doustane aziz amouzeshe nezami baraye kasani ke moafiyate pezeshki ya kefalat migiran nist
baghiyeye moafiyatha dare
age tavajoh konin rou kartha minevise moafiyat dar zamane solh
moafiyate kefalat ro zamane jang ham nemibaranesh albate age dar zamane jang ham moafiyatesh pabarja bashe masalan age kasi kefalate pedar migire rou kartesh minevisan moafiyat dar zamane solh
age jang beshe har sale vaziyatesho barresi mikonan age pedaresh zende bashe ke hichi bazam moafe vaagar na ke bayad bere jang
vali moafiyathaye mavarede khas intori nistan faghat dar zamane solh pabarjan va dar zamane jang pabarja nistan be hamin khatere ke migan bian beran amouzeshi
dar morede dorehaye amouzeshi baraye moafiyathaye dige az hamoun 28mordad ke in ghanoun tasvib shod az chand rouz badesh be ejra dar oumad
shervin rasti mage to vaghti madareketo ersal kardi nagofti daneshjoui cheto behet goftan bia boro amouzeshi
shervin behet tosie mikonam age mitouni felan in doreye amouzeshi ro ta taklife iran ba usa maloum she yani ta chand mah dige aghab bendazi
manzouram ine ke age moafiyate tahsili dari bebin mitouni amouzeshi raftano be tavigh bendazi
دوست عزیز منظورت اینه که کفالت آموزشی نداره؟ من خودم از سرهنگ تو حوزه پرسیدم گفت داره...شاید خواسته بترسونه شایدم راس میگه....خدا میدونه!
راستش من پروندم برای کفالت از آبان که دفترچه رو پر کردم (ماشاله دانشگاه 2 ماه فارغ التحصیلی رو طول داد به خاطر کمیسیون واسه جابجا پاس کردن واحد ها) دو هفته پیش تو رایانه ثبت شد و برگشت در خونه بعدش استشهاد محلی که پوستم کنده شد تا جورش کردم الان هم منتظر استعلام ثبت احوال هستم که خودشون باید به حوزه پست کنن... به محض رسیدنش به حوزه تاریخ کمیسیون رو اعلام مکیکنن ...من دیگه راه فراری ندارم اگه معاف شدم که آموزشی اجباری باشه اوضاع جوی هم بیریخته .....معافم نشم خوب 2 ماه از فرجه تحصیلی باقی مونده...
فکر کنم خودمو الان بزنم شهبد کنم متین تر باشه تانکی چیزی سراغ ندارید من برم زیرش خوشنام هم بشم؟
ای ددم وای
80 رووووووووووووووزززززز؟ اینی که من گفتم همونیه که تو اخبار چند ماه پیش گفت ممکنه تغییرش داده باشن
منم مثل شما بد شانسم
قبل از معافی رفتم از طریق دانشگاه پاسپورت بگیرم گفت 20 روزه قانون عوض شده و نمیشه تا کارت نباشه
من یه رفیق ورزشکار داشتم بنده خدا 90 کیلو وزنش بود با 50 روز آموزشی وقتی برگشت به سختی شناختمش! حالا حساب کن 80 روز چی بسر آدم میاره!
از فرصت استفاده کنین و از زندگی لذت ببرید دوستان!
شایعه استمن از کسی شنیدم گفت کسایی که معافی کفالت دارند باید از **** وظیفه نامه موافقت خروج از کشور اونم برای مدت محدود بگیرن....ای خداااااا
شایعه است
یکی از دوستان من کفالت گرفت و از کشور خارج شد
شایعه است
یکی از دوستان من کفالت گرفت و از کشور خارج شد
اي بابا بچه ها چه چيزا شايعه ميكنيد ها !!!؟؟؟
نه عزيز هر نوع معافيت كه بگيري (كفالت و ... ) به شما كارت معافيت ميدن و اصلا منعي براي تردد در كشورهاي ديگر ندارد و به راحتي مي توني به خارج سفر كني اما من متني رو در اينترنت خوندم كه نوشته بود طبق قانون ارتش و دولت خداي نكرده خداي نكرده يه موقع جنگ بشه (!) اين نوع معافيتها (كفالت - اضافه وزن - تك فرزند - لاغر بودن و ... و حتي بعضي از بيماريهايي كه به وسيله ان معافيت پزشكي داده شده مانند (عرق دست و ...) و حتي نوشته بود اونايي كه سن انها تا 60 سال هم مي باشد دعوت و به جنگ فرا خوانده خواهند شد.)
اره اينه ماجرا.
در زمان جنگ همه فراخوانده میشن چه اونی که رفته خدمت چه اونی که معاف شدهاي بابا بچه ها چه چيزا شايعه ميكنيد ها !!!؟؟؟
نه عزيز هر نوع معافيت كه بگيري (كفالت و ... ) به شما كارت معافيت ميدن و اصلا منعي براي تردد در كشورهاي ديگر ندارد و به راحتي مي توني به خارج سفر كني اما من متني رو در اينترنت خوندم كه نوشته بود طبق قانون ارتش و دولت خداي نكرده خداي نكرده يه موقع جنگ بشه (!) اين نوع معافيتها (كفالت - اضافه وزن - تك فرزند - لاغر بودن و ... و حتي بعضي از بيماريهايي كه به وسيله ان معافيت پزشكي داده شده مانند (عرق دست و ...) و حتي نوشته بود اونايي كه سن انها تا 60 سال هم مي باشد دعوت و به جنگ فرا خوانده خواهند شد.)
در زمان جنگ همه فراخوانده میشن چه اونی که رفته خدمت چه اونی که معاف شده
واسه منم 2 ماه طول کشیده زنگ زدیم گفتن چند روز دیگه میاد
میتونه زنگ بزنه **** وظیفه پی گیری کنه