سلام به همه دوستان عزیز عاشق بوی خوش و رضاجان
چند روز اخیر فرصت شد که دو تا از توصیه های رضا رو در مورد بلک افغان تست کنم
ترکیب افغان و دیویدوف رو که خیلی پیش تست کرده بودم. اینبار اول رفتم سراغ بلوایس و افغان. جالب بود که ترکیبش باعث شد از همون اول رایحه چای بلو ایس خود نمایی کنه و دیگه اون رایحه لیمو رو از اول نداشتم
البته افغان من خیلی لایت هست (فکر کنم تا ۷۰-۸۰ در صد فیکساتور داشته باشه) شاید دلیلش ترکیب فیکساتور با بلوایس باشه. البته اقا رضا دست شون بازه و همیشه اسانس خالص رو با هم ترکیب می کنند که می تونه تاثیر
بهتری توی ترکیب نهایی داشته باشه. به مرور زمان و بعد از جند ساعت کم کم بلو ایس عقب نشینی می کنه و بلک افغان خودش رو جلو میکشه.
من این ترکیب رو بیشتر برای این فصل می پسندم چون ایس خنکه و ماندگاریش هم که جای خودش رو داره
ترکیب دوم اسپری بلک افغان و اپیک بود. دو عطر دودی٬ شیرین و سیاه (البته تو این زمینه اپیک در مقابل افغان پایین تره). هر دو عطر تو نت پایه شون چوب عود
و روایح دودی
دارند دیگه خودتون بدون تست هم می تونید تصور کنید
ترکیب این دو با هم چه بویی خواهد داشت.( بنظرم کسایی که می خوان تو مجلس ختم شرکت کنند حتما این ترکیب رو تست کنند
:general703
گذشته از شوخی میتونم رایحه ترکیبیش رو از هر کدوم جدا بیشتر می پسندم البته شاید بخاطر این باشه که خودم با بلک افغان زیاد حال نمی کنم و تقریبا توی خونه استفاده اش ممنوعه (از بس که هموطنان عرب از عطرهای عربی تند و عود دار استفاده می کنند دیگه ذهنیت خوبی نبست یه عطرهایی با این نت ندارم)
بعد از اسپری هر دو اسانس بصورت جداگونه خود نمایی می کنند ولی با گذشت زمان طولانی و رسیدن به نت های انتهایی کم کم با هم ادغام شده و تشخیص شون مشکلتر میشه هرچند با دقت میشه تشخیص داد الان بوی کدومشون رو دارید استشمام می کنید. ماندگاری بسیار طولانی و بعد از ۲۴ ساعت هنوز پخش بو داره ماندگاریش هم بنظرم تا شستن لباس مربوطه ادامه داشته باشه...
پ.ن: یکی از ارزوهام اینه که بلک افگانو اورجینال رو تست کنم عطری عجیبیه. ولی با این قیمت و بدون هیچگونه تستر و سمپل شاید هیچوقت فرصت نشه