بین 20 تا 40 روزاز وقتی دفترچه را برای اعزام پست می کنیم چقدر طول می کشه جواب بیاد که کی باید بریم خدمت ؟؟
این که باید مجدد ازمایش بدن درسته (حرفش و زدن اما اطلاع ندارم که قطعی شده یا نه)امروز صبح من از رادیو تا حدودی شنیدم اونای که روی قانون چاقی لاغری و دندان که الان برداشتن معاف شدن باید برگردن و کسای هم که میخوان از کشور خارج شن نمیطونن و گزرنامه رو باطل میکنن و حتی از خارج برگردونده میشن درسته یا نه اشتباه شنیدم
تا اونجای که من میدونم قانون جدید عطف به ما سبق نمیشه یعنی هرچی بوده گزشته حالا این خبر باز چی چی هستش نمیدونم حتی خرید خدمتیها رو نتونستن دوباره برگردونن حالا جریان چیه نمیدونم یکی مارو روشن کنه
برگشت میخوره (1-2 ماه زمان و از دست میدی تا مجدد پروسه طی بشه)اگه مدارک رو ناقص بفرستیم چی میشه ؟ آیا واسه تکمیل پرونده باهامون مکاتبه می کنن .... یا مثل بعضی جاهاس که میگن مدارک ناقص رو قبول نداریم ...
سوال دوم هم اینکه وضعیت غیبت چطوره ؟... آیا خیلی سفت و سخت می گیرن یا می بخشن ؟... آیا یه هفته با یه سال فرق داره یا نه ؟
منم 18 تیر اعزامم
البته فقط آموزشیه و بعدش کارت معافی میگیرم
ولی هنوز معلوم نیست کجا میوفتم
شما معاف از رزم میشی !این آیین نامه معافیتهای پزشکی رو اینترنت نیست مطالعه کنم ؟2 تا پست خونه رفتم نداشتن . یکیشون گفت پست خونه رسالت !![]()
ای بابا این سربازی هم چه داستانی شده ها ! هیچجوره بصورت قانونی نمیشه خرید ؟ بفروشن ما خریداریم! سرباز میخوان چیکار دیگه !![]()
2 تا پلاتین تو دستم دارم . به باقالی هم حساسیت دارم ! ( اسم حساسیتش یادم نیست چیه ) با اینا معاف نمیشم ؟!???![]()