• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره بعد 5 ماه دیروز از طرف **** وظیفه نامه اومد در خونه
پاکت نامه حاوی تمام مدارکی که فرستاده بودم بود به اضافه ی یک تکه کاغذ که توش نوشته بود تابستون 86 باید بری آموزشی :weird: :eek:hno:

HamidRezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي دوستان
من مداركمو آبان فرستادم و حدود يكي دو ماه پيش برگه اعزامم اومد در خونمون
تاريخ اعزام رو زده اول اسفند، ولي جلوي محل خدمت نوشته متعاقبا اعلام ميگردد و تا حالا هم خبري نشده
من الآن نميدونم اول اسفند كجا خودم رو معرفي كنم، هرچي هم به اون ده بيستا شماره معاونت وظيفه زنگ ميزنم، اشغاله حتي همين الان كه ساعت 4 نصف شبه!
پل چوبي هم كه ميريم هيچكي جواب نميده و براي زيارت جناب سرهنگ احمدي بايد تو يه صف تا دم در ساختمون وايسيم
خلاصه بلاتكليفي بدجوري داره داغونم ميكنه، هچكسم نيست كمكم كنه
كسي ميتونه راهنماييم كنه چيكار كنم و كجا برم؟
خيلي ممنون از محبتتون لطفا كمكم كنين

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
عجله برا چی داری تو نامه دوم که میاد بهت میگن کجا باید خودتو معرفی کنی یا کدش رو میکن.

ولی اول باید بری محل اعزام ( با در دست داشتن برگه سبز یا سفید) اونجا خودشون یه برگه میدن بهت میگن خودتو فلان تاریخ ساعت فلان به فلان پادگان معرفی کن.

HamidRezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنونم از راهنماييت
عجله كه ندارم، ولي خوب ميخوام بدونم كجا ميفتم خيالم راحت بشه
ترسم از اينه كه اينا يادشون رفته باشه نامه بفرستن
ولي با اين صحبت شما خيالم تا حدي راحت شد
متشكرم

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برای معلولان معافیت وجود داره ؟
باید چند درصد باشه تا معافیت بدن ؟

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
ای ددم وای
80 رووووووووووووووزززززز؟ اینی که من گفتم همونیه که تو اخبار چند ماه پیش گفت ممکنه تغییرش داده باشن
منم مثل شما بد شانسم
قبل از معافی رفتم از طریق دانشگاه پاسپورت بگیرم گفت 20 روزه قانون عوض شده و نمیشه تا کارت نباشه:(
من یع هفته قبل از جور کردن کارام دقیقا 1 هفته ! 1 هفته اگه زود تر اقدام کرده بودم ... البته نمیشه اینجوری گفت ... واقعا درک میکنم چی میگی !
bored.gif
سوختن داره ! سوختن !
bored.gif

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ffffffffffffffffffffffffffff

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها بعد 3 ماه اين ازمايش اون ازمايش اين كمسيون اون كمسيون اخرش كه يادتون هست از كمسيون بيمارستان اصفهان من رو به تهران فرستادند . اونجا هم از تهران بعد 2 بار ازمايش و 1 بار ديگه يه ازمايش سخت كه حالم هم خراب شد و ... معاف دائم شناخته شدم و نامه معافيتمك به پادگان تو اصفهان اومد . خوشحال شدم كه حالا مستونم به دردم برسم و يه فكري به اين بيماري كه درست بشم .
اما بعد تسويه با ارتش وقتي گفتن برو به ساختمان معاونت وظيفه عمومي گفتن با شناسنامه فردا بيا برا رويت.
الانم كه رفتم در اتاق فرمانده - سرهنگ يه مهر زد به نامه معافيتم بعد خط كشيد گفت برو بعد 20 روز يه نامه مياد بيا برا معاينه مداركتم بيار .‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اين يعني چي ديگه ؟ اونيكي ها هم كه اومده بودند هيچي نگفت بهشون . يعني من معاف نيستم اين چه برنامه اي هست اخه ميشه يكي برام دلداري و خبر خوش بده ؟؟؟ :( :( :(

ممنون ميشم كمكم كنيد.

خدا لعنتشون کنه که هر روز یه قانون و یه بازی جدید از خودشون در میارن و هیچ ثباتی هم توی قانونای مزخرفشون نیست. شما ناراحت نباش شاید به خاطر این عوض شدن قانون برای گذراندن دوره آموزشی باشه
امیدوارم بیماریت هر چه سریعتر خوب بشه (البته بعد از گرفتن معافیتت (; )

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا لعنتشون کنه که هر روز یه قانون و یه بازی جدید از خودشون در میارن و هیچ ثباتی هم توی قانونای مزخرفشون نیست. شما ناراحت نباش شاید به خاطر این عوض شدن قانون برای گذراندن دوره آموزشی باشه
امیدوارم بیماریت هر چه سریعتر خوب بشه (البته بعد از گرفتن معافیتت (; )

albate man az moafiyate pezeshki va marahelesh ziad ettela nadaram vali fek konam bad az inke dar bimarestane artesh moayene anjam shod bayad 1rouz ba madarek beri nezam vazife komisiyom va madarekesho ounja erae bedi ouna ham 1niga be madarek va bimarit mikonan va bad migan boro kartet miad dame dare khoune
lazem be zekr ast ke douste aziz moafiyate pezeshki doreye amouzeshi nadare

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
lazem be zekr ast ke douste aziz moafiyate pezeshki doreye amouzeshi nadare

درسته - یعنی عاقلانه این هست که معافیت پزشکی آموزشی نره - ولی 6 ماه پیش موقع اعلام قانون جدید خودشون صراحتا این رو اعلام کردند و گفتند که حتی معافیت پزشکی ها هم باید آموزشی برن ولی چگونگیش رو گفتن که بعدا میگن!!!
امیدوارم همین طور که شما میگی باشه و قانونش رو تعدیل کرده باشند چون تا دو ماه پیش که من رفته بودم **** وظیفه دنبال کار خودم هنوز تکلیف خودشون رو برای غیر پزشکی ها هم نمی دونستن

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته - یعنی عاقلانه این هست که معافیت پزشکی آموزشی نره - ولی 6 ماه پیش موقع اعلام قانون جدید خودشون صراحتا این رو اعلام کردند و گفتند که حتی معافیت پزشکی ها هم باید آموزشی برن ولی چگونگیش رو گفتن که بعدا میگن!!!
امیدوارم همین طور که شما میگی باشه و قانونش رو تعدیل کرده باشند چون تا دو ماه پیش که من رفته بودم **** وظیفه دنبال کار خودم هنوز تکلیف خودشون رو برای غیر پزشکی ها هم نمی دونستن

na
ettefaghan man 3.5mah pish ke raftam be man goftan ke pezeshki va kefalat amouzeshi nadare vali baghiyasho felan maloum nist dare tasmimgiri mishe
ke migan baraye moafiyathaye mavarede khas amouzeshi gozashtan

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ggggggggggggggggggggggggggggg

bar bad rafte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم فراريم چی کار بايد بکنم
اگه از اين رو به اون رو نشه چيکار کنم؟؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها نه . من نه تنها اموزشي رفتم بلكه 1 ماه و 20 روز هم خدمت كردم .
بله من در حين اموزش اقدام كردم ولي درست در روز اخر اموزشي كه ميخواستيم ترخيص بشيم گفتند نامه معافيتت از تهران امده ولي چون اموزشت تموم شده اينجا برعهده ما نيست بايد بري يگان جديدت يا همون خدمت اونجا نامه تان را بديد تا دنبالش رو بگيرند.
من هم تا بيام به يگان جديد اين همه وقت طول كشيد تا بگن از ستاد نامه شما امده بيا تسويه حساب.
حالا درست يك تسويه حساب كه كار 2 روز هستش مال من 1 هفته طول كشيد هي امروز فردا نميدونم حقوق شما رو به حسابتان نريختند بايد صبر كنيد بريزند خلاصه تسويه هم كرديم. گفتند كار شما در ارتش تمام شد در امان خدا فقط خودتونو به هنگ يا معاونت وظيفه عمومي معرفي كنيد.
من هم رفتم مدارك رو دادم به حساب پول ريختم و كارت و پاكت مخصوص ارسال كارت معافيت رو گرفتم و دادم .
اونها هم گفتند 3 روز بعد بيا با شناسنامه جهت رويت .
وقتي رفتم خيلي ها اومده بودند بر طبق بيماري (جسمي - روحي و .. كفالت و ..) يكي يكي فرستادن اتاق فرمانده **** وظيفه ولي من كه رفتم سرهنگ گفت عجب تازه خدمت رفتي كه ؟ :::: يعني چه به تو چه اخه خوب نمي تونستم خدمت كنم كه معافيت گرفتم و .. .
بچه ها من 3 بار كمسيون شدم كه تو هر يك معاف دائم گفتن هستي تا اينكه تهران فرستادند از بيمارستان ارتش اصفهان. تهران هم بعد 3 بار ازمايش مختلف تو شورا و كمسيون گفتند نتيجه معاف دائم.

حالا من نميدون چطور شده كه من نامه معافيت را از ارتش از بيمازستان ارتش تهران دادند اين اقاي سرهنگ فرمانده **** وظيفه شهر ما قبول ندارند و گفتند برو يه نامه چند روز ديگه مياد دمه خونه اون موقع بازم با شناسنامه و مدارك بيمارستانيت بيا برا معاينه . ؟؟؟! !
من نميدونم همه اينجوري معاف ميشن ؟ وقتي گفتند معاف شدي اينجوري ميشه بازم به درازا بكشند ؟؟؟

بابام ميگه اخه به بيماران عصبي و رواني معمولا اين جلسه رويت رو ميزارن تا بدونن دروغ نگفته ؟ در ضمن شايد پيش خودشون گفتند پول دادم يا كلك زدم ؟؟؟ مگه ميشه 3 بار كمسيون شدم پشت سر هم . در ضمن براي من مهم نيست من كه قصد خيانت ندارم دروغ هم نگفتم . بابام گفته كل ارتش شكايت ميكنم اگه اينا بازم بازيت بدن .
خوب مريضم ديگه خسته شدم اين بيمارستان اون ازمايش چقدر اخه ؟؟؟؟ ديگه حرف ارتش رو اينا رد كنن بيا جمعش كن. من كه ديگه حوصله اضافه كاري ندارم خيلي بچه ها خسته شدم . اگه كارم رو بازم عقب بياندازند ممكنه خود كشي كنم بخدا طاقتم بريده . نميتونم چيكار كنم. اونقدر به مرگ فكر كردم باشه بزاريد اذيت كنند . هر جند همش تقسير اين بچه زرنگ ها است كه با 1000 تا نيرنگ و دروغ خودشونو به مريضي ميزنن.

حالا بچه ها به دلداري شما نياز دارم . كمكم كنيد تا لا اقل يكم اروم بگيرم.
بايد صبر كنم ببينم اون دعوت نامه كي مياد و برم ببينم ديگه چي ميگن.
اگر تو بیمارستان بعثت ارتش (تهران )معافیت برات صادر شده باشه خیالت راحت باشه

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
من که اینجوری معافیت پزشکی گرفتم:

اول معرفیم کردن به یه بیمارستان دولتی برای معاینه، بعد وقت گرفتم و رفتم کمیسیون پزشکی. از اونجا معرفیم کردن به بیمارستان ارتش. بعد از یک هفته جوابو از اونجا گرفتم و دوباره وقت گرفتم برای کمیسیون پزشکی. تو کمیسیون نامه بیمارستانو خوندن و معاف تشخیص داده شدم. :D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قوانین کفالتشون که خیلی ناجوره !

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
برای معلولان معافیت وجود داره ؟
باید چند درصد باشه تا معافیت بدن ؟

واسه معلولیت بگم که من که فامیل دارم که داداشش یه چشمش تخلیه شده. بعد به اینم معافی دادن:blink: به همین خوشمزگی.
رفت داداشش رو معرفی کرد به بهزیستی بعد اونا هم گفتن طبق فلان قانون معافی ولی 3 ماه آموزشی شاملش شد:D

منم که خودم کفالت گرفتم.
پرونده هامو دادم بعد از 1 ماه یه کمیسیون واسم تشکیل دادن.
رفتم داخل گفت بیا جلو ببینم:hmm:
گفت : برو جوابش میاد دره خونت:wacko:
1 ماه بعدش جوابش اومد
معاف شدم:D

بالا