• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آقا سربازی سخت میگیرن؟ من معافم فقط میخوام برم آمورشی
میخوام ببینم چجوری از صب تا شب میدوونن؟

موفق باشي آموزش هم خوش ميگذره
1024.gif

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
آقا من یه مشکل دارم . من تاریخ کنکور کاردانی به کارشناسیم توی محدوده ی 6 ماه فراغت از تحصیلم بود ولی اعلام نتایج کنکور افتاد بعد 6 ماه فراغتم و من قبول شدم دانشگاه ولی هیچ اقدامی برای ارسال دفترچه خدمتم نکردم . به نظر شما غیبت خوردم؟ چی باید بکنم . :wacko:

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
وعليكم السلام.
دوست عزيز شما 18 ميري **** وظيفه (يه برگ سفيد مياد خونتون بعدا كه زيرش نوشته حساب باز كنيد) صبح ساعت 7 ميري و بعد ساعت 8 تو محوطه يه تابلوهايي زدند مثلا كد 38 يا فلان شهر طبق اون نامه كه اومده دستتون و نوشته كه كد محل خدمت چيه ميري ميشيني تو پشت تابلو.
بعد كه همه اومدن با اتوبوس اعزام ميشي به محل خدمتت.
راستي شما تو بهترين وقت ميري آموزشي ها خودمونيم شانس تو شانس افتادي اموزشي نميبينيد كه فقط تعطيليه پسر.
راستي من الان تقويم رو ديدم 18 جمعه هست تعطيله برا همين نميتوني بري بايد فرداش بري . فرداشم كه شنبه هست بازم تعطيله نميري ميمونه 20 يكشنبه بايد بري.
اقا تازه نرفته شنبه 26 بعدازظهر مرخصي ميدن و مياين خونه تا اخرين روز عيد نوروز 5 فروردين.
خوش باشي و موفق . بعد آموزشي هم خدا كنه كه يه جاي خوب بيافتي . راستي نگفتي ارتش - **** يا نيروي انتظامي افتادي؟
موفق باشي.

اقا ممنون از راهنمایی

در واقع 20 که برم دیگه بازگشتی به خانه نیست ؟:lol: همونجا خفت میکنن و میبرنمون ؟
من شنیده بودم معلوم میشه کجا هست و میگن فلان روز خودت فلان پادگان معرفی کن
والا هنوز کد محل خدمت برام ارسال نشده

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lklkllkllllllllllllllllllllllllllllll

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ممنون از راهنمایی

در واقع 20 که برم دیگه بازگشتی به خانه نیست ؟:lol: همونجا خفت میکنن و میبرنمون ؟
من شنیده بودم معلوم میشه کجا هست و میگن فلان روز خودت فلان پادگان معرفی کن
والا هنوز کد محل خدمت برام ارسال نشده

نه عزيزم ببين كلا 2 تا نامه مياد يكي سبز هست كه برا واكسنه . دومي تقريبا يكهفته مونده به اعزام مياد كه كد محل اموزش + ساعت و مكان رو اعلام ميكنه كه از اونجا اعزام بشيد.
بله 20 صبح ميريد و ميبرنتون اگه نري غيبتم ميخوري ولي چه اندوهي بعد يك هفته مياي خونه تا بعد تعطيلات عيد.
اينم بگم ها چون اين همه تعطيلات دارين شايد ميان دوره ندن . شايد البته.
باي. موفق باشي.:)

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مرسی‌ از اطلاعت جالب که دادی برای قد ا وزن چجوری می‌شه معافی‌ گرفت من 184 قدمه وزنم 60 کیلو چقد باید لاغر بشم ؟
با قانون امسال؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خوش به حالت منم معاف شدم اما تكليفم رو روشن نميكن .

در ضمن اولا معافي نگران نشو.
دوما آموزشي بايد كلي بخندي و شاد باشي.
سوم آموزشي (البته نه برا شما كه معافي) كلا شاه شكلات كل دوران خدمت هست. هر چه قدر بخواي ميتوني شلوغ كني و ... فوقش مياندازن بازداشتي (نترسي ها اب و غذا ميدن) در آموزشي سختيش فقط صبح ساعت 5 بيدار شدنه . كلاساش كه نگو همينجوريه خودشونم بلد نيستند فقط از رو كتاب ميخونن تو هم بايد عين ماشين تايپ بنويسي بعضي وقتها هم ميپرسن . البته نترسي ها اگه بلد نباشي بايد عمليات اكروباتيك انجام بدي مثلا بشيني پاشي و ملاغ بزني و .... بازم ميگم نترسي ها اينا همش بازي و شوخيه اونايي كه روحيشان بالاست عمدا يكارهايي ميكنن تا تنبيه شن تا بقيه بخندن . تنبيه شدنم واسه خودش عالميه ميبيني يه كوله پشتي سنگ رو ميدن تا تا شب پشتت اويزون باشه. بازم ميگم همه اين كارها رو يه نوع بازي بدون. اصلا هم نترسيد تو اموزشي نه اضافه هست و نه چيزه ديگه . فقط برا اينكه زياد شلوغ نكنيد و فرمانهان محترم بتونن شما رو نگاه بدارند سعي ميكنن شما رو بترسونند.
اين همه تنبيه ميدوني كي سخت ميشه وقتي كه تو زمستان و سرما باشه اون موقع هست كه سخته بخاطر سرما.
در ضمن توصيه ميكنم از برادراني كه اموزشي جاي خوب ميافتند تو كلاسها جواب ندن تيراندازي الكي بزنن و خلاصه عشقت باشه و تنبيه بشو تا تجديد دوره بشي . اگه تجديد دوره بشي بازم چند ماه اونجايي و اين در حاليه كه از كل خدمتت كم ميشه در ضمن برا بقيه ارشد ميشي و چون شناخت روت دارن كاري باهات ندارن.

يا اصلا با ادب باشيد و سر كلاسها هم بريد اما موقع مرخصي غيبت كنيد تا تجديد دوره بشيد.
در ضمن قانون تجديد دوره فقط برا اين هستش كه يا مواد بياري يا ضرب و شدم داشته باشي يا غيبت بيش از 10 روز داشته باشي.
خلاصه همين ديگه . فقط اين اموزشي برا اين دوستمون كه معافه ميچسبه . دوست داشتيد براتون بازم چيز ميز ميگم تا اطاعاتون بيشتر بشه.

يادم نرفته در همين اينجا از زحمتكشان ركن ها و بازرسي ها و حفاظت اطلاعات ارتش تشكر ميكنم . چون به فكر ما سرباز هاهستند شما هم اگه مشكلي داشتيد به اين مراجع رجوع كنيد. اگه اينا نباشن بعضي فرماندهان عقده اي سربازان رو به كام مرگ خواهند كشيد فقط به خاطر درجه.
درود بر اين برادران مومن خدا.
پس خوبه؟
مرسی خیلی باحال بود

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سربازی سخت میگیرن؟ من معافم فقط میخوام برم آمورشی
میخوام ببینم چجوری از صب تا شب میدوونن؟

يادم رفت بگم.
نه تو اموزشي شب ساعت 9 خاموشي ميخوابي تا صبح ساعت 5 .
بيدار ميشي تا 5:30 نظافت شخصي مثل مسواك- تا 6 صبحانه - 6تا 7 نظافت (هر كسي يه جايي رو) 7 فرمانده مياد .
تا 8 مراسم صبحگاهي - حالا تا 10 ممكنه كلاس باشه - كلا 2 تا 3 ساعت تمرين رژه هست . هيچ شايدد ندويد.
اگر هم دويديد كل كلش 10 دقيقه بعضي روزها. بيشتر كلاس دارين و اون اخرهاي اموزشي هم بيشتر تمرين رژه .
از ساعت 1 ناهار بازم تا 3 نظافت و اينا . تا 5 كلاس . 5 شام و بازم نظافت و بلاخره 9 لا لا.

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مرسی‌ از اطلاعت جالب که دادی برای قد ا وزن چجوری می‌شه معافی‌ گرفت من 184 قدمه وزنم 60 کیلو چقد باید لاغر بشم ؟
با قانون امسال؟

دوست خوبم نميدونم ولي فكر كنم اين معاف قد رو برداشتند.
شما اگه ميخواي معاف بشي يه دكترهايي هست كه قبلا موقع خريد دفترچه لابلاش اگهي شون بود ولي الان برداشتند ممنوع شده . اره ميگفتم اين دكترها كلا شما رو معاينه ميكنن تا يه تبصره يه بيماري از شما بيرون بكشن تا معاف بشيد.

P.I.T.A

کاربر فعال
لایک‌ها
11
در ضمن توصيه ميكنم از برادراني كه اموزشي جاي خوب ميافتند تو كلاسها جواب ندن تيراندازي الكي بزنن و خلاصه عشقت باشه و تنبيه بشو تا تجديد دوره بشي . اگه تجديد دوره بشي بازم چند ماه اونجايي و اين در حاليه كه از كل خدمتت كم ميشه در ضمن برا بقيه ارشد ميشي و چون شناخت روت دارن كاري باهات ندارن.

يا اصلا با ادب باشيد و سر كلاسها هم بريد اما موقع مرخصي غيبت كنيد تا تجديد دوره بشيد.

مگه مردم بيكارند بياند دوباره تجديد دوره بشند
من يادمه توي آموزشي يك نفر 3 بار تجديد دوره شد يعني 6 ماه از خدمتش همينجوري تو آموزشي رفت
خودش كلي اعصابش خرد شده بود مخصوصا اينكه فرمانده ها تا بدانند يك نفر تجديد دوره اي هستش بيشتر اذيتش ميكنند

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور می‌شه شماره دکتر ها رو پیدا کرد

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
نه عزيزم ببين كلا 2 تا نامه مياد يكي سبز هست كه برا واكسنه . دومي تقريبا يكهفته مونده به اعزام مياد كه كد محل اموزش + ساعت و مكان رو اعلام ميكنه كه از اونجا اعزام بشيد.
بله 20 صبح ميريد و ميبرنتون اگه نري غيبتم ميخوري ولي چه اندوهي بعد يك هفته مياي خونه تا بعد تعطيلات عيد.
اينم بگم ها چون اين همه تعطيلات دارين شايد ميان دوره ندن . شايد البته.
باي. موفق باشي.
اقا خیلی ممنون از راهنمایی ها
بازم سوالات فنی
18.gif

من زمانی که دفترچه رو پست کردم واکسن ها رو زدم
حالا تو این نامه سبز رنگی که اومده جای واکسن داره
حالا چه کنم؟بر دارم ببرم اونجایی که واکسن زدم بدم دوباره مهر کنه یا اینکه احتیاجی نیست و همون برگه ای که اون موقع برای خودن باقی موند کفایت میکنه ؟

اقا اگر توصیه ای چیزی داری بگو
مثلا لباس،دارو و خوردنی چی ببرم

بازم مرسی

P.I.T.A

کاربر فعال
لایک‌ها
11

بازم مرسی

لباس و لباس زير را خودشان ميدند ولي اگه جايي كه ميخواي بري سردسيره وبه سرما عادت نداري حتما لباس گرم با خودت ببر مواد بهداشتي و شوينده هم خودشان ميدند دارو را حتما با خودتت ببر چون شيوع بيماريها توي آموزشي خيلي زياده.
خوردني اگه ميتوني چيزهاي غيرفاسد شدني مثل بيسكوييت و خشكبار با خودت ببر بدرد ميخوره اگه خيلي اهل چاي هستي يك كيسه چاي كيسه اي گلستان هم ببر
23_3_32.gif

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا خیلی ممنون از راهنمایی ها
بازم سوالات فنی
18.gif

من زمانی که دفترچه رو پست کردم واکسن ها رو زدم
حالا تو این نامه سبز رنگی که اومده جای واکسن داره
حالا چه کنم؟بر دارم ببرم اونجایی که واکسن زدم بدم دوباره مهر کنه یا اینکه احتیاجی نیست و همون برگه ای که اون موقع برای خودن باقی موند کفایت میکنه ؟

بازم مرسی

نه عزيزم واي اشتباه كردي . اون برگ سبز رو كه دادن تا 15 روز مانده به موقع اعزام بايد ميزدي.الان ممكنه به خاطر همين اعزامت بيافته برا دفعه ديگه. بايد حتما حتما حتما حتما 15 روز مانده به اعزام بزني و اون برگ رو هم امضا و مهر. ولي برو به اونا بگو كه اينطوريه ماجرا.:eek:

در مورد توصيه ها :
ببين ساكت بزرگ باشه اما وسايلي كه ميزاري سنگين نشه نميدونم اگه وسايل سنگين اذيتت نميكنه تو حمل بردار.
جوراب (مخصوصه يعني بدون طرح و سياه در غير اين صورت برخورد ميشه اينو گفتم كه بدوني اونجا قانون اي هست كه جوراب سياه باشه.) شورت - زير پيراهن - زير شلوار - لباس پشمي و گرم كن مخصوص - پتو - ملحفه 2 تا - رو بالشي - پتو صحرايي - لباس فرم اموزشي - اوركت - كيسه انفرادي - يه ساك - واكس - خمير دندان - مسواك - پودر لباس شويي - صابون قالبي - خلاصه اينا رو ميدن. اما
يك جوراب و شورت 2 تا بهتره - زير پيراهن 2 تا بهتره - شلوار راحتي اضافه ببر با خودت چرا ؟ ميگم چون اونجا اصلا وقت نميكني يعني حوصله نخواهي داشت تنبل ميشي برا همين حالا اگه حموم رفتي ميري لباس تميز ميپوشي اما حال نميكني كه بشوري برا همين برا دفعه بعد كه حموم رفتي يا نياز شد عوض كني راحت درار و عوض كن لباس كثيفاتم بزار تو يه كيسه تو ساكت و موقع مرخصي بيار خونه بشور . اما اگه راه دور اموزشي بيافتي نميتوني مرخصي بياي چون تو 1 روز كه نميشه جاي دور رفت و اومد. پس ميفهمي كه خيلي خوبه بعد روزهاي 5شنبه يا جمعه اگه هوا خوب بود خودت ميشوري بعد محكم ابش رو ميگيري و رو هو يه چند دقيقه ميچرخوني تا يكم خشك بشه بعد بزار تو بند و واستا اونجا كه خشك بشه بردار بيار بزار تو ساكت (ميدوني چرا چون يا برش ميدارن - يا ميندازن بيرون - يا عوضي ميشه و ...) خلاصه من برا راحتيت ميگم. خدا رو شكر كه شما فوقش يك هفته و نيم اونجايي تا بعد عيد.
بعدش يه كاسه فلزي با قاشق و كارد ميوه خوري بردار .
اونجا يقلبي يا همون ظرف مخصوص غذا ميدن اما توش نخور چون هزار بار مصزفه و همش در پايان هر دوره مياندازن تو سفيد كننده يكم ميشورن و خشك ميكنن و ميدن به دوره بعد غير بهداشتيه. از يقلبي فقط برا دكور استفاده خواهي كرد يعني خواهي ديد ميگن بزارين رو تخت ها.
بعدشم اگه خواستي تو يقلبي بخوري و ظرف نبري يه كيسه پلاستيك محكم بخر هر بار موقع غذا كيسه رو بكش رو يقلبي يا همون اونو داخل كيسه كن و غذا رو تو روي كيسه ميريزن اينجوري بهداشتي تره بخور در ضمن شستن ظرف هم نميخواد پلاستيك رو بعد اتمام غذا بريز دور. (كيسه محكم و ضبر باشه كه روغن ازش نره تو ظرف )

بعد چي بگم ؟ اهان وسايل كم ببر چون تا از جلوي پادگان تا اسايشگاه كه ميخوان ببرن 10 - 20 بار خالي ميكنن و توشو بازرسي ميكنن و ميگن زود جمع كن اگه تنبل باشي عقب ميافتي . :wacko: شوخي كردم 1 - 2 بار ميبينن ولي برا زود جمع كردنش مشكل برات نمياد.
بعد تنقلات مثل اجيل و بيستكوييت و شكلات و لواشك حتما ببر . خودت متوجه ميشي كه اگه اينا رو نميبردي چه ميشد. هر چند ميتوني از بوفه بخري اما فقط بيستكوييت و كمپود ميوه و كنسرو غذا و ابميوه و دوغ ديگه چيزاي خوشمزه نميفروشن ممنوعه.
راستي با خودت پول حتما ببر 10.000 تومان برات كافيه . (هر دفعه) پيشنهاد ميكنم غذاي اونجا رو فقط صبحانه و شام و نهار هم اگه تخم مرغ و سيب زميني بود بخور بقيش خشمزه نيستمخصوصا برا بار اول بعد ها از رو گرسنگي ميري ميخوري عادت ميكني.
اره غذا خودن كنسرو بگير لوبيا يا بيستكويت بخور - نميدونم مونده به سليقه و ميلت اينا رو ياد داشته باش تا اونجا بتوني انتخاب كني كه چه برنامه اي داشته باشي.

اگه نزديك شهرت بودي 1-2-3-4 ساعت تا شهرت فاصله بود كي هيچ مرخصي مياي (خودتو زرنگ نشون بده تا فرمانده خوشت بياد ازت هميشه مرخصي بده) اما اگه دور بود به خانوادت بگو بيان ملاقات اونم اگه تو استانت بودي وگرنه نميخوان بيان . بخاطر اين گفتم كه اومدني برات ميوه بيارن.
بعد يك هفته كاملا همه چي برات روشن و عادي ميشه و ........ ادامه تو پست بدي :rolleyes:

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره ميگفتم روزهاي بعد ملاقات بچه ها ميان با اونا كه دوستي بهشون پول بده از از كافه ملاقات (محل ملاقات رو ميگن) برات ميوه يا هر چي بخواي موقع اتمام ملاقات بيارن يا وقتي مرخصي ميرن برات بيارن.

خلاصه بگم خيلي خوش ميگذره عينه يه بازي ميمونه فقط بايد مثلا ميگن همه زود فانوسكه و چهاربندشونو ببندن زود بيان (كمربند سربازي و چهار بندم يه چيزيه كه توش زيلو ميزارن) خودت خواهي ياد گرفت اره ميگفتم زود براي از كيسه انفراديت برداري در حال بستن بپري بيرون و اونجا ببندي و خلاصه سريع باشي تا فحش ندن (البته مهم نيست اگه فحش شنيدي از اين گوش بگير از اون گوش بنداز بيرون مهم نيست خيلي شيرينه وقتي عصبي ميشن و فحش ميدن) اره همش مثل اردو هست . ميبرن تيراندازي يا اردوگاه واي اونا كه ديگه فقط تفريحه .

همه ترفندها رو اونجا يادميگيري خيلي باحاله سعي كن (لازم نكرده حتما) بخند شوخي كن و شعر و سرود بخون.
خلاصه :

:D :D وسايل زينتي با خودت نبر (ساعت گران - انگشتر - گردنبند و ...) تا خيالت راحت باشه كه وسيله هات فقط يكم لباس و خوردني و راحت فكرت اونجا نباشه و كارت رو بكني.
اگه فرمانده يا زير دست گروبان كتكت زد محكم زدت يا سيلي و خلاصه ضرب و شتم بدون ماتلي ميري بازرسي و گزارش ميدي . طبق قانون هيچ كس حق يه ناخنك زدن به سرباز رو نداره مگر (لات باشه - مواد - سيگار - و ...)
فقط به دستورات عمل كن ميگن بيا اينجا زود برو حتما فرمانده يا گروبان ميگه بيا يا برو بدويي و با ناز نري خواهي ديد.
بعضي وقتها ميان ميبرن همكاري برو تو اسايشگا موند بهتره - يك نوع جيم فنگه و وقتي رفتي و گفتن مثلا برگها رو جمع كنين قشنگ راحت اسوده دروغكي كار كن ( نترس هيچي نميگن فقط يه ذره درشتاش رو برداري كه چشم نزنه چيزي نيست ) . معمولا بعضي بچه زرنگها برا دراوردن پول يا بعضي تاخ زدنها نوبتهاي نگهباني همديگر رو ميخرن و ميگيرن تا مثلا ميگه من به جا تو نگهبان ميشم عوضش من نظافت نميكم يا تو ظرفامو ميشوري و خلاصه در درجات بعدي.

اولين روز مسئوليت ميدن بهت سعي كن در درجه اول منشي بشي بعد ابدارچي (كيف تو همينه سعي كن كه همين بشي : برا فرمانده غذا مياري و چاي و ... خلاصه يك نوع پاچه خواريه كه فرمانده م خوشش مياد) مسئول تلفن و خطاط اگه خط خوبه اسم بنويس .

ديگه چي بگم ؟ ؟؟ پول ها رو تو جيب بلوزت (لباس سربازي) بزار كه هميشه در دسترس باشه و امن پيشه همه هم نشون نده . اگه شد بزار تو يه كيسه لايلون و يه شورتهايي هست جيب داره بزار تو جيب شورتت.

آقا اخر اموزشي خيلي كيف داره و روز ترخيص واي چه محشره .
چه چيزه اموزشي بده :
1- عرق موقع تمرين و ورزش.
2-احترام اموزشي به مافوق
3- اولش از خونه دور بودن تا موقع دوست پيدا كردن.
4- نميدونم
چه چيزش خوبه :
1-كلا يه نوع سرگرميه به شرطي كه بد بهش نگاه نكني بگي وقت تلفيه كه سخت بگذره برات.
2-دوست زياد پيدا ميكني
3-روزهاي اخر اموزشي يه حس عجيب داري وقتي ترخيص شودي انگاري يه شخص مهم شدي.
4-اضافي نداره.
5-باحاله.

خلاصه موفق باشي - زود ميگذره ناراحت نباش ماه اول رو كه رد كردي تمومه. خدمت هم جاي خوب بيافتي ان شا الله
راستي يادم رفت بهت بگم كه امتحاناتي كه از شما ميگرن فقط كشكه اون برا فرمانده هاتونه كه درجاش بره بالا يا بدونن كه كدوم فرمانده خوب اموزش ميده.

بازم سئوالي بود در خدمتيم.:)

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور می‌شه شماره دکتر ها رو پیدا کرد

راستش ميتوني از باجه كه دفتر چه رو گرفتي بپرسي البته يواشكي كه بپرس ببخشيد اين اگهي ها هستند دوستم ميگفت قبلا ميگذاشتن ولي الان نه شما ميشناسين با ادبانه بپرس.

نميدونم اينجا يكي هست اگه جمش نكرده باشن خوبه :
مجتمع پزشكي مسجد حضرت حجت (عج ) با

پزشكان متخصص بهره مند از سالها تجربه در

امر بهداشت و درمان نظاميان و شوراهاي

پزشكي و با آگاهي به قوانين معافيت پزشكي

مشمولين **** وظيفه عمومي مي توانند با تعيين

وقت قبلي مشاور شما در اين زمينه باشند.

آدرس :

تهران-قلهك–حسن آبادزرگنده–جنب مسجدحضرت حجت(عج)-

مجتمع پزشكي حضرت حجت (عج) تلفن: 2۲008555

ساعت تماس جهت تعيين وقت قبلي

8 صبح الي 1 بعد از ظهر و

4 الي 8 بعد از ظهر

خودتم يكم دنبالش باش بعضي دكترها ميدونن يا بيمارستانها.

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
نه عزيزم واي اشتباه كردي . اون برگ سبز رو كه دادن تا 15 روز مانده به موقع اعزام بايد ميزدي.الان ممكنه به خاطر همين اعزامت بيافته برا دفعه ديگه. بايد حتما حتما حتما حتما 15 روز مانده به اعزام بزني و اون برگ رو هم امضا و مهر. ولي برو به اونا بگو كه اينطوريه ماجر

خیلی عالی بود
دستت درد نکنه بازم اگر چیزی به ذهنم امد حتما مزاحم میشم

فقط این واکس یک خورد شر شد
311.gif
اخه مشکل اینجا بود که وقتی دفترچه رو پست میکنی حتما باید اون برگه ای که تایید میکرد واکسن ها رو زدی داخل پاکت میزاشتی وگرنه برگشت میخورد.
حالا چه کنم ؟ببرم همون درمانگاه و یک جورایی خواهش و تمنا کنم که مهر کنه برگه رو به تاریخی که 15 روز قبل از اعزام باشه ؟

مرسی

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به آقا محسن و سهيل عزيز
آقا محسن، شما كجا خدمت ميكني؟ خيلي مشكله؟
اميدوارم خدمتتون هرچي زودتر تموم شه و تو مدت باقيمانده هم زياد سخت نگذره

سلام ممنون خوبيد شما?
من تو شهر خودم اهواز خدمت ميکنم کلاً بد نميگذره ولی ديگه بعد از يک سال خسته شدم صبح تا ظهر اونجا الافم بعدشم ميام خونه, اونجا پشت کامپيوترم ماهی دو تا نامه واسشون تايپ ميکنم کلی هم منت ميذارم سرشون :D :p ;)

rouzyx20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره حتما وگرنه مشكل ميشه.

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
rouzyx20

آقا دستت درد نکنه برای شماره دکتر

بالا