• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
خواهش میکنم .
رنگ عسل بستگی به گل و گیاه منطقه دارد و ربطی اصل یا غیر اصل بودن عسل ندارد

به هر حال اصل خوب و طبیعی در نایاب هم نیست و خیلی جاها پیدا میشه بخصوص اگر بتوانید در شهرستان و روستاها سفر بکنید
اما در شهر و بخصوص تهران عسل تقلبی هم زیاد بفروش میرسد.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
دوستان به اطلاع می رسانم تا انشاالله تا 2 هفته دیگر برداشت سال جدید هم خواهد رسید
اگر کسی عسل با موم میخواهد بهتر است از همین حالا سفارش بدهد تا برایش بیاورم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان به اطلاع می رسانم تا انشاالله تا 2 هفته دیگر برداشت سال جدید هم خواهد رسید
اگر کسی عسل با موم میخواهد بهتر است از همین حالا سفارش بدهد تا برایش بیاورم

سلام
امیر جان کی برداشت میکنید ان شا الله؟
من عسل با موم میخوام. بازم مثل قبل حضوری میام میگیرم.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
یعنی یک شان (شونه) میخواهید ؟
یا اینکه میخواهید داخل عسلتون یک تکه هم با موم باشه؟
والا داداش رفته مکه انشاالله هفته دیگه برمیگرده و بره سراغ زنبور ها ببینیم چی میشه

motorola_g10

Registered User
لایک‌ها
28
اقا سلام

شرایط خرید در تهران را بفرستید ..

قیمت عسل با موم هم اعلام کنید

انشالله مشتری دائم میشویم

درود

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
یعنی یک شان (شونه) میخواهید ؟
یا اینکه میخواهید داخل عسلتون یک تکه هم با موم باشه؟
والا داداش رفته مکه انشاالله هفته دیگه برمیگرده و بره سراغ زنبور ها ببینیم چی میشه

سلام
نه من یک شونه میخوام
یک شونه حدودا چند کیلو عسل و موم میشه ؟ و کیلویی چنده؟

حجکم مقبول

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
شرایط خاصی نداره در تهران میزان عسل مورد نیاز و آدرس رو میفرمایید و براتون با پیک موتوری یا آژانس ارسال میشه.
اگر سفارش بیشتر از 3 کیلو باشه هزینه ارسال با منه و کمتر از 3 کیلو باشه با شما.
قیمت با موم و بی مو هم فرقی نمیکند
فقط این نکته هست که به طور معمول عسل بی موم دارم و اگر کسی عسل با موم بخواهد باید در موقع برداشت (مثلا همین حالا) اعلام کند تا برایش با موم بیاورم.
کلا دو مدل عسل با موم میشه ارائه کرد یک مدل اینطوری هست که در ظرف عسل یک تکه موم هم شناور هست و یک مدل دیگر این است که کلا خریدار یک شان کامل سفارش میدهد در یک شان موم هست عسل هست خانه های خالی هست ! گرده گل ممکن است باشد و چوب دور شان هم هست و همه اینها با هم وزن میشود!!!

دقت کنید خرید با موم نه برای زنبور دار به صرفه هست و نه برای خریدار (چرا؟) زنبور دار باید در ازای مومی که به مشتری میده مجدد موم خریداری کند یا اینکه بگذارد خود زنبور موم تولید کند در حالت اول باید پول بدهد برای موم خام و در حالت دوم وقت و انرژی زنبور گرفته میشود. از اون طرف خریدار هم مومی را که نمیتواند بخورد یا کاری با آن بکند باید به قیمت عسل خریداری کند! و بعد هم زحمت بیرون کشیدن عسل از دل خانه های آنرا را تحمل کند.

با این حال عده ای دوست دارند عسل با موم بخرند و البته یکی از راههای مطمئن بودن از طبیعی بودن عسل خرید عسل با موم (بخصوص بصورت شانی) می باشد چرا که فرد متقلب (عسل تقلبی میسازد) نمیتواند بیاید و خانه های شان را یکی یکی از عسل پر کند و در آنها را با موم ببندد!!

تصویر یک شان در دست برادرم را در زیر میتوانید ببینید سلول هایی در وسط شان درشان بسته شده داخلش پر از عسل است!
3.jpg

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
نه من یک شونه میخوام
یک شونه حدودا چند کیلو عسل و موم میشه ؟ و کیلویی چنده؟

حجکم مقبول

سلام
شونه بین 3 تا 5 کیلو وزنش میشه و این وزن یه قسمتی عسل هست یک قسمت موم و چوب دورش! قیمتش هم برابر با قیمت عسل هست ... البته باید قیمت سال جدید دربیاد ببینم چقدر میشه.

بدلایلی که در پست قبلی گفتم خرید با موم چندان به صرفه نیست.

ممنون

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
شونه بین 3 تا 5 کیلو وزنش میشه و این وزن یه قسمتی عسل هست یک قسمت موم و چوب دورش! قیمتش هم برابر با قیمت عسل هست ... البته باید قیمت سال جدید دربیاد ببینم چقدر میشه.

بدلایلی که در پست قبلی گفتم خرید با موم چندان به صرفه نیست.

ممنون

سلام امیر جان
بله موافقم بصرف نیست
ولی اگر یادتان باشد وقتی من دفعه قبل که حضوری برای خرید اومدم ، گفتم موم را بیشتر برای معده میخوام.
وگرنه در اصل بودن عسل شما شکی نیست.
مهترین خصیصه ای که من در ملاقات حضوری با شما دیدم ، صداقت بود.

امیدوارم قیمتهای جدید هم مشابه سال قبل باشه:)

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
جهت اطلاع ، بدن انسان نمی تونه موم را جذب کنه و به صورت کامل از بدن دفع می شه ، برعکس خرس :rolleyes:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
جهت اطلاع ، بدن انسان نمی تونه موم را جذب کنه و به صورت کامل از بدن دفع می شه ، برعکس خرس :rolleyes:

جدی؟ یعنی هیچ خاصیتی موم نمیتونه داشته باشه؟

سلام
بلع تایید میشه موم در بدن جذب نمیشه و اگر قرار باشه خاصیت داشته باشه از طریق غیر از جذب هست !!
مثلا بعضی ها موم را در دست بازی میدهند برای تقویت دست !
یا مثلا جویدن آن باعث سفت شدن لثه میشود.
در معده ممکن است خاصیت ضد باکریایی آن موثر باشد اما خودش جذب نمیشود و البته خاصیت ضد باکتریایی را خود عسل به خوبی انجام میدهد.
از دیگر موراد استفاده موم وسایل آرایشی و کرم ها ست .

در کل اگر برای خوردن و ومعده میخواهید اصلا توصیه نمیکنم :)

اگر هم به عنوان مالش بر پوست یا جویدن و تقویت لثه بخواهید به نظرم کرم ها و خمیر دندان ها بهتر جواب میدهند و اصلا لازم نیست کیلو 22 هزار تومان هزینه کنید برای خرید موم!

خرید عسل با موم بیشترین کاربردش اطمینان از کیفیفت عسل و اینکه کسی همینطوری دوست داشته باشد با موم بخرد است وگرنه اگر بحث خاصیت باشد اصلا به صرفه نیست.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
بلع تایید میشه موم در بدن جذب نمیشه و اگر قرار باشه خاصیت داشته باشه از طریق غیر از جذب هست !!
مثلا بعضی ها موم را در دست بازی میدهند برای تقویت دست !
یا مثلا جویدن آن باعث سفت شدن لثه میشود.
در معده ممکن است خاصیت ضد باکریایی آن موثر باشد اما خودش جذب نمیشود و البته خاصیت ضد باکتریایی را خود عسل به خوبی انجام میدهد.
از دیگر موراد استفاده موم وسایل آرایشی و کرم ها ست .

در کل اگر برای خوردن و ومعده میخواهید اصلا توصیه نمیکنم :)

اگر هم به عنوان مالش بر پوست یا جویدن و تقویت لثه بخواهید به نظرم کرم ها و خمیر دندان ها بهتر جواب میدهند و اصلا لازم نیست کیلو 22 هزار تومان هزینه کنید برای خرید موم!

خرید عسل با موم بیشترین کاربردش اطمینان از کیفیفت عسل و اینکه کسی همینطوری دوست داشته باشد با موم بخرد است وگرنه اگر بحث خاصیت باشد اصلا به صرفه نیست.

سلام
نه فقط برای خوردن و بهبود وضع معده میخواستم ، که با توجه به فرمایشات شما و دوست عزیز IranNewMan بیخیال میشم.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به هر حال من در خدمت شما هستم

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
2 کیلو برای آقای طاهری ارسال شد

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
3 کیلو برای آقای عافیت ارسال شد

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدرس برای منم پخ کنید اگر چیزی تهش مونده :دی

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
سلام

دوست عزیز شما همیشه ازین عسل ها دارید؟؟ اخه ماکه سفارش میدیمن برامون از اردبیل میارن فقط و فقط اخره تابستون هست و رنگشم خیلی بااینیکه تو اون سایته هست فرق داره کندوهای شماکجاست 100% تو تهران که نیست؟در ضمن کیلو60 هزار تومنه!!!!

Last edited:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام

دوست عزیز شما همیشه ازین عسل ها دارید؟؟ اخه ماکه سفارش میدیمن برامون از اردبیل میارن فقط و فقط اخره تابستون هست و رنگشم خیلی بااینیکه تو اون سایته هست فرق داره کندوهای شماکجاست 100% تو تهران که نیست؟در ضمن کیلو60 هزار تومنه!!!!

سلام
در اصل عسل ما در محل فروخته میشه و تقریبا تا قبل از عید تمام میشه الان 2 ساله که من مقداری رو آوردم و اینترنتی میفروشم بیشترین تبلیغ رو هم تو همین پی تی کردم و البته خود سایت هزارگیاه هم هست . و گه گداری هم تو بعضی سایتها و این ور اونور ... پارسال 100 کیلو آوردم که چیزی حدود 10 کیلوش باقی مونده!
امسال هم احتمالا کمتر بیارم شاید 50 کیلو بیارم برای اینترنت . البته این به دو دلیل هست
1- برداشت امسال کمتر هست
2- در همون محل بفروشم خیلی زودتر نقد میشه و حدود یکسال عسل تو دستم نمی مونه.

اگر سایت ما را مورد توجه قرار بدهید و نگاهی بهش بکنید از محل زنبورستان برادران حاتمی مطلع خواهید شد بطور کامل !
در مورد رنگ هم قبلا چند بار گفته ام رنگ عسل به گل و گیاه منطقه مربوط میشود.

در مورد عسل 60 هزار تومانی هم باید عرض کنم در درجه اول نوش جانتان انشاالله که همیشه شیرین کام باشید و خدا را شکر که توان خرید عسل با این قیمت را دارید . اما قیمتی که من روی عسلم میگذارم به پارامتر هایی مانند هزینه تولید و مقدار برداشت و تلفات و حمل و نقل +سود وابسته است با در نظر گرفتن اینها این قیمت 22 تومن در آمده است.
صد البته در بازار یک عامل دیگر هم میتواند بر قیمت اثر بگذارد و آن هم نام و توان فروش هست مثلا اگر یک شرکتی اسم در بکند و بتواند عسل خود را 60 بفروشد قیمت را 60 اعلام میکند اما زنبور داری که در شهرستان هست و نمیتواند به این قیمت عسلش (خالص و طبیعی اش) را بفروشد ممکن است حتی به کیلویی 10-12 تومن یا حتی کمتر هم بفروشد.
دوستانی هستند که میگویند در فلان روستای کردستان یا اردبیل عسل طبیعی خریده اند کیلو 10 تومن ! کاملا هم درست میگویند طرف عسل را تولید کرده نمیتواند گران تر بفروشد!

بنابراین خدمت شما عرض میکنم قمیت عسل سال قبل ما کیلویی 22 تومن بود با همان فاکتور ها که گفتم! شعار نمیدهم که میخواهم به مردم خدمت کنم و عسل ارزان به شما بدهم !! در حال حاضر اسم عسل هزار گیاه در حدی نیست که بتوانم کیلویی 60 تومن بفروشم. خدا میداند اگر روزی ما هم اسم در کنیم آیا قیمت را بالا ببرم یا نه!!

دیگه خیلی حرف زدم!
شاد کام باشید

بالا