• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
با سلام
شرایط خرید حضوری در تهران، و آدرس کامل / با تشکر

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یک کیلو برای آقای صدقیانی ارسال شد
انشاالله خودشان هم تشریف میاورند و نظرشان را میفرمایند!

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یک کیلو برای آقای صدقیانی ارسال شد
انشاالله خودشان هم تشریف میاورند و نظرشان را میفرمایند!

سلام
خب اول اینکه چون تاپیک خونده بودم انتظار برخورد مناسب و بسیار خوبی داشتم حتی در مکالمه کوتاه تلفنی که انصافا همونی بود که انتظار داشتم. بسیار محترمانه با حوصله ...
در مورد عسل خب من یک مصرف کننده عادی هستم برداشتهای خودم رو میگم ، در نگاه اول رنگ عسل روشنتر از رنگ محصولات کارخانه ای هست، رنگ زرد روشن که جلو نور مثل رنگ طلا میشه. از لحاظ غلظت و اینکه مثلا شما یک قاشق عسل را برگردونید و عسل فوری ریخته بشه یا غلیظ باشه ، این عسل خیلی غلیظ نیست. مثلا عسل کارخانه ای (مثلا یک و یک) مثل چسب میمونه نمیدونم والا چی بهش میزنن که اینقدر سفت میشه حتی اگر تاریخ تولیدش مال 1-2 ماه پیش باشه. پس غلظت یا به زبون ساده سفت بودن عسل مثل چسب دوقلو نیست و تازه بودن و طراوت کاملا میشه احساس کرد.. در مورد عطر عسل بگم که عطر و بوی شیرین طبیعی داره. شاید بگید خب مگر غیر از این انتظار داشتی، نمیدونم چجور بگم بوی طبیعی میده (حالا برداشت با خود شما).
اگر بخوام جمعبندی کنم، چون سالها بود فقط از همین عسلهای تولید کارخانه ای برای منزل تهیه میکردم، سلیقه و ذائقه عوض شده بود و مثلا انتظار داشتم عسل سفت و غلیظ باشه شاید تنها مورد که یک لحظه مکث کردم همین مورد بود. در مجموع طراوت،تازگی، عطر گیرا و طعم بسیار خوبی دارد.
پیشنهاد هم دارم که شاید بنظر خیلی سطحی و پیش پا افتاده بیاد ولی چند نفری که اینجا بودند و نظر دادند لابلای صحبتهاشون به این مورد اشاره کردند! اونهم چیزی نیست جز برچسب روی ظرف! با عسل همخوانی نداره، شاید تهیه برچسب(چاپ) و انتخاب یک لوگو هزینه های زیادی داشته باشه و مقرون به صرفه نباشه ولی خب مثلا میشه روی کاغذهای A4 برچسبی پرینت گرفت یا بجا شماره همراه از شماره ثابت استفاده کرد و.... این روزا وقتی بروی یک محصول فقط شماره موبایل دیده میشه احساس خوبی به بیننده القا نمیکنه ...یا مثلا اطلاعات بیشتری درج بشه مثلا محصول کدام منطقه ایران هست،یا محصول چه گلهایی هست اگر سایت شما رو نمیخوندم واقعا نمیدونستم باید جواب این سوال چی بدم و .. فکر کنم شما با این دید محصول دراختیار مشتری قرار میدید که مشتری با مطالعه این تاپیک یا سایت شما با آگاهی انتخاب کرده اما بعد از تهیه اگر افراد دیگه محصول شما رو ببینند (در نزد مشتری) اونوقت برای هر فرد سوال کننده باید به سوالات مشخص و تکراری هر بار توضیح داده بشه(مال کجا؟ از چه گلهایی،کی برداشت شده،....) که معمولا از حوصله خارج هست و اگر بروی برچسب ظرف عسل این اطلاعات باشه کار راحت میشه.....

شاد و تندرست باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام دوست عزیز
اول اینکه عسل نوش جانتان انشاالله که همیشه شیرین کام باشید
دوم اینکه ممنون از پیشنهادتتون سعی میکنم برچسب بهتری تهیه کنم تا مواردی که گفتید رعایت بشه
باز هم ممنونم

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یک کیلو تقدیم آقای بهبهانی زاد شد

hadijamalo

Registered User
لایک‌ها
0
منم سعی میکنم پیگیری کنم ببینم اصلا چیزه خوبی هست وزارت بهداشت تایید میکنه سایته اصلیشو میفرستم براشون

Last edited:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
حالا این جمله رو به کی دارید میگید که سعی میکنید پیگیری کنید ببینید چیز خوبی هست یا نه .وزارت بهداشت از روی سایت چه جیزی رو باید تایید کنه؟
شاید منظورتون چاپ برچسب هست ؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
قابلیت پرداخت آنلاین توسط زرین پاد به سایت اضافه شد
انشاالله به زودی پرداخت امن پاسارگاد هم اضافه میشود

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
2 کیلو برای آقای دانه چین به آبادان ارسال شد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوست عزیز..یه سوال..

چرا عسل لاویج که عسل مرغوبی هم هست و گرونه و فروشگاه اختصاصی هم داره..تیره تر از عسل شماست؟

میشه یه کم توضیح بدید؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام دوست عزیزم
ممنون از توجه شما.
بارها در همین تاپیک و در سایت عسل هزار گیاه در این باره توضیح دادم مشخصات عسل (مانند رنگ - بو - زمان رس بستن - میزان شیرینی - حتی شل و سفت بودن آن) بستگی به محیط و گلهای مطقه دارد.
رنگ عسل بستگی به نوع شهد مصرفی دارد و از زرد بسیار روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد (عسل آویشن قرمز رنگ ، عسل اقاقیا بی رنگ و عسل گیاه اسپرس زرد طلایی است).

برای اطلاعات بیشتر "خصوصیات ظاهری عسل" را در سایت هزارگیاه مطالعه بفرمایید لطفا.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پس یعنی رنگ روشن تر این عسل شما به خاطر نوع شهد و گل های اون هست؟

خب میشه بفرمایید این عسل شما از کدوم نوع هست؟

چون در تمامی عسل های لاویج ( نوع زیاد داره..هزار گل و...) این رنگ رو ندیدم..پس یعنی اون ها این شهد و گل شما رو مصرف نکردن در هیچ یک از محصولاتشون...

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
ببینید دوست عزیز ، معمولا در فصلی که زنبور ها شهد گلها را جمع میکنند از گلهای مختلفی آنها را بدست می آورند در منطقه ما (روستای کاسوا) گلهای شکوفه درختان ، سیفی جات - شبدر - و گلهای کوهی مثل گون و ختمی و ... وجود دارد و شهد ها از این گلها بدست می آید چون هیچ گلی نیست که اکثریت و غلبه داشته باشد در واقع مخلوتی از شهد انواع گلها می باشد و برای همین هم اسمش را گذاشته ام هزار گیاه (البتهش شاید واقعا 1000 تا نباشند) مخلوط رنگ بدست آمده از این شهد این رنگی هست که میبینید.
در بعضی مناطق هست که در یک بازه زمانی یک گل غلبه دارد مثلا تجربه خود ما این بود تابستان در اطراف ساوه یک سری مزرعه پنبه هست که در آن زمان گل میدهد اگر زنبور را در این زمان در این منطقه بگذاریم شهدی که جمع میشود غالبا از گل پنبه هست و به چنین عسلی ، عسل پنبه گفته میشود و طبیعی است که رنگ بو و مزه آن را میشود متاثر از گل پنبه دانست . در این مورد میشود گفت که عسل پنبه در ساوه یا در کرمان (مثلا) باید از نشر رنگ بو شبیه هم باشد.
بعضی عسل های دیگر هم که شما میشوند مثلا میگویند عسل شبدر - عسل بابونه - عسل آفتابگردان قرار بوده که به این ترتیب تهیه بشوند یعنی عسل در منطقه ای که آن گل خاص زیاد هست تهیه شود.
اما اخیرا شرکتهای اسانس سازی به زنبور داران پیشنهاد میدهند مثلا اسانس بابونه به عسل اضافه کنند و تحت عنوان عسل بابونه بفروشند و البته ادعا میکنند به این ترتیب به عسل خواص بابونه هم اضافه شده است . شایدهم راست بگویند اما وقتی به خود من پیشنهاد شد موافقت نکردم و گفتم من عسلم را میفروشم هر کس خواست خودش برود و اسانس بخرد به عسل اضافه کند.
بگذیم از بحث خارج شدیم در مورد عسل های اسانسی ممکن است رنگ پایه با رنگ واقعی عسل بدست آمده از گل متفاوت باشد.
در نهایت اینکه اگر تفاوت رنگ بین هر دو عسلی میبینید مطمئن باشید ترکیب و درصد گلهای مناطق عسل ها با هم متفاوت بوده .
اگر فرض کنیم عسل لاویج از زنبورهایی در منطقه لاویج بدست آمده باشد (یعنی از زنبور داران شهرهای دیگر خریده نشده باشد) بنابراین رنگ آنها باید همه نزدیک به هم باشد . و صد البته با یک نگاه به نقشه ایران متوجه میشویم که پوشش گیاهی منطقه لاویج در استان مازندران با منطقه خلجستان قم (سمت شرق تفرش) با یک دیگر متفاوت است.لاویج منطقه ای جنلگی با درختان مرکبات و ... در حالیکه کاسوا منطقه ای کوهستانی بدون جنگل بدون مرکبات با گلهای غالب کوهستانی می باشد .
پوشش گیاهی منطقه بیشتر گون‌زارهاي متراكم وكما(ريواس علوفه اي)، آويشن و گونه‌هاي بالشتكي، گل خطمی ، شیرین بیان ، گل بابونه ، خاکشیر، کاسنی ، شاتره ، ریواس،مورت می باشد.

پ ن : در مورد عسل لاویج بنده نظر خاصی ندارم چون تا به حال مصرف نکردم و ندیدم از نزدیک فقط یکبار اگر اشتباه نکنم سمت میدان محسنی یک فروشگاه دیدم که میفروخت. اما چیزی که هست بعید است از یک منطقه خاص بشود گونه های بسیار متفاوت عسل بدست آورد. هر چند احتمالا عسل لاویج برند هست و احتمالا عسل زنبورداران مختلف را میخرد و عرضه میکند.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بله کوچکترین ظرف های ما یک کیلویی هستند

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یعنی شما میفرمایید اصلا و ابدا سینی آب و شکر نزدیک کندوها قرار نمیدهید؟

اگر اینطور باشه که خیلی خوبه... قیمتتون هم بسیار ارزون و مناسبه.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام دوست عزیزم
خوب واقعیت این است که اصلا و ابدا ما سینی شکر به کندوها نزدیک نمیکنیم !!! خوشتان آمد ؟ حرف مرا باور میکنید ؟
خدا شاهد است دروغ نمیگویم

اما حقیقت را اگر بخواهم بگویم این است (شکر میدهیم اما نه با سینی) حالا کل قضیه را بخوانید: بعد از برداشت عسل (معمولا تیرماه) دیگه برداشتی نداریم یعنی عسلی نیست که برداشت کنیم ! چرا نیست ؟ چون دیگه گل و شهد گل خیلی کم شده .اما شما حتما میدانید عسلی که ما بردشت کرده ایم زنبور های برای تغذیه خودشان در زمستان (که گل نیست) جمع کرده اند و حالا که ما عسل آنها را برداشته ایم آنها ذخیره غذایی برای زمستان ندارند و گلی هم نیست که بخواهند مجدد غذا ذخیره کنند. در این موقع یا زنبور دار باید زنبور خود را کوچ بدهد و به منطقه ای برود که در آنجا گل باشد یا زنبور خود را تغذیه کند. پیدا کردن محلی که در آخر تابستان گل داشته باشد کار راحتی نیست و مشکلاتی هم دارد (مانند سم پاشی و ...) ما چند سالی به همان اطراف ساوه کوچ میدادیم و از شهد پنبه استفاده میکردیم اما به دلیل سمپاشی که با هواپیما انجام میشود و باد سمها را به سمت زنبورهای میآورد و باعث مرگ آنها میشود بیخیالش شدیم و در حال حاضر کوچ نمیدهیم و زنبورها را تغذیه میکنیم نه باشینی بلکه ظرفهایی مخصوص هست که شربت ها را در آن میریزیم و در کندو قرار میدهیم و زنبور ها میل میکنند و از آن عسل تهیه میکنند و برای خودشان ذخیره میکنند و ما این عسل را دیگر برداشت نمیکنیم و می ماند برای زمستان زنبورها . این عسل معمولا در طول پاییز و زمستان مصرف میشود و حتی بعضی وقتها در بازدید های زمستانی مجبور میشویم دوباره زنبور را تغدیه کنیم اما خب منکر این قضیه نیستم که ممکن است مقدار کمی از این عسل در برخی کندوها بماند و با عسلی که در بهار از شهد گلها تهیه میشود مخلوط شود. اما واقعا مقدارش کم است.

دقت کنید این عسل هم هسل طبیعی هست. چرا ؟ چون به هر حال فرایند ترکیب در بدن زنبور اتفاق افتاده است. از طرف دیگر تولید آن چندان هم ارزان تمام نمیشود چرا که با یک کیلو شکر در این روش یک کیلو عسل تولید نمیشود هزینه زمان و نگهداری زنبور و قیمت خود شکر همه و همه قیمت این عسل را هم بالا میبرد .ولی خب به هرحال همه دوست دارند عسل تهیه شده از شهد گلها را بخورند.
عسل تقلبی که ترکیب آب وشکر هست در یک ظرف که کمی عسل به آن اضافه میشود البته در دمای خاص و شرایط خاص هزینه تولید همچین عسلی پول شکر- آب - گاز و کارگر هست و زنبور نقشی در تولید آن ندارد (فقط در تولید آن مقدار نمونه که باید اضافه شود نقش دارد)
من قبلا هم در همین تاپیک این موضوع را گفته ام به تمام کسانی هم که حضوری یا تلفنی پرسیده اند گفته ام. هیچ چیزی برای پنهان کردن ندارم.
3 نوع عسل داریم عسل تقلبی - عسلی طبیعی که زنبور با خوردن شکر تهیه میکند - عسل طبیعی که زنبور از شهد گلها تهیه میکند .
عسلی که من دارم درصد زیادش از عسل نوع آخر هست و ممکن مقدار کمی از عسل نوع دوم در آن باشد .

امیدوارم کامل توضیح داده باشم -دیگه برم بخوام اگر چیزی بنویسید فردا جواب میدم -شب خوش

بالا