• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی دایی اسطوره فوتبال ایران و آسیا

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
درسته که دایی شیث رو زد ولی از اول بازی دیدی چطوری شیث به پرو پای دایی میپیچید . تازه به نظر من 4 جلسه خیلی نامردی بود . ومنم با 2 جلسه موافقم . گناه شیث هم همچین کم نبود که فقط 1 جلسه محروم شد

دایی چند هفته پیش با فکری درگیر شده بود و تعهد داده بود دیگه خراب کاری نکنه که نتونست!

Red Star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دایی چند هفته پیش با فکری درگیر شده بود و تعهد داده بود دیگه خراب کاری نکنه که نتونست!

شما چقدر آی دیتون ، آواتارتون و امزاتون مثل آگاه خودمونه !!
از کجا معلوم شاید از آگاه هم آگاه تر باشی ؟!!!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
و با این همه دایی کاره خودشو میکنه و جلسه خصوصی که با حسینی گذاشته بود نتیجه میده
و محرومیتش به یک جلسه تغییر پیدا میکنه

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
و با این همه دایی کاره خودشو میکنه و جلسه خصوصی که با حسینی گذاشته بود نتیجه میده
و محرومیتش به یک جلسه تغییر پیدا میکنه

واقعا !!!!!!!!!!!!

اگر اينطور باشه كه بايد فاتحه اين كميته انضباطي رو خوند . من كاري به درست بودن يا نبودن راي اوليه صادره ندارم ولي اينكه به همين آسوني 4 جلسه بشه 1 جلسه مايه آبروريزي براي كميته انضباطيه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
طبق گفته بخاطر نقد زیاد از این رای کمیته ..
نائب رئیس فدراسیون گفت عکسهایه جدیدی بدست ما رسید که نظرمان عوض شد و دیدیم دایی درست میگوید و حق با او بوده است و میتنواسته با کله بره تو صورته شیث
..
با توجه به چیزی که هم دوستان گفتن دایی تعهد داده بوده که دیگه درگیری بوجود نیاره باید در کناره محرومیت جریمه نقدی هم میشد..
بابا
..
ایران = پارتی

Red Star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
متاسفانه اين تاپيك روند اوليه خودش را از دست داده است .
محلي شده براي مجادله بيهوده برخي كاربران آنهم براي توهين به قهرمان ملي ايران ( اين روند انتقاد نيست )

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
جناب آگاه! شما با یه آی دی دیگه برگشتید که همون حرفای قبلتون رو تکرار کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

این آیدی اول بنده بوده که پسوردش رو گم کرده بودم. ضمنا من نظرم رو میگم شما هم بگید نمیشه هر نظری که مخالفتون بود پاک کنید. مثالش همین جناب بهروز که میخواهند حتی نظر مردم رو هم صاحب بشن!
اسم تاپیک دایی آره یا نه مگه نیست؟ ما میگیم نه! اسم تاپیک رو بگذارید تاپیک تعریف و تمجید از دایی خوب ما دیگه حرفی نمیزنیم!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
متاسفانه اين تاپيك روند اوليه خودش را از دست داده است .
محلي شده براي مجادله بيهوده برخي كاربران آنهم براي توهين به قهرمان ملي ايران ( اين روند انتقاد نيست )

خدمت جناب آقا بهروز عزيز عرض كنم كه تمام مشكلات اين تاپيك تنها توسط يكي از كاربران كه همه ديگه تقريبا مي دونند كيه ايجاد شده است . البته من نمي دونستم كه ايشون سابقه دار هم هستند . اما دوستان ديگه متوجه اين موضوع شدند . در اين تاپيك هم منتقد بوده و هم موافق و خيلي ها هم از جمله خود من هم موافق و هم منتقد ولي در تمام پست هاي اين تاپيك به جز همان يكي نفر كه اشاره شد اهانتي به آقاي دايي نشده و يا كابران نشده .
لااقل من اينجوري فكر مي كنم .

در ضمن خدمت اون دوستمون هم عرض كنم مخالف بودن با دشمن بودن زمين تا آسمون فرق مي كنه . شما ظاهرا دشمني با دايي داريد نه مخالفت . بنابراين براي اينكه نه شما از پست زدن در اين تاپيك ضرر كنيد و نه تاپيك بيهوده به خاطر يك نفر بسته بشه لطفا نظراتتون رو اينجا اظهار نكنيد ......

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
در مورد هدف اين تاپيك هم از آنجايي كه خيلي ها شايد متوجه هدف تاپيك نشدند هدف خود را از راه اندازي اين تاپيك بيان مي كنم :

اين تاپيك به منظور بحث و بررسي و همچنين نقد گذشته ، حال و آينده جناب آقاي دايي بر اساس واقعيات زده شده است نه براساس يكسري شايعات و توهماتي كه توسط خيلي از دشمنان ايشان بين مردم پخش شده است و هيچ ادله اي براي اثبات آنها وجود ندارد...........

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
خدمت جناب آقا بهروز عزيز عرض كنم كه تمام مشكلات اين تاپيك تنها توسط يكي از كاربران كه همه ديگه تقريبا مي دونند كيه ايجاد شده است

سلام دوست من
مهم نيست .

شايد اين شعر كه بخشي از سروده استاد شاملو است ؛ حكايت علي دايي باشد .

مرا پرنده‌يي بدين ديار هدايت نکرده بود:
من خود از اين تيره خاک
رسته بودم
چون پونه‌ خودرويي
که بي‌دخالت جاليزبان
از رطوبت جوباره‌يي.

اين‌چنين است که کسان
مرا از آن‌گونه مي‌نگرند
که نان از دست‌رنج ايشان مي‌خورم
و آنچه به گند نفس خويش آلوده مي‌کنم
هوای کلبه‌ی ايشان است؛

حال آن‌که
چون ايشان بدين ديار فراز آمدند
آنكه چهره و دروازه بر ايشان گشود
من بودم!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
حتما اعضای کمیته انظباطی هم من هستم!!! خبر رو بخونید:

http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-890269&Lang=P
اعضاي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در اعتراض به روند رسيدگي‌ها درمسايل انضباطي فوتبال دسته‌جمعي استعفا كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) عبدالرحمن شاه‌حسيني رييس كميته، علي محدثي دبير، محمد مداح و عليرضا صالحي اعضاي كميته انضباطي در نامه‌اي خطاب به كيومرث هاشمي سرپرست فدراسيون فوتبال و معاون سازمان تربيت بدني تاكيد كردند كه با توجه به شرايط كنوني امكان ادامه‌ي خدمت وجود ندارد.

متن كامل نامه‌ي اعضاي كميته‌ي انضباطي خطاب به هاشمي بدين شرح است:

« نظر به اين‌كه اخيرا اختلافات بين آراي صادره‌ي كميته‌ي انضباطي و شوراي عالي استيناف فدراسيون فوتبال از حيث مباني و استدلال حقوقي و تعيين ميزان تنبيهات به‌علاوه بيان مطالب اهانت‌آميز در رسانه‌ها به حدي رسيده كه امكان ادامه‌ي خدمت ميسور نمي‌باشد، لذا به منظور اجتناب از هرگونه شائبه و ايجاد فضايي مناسب براي تقريب آرا، اعضاي اين كميته مصلحت را در استعفا ديده، با اعتقاد كامل به ماهيت آراي صادره از سوي كميته‌ي انضباطي كه منشأ صدور آرا را بر اساس مصلحت قرار نداده، انصراف خويش را از ادامه‌ي خدمت به حضور جناب‌عالي و پيشگاه ملت آزاده و عدالت‌خواه اعلام مي‌داريم.

عملكرد كميته‌ي انضباطي و مشروح علل استعفا متعاقبا تقديم خواهد شد.»

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
دیگه بی قانونی بیشتر از این میشه!؟ هر کسی کوچکترین انتقادی از داوری میکرده به شدت باهاش برخورد میشده! دایی علاوه بر توهین و تهمت به داوری و کمیته انظباطی و فدراسیون و تهدید به شکایت به فیفا و غیر .... میاد و تخفیف میگیره! خیلی جالبه مملکت گل و بلبله دیگه!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
واقعا !!!!!!!!!!!!

اگر اينطور باشه كه بايد فاتحه اين كميته انضباطي رو خوند . من كاري به درست بودن يا نبودن راي اوليه صادره ندارم ولي اينكه به همين آسوني 4 جلسه بشه 1 جلسه مايه آبروريزي براي كميته انضباطيه
تمام اعضای کمیته انضباطی مث اینکه استعفا دادن :) بهشون برخورده

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من که خیلی حال کردم :دی :D
بس که این کمیته ... پررو هست . خوشم اومد ، کیف کردم ، دارم پر در میارم ....

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشيد داريوش خان ميشه بگيد منظورتون از برخورد كردن چيه؟اقاي قلعه نوعي كه سه سال هي گفت دست هاي پشت پرده كي جريمه شد؟به نظر من 4 جلسه زياد بود و يك جلسه كم ولي وقتي يادم مياد كه كاظمي با پا زد تو كمر دروازبان بدون توپ و اتفاقي هم نيفتاد نتيجه ميگيرم كه اين هم چندان عجيب نيست.

Red Star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیگه بی قانونی بیشتر از این میشه!؟ هر کسی کوچکترین انتقادی از داوری میکرده به شدت باهاش برخورد میشده! دایی علاوه بر توهین و تهمت به داوری و کمیته انظباطی و فدراسیون و تهدید به شکایت به فیفا و غیر .... میاد و تخفیف میگیره! خیلی جالبه مملکت گل و بلبله دیگه!

میشه چند مورد از این برخوردهای شدید رو که با پرسپولیس و استقلال شده رو نام ببرید ؟
یکی مثل قلعه نویی برای قهرمان کردن تیمش به عالم و آدم تحمت و بد و بیرا گفت
نیمی از وقت هر بازی رو در وسط زمین بود
و در پایان هم با پر رویی تمام استقلال رو مثلا قهرمان کرد و هر جور بود صاحب تیم ملی هم شد

بالا