• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غلاف تمام فلزی : اسلحه ، نبردها ، تاکتیک های مشهور ، نیروهای ویژه و غیره ...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
منظور از الكتريسيته اينه كه ديگه براي آماده سازي گلوله بعدي براي شليك نيازي به قطعات متحرك در اسلحه نيست براي همين هيچ وقت اين اسلحه ها گير نميكنن و خرابي ندارن با استفاده از الكتريسيته گلوله ها شليك ميشن و همه هماهنگي ها توسط يه تراشه كامپيوتري انجام ميگيره
همونطور كه گفتم خودم هم زياد به سازو كارش آشنا نيستم ولي فناوري جديديه!!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
افشين جان يو تيوپ يه سرچي بزن ويدئو زياد داره ازش چيز خوفيه!!
سلام
دمت گرم
عجب چیزیه
البته یو تیوب که فیل تره ولی از عکسای یاهو سرچ کردم خیلی خوفه

ORD_Metal_Storm_AICW_lg.jpg

metal_storm_weapons_7.jpg

vle045.jpg

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
توليد انبوه رو نميدونم ولي ساخته شده يوتيوب رو هم Www اولش نزار باز ميشه

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
توليد انبوه رو نميدونم ولي ساخته شده يوتيوب رو هم Www اولش نزار باز ميشه
wow مرسی باز شد .. الان دارم یکیشو میبینم ..

حیف که توی ایران نمیشه تفنگ داشت . من خیلی دوست دارم

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
wow مرسی باز شد .. الان دارم یکیشو میبینم ..

حیف که توی ایران نمیشه تفنگ داشت . من خیلی دوست دارم

اي گفتي اگه مجاز بود حتما دوتا اسلحه رو ميگرفتم يكي وينچستر يكي هم اين بازوكا همچين پسنده !!
wassat.gif

البته اگه از اين متال استورم رو هم بهم ميدادن بدم نميومد....
وينچستر فقط يه جا خيلي حال ميده از فاصله دومتري خالي كني رو مخ طرف چي ميشه
2.gif

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خدا يه چيزي ميدونسته !ما رو انداخته تو ايران

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Overkill
skull.gif

یه اصطلاح نظامی به معنی " استفاده از نیروی نظامی بیش از حد نیاز و نامتعارف برای از بین بردن هدف و پیروزی در نبرد" ...

مثلا اگه واسه کشتن یه حشره ، از شات گان استفاده کنیم ، overkill اش کردیم ...
gun.gif

Overkill بخصوص درمورد تسلیحات هسته ای و سلاح های کشتار جمعی استفاده میشه : یادمون باشه که در دوران جنگ سرد ، میزان کلاهک های هسته ای و غیره که دراختیار هریک از دو ابرقدرت شوروی و ایالات متحده بود ، چندین برابر مقدار مورد نیاز برای از بین بردن طرف مقابل بود ! ... یعنی آماده بودن که طرف مقابل رو overkill کنن ...

در دهه 1960 ، دنیا اصطلاحا در " وضعیت Overkill " قرار داشت :

* دکتر سیمور ملمن از دانشگاه کلمبیا ، در 1964 تخمین زد که آمادگی هسته ای ایالات متحده در اون سال، برای 145 بار نابود کردن شوروی کافیه !! ...

* در سال 1960 ، قدرت تسلیحات هسته ای امریکا ، 20 هزار مگاتن بود ... واسه اینکه بفهمید این عدد چقدر بزرگه ، اینجوری در نظر بگیرید که در دهه 80 ، یعنی وقتی که ریگان و سیاست های نظامی گرانه اش غوغا می کرد ، فقط 4000 مگاتن و در دهه 90 ، قدرت کلاهک های هسته ای امریکا ، فقط 2000 هزار مگاتن بوده ... یعنی در اون دوران ، اینا ده برابر الان قدرت تخریب اتمی در اختیار داشتن ...
flat.gif

این اصطلاح بعدها به حوزه بازی های کامپیوتری (کشتن حریف با یه ضربه بسیار سنگین و مهلک = finish کردن !) ، و حوزه جنایی (وقتی که یه قاتل با وحشی گری مقتول رو بکشه = مثلا دهها ضربه چاقو) هم راه پیدا کرد ...
hedgehog.gif

مطالعه بیشتر : اینجا و اینجا

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مرسيسيمو جان قشنگ بود!!!لذت بردم

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
آقایونی که اینجا در مورد سازوکار اسلحه صحبت میکنن مکانیک میخونن؟
من سال اول مکانیکم برم اینارو یاد بگیرم خوبه؟درآمدزاست یا برم سراغ ماشین یا روبوتیک با هوافضا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقایونی که اینجا در مورد سازوکار اسلحه صحبت میکنن مکانیک میخونن؟
من سال اول مکانیکم برم اینارو یاد بگیرم خوبه؟درآمدزاست یا برم سراغ ماشین یا روبوتیک با هوافضا
والا بحث تخصصی مطرح نمیشه اینجا .. صرفا یه علاقه مندیه که داریم با زبون ساده دنبالش می کنم ... درآمدزایی و اینا مطرح نیست ...
romansmile.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نقطه بی بازگشت
icon4.gif
(PNR)

در اصطلاح نظامی (و غیرنظامی)، نقطه بی بازگشت (Point of No Return) به نقطه ای گفته میشه که اگه ازش رد بشیم ، دیگه برگشت غیرممکنه ... و یا اگه غیرممکن نباشه ، موجب پرداخت هزینه های سنگین جانی - مالی خواهد بود ... در هرحال وقتی از این نقطه رد شدیم ، باید به راهمون ادامه بدیم :

1. (نظامی)
هواپیمایی رو در نظر بگیرید که داره خطوط دشمن رو بمبارون می کنه ... با توجه به اینکه هواپیما ، سوخت مشخصی داره ، واسه اش یه نقطه بی بازگشت (یا اصطلاح هوایی اش : Radius of Action) تعریف میشه و خلبان می دونه که اگه از این نقطه جلوتر بره ، دیگه سوخت کافی واسه برگشتن به پایگاه خودی رو نداره ...
mpr.gif

فرض کنید ناو دشمن انقدر دوره که هواپیما فقط می تونه بره سمتش و بنزین کافی واسه برگشتن نداره (جنگ جهانی دوم) ... اینجاس که نقطه بی بازگشت معنای واقعی اش رو پیدا می کنه
blue%5B1%5D.gif
... اون خلبان می دونه که وقتی از مقدار خاصی جلوتر رفت ، دیگه برگشتی در کار نیست و بهتره آخرش خودش رو بکوبه به ناو ...

2. (هوایی) هواپیمایی رو در نظر بگیرید که می خواد از روی باند بلند بشه و پرواز کنه ... این هواپیما فقط تا مسافت مشخصی از باند رو می تونه روی زمین سرعت بگیره و در صورت بروز مشکل اضطراری ، ترمز کنه ... اما اگه از نقطه بی بازگشت رد بشه ، دیگه طول باقی مونده ی باند واسه توقف کافی نیست و مجبوره که بلند شه ...
no.gif

3. (غیرنظامی) یه گروه اکتشافی رو در نظر بگیرید که می خواد از یه پایگاه قطبی بره پایگاه بعدی ... اینا واسه 4 روز آذوقه دارن و بین دو پایگاه هم 4 روز فاصله اس ... در ابتدای روز سوم ، اینا هرجا که باشن ، اونجا نقطه بی بازگشته ... یعنی دیگه نمی تونن برگردن (آذوقه کافی ندارن
putertired.gif
) و باید تحت هر شرایطی پیش برن ...

به نظرم مفهوم قشنگ و حتی شاعرانه ایه
val.gif
... دفعه بعد بیشتر درباره اش حرف می زنیم ...

فایل های ضمیمه

• Action%20Radius%20of%20Heavy%20Bomber.jpg
    Action%20Radius%20of%20Heavy%20Bomber.jpg
    172.1 KB · نمایش ها: 15

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
روش ساخت توپ دستی در خانه!

لوازم مورد نیاز:
1- قوطی پلاستیکی(ترجیحا قوطی قرص)
2- لوله خودکار بیک
3- دو عدد پیچ
4- جرقه زن فندک
5- چسب مایع (چسب حرارتی بهتره)
6- اسپری

با توجه به عکس ها ساختنش خیلی ساده هستش . ته قوطی یه سوراخ به اندازه قطر لوله خودکار ایجاد کرده و لوله خودکار رو بهش می چسبونیم دو تا پیچ رو هم از وسط های قوطی با زاویه 90 درجه نسبت به هم به قوطی می بندیم و جرقه زن فندک رو به پیج ها وصل می کنیم تمام!
برای شلیک یه کمی اسپری به داخل قوطی بزنین و درشو سریع ببندین،یه جرقه و آتش!
روش ساختنش رو من اینجا پیدا کردم یه ویدیو هم هستش که جالبه ( بهتره قبل از ساختن یه نگاهی بهش بندازین).
مسئولیت هر گونه حوادث احتمالی هم به عهده سازنده هستش اگه فکر می کنین خطر ناکه نسازین!

فایل های ضمیمه

• Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    30.3 KB · نمایش ها: 11
  • Picture 003.jpg
    Picture 003.jpg
    29.4 KB · نمایش ها: 9

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تصمیم گرفتم یه تعدادی از فیلم های مستند که به مسائل نظامی مربوط میشن رو اینجا معرفی کنم . اگه استقبال شد ادامه می دم ، ضمنا لینک دانلود فیلم ها رو از emule رو هم می زارم اینجا

سری اول : History Channel - Weird Weapons

thcdvd-rgen2b.jpg

این سری فقط دو قسمته یک قسمت به معرفی سلاحها ی عجیب و غریب و ایده هایی که متحدین(Allies)ن در زمان جنگ جهانی دوم استفاده کردن می پردازه و یه قسمت هم به متفقین(َAxis)

لینک دانلود از emule:

ed2k://|file|Modern%20Marvels%20-%20Weird%20Weapons%20-%20The%20Axis(2005).avi|365629440|A4C802FE981C188CA7F732877347ACFE|/

ed2k://|file|History%20Channel%20-%20Weird%20Weapons,%20The%20Allies%20(2005.TVRip.SoS).avi|365473792|B0DB95D76837398715803A3255CFE822|/

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سری دوم : History Channel – Dogfights

76995b.jpg

این سری در واقع باز سازی یک سری از نبرد های مشهور هوایی می پردازه اعم از جنگ جهانی اول و دوم ،ویتنام ، کره، اعرا ب و اسراییل...
هر قسمت 45 دقیقه ای که حدود 30% اول بازسازی کامپیوتری صحنه های جنگهای هوایی هستش. سری اول 12 قسمت هستش که عناوینشون به شرح زیرهستش :
The Greatest Air Battles
MiG Alley
Air Ambush
Flying Tigers
Hell Over Hanoi
The Zero Killer
Death of the Japanese Navy
The Last Gunfighter
Long Odds
Dogfights of the Middle East
Hunt for the Bismarck
سری دوم هم در حال حاضر در حال پخش هستش که 15 قسمته با احتساب سری اول جمعا میشه 27 قسمت.من سری اول رو از تورنت دانلود کردم سری دوم رو هم دارم فعلا دانلود می کنم . اگه به هواپیما و جنگهای هوایی علاقه دارین اینها رو ازدست ندین چون هم فوق العاده جالب هستن هم آموزنده (لینک دانلود رو دیگه ندادم چون اگه اسم هرکدوم از اونها رو تو emule سرچ کنین به راحتی می تونین پیدا می شن).

http://en.wikipedia.org/wiki/Dogfights_(TV)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
[
71VW68GWWTL._SS500_.gif

Berkley Trade | ISBN 0425164373 | 1998 Edition | PDF | 496 Pages | 9.65MB

An accessible encyclopedia of military weapons represents a collaboration with The Army, Navy, and Air Force Times, and covers each weapon system, its evolution, development, and combat experience. --This text refers to an out of print or unavailable edition of this title.

کد:
http://rapidshare.com/files/51957311/Encyclopedia_Of_Modern_US_Military_Weapons.pdf
[]

;)

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
سیمور جان اگه وقت داشتی یکم در مورد United 93 برام صحبت کن ! ( چند وقت پیش فیلم United 93 چیزی که تو فیلم می گه اینه که ارتش امریکا اون هواپیما رو منهدم نکرده و خودش سقوط کرده)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور جان اگه وقت داشتی یکم در مورد United 93 برام صحبت کن ! ( چند وقت پیش فیلم United 93 چیزی که تو فیلم می گه اینه که ارتش امریکا اون هواپیما رو منهدم نکرده و خودش سقوط کرده)
کی گفته که ارتش امریکا هواپیما رو زده ؟
otkyki.gif
... خب واقعا هم خودش سقوط کرد دیگه ...

شرمنده ، من این پست رو ندیدم ...

n.jelveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این متال استورم که بهش اشهره کردید نظر بنده رو جلب کرئ رفتم تو یو تیوب نگاه کردم... به قیامت داریم نزدیک می شیم؟!

بالا