آقا سربازی سخت میگیرن؟ من معافم فقط میخوام برم آمورشی
میخوام ببینم چجوری از صب تا شب میدوونن؟
موفق باشي آموزش هم خوش ميگذره
وعليكم السلام.
دوست عزيز شما 18 ميري **** وظيفه (يه برگ سفيد مياد خونتون بعدا كه زيرش نوشته حساب باز كنيد) صبح ساعت 7 ميري و بعد ساعت 8 تو محوطه يه تابلوهايي زدند مثلا كد 38 يا فلان شهر طبق اون نامه كه اومده دستتون و نوشته كه كد محل خدمت چيه ميري ميشيني تو پشت تابلو.
بعد كه همه اومدن با اتوبوس اعزام ميشي به محل خدمتت.
راستي شما تو بهترين وقت ميري آموزشي ها خودمونيم شانس تو شانس افتادي اموزشي نميبينيد كه فقط تعطيليه پسر.
راستي من الان تقويم رو ديدم 18 جمعه هست تعطيله برا همين نميتوني بري بايد فرداش بري . فرداشم كه شنبه هست بازم تعطيله نميري ميمونه 20 يكشنبه بايد بري.
اقا تازه نرفته شنبه 26 بعدازظهر مرخصي ميدن و مياين خونه تا اخرين روز عيد نوروز 5 فروردين.
خوش باشي و موفق . بعد آموزشي هم خدا كنه كه يه جاي خوب بيافتي . راستي نگفتي ارتش - **** يا نيروي انتظامي افتادي؟
موفق باشي.
اقا ممنون از راهنمایی
در واقع 20 که برم دیگه بازگشتی به خانه نیست ؟:lol: همونجا خفت میکنن و میبرنمون ؟
من شنیده بودم معلوم میشه کجا هست و میگن فلان روز خودت فلان پادگان معرفی کن
والا هنوز کد محل خدمت برام ارسال نشده
پس خوبه؟خوش به حالت منم معاف شدم اما تكليفم رو روشن نميكن .
در ضمن اولا معافي نگران نشو.
دوما آموزشي بايد كلي بخندي و شاد باشي.
سوم آموزشي (البته نه برا شما كه معافي) كلا شاه شكلات كل دوران خدمت هست. هر چه قدر بخواي ميتوني شلوغ كني و ... فوقش مياندازن بازداشتي (نترسي ها اب و غذا ميدن) در آموزشي سختيش فقط صبح ساعت 5 بيدار شدنه . كلاساش كه نگو همينجوريه خودشونم بلد نيستند فقط از رو كتاب ميخونن تو هم بايد عين ماشين تايپ بنويسي بعضي وقتها هم ميپرسن . البته نترسي ها اگه بلد نباشي بايد عمليات اكروباتيك انجام بدي مثلا بشيني پاشي و ملاغ بزني و .... بازم ميگم نترسي ها اينا همش بازي و شوخيه اونايي كه روحيشان بالاست عمدا يكارهايي ميكنن تا تنبيه شن تا بقيه بخندن . تنبيه شدنم واسه خودش عالميه ميبيني يه كوله پشتي سنگ رو ميدن تا تا شب پشتت اويزون باشه. بازم ميگم همه اين كارها رو يه نوع بازي بدون. اصلا هم نترسيد تو اموزشي نه اضافه هست و نه چيزه ديگه . فقط برا اينكه زياد شلوغ نكنيد و فرمانهان محترم بتونن شما رو نگاه بدارند سعي ميكنن شما رو بترسونند.
اين همه تنبيه ميدوني كي سخت ميشه وقتي كه تو زمستان و سرما باشه اون موقع هست كه سخته بخاطر سرما.
در ضمن توصيه ميكنم از برادراني كه اموزشي جاي خوب ميافتند تو كلاسها جواب ندن تيراندازي الكي بزنن و خلاصه عشقت باشه و تنبيه بشو تا تجديد دوره بشي . اگه تجديد دوره بشي بازم چند ماه اونجايي و اين در حاليه كه از كل خدمتت كم ميشه در ضمن برا بقيه ارشد ميشي و چون شناخت روت دارن كاري باهات ندارن.
يا اصلا با ادب باشيد و سر كلاسها هم بريد اما موقع مرخصي غيبت كنيد تا تجديد دوره بشيد.
در ضمن قانون تجديد دوره فقط برا اين هستش كه يا مواد بياري يا ضرب و شدم داشته باشي يا غيبت بيش از 10 روز داشته باشي.
خلاصه همين ديگه . فقط اين اموزشي برا اين دوستمون كه معافه ميچسبه . دوست داشتيد براتون بازم چيز ميز ميگم تا اطاعاتون بيشتر بشه.
يادم نرفته در همين اينجا از زحمتكشان ركن ها و بازرسي ها و حفاظت اطلاعات ارتش تشكر ميكنم . چون به فكر ما سرباز هاهستند شما هم اگه مشكلي داشتيد به اين مراجع رجوع كنيد. اگه اينا نباشن بعضي فرماندهان عقده اي سربازان رو به كام مرگ خواهند كشيد فقط به خاطر درجه.
درود بر اين برادران مومن خدا.
آقا مرسی از اطلاعت جالب که دادی برای قد ا وزن چجوری میشه معافی گرفت من 184 قدمه وزنم 60 کیلو چقد باید لاغر بشم ؟
با قانون امسال؟
در ضمن توصيه ميكنم از برادراني كه اموزشي جاي خوب ميافتند تو كلاسها جواب ندن تيراندازي الكي بزنن و خلاصه عشقت باشه و تنبيه بشو تا تجديد دوره بشي . اگه تجديد دوره بشي بازم چند ماه اونجايي و اين در حاليه كه از كل خدمتت كم ميشه در ضمن برا بقيه ارشد ميشي و چون شناخت روت دارن كاري باهات ندارن.
يا اصلا با ادب باشيد و سر كلاسها هم بريد اما موقع مرخصي غيبت كنيد تا تجديد دوره بشيد.
اقا خیلی ممنون از راهنمایی هانه عزيزم ببين كلا 2 تا نامه مياد يكي سبز هست كه برا واكسنه . دومي تقريبا يكهفته مونده به اعزام مياد كه كد محل اموزش + ساعت و مكان رو اعلام ميكنه كه از اونجا اعزام بشيد.
بله 20 صبح ميريد و ميبرنتون اگه نري غيبتم ميخوري ولي چه اندوهي بعد يك هفته مياي خونه تا بعد تعطيلات عيد.
اينم بگم ها چون اين همه تعطيلات دارين شايد ميان دوره ندن . شايد البته.
باي. موفق باشي.
اقا اگر توصیه ای چیزی داری بگو
مثلا لباس،دارو و خوردنی چی ببرم
بازم مرسی
اقا خیلی ممنون از راهنمایی ها
بازم سوالات فنی
من زمانی که دفترچه رو پست کردم واکسن ها رو زدم
حالا تو این نامه سبز رنگی که اومده جای واکسن داره
حالا چه کنم؟بر دارم ببرم اونجایی که واکسن زدم بدم دوباره مهر کنه یا اینکه احتیاجی نیست و همون برگه ای که اون موقع برای خودن باقی موند کفایت میکنه ؟
اقا اگر توصیه ای چیزی داری بگو
مثلا لباس،دارو و خوردنی چی ببرم
بازم مرسی
چطور میشه شماره دکتر ها رو پیدا کرد
نه عزيزم واي اشتباه كردي . اون برگ سبز رو كه دادن تا 15 روز مانده به موقع اعزام بايد ميزدي.الان ممكنه به خاطر همين اعزامت بيافته برا دفعه ديگه. بايد حتما حتما حتما حتما 15 روز مانده به اعزام بزني و اون برگ رو هم امضا و مهر. ولي برو به اونا بگو كه اينطوريه ماجر
سلام به آقا محسن و سهيل عزيز
آقا محسن، شما كجا خدمت ميكني؟ خيلي مشكله؟
اميدوارم خدمتتون هرچي زودتر تموم شه و تو مدت باقيمانده هم زياد سخت نگذره