• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
doustane aziz amouzeshe nezami baraye kasani ke moafiyate pezeshki ya kefalat migiran nist
baghiyeye moafiyatha dare
age tavajoh konin rou kartha minevise moafiyat dar zamane solh
moafiyate kefalat ro zamane jang ham nemibaranesh albate age dar zamane jang ham moafiyatesh pabarja bashe masalan age kasi kefalate pedar migire rou kartesh minevisan moafiyat dar zamane solh
age jang beshe har sale vaziyatesho barresi mikonan age pedaresh zende bashe ke hichi bazam moafe vaagar na ke bayad bere jang
vali moafiyathaye mavarede khas intori nistan faghat dar zamane solh pabarjan va dar zamane jang pabarja nistan be hamin khatere ke migan bian beran amouzeshi
dar morede dorehaye amouzeshi baraye moafiyathaye dige az hamoun 28mordad ke in ghanoun tasvib shod az chand rouz badesh be ejra dar oumad
shervin rasti mage to vaghti madareketo ersal kardi nagofti daneshjoui cheto behet goftan bia boro amouzeshi
shervin behet tosie mikonam age mitouni felan in doreye amouzeshi ro ta taklife iran ba usa maloum she yani ta chand mah dige aghab bendazi
manzouram ine ke age moafiyate tahsili dari bebin mitouni amouzeshi raftano be tavigh bendazi

دوست عزیز منظورت اینه که کفالت آموزشی نداره؟ من خودم از سرهنگ تو حوزه پرسیدم گفت داره...شاید خواسته بترسونه :D شایدم راس میگه....خدا میدونه!

راستش من پروندم برای کفالت از آبان که دفترچه رو پر کردم (ماشاله دانشگاه 2 ماه فارغ التحصیلی رو طول داد به خاطر کمیسیون واسه جابجا پاس کردن واحد ها) دو هفته پیش تو رایانه ثبت شد و برگشت در خونه بعدش استشهاد محلی که پوستم کنده شد تا جورش کردم الان هم منتظر استعلام ثبت احوال هستم که خودشون باید به حوزه پست کنن... به محض رسیدنش به حوزه تاریخ کمیسیون رو اعلام مکیکنن ...من دیگه راه فراری ندارم اگه معاف شدم که آموزشی اجباری باشه اوضاع جوی هم بیریخته .....معافم نشم خوب 2 ماه از فرجه تحصیلی باقی مونده...

فکر کنم خودمو الان بزنم شهبد کنم متین تر باشه :D تانکی چیزی سراغ ندارید من برم زیرش خوشنام هم بشم؟ :D

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز منظورت اینه که کفالت آموزشی نداره؟ من خودم از سرهنگ تو حوزه پرسیدم گفت داره...شاید خواسته بترسونه :D شایدم راس میگه....خدا میدونه!

راستش من پروندم برای کفالت از آبان که دفترچه رو پر کردم (ماشاله دانشگاه 2 ماه فارغ التحصیلی رو طول داد به خاطر کمیسیون واسه جابجا پاس کردن واحد ها) دو هفته پیش تو رایانه ثبت شد و برگشت در خونه بعدش استشهاد محلی که پوستم کنده شد تا جورش کردم الان هم منتظر استعلام ثبت احوال هستم که خودشون باید به حوزه پست کنن... به محض رسیدنش به حوزه تاریخ کمیسیون رو اعلام مکیکنن ...من دیگه راه فراری ندارم اگه معاف شدم که آموزشی اجباری باشه اوضاع جوی هم بیریخته .....معافم نشم خوب 2 ماه از فرجه تحصیلی باقی مونده...

فکر کنم خودمو الان بزنم شهبد کنم متین تر باشه :D تانکی چیزی سراغ ندارید من برم زیرش خوشنام هم بشم؟ :D

douste aziz mishe beporsam vaseye che kefalati eghdam kardi
bad az inke daftarcharo post kardi cheghad toul keshid ke pakate dovvom javabesh biad dare khoune
vaseye estelam gereftan goftan khodet boro estelam begir ya khodeshoun migiran
ham male baba va ham male mamano khastan
age pedar ya madar male shahrestan bashe bayad raft shahrestan estelam kard
rasti goft boudi ke ziad be gereftane moafiyat omidvar nisti mishe beporsam chera
shoma kei porsid ke kefalat bayad bere aomouzeshi
man ham avayele aban porsidam va ham emrouz
lotfan hameye soalamo javab bede
mamnoun

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
زير پرچم ولي فعلا معافيت تحصيلي دارم برا ليسانس چقدر وقت دارم 16 ماه هم خدمت كردم

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم پدرم سابقه جبهه داره و معاف می شم البته من مدارکم رو توی مرداد پست کردم ولی هنوز از جوابش خبری نیست!!!
حدود دو ماه پیش رفتم **** وظیفه تا پرس و جو بکنم ببینم توی این 4 ماه چه غلطی دارن می کنن؟!!
مسوولش با نگاه غضبناکی گفت هنوز تصمیم در مورد اینکه شما ها رو چجوری بفرستن آموزشی گرفته نشده و کسانی که مدارکشون رو تا 16 مرداد فرستاده بودن مشمول قانون قبلی شدند و کارتاشون صادر شده
و همین جا بود که سطل آب سرد روی سر من ریخته شد چون من مدارکم رو 20 مرداد پست کرده بودم!
بگذریم....
حدود یک ماه پیش که دوباره برای پیگیری رفته بودم اون عزیز برادر (برادری که مسوول بخش مربوطه بود) در حالی که قند توی دلش آب می کردند با لبخند ملیحی گفت که بالاخره این قضیه آموزشی پس از ماهها تلاش بی وقفه و شب بیداری ها و رایزنی های بسیار بلاخره به سر منزل مقصود رسیده و مشخص شده و طول دوره هم 80 روز می باشد (البته امیدوارم یارو اشتباه کرده باشه و همونطوری که آقا شروین گفته 45 روز باشه و یا کمترش کنن) و منتظر باش تا مدارک بیاد در خونتون
و تنها لطفی که کردند این بود که دانشجویان می تونن این دوره کذایی رو تو تابستون برن(خدا رو شکر که عقلشون حداقل به این رسید)
امیدوارم که تو این دوره آموزشی خیلی اذیت نکنن

ماشاالله شانس هم که نیست فردا می زنه زبونم لال با این فالبینی برادر جان بر کف -محسن رضایی- این مرتیکه بوش حمله می کنه اینجا حالا بیا و درستش کن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ای ددم وای
80 رووووووووووووووزززززز؟ اینی که من گفتم همونیه که تو اخبار چند ماه پیش گفت ممکنه تغییرش داده باشن
منم مثل شما بد شانسم
قبل از معافی رفتم از طریق دانشگاه پاسپورت بگیرم گفت 20 روزه قانون عوض شده و نمیشه تا کارت نباشه:(

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ددم وای
80 رووووووووووووووزززززز؟ اینی که من گفتم همونیه که تو اخبار چند ماه پیش گفت ممکنه تغییرش داده باشن
منم مثل شما بد شانسم
قبل از معافی رفتم از طریق دانشگاه پاسپورت بگیرم گفت 20 روزه قانون عوض شده و نمیشه تا کارت نباشه:(

ettefaghan intori ke behtare vaghti migan 80rouze va tabestoun biayn berin yani ba baghiye fargh mikone
be nazare man lazem nist stress dashte bashin
hamin khodesh neshoun mide ke ba male baghiye fargh dare

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
من یه رفیق ورزشکار داشتم بنده خدا 90 کیلو وزنش بود با 50 روز آموزشی وقتی برگشت به سختی شناختمش! حالا حساب کن 80 روز چی بسر آدم میاره!

از فرصت استفاده کنین و از زندگی لذت ببرید دوستان!

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
آقا تورو خدا یکی اینو بگه!

من از کسی شنیدم گفت کسایی که معافی کفالت دارند باید از **** وظیفه نامه موافقت خروج از کشور اونم برای مدت محدود بگیرن....ای خداااااا

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان خدمت چند ماهه؟ 20 ماه؟
شنیده بودم میخواد بشه 24 ماه ، شده؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من یه رفیق ورزشکار داشتم بنده خدا 90 کیلو وزنش بود با 50 روز آموزشی وقتی برگشت به سختی شناختمش! حالا حساب کن 80 روز چی بسر آدم میاره!

از فرصت استفاده کنین و از زندگی لذت ببرید دوستان!

:D:D:D:D:D:D:D

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من از کسی شنیدم گفت کسایی که معافی کفالت دارند باید از **** وظیفه نامه موافقت خروج از کشور اونم برای مدت محدود بگیرن....ای خداااااا
شایعه است
یکی از دوستان من کفالت گرفت و از کشور خارج شد

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
شایعه است

:)

ممنون یه خورده حالم بهتر شد . من در اولین فرصت وقت کنم میرم حوزه و به تمام این شایعات چه خوب چه بد پایان خواهم داد!

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شایعه است

اي بابا بچه ها چه چيزا شايعه ميكنيد ها !!!‌؟؟؟
نه عزيز هر نوع معافيت كه بگيري (كفالت و ... ) به شما كارت معافيت ميدن و اصلا منعي براي تردد در كشورهاي ديگر ندارد و به راحتي مي توني به خارج سفر كني اما من متني رو در اينترنت خوندم كه نوشته بود طبق قانون ارتش و دولت خداي نكرده خداي نكرده يه موقع جنگ بشه (!) اين نوع معافيتها (كفالت - اضافه وزن - تك فرزند - لاغر بودن و ... و حتي بعضي از بيماريهايي كه به وسيله ان معافيت پزشكي داده شده مانند (عرق دست و ...) و حتي نوشته بود اونايي كه سن انها تا 60 سال هم مي باشد دعوت و به جنگ فرا خوانده خواهند شد.)

اره اينه ماجرا.

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزيز هر نوع معافيت كه بگيري (كفالت و ... ) به شما كارت معافيت ميدن و اصلا منعي براي تردد در كشورهاي ديگر ندارد و به راحتي مي توني به خارج سفر كني اما من متني رو در اينترنت خوندم كه نوشته بود طبق قانون ارتش و دولت خداي نكرده خداي نكرده يه موقع جنگ بشه (!) اين نوع معافيتها (كفالت - اضافه وزن - تك فرزند - لاغر بودن و ... و حتي بعضي از بيماريهايي كه به وسيله ان معافيت پزشكي داده شده مانند (عرق دست و ...) و حتي نوشته بود اونايي كه سن انها تا 60 سال هم مي باشد دعوت و به جنگ فرا خوانده خواهند شد.)

اره اينه ماجرا.

man dar morede moafiyate pezeshki ettela nadaram vali moafiyate kefalat ro midounam va in joze ghanoune va in ghanouno nezam vazife nemitoune taghir bede va makhsouse dolate
tanha farzande zokour dar zamane jang har 1sal 1bar sharayete moafiyatesh barresi mishe va agar sharayete moafiyat ro dashte bashe bazam moafe
magar inke dar majles ghanoune jadid tasvib beshe ke hanouz nashode
lotfan baraye jelogiri az shayee parakani har matlabi ke minevisin manba ro ham zekr konin
momkene ino tou 1forum dide bashin ke 1ki 1chizi shenide va haminjouri neveshte
motmaen bashin hamchin khabaryi kheili zoud darz mikone va intori nist ke shoma faghat 1ja khounde bashinesh

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
در زمان جنگ همه فراخوانده میشن چه اونی که رفته خدمت چه اونی که معاف شده

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. كليه مشموليني كه قبل از تاريخ 17/12/1367 و 8/11/1376 در خارج از كشور بوده اند با پرداخت 16600 دلار و يا معادل ريالي آن ( هر دلار ---- ريال) نسبت به اخذ معافيت دايم زمان صلح اقدام نمايند .
كليه مشمولين فوق بر حسب مورد جهت اخذ معافيت ، شخصاً و يا از طريق بستگان درجه اول خود ( پدر، مادر ، خواهر ، برادر ، همسر ، پدر بزرگ ، مادر بزرگ ) و يا با تنظيم وكالتنامه از طريق وكيل خود به اداره كل **** وظيفه مراجعه نمايند .

ياد آوري :
دارندگان مدارك دكتراي پزشكي ، دندانپزشكي ، داروسازي و دامپزشكي ، متولد تا پايان 1327 و دارندگان مدارك دكتراي غير پزشكي ، فوق ليسانس و ليسانس ، متولد تا پايان 1333 و دارندگان مدارك فوق ديپلم ، ديپلم و كمتر از آن و اشخاص فاقد سواد ، متولد تا پايان 1337 از خدمت **** وظيفه معاف هستند .

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در زمان جنگ همه فراخوانده میشن چه اونی که رفته خدمت چه اونی که معاف شده

بله عزيزم در زمان جنگ اونايي كه معاف ميشن همين طور كه در بالا اشاره كردم خيلي از معافيتها (پزشكي يا غير پزشكي مثل كفالت و تك فرزندي و ..) و حتي همانطور كه ميدونيد حداكثر سن كه زير پرچم ميشيم 30 ساله درسته ؟ اين 30 سال رو به 60 سال هم رساندند اگر جنگ بشه (بله اينطوريه فكر نكن اگه معاف شدي ديگه تمومه دعا كنيد خداي نكرده خداي نكرده جنگ نشه). . . .
اما گلچين و اصل اين ماجرا به اين ترتيبه :
خدمت وظيفه عمومي 30 سال است و مراحل آن براي كليه مشمولان بشرح زير است :
الف) دوره ضرورن دوسال و در صورتيكه مشمولان مازاد برنياز باشند شورايعالي دفاع ميتواند اين مدت را تا 18ماه تقليل دهد.
ب) دوره احتياط 8 سال.
ج) دوره ذخيره اول 10سال.
د) دوره ذخيره دوم 10سال.
تبصره 1 : تاريخ شروع و پايان خدمت درمراحل احتياط وذخيره ازتاريخ پايان خدمت دوره ضرورت محاسبه ميگرددودر هرحال تاريخ خاتمه آن از سن 50سالگي تجاوز نخواهد كرد.
تبصره 2 : در مواقع ضرورت و بسيج همگاني ممكن است افرادمشمول اين قانون تاسن شصت سالگي نيزاحضارشوند.
تبصره 3 : مفاد بند الف اين ماده نسبت به مشمولاني مجري است كه از اول فروردين ماه سال 1363به خدمت اعزام شوند.

و ---- : تبصره 2 : در زمان جنگ يا بسيج همگاني ميتوان افرادي را كه در زمان صلح به علل پزشكي يا تكفل از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند نيز به خدمت احضار كرد.

و اما كل قانون خدمت وظيفه براي حل و رفع شبهات شما عزيزان به طور كامل و از منبع معتبر (نيروي انتظامي و ارتش) مي باشد.
كليه قوانين مر بوطه به خدمت و سربازي و .... در يكجا مشاهده كنيد .

بالا