کمبود تستسترون به معنای خواجگی نیست و بصورت های گوناگون خودش نشون میده
در خانم ها هم هورمون استروژن این وظیفه برعهده داره
چرب بودن پوست من هم میدونم علل زیادی داره اما بحث من در موردی فردی بود که یه زمانی سرش بشدت چرب بوده و بعد طاسی کاملا خشک شده اون هم برای همیشه
به نظر من این احتمال وجود داره که آنزیم آلفا5ردوکتاز باعث صدمه زدن به مو بشه اما علت اصلی طاسی وسیع چیز دیگری هست مثل همون فرضیه ای که گفتم
به ندرت پزشکای پوست موی پیدا میشن که از این موضع خبر دارند نمونش یه متخصص پوست مو بود که تو سایتش به این موضوع اشاره کرده بود احتمالا هم بعلت تجربه ای که کسب کرده بوده
منم نگفتم به معنی خواجه بودنه گفتم باید اینقدر تستوسترون در بدن کم باشد( یعنی به سمت خواجگی برود!) که ریزش مو درش ایجاد شود! یعنی کمبود تستوسترون عامل ریزش مو نیست مگر در موارد
خیلی خیلی شدید کمبود.
متوجه منظورتون در مورد خانم ها نشدم! یعنی در خانم ها هورمون استروژن باعث ریزش مو میشه؟ اگه این بود منظورتون که بدونید قطعا اینجوری نیست و علت ریزش مو (یکی از علتش) بالا رفتن هورمون
تستوسترون در خانم ها هست هر چند علت اصلی بیشتر کمبود ویتامین و اهن هست تا هورمونی.
این فرضیه شما تناقض داره! چون ممکنه همون فرد مورد نظر شما که الان طاس شده اگه مو هم داشت سرش خشک میشد چون با بالا رفتن سن از چربی پوست کاسته میشه.
در مورد پزشکای پوست و کلا کسانی که مطمعنا اطلاعات و سواد و تجربه شون بالا تر از من و شماست بهتره با احتیاط بیشتری نظر بدیم. چون پزشک های متخصص جوان تازه فارغ التحصیل مخصوصا
از دانشگاه های مادر( تهران٬شیراز٬اصفهان٬ تبریز و مشهد) معمولا اطلاعات به روزی دارند و بعد از فارغ التحصیلی هم مطالعات خودشون و دارند.