock.gif

ميبينيد اين آدم خودش خوشش مياد اين قضيه كش بياد

اين قضيه بو داره هيچ جا چيزي رو مفت مجاني به آدم نميدن اين هاست واقعيتش اگه مشكل نداشت چرا آب كردنش مي افتاد گردن من خوب آدم عاقل اگر بخواد بابت بدهيش چيزي رو بفرشه كه ارزشش بيشتر از مبلغ بدهيشه چرا اونو كلأ بده به طلبكار مگه عقلشو ازدست داده كه بيشتر از مبلغ بدهكاريش پرداخت كنه خب منتظرم كسي هست هاست 5 گيگي آقاي لاور رو بخره همون 12500 قيمتش كه ميگن 40000 تا 50000 تومنه ميگن بيشترم مي ارزه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من تو هیچ فرومی ندیدم ایتقدر کار بر هاش بیشعوووور باشن ... تو همه تاپیک ها به هم میپرن ... اصلا به بقیه چه دعوای این دو تاس. ... مخصوصا به این شاهد ... گفتی 12 تومنت رو میدم ... خوب بده ... نمی خوای بدی هم چرت ننویس/
والا من گفتم اینو تا همون اول قضیه بخوابه !
هنوز هم سر حرفم هستم ! شماره حساب بدید 12 تومن واریز میکنم این جنگ و دعوا تموم شه بره !

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
خودتو قضاوت كنيد

با اين همه تاپيك و تخصص جاي تحسين هست واقعأ من كي باشم كه آبروي ايشونو بريزم توجه كنيد :

اکانت rapidgetمجانی به مناسبت عید
اکانت های rapidget دانلود از rapidshare &megaupload &.. ماهیانه 2900
دانلود فایل های تورنت شما هر گیگ تنها 1800تومان!!!!!
معرفی فروشگاه و محصولات شما به بیش از 4میلیون نفر هموطن ایرانی
فروش لایسنس فروشندگی در سایت Rapid2Shareبا تخفف ویژه فعالان بازارچه
معرفی فروشگاه و محصولات شما به بیش از 4میلیون نفر هموطن ایرانی
تعدادی اکانت رپیدشیر پرمیوم 1ماهه رایگان
تبدیل فایل های تورنت شما به لینک rapidshare و megauploadبا قیمت عالی
خرید و فروش اجناس دست دوم در سایت "جمعه بازار"
فروش تعدادی اکانت (rapidshare & megaupload & uploading &...)
فروش تمامی فایل های دانلود شده خود را به ما بسپارید
فروش اکانت *** تنها با 900تومان بدون محدودیت حجم و سرعت
سرویس ها هاستینگ Wordpress
فروش 7عدد اکانت رپید کیل
فروش هاست با قیمت عالی
فروش فوری W710
پک کامل نقشه تمامی موبایل ها

با اين تفاصيل و كارنامه ي بلند و درخشان 12500 ندارم بدم هاست 40000 تومني رو هم نمي تونم بفروشم خودت بفروش

جالبه

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
هنوز هم سر حرفم هستم ! شماره حساب بدید 12 تومن واریز میکنم این جنگ و دعوا تموم شه بره !
من شماره حساب بدم!؟!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
والله من این روزا میرم بنایی . من روزی 12000 میگیرم . میدونم پولی که با زحمت به دست بیاد چه ثدر سخته خرج کردنش.... اگه شما برای پولت زحمت کشیدی میدونم الان چه قدر زورت می آد . ... اما همون هاستو قبول کن .. میشه آبش کنی.

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0

آقاي شاهد جان با اين كارت از فردا تو اين فوروم پر ميشه ار اينجور تاپيك ها كه خودتونم زياد خوشتون نمياد مي ترسم آخر سري سر اين بذل و بخشش ها تو فروم ورشكسته شي كم نيستن از اين آدماي امثال من يكي هم اينكه شما كه تو اين جريان نقشي نداشتي چرا بهاي ندونم كاري و بي تجربگي ديگران رو شما پرداخت كني

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
نگفتم بيا اين اوليش:lol::lol::lol::lol::lol::lol: خيلي باحالي نكن از اين كارها شاهد جان شما كاسه داغ تر از آش نشو عزيز :happy::happy::happy::happy:
آقا من ای شاهد رو میشناسم!! از اون خر مایه هاست!! بگیر پولشو که حلاله حلاله!!
خون مردمو کرده تو گونی!! ...

mehrdad661

Registered User
لایک‌ها
3
بابا بسه خجالت بکشید خود این بنده خدا اومده و داره جواب میده یه جوری با هم کنار بیاید

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من ای شاهد رو میشناسم!! از اون خر مایه هاست!! بگیر پولشو که حلاله حلاله!!
خون مردمو کرده تو گونی!! ...

نه داداش ما اين پولا از گلومون رد نميشه ديدي يه دفع خفه شديم فقط به يه شرط منطقي قبول ميكنم اينكه خود لاور جان همين جا رسمأ از شاهد جان بخوان كه اين مبلغ 12500 رو بريزن به حساب اين بنده در غير اينصورت داستان ادامه دارد آواتارتو عشق است پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنيست

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
بابا بسه خجالت بکشید خود این بنده خدا اومده و داره جواب میده یه جوری با هم کنار بیاید

به خاطر 12500 بايد خجالت بكشم يا گرفتن حقم كدومشون شما يه راه حل پيدا كن من حرف بي حساب ميزنم ميگم خودت هاستو آب كن اگر آب شدنيه البته پول منو بده بد ميگم حرف بي حسابه بعضيا ميان اينجا كه يه بابابزرگي بكنند و برن

بالا