شرکت راهنماسرا
Registered User
سلام جناب قیمت عسل امسالتون چند هست ؟
سلام
در اصل عسل ما در محل فروخته میشه و تقریبا تا قبل از عید تمام میشه الان 2 ساله که من مقداری رو آوردم و اینترنتی میفروشم بیشترین تبلیغ رو هم تو همین پی تی کردم و البته خود سایت هزارگیاه هم هست . و گه گداری هم تو بعضی سایتها و این ور اونور ... پارسال 100 کیلو آوردم که چیزی حدود 10 کیلوش باقی مونده!
امسال هم احتمالا کمتر بیارم شاید 50 کیلو بیارم برای اینترنت . البته این به دو دلیل هست
1- برداشت امسال کمتر هست
2- در همون محل بفروشم خیلی زودتر نقد میشه و حدود یکسال عسل تو دستم نمی مونه.
اگر سایت ما را مورد توجه قرار بدهید و نگاهی بهش بکنید از محل زنبورستان برادران حاتمی مطلع خواهید شد بطور کامل !
در مورد رنگ هم قبلا چند بار گفته ام رنگ عسل به گل و گیاه منطقه مربوط میشود.
در مورد عسل 60 هزار تومانی هم باید عرض کنم در درجه اول نوش جانتان انشاالله که همیشه شیرین کام باشید و خدا را شکر که توان خرید عسل با این قیمت را دارید . اما قیمتی که من روی عسلم میگذارم به پارامتر هایی مانند هزینه تولید و مقدار برداشت و تلفات و حمل و نقل +سود وابسته است با در نظر گرفتن اینها این قیمت 22 تومن در آمده است.
صد البته در بازار یک عامل دیگر هم میتواند بر قیمت اثر بگذارد و آن هم نام و توان فروش هست مثلا اگر یک شرکتی اسم در بکند و بتواند عسل خود را 60 بفروشد قیمت را 60 اعلام میکند اما زنبور داری که در شهرستان هست و نمیتواند به این قیمت عسلش (خالص و طبیعی اش) را بفروشد ممکن است حتی به کیلویی 10-12 تومن یا حتی کمتر هم بفروشد.
دوستانی هستند که میگویند در فلان روستای کردستان یا اردبیل عسل طبیعی خریده اند کیلو 10 تومن ! کاملا هم درست میگویند طرف عسل را تولید کرده نمیتواند گران تر بفروشد!
بنابراین خدمت شما عرض میکنم قمیت عسل سال قبل ما کیلویی 22 تومن بود با همان فاکتور ها که گفتم! شعار نمیدهم که میخواهم به مردم خدمت کنم و عسل ارزان به شما بدهم !! در حال حاضر اسم عسل هزار گیاه در حدی نیست که بتوانم کیلویی 60 تومن بفروشم. خدا میداند اگر روزی ما هم اسم در کنیم آیا قیمت را بالا ببرم یا نه!!
دیگه خیلی حرف زدم!
شاد کام باشید
نه بابای من 77 سالشه داداشمم هرروز اردبیل میره بابابزرگه من الان فوت کرده بزرگترین شخصه اردبیل بود... همه اونجا میشناسن به داداشه منم چیزی نمیدن که بد باشه عسل طبیعی چون زنبور میره از تو گلا (نه شکر) شهد میخوره شاید کله عسل یه زنبوردار به 15 کیلو نرسه بابای منم الان میگه اصلا امکانش نیست انقدعسل بده ...خیلیا هستن به خاطره فقط 3قاشق عسل که مریضیه مثلا باباشونو خوب کنه میرن بالای 200 تا کوه تا بتونن کندوی عسله طبیعی پیداکنن مابرای همسایمون اوردیم نیم کیلو با خوردنه 10 قاشق معدش خوب شده بود باز گفت بیار که دیگه تموم کرده بودن منتظره امساله....الان عسله معمولی کیلو12تومنه میشه ادرسه محله کندواتونو برام پخ کنید؟؟
سلام دوست عزیزسلام جناب قیمت عسل امسالتون چند هست ؟
سلام مجدد دوست عزیزنه بابای من 77 سالشه داداشمم هرروز اردبیل میره بابابزرگه من الان فوت کرده بزرگترین شخصه اردبیل بود... همه اونجا میشناسن به داداشه منم چیزی نمیدن که بد باشه عسل طبیعی چون زنبور میره از تو گلا (نه شکر) شهد میخوره شاید کله عسل یه زنبوردار به 15 کیلو نرسه بابای منم الان میگه اصلا امکانش نیست انقدعسل بده ...خیلیا هستن به خاطره فقط 3قاشق عسل که مریضیه مثلا باباشونو خوب کنه میرن بالای 200 تا کوه تا بتونن کندوی عسله طبیعی پیداکنن مابرای همسایمون اوردیم نیم کیلو با خوردنه 10 قاشق معدش خوب شده بود باز گفت بیار که دیگه تموم کرده بودن منتظره امساله....الان عسله معمولی کیلو12تومنه میشه ادرسه محله کندواتونو برام پخ کنید؟؟
سلام
در اصل عسل ما در محل فروخته میشه و تقریبا تا قبل از عید تمام میشه الان 2 ساله که من مقداری رو آوردم و اینترنتی میفروشم بیشترین تبلیغ رو هم تو همین پی تی کردم و البته خود سایت هزارگیاه هم هست . و گه گداری هم تو بعضی سایتها و این ور اونور ... پارسال 100 کیلو آوردم که چیزی حدود 10 کیلوش باقی مونده!
امسال هم احتمالا کمتر بیارم شاید 50 کیلو بیارم برای اینترنت . البته این به دو دلیل هست
1- برداشت امسال کمتر هست
2- در همون محل بفروشم خیلی زودتر نقد میشه و حدود یکسال عسل تو دستم نمی مونه.
اگر سایت ما را مورد توجه قرار بدهید و نگاهی بهش بکنید از محل زنبورستان برادران حاتمی مطلع خواهید شد بطور کامل !
در مورد رنگ هم قبلا چند بار گفته ام رنگ عسل به گل و گیاه منطقه مربوط میشود.
در مورد عسل 60 هزار تومانی هم باید عرض کنم در درجه اول نوش جانتان انشاالله که همیشه شیرین کام باشید و خدا را شکر که توان خرید عسل با این قیمت را دارید . اما قیمتی که من روی عسلم میگذارم به پارامتر هایی مانند هزینه تولید و مقدار برداشت و تلفات و حمل و نقل +سود وابسته است با در نظر گرفتن اینها این قیمت 22 تومن در آمده است.
صد البته در بازار یک عامل دیگر هم میتواند بر قیمت اثر بگذارد و آن هم نام و توان فروش هست مثلا اگر یک شرکتی اسم در بکند و بتواند عسل خود را 60 بفروشد قیمت را 60 اعلام میکند اما زنبور داری که در شهرستان هست و نمیتواند به این قیمت عسلش (خالص و طبیعی اش) را بفروشد ممکن است حتی به کیلویی 10-12 تومن یا حتی کمتر هم بفروشد.
دوستانی هستند که میگویند در فلان روستای کردستان یا اردبیل عسل طبیعی خریده اند کیلو 10 تومن ! کاملا هم درست میگویند طرف عسل را تولید کرده نمیتواند گران تر بفروشد!
بنابراین خدمت شما عرض میکنم قمیت عسل سال قبل ما کیلویی 22 تومن بود با همان فاکتور ها که گفتم! شعار نمیدهم که میخواهم به مردم خدمت کنم و عسل ارزان به شما بدهم !! در حال حاضر اسم عسل هزار گیاه در حدی نیست که بتوانم کیلویی 60 تومن بفروشم. خدا میداند اگر روزی ما هم اسم در کنیم آیا قیمت را بالا ببرم یا نه!!
دیگه خیلی حرف زدم!
شاد کام باشید
به این میگن جواب حرفه ای:specool::
آفرین خیلی خوب داری کارتو جلو میبری
موفق باشی
به اطلاع کلیه دوستان عزیز می رساند عسل برداشت سال جدید انشاالله از روز یکشنبه تهران خواهد بود
قیمت هر کیلو هم 27 هزار تومان اعلام میگردد.
کماکان خرید های 3 کیلو و بیشتر ارسال رایگان دارند و به خرید های بیشتر از 10 کیلو 10 درصد تخفیف تعلق میگیرد.
طاعات و عبادات شما قبول در گاه حق ، بنده را نیز از دعای خود بهره مند بفرمایید لطفا.!
سلام
این عسل ها موم دار هستند ؟
اگه هستند که عالیه
سلام دوست عزیز
این عسلها موم ندارند اگر کسی عسل با موم بخواهدباید قبلا بگوید تا برایش با موم بیاورم
علت اینکه بطور معمول با موم برنمیداریم این است که نه فروش عسل با موم برای ما بصرفه هست و نه خریدش برای خریدار.
بارها در مورد موم داشتن نوشتم و چند پست بالا تر هم دوباره درباره اش صحبت کردیم.
اگر عسل با موم میخواهید سفارش بدهید برایتان می آورم
به دوصورت میتوانید عسل با موم بخواهید
1- خرید یک شان کامل
2-خرید عسلی که در ظرفش تکه ای بزرگ موم هم باشد .
در هر صورت من در خدمت شما هستم
سلام و ممنون و تشکر
مورد دوم خوبه !!! قیمتش چقدر میشه ؟
کیلویی چقدر است ؟
سلام
قیمتش همان کیلویی 27 هست یعنی موم هم با عسل کشیده میشود و قیمتش فرقی نمیکند.
فقط نکته اینکه اگر مایل به خرید هستید تا شنبه صبح مبلغ را به حساب من واریز نمایید تا بگویم برایتان بیاورند
اقا سلام .. چی شد ؟؟ عسل برداشت شد ؟؟
شرایط خرید رو بفرستید برای تهران غیر حضوری
درود
با سلام خدمت شما دوست گرامي.
آقا شرایط خرید رو برای شهرستان PM كنيد.
با تشكر.