بمیری پیمان ! برو دری وری نگوآقا من ای شاهد رو میشناسم!! از اون خر مایه هاست!! بگیر پولشو که حلاله حلاله!!
خون مردمو کرده تو گونی!! ...
بمیری پیمان ! برو دری وری نگوآقا من ای شاهد رو میشناسم!! از اون خر مایه هاست!! بگیر پولشو که حلاله حلاله!!
خون مردمو کرده تو گونی!! ...
به خاطر 12500 بايد خجالت بكشم يا گرفتن حقم كدومشون شما يه راه حل پيدا كن من حرف بي حساب ميزنم ميگم خودت هاستو آب كن اگر آب شدنيه البته پول منو بده بد ميگم حرف بي حسابه بعضيا ميان اينجا كه يه بابابزرگي بكنند و برن
والا من گفتم اینو تا همون اول قضیه بخوابه !
هنوز هم سر حرفم هستم ! شماره حساب بدید 12 تومن واریز میکنم این جنگ و دعوا تموم شه بره !
شما به جای اینکه بذلو بخشش کنی بیا این 3 تومن پول پیکو بده که بالا کشیدیای بابا ..
تا کی آخه باید بیایم پی تی از این تاپیکها ببینیم ..
شکایت از فلانی ... فلانی پول منو خورده .. فلانی دزده ... آقا فلانی منو مشکون گرفته و ...
شما واقعا بخاطر 12 تومن این همه جنگ و دعوا راه انداختی؟ سه ماه ؟ بابا چه حال و حوصله ای داری !!
بده شماره حسابت رو من 12 تومن بریزم به حسابت دست از سرمون برداری !!!
شما ببخشید اقای با شعور!من تو هیچ فرومی ندیدم ایتقدر کار بر هاش بیشعوووور باشن ... تو همه تاپیک ها به هم میپرن ... اصلا به بقیه چه دعوای این دو تاس. ... مخصوصا به این شاهد ... گفتی 12 تومنت رو میدم ... خوب بده ... نمی خوای بدی هم چرت ننویس/
شما به جای اینکه بذلو بخشش کنی بیا این 3 تومن پول پیکو بده که بالا کشیدی
اصلاً اقای knnweمن از این شاهد هم شکایت دارم!
واسه حرف شاهد زمین نمونه هم من پولی به کسی نمیدم ولی بخواین به همون اندازه که از فایلهای دانلود نشده مونده مجانی برای دوستمون میگیرم..
آقا من 2 قرون به يكي بدهكار باشم شب نمي تونم بخوابم نيميدونم بعضيا فكر مي كنند پول مردم ارثيه باباي اوناست پول ملتو مي خورن يه آبم روش انگار نه انگار اين فقط يه جنبه قضيه س فعاليت اين جونورا و امثالشون تو بازارچه به ضرر اون كسايي هست كه تو همون زمينه مثلأ دانلو كار مي كنند و باعث ميشه من و امثال من كه تجربه ي بعدي تو اين كار پيدا كرديم به واسطه گندكاري هاي ايشون ديگه اطمينان و اعتماد نداشته باشيم خلاصه نظر من اينه كه اين آقا براي هميشه بايد از اين فوروم اخراج بشن اين حامد خان هم بايد از اين خواب خرگوشي بيدار شن جالبه اين shoppars كه همه فكر كنم بشناسيدش 6 تا دي وي دي و 1 كتاب رو با هر زحمتي كه آوردنش به ايران داشت به خاطر تعهدي كه نسبت به من و ساير مشتري هاش داره از ينكه دنيا (آمريكا) به دستم رسوند صحيح و سالم و كامل حالا اين آقا نشسته تو مشهد بعد از 4 ماه كه من علاف خودش كرده كلي تو اين مدت اعصابم از بدقولي هاي ايشون بهم ريخته پول قلنبه هم به طور كمال وتمام از قبل گرفته بعد از اينكه 300 تا پي ام براش فرستادم ناقص و نيمه فرستاده حالا هم زير بار نميره باقي پولو بده باعث خجالت و شر مساريه
یعنی شما منظورت اینه هر کسی کار دانلود انجام میده با شما قرارداد ببنده بعد دانلود ها رو بده شما، شما هم بدی درخواست کننده بعد پولو بگیری بدی دانلود کنندهسلام دوست عزیز
ما هم برای جلوگیری از کلاه برداری بعضی افراد و حمایت از فروشندگانی که واقعا درست کار میکنند ولی به خاطر کلاهبرداری دیگران مشتریان اعتماد نمیکنند از آنها خرید کنند سیستم ایران مارکت سنتر را راه اندازی کردیم
در این سیستم شما ابتدا از فروشگاه مورد نظر خرید خود را انجام میدهید هنگام تحویل کالا یا خدمات درب منزل مبلغ کالا که در فاکتوری که به شما داده خواهد شد را به مامور پست میدهید
لیست تعدادی از فروشگاههایی که عضو سیستم ایران مارکت سنتر هستتند و میتوانید به این صورت از آنها خرید نمایید در زیر است :
http://www.iranmc.com/samples.php
با تشکر
یعنی شما منظورت اینه هر کسی کار دانلود انجام میده با شما قرارداد ببنده بعد دانلود ها رو بده شما، شما هم بدی درخواست کننده بعد پولو بگیری بدی دانلود کننده
یا خدا ! خداییش توان من دیگه به 30 تومن نمیرسه خودتون مشکل خودتون رو یه جوری حل کنید
چرا مردم رو به راه کج هدایت میکنی؟ :دیآخه مرد حسابی !! میخوای کلاه برداری کنی برو یه کلاه برداری درست حسابی کن !! نه 12 تومن و 30 تومن !!
اونوقت این تشکیلات رو یکی باید نظارت کنه ! کی این کار رو بکنه؟یه فکر خوب به نظرم رسید
کسایی که تا الان پول کسی رو خوردن یه تاپیک درست بشه و اون تاپیک مهم بشه ، بعد تو تاپیک اسم ، شماره حساب و کلیه مشخصات طرف رو توش بذارید که کسایی که نمی دونن قبل از این که پول واریز کنن برن تو تاپیک و قبل از این که پول واریز کنن خبر دار بشن
که دیگه سر افراد بعدی کلاه نره
به نظرم بهترین فکر همینه
اونوقت این تشکیلات رو یکی باید نظارت کنه ! کی این کار رو بکنه؟
حامد که نیست بازارچه همینطوریش بی مدیره !!
همینکه اسم کی ثبت بشه و کی مشکل داره و اینا !کدوم تشکیلات رو ؟
شما هم اول کلاهتو بالا پایین کن بعد , همینجوری که هاست نمیخرنآقا تو رو خدا به من فحش ندین ، من از همه جا بی خبرم، فقط داشتم دنبال هاست برای سایت شرکت میگشتم ،اینجا رو پیدا کردم، خلاصه این هاسته با این قیمت خیلی خوبه ،اگر mysql ،unlimit باشه ،من میخرم همون 40 تومن
ممنون