سلام به همگي براي دادگاه اين كلاهبردار ...(سه نقطه) براي اواسط ابان.... بايد چيكار كنيم؟ كسي تجربه ي مشابهي داره؟ چرا اينقدر طول كشيده و خودمونو براي شنيدن چي بايد اماده كنيم ... من نزديك ١٥ ميليون دست اين (سه نقطه) دادم تا همين چند وقت پيش انلاين ميشد به ريشم ميخنديد!!!! كسي ميدونه ايرانه؟ فرار كرده؟ پولمونو به ريال ميخوان بدن يا با دلار ٤ تومنيه اون موقع؟؟؟؟؟؟ بزنيم تو گوشش تو دادگاه مجرم ميشيم؟؟؟ كسي تجربه ي مشابهي داره؟؟؟
اگر منظورت احسان فروزانه که صاف صاف داره میگرده و تو گروه های تلگرام خرید و فروش ارز و بیت کوین میکنه
نه دلار 4 تومنی چیه پولتونو با تمام جبران ضررش باید بده
تو گوشش هم نزن تو دادگاه
بیرون یه نفرو پول بده بهش بره استخون پاهاشو خورد کنه
همچین چیزی نیست.طرف که 20م میخاد ازش به 5 راضی میکنه میره
و همینطوری میشه که چند میلیارد سود گیرش میادمن موندم بعد يك سال و نيم دادگاه ميخوان بزارن كه چي بگن؟؟ كه پولارو پس بده؟؟ اينقدر طولاني؟؟ خوب همون ٢-٣ ماه اول ميگذاشتيد همين ميشه اينا هار ميشن از راه دزدي ميخوان راه يك شبه رو برن ، طرف ميگه پولارو بخورم ٢ سال طول ميكشه فقط دادگاهم برگزار بشه بعد ميگم ندارم ٢ سالم طول ميكشه پولشونو ميدم !!!
تلگرام به من پیام داده خوب داری تو سایت جو سازی میکنی !!!!!جناب حروم زاده همین الان هم داره تمام پست هارو میخونه به ... نیست بدبخت زنت پس میده پولارو
با یک کلاه بردار فوق حرفه ای طرفیم گول زبون چربش نخورین بد ماریه به من میگفت ازت شکایت میکنم چرا تاپیک زدیتلگرام به من پیام داده خوب داری تو سایت جو سازی میکنی !!!!!
درود جناب!سلام به همگي براي دادگاه اين كلاهبردار ...(سه نقطه) براي اواسط ابان.... بايد چيكار كنيم؟ كسي تجربه ي مشابهي داره؟ چرا اينقدر طول كشيده و خودمونو براي شنيدن چي بايد اماده كنيم ... من نزديك ١٥ ميليون دست اين (سه نقطه) دادم تا همين چند وقت پيش انلاين ميشد به ريشم ميخنديد!!!! كسي ميدونه ايرانه؟ فرار كرده؟ پولمونو به ريال ميخوان بدن يا با دلار ٤ تومنيه اون موقع؟؟؟؟؟؟ بزنيم تو گوشش تو دادگاه مجرم ميشيم؟؟؟ كسي تجربه ي مشابهي داره؟؟؟
درود جناب!
شما دزدی که داخل منزلت به حریم خصوصیت وارد شده حق ضرب و جرحش رو نداری!
چه برسه به این مورد کلاهبرداری اونم تو دادگاه!
یهو قاضی یه دیه می بره که از طلب شما بیشتره اون وقت بهش بدهکار هم میشی تازه باید رضایتش هم جلب کنی که زندان نری![]()
اره بابا خیلی نامردهبا یک کلاه بردار فوق حرفه ای طرفیم گول زبون چربش نخورین بد ماریه به من میگفت ازت شکایت میکنم چرا تاپیک زدی