• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
نیمه اول که دوتا گل زد. نیمه دوم چیکار کردن ؟

نیمه دوم اگه قدر موقعیتهایی که تو ضد حمله پیدا کره بودن رو میدونست و گل میکردن نتیجه 5-1 تموم میشد
تعویضهایی هم که پراندلی انجام داد بنظر خوب بود
جای مونتولیو ، تیاگو موتا که دفاعی تر هست رو آورد. جای کاسانو ، دیامانتی اورد که تو عمق حرکت میکنه برای ضد حمله ها مفیدتر بود دی ناتاله هم مهاجم اودینزه جای بالوتلی اورد که چندتا هم موقعیت خوب داشت که نمیدونم زمین خیس بود یا چیز دیگه ای کنترل خوش رو از دست داد
دیشب با اینکه کراس رو مربی آلمان تو ترکیب گذاشته بود ولی اصلا دربرابر پیرلو کاری نتونست انجام بده تازه اوزیل هم یه طرف دیگه پیرلو بود :lol:

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
مصاحبه کاپیتان بوفون بعد از بازی :

- ما نمی تونیم با آتیش بازی کنیم، اونم بعد از چنین علمکردی.
- ما داریم برای یه چیز پرستِیز و یونیک بازی می کنیم، درست نیست دقایق پایانی رو اینطور پر از خطر کنیم.
- اگر آلمان خوش شانس بود و یه گل می زد بازی 2-2 می شد و می تونستیم براحتی توی وقت های اضافه 9-2 شکست بخوریم !
- من همیشه به عملکرد و رفتار نگاه می کنم نه برد و باخت. ما تیم جوانی هستیم، به جز یکی دو بازیکن مسن بقیه جوان هستند و باید یاد بگیرند !
- برای من به عنوان یکی از بزرگتر ها این وظیفه است که بهشون بفهمونم این چیزا رو.
- ما بازی فوق العاده ای کردیم و می تونستیم حتی با نتیجه بهتری پیروز بشیم. اما برای تغییر یک بازی چیز زیادی لازم نیست. خوشبختانه امشب خوش شانس بودیم.
- چند تا توپ کمانه کرده بود که ما خیلی شانس آوردیم گل نشدن. ما باید بشینیم این بازی رو فراتر از نتیجه بررسی کنیم.
- می دونم خیلی ها هستند که من رو دوست دارند، من هم دوست دارم با عملکرد جواب عشق اونا رو بدم. من فقط وقتی لبخند می زنم که پیروز شده باشیم، ولی ما هنوز پیروز نشدیم.
- قبل ازین بازی من اصلا نخوابیدم. ولی مشغول مطالعه حریف هم نبودم. من دیشب یک ساعت و نیم تو یوتیوب داشتم کلیپ های جشن مردممون رو توی خیابون ها بعد از بازی با انگلیس می دیدم. و این به من انرژی می داد.
- می تونم تصور کنم الان چه حالی دارند !
با تشکر از : Aryan Esmaili
(بر گرفته از پیج هواداران تیم ملی ایتالیا در فیسبوک)
‫هواداران تیم ملی فوتبال ایتالیا | Facebook‬

چقدر این بشر خاص و جذابه!

taei

Registered User
لایک‌ها
170
قبول شکست چیز خوبیه:rolleyes:
اون تک به تک ها که خراب شدن همشون نیمه اول بود آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبول شکست !
کلا که اسپانیا جامو میبره 748420_JC_hurrah.gif. ولی خب آلمان اومده بود بالا یه ذره به مشکل می خورد اسپانیا چون مجبور بود جوهره خودشو نشون بده. ولی الان کارش راحت شد ... اینم دروازه ایتالیا مقابل ماتادورها 816720_JC-goalie.gif

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
به عنوان یه طرفدار قدیمی این تیم ، واقعا خوشحال شدم !
از زمان باجو ، من طرفدار ایتالیا بودم تا الان !
دیشب بازی قشنگی نشان داد ، دفاع تیم بسیار هماهنگ بود ، حتی یه کلاس آموزشی بود ! خیلی قشنگ جابه جا می شدن و یارگیری می کردن !
پاس دادن های منظم که راحت ترکیب آلمان رو به هم می ریخت
یه فوتبال نمونه بود

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
قبول شکست !
کلا که اسپانیا جامو میبره مشاهده پیوست 165763. ولی خب آلمان اومده بود بالا یه ذره به مشکل می خورد اسپانیا چون مجبور بود جوهره خودشو نشون بده. ولی الان کارش راحت شد ... اینم دروازه ایتالیا مقابل ماتادورها مشاهده پیوست 165762

انگار خیلی عصبی شدی:cool:
بار اول نیست که آلمان جلوی ایتالیا زانو میزنه،
ولی انصاف داشته باش و دیگه از روی تعصب پست نده
اولا از تیم خودت مایه بزار کاری به ماتادورها! نداشته باش
ثانیا همین ماتادوری که میگی رو ما در مرحله گروهی ابتدا 1-0 ازش جلو بودیم
ثالثا این دروازه ماست اینجوری میشه؟من عکسشو دیشب توی بازی با آلمان دیدم
یا حق

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
ايتاليا يعني زندگي
يعني نمونه كامل يه بازي با تاكتيك و حساب شده
نه مثل انگليس فقط دفاع و بازي خشك
نه مثل اسپانيا فقط حمله و حفظ توپ الكي
ايتاليا يعني يه فوتبال واقعي
اين ايتاليا قهرمااااانه

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
مصدومیت آباته رفع شده یا نه؟

taei

Registered User
لایک‌ها
170
انگار خیلی عصبی شدی:cool:
بار اول نیست که آلمان جلوی ایتالیا زانو میزنه،
ولی انصاف داشته باش و دیگه از روی تعصب پست نده
اولا از تیم خودت مایه بزار کاری به ماتادورها! نداشته باش
ثانیا همین ماتادوری که میگی رو ما در مرحله گروهی ابتدا 1-0 ازش جلو بودیم
ثالثا این دروازه ماست اینجوری میشه؟من عکسشو دیشب توی بازی با آلمان دیدم
یا حق
خب تیم منم اسپانیاس دیگه . و اتفاقا چون هیچ کدوم از این دو تا نیست پس از رو تعصب نبود صحبتم
مرحله گروهی هم ماتادورها واسه دست گرمی بازی میکردن که برو بچ دلشون نشکنه . اگه راست میگین تو این بازی نشون بدید خودتون رو

تیمی نیست به اسپانیا بخوره و لوله نشه800919_twister2.gif

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
آخ ببخشید;)
گمان نمودم که طرفدار آلمانی
حالا که ماتادوری بدتر شد:D
چرا نمیری تو کوچه خودتون بازی کنی؟
حالا فینال هم میاید و 1 دست گرمی دیگه میزنیم با شما:cool:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مصاحبه کاپیتان بوفون بعد از بازی :

- ما نمی تونیم با آتیش بازی کنیم، اونم بعد از چنین علمکردی.
- ما داریم برای یه چیز پرستِیز و یونیک بازی می کنیم، درست نیست دقایق پایانی رو اینطور پر از خطر کنیم.
- اگر آلمان خوش شانس بود و یه گل می زد بازی 2-2 می شد و می تونستیم براحتی توی وقت های اضافه 9-2 شکست بخوریم !
- من همیشه به عملکرد و رفتار نگاه می کنم نه برد و باخت. ما تیم جوانی هستیم، به جز یکی دو بازیکن مسن بقیه جوان هستند و باید یاد بگیرند !
- برای من به عنوان یکی از بزرگتر ها این وظیفه است که بهشون بفهمونم این چیزا رو.
- ما بازی فوق العاده ای کردیم و می تونستیم حتی با نتیجه بهتری پیروز بشیم. اما برای تغییر یک بازی چیز زیادی لازم نیست. خوشبختانه امشب خوش شانس بودیم.
- چند تا توپ کمانه کرده بود که ما خیلی شانس آوردیم گل نشدن. ما باید بشینیم این بازی رو فراتر از نتیجه بررسی کنیم.
- می دونم خیلی ها هستند که من رو دوست دارند، من هم دوست دارم با عملکرد جواب عشق اونا رو بدم. من فقط وقتی لبخند می زنم که پیروز شده باشیم، ولی ما هنوز پیروز نشدیم.
- قبل ازین بازی من اصلا نخوابیدم. ولی مشغول مطالعه حریف هم نبودم. من دیشب یک ساعت و نیم تو یوتیوب داشتم کلیپ های جشن مردممون رو توی خیابون ها بعد از بازی با انگلیس می دیدم. و این به من انرژی می داد.
- می تونم تصور کنم الان چه حالی دارند !
با تشکر از : Aryan Esmaili
(بر گرفته از پیج هواداران تیم ملی ایتالیا در فیسبوک)
‫هواداران تیم ملی فوتبال ایتالیا | Facebook‬

چقدر این بشر خاص و جذابه!

اره بوفون بعد بازی واقعا عصبانی بود اصلا خوشحالی نمیکرد
حیف بازیکنامون ضربه اخر رو خوب نمیزنن :( اگه یه کم دقت میکردن الان المانو 1-5 میبردیم و انگلیس رو با خدا تا گل :D

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
خب تیم منم اسپانیاس دیگه . و اتفاقا چون هیچ کدوم از این دو تا نیست پس از رو تعصب نبود صحبتم
مرحله گروهی هم ماتادورها واسه دست گرمی بازی میکردن که برو بچ دلشون نشکنه . اگه راست میگین تو این بازی نشون بدید خودتون رو

تیمی نیست به اسپانیا بخوره و لوله نشهمشاهده پیوست 165785

همونجوری که پرتغال رو لوله کرد :lol:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
اینم سایت جناب بالوتلی

www.mariobalotelli.it/en/home

سال 2006 هم یه مدت با بارسلونا تمرین کرده و یه عکس با تیاگو بازیکن فعلی بارسلونا داره .

37.jpg

112.jpg

55.jpg

.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
الان که فکر میکنم میبینم بد نیست یووه ماریو رو جذب کنه ! بازیش بگیره بدجور تیم حریف رو به شوکولات خوردن میندازه :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واااای این GIF ئه رو کسی دیده؟

tUBzB.gif

اشکم در اومد انقدر خندیدم!

الان که فکر میکنم میبینم بد نیست یووه ماریو رو جذب کنه ! بازیش بگیره بدجور تیم حریف رو به شوکولات خوردن میندازه :دی
جدی میگی؟ بعد از اظهار نظر اخیر یکی از مسئولانتون که لحن خوبی نسبت بهش نداشت، فکر نمیکنم دیگه شانسی برای جذبش داشته باشید. توهین های مکرر هوادار های یووه رو هم تو دربی ایتالیا فکر نمیکنم فراموش کرده باشه. به علاوه هوادار میلان و گالیانی هم ظاهرا دوستش داره!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها این مطلب رو بخونید. اولش می خواستم تو همین تاپیک بذارمش، ولی انقدر برای من قشنگ و خاص بود که گذاشتمش تو تاپیک نمایش احساس خود با عکس.

حتما می دونید دو گلی که ماریو بالوتلی مهاجم تیم ایتالیا دیشب توی بازی ایتالیا - آلمان زد باعث برد تیمش توی یکی از وحشتناک ترین و مهم ترین مسابقات سال های اخیر شد، و این طور که از نوشته های سایت ها بر میاد بالوتلی بعد از این قضیه الان توی ایتالیا به یه قهرمان تبدیل شده. ایشون توی مصاحبه بعد از پایان بازی گفته که من بعد از بازی پیش مادرم رفتم و بهش گفتم که من این گل ها رو به تو تقدیم می کنم، و لحظه ای که این رو به مادرم گفتم بهترین لحظه شب بازی آلمان-ایتالیا برای من بود...

داستان زیبایی که پشت این عکس هست اینه که ماریو بالوتلی توی زمان کودکی خودش یه بیماری شدید روده ای داشته که به همین دلیل پدر و مادر ژنتیکی اش که غنایی بودند به بزرگ کردن ماریو که اون موقع فقط یه بچه بیمار پرهزینه بوده ادامه ندادند و یه خانواده ایتالیایی، که الان ایشون اونها رو پدر و مادر خودش می دونه سرپرستی اش رو به عهده گرفتند و بزرگش کردند. کودک بی پناهی که الان دیگه قهرمان مردم کشورشه، گفته که من مدتها منتظر فرصتی بودم تا چنین کاری رو انجام بدم، و امشب زمان مناسبی بود. خصوصا که مادرم دیگه جوون نیست و نمی تونه مسافت های دور رو سفر کنه، ولی برای این بازی این همه راه رو مسافرت کرده بود و برای تماشا اومده بود...
38760049799644129902.gif

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
واااای این GIF ئه رو کسی دیده؟

tUBzB.gif

اشکم در اومد انقدر خندیدم!

جدی میگی؟ بعد از اظهار نظر اخیر یکی از مسئولانتون که لحن خوبی نسبت بهش نداشت، فکر نمیکنم دیگه شانسی برای جذبش داشته باشید. توهین های مکرر هوادار های یووه رو هم تو دربی ایتالیا فکر نمیکنم فراموش کرده باشه. به علاوه هوادار میلان و گالیانی هم ظاهرا دوستش داره!

آقا حواهشا بحث کل کل باشگاه ها رو وسط نکشید.تاپیک تاپیک ایتالیاست!!!

بالا