• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
ببخشید من یک خط به آخر رو درست متوجه نشدم یعنی الان پول دست شماست پاور هم بدن شما برا خودتون ؟
گفتم مرد باش بگو یعنی اگ ادعایی میکنی حاضر باش برا ادعات هزینه کنی نه رو هوا حرف بزنی.
شما لقمه رو میپیچیونی برداشت شخصی میکنی

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فانتوم جان از واسطه لیون مرجوع رو قبول کن اگر سالم بود بهت بگن شما هم از خریدار وقت بگیر پولو جور کن بریزی حساب لیون اونا هم تبادل رو انجام بدن ...

با این وضعیت باید خریدار کوتاه بیاد و هزینه عودت رو به عهده بگیره

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
من به آقای شعبانی پیام دادم و مشکل را گفتم ایشون گفتند که این سری از پاورهای گرین به بعضی از سیستم های جدید جواب نمیده و یک باگ هست در این سری از پاورها. پاور به احتمال زیاد سالم هست ولی به بعضی سیستم های جدید جواب نمیده. حالا فروشنده محترم اگه می‌توانند پول منو پس بدهند و پاور را پس بگیرند تا من پاور جدید تهیه کنم اگرم پس نمیگیرند که من با ایشون دیگه نه می‌خوام صحبتی داشته باشم نه کاری داشته باشم. پاور را هم اگه بتونم بفروشم. امتیاز ایشون هم با توجه به برخوردشون و کالاشون ثبت میکنم و تمام

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
گفتم مرد باش بگو یعنی اگ ادعایی میکنی حاضر باش برا ادعات هزینه کنی نه رو هوا حرف بزنی.
شما لقمه رو میپیچیونی برداشت شخصی میکنی
نه خداوکیلی من از اول تاپیک پیگیرم شما مبهم نوشته بودی ، حاجی کوتاه بیا تمومش کن فکر کن خریدار اشتباهی خریده ، شما هم اشتباه کردی زیر ۴۸ ساعت تست پولو خرج کردی و مقصری تا حدودی

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
حقیقت امر من یک سیستم رایزن 4300 از اقای میرزایی 3 هفته قبل خریدم که مادربردش b450 asus که با همین پاور تستش کرده بودن بدون مشکل و یک روز هم باهاش کار کردن و گیم هم زدن و برام فرستادن

حقیقت امر اینکه اون 3 هفته پیش بود
حقیقت امر اینکه سیستم خریدار داره با پاور تسکو 200 وات کار میکنه
حقیقت امر اینکه خود گرین هنوز نفهمیده دلیل کارنکردن این سری از پاورا با بعضی از سیستمای رده بالا چیه
حقیقتو کارشناس باید متوجه بشه که شده و اعلام شده تو تاپیک
حقیقت ایناست نه اونی که شما میگی

من به آقای شعبانی پیام دادم و مشکل را گفتم ایشون گفتند که این سری از پاورهای گرین به بعضی از سیستم های جدید جواب نمیده و یک باگ هست در این سری از پاورها. پاور به احتمال زیاد سالم هست ولی به بعضی سیستم های جدید جواب نمیده. حالا فروشنده محترم اگه می‌توانند پول منو پس بدهند و پاور را پس بگیرند تا من پاور جدید تهیه کنم اگرم پس نمیگیرند که من با ایشون دیگه نه می‌خوام صحبتی داشته باشم نه کاری داشته باشم. پاور را هم اگه بتونم بفروشم. امتیاز ایشون هم با توجه به برخوردشون و کالاشون ثبت میکنم و تمام

فقط امتیاز منفی نیست که طبق قانون فروم که ادمین محترم امپایرورد گفتن تو این پست باید عمل بشه . اول پول برگشت داده میشه بعد پاور ارسال میشه بعد مابقی داستان .

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من از ابتدا مطلب رو دنبال کردم. اینکه از حق دفاع می‌کنید و براتون اهمیت داره هم ازتون تشکر می‌کنم. اما بهتره بحث رو دیگه کش ندید که فایده‌ای نداره. چون ظاهرا فروشنده قصد پس گرفتن کالاش رو نداره، از اون طرف هم نمی‌خواد رُک و پوست کنده بگه نمی‌خوام پسش بگیرم.
مدیریت باید دیگه تعارف رو کنار بزاره و از زور استفاده کنه. اگه طبق قانون فروشنده باید کالا رو پس بگیره باید مجبور به این کار بشه و دیگه راهی غیر این وجود نداره!!
حرف شما درسته از اول هم کاملا مشخص بود من قصد پس گرفتن ندارم .خاستم محض ادب به صورت غیر مستقیم گفته باشم
اینکه مدیرت طبق زور بر اینکار رو کنه ولی طبق قانون حرف منطقیه
خب طبق بحث من باید پس بگیرم چون ایشون میگن اصلا مهم نیست پاورت سالمه یا نه ک البته گفتن سالمه
این منطقیه؟
یعنی از فردا همه باید ذکر کنیم ک اگ رو سیستم تو کار نکرد پس میگیرم رو صد میلیون تا سیستم دیگ کار نکرد اهمیت نداره؟
افرین
ذکر این مورد ک رو بعضی. (شما بگو 90 درصد سیستم های جدید کار میکنه )از اول باید گفته میشد
بهت هم.پیشنهاد دادم چیکار کنی گفتی من دیگ به تو اعتماد ندارم نمیخام ضرر دیگه ای کنم
مگ من به تو پاور خراب فروختم ک نمیخای اعتماد کنی

شما دوست داری بر اساس احساس عمل کنی مشکلیه ک از اول برخوردت وجود داشته به اسم.منطق داری با بی ادبی محض و زور چپونی وارد قضیه میکنی
ایه قران برو بخون در مورد ادم هایی ک فاسق معرفی میشن چون صلایق و علایق و سود. زیادشون شونو به واقعیت ترجیح میدن
پس
واقعیت اینه پاور سالمه و من اگ پس بگیرم و اعتماد کنم اقایی کردم
اکه نکنم حتی اندازه یه نخود بخای ناراحت شی مشکل از خودته
تو ارزش پاور رو اوردی پایین تو اینجا
من بخام ازت پس بگیرم اولا باید اعتماد کنم ثانیا باید از سودم بگذرم ثالثا تو فروش بعدش. ضرر کنم

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
حقیقت امر اینکه اون 3 هفته پیش بود
حقیقت امر اینکه سیستم خریدار داره با پاور تسکو 200 وات کار میکنه
حقیقت امر اینکه خود گرین هنوز نفهمیده دلیل کارنکردن این سری از پاورا با بعضی از سیستمای رده بالا چیه
حقیقتو کارشناس باید متوجه بشه که شده و اعلام شده تو تاپیک
حقیقت ایناست نه اونی که شما میگی

فقط امتیاز منفی نیست که طبق قانون فروم که ادمین محترم امپایرورد گفتن تو این پست باید عمل بشه . اول پول برگشت داده میشه بعد پاور ارسال میشه بعد مابقی داستان
خودتو بد داری خراب میکنی برا خراب کردن من

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
صحبت آقای شعبانی تگ کردم عکس گذاشتم ایشون گفتند که در برخی از این سری ها این مشکل هست و نه در همشون یعنی پاور فروشنده این مورد را دارد شاید پاور ۷۸۵ وات دیگه ای این مورد را نداشته باشد! @EmpireWorld

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20211212-183226.png
    Screenshot_20211212-183226.png
    216.4 KB · نمایش ها: 45
Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
حرف شما درسته از اول هم کاملا مشخص بود من قصد پس گرفتن ندارم .خاستم محض ادب به صورت غیر مستقیم گفته باشم
اینکه مدیرت طبق زور بر اینکار رو کنه ولی طبق قانون حرف منطقیه
خب طبق بحث من باید پس بگیرم چون ایشون میگن اصلا مهم نیست پاورت سالمه یا نه ک البته گفتن سالمه
این منطقیه؟
یعنی از فردا همه باید ذکر کنیم ک اگ رو سیستم تو کار نکرد پس میگیرم رو صد میلیون تا سیستم دیگ کار نکرد اهمیت نداره؟

افرین
ذکر این مورد ک رو بعضی. (شما بگو 90 درصد سیستم های جدید کار میکنه )از اول باید گفته میشد
بهت هم.پیشنهاد دادم چیکار کنی گفتی من دیگ به تو اعتماد ندارم نمیخام ضرر دیگه ای کنم
مگ من به تو پاور خراب فروختم ک نمیخای اعتماد کنی

شما دوست داری بر اساس احساس عمل کنی مشکلیه ک از اول برخوردت وجود داشته به اسم.منطق داری با بی ادبی محض و زور چپونی وارد قضیه میکنی
ایه قران برو بخون در مورد ادم هایی ک فاسق معرفی میشن چون صلایق و علایق و سود. زیادشون شونو به واقعیت ترجیح میدن
پس
واقعیت اینه پاور سالمه و من اگ پس بگیرم و اعتماد کنم اقایی کردم
اکه نکنم حتی اندازه یه نخود بخای ناراحت شی مشکل از خودته
تو ارزش پاور رو اوردی پایین تو اینجا
من بخام ازت پس بگیرم اولا باید اعتماد کنم ثانیا باید از سودم بگذرم ثالثا تو فروش بعدش. ضرر کنم
داداش پاورت مشکل داره شما باید پول منو کارت به کارت کنید تا من پاورو براتون بفرستم. ختم ماجرا!

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
از همون اول که گفتم پاور فروشنده مشکل دارد اینم حرف کارشناس
داره میگه با بعضی از سیستم های جدید تو بعضی رو 10 در صد حساب کن مشکل داره
مشکل داشتن با بعضی سیستم های جدید از کجاش میشه نتیجه گرفت پاور خرابه
مشکل ناسازگاری با سیستم جدید اسمش از کی شده خراب بودن پاور
این مورد مگ تو رم وجود نداره
یا تو چیزای دیگ
اسم سیستم تو جدیده صد مدل دیگ اسمش جدید نیست؟
امکان نداره پس بگیرم. حالا ک گفتی باید پس بگیری ختم ماجرا
خداحافظ شما

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
فانتوم عزیز به نظرم ۱.۶ حالا چقدرش سود خودت میشه (۱۰-۲۰-۳۰ درصد؟؟) بیخیال شو ارزش نداره کل دو تا فروم فهمیدن :دی

اینقدر سفت بازی بی سابقس

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
داداش حرف کارشناسو قبول نداری؟! میگن در برخی از مدل ها که مدل شما جزوش هست. من بیام پاورو به بنده خدای دیگه بفروشم که به سیستمش نخوره؟!!؟!! هیچ وقت این کارو نمیکنم. مدیر محترم نظر کارشناس دال بر مشکل دار بودن پاور قرار داده شده لطفاً بررسی شود
@EmpireWorld

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
خراب یعنی اگ رو. هر سیستمی بزاری کار نکنه یا باعث خرابی قطعات دیگ شه
ناسازگار از اسمش مشخصه
رو مادربرد تو ناسازگار بودن اگ اسمش خرابیه. برو مادربردتو عوض کن بنداز سطل اشغال

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
فانتوم عزیز به نظرم ۱.۶ حالا چقدرش سود خودت میشه (۱۰-۲۰-۳۰ درصد؟؟) بیخیال شو ارزش نداره کل دو تا فروم فهمیدن :دی

اینقدر سفت بازی بی سابقس
داداش فروشنده یه چسبی به بستش نزده!!! سفت بازی 😅

RAPTORX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام ...
خدا شما دو تارو از این فروم نگیره / خیلی رو مخ هستین ;)
سه روزه دارین بحث میکنین . تاپیک رسیده به صفحه 10 :oops:
ادمین کاش اون اول تاپیکتون رو میکرد نظر سنجی که مقصر کیه / خریدار یا فروشنده .
تا بچه ها اینجا میان یه نظری بدن و نتیجه گیری بهتری بشه از این تاپیک .
هر چند بازم شما مرغتون یه پا داره . یه نظر تو صفحه دوم گذاشتم . تا الان 150 تا pop up برام اومده 🤔

nsm1000

Registered User
لایک‌ها
122
خراب یعنی اگ رو. هر سیستمی بزاری کار نکنه یا باعث خرابی قطعات دیگ شه
ناسازگار از اسمش مشخصه
رو مادربرد تو ناسازگار بودن اگ اسمش خرابیه. برو مادربردتو عوض کن بنداز سطل اشغال
مگه طرف دیوانس مادربردشو بفروشه؟ نقص از پاور شماست، کارشناس و تعمیر کار تخصصی پاور های گرین داره میگه.
در نهایت سر این پاور اتفاقات خوبی حداقل تو این فروم در انتظارت نیست
فروم لیون هم بیای ممنوع المعاملت میگم بکنن بچه ها تا اون جا هم نتونی معامله ای داشته باشی.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
خخخ باشه تو دلتو خوش کن
پس باید خریدار ذکر میکرد من مادربردم اینه مدل سیپیومم اینه لطفا برو مادربرد و سیپیو منو بخر بعد تست کن اوکی بود من پول واریز کنم
راه دیگه ای
یا اصلا باید خریدار میرفت قبل خرید تحقیقات دکترای پاور گرین رو پایان نامشو میداد یا علم غیب میداشت بعد خرید میکرد یا لاقل من اینکارو میگردم
یه جا معرفی کن ک ناسازگاری اسمش نقص باشه
افا پاور نسل قدیمه مگ من گفتم نسل جدیده. اصلا دلش نمیخاد با مادربرد جدید سازگار باشه
شما مادربرد جدید داری برو. پاور جدید بخر
من مگ زورت کردم اینو بخری
یا گفتم سازگاره
چقدر اخه چرت پرت
تا کی اخه چرت و پرت

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
سلام ...
خدا شما دو تارو از این فروم نگیره / خیلی رو مخ هستین ;)
سه روزه دارین بحث میکنین . تاپیک رسیده به صفحه 10 :oops:
ادمین کاش اون اول تاپیکتون رو میکرد نظر سنجی که مقصر کیه / خریدار یا فروشنده .
تا بچه ها اینجا میان یه نظری بدن و نتیجه گیری بهتری بشه از این تاپیک .
هر چند بازم شما مرغتون یه پا داره . یه نظر تو صفحه دوم گذاشتم . تا الان 150 تا pop up برام اومده 🤔
ما دوتا؟
من روز اول به این اقا گفتم برو تست کن بعد ببین سالمه یا نه گفت اکی
باز پیام داد بحث کرد گفتم مگ تست کردی گفت نه گفتم تست کن بعد تکرار کن گفت اکی
نه برداشت نه گزاشت اینکارو کرد
منو نچسبون به این مسخره بازیا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا