یعنی تو یک دفترچه میشه چند مورد ذکر کرد ؟فقط یک دفترچه
از بین اونایی که شما دیدین کدوم یکی با دیپلم یا زیر دیپلم رفته؟من نمي دونم اين سربازي چيه كه همه شما آقا پسراي مثلا مرد از اون مي ترسين !
من كه اينقدر دوست داشتم مي تونستم برم سربازي
آخه تا اونجايي كه من مي بينم اونايي كه نرفتن از اون مي ترسن
اونايي كه رفتن هم هميشه دارن از خاطرات شيرين اون تعريف مي كنن !
![]()
نه اینجوری هم نیست . همینه شما چون پسر نیستی بیشتر دوست داری بری سربازی...من نمي دونم اين سربازي چيه كه همه شما آقا پسراي مثلا مرد از اون مي ترسين !
من كه اينقدر دوست داشتم مي تونستم برم سربازي
آخه تا اونجايي كه من مي بينم اونايي كه نرفتن از اون مي ترسن
اونايي كه رفتن هم هميشه دارن از خاطرات شيرين اون تعريف مي كنن !
![]()
از بین اونایی که شما دیدین کدوم یکی با دیپلم یا زیر دیپلم رفته؟
کدومشون زاهدان یا مناطق مرزی شمال غرب خدمت کرده؟
برو ازاونا بپرس
نه اینجوری هم نیست . همینه شما چون پسر نیستی بیشتر دوست داری بری سربازی...
همین سربازی داره با آینده من بازی میکنه. از دانشگاه خارج از کشور پذیرش دارم و مشتاقم برای ادامه تحصیل و یه سدی جلوی من . شما بودی چیکار میکردی ... همین میره رو اعصاب آدم ..
موضوع ترس هم نیست ... خیلی از پسرها به دلیل مسئولیت هایی که دارند و خواهند داشت ازش فرار میکنند. چرا کار نمیکردم درس هم نمیخوندم پول هم داشتم میرفتم 2 سال حال میکردم و به قول شما از خاطراتش تعریف میکردم ....
یعنی بالاتر باشی بعد آموزشی سخت نیست ؟البته برای بالاتر از دیپلم 2 ماه اموزیش سخته
شما مطمئنی معاف میشی ؟یعنی تو یک دفترچه میشه چند مورد ذکر کرد ؟
آره اونو خوندم . بابت دست و حساسیت معاف از رزم هستم . ولی به مورد دیگه خوندم در مورد جوشهای آکنه که معاف دائم نوشته بود . این راهم میخوام امتحان کنم !!!!!!!! حالا موندم کدومو بنویسم . مثلا اگه بخوام هم برای آکنه و هم برای حساسیت اقدام کنم باید هر کدوم و تو یه دفترچه بنویسم ؟ که اگه یکی نشد حداقل برای اون یکی معاف از رزم بشم ...شما مطمئنی معاف میشی ؟
قوی ترین مورد رو بنویس ؛ چون اگر دنبال کار همش رفتی و معاف نشدی خیلی زور داره !
احتمال معاف شدن فکر نکنم زیاد باشه!
روی معاف از رزم کار کن ؛ برای این هدف ذکر دست و حساسیت و حتی یکی از آنها کافی است !
اینو خوندی ؟
http://irteb.com/nezamvazife/index.htm
یعنی بالاتر باشی بعد آموزشی سخت نیست ؟
دیپلمه ها بعد آموزشی چکار میکنن ؟
یعنی چی از چه چیزهایی معاف شدی ؟ مگه معاف دائم نشدی ؟با سلام
من معاف شدم بند 2 و ماده ی 33 (افسردگی اساسی)
قرمز هم نیست!
حالا خواستم ببینم از چه چیزهایی محروم شدم؟
معاف دائم شدمیعنی چی از چه چیزهایی معاف شدی ؟ مگه معاف دائم نشدی ؟