یک کیلو برای آقای صدقیانی ارسال شد
انشاالله خودشان هم تشریف میاورند و نظرشان را میفرمایند!
سلام
خب اول اینکه چون تاپیک خونده بودم انتظار برخورد مناسب و بسیار خوبی داشتم حتی در مکالمه کوتاه تلفنی که انصافا همونی بود که انتظار داشتم. بسیار محترمانه با حوصله ...
در مورد عسل خب من یک مصرف کننده عادی هستم برداشتهای خودم رو میگم ، در نگاه اول رنگ عسل روشنتر از رنگ محصولات کارخانه ای هست، رنگ زرد روشن که جلو نور مثل رنگ طلا میشه. از لحاظ غلظت و اینکه مثلا شما یک قاشق عسل را برگردونید و عسل فوری ریخته بشه یا غلیظ باشه ، این عسل خیلی غلیظ نیست. مثلا عسل کارخانه ای (مثلا یک و یک) مثل چسب میمونه نمیدونم والا چی بهش میزنن که اینقدر سفت میشه حتی اگر تاریخ تولیدش مال 1-2 ماه پیش باشه. پس غلظت یا به زبون ساده سفت بودن عسل مثل چسب دوقلو نیست و تازه بودن و طراوت کاملا میشه احساس کرد.. در مورد عطر عسل بگم که عطر و بوی شیرین طبیعی داره. شاید بگید خب مگر غیر از این انتظار داشتی، نمیدونم چجور بگم بوی طبیعی میده (حالا برداشت با خود شما).
اگر بخوام جمعبندی کنم، چون سالها بود فقط از همین عسلهای تولید کارخانه ای برای منزل تهیه میکردم، سلیقه و ذائقه عوض شده بود و مثلا انتظار داشتم عسل سفت و غلیظ باشه شاید تنها مورد که یک لحظه مکث کردم همین مورد بود. در مجموع طراوت،تازگی، عطر گیرا و طعم بسیار خوبی دارد.
پیشنهاد هم دارم که شاید بنظر خیلی سطحی و پیش پا افتاده بیاد ولی چند نفری که اینجا بودند و نظر دادند لابلای صحبتهاشون به این مورد اشاره کردند! اونهم چیزی نیست جز برچسب روی ظرف! با عسل همخوانی نداره، شاید تهیه برچسب(چاپ) و انتخاب یک لوگو هزینه های زیادی داشته باشه و مقرون به صرفه نباشه ولی خب مثلا میشه روی کاغذهای A4 برچسبی پرینت گرفت یا بجا شماره همراه از شماره ثابت استفاده کرد و.... این روزا وقتی بروی یک محصول فقط شماره موبایل دیده میشه احساس خوبی به بیننده القا نمیکنه ...یا مثلا اطلاعات بیشتری درج بشه مثلا محصول کدام منطقه ایران هست،یا محصول چه گلهایی هست اگر سایت شما رو نمیخوندم واقعا نمیدونستم باید جواب این سوال چی بدم و .. فکر کنم شما با این دید محصول دراختیار مشتری قرار میدید که مشتری با مطالعه این تاپیک یا سایت شما با آگاهی انتخاب کرده اما بعد از تهیه اگر افراد دیگه محصول شما رو ببینند (در نزد مشتری) اونوقت برای هر فرد سوال کننده باید به سوالات مشخص و تکراری هر بار توضیح داده بشه(مال کجا؟ از چه گلهایی،کی برداشت شده،....) که معمولا از حوصله خارج هست و اگر بروی برچسب ظرف عسل این اطلاعات باشه کار راحت میشه.....
شاد و تندرست باشید