من نزدیک دو ماه دارم مصرف میکنم الان میل جنسی و نعوظم یک مقدار کم شده اثری هم تا حالا رو موهام نداشته
دورش 3 ماهه هست.
من نزدیک دو ماه دارم مصرف میکنم الان میل جنسی و نعوظم یک مقدار کم شده اثری هم تا حالا رو موهام نداشته
بابا با خودتون نکنید این کارارو...من نزدیک دو ماه دارم مصرف میکنم الان میل جنسی و نعوظم یک مقدار کم شده اثری هم تا حالا رو موهام نداشته
بابا با خودتون نکنید این کارارو...
موهات ریخت که ریخت
برو بکار بعدا
ای بروکلی! میگم دیگه کاری با ما نداری ...نگو......
با سلام
خدمت استارتر و دوست عزیزمون عارضم که شاید بد نباشه نوع درمانتونو هم عوض کنین مثلا چند نمونه شامپو واسه ریزش موی مردونه هست که خیلیا ازش جواب گرفتن؛ مثل کلوران یا سریتا و یا شامپوهایی که ماینوکسیدیل دارن و ...
ضمنا از نظر آناتومیکی بیضه چپ بطور طبیعی اندکی پایین تر از سمت راستیشه. (خودم دانشجوی علوم پزشکی بودم) و جای نگرانی خاصی نیس دوست عزیز.
عوارض دارو هم بعد از دوره درمان از بین میره
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
ژنیکوماستی عارضه نوک پستان از عوارض شایع این دارو هست در برخی هم قرمزی و جوش های چرکی همراه با خارش در ناحیه سینه دیده میشه معمولا بعد از قطع دارو از بین میره در بعضی ها اما باقی میمونه برخی ها برای جلوکیری از عارضه نوک پستان تاموکسیفن مصرف میکنند البته تایید نمیشه اینکار ممکن بیضه هات قر هم بشه یعنی کوچیک بشه و در برخی ها موقع مصرف دارو افزایش سطح هورمون ال اچ دیده شده که نشان دهنده تاثیر مخرب این دارو روی بیضه است
هنوز دقیقا کسی توضیح نداده چرا اینطوری میشه اما به نظر من فیناستراید باعث کاهش تستسترون سازی در بدن میشه و اینکارو احتمالا با تاثیر بر بیضه انجام میده در نتیجه کاهش ترشح تستسترون منجر میشه که هیپوفیز برای جبران این کاهش هورمون محرک LH,FSH بیشتری تولید کنه واین افزایش یافتن هورمون LH اگر نتونه میزان تستسترون به حالت نرمال برگردونه استروژن افزایش پیدا میکنه و این استروژن زیاد به گیرندهای استروژن در پستان میرسه و باعث این عارضه میشهعجیبه که ژنیکوماستی ایجاد میکنه چون این عارضه از ازدیاد استروژن تو بدن بوجود میاد و دقیقا همین زیاد استروژن هم باعث ریزش مو و کار فیناستراید این بود که از این تبدیل جلوگیری میکنه پس چجوری خودش باعث ژنیکوماستی میشه ؟!
فیناستراید کلا زیادم تاثیری نداره من بعد از یه سال فعلا نمیخورم و به همون ماینوکسیدیل چسبیدم .
LG L7 II
عجیبه که ژنیکوماستی ایجاد میکنه چون این عارضه از ازدیاد استروژن تو بدن بوجود میاد و دقیقا همین زیاد استروژن هم باعث ریزش مو و کار فیناستراید این بود که از این تبدیل جلوگیری میکنه پس چجوری خودش باعث ژنیکوماستی میشه ؟!
فیناستراید کلا زیادم تاثیری نداره من بعد از یه سال فعلا نمیخورم و به همون ماینوکسیدیل چسبیدم .
LG L7 II
هنوز دقیقا کسی توضیح نداده چرا اینطوری میشه اما به نظر من فیناستراید باعث کاهش تستسترون سازی در بدن میشه و اینکارو احتمالا با تاثیر بر بیضه انجام میده در نتیجه کاهش ترشح تستسترون منجر میشه که هیپوفیز برای جبران این کاهش هورمون محرک LH,FSH بیشتری تولید کنه واین افزایش یافتن هورمون LH اگر نتونه میزان تستسترون به حالت نرمال برگردونه استروژن افزایش پیدا میکنه و این استروژن زیاد به گیرندهای استروژن در پستان میرسه و باعث این عارضه میشه
در کل کسانی که این دارو مصرف کردند خودشون میدونن که تاثیر چندانی نداره و اگر هم تاثیر داشته باشه موقتی هست به نظر من علت اصلی ریزش مو آنزیم ردوکتاز نیست بلکه علت اصلیش عدم تحریک لازم فولیکول مو هست که باعث میشه فولیکول تحریک نشه و موها بریزه و هورمونی هم که فولیکول مو رو وادار به تحرک میکنه هورمونی هست به نام فر تستسترون یعنی تستسترونی که بصورت آزاد در خون گردش میکنه و نه تستسترون کل که هیچ تاثیری روی بدن نداره تنها 2 درصد تستسترون بصورت آزاد در بدن وجود داره و 98 درصد بقیه با اتصال به آلبومین وگلوبین در بدن بلوک و غیرفعال میشه و اگه در آزمایش میزان shbg کسی بالا باشه میزان تستسترون آزاد اون فرد بشدت کم میشه و در مقابل تستسترون کل بالا میره
کسی جدی نمیگیره حرفای اون دسته از کاربرها رولطفا در مورد مساله ای که اطلاع زیادی در موردش ندارید با اطمینان صحبت نکنید و کار برها رو به اشتباه نندازید. مخصوصا در بخش پزشکی.
لطفا در مورد مساله ای که اطلاع زیادی در موردش ندارید با اطمینان صحبت نکنید و کار برها رو به اشتباه نندازید. مخصوصا در بخش پزشکی.
فیناستراید آنزیم ۵ آلفا ردوکتاز را مهار میکنه. کار این انزیم تبدیل تستوسترون به دی هیدروتستوسترون(DHT) هست. و قدرت DHT به مراتب از تستوسترون بیشتر هست. و همین DHT هست رسپتور در
فولیکول های مو دارد و باعث ریزش مو میشود. اتفاقا همین فری تستوسترون و مشتقش باعث ریزش مو میشه نه اینکه باعث تحریک و جلوگیری از ریزش!!!
فعلا با توجه به مطالعات بهترین دارو برای جلوگیری از ریزش مو فیناستراید هست!
اینها رو همه میدونند منتها من به فرضیه جدیدی مطرح کردم حتما میدونید ما روی پوست سر غددی داریم به اسم غدد چربی که وظیفه ترشح چربی برعهده دارند مقدار ترشح این غدد هم توسط هورمون تستسترون تنظیم میشه یعنی افزایش تستسترون منجر به چربی زیاد و کاهشش کم شدن چربی بدنبال داره با این اوصاف اگر ما تستسترون علت طاسی بدونیم می بایست سر افرادی که طاسی وسیع دارند کاملا چرب میشد اما دقیقا برعکسش اتفاق میفته یعنی فرد موقع ریزش مو معمولا موهای چربی داره تا اینکه کم کم با زیاد شدن ریزش و طاسی کامل این چربی به طور کامل از بین میره حالا به نظر شما علتش چیه چون بقول شما این افراد فرم قوی تر تستسترون یعنی دی هیدرو در بدن دارند و باید بشدت سرشون چرب باشه اما چرا اینطور نیست میتونید به من توضیح بدید این تنها یک دلیل که گفتم دلایل دیگر هم هست
یه لینک از تبیان که به موضوع رابطه کمبود تستسترون و ریزش مو اشاره میکنه
وقتی هورمون تستوسترون یا مردانه کم شود
علائم کاهش تستوسترون در مردان
در برخی مردان، کاهش تستوسترون باعث علائم واضحی می شود، از قبیل:
- تحلیل (کوچک شدن) عضلات
- ریزش موی سر
- بزرگ شدن سینه
- کوچک شدن بیضه
چیرو همه میدونن؟ که به قول شما تستوسترون باعث رویش مو میشه؟! شما دقیقا دارید برعکسش و میگید و نتیجه میگیرید فینستراید به درد نمیخوره و به راحتی تمام مطالعات و میبرید زیر سوال!!!
تنها وقتی کاهش تستوسترون باعث ریزش موی سر میشود که عضلات هم تحلیل رود استخوان ها پوک شود بیضه ها تحلیل بره و کلا با یک خواجه طرف باشیم!!!!!!
اگر اینطور بود که باید خانم ها بیشتر دچار ریزش مو میشدن چون تستوسترون در بدنشون کمتره!
در مورد چربی مو و... ببینید علت ریزش مو گفتم DHT هست ولی نگفتم در کسانی که ریزش مو دارن این هورمون بالاتره!
پس قضیه ارث و ژنتیک کجا رفت؟!
این بر میگرده به میزان حساسیت رسپتور های بدن به دی هیدروتستوسترون در یک سری افراد این حساسیت زیاد تر هست.
چربی پوست هم باز هم یکی از عللش تستوسترون هست. ولی علل دیگه ای هم مطرح هست مثل هورمون های استرس مثل کورتیزون و هورمون رشد و ...
اگه اینجوری بود که باید تمام افرادی که مثلا پوست خشک و یا چرب دارن تستوسترون هاشون و اندازه بگیریم باهم فرق کنن!یا بگیم هرکی پوستش خشکه
تستوسترونش کمه یا بیضش کوچیکه! که قطعا اینجور نیست.