• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از وقتی دفترچه را برای اعزام پست می کنیم چقدر طول می کشه جواب بیاد که کی باید بریم خدمت ؟؟

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
من افتادم پادگان هاشمی نژاد نیشابور (****) اطلاعاتی ازش در دسترس هست ؟

castrolGT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امروز صبح من از رادیو تا حدودی شنیدم اونای که روی قانون چاقی لاغری و دندان که الان برداشتن معاف شدن باید برگردن و کسای هم که میخوان از کشور خارج شن نمیطونن و گزرنامه رو باطل میکنن و حتی از خارج برگردونده میشن :blink: درسته یا نه اشتباه شنیدم :wacko:
تا اونجای که من میدونم قانون جدید عطف به ما سبق نمیشه یعنی هرچی بوده گزشته حالا این خبر باز چی چی هستش نمیدونم حتی خرید خدمتیها رو نتونستن دوباره برگردونن حالا جریان چیه نمیدونم یکی مارو روشن کنه ؟:f34r:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا یه سوال ... یعنی دوتا :

اگه مدارک رو ناقص بفرستیم چی میشه ؟ آیا واسه تکمیل پرونده باهامون مکاتبه می کنن .... یا مثل بعضی جاهاس که میگن مدارک ناقص رو قبول نداریم ...

سوال دوم هم اینکه وضعیت غیبت چطوره ؟... آیا خیلی سفت و سخت می گیرن یا می بخشن ؟... آیا یه هفته با یه سال فرق داره یا نه ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
امروز صبح من از رادیو تا حدودی شنیدم اونای که روی قانون چاقی لاغری و دندان که الان برداشتن معاف شدن باید برگردن و کسای هم که میخوان از کشور خارج شن نمیطونن و گزرنامه رو باطل میکنن و حتی از خارج برگردونده میشن درسته یا نه اشتباه شنیدم
تا اونجای که من میدونم قانون جدید عطف به ما سبق نمیشه یعنی هرچی بوده گزشته حالا این خبر باز چی چی هستش نمیدونم حتی خرید خدمتیها رو نتونستن دوباره برگردونن حالا جریان چیه نمیدونم یکی مارو روشن کنه
این که باید مجدد ازمایش بدن درسته (حرفش و زدن اما اطلاع ندارم که قطعی شده یا نه)
اما اینکه حالا گذر نامه باطل شده رو نمیدونم
بازگردوندن از خارج هم مثل جوک میمونه

اگه مدارک رو ناقص بفرستیم چی میشه ؟ آیا واسه تکمیل پرونده باهامون مکاتبه می کنن .... یا مثل بعضی جاهاس که میگن مدارک ناقص رو قبول نداریم ...

سوال دوم هم اینکه وضعیت غیبت چطوره ؟... آیا خیلی سفت و سخت می گیرن یا می بخشن ؟... آیا یه هفته با یه سال فرق داره یا نه ؟
برگشت میخوره (1-2 ماه زمان و از دست میدی تا مجدد پروسه طی بشه)
نه چندان معمولا 22 بهمن یا مناسبت های دیگه عفو ***** میخوره و بخشیده میشه
چه 1 هفته چه 5 سال 90 روز اضافه میخوری

ma)-(di

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا منم يه سؤال دارم
من قدم 169-170 هستش.
وزنم 50-55
ميخوام بدونم من معافم يا نه ؟
تورو خدا بگيد كه معافم ...
من خيلي برام مهمه.
آيا راه ديگه اي نداره ؟
چشمم آستيكمات 1.5 و 0.5 هستش ...
معافم يا نه ؟
كف پام هم بگي نگي يه نمه به صافي ميزنه.
تورو خدا بگيد من شرايطم چه جورياست ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خبرگزاري انتخاب :

سرباز وظيفه حين اجراي طرح برخورد با اراذل و اوباش در شهرستان گنبد توسط شرور معروفي به درجه رفيع شهادت نايل آمد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، در ادامه طرح ارتقاي امنيت اجتماعي با رويكرد اخلاقي و مبارزه بي امان با اشرار و اراذل و اوباش، اكيپي از مأموران انتظامي شهرستان گنبد با هدف برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمان نواميس مردم به محل تجمع و پاتوق آنان كه براي مردم مزاحمت ايجاد مي كردند و مبادرت به زورگيري و اذيت و آزار مردم مي نمودند، اعزام شدند.

در حين انجام عمليات «سرباز وظيفه عابد شكري» توسط شرور معروف و سابقه دار كه تحت تعقيب مراجع قضايي بود به وسيله خنجر مجروح و به شهادت رسيد.گفتني است، اين شرور معروف بلافاصله از سوي پليس گنبد دستگير شد.

http://www.tiknews.org/display/?ID=42136&page=

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
منم 18 تیر اعزامم
البته فقط آموزشیه و بعدش کارت معافی میگیرم
ولی هنوز معلوم نیست کجا میوفتم

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسی میدونه تمرین سر دوشی چیه ؟

setare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
معمولا هر چند سال يكبار معافيت سني رو اعلام مي كنن يعني الان 54 معاف 55 كي معاف ميشه؟؟؟؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
این آیین نامه معافیتهای پزشکی رو اینترنت نیست مطالعه کنم ؟
19.gif
2 تا پست خونه رفتم نداشتن . یکیشون گفت پست خونه رسالت !
ای بابا این سربازی هم چه داستانی شده ها ! هیچجوره بصورت قانونی نمیشه خرید ؟ بفروشن ما خریداریم! سرباز میخوان چیکار دیگه !
2.gif

2 تا پلاتین تو دستم دارم . به باقالی هم حساسیت دارم ! ( اسم حساسیتش یادم نیست چیه ) با اینا معاف نمیشم ؟!???
27.gif

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این آیین نامه معافیتهای پزشکی رو اینترنت نیست مطالعه کنم ؟
19.gif
2 تا پست خونه رفتم نداشتن . یکیشون گفت پست خونه رسالت !
ای بابا این سربازی هم چه داستانی شده ها ! هیچجوره بصورت قانونی نمیشه خرید ؟ بفروشن ما خریداریم! سرباز میخوان چیکار دیگه !
2.gif

2 تا پلاتین تو دستم دارم . به باقالی هم حساسیت دارم ! ( اسم حساسیتش یادم نیست چیه ) با اینا معاف نمیشم ؟!???
27.gif
شما معاف از رزم میشی !
شما فاویسم داری !

http://irteb.com/nezamvazife/index.htm

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
آقا بنده مقطعم لیسانسه.انصراف دادم و تاریخ انصرافم هم میشه 6 مرداد. دفترچه رو هم 7 مرداد میخوام پست کنم.
به نظرتون تاریخ اعزامم کی میشه؟:(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اگه بخواهیم بیش از یک مورد بیماری برای معافیت پزشکی ارسال کنیم باید تو یک دفترچه باشه یا برای هر بیماری یک دفترچه جدا ؟!!

بالا